Въпроси на зрителите – Част 6 – 95-ти епизод, 21-ви март, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд.

Както съм казвал много пъти, вашите въпроси придават облик и влияят на това предаване. 

Кори, готов ли си да отговаряш на въпроси на аудиторията?

Кори Гууд: Аз съм на тяхно разположение.

ДУ: Тогава да започваме: „Кори заявява, че е бил пренесен от една синя сфера. Двамата със сина ми физически сме виждали жълта сфера преди три години. По онова време той бе на седем години. Той я нарече „звезден кораб” и започна да тича към нея. Тя не бе малка и не произвеждаше никакъв шум. Аз погледнах към сина си и в следващия миг тя бе изчезнала. Трудно ми бе да разбера защо аз се парализирах за момент, но моят син знаеше какво представлява това. Можеш ли да обясниш какво представлява една жълта сфера?”

КГ: Това ми прилича на появяване на НЛО.

image001

Както сме разговаряли преди, има различни видове сфери. И никоя от тях няма … И те задължително не са свързани една с друга. Много често ако едно същество, което не притежава тяло, или един дух се появи, той ще изглежда като сфера – различен тип сфера.

Имах приятел, който ми каза, че веднъж по време на лов видял една червена сфера да плува наоколо. И четири години по-късно аз също бях на лов с един приятел и когато погледнах над едно царевично поле, видях една червена сфера с размерите на баскетболна топка, която приличаше на кристална топка със запален вътре в нея огън. Тя просто плуваше из въздуха над царевицата и като че ли сканираше околността и търсеше нещо. След малко тя се отдалечи и изчезна. Нямам представа какво бе това.

ДУ: Добре. Нека да продължим. Тук имаме много въпроси.

„Кори и Дейвид (мисля, че това се отнася до двама ни), какво ще кажете за идеята, че Земята не е само една планета-затвор, създадена от Рептилите, но ние също така сме изтезавани от тези същества, след като умрем и ги срещаме в други измерения. Това че те са създали религията, магическата система на парите и едно магнитно земно поле, което да ни контролира, както и една Луна, която да изтрие паметта ни?”

КГ: Честно казано, струва ми се, че приписваме прекалено много неща на Рептилите.

ДУ: Разбира се, това силно се разминава със собствените ми убеждения.

КГ: Има определен брой извънземни, които използват тази планета като петриево блюдо, в което си правят експерименти.

Да, това е една планета-затвор. Ние по същество сме роби на свободно отглеждане, които мислят, че са свободни и че притежават цялото познание относно вселената.

Всъщност Рептилите и тези … Има различни групи, с които сме били в контакт, които са допринесли за случващото се на тази планета. Не можем да припишем всичко на Рептилите, просто защото те са играли само една малка роля.

ДУ: Би ли казал, че в крайна сметка  отрицателно настроеният извънземен интелект е отговорен за създаването на такива НЛО религии, защото ако някой идва от място, където вярват в това, което казва зададеният въпрос, той ще знае, че те биха генерирали отрицателни емоции?

КГ: Да, те експлоатират нашите генетично и социално програмирани предразсъдъци. Ние сами създаваме религии. И те виждат колко много тези религии ни контролират. Така че, да, защо те да не насърчат малко една религиозна идея?

ДУ: Ето още една идея от същия зрител: „Моля, кажете нещо повече за изкуството и културата на извънземните хора. Хубаво е да чуем, че хората на Земята получават признание за своето творчество.”

Изглежда, че това се отнася до тези, които по липса на по-подходяща дума, наричаме сънародници на Мика, които си срещал.

КГ: Така е, да. И не само чрез Мика. Този бартер, тази галактическа система на бартер, която имаме с други цивилизации, ги кара да търсят произведения на изкуството, статуи. Произведения на изкуството, които изчезнаха по време на Втората световна война, може в този момент да висят по стените  на друга слънчева система.

Така че, да, ние сме големи творци. Те обичат това в нас. Те обаче също творят и имат собствено изкуство, което могат да споделят с нас.

ДУ: Свидетелят от Тайната космическа програма Джейкъб, който ми помогна толкова много през годините със своята информация, казва почти същото като теб. Той ми обясни, че е срещал определени видове извънземни, които според него са били доста скучни хора и че независимо кого от тях ще срещнеш, все едно че говориш с един и същи човек. Те изглеждали много подобни един на друг.

Мислиш ли, че има някаква причина земните хора да са по-разнообразни като личности и да притежават потенциално повече творчески способности от някои други извънземни цивилизации?

КГ: Мисля, че такива извънземни цивилизации биха били малцинство.

