Брифинги с един нов Съюз – 145 епизод, 3 април, 2018 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. В този епизод ще обсъждаме удивителното завръщане на Съюза на Тайната космическа програма.

Кори, добре дошъл отново.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: Нека продължишм оттам, където стигнахме в предишния епизод. Кое е следващото значимо нещо, което ти се случва, след тази невероятна серия от посещения, които преживя?

КГ: Обикновено, след подобно преживяване, аз прекарвам дни, в които просто седя и гледам в стената, като се опитвам да асимилирам всичко случило се.

image001

Аз бях в това състояние, когато ме информираха, че ще имам среща с Гонзалес и със Съюза на Тайната космическа програма (ТКП) на Лунния оперативен център (ЛОЦ).

ДУ: Ох!

КГ: И ако си спомняш, те бяха изчезнали от хоризонта за известно време, като в същото време ме бяха накарали да се почувствам виновен за потенциалния срив на Съюза на ТКП.

Ако си спомняш също, Зигмунд ме подлагаше на разпити с помощта на химически средства, за да открие какво се случва, защото той бе част от ТКП на Военнопромишления комплекс и не вярваше в нищо от това, което се случваше извън нея. Той просто не можеше да повярва.

ДУ: Да, точно така.

КГ:  И след като проведе своето разследване, той установи, че това е нещо реално и започна да създава проблеми, след което просто изчезна от лицето на Земята.

ДУ: Ти как се почувства, когато чу, че Съюза на ТКП се реформира?

КГ: Аз бях малко нервен. Не знаех какво да очаквам.

Аз знаех, че те ще искат да научат от мен всички подробности за различните неща, които бях преживял. В същото време аз все още асимилирах тези неща и наистина не бях готов да докладвам, но въпреки това се налагаше да го направя.

ДУ: Това бе точно по времето, когато ти току-що се бе нанесъл в новото си жилище. Имаше ли някаква връзка между това преместване и нещата, които започнаха да се случват с теб по това време?

КГ: Ами, много наскоро след като се преместих, през октомври (2017), взех сина си със себе си и се разходихме с него из квартала, за да събера малко информация за съседите.

И хората точно срещу нашата къща, мъж и жена, се оказаха пенсионирани агенти на ЦРУ. Те бяха геолози, които се бяха занимавали с интерпретация на сателитни снимки за ЦРУ.

ДУ: Пенсионери на ЦРУ.

КГ: Да.

ДУ: Точно на отсрещната страна на улицата!

КГ: Точно така. И след това …

ДУ: Това е доста странно.

КГ: … мъжът започна да ми разказва: „Да, жената в къщата до вас е пенсиониран служител на Националната агенция за океански и атмосферни изследвания.”

ДУ: Така.

КГ: „Човекът, който живее ей там, е пенсиониран военен. Навсякъде наоколо има много пенсионирани военни и хора от разузнаването.”

Това направо ме паникьоса и аз го съобщих на Гонзалес при следващата ни среща. Той потвърди информацията и ми каза, че навсякъде наоколо те са инсталирали чувствителни разузнавателни устройства, които да регистрират всякакъв вид енергийни промени в атмосферата – всякакви промени.

ДУ: За кои „те” става дума?

КГ: Военното разузнаване. Те се опитваха да разберат какво се случва с мен.

ДУ: О кей. Това включва ли опити да уловят това, което се случваше с контактите ти със Сините Сфери (Кори клати утвърдително глава), или появяването на малките кораби, използвани от Съюза на ТКП?

КГ: Или когато ме телепортират. Когато това се случва, има някакви странни енергийни явления, които те могат да засекат с тези устройства. Също така, ако се появи някой кораб за мен, те ще могат да съберат телеметрични данни за него.

ДУ: Някои от нещата, които обсъждахме с теб в частен разговор, ме карат да вярвам силно, че хората на Земният съюз те приемат вече доста по-сериозно от преди.

