Антарктика – новата Зона 51 – епизод 102, 9 май, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: Всички говорят за Антарктика и според твоята информация там има една много интересна поредица от разкрития, и колкото повече продължава това, толкова повече неща ти научаваш.

Така че разкажи ни какво е новото в цялата тази история за Антарктика, което не сме чули досега.

КГ: Част от най-новата информация която получих, ще накара някои хора от Военнопромишления комплекс да се почувстват неспокойни.

image001

Оказва се, че през 1950-те е имало проект наречен „Леден червей” и те по същество са строели силози под леда.  Този конкретен случай, от който разполагаме с видеозапис, е от Гренландия. Значимото в случая е, че те са използвали този метод за да изграждат бази под леда из цяла Антарктика.

image002

Те са създали бази, които са се превърнали в места за провеждане на научна и развойна дейност. И това са бази където компании като Локхийд Мартин възпроизвеждат много от технологиите, открити под леда.

Това е същият начин, по който са построили някои от ранните бази на Луната и на Марс – по много подобен начин.

ДУ: Значи казваш, че Локхийд Мартин и други като тях притежават бази в Антарктика, които са много по-големи, отколкото вярвахме или отколкото ти си вярвал според предишната информация?

КГ: Точно така, но важното е, когато говорим за това в публичното пространство, че струва ми се в 1959 година е бил подписан Атлантическия договор.

image003

image004

И в този договор е заявено, че на този континент няма да бъдат разработвани или използвани никакви оръжия.

image005

Той ще бъде използван само за мирни цели.

ДУ: Да, всъщност е имало нещо наречено Международна геофизическа година 1959, когато всичко това е било регламентирано.

КГ: Точно така.

ДУ: И тогава те също така са картографирали как Антарктика изглежда под леда, при което се оказало, че под леда лежи един цял континент с твърда земя.

КГ: Точно така, два пъти по-голям от континенталните САЩ.  

ДУ: Да, така е. Така че ако те разработват оръжейни системи в нарушение на международен договор, който важи вече над 50 години, как това ще се отрази на начина, по който хората ще възприемат тези оръжейни доставчици, след като това стане общоизвестно?

КГ: Ако оставим това настрана, най-страшното е, че някои от групите в Съюза… Ако тази информация излезе наяве, те ще имат всички основания за блокада – също както при Кубинската криза – да блокират определена територия на Антарктика и да принудят тези групи да покажат какво се случва в базите под леда.

Друга интересна информация е че те имат… Те наричат това Антарктическа Зона 51.  Има също една голяма бивша нацистка база, която е била предадена на Военнопромишления комплекс, или така да се каже на правителството в сянка. И тази бивша германска база е била използвана като тайна космическа площадка. В момента тя е една главна космическа площадка на тайното правителство. Те я използват, за да летят непрекъснато извън атмосферата и обратно. Много от техните кораби обслужват тези тайни космически станции или летят още по-надалече.

ДУ: Ние говорихме за това в предишен епизод, но бих искал да те попитам още веднъж. Какво е тактическото или стратегическо значение на това да притежаваш космическа площадка в Антарктика?  Това прилича на неудобно място.

КГ: Такова е, но електромагнитните условия и гравитацията са по-благоприятни, макар че те използват анти гравитационни кораби.

Много пъти, когато изстрелват ракети, те се опитват да го правят близко до екватора…

ДУ: Точно така.

КГ: … с определени цели. Също така, ако пътуваш редовно с тайни кораби през атмосферата в двете посоки, такива места като Зона 51, или Невада, или Аризона не са подходящи. Ти би предпочел място, където упражняваш пълен контрол, и където е много трудно за любопитни очи да видят какво правиш.

ДУ: Когато споменаваш за електромагнитното поле на Земята, с какво Южният полюс е по-подходящо място за излитане и кацане на космически кораби?

КГ: Предполагам, че там ефектът на пояса на Ван Алън*) е по-малък.

*) Радиационен пояс на Ван Алън – област от магнитосферата на Земята с високо съдържание на високоенергийни заредени частици. – Бел.прев.

