Въпроси на зрителите – Част 12: Репресирани разкрития и координирани комуникации – 127 епизод, 1 ноември, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. В този епизод ние отговаряме на вашите въпроси и изслушваме какво Кори има да каже като отговори.

Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Нека минем направо по същество:

„Вероятно това ще бъде повече напомняне, но ако има отрицателно настроени фракции от същества на тази планета, които забавят процеса на Разкритие, какво можем да направим ние, за да се борим или да разчупим тези бариери?”

КГ: Ами, всъщност, това, което те правят, за да задържат процеса на Разкритие, те го правят на персонално ниво.

image001

Обикновено ние се оплакваме, че ни преследват или нападат. Ако обаче се вгледаме надълбоко, най-често откриваме, че ние си го причиняваме сами. Така че бих казал, че отговорът на този въпрос е да се фокусираме върху себе си. Фокусирайте се върху всички тези неща вътре в себе си, от които сте се опитвали да се скриете.

И когато започнете да работите повече върху себе си, то тогава вие определено започвате да променяте света по един човек наведнъж, но хората наблюдават какво правите с тези свои усилия и това за тях е също така един добър пример.

ДУ: Следващ въпрос:

„Изглежда, че има някои тактики за забавяне, вероятно от двете страни на дискусията за Разкритие, свързани с Антарктика и с нашата истинска история. Известно е какво се случва зад сцената и защо изглежда че бележим голям напредък по отношение разпространението на информация, но след това всичко отново потъва в тишина.”

КГ: Трябва да разбереш, че те няма просто така да изсипят информацията относно Антарктика, или информацията за антарктическата цивилизация под леда. Те освен това няма просто така да изсипят информацията относно руините дълбоко под океана.

Това ще … Те трябва да имат … Нужен е катализатор, за да се случи такова нещо и най-вероятно това ще бъде някакво движение срещу задкулисието в правителството. Тогава ще настъпи моментът за пускане в действие на един мощен метод за отвличане на вниманието.

ДУ: „Едно оръжие за масово отвличане на вниманието.”

КГ: Да, „едно оръжие за масово отвличане на вниманието“.

ДУ: Значи ти мислиш, че информацията относно Антарктика ще излезе на бял свят, но че тя ще бъде нещо като тяхната последна карта, за да отърват затвора?

КГ: Да, това е техният план. Те ще извадят тази информация, когато бъдат принудени. И те се надяват, че освобождаването на тази информация по време на хаос ще им помогне да запазят своето господство над планетата.

ДУ: Следващ въпрос:

„Какво препоръчвате като подходящ начин за предаване посланието на Сините Авиани от Закона за Единството на следващото поколение? Имам две деца на седем и девет години, които са много любознателни. Аз съм ги възпитала да бъдат свободомислещи спрямо човечеството и духовността, и те много силно се влияят от това, което им говоря и гледам по телевизията.”

КГ: Бих казал, просто да се придържаш към основните неща, свързани с това да бъдат в услуга на околните. Това не означава да ги учиш да позволяват на другите да ги тъпчат. И да продължават да се фокусират върху … предполагам, че в този период не е нужно да извършват много работа върху себе си, но ако могат да се фокусират повече върху това да са в услуга на другите, няма да се сблъскат в бъдеще с нашите проблеми.

ДУ: „Разполагаш ли с някаква секретна информация за хората, за които се казва, че живеят под Маунт Шаста, в Телос, което те наричат „града”?

КГ: Посетих наскоро Маунт Шаста. Не, не съм получавал никаква информация от тях. Не зная дали една от групите, които видях по време на първото ми посещение във Вътрешната Земя, е тази група. Просто не зная.

Аз имам … Зная, че в тази област има една група от Вътрешната Земя, но нямам пряка информация за тях.

ДУ: О кей. Следващ въпрос:

„По отношение програмата „20 и обратно”, защо те полагат толкова големи усилия, за да използват и злоупотребяват с хора в продължение на 20 години, след което да ги връщат назад възрастово и във времето, а в случая с Кори и множество пъти. Не виждам смисъл в това. Изглежда ми прекалено претенциозно. Защо просто не използват тези хора, след което да ги убият и да рекрутират нови на тяхното място?”