КГ: Да, много по-сериозно, но те са твърде скептични относно всичко, свързано с ТКП.

ДУ: Все пак мислиш ли, че те започват постепенно да се убеждават, след като са узнали някои неща?

КГ: Да. Те също така се опитваха да преценят как така един тип, който говори за 2,5 м. високи сини подобни на птици извънземни, също така съобщава много точни данни за случващото се в ТКП на Военнопромишления комплекс.

ДУ: Мислиш ли, или знаеш ли, дали тези устройства, които са инсталирали около дома ти, са оправдали усилията им и са им донесли информация, която те намират направо удивителна?

КГ: Не зная, защото аз узнах за тези устройства в деня, в който ми бе съобщено, че ще трябва да участвам в тази среща и трябваше да напусна дома си и да отида с колата си до едно местно училище, от чието футболно игрище щяха да дойдат да ме вземат.

ДУ: Уха!

КГ: И точно това се случи. Бе около 2 ч. рано сутринта и аз видях … в далечината видях някакъв проблясък. Проблясна отново и застана на едно място. Беше нещо като бяла сфера в небето.

След това започна да слиза бързо надолу към земята, да става все по-голяма и да се приближава към мен. И след това се превърна в този кораб …

ДУ: Наистина?!         image002

КГ: … на който се бях возил преди.

ДУ: С размер близък до този на лек автомобил?

КГ: Да. С размер на … малко по-голям от един джип.

ДУ: Уха!

КГ: И кацна на игрището. Беше на известно разстояние от мен. Огледах се наоколо, но нямаше никакви коли, или някакви кацнали самолети.

image002

Отидох до кораба, качих се и те ми казаха: „Сядай и си сложи колана. Отиваме в Лунния оперативен център”.

image004

Издигнахме се във въздуха и аз видях Луната, към която се бяхме запътили. Първоначално Луната изглеждаше като съвсем малка топка и изведнъж – Пфиу!

image005

Тя стана изключително бързо толкова голяма, че изглеждаше като че ли всеки момент ще се блъснем в нея.

ДУ: Ти имаше ли усещането за някакво движение?

КГ: Някакво чувство за движение … Луната увеличи размерите си толкова бързо, че изведнъж вече не можех да видя очертанията й, защото бяхме съвсем близо до повърхността.

Полетяхме към обратната й страна.

image006

Прелетяхме два или три пъти над кратера, където се намира ЛОЦ, но не можах да го видя.

image007

Те бяха активирали маскиращата технология.

ДУ: Ох, уха!

КГ: Така че се виждаше само кратерът. Не можех да видя даже вторичния кратер, дупката на дъното на кратера. Всичко бе прикрито.

ДУ: Не се ли вижше нещо лъскаво, или всичко бе напълно чисто като изображение?

КГ: Изглеждаше напълно чисто като изображение.

ДУ: Уха!

КГ: Казаха ми, че ефектът на маскирането е подобен на мираж, но на мен всичко ми изглеждаше напълно чисто.

ДУ: Уха!

КГ: И така, те поискаха позволение за кацане, след което маскиращата технология бе изключена и аз можах да видя базата.

image008

Можех да видя зелени светлини, червени светлини, бели светлини, някои мигащи, други постоянни.

И ние се насочихме към този вторичен кратер – дупка, в средата на големия кратер, където се намира ЛОЦ.

image009

След което преминахме през тази дупка …

ДУ: И кратерът беше просто отворен?

КГ: Да. Това е просто една дупка. Една дупка, която се спуска надолу и достига до една каверна от лава. 

ДУ: На дъното не се ли виждаше някаква лунна повърхност, така че да изглежда като кратер?

КГ: Не, това бе просто една тъмна дупка.

ДУ: Разбирам. О кей.

КГ: Голяма тъмна дупка. Навлязахме навътре и моментално видях част от ЛОЦ, който бях виждал преди, частта, която има формата на камбана и отива надолу в скалата.

image010

ДУ: И около тази форма на камбана има каверна?

