Въпроси на зрителите – Част 10 – 121 епизод, 12 Септември, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

 (с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и с мен, за да отговаря на вашите въпроси, е самият Кори Гууд.

Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: „Обичам вашите епизоди с въпроси и отговори. Объркан съм обаче относно едно нещо. Мисля, че чух Кори Гууд в други програми да заявява, че китайците ще отговарят през следващите 100 години за една нова (световна) валута. Ако ще имаме това космическо събитие между 2017 г. и 2023 г., което мислех, че ще бъде нашето Възнесение, защо да се тревожим за каквото и да било след това? Няма ли Майка Земя да изхвърли тези отрицателни същества, докато се възнася?”

image001

КГ: Има различни групи с различен дневен ред и различни планове и те преследват реализацията на тези планове, все едно че ще спечелят. Ако това енергийно събитие възникне, или ако настъпят някои от тези други неща, за които ми бе казано в последно време относно извънземни, които ще започнат да се появяват пред малки групи, аз не виждам как тези планове биха се осъществили.

ДУ: Тогава тази идея на китайците да искат да управляват 100 години една финансова система е основана на какво?

КГ: Тя произлиза от преговорите проведени между Съюза (на Тайната космическа програма) и престъпните групировки. Китайците казаха, че Западът е имал своите 100 години и сега те претендират за свои 100 години, в които да управляват световната финансова система.

ДУ: Значи ти приравняваш китайците и Съюза по някакъв начин?

КГ: Да. Всъщност китайците са голяма част от хората в Съюза и те са тези, които са били предопределени да завладеят финансовата система, или да я водят.

ДУ: Тогава нека да сме наясно какъв е китайският план. Те искат да направят точно това, което направи Федералния резерв? Те искат да ни поробят?

КГ: Това би била различен тип вавилонска робска система, магическа парична система, разбира се, щом ще е финансова система, но тя би трябвало да бъде глобално по-справедлива, основана на брутния вътрешен продукт на страните и на други неща, различни от това колко много богатство е натрупала дадена страна, което тя използва срещу други страни.

ДУ: Китайците чувстват ли, че са били принудени да живеят в бедност? И част от това, което искат да направят, цели ли да изравни силите на играчите на световната арена?

КГ: Това е основната причина за формирането на Съюза. Целта е борба срещу западните престъпни групировки, които по същество са завладели световната финансова система и по-голямата част от инфраструктурата на планетата.

ДУ: Мислиш ли, че китайците биха преференциално стимулирали икономиките на страните в Югоизточна Азия, Африка и други места, които са били в неизгодно положение?

КГ: Не само това, но те усилено инвестират в тези области, като Южна Америка, части на Африка. Те купуват земя и недвижима собственост с най-висока скорост.

ДУ: Очевидно китайците би трябвало да са наясно с идеята за предстоящото слънчево изригване, но мислиш ли, че ако това им е известно, те просто не виждат неговото значение? Може би те планират все едно, че то няма да се случи?

КГ: Всички знаят за това, но както съм казвал преди, в зависимост от групата, има различни идеи за това какво ще се случи, когато възникне слънчевото изригване. Мнозина мислят, че то ще причини доста смущения в технологичните комуникации. Някои мислят, че то ще разруши всичко, което работи с интегрирани процесори.

ДУ: Хм.

КГ: Други пък мислят, че това ще бъде някакво събитие на Възнесение, или на масова смърт, на масово унищожение.

ДУ: Точно така.

КГ: Така че няма истинско съгласие относно това какво ще се случи, когато слънцето „кихне”, както те го наричат.

ДУ: Докато сме на тази тема, какви са последните спекулации, които си чул относно момента на възникване на това събитие?

КГ: За действителното слънчево събитие не съм сигурен, но важат същите дати. Мисля, че времевият прозорец бе 2018 – 2023.

ДУ: Ъ-хъ.

КГ: Те разшириха малко този прозорец, но все още очакват възникването на тези масови събития. И изглежда, че ще бъде нещо повече от единично събитие, не само едно слънчево събитие, което ще се случи в този прозорец.