КГ: Технологията на програмата „20 и обратно” ни е предадена от … предполагам от Nordics. И това е нещо, което е било прилагано и на други планети. Всичко това е свързано с космическите закони, които добронамерените същества знаят как да използват.

Ако те непрекъснато ни извеждаха извън планетата, използваха ни в продължение на 20 години, или за някакъв период и след това просто ни избиваха, това би причинило огромно кармично натоварване за Тайната космическа програма, която не се нуждае от това, докато се опитва да се бори срещу всички тези различни отрицателно настроени групи (извънземни).

Така че последното нещо, което би искал да направиш, когато водиш война, е, да се простреляш сам в крака, в кармичен смисъл.

ДУ: И това също така би означавало много повече работа да обучаваш все нови хора всеки път, нали така?

КГ: Да, точно така. Болшинството от хората в тези програми са военни. Те са били военно обучени, тренирани. Те биват привлечени в програмата „20 и обратно”, след което ги връщат обратно в съответните военни части, откъдето са били взети.

И много пъти те биват използвани в две и даже три последователни програми „20 и обратно”. Бе установено обаче, че доста хора не могат да оцелеят, за да изкарат успешно програмата за трети път. Те започват да страдат от редица неврологични проблеми.

ДУ: Когато казваш „не могат да изкарат успешно”, какво имаш предвид? Те умират, или …?

КГ: Не, те или ги връщат преждевременно, или ги преместват на други позиции, например да обучават … да обучават други новодошли.

ДУ: Но не и в Тайната космическа програма? Те ги връщат обратно …

КГ: Те повече не могат … Правилно, те повече не са пригодни за Тайната космическа програма.

ДУ: Интересно.

КГ: Те ги връщат обратно и ги използват при обучението и инструктирането на новобранци. За подобни неща.

ДУ: Значи три пъти изглежда е границата.

КГ: Така е. Човешката физиология просто не издържа. Хората си мислят: „Е, ти си бил върнат обратно във времето. Претърпял си възрастова регресия. Тялото ти се е възстановило от всички поражения, които може да са му били нанесени.”

Тялото ти обаче запазва спомени от различните нанесени му травми, от неврологичните травми, резултат от технологиите, на които е било подложено. И тези травми започват да се проявяват по-късно в живота.

ДУ: Теоретично, ако погледнем една татуировка, която си получил по време на службата си в Тайната космическа програма, след възрастовата регресия тя запазва ли се на тялото ти?

КГ: Не е разрешено да си правиш татуировки.

ДУ: Ах.

КГ: Но да речем, ако съм имал белег от някакъв твърде сериозен инцидент, от който съм бил излекуван, и даже ако този белег е бил заличен по време на програмата, след възрастовата регресия, този белег се появява на същото място.

ДУ: Интересно. Това ми изглежда смислено. Следващият въпрос:

„Ако имаме един суперпортал извън нашата Слънчева система и лошите се опитват да го използват за своите цели, това няма ли да бъде осуетено от другата бариера, която сега е издигната от Сферите?”

КГ: Да. Да, те не са имали достъп до този портал от известно време.

ДУ: Но са го ползвали преди?

КГ: Да. Това е мястото, през което бе извършвана голяма част от междугалактическата търговия.

ДУ: Ох. Ти също така бе казал преди, че този суперпортал осигурява и достъп до други галактики, не само до нашата?

КГ: О, абсолютно. Това е, което го прави суперпортал.

ДУ: Хм. О кей, следващ въпрос:

„Интересно ми е какво знае Кори за положително настроените Рептили. Съществуват ли такива и ако съществуват, дали е срещал някои от тях?”

КГ: Не съм ги срещал. Срещал съм положително настроени същества, които приличат на Рептили, но те не са … Те не са точно Рептили. Те са напълно различен тип същества. Чувал съм за тези приличащи на дракони положително настроени Рептили, но никога не съм ги срещал.