КГ: Формата на камбана е вградена в стената на каверната.

ДУ: Интересно. О кей.

КГ: Имаше два отвора на хангари. Единият бе за кацане, а другият за излитане.

image011

Кацнахме вътре и слязохме. Пилотите веднага тръгнаха по някакви стълби и Гонзалес ме приветства. Той бе в униформа на ВВС.

ДУ: Хм.

КГ: Огледах го и казах: „Отново играем старата игра, а?”

Той ме погледна със строго изражение на лицето: „Ш-ш-ш! Ш-ш-т! Така че аз …

ДУ: Защо униформата на ВВС ще бъде игра?

КГ: Защото той бе от ВМС.

ДУ: Ох!

КГ: Защото навсякъде пред Съюза на ТКП той се представяше като военен от ВВС.

ДУ: Ох, интересно.

КГ: И аз бях вече обявил публично тази информация, така че не разбирах защо ще трябва да бъде в униформа на ВВС.

ДУ: О кей. Да. Интересно.

КГ: И така, ние срещнахме една жена в униформа на ВВС. Тя ни се представи и каза, че ще бъде нашият ескорт по време на цялото ни посещение.

ДУ: Тези униформи бяха комбинезоните, за които разказа преди?

КГ: Не, тя бе облечена в нормална униформа на ВВС.

ДУ: О кей.

КГ: Косата й бе вързана на опашка. Изглеждаше като обикновен служител на ВВС.

ДУ: Разбирам.

КГ: Тя веднага ни заведе до един асансьор. Качихме се в асансьора и той потегли много бързо надолу. Наистина много бързо. Не можах да преброя етажите, през които преминахме.

ДУ: И какво се случи след това?

КГ: Когато вратата се отвори, аз разбрах, че сме отишли МНОГО по-надолу, отколкото някога бях влизал в ЛОЦ, поне доколкото си спомням. В този момент очаквах да видя всякакви необикновени неща, но веднага бях разочарован. Всичко, което видях, бяха коридори и врати. Така че …

ДУ: Можеше ли да разбереш, че се намираш на Луната, ако бе просто транспортиран до това място?

КГ: Не. Не, не се разбираше по нищо, че се намираме на Луната. Можехме спокойно да се намираме и на Земята. Нямаше как да позная.

ДУ: Разбирам.

КГ: Тръгнахме по един от коридорите и стигнахме до една стая. Тя почука на вратата, която в същия момент се отвори. Вътре имаше една конферентна маса и зад нея нещо като голям прозорец. Всички, които бяха насядали около масата, станаха при появяването ни, или почти всички. Всички, които можех да видя, станаха.

ДУ: А какво се виждаше от прозореца?

КГ: През прозореца … видях Марс. Изглеждаше, все едно че бяхме на Марс.

ДУ: Наистина?!

КГ: Аз се почувствах объркан. Хората стояха прави, за да ме поздравят, а аз … „Сега на Марс ли се намираме?” Защото ти си ми разказвал за някои свидетели, които са се возили на асансьор и изведнъж са се озовавали на друга планета.

ДУ: Точно така.

КГ: И аз се чудех дали това не се бе току-що случило.

ДУ: Да. Те може да са го нарекли коридор, а то да е било средство за телепортиране. Да.

КГ: Точно така. И аз бях малко объркан.

ДУ: Хм.

КГ: Така че по същество, след като говорих с Гонзалес, с някои хора се е случвало … ако работиш по даден проект, те може да те преведат през един портал, без да знаеш това и току виж си се озовал на Луната, или на Марс.

ДУ: Оу, уха!

КГ: И могат да ти покажат един прозорец, гледката от който да те убеди, че си на Земята.

ДУ: Уха!

КГ: Така че ти си мислиш, че си на Земята. Или ако си на Земята, а те искат да МИСЛИШ, че си бил на Марс, те може да постъпят по аналогичен начин.

ДУ: Много интересно.