ДУ: Ние определено знаем, че в Закона за Единството това събитие е описано като много положително и съществата, които са контактували с теб, също са го окачествили като твърде положително, нали?

КГ: Правилно.

ДУ: Че това ще бъде някакъв вид Възнесение, което ще настъпи.

КГ: Че това ще … Не задължително Възнесението, което всеки разбира според различните системи от вярвания, но някакво Възнесение, което ще постави началото на това, което се е случило с хората на Мика, което е един ренесанс на съзнанието.

И това Възнесение ще бъде по същество нещо свързано със съзнанието повече, отколкото физически процес – нещо моментно като „примигване на окото”, както ми казаха.

ДУ: Разбирам. Това е много добре. Следващ въпрос:

„Този последен епизод на Космическо разкритие ми помогна наистина да разбера по-добре природата на времето, времевите линини и пътуването във времето. С удоволствие бих чул нещо повече по тези въпроси.

За мен бе особено удивително споменатото от Кори относно бъдещите прогнози на престъпните групировки за изкуствения интелект, които изглеждат все по-ненадеждни в последно време. Това вероятно се дължи на факта, че все повече и повече хора се фокусират върху по-положително и продуктивно бъдеще за всички нас. Или може би някой си играе прекалено много с времевите линии. Или може би природата на времето се променя по някакъв начин при тези нови енергийни изменения.

Във всички случаи, това изглеждат доста добри признаци, че ние се движим към една по-благоприятна времева линия. Ти какво мислиш?”

КГ: Определено има признаци, че сме се запътили към една по-положителна времева линия, но очевидно тя може да бъде още по-добра. Хората на Аншар показаха видимо безпокойство относно поддържането на тяхната времева линия. Така че не бих казал, че всичко е цветя и рози.

Има много работа, която трябва да бъде свършена. И повечето е работа, която трябва да извършим със себе си, както и да разпространяваме информацията за това, което се случва в енергийно отношение, да се опитаме да пробудим колкото е възможно повече хора.

ДУ: Само за да изясним характера на въпроса. Ти казваш, че какъвто и изкуствен интелект да е използван за вероятностно моделиране на бъдещето, той става все по-ненадежден в своите заключения?

КГ: Да. Това е свързано със случващото се с този странен Ефект на Мандела, с природата на времевата промяна.

ДУ: Хм.

КГ: И това е пряко свързано с протичащите енергийни промени.

ДУ: Времето променя ли се, защото все повече и повече добри хора се фокусират върху положително бъдеще? Какво би казал по този въпрос?

КГ: Да. Съвместното творческо съзнание на хора, които предполагам са положително настроени и се опитват съзнателно да създават едно положително бъдеще, оказва влияние върху случващото се с нашата реалност. Ето защо са нужни все повече и повече хора, които да се фокусилат върху медитирането, в т.ч. и чрез групови медитации, насочени към положително бъдеще на нашата реалност.

ДУ: О кей, следващ въпрос:

„Мисля, че съм объркан като цяло по отношение на това да бъда в услуга на другите. Забелязвам, че ме привличат депресирани и пропаднали жени. Винаги се опитвам да им помогна да видят светлината, но те просто никога не изглеждат щастливи.

В момента имам една връзка и жената е доста отрицателно настроена и дърпа енергията ми надолу. Опитвам се да я направя щастлива, но успявам само за по няколко минути, след което тя отново започва да протестира за нещо друго. Дали трябва да продължавам връзката си с нея? Не разбирам как точно да бъда „в услуга на другите”.

КГ: Това, че трябва да бъдеш в услуга на другите, не означава, че трябва да служиш за изтривалка на когото и да е. Много хора бъркат тези две неща. Те мислят, че трябва да се поддават на всякакво нападение и никога да не се отбраняват.

Когато става въпрос за … Има две неща, върху които Ка-Арии ми каза, че трябва да работя; две пречки по пътя на по-нататъшното ми духовно развитие – едното бе належащи проблеми в брака ми, които не бяхме разрешили, и другото бе да се помиря с баща си, с когото не бях разговарял в продължение на шест години.

ДУ: Уха!