ДУ: О кей.

КГ: Но да, цялото това генетично бърникане, извършено с нашия човешки вид, е създало едно … Всички извънземни притежават много силни емоции, но те обикновено са твърде фиксирани, с ограничено разнообразие.

ДУ: Нещо подобно на Вулканите в „Стар Трек”?

КГ: Не, те нямат емоции.

ДУ: Правилно, о кей.

КГ: Много извънземни обичат силно, но преживяват обичта различно от нас.  При нас, ние притежаваме толкова широк диапазон от емоции, който се явява нещо полезно, но също така нещо, което ни пречи. Ние не можем да контролираме емоциите си.

Ако се научим да контролираме емоциите си и да ги насочваме към творчество, тогава … ние даже не сме започнали да създаваме това, на което сме способни.

ДУ: Мислиш ли, че е възможно да съществува някаква изначална тъмнина в човешката душа тук на Земята, свързана с тази идея, както ти каза, че това прилича на планета-затвор, че може би това мливо за мелницата генерира по-голямо творчество, по-качествено изкуство, отколкото бихме срещнали в един по-утопичен тип цивилизация, където не изпитват такова ниво на болка?

ДУ: Аз така мисля.

ДУ: Ето и следващия въпрос: „Кори, доколкото знаеш, съществуват ли интуитивни емпати, които са се промъкнали между капките и са успели да останат незабелязани от MILAB и от престъпните групировки?”

Кг: Да. Тези хора са доста трудни за обучение и за работа. Много от тях напредват донякъде в програмите, след което изтриват паметта им и ги изхвърлят обратно в обществото.  Има доста такива хора. Ако си интуитивен емпат и не си бил открит чрез някои от програмите за тестване, или по линия на семейното си потекло, което е било наблюдавано, имаш шансове да останеш незабелязан от радара.

ДУ: Ти спомена, че има все повече хора, които имат преживявания със сини сфери. Те нямат представа какво се случва, след което търсят в Гугъл, откриват нашето предаване и ти пишат. Мислиш ли, във връзка с този въпрос, че тези хора задължително са били идентифицирани? Или е възможно някои от тези случаи също да останат незабелязани?

КГ: Много от тези неща остават незабелязани, но обикновено сините сфери посещават хората, за да ги пробудят относно причините за присъствието си.

image002

Аз ти изпратих едно видео. На фона на сините сфери, които летят във въздуха, хората говорят на испански. Те се учудват и разговарят по този повод.

Всички подобни демонстрации имат за цел пробуждането на хората. 

ДУ: Когато казваш „пробудят”, възможно ли е да става дума за някакъв вид активиране на ДНК, или усилване на съзнанието, което да направи от някого  интуитивен емпат, след като преди това човекът не е притежавал такава способност?

КГ: Не. Мисля, че с това те предимно напомнят на хората кои са и защо са тук, на подсъзнателно ниво.

Те не ти казват на съзнателно ниво: „Ей, почакай малко, аз съм извънземен и е време да се залавяме за работа.”

ДУ: Разбирам.

КГ: Всичко се случва подсъзнателно, но това е един катализатор.

ДУ: Нека видим следващия въпрос: „Как Зигмунд и хората от по-ниското ниво на Тайната космическа програма са научили за Кори? И каква е била технологията, свързана с умствения контрол, която са използвали, за да го изведат от дома му на техния кораб, където са го разпитвали с помощта на химикали?” Така че тук имаме два въпроса.

КГ: Те са ме открили покрай всичкия шум, който се вдигна около това предаване. Тази група на Военнопромишления комплекс са от ВВС и те получават напълно различна информация, за разлика от всички останали в другите клонове на Тайната космическа програма. Това, което им казах, съответстваше донякъде на информацията, която те имаха, но много от нещата  не се връзваха, защото бяха над тяхното ниво на достъп. Така че те са решили да ме посетят и да извлекат малко оперативна информация за това, което се случва.

По втория въпрос, те имат технологии за контролиране на ума и автономните системи на тялото. Те могат да направят така, че да дишаш по-бързо, да ускорят или забавят пулса на сърцето ти. Могат да те накарат да тръгнеш в определена посока и да правиш определени неща. Те притежават такива възможности.

От научна гледна точка, не съм запознат с подробностите. Това е повече въпрос от компетенцията на Пит Питърсън.

ДУ: Те не могат просто да ни управляват като роботи от дистанция и да ни накарат да движим крайниците си с един джой стик или нещо подобно.

КГ: О, могат.

ДУ: Наистина ли могат?

КГ: Да.