КГ: Така че аз веднага се огледах наоколо и разпознах всички присъстващи – хората от Съюза на ТКП, които бях срещнал преди.

ДУ: О кей.

КГ: Те изглеждаха доста неспокойни. Също когато първият път се появихме пред тях с Гонзалес и това им бе много неприятно. Не бе трудно да видя същите изражения на лицата им.

ДУ: Доколкото ти е известно, тези хора идват ли някога на Земята, или пребивават непрекъснато в космоса?

КГ: Някои от тях, да, те идват на Земята, но повечето от тях са я напуснали окончателно и са се отделили от всичко, което се случва на Земята.

И така, при появата ни те станаха, както обикновено правят военните, и ни поздравиха двамата с Гонзалес. И както вече казах, изглеждаха изнервени. И в момента в който започнаха отново да сядат на местата си, аз видях Зигмунд.

image012

ДУ: Оу, наистина?!

КГ: И Гонзалес, и аз бяхме шокирани и объркани да го видим. Аз измърморих нещо като: „Уха! Значи ето къде си бил?!”

След това се огледах наоколо … всички изглеждаха все още смутени и казах: „Някак съм изненадан да те видя тук, след като казах на Съюза на ТКП, че имам чувството, че се опитваш да се промъкнеш сред тях.”

На него това никак не му хареса. Той стана, с гримаса на лицето и пяна на устата, и каза: „Ти не знаеш аз какво съм изгубил. Аз изгубих всичко!”

След това посочи с пръст към мен и добави: „Интуитивен емпат, по дяволите!”

ДУ: Хм.

КГ: И тогава всички напълно утихнаха.

ДУ: Какво мислиш е имал предвид с това: „Аз изгубих всичко”? Какво е означавало това?

КГ: По-късно научих, че той по същество бе изоставил семейството си и всичко тук на Земята.

ДУ: Наистина?!

КГ: Да, той е изоставил всичко.

ДУ: За да се присъедини към Съюза на ТКП, след като е разбрал, че той съществува реално?

КГ: Да.

ДУ: Би ли отново, много накратко ни казал, каква е била предишната му роля и защо това е важно?

КГ: Да. Той заемаше много висок пост в ТКП на Военнопромишления комплекс.  Като такъв му бе възложено да открие какво става с мен по отношение оповестяването от моя страна на твърде секретна информация.

ДУ: И само за да поясним – хората от Военнопромишления комплекс не знаят за съществуването на по-голямата програма, в която ти си участвал.

КГ: Точно така. И ето че аз се появявам с всички тези интересни истории, както и с класифицирана информация, и те искат да разберат какво става. И тогава той започна да се занимава с мен.

Те бяха много сигурни, че аз съм участвал в някаква програма и ме подложиха на тези изпитания, за да разберат дали казвам истината, или не. Подложиха ме на съдебни изпитания, за да видят дали наистина съм бил на местата, които описвах.

И след като откриха, че всичко, което казвах, бе истина, или най-малкото той успя да докаже по-голямата част от разказа ми, малко след това той е напуснал Военнопромишления комплекс и се е присъединил към Съюза на ТКП.

И това важи за почти всички от Съюза на ТКП. В даден момент те са решили да напуснат предишната си работа, след като са събрали повече информация.

ДУ: Тогава за теб трябва да е било силно шокиращо да го видиш там, като имаме предвид, че в миналото той даже не е вярвал в съществуването на ТКП, в която ти си участвал.

КГ: Точно така, но той все още е скептик. В следващата част на срещата той демонстрира своя скептицизъм.

След неговото емоционално избухване, имаше нещо като неловка пауза, след което някой от отсрещната страна на масата каза: „Какво ще кажете всички да седнем и да започнем?”

И така всички седнахме и брифингът започна.

ДУ: О кей, и какво се случи на брифинга?

КГ: Аз по същество ги информирах за всичко, за което разказах в последните няколко епизода на това предаване.

ДУ: Оу, ти ги информира?