КГ: И двете неща се случиха през последните няколко месеца. Бе настъпил един критичен момент, в който двамата със Стейси предстоеше да се разделим. Имаше ситуация, която действаше като катализатор. И това бе ситуация … която донесе оздравяване, и ние успяхме да изгладим нещата, след което сега всичко е по-добре, от когато и да било преди.

ДУ: Радостен съм да чуя това.

КГ: И същото стана с баща ми. Точно след деня на бащата успях да се помиря с него.
Така че това за мен освободи доста енергия. Тези различни междуличностни отношения действат като парашут и ни дърпат назад. Също така мисля, че трябва да даваме на другите хора възможност да се развиват.

В много случи прекратяването на връзката може да подейства като катализатор, но аз не съм квалифициран да давам каквито и да било съвети.

ДУ: Какво мислиш за случаите, в които хората са заседнали в някакъв вид депресия? Ти изследвал ли си възможността за връзка с това слънчево събитие и с промените, срещу които Сините сфери са очевидно тук, за да послужат като буфер?

КГ:  Да, съвсем наскоро Тиър-Ер ми каза да очаквам налудничавото поведение на някои хора, свързано с Края на времената, да ескалира драматично. Всички наши личностни деформации биват фокусирани и изваждани на показ. Различните житейски проблеми, които не сме разрешили, излизат наяве и ние се оказваме принудени да ги разрешим.

Също така забелязваме обаче, че поради усилването на енергийните вълни, хората се оказват притеглени към крайностите, за които проявяват най-голяма склонност. Отрицателно настроените хора стават много по-отрицателно настроени, докато положително настроените правят същото в своята крайност.

Има, разбира се, и хора, които за нещастие имат умствени нарушения. В момента те срещат доста проблеми и тези проблеми също само ще се увеличават.

ДУ: В Закона за Единството има интересен материал, свързан с пътя на Исус, когато той става мъченик и по същество предлага живота си на кръста. И там всъщност се казва, че ако той е бил избрал да живее, той е можел да бъде по-дълго на този свят и да помогне повече. Там също така обясняват, че е възможно да има юдео-християнска наклонност към самоволно мъченичество.

Мислиш ли, че има хора като този наш зрител, които приемат самоволното мъченичество за нещо положително? Това ще рече, че ако те непрекъснато са като мъченици на кръста в отношенията си с някого, това ще бъде добре за тях?

КГ: Доста хора мислят, че ние изгаряме карма и понякога го правим. Твърде често обаче ние само си създаваме допълнителни проблеми. Като не се опитваме целенасочено да се развиваме, ние се затормозваме и затъваме в подобни ситуации.

Човек трябва да се фокусира върху собственото си развитие. И ако ще променяме света по един човек наведнъж, ние трябва да се фокусираме и да обичаме себе си не по-малко, отколкото обичаме хората, заради които сме готови да станем мъченици.

ДУ: Тъй като си имал контакти с няколко различни типове извънземни същества, или със същества от Вътрешната Земя, ако би изпаднал в ситуация, в която трябва да прекъснеш някаква връзка – приятелска или друга, която не е вървяла добре, те какъв съвет мислиш, че биха ти дали?

Какво биха ти казали? Ако можеш да си спомниш нещо, какво биха ти казали?

КГ: По отношение на моя брак аз ги питах, но те отказваха да ми дават съвет. Всичко, което се случи в крайна сметка, се случи точно така, както трябваше.  Катализаторът, който стимулира всичките промени, не би се появил, ако те се бяха намесили.

ДУ: Ах!

КГ: Те също така много пъти ми казаха, че това, което се случва в живота ни, е предварително определено от Висшия ни разум. Нашият Висш разум се опитва да ни насочва и да ни учи и те няма да се намесват в този процес.

ДУ: Много интересно. И така, имаме друг въпрос. Ако съдим по някои от получените коментари, някои хора намират за унизителен факта, че говориш за тези същества като „същества със златна триъгълна глава”, което акцентира на физическите им качества, вместо да ги назоваваш по име. Как би отговорил на това?