ДУ: О кей. Имаше много интересен епизод от телевизионната серия „Древни извънземни”р в който Линда Мултън Хоу, която има свое предаване в Гая, разказва много интересна история за човек, който е бил пилот и е летял няколко пъти над охранявана област в Антарктика, където видял гигантска дупка в леда, от която са излизали и в която са влизали кораби. Дали това има нещо общо с чутото от теб относно Антарктика?

КГ: Казаха ми, че това е нещо много близко до космическата площадка. Да, това е нещо много важно, но също така е важно, че той е летял… причината да види тази дупка… това е била строго охранявана зона. Той е прелетял над нея, защото това е бил спешен случай и те са спасявали, не си спомням точно колко, учени, изчезнали от около две седмици.

А човек не изчезва в Антарктика две седмици и не оцелява, освен ако има подслон и храна. А тези учени, които той е превозвал, изглеждали като онемели. Очевидно им е било наредено да не разговарят с никой. Не отронили и дума през всичкото време на обратния полет до мястото, до което той ги е превозил.

ДУ: Ти беше споменал наскоро, че има нещо свързано с газовете и тази голяма дупка в леда. Би ли пояснил присъствието на тази дупка и каква е връзката й с разкопките, които протичат там сега?

КГ: Добре. Тези дупки са повече от една и са нещо естествено. Това са геотермални отдушници.  Изглежда, че континентът повишава температурата си под леда. Има голяма геотермална активност, която причинява затопляне на езерата под леда и това загрява целия леден шелф. Това ускорява топенето на леда. Така че тези… Това е геотермален отдушник и те са разширили тези отдушници за да могат по-лесно да се движат с корабите си навън и навътре, както и за вентилиране на топлината, която е резултат от разкопките, които провеждат.

ДУ: Дали те не се опитват да направляват движението на този топъл вързух, който излиза в атмосферата, подобно на пренасочването на реките в иригационните проекти?

КГ: Не. Те се опитват да изкарат навън възможно повече от тази топлина, която дестабилизира каверните, които са изкопали. Трябва да знаеш, че ледът се придвижва с около 35 см. на ден, докато те се намират на определено място под леда. Така че те не само разкопават леда в една посока, за да разкриват нови артефакти, но трябва и непрекъснато да копаят в посока обратна на движението на леда. Това усложнява термалните проблеми, тъй като те използват различни видове машини с пара под налягане, за да разкопават леда, което води до формирането на реки под леда и още повече подкопава ледения шелф. Това са сериозни проблеми, които те трябва да решават. Ако те продължават с това което правят и този леден шелф се откъсне и падне във водата, той може да причини цунами и други очевидни проблеми.

ДУ: Бе интересно, че през януари в официалната преса изведнъж са появиха новини за масови евакуации от някои от основните бази в Антарктика и обяснението бе някаква голяма пукнатина в леда и опасенията бяха за възможно откъсване на големи ледени маси в океана.
image006Заглавие на материала: Гигантска пукнатина принуждава евакуация на антарктическата изследователска станция Халей.- Бел.прев.

image007

Заглавие на материала: Огромна пукнатина в леда принуждава  британски учени да напуснат изследователска станция.- Бел.прев

image008

image009

КГ: Да, целият леден шелф се топи под краката им. Температурата се повишава с един градус на… не мога да си спомня времето, за което се повишава с един градус, но за океана и за самия леден шелф това е нещо значително. Един градус може да означава много по отношение топенето на леда.

ДУ: Това ми звучи познато, защото ние разполагаме с други данни които подкрепят това. Например цялата вулканична дейност в света между 1875 г. и 1993 г. е била картографирана и показва 500% увеличение на глобалната вулканична дейност за този период. Тогава това ли е причината?

КГ: Да и според информацията, която имам, тези енергийни промени, които се появяват в Слънчевата ни система, причиняват този процес на загряване на нашата планета, както и на други планети.

ДУ: Във връзка с това което говорихме преди, Пит Питърсън каза, че има един кораб майка който според неговите сведения е широк 30 мили и има продълговата заоблена форма. След това ти каза, че тези кораби са били три.

КГ: Да, но…

ДУ: Тогава какви да последните данни?