ДУ: О кей. Тогава това трябва да е нещо доста по-силно от възможностите на обикновената човешка телепатия.

КГ: Точно така. Те могат да те накарат да се изправиш на крака, да тръгнеш, да отвориш вратата. Голяма част от това е свързано с факта, че след като веднъж задвижат тялото ти, умът ти подсъзнателно започва да работи в същата посока, или нещо подобно. Когато посегнеш към бравата на вратата, твоят ум и тяло … ти не трябва да застанеш там и да си кажеш: „Сега натисни бравата.” Това просто се случва. Те задействат съответната част на мозъка ти.

ДУ: Като разкриваме нещо толкова спорно, боя се, че има много хора, диагностицирани с жизофрения, които ще са склонни да приемат казаното от теб и да решат, че движенията им са контролирани от разстояние. Има доста хора, които вярват, че са преследвани, докато симптомите им напълно отговарят на параноидна жизофрения.

Ако отчетем факта, че има само общо 800,000 души във всички клонове на разузнаването, колко разпространено мислиш, че е това явление, защото много хора могат да си помислят, че са набелязани, или че са контролирани от разстояние по този начин? На колко души мислиш, че това действително се случва?

КГ: Извънземните използват това при отвличания. Това е нещо, което сме възприели от тях и сме го възпроизвели.

ДУ: О кей.

КГ: Това е нещо, възприето от по-високо развита цивилизация, която познава физиологията на всички форми на живот във вселената, или поне в галактиката. За тях да манипулират по този начин е като детска игра.

ДУ: Предполагам, че въпросът ми всъщност се отнася за хората, които могат да получат панически атаки и да си помислят, че са жертви на тази технология в някой момент от живота си.

КГ: Ами, какво да ти кажа, такива хора ще има винаги. Винаги когато спомена нещо, хора, които имат личностни изкривявания или химични нарушения, ще прекарат информацията през своите филтри и ще я приложат, и ние наистина не можем да направим нищо, за да спрем това.

ДУ: Предполагам, че това е проблемът с Пълното разкритие, нали така? Ще се появят всякакъв тип заблуждения и параноидни фантазии и много хора може да помислят, че са набелязани.

В типичния случай, когато срещнеш този тип хора, виждаш, че тъй като вече им е известна част от истината, свързана с престъпните групировки, те си мислят, че последните в действителност ги преследват. Аз обаче не мисля, че хората, които научават за всичко това чрез Интернет,  биват набелязвани, за да бъдат следени или нещо подобно.

КГ: Не.

ДУ: Можеш ли да кажеш нещо повече по този въпрос?

КГ: Да. Доста рядко е да бъдеш набелязан по този начин. Трябва да представляваш някаква заплаха или да им бъдеш потенциално полезен по-скоро,  отколкото да вярваш определени неща относно НЛО и извънземните, или да мислиш, че знаеш нещо, което те не знаят.

Вземи извънземните. Те пристигат тук долу на Земята. Набелязват някого като полезен за тях и го контролират. Те не контролират другите около него.

Освен когато … Те използват подобни полета, за да въздействат върху определени територии, като например за да накарат хората да заспят или да променят мозъчните им вълни, да ги поставят в дълбок транс. Те променят съзнанието им като причиняват движения в телата им.

ДУ: Искам да ти кажа нещо, което не съм сигурен дали съм споменавал това в предаването, или не съм. Това е обаче едно от най-невероятните ми преживявания. Спуках гума близо до Вашингтън по пътя от Ню Йорк за Вирджиния Бийч. Отивам до една ремонтна работилница и се оказа, че човекът, който приемаше поръчките, бе работил в ЦРУ. Прецених това много лесно на основа няколко думи, изречени от него.

Споменах му две секретни НЛО програми, за които сержант Клифърд Стоун бе говорил в нашето предаване – проект Лунен прах и проект Синя муха и очите на този човек се разшириха.

„Ти откъде знаеш това?” –  попита ме той. И тогава започнахме да разговаряме. И аз му казвам: „Такива хора като теб са моя проблем.” 

Той ме пита: „Какво имаш предвид?”

Казвам му: „Когато изрека някои ключови думи в телефонен разговор и се чува един ‘клик’, след което осветлението на циферблата започва да мига. Става ясно, че когато кажа определена дума, като например „извънземен”, и разговорът ми бива записван. Това означава ли, че са ме набелязали?”

„Ти къде живееш?”, пита ме той.

Отговарям му: „Във Вирджиния Бийч.”

„Колко души мислиш, че биват наблюдавани във Вирджиния бийч?”

„Не зная, може би стотина.”