ДУ: О кей, следващ въпрос:

„Във връзка с Ефекта Мандела, ако се преместя в друга времева линия, как ще зная, че действително съм се преместил? Тогава аз ще взаимодействам с различни версии на хората от моя живот, или тези хора също ще са се преместили заедно с мен?”

КГ: Ха, ха. Не мога да отговоря на част от тези въпроси. Цялата тази история с времето е толкова трудна за проумяване. Ние сме … ние започваме да разбираме как действа пространството, простанство-времето. Както знаем, то може да се разтяга. Възможно е да направим доста неща, но ние едва сега започваме да научаваме повече за времепространството и как можем да го манипулираме.

ДУ: Но ти също така каза … Преди много време разговаряхме относно идеята, че съществува една алтернативна Земя, която има радикално различна времева линия от нашата, и ти каза, че е твърде опасно ако се опитаме да попаднем там.

КГ: Това е по същество една различна реалност или измерение. Каква е разликата между времева линия и измерение, или различна реалност? Това са нещата, които се опитваме да проумеем.

Задаващият въпроса също така пита как ще може да знае дали е преминал в друга времева линия. Ами болшинството хора на тази планета наистина не забелязват кога става това.

ДУ: Точно така.

КГ: Но започваш да забелязваш странни неща, като Ефекта на Мандела. Това е единственият реален индикатор, с който разполагаме, за да определим дали сме преминали в друга времева линия.

ДУ: „Част от секретната информация, която съм получил, е свързана с тези „точки на избор” и бих искал да чуя мнението ти за това: Ако хората имат такива моменти в живота си, когато вземат важно решение, би ли казал, че всеки избор, пред който са изправени, има собствена времева линия?“

КГ: Вярвам, че това е така.

ДУ: О кей. Значи може да има алтернативни времеви линии, където правиш друг избор и където цялата ти реалност е различна, и може потенциално да има хора, които виждат в бъдещето, или можеш да имаш пророчески сън, който да ти покаже как може да изглежда за теб тази алтернативна времева линия. И ако притежаваш такава пророческа способност, ти можеш да направиш различен избор и да промениш бъдещето си.

КГ: Правилно. Това се случва непрекъснато по време на сън.

ДУ: Тогава как сумата от нашите точки на избор се отразява на крайния резултат за момента? Кои са точките на избор, към които биваме насочвани, които предполагат по-добри решения?

КГ: В момента ние правим избор като колективно съзнание какъв тип бъдеще искаме да преживеем заедно. Така че като колективно цяло ние определяме своята времева линия.

Това не е нещо, което възниква естествено. Ние сме тези, които променяме времевите линии.

ДУ: О кей, следващ въпрос:

„Какви са последиците за отрицателните сили, които нарушават космическите закони за свободната воля, както изглежда че те правят. Доколкото виждам, единствените последици за отрицателно настроените същества, когато се намесват в живота на човешката раса        , е, че постигат невероятен успех без пречки в осъществяването на своя дневен ред, което е продължило с векове. Как е възможно въобще да победим в тази война, ако не сме поставени при равни условия?”

КГ: Ами ние виждаме това само тук на Земята. Ние виждаме отрицателно настроени хора, които преминават безпрепятствено във времето без … Без каквито и да са признаци за кармични последици. Тази карма се събира, събира, събира и най-накрая ги застига с пълна сила по-късно. В същото време виждаме положителни хора с най-различни проблеми.

Аз мисля, че вероятно същото нещо става там горе, както тук долу.

ДУ: Мисля, че този въпрос се нуждае от уточнение. Не би ли казал, че лошите не само нарушават космическите закони? Те всъщност са много внимателни за това как следват тези закони. Те не могат да правят каквото си искат.

КГ: Те … Те преди всичко се опитват да заобикалят законите. Но да, те нарушават законите и за това има последици.

Ако те … Много от нещата някак балансират между доброто и злото, подобно на Мохамед Споразумението. Има отрицателно, както и положително настроени групи, които са подписали това сппоразумение.