КГ: Ъ-хъ. Те също ме информираха. И двамата с Гонзалес бяхме информирани. Повечето от тази информация все още е класифицирана.

Гонзалес направи своя доклад, като голяма част от него се отнасяше за съществата, с които бе работил заедно с маите, и това, което бе постигнал.

Докато аз докладвах, в момента в който повдигнах въпроса за Супер федерацията и споменах за Синия авиан Тиър-Ер, Зигмунд се облегна назад на стола си, повдигна ръце във въздуха и изръмжа в несъгласие.

ДУ: След всичко това?!

КГ: Да.

ДУ: Тогава защо мислиш, че той все още не вярва, след като е открил, че Съюза на ТКП наистина съществува?

КГ: Ами аз го попитах. Казах му: „След всичко, което си видял, сега след като си станал част от Съюза на ТКП, ти все още не вярваш?”

Той ми отговори: „След технологиите, които ми бяха приложени, откъде да зная, че ТОВА е нещо реално?” И добави: „Технологиите, които съществуват, могат да направят така, че да видиш всичко, което те биха искали да видиш. Аз съм напълно сигурен, че Nordics отново объркват главите ни.”

ДУ: Хм.

КГ: Тъкмо щях да го попитам какво има предвид под „отново”, когато същият човек на отсрещната страна на масата помоли за тишина.

ДУ: Ами като отчетем факта, че както описа, ти си бил подложен на симулации с виртуална реалност по време на участието си като дете в програмата MILAB, които не си могъл да различиш от действителността, мислиш ли, че аргументът  му е имал някакво основание? Мислиш ли, че той може да е бил прав?

КГ: Той категорично има основание да се съмнява, защото от негова гледна точка, той е бил подложен на много от тези технологии до момента, в който наистина не е могъл да разграничи кое е било реално и кое – не.

ДУ: Ясно. Аз обаче бих казал, от всичко, което ти си описал, че във всичко това има определени пластове информация, от които става много ясно, че това не са били Nordics, които са си играли игрички с теб, и че това са реални явления с реални същества.

КГ: Да, така е. По-нататък той каза: „Слушай какво ще ти кажа, аз гледах видеозаписа на първото събрание в ЛОЦ, където се появиха Синия авиан и Златната триъгълна глава. Аз видях всичко това, но не му вярвам.” Той просто отказва да го повярва.

ДУ: Дали това е мнение, което повечето хора не споделят? Дали той е нещо като изолиран случай, с това свое убеждение?

КГ: Ами, повечето присъстващи тогава на събранието в ЛОЦ, които присъстваха на появяването на Синия авиан, бяха съвсем убедени, че той е нещо реално.

Така че Зигмунд просто не беше … Той се облягаше на своя минал опит.

ДУ: Нека поговорим малко за това. Ако той вярва и той има основание да мисли, че Nordics притежават достатъчно технологии, за да те накарат да видиш това, което искат, защо те да не могат например да проектират един президент на САЩ и просто да заменят съществуващия президент, и да направят всякакви странни неща, за да объркат историята ни?

КГ: В рамките на космическите закони има строги ограничения на това, което им е позволено да направят. Очевидно обаче, тези същества Nordics са се занимавали с нас от момента, в който сме се появили тук. Има легенди за ангели, истории за същества, които са се появявали по време на формирането на САЩ …

ДУ: Точно така.

КГ: … които са били описвани със същия външен вид като Nordics. Така че те са били с нас през всичкото време. Аз все пак още не мога да разбера какво той имаше предвид под това: „Те отново объркват главите ни.”

ДУ: Но ти остана с впечатлението, че повечето присъстващи в тази зала не са вярвали на думите му.

КГ: Повечето хора не бяха съгласни с него.

ДУ: Разбирам. И какво се случи след това?

КГ: Аз свърших своя доклад и получих няколко въпроса, след което същото се случи и с Гонзалес.

ДУ: Имаше ли нещо интересно, което бе казано след вашите доклади?