„Около 40,000, последния път, когато бях там.”

Казвам му: „О кей. Не се учудвам. Дали те записват всички разговори на някакъв твърд диск, без даже да ги прослушват?”

Той отговаря: „Да.”

Тогава това ли е, което предимно се случва? Някаква огромна колекция от типа на тази при Сноуден …

КГ: Точно така.

ДУ: … без каквито и да било последващи действия от тяхна страна?

КГ: Правилно. Ключовите думи задействат някаква процедура на запис на реплики, които могат да бъдат разгледани по-подробно някога.

ДУ: Тогава, нека обобщим този момент. Аз срещам често случаи на невероятна параноя. Изглежда, че престъпните групировки могат да упражнят такъв силен умствен контрол, че да накарат хората да си мислят, че ако научат нещо по тези въпроси, веднага оперативните работници ще бъдат по следите им и ще започнат да ги шпионират.

А аз си мисля, че впоследствие болшинството хора всъщност няма да бъдат въобще обезпокоявани. Съгласен ли си?

КГ: Няма да бъдат, съгласен съм. По този начин ние някак сами се контролираме.

ДУ: О кей. Следващият въпрос гласи: „Бих искал да зная нещо за ежедневието на тези извънземни, за които говори Кори.” Въпросите са седем, така че ще ги разглеждаме един по един. „Номер едно: Какво ядат и пият тези извънземни? Дали те се хранят толкова често, като хората, например сутрин, на обед и вечер?”

КГ: Много от тези същества са високо развити и техният метаболизъм … Те управляват метаболизма си със съзнанието си и не им се налага да консумират храна толкова често. Други трябва да се хранят доста често. Зависи за кои говорим. Има същества, които абсорбират храна чрез кожата си, други, които се хранят като нас. Така че всичко зависи от метаболизма и откъде идват тези същества, от коя планета.

ДУ: Мисля, че Хенри Дикин бе този, който ми каза, че има някои водни извънземни, които се хранят с водорасли и имат тези хриле на гърдите си, и те просто търкат водораслите по тези хриле. И това им стига за храна. Ти чул ли си за нещо такова?

КГ: Не съм, но … хрилете са подобни на белите дробове. Те са богати на кръвоносни съдове, които събират кислород. Така че по-изложените кръвоносни съдове може по-лесно да позволяват доставянето на храната директно в кръвообръщението.

ДУ: А чувал ли си за такива, които могат просто да сложат ръце върху някакъв вид водорасло и да абсорбират чрез кожата на ръцете си?

КГ: Не, не съм. Ха, ха.

ДУ: О кей. Когато той пита дали те се хранят толкова често, колкото ние, ти каза, че някои го правят доста по-често. Има ли други, може би повече подобни на нас, които имат много подобни на нашите диетични навици?

КГ: Това зависи много от циркадните ритми на планетата, на която те са се развили. Така например, ако планетата им има 28-часов ден, метаболизмът на телата им ще съответства на този ритъм, което ще важи и за темпът на храненето им.

ДУ: В същия дух, любопитен съм относно съвместимостта на диетите. С други думи, възможно ли е извънземни същества да дойдат на Земята и да могат да оцелеят като се хранят с храна, която може да се закупи от хранителните ни магазини?

КГ: Много от тях биха изпаднали в анафилактичен шок, ако премат храна, която ядем ние.

ДУ: Мононатриев глутамат, хранителни добавки, химикали, консерванти и подобни неща – това ли имаш предвид?

КГ: Да, но може и да става дума за прости неща като жито, ечемик или нещо подобно, което е неприсъщо на тяхната система. Те буквално се подуват и получават анафилактичен шок.

ДУ: Спомням си, че в началото, когато за първи път си контактувал със Съюза на  Тайната космическа програма, са ти давали да ядеш тези малки топчета храна, към които са ти казали, че може да имаш някаква реакция.

КГ: Аз трябваше да ги ям.

ДУ: Ох.

КГ: Те бяха нещо като малки топчета от фастъчено масло с ленено семе и още нещо. Жена ми правеше нещо подобно. Аз трябваше да ги ям, за да неутрализират реакцията ми от храната, произвеждана от техните принтери и репликатори.

ДУ: Наистина?!

КГ: Да.

ДУ: Интересно. О кей. „Въпрос № 2: Те работят ли от 09:00 ч. до 17:00 ч.? Какъв вид работа изпълняват?”

Това ми напомня за нещо интересно от „Стар Трек”, където когато поискаш някаква напитка, просто казваш и я получаваш. Или когато искаш да ядеш нещо, има устройство, което просто материализира ястието.