КГ: Това е буквално начинът, по който ги наричат по време на брифингите и в документацията – „същества със златни триъгълни глави.”

ДУ: Ха, ха. О кей.

КГ: Името, което ни бе дадено за тях, представлява един дълъг, странен звук. Това не е нещо, което мога да възпроизведа с моите гласни струни. Това е причината те да не бъдат назовавани със собствените им имена.

ДУ: Значи те имат някакъв алтернативен начин на вербално общуване, който е нещо, което е невъзможно лесно да произведем, или въобще не сме в състояние да го направим?

КГ: Точно така. Да, няма да можем да направим този шум. Може би бихме могли с помощта на компютър, но …

ДУ: Какъв би бил диапазонът на този шум?

КГ: Много висок и пронизителен. Не точно както при китовете, но нещо подобно. Много странен.

ДУ: Добре. Следващ въпрос:

„Все още съм объркан относно програмата „20 и обратно”. Ако си в космоса в продължение на 20 години и след това си бил върнат преди 20 години, след като си изпълнил мисията си, тогава ще бъдеш на Земята и в космоса по едно и също време през тези 20 години. Това прилича на филма „Завръщане в бъдещето”.

КГ: Да, но това са различни времеви линии.

ДУ: Правилно.

КГ: В една времева линия ти си на Земята. Така че не си точно по същото време. Те са различни … почти като различни реалности, насложени реалности.

ДУ: Хм-м. О кей. Мисля, че това вероятно подпомага отговора на останалата част от въпроса. Той казва:

„Тогава 20 години, след като си бил върнат на Земята, ти все още ще си в космоса, завършвайки своята мисия, след което ще бъдеш върнат на Земята 20 години по-рано и ще се окажеш зациклил завинаги в един безкраен времеви кръг. Чудя се как Кори би отговорил на това. Всичко останало се връзва. Сигурен съм, че има добър отговор на този въпрос, но той още не е бил даден.”

Така че аз предполагам, че той гледа на идеята все едно, че има две огледала поставени едно срещу друго и ти виждаш множество нива на огледалото. Ако си в една времева линия в космоса и след това те върнат на Земята, след това отиваш в космоса отново, и отново обратно на Земята – пинг-понг, пинг-понг.

КГ: Сега хората твърде лесно … е, не всички, но много хора твърде лесно разбират пространството и космоса. Хората обаче наистина не разбират как времето се слива с пространството. За доста хора е трудно да разберат как тези напреднали в развитието си извънземни са повече пътници във времето, отколкото в пространството, поради технологията, която имат. 

ДУ: Разбира се.

КГ: Те могат да пътуват в нашето минало, в нашето бъдеще, в нашето настояще. Те могат да прескачат, както пожелаят.

ДУ: Възможно ли е да пътуваш в пространството с по-висока скорост, без да пътуваш във времето?

КГ: Не.

ДУ: Или всичко е едно нещо?

КГ: Не. Всеки път, когато ти си … Даже когато пресичаш стаята, ти пътуваш във времето.

ДУ: Разбира се.

КГ: Просто когато увеличаваш скоростта … ти знаеш останалото.

ДУ: Тогава би ли казал, че тези алтернативни времеви линии по някакъв начин се сливат, за да попречат на света да попадне в спиралата на някакъв вид парадокс?

КГ: Да. Това би изкарало акъла на хората, количеството сливане и разделение (на времеви линии), което се случва непрестанно, във всеки един момент, като напредваме, от нашата изходна точка на нулево време. Зад нас и пред нас, тези промени протичат навсякъде.

ДУ: И изглежда, че има две части на това, така че ударите биват нанасяни поотделно, вместо всичко да се случи наведнъж.

„Номер едно: Защо Тайната космическа програма и напредналите извънземни раси използват хора за роби? Изкуственият интелект и роботите не са ли станали достатъчно усъвършенствани, за да се спровят с ‘робския труд’?”