И ако една от групите реши да … Както знаем, четири от групите решиха в последно време, че повече няма да спазват това Споразумение. Независимо дали са добри, или лоши, едно такова решение има своите последици. Тези последици обаче не са кармични, а енергийни и се проявяват на друго ниво.

ДУ: Не би ли казал, че съгласно космическият принцип за магиите на лошите, забелязан да се проявява за първи път при магическите ритуали на астролога от епохата на Елизабет Джон Дии, който първи прави това, те трябва да скриват това, което ще правят пред очите на всички, да го подсказват по различни начини, което в крайна сметка неминуемо ще ги доведе до поражение? В този смисъл те не са непобедими.

КГ: Правилно. И те не го демонстрират открито, защото те правят това по традиция или нещо подобно. Това просто е начинът, по който те постъпват. Така то бива заложено в колективното ни творческо съзнание.

Както сме казвали вече много пъти, те използват филми, телевизия, фалшиви нападения, за да катализират тези заложени в съзнанието ни идеи с нашите емоции и така ние да накараме нещата да се случат. Това е тайната на тяхната магия.

ДУ: Тогава в същия смисъл те се оказват твърде уязвими, защото те са разкривали пред нас своите намерения през всичкото време.

КГ: Така е.

ДУ: „НАСА наскоро направи публично изявление, с което отрече съществуването на робски труд на Марс. Ако лошите търсят някаква амнистия чрез частично или Пълно Разкритие, защо ще правят такова изявление?”

КГ: Да, това беше доста интересно. Защо НАСА въобще трябваше да отговаря на този въпрос? Мисля, че това ни връща към предишния въпрос. Те залагат в съзнанието ни тази възможност.

Аз не … Аз наистина не виждам как самото приемане на този въпрос се вписва в техния дневен ред.

ДУ: Точно така. Значи ти казваш, че като го отричат, те всъщност залагат семето на отрицанието в мисленето на хората. „Ами ако наистина ИМА робски труд на Марс?”

КГ: Правилно.

ДУ: О кей. Следващ въпрос:

„Как е възможно хората от Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс да не са наясно със съществуването на програмата на ВМС Слънчева стража, която е била спомената в Интернет, особено след разкритията на хакера Гери МакКинън и целия шум, който се вдигна в публичното пространство в началото на 2000-те години? Имаше големи вълнения след задържането на Гери в Обединеното Кралство.”

image002

КГ: Гери МакКинън е компютърният професионалист в Обединеното кралство, който в 2004 г. започна да се опитва да влезе нелегално в системата на Министерството на отбраната на САЩ и в базите данни на НАСА, за да търси информация за Тайната космическа програма?

ДУ: Да.

КГ: О кей. Тази информация бе … Ако тя е отишла … След като е достигнала до Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс, тя най-вероятно е била обявена за дезинформация и просто отхвърлена като нещо без значение.

В Тайната космическа програма на Агенцията за отбранително разузнаване към ВВС, която е Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс, наистина засичат космически кораби, които не са тяхно притежание, а принадлежат на ВМС. В такива случаи им казват, че това са експериментални кораби, за които трябва да забравят и никога да не разговарят. И те не разговарят за тях.

ДУ: Точно така. Аз бих искал да добавя още нещо, Кори, което не съм ти казвал никога досега. Веднъж ти бе тук заедно с Пит Питърсън и той те наблюдаваше, докато ти записваше един епизод. Той не бе сигурен дали всичко, което ти разказваше, бе реално, но той каза, че вниманието му е било привлечено веднага, когато си споменал, че това е била една космическа програма на ВМС.

И той каза, че е знаел от доста отдавна за съществуването на космическа програма на ВМС и е искал силно да се добере до някаква информация за нея, но това се е оказало „почти невъзможно”. Това бяха точните му думи.

Така че това е още един конкретен пример за някого, който работи във Военнопромишления комплекс и наистина иска да узнае какво правят ВМС, но не може да се добере до нищо.

КГ: Зигмунд, който изчезна, но с когото обменях информация, заяви, че в началото не е вярвал в съществуването на такава програма на ВМС. Той знаеше, че ВМС са разработили много елементи от Тайната космическа програма, които са предали на ВВС, и това бе, което той вярваше. И той започна едно разследване, за да се опита да установи дали съществува програма на ВМС и дали тя е по-напреднала от тяхната – нещо, което те не допускаха за възможно.