КГ: Информацията, която получих и по повод на която трябва да внеса яснота, е, че има кораб с овална форма и дължина между една и три мили и два по-малки помощни кораба, които са оцелели от нападението и от пътуването от Луната до Земята.

ДУ: Значи това е нещо, което те са решили че е важно да поясниш на всички – че става дума не за 30 мили, а за три мили ширина на кораба?

КГ: Да, те решиха, че е добре да внесем малко яснота.

ДУ: О кей, но това все пак си остава един невероятно голям обект.

КГ: Абсолютно. И в големия кораб са били открити няколко същества в състояние на летаргичен сън и те са първоначалните същества, струва ми се от Марс, които са дошли тук – оригиналните пре-адамити.  Болшинството с които сме имали нещо общо след тази голяма катастрофа са някакви хибридизирани пре-адамити, които са оцеляли.

Очевидно е, че групата на пре-адамитите, преди да се преместят тук, вече са участвали в тези генетични експерименти, според някакви договорености, постигнати с останалите групи. В момента се изпълняват 22 различни генетични програми.

ДУ: О, значи пре-адамитите са били част от тази инициатива на генетичните фермери?

КГ: Точно така. Те са вземали участие, но изглежда че са имали проблеми във взаимоотношенията си с останалите групи. Те са били войнолюбиви. Предпочитали са първо да нападат и след това да задават въпроси.

ДУ: Когато говорим за Антарктика, идва ми на ум нещо много интересно и то е, че един от моите свидетели, Даниел, каза че на Земята съществува един естествен древен звезден портал. Той ми каза това преди години и тогава аз го обявих в Интернет.

КГ: Щях да спомена за това.

ДУ: И той каза, че този портал се намира в Антарктика.

КГ: Да.

ДУ: И има нещо, което ти каза напоследък, но все още не пред камерата, което ме изненада много силно, защото представлява пълно съвпадение. Можеш ли да говориш за това?

КГ: Един от най-важните елементи на технологията на тази Древна раса Основатели, който те са се опитвали да контролират, е бил един много мощен звезден Суперпортал в Антарктика. И той е бил построен от Древната раса Основатели.

ДУ: Съжалявам, нека те прекъсна за малко. Каква е разликата между един Суперпортал и един портал? Защото досега никога не си споменавал за Суперпортал.

КГ: Суперпорталът има свойството да преминава от единия до другия край на космическата мрежа, независимо от разстоянието – навсякъде из нашата галактика или до местни галактики.

ДУ: Да, точно както го описа Даниел.

КГ: Точно така. Колкото до тези други портали, които имаме на тази планета, трябва да прескачаш няколко пъти от един на друг, ако целта ти се намира много далече.

ДУ: Все едно че сменяш полети? Трябва да спреш на едно място, да излезеш от някакъв портал, да иччакаш, след това да преминеш през следващ и т.н.?

КГ: Трябва да изчакаш да настъпи електромагнитно съответствие между отделните планети…

ДУ: Ох.

КГ: …които се въртят и обръщат,  всяка в своята местна звездна система спрямо своята звезда, с тези електромагнитни връзки между съответната планета и нейната звезда и след това между тази звезда и нашето Слънце, които са свързани в тази космическа мрежа.

И тези съществуващи електромагнитни проходи, през които материята може да преминава от точка А до точка Б.

ДУ: Те притежават ли способността, когато правят тези паузи, да ускоряват времето? Или се налага да изграждат малки оазиси, където да престояват, докато очакват отварянето на следващия портал, за да убият малко време?

КГ: Да, налага им се да изчакват и да убият време.

ДУ: Колко дълго може да им се налага да изчакат?

КГ: Зависи закъде пътуват и колко време ще отнеме това… това е нещо като голям часовник – трябва да изчакаш частите на механизма да попаднат в определено положение едни спрямо други.

ДУ: Искаш да кажеш, че тези пориоди на изчакване могат да продължат години според нашето време?

КГ: Сигурен съм, че те го планират много по-добре от това. Те разполагат с всички нужни математически средства за предсказване на тези локации, където искат да отидат. 