КГ: Те споменаха за някои от плановете, приведени в действие, и свързани с разсекретяването на ТКП на Военнопромишления комплекс.

ДУ: Хм.

КГ: Един от повдигнатите въпроси бе свързан с конфликта със Северна Корея – как те ще използват космически оръжия и екзотични летателни апарати.

ДУ: Сега, за да поясним – какво е реалното становище относно Северна Корея по отношение на това кой е отговорен за това, което те правят, и какъв е дневният ред?

КГ: Това е предмет на голям самостоятелен разговор, но по същество можем да кажем, че това е една държава марионетка на престъпните групировки.

ДУ: О кей. Тогава защо те се опитват да плашат САЩ с ядрени оръжия?

КГ: Престъпните групировки винаги имат нужда от враг, срещу когото да се опълчат. В този случай Съюза е начело на военните, на Военнопромишления комплекс, на ТКП. В по-голямата си част те са под контрола на Съюза – Земния съюз.

И те искат да разсекретят тази програма от позиция на силата. Така че според тях, ако използват някои от оръжията, които са разработвали с десетилетия, срещу Северна Корея, това ще изпрати послание към останалия свят, като в същото време ще доведе до знанието на широката общественост информация за напреднали технологии.

ДУ: И те всъщност имат намерение това да бъде филмирано, видяно и оповестено в заглавните страници по целия свят?

КГ: Точно така. Точно както когато избухна войната … мисля, че беше с Ирак, когато бяха разсекретени самолетите Стелт и Бомбър.

ДУ: Тъй като тази тема бе твърде спорна в интернет, бих искал да те попитам следното. Какво могат престъпните групировки да направят на една страна като Северна Корея, за да я накарат да бодне с пръст в окото на големия побойник (САЩ) с нещо, което ще изглежда като самоубийствена мисия?

С други думи, те всъщност надали притежават нещо особено, но те се държат така, че все едно са готови всеки момент да ни пуснат една ядрена бомба.

Колко тежка е тази военна заплаха, която бихме поставили пред тях? Ще изтрием ли от лицето на земята цялата им страна? Какъв би бил мащабът на едно нападение, защото много хора се тревожат за това?

КГ: Така. От това, което съм чул, мащабът на нападението … в последно време SpaceX  изстреля едно устройство на Министерството на отбраната, което борави с непрекъснат електромагнитен лъч. Те ще го използват срещу Северна Корея, ще ги ударят с този лъч, след което ще пуснат няколко „Божи пръти” (Rods from God) – големи, дълги, волфрамови лъчи, комбинирани с керамика.

ДУ: О кей.

КГ: Те планират да пуснат тези неща, след което да се появят космическите кораби с анти гравитация от типа TR-3B, които ще извършат някои хирургически операции.

И те ще се опитат да не увреждат инфраструктурата. Ще се опитат да сведат жертвите до минимум.

ДУ: О кей. Тогава тези волфрамови лъчи, които спомена, дали те могат да поразяват военни бази дълбоко под земята?

КГ: Абсолютно.

ДУ: Как би могъл някой да убеди Ким Йонг-ун да направи това? Искам да кажа … този човек очевидно няма да оцелее след всичко това. Как престъпните групировки биха могли да накарат тази страна да предизвика такава жестока битка, която е ясно, че не може да спечели?

КГ: Ами ние не говорим за една страна. Ние говорим за един ненормален лидер, когото те могат да манипулират.

ДУ: Значи тук може да има шантаж или подкупи, или някакъв вид заплаха и принуда.

КГ: Точно така. В течение на този разговор бе споменато и усилието на Том ДеЛонг за оповестяване на засекретените напреднали технологии.