ДУ: Би ли се съгласил с изявлението на най-добрия свидетел на Хогланд: „Лъжата е различна на всяко едно ниво?”

КГ: Да. Така те разчленяват нещата и елиминират възможността хората да сглобят цялата картина.

ДУ: Предполагам, че Зигмунд … Голямото предизвикателство към неговото его бе, че го бяха накарали да се чувства много специален, бяха му казали, че знае всичко и след това, след като те отвлече и разпитва, той откри, че вероятно са го лъгали доста сериозно.

КГ: Да, много сериозно. При една от срещите ни той каза по същество … аз ще спестя нецензурния елемент: „Ние мислехме, че сме върха на копието, а се оказахме обикновени … пазачи.”

ДУ: Много интересно. О кей, следващ въпрос:

„Бях с впечатлението, че преди слънчевото събитие ще има някакъв вид разкритие. Ако това не е така, дали ще е по-лесно образоването на масите след изригването, при положение, че тогава изкуственият интелект и технологиите за контролиране на умовете ще бъдат премахнати?”

КГ: След изригването ние би трябвало да преживеем това голямо преобразуване на съзнанието си, при което всичко ще ни изглежда различно. Ние ще мислим различно. Ние ще подхождаме към всичко по различен начин. Така че е трудно да прогнозираме какво точно ще се случи.

ДУ: Следващ въпрос:

„Имаш ли идея какво ще се случи с отрицателно настроените групи след слънчевото изригване и/или Разкритието?”

КГ: Знаеш ли, опитвал съм се да осмисля това. Не зная дали ще има само смяна на времевата линия, или дали това … след като започне този нов цикъл и ние сме в четвърта категория плътност, тогава вероятно те няма да бъдат съвместими. И какво ще се случи тогава?

Дали някои от тези раси Пазители ще дойдат и физически ще ги отстранят? Дали просто енергийно ще бъдат отстранени от времевата ни линия? Не зная отговорите на тези въпроси.

ДУ: При положение че ти каза, че Сините Авиани се оказват същия този Ра, който е написал Закона за Единството, и че те са потвърдили това, нека ти кажа нещо и да видим какво ти мислиш.

В Закона за Единството се говори често за това, което те наричат тройно разделение. Те казват, че отрицателните същности ще бъдат отстранени и преместени на една отрицателна планета, че положителните същности ще останат на Земята, защото те вече ще са достигнали своя по-висш етап на развитие и че неутралните същности, които не са нито отрицателни, нито положителни, ще бъдат също преместени на една нова, подобна на Земята планета, където те ще продължат да живеят в трета категорияа плътност.

Това съответства ли по някакъв начин на това, което си чул от Аншар или от Сините Авиани?

КГ: Възможно е. Много от тези неща имат общо с … Информацията, която те ни дават, е … повтарям непрекъснато, че е твърде трудна за проумяване. И много пъти, много от това, което казват, няма смисъл, докато не премине определен период от време.

ДУ: Разбирам.

КГ: Информацията е прекалено сложна.

ДУ: Тогава нека споделя с теб един модел, който имам в главата си от доста  време. И той е основан на много сериозно изследване на Закона за Единството.

Трудно е човек да се опита да разбере точно какво те казват, но изглежда че моделът включва преместване на безопасно място на хората, които са положително настроени, и тези, които трябва да повторят преживяване на трета категория плътност, след което Земята преживява някакъв вид катастрофа, и тези, които са в достатъчна степен отрицателно настроени, ще трябва да изтърпят това.

И след това изминава достатъчно време, след което се оказва, че тази последна категория хора не може въобще да остане на Земята. Тогава на Земята биват върнати положително настроените хора, които би трябвало да останат да живеят тук.

КГ: Но те как в действителност ще бъдат отведени от Земята? Чрез какъв процес?