ДУ: Искаш да кажеш, че Суперпорталът е нещо различно. Той може да те отведе там, където искаш да отидеш, когато искаш?

КГ: Точно така. И той е част от една… подобно на Старгейт Атлантис*), или SG1. Една Древна раса Основатели изгражда мрежа от портали, които са много мощни и надеждни. Те могат да бъдат задействани и използвани по всяко време. Не е нужно да правиш изчисления и да изчакваш.

*) “Старгейт Атлантис” – канадско-американски научно-фантастичен телевизионен сериал, излъчван между 2004 г. и 2009 г. – Бел.прев.

ДУ: Какво ще кажеш за формата на пръстен, който показват в сериала? Как изглежда действителната форма.

КГ: В действителност няма нищо общо с това, което показват.

ДУ: Ох!

КГ: Обикновено имаш… Ти си в средата на една стая. И средата на стаята е отворена.

ДУ: На първо място каква е тази „стая”? Това е някаква структура вътре в сграда?

КГ: Обикновено има най-малко три различни места, където се появяват отвори, по периферията на стаята, където се появява едно завихряне и една топка, която изглежда като мираж.

ДУ: О кей.

КГ: И хората се приближават към топката и влизат в нея, при което те някак се смаляват… Нещо такова се получава при този Суперпортал. Едно от нещата, които не съм споменал е, че те могат, в зависимост от количеството енергия което подават и вида на тази енергия, да пътуват също така във времето.

ДУ: Тогава стаята, за която говориш, е нещо като подземното съоръжение на Древната раса Основатели?

КГ: Да.

ДУ: Можеш ли да ни дадеш представа за големината на тази стая? Дали става дума само за тези три отверстия в стаята, в чийто център заставаш, или тя е част от нещо по-голямо?

КГ: Всъщност аз не съм я видял със собствените си очи.

ДУ: Оу, о кей.

КГ: Повечето технологии на Древната раса Основатели обаче се намират в големи помещения с много големи врати и коридори, така че това не са били малки по размери същества.

ДУ: Цялата тази идея за Суперпортала и Древната раса Основатели… струва ми се, че не може да има само една Древна раса Основатели, ако говорим за пространства извън нашата галактика.  Трябва да е имало някакви усилия назад във времето, които са били много по-мащабни. Знаеш ли нещо по-конкретно в тази връзка?

КГ: Според информацията, с която разполагам, те са създали тази система от портали в местния звезден клъстер, състоящ се от 50-52 звезди… Те са имали достатъчно време да картографират галактиката и да поставят портали там, където са пожелали.  Много е възможно и да са сътрудничали с други раси.

ДУ: Според показанията на Даниел, не е било възможно да бъдат пренасяни метали и всякакви оръжия от неорганична материя през тези оригинални портали на Древната раса Основатели. Любопитно ми е дали си чувал нещо подобно. .

КГ: Те са имали проблеми с калибрирането, чието разрешаване им е отнело известно време. Порталите е трябвало да бъдат калибрирани, по някакъв начин. Порталите са се намирали във време-пространството, свързани в някакъв вид комуникационна мрежа и те са успели да открият как да извършат това калибриране. В крайна сметка са успели да прекарат каквото пожелаят през портала от точка А до точка Б.

Те са се сблъскали с най-сериозни проблеми когато са се опитвали да изградят собствени портали. В началото са можели само да превозват провизии, след което и кораби, но са срещали проблеми с преминаването на органична материя.

ДУ: Когато казваш че „те” са изграждали портали, за кои „те” говориш?

КГ: За предшественика на всички тези Тайни космически програми, които през 50-те и 60-те години на миналия век са откривали как да пътуват през порталите с технологиите на извънземните, които са възпроизвеждали.

ДУ: Едно от нещата, които каза Даниел относно Суперпортала бе, че когато са го анализирали в началото на 1970-те, това е довело до разработването на протокора за IP адреси в Интернет, защото очевидно всяка локация през портала има цифров адрес подобен на този, който използваме в Интернет. Любопитен съм какво мислиш за това.