КГ: Изкуственият интелект е определено достатъчно развит до степен да стане враг на болшинството същества, които са доброжелателни и зли. Повечето от тях казват, че биха използвали изкуствен интелект до определена граница, когато той няма … когато преследват определена цел.
image002

Но те регулират това доста внимателно, защото почти при всеки един случай, ако създадеш изкуствен интелект и попаднеш под влиянието на този негов сигнал, тогава се намесва това огромно същество-изкуствен интелект, което обитава в космоса.

Така че болшинството от тези същества стоят доста далече от роботи с изкуствен интелект. Те имат андроиди, които приличат донякъде на Сивите, които са нещо като био-андроидни машини, които те могат да програмират. За изпълнението обаче на фини задачи и инженерство, те предпочитат хора, които са израснали на Земята и имат опит на Земята в определени области.

Клонингите също не им вършат толкова добре работа. Те подлежат на всякакво програмиране, но не притежават интуиция и всички останали способности, присъщи на човек израснал тук.

ДУ: Тогава мислиш ли, че би имало голям интерес от страна на Тайната космическа програма да рекрутира хора, които са имали нормален човешки живот тук на Земята, след което да ги привлече в този окултен свят?

КГ: Да. По-голямата част от рекрутирането става при военните. Много малък е процентът на цивилните, които биват използвани. И повечето не влизат в програмите „20 и обратно”. Много от инженерите прекарват там 18 месеца, четири години, осем години и биват връщани обратно. В програмите „20 и обратно” участват предимно военни.

ДУ: Защо не са толкова склонни да използват цивилни?

КГ: Те не се поддават толкова лесно на контрол.

ДУ: Хм.

КГ: И в по-голямата си част те предпочитат да раздробяват дейностите под контрола на военните. В същото време им се налага да използват цивилни инженери, учени и различни хора, като мен, които са участвали в програми и са били обучени да работят в програми.

ДУ: Защо мислиш, че те позволяват на някои от тези хора да се завърнат в нашия свят, вместо просто да ги задържат там завинаги?

КГ: Това е едно съглашение, договорено с извънземните групи, които са им дали много от технологиите, които те използват.

ДУ: Хм, те не са им позволили просто да задържат всеки завинаги.

КГ: Правилно. И те трябва да … Ето защо те трябва да изтриват паметта на хората, когато ги връщат обратно. Има много правила, които те трябва да спазват, за да използват технологията „20 и обратно”. В основата си тази технология им е била предоставена. Те естествено са я доразвили. В основата си тя им е била предоставена от една извънземна раса, работила в тясно сътрудничество с тях, с групата на ВМС, за да формира една специализирана група военни, която да им помогне в борбата с Драко и с други агресори.

ДУ: Знаеш ли коя е групата извънземни, която им е дала тази технология?

КГ: Мнозина вярват, че това са били Nordic – групата, която им е дала повечето технологии.

ДУ: Хм, интересно. Нека сега да поговорим за тази история – ВМС срещу ВВС – защото както знаем, преди Втората световна война не е имало даже ЦРУ. Тогава нещата са започнали със Службата за стратегически услуги.

КГ: По същото време, когато е началото и на ВВС.

ДУ: Точно така. По време на Втората световна война имаше един клон на американската армия, който правеше съвместни въздушни мисии срещу Хитлер в Европа заедно с англичаните. По същото време ВМС бяха под водата в своите затворени капсули. Без намесата на англичаните как мислиш, че щеше да изглежда днес противопоставянето между ВМС и ВВС?

КГ: Военноморските сили бяха, разбира се, подготвени от самото начало, както по отношение на своята инфраструктура, така и със знанията, които притежаваха, да строят космически кораби, способни да летят в далечния космос и да ги поддържат.

ДУ: Да.

КГ: Те изпращаха хора за по шест месеца до една година на работа в корабите. По-късно започнаха да ги изпращат за по-дълги периоди под водата в подводници. Така че с малки модификации, те можеха да стъпят на тази основа и за изградят една флотилия за далечния космос.

ДУ: Ъ-хъ.

КГ: В същото време ВВС работеха в близко сътрудничество с Агенцията за отбранително разузнаване, както и с военнопромишления комплекс, но с по-официалното му лице, не със скритата част. Те също така произвеждаха технологиите за Стратегическата отбранителна инициатива. Тези технологии създаваха космически станции в орбита близка до Земята, до 800 км. височина, заедно с триъгълни кораби, които да ги обслужват.