ДУ: Мисля, че това е същият процес, който са демонстрирали с теб. Сините Сфери и Аншар могат да пренасят хора през портали така, както са направили това с теб. Ако могат да го направят с теб, мисля, че те биха могли потенциално да го направят и с милиарди хора наведнъж.

КГ: Биха могли. И това може да е свързано с някаква времева линия … с някакво времево преместване. Така че както в Закона за Единството те не са били ясни и конкретни, те запазват тази неяснота и в отношенията си в момента.

ДУ: Опитвал ли си се да получиш конкретни отговори на тези въпроси?

КГ: Не задължително на ТЕЗИ въпроси, но на въпроси, на които съм търсил конкретни отговори. И много пъти се оказва или че въпросите не са релевантни на темата на разговора и те казват: „Това няма значение”, или просто не отговарят.

ДУ: „Колко отдавна според нашето летоброене културата на маите се е превърнала в цивилизация-беглец? И културата на Мика част ли е по някакъв начин от тази избягала под Земята група на маите?”

КГ: Мика не са свързани с маите. Маите не са се развили на Земята. Според това, което са ми казали, те са бежанци от друга планета. Там, където те са живели, е възникнал проблем и те са били преместени на Земята като бежанци.  

Докато са били тук на Земята, броят им се е увеличил. Религиозната каста е била тази, която е съхранявала всички тайни относно науката и подобни неща.

Не зная защо те са били … Те не са се отцепили задължително от останалата част на групата на маите. Те просто са били потайни. Те са дошли тук през същия период. Предполагам, че става дума за някаква кастова система.

ДУ: Нека ти кажа нещо, което считам за интересно. Друг свидетел, който е доказал, че е много надежден, каза, че в края на 1970-те в Еквадор е направено голямо откритие и че Нийл Армстронг и някои от астронавтите на НАСА са били запознати с него, и че това е била някаква технология, подобна на тази, която е открита в Антарктика. Чул ли си за нещо такова?

КГ: Не не съм чул.

ДУ: Но ние знаем, че тези групи на маите са строили неща под земята, не само на повърхността.

image003

КГ: Правилно. Да. И те също така са … Огромният кораб-майка, който те притежават, е един гигантски цилиндър, който по същество представлява едно огромно парче скала, издълбано от една планина.

ДУ: Мислиш ли, че все още има техни кораби, които са съхранени някъде под земята?

КГ: О, абсолютно! Да, те притежават енклави тук под земята.

ДУ: Хм. О кей. Един последен въпрос:

„Можеш ли да опишеш расата – търговци, която търгува с Междупланетния корпоративен конгломерат?”

КГ: Да. Има две раси-търговци, но мисля, че съществата от тази, която описват, приличат донякъде на кучета. Те се занимават изключително с търговия. И те не … Те са аморални. Те не са нито положителни, нито отрицателни и се намират някъде по средата, и общуват както с положителни, така и с отрицателни групи, обменяйки технологии и информация, стоки и услуги.

ДУ: Хм-м. Можеш ли да опишеш как всъщност изглеждат?

КГ: Да. Приличат много на кучета. Имат вирнати и заострени уши, като на куче. Имат муцуна, която прилича много на кучешка.

ДУ: Изправени ли ходят?

КГ: Да, те са двуноги. Те имат нещо подобно на ръце. Сръчни са и могат да правят всичко, което можем и ние. Те са хоманоиди.

ДУ: Те общуват телепатично, или говорят с устата си?

КГ: Не, те говорят.

ДУ: Наистина?

КГ: Да. Ами те … Да, те използват език. И те използват този донякъде универсален език, който звучи подобно на акадски и който много от тези същества използват … за търговия.

ДУ: Супер. Е, Кори, искам да ти благодаря за това, че отдели време за всички тези въпроси. Този път чухме доста интересни неща.

Искам да благодаря и на всички вас, които гледахте това предаване. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, тук заедно с Кори Гууд, в отговор на вашите въпроси.

 [Забележка: В края на този епизод Кори Гууд обявява, че те ще направят една пауза до 5 декември, 2017 г., когато ще бъде излъчен следващият епизод.]