КГ: Да. Не зная дали ARPANET са разработили комуникационните TCP/IP протоколи, за да имитират случващото се в Суперпортала и дали въобще са знаели за него, но те действат до голяма степен на същия принцип. Дори имат маски на подмрежата, за да маскират някои системи на портала, така че да не се озоват там. Да, принципите на работа са много сходни.

ДУ: О кей, нека се върнем към тези пре адамити, които са били нападнати и поразени и които кацат аварийно на този континент, който тогава очевидно не е бил покрит с глетчери. Какво е било стратегическото значение за тях да имат достъп до Суперпортала? Имало ли е оцеляла част от тяхната цивилизация, която те са могли все още да посетят с негова помощ, или са се опитвали да посетят други цивилизации? Каква е била целта им?

КГ: Наистина не зная какво са правили… Те са искали да контролират портала и не всички същества от тяхната цивилизация са се оказали в този капан заедно с тях. В началото, когато са избягали от експлодиралата планета и по-късно, когато Марс е станал необитаем в резултат от допълнителни войни, една голяма част от тях се е отправила към външната част на Слънчевата система и още по-далече, докато друга група се е запътила към Марс и към Земята.

ДУ: Ах! Значи те са могли да достигнат до някои от своите избягали събратя след като са добили контрол върху този портал?

КГ: Това ми изглежда вероятно.

ДУ: Звучи правдоподобно.

КГ: Да.

ДУ: Тогава кой контролира Суперпортала сега?

КГ: Това правителство в сянка, което контролира тази Антарктическа Зона 51. Това е същата група. Те упражняват контрол и се опитват да решат какво да правят с всичко това. Те откриват толкова много неща. Очевидно, те откриват начини да възпроизведат тези технолотии, за да ги прибавят към съществуващите космически технологии, които използват.

ДУ: В един от предишните епизоди ти спомена, че Ка-арии и другите са те завели в нещо като библиотека в Антарктика.

image010

image011

И ти си видял как те вземат свитъци от тази библиотека, но тогава не си знаел какви са били те и каква е била целта на това. Сега имаш ли допълнителна информация по този въпрос?

КГ: Според Зигмунд, те са търсили там някакви записи, проследяващи древни кръвни линии, които датират много отдавна. Това е било историческа документация, още от времето преди експлодирането на тяхната планета.  Интересното е, че всичко в тяхното общество е основано на кръвни линии – къде попадаш в йерархията. Начинът на прилагане на законите им е бил свързан с местоположението на лицето в тази йерархия от кръвни линии. Ето защо тези свитъци са били много, много важни за тях по ред причини.

ДУ: „Те” ще рече престъпните групировки?

КГ: Точно така.

ДУ: Значи това би им дало, така да се каже, възможност да претендират за свещеното право на царуване и за пряко извънземно потекло.

КГ: Точно така. Също така, тези документи са определяли начините за заемане на определени места в социалната йерархия и прилагането на законите. Така че това е нещо с дълбок културен смисъл, нещо много важно.

ДУ: Защо мислиш, че Аншар са решили, че е толкова стратегически важно да отстранят тези записи и защо, също така, са искали ти да станеш свидетел на това?

КГ: Не зная защо са искали да съм свидетел на тези неща, но понякога те ме карат да виждам неща, които не мога да осмисля. Очевидно обаче, в този случай те взеха тези документи, за да объркат плановете на престъпните групировки и на някои от извънземните, работещи съвместно с тях.

ДУ: Би ли казал, че те са искали да станеш свидетел на това, за да може всички, които следят тази история, да узнаят за това?

КГ: Мисля, че тъй като аз изнасям тази информация, те са искали да мога да направя това от първа ръка.

ДУ: Имаше ли допълнителни срещи с Аншар след последните, за които разказа и ако е имало, те какво ти казаха?

КГ: Да, срещах се предимно с Ка-арии в Конструкцията. Питах я дали това, което ми каза Зигмунд, е истина и тя го потвърди. Наистина, целта на отстраняването на документите е била да объркат плановете на престъпните групировки и да им попречат да претендират за тези свещени права да управляват.