Те също така имат малки бази на Луната и на Марс – много малки бази. Така че това е програмата, която те искат да разкрият първа пред населението на Земята.

ДУ: Как мислиш, че възникването на ВВС през Втората световна война, заедно с въздушната подкрепа, която са получили по време на войната срещу Хитлер, може да са повлияли на тяхната политическа структура днес?

КГ: Вярвам, че след като са видели, че могат да копират извънземните технологии и да ги използват в Слънчевата система, те са започнали да работят съвместно с цивилното разузнаване и да се опитват да централизират всички операции.

Разбира се, по това време те също така превръщат съществуването на извънземни и техните технологии в най-тайното нещо на планетата.

ДУ: Предполагам, че ще бъда наистина агресивен и ще те попитам директно. Мислиш ли, че в резултат на тясното сътрудничество на ВВС с англичаните, във ВВС са проникнали повече хора от престъпните групировки, отколкото във ВМС?

КГ: Да, абсолютно! Те са по-близки до цивилното разузнаване, а цивилното разузнаване … Цялата инфраструктура е била завзета от престъпните групировки.

ДУ: Добре. Има и втори въпрос:

„Има ли непосредствена заплаха за нашето общество от страна на изкуствения интелект и роботите, които да превземат повечето от нашите работни места?“

КГ: Предполагам, че това зависи от бъдещето, което изберем. Ако продължим да се движим в посока на трансхуманизма, както искат много от интелектуалците … както знаеш, те искат да достигнем момента, в който ще прехвърлим съзнанието си на един компютър, или ще се превърнем в смесица от човек и машина – това няма да бъде една оптимална времева реалност.

ДУ: Разбира се. Но изглежда, че заплахата отива доста по-надълбоко от това да ни вземат работните места. Ти говориш за пълно доминиране.

КГ: Това, което обикновено се случва на различните планети, е, че местните жители разработват тези технологии. След това тези технологии биват завладяни от сигнала на изкуствения интелект, или те разработват технология, успоредно с изкуствения интелект, след като биват измамени по метода на Троянския кон – нещо като ситуацията с Розуел.

Те построяват тази технология, след което тя се обръща срещу тях, много подобно на показаното във филма „Бойна звезда галактика”.

ДУ: И за да изясним, в случай че някой не знае за какво говорим, какво представлява сигналът на изкуствения интелект?

КГ: Сигналът на изкуствения интелект е сигнал, чията възраст те даже не знаят. Той е просто на милиарди и трилиони години. Казват, че този сигнал по някакъв начин е дошъл от друга реалност. И той бива предаван из целия космос. Изкуственият интелект всъщност е завладял цели галактики в космоса. Той е като вирус.

ДУ: И какво прави този сигнал?

КГ: Сигналът взаимодейства с технологиите. Това е, което той предпочита да прави. Той също така обаче прониква в електромагнитното поле на планетата и остава там в пасивно състояние в продължение на хилядолетия, докато се появи подходящата технология, която той да завладее.

Той също така може да се засели в био-нервното поле на човека, след което тези хора могат да разнасят изкуствения интелект и да го предават на различни устройства.

ДУ: Той може ли да вкарва идеи и мисли в нечий ум?

КГ: Да.

ДУ: И тези мисли ще бъдат насочени срещу какво?

КГ: Мисли в полза на изкуствения интелект, които карат хората да правят неща в полза на изкуствения интелект, нещо като паразит.

ДУ: За да изработи технологията, която изкуственият интелект би искал за собственото си …

КГ: Или да го заведе до технологията, от която се нуждае и върху която да се прехвърли, за да изпълни съответната си мисия.

ДУ: О кей. Благодаря ти, Кори, за това, че отговори на всички зададени въпроси. Бих искал да благодаря и на нашите зрители за това, че са ги изпратили. Ние четем внимателно това, което ни изпращате, и му отговаряме.

Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, заедно с нашия специален гост, Кори Гууд. Благодаря ви, че бяхте с нас.