Те казаха, че той работи в тандем с ВВС, които са част от ТКП на Военнопромишления комплекс, както и с Агенцията за отбранително разузнаване.

image013

И те започнаха да разговарят по-продължително за тази програма, и как те правят това независимо от общността на уфолозите, с които повече не жеаят да работят съвместно. Това очевидно събуди интереса ми, защото те по същество заявиха, че общността на уфолозите е вече толкова инфилтрирана от различни култове на илюминатите, от егоисти и нарцисисти, които се опитват само да проповядват своите религиозни убеждения, че всичко това е една голяма каша.

И те заявиха, че ако искат останалата част от обществото да приеме тази информация сериозно, те трябва напълно да се отграничат от това, което става сред уфолозите, което е разочароващо.

ДУ: Да, това прилича на два воюващи един срещу друг свята. Това означава, все едно да поставиш оръжието си на масата. Как бихме могли да маргинализираме една цяла общност просто ей така? Това наистина не изглежда справедливо.

КГ: Да, не е справедливо, но те имат своите основания. В тази общност съществуват много проблеми. Ако обаче ние искаме да сме част от нея, ние трябва да заемем своя твърда позиция.

ДУ: Някой правил ли е психологичен профил на хората в тази общност, които са толкова неспособни да асимилират автентична информация и едно истинско разсекретяване?

КГ: Част от проблема е в това, че Военнопромишленият комплекс е саботирал уфологията в течение на десетилетия, зареждал я е с дезинформация, изпращал е оперативни работници да всяват вражди и конфликти, изпращал е хора с противоречащи си истории.

Някои от култовите групи на илюминатите са се опитвали да ни облъчват със своите религиозни истории, да ни подготвят да ги приемем за господари по право дадено им от Бог, след като ни покажат разкритията в Антарктика.

ДУ: Искаш да кажеш, че в общността на уфолозите има изявени личности, които работят като платени двойни агенти?

КГ: Има такива случаи още от зараждането на уфологията. Абсолютно.

ДУ: Хм. Тогава как в светлината на тази информация нашата аудитория би могла да знае кому да вярва? Как би реагирал човек, който чува, че цялата наша общност в момента се намира в такова състояние на безпорядък?

КГ: Ами, предполагам, че всички ние трябва да имаме едно наум по отношение на своите НЛО убеждения, а всеки от нас има свои такива, и да се фокусираме върху разсекретяване на информацията.

Никой от нас не знае пълната истина, но всички ние я желаем. Така че ако се фокусираме върху това, което желаем, вместо върху това, което сме създали в ума си през годините, тогава ще намерим начин да работим заедно.

В противен случай просто ще се хванем едни други за гушите. Моята информация не съответства на твоята информация, следователно ти трябва да си слуга на Дявола. И всичко става една голяма каша.

В същото време, в нашата общност има много наистина прекрасни хора и ако те се обединят, те могат да станат основен фактор в процеса на Разкритието.

ДУ: Имаше ли други теми, които дискутирахте на това събрание, освен вече споменатите?

КГ: Всъщност Зигмунд пусна бързо една две бомби.

ДУ: Ха-ха.

КГ: Той каза, че ще ни бъде предоставена една изключителна обиколка из ЛОЦ, което определено привлече вниманието ми. И след това …

ДУ: Ти каза преди, че си виждал само горната част, нали?

КГ: Точно така. В момента аз бях вече по-надолу в ЛОЦ, откогато и да било преди това.

ДУ: Уха!

КГ: И интересното бе, че той каза, че обиколката ни ще започне от ЛОЦ „Б”.

Виж сега, едно от нещата, които не съм обявявал досега, за да мога да различавам кой от тези, които говорят по тези въпроси казва истината и кой не, е, че има три Лунни оперативни центъра.

ДУ: Разбирам.

КГ: Има ЛОЦ „А”, който е този, за когото винаги съм разказвал, след това има още ЛОЦ „Б” и ЛОЦ „В”. И в края на това посещение, аз посетих и трите центъра.

ДУ: Добре, Кори. Много ми е неприятно, но ние изчерпахме времето за този епизод. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, тук заедно с Кори гууд. Благодаря ви, че бяхте с нас.