ДУ: Един от най-забележителните обрати в цялата тази история за мен бе това, че след като двамата с теб бяхме разменили доста информация по този повод, аз се обадих на Пит Питърсън и той започна да ми разказва точно същите неща , но едно от различията бе, че според него един от тези открити древни космически кораби е бил превърнат в много напреднала в технологично отношение база и че там е имало хора, оцелели от катастрофата в Атлантида. Очевидно нашите са ги изровили и това е станало съвсем наскоро. Какво мислиш по този въпрос?

КГ: Това малко се различава от информацията, която получих. Според получената от мен информация те са открили много малки джобове от пространства, където са се провеждали тези генетични експерименти, както и хора от тази група на пре адамитите.

ДУ: Искаш да кажеш живи?

КГ: Живи. Те са живели в каверните под леда, където са били открити. Нямам информация за оцелели хора вътре в кораба.  Според моята информация, до преди последните едно-две десетилетия този кораб е бил напълно запечатан под леда. И когато те са влезли в него, той вече е бил ограбен и там е нямало достатъчно технологии, годни да поддържат живот за дълго време. Те са изнесли каквото са могли и са го пренесли в новопостроения от тях град. Така че има малко разминаване в информацията.

ДУ: Значи тези хора са могли да изнесат от кораба източници на светлина, с които да отглеждат храна в каверните и да топят леда, за да си доставят нужната вода, при което по същество са могли да оцелеят.

КГ: Да и според мен също така има по-малко технологично напреднали начини за осигуряване на протеини, витамини и минерали, освен с помощта на технологии. Има подземна екосистема, която те също са могли да използват.

ДУ: Какви са били тези оцелели хора?

КГ: Не съм чул подробности, освен това че са били човеци, както и че е имало резултати от странни експерименти, провеждани от пре адамитите.

ДУ: Нека поговорим малко за тези същества в състояние на летаргия. Ти казваш, че те могат да бъдат проследени назад във времето, когато тази Супер Земя е избухнала преди 500,000 години?  Колко от тези същества се намират там и има ли начин те да бъдат събудени?

КГ: Не зная точния им брой. Има редица от тях в състояние на летаргия.

ДУ: Десетки, стотици, хиляди?

КГ: Не чак толкова. Мисля, че не са много, може би дузина.

ДУ: О кей.

КГ: Тази група се е привела в състояание на летаргия в даден момент в далечното минало, и те са били в този кораб много дълго време. И е било много важно за хората, които са ги охранявали, да ги свалят на Земята и да ги свържат към някакъв енергиен източник, ползван от Древната раса Основатели, за да могат да оцелеят в тази камера на кораба. След това нашите са открили начин да ги събудят, но не един по един. Те трябва да ги събудят всички наведнъж. И има много съображения свързани със сигурността, какво ще се случи след като ги събудят. Всеки, който е гледал филма „Прометей” разбира, какви са тези съображения.

ДУ: Искаш да кажеш, че става дума за същества, които са буквално пропуснали последния половин милион години от историята и ще се събудят със знанието, че са заспали след като планетата им е била разрушена или е била на път да бъде разрушена.

КГ: Точно така.

ДУ: Как те се отнасят към възможността тези същества да се окажат много опасни след като се събудят?

КГ: Има формиран нещо като комитет, които се опитва да прецени дали да ги събудят или не. В случай, че решат да ги събудат обаче, те имат тези малки мини-ядрени заряди, нещо като пета генерация ядрени оръжия, които са поставили точно там, където се намират в момента тези същества. И когато ги събудят… ако тези пре адамити се окажат враждебно настроени, те ще могат да ги унищожат с една ядрена експлозия.

ДУ: Е, това е наистина удивително и аз ти благодаря, че продължаваш да си в предния фронт на това, което се случва и че споделяш тези свои преживявания с нас. Това е много, много интересно.

(към камерата) И отново, даже ако не вярвате задължително във всичко, това е една много удивителна история, много по-мащабна и сложна, свързана с толкова много неща, които съм изследвал през годините. Аз я намирам за много достоверна в светлината на всички данни, които ни заобикалят.

Аз съм Дейвид Уилкак. Това е Космическо разкритие и ви благодаря, че бяхте с нас.