В крайна сметка, те работят ли по 8 часа на ден и трябва ли да печелят пари?

КГ: Разбира се, те трябва да изразходват определено време, за да изпълняват задълженията си, но всъщност не зная. Много често, ако работят за нас, те работят по 8 часа, защото това е, което правим ние.

ДУ: О кей.

КГ: Нямам идея какво правят в свободното си време, след работа. Разнообразието е голямо, колкото са разнообразни различните същества. Едни  може би се прибират по домовете си и рисуват. Други може би медитират. Някои може би са по-общителни и прекарват известно време заедно. Трудно е да се каже.

ДУ: Би ли казал, че ако изключим клонираните същества, всички форми на съзнателен живот редуват периоди на продуктивност и периоди на отдих?

КГ: Ако се върнем към циркадния (денонощния) ритъм, тялото се нуждае от период на почивка, за да се възстанови. Ако това са биологични единици, те би трябвало да преминават през някакъв цикъл подобно на нас.

ДУ: Дали всички биологични форми на живот, независимо от своя произход, прекарват някакъв период в сън?

КГ: Да, те спят. Някои от тях не спят през дълги периоди от време, след което имат сънен период, който може да продължи дни или седмици.

ДУ: Интересно. „Номер три: Те спят ли?” Вече отговорихме на това. „Номер 4: Каква е образователната им система, ако имат такава?”

КГ: Повечето от тези същества се учат така, както се надявам ние да се учим в бъдеще. Информацията бива пренасяна директно (в паметта).

image003

Те притежават технологии за пренасяне на данните в мозъка, след което имат достъп до тях. Така че не посещават университет и не прекарват месеци в усвояването на някакъв предмет. Информацията бива зареждана в мозъка и е готова за ползване. 

ДУ: Какво предполага това, що се касае до биологичното раждане, процесът на съзряване, когато организмът започва на едно ниво като бебе, след което преминава през детство, пубертет и съзряване? Ако е възможно такова зареждане с информация, какъв е смисълът на всички тези години преди съзряването?

КГ: Ами те зареждат информацията в зависимост от достигнатия етап на физическо съзряване.

ДУ: Ако това е така, тогава ще имаме много по-интелигентни същества, отколкото сме ние в момента.

КГ: Абсолютно. В същото време никой няма да зареди цяла библиотека на едно същество в пубертета. Неговата физиология няма да може да обработи тази информация. Ако претовариш нечие съзнание с информация, то ще изключи.

ДУ: „Номер пет: Те какво правят за забавление? Практикуват ли спортове, гледат ли телевизия или филми?”

КГ: Да. Отново: зависи от съществото. Някои от тях прекарват време в писане на поезия, в занимания по изкуства. Това напълно зависи от отделното същество. Болшинството от тези, подобни на нас, имат доста сходни с нашите занимания. Много техни езици обикновено произхождат от един и същ коренен език, което означава, че няма да бъде особено трудно да хвърлим мост между различните езици. Ние ще имаме много повече общо с тези същества, отколкото ни внушава научната фантастика.

ДУ: „Номер шест: Те честват ли празници или рождени дни, или организират ли си някакъв вид групови забавления?”

КГ: Зная, че те празнуват своите житейски цикли, най-малко рождените си дни. Хората на Мика правят това. Не зная … Сигурен съм, че вероятно са отбелязали в своя календар датата, когато най-накрая са изхвърлили Рептилите от своята слънчева система. Бих се учудил, ако не са направили това.

ДУ: Тогава в мен възниква един общ въпрос, свързан с хронометрията. Ако си напуснал своята планета, към която естествено са настроени твоите биологични ритми, и отидеш в друга слънчева система, тогава ти ще изпаднеш под влиянието на физиката на въртящите се тела в новата слънчева система.

КГ: Тогава ще изпиташ временно несъответствие, подобно на смяната на времевите пояси на Земята. На новото място процесите просто ще протичат по различен начин.

ДУ: Едно от нещата, които ми каза в колата на път за това предаване, бе, че според теб в Тайната космическа програма може едновременно да работи човек, който е от 1980-те, заедно с някого, който е бил изтеглен от 1950-те.

КГ: Правилно.

ДУ: Тогава ако това е така, как успяваш да следиш времето в даден момент?

КГ: Следваш някакъв вид стандартно време за деня. Те използват т.нар. военно време. Ако обаче вземеш някого от миналото и го доведеш в настоящето, това все още става в същата слънчева система, при същия циркаден ритъм.

Така че това няма да повлияе на хората толкова, колкото би могъл да си помислиш. В същото време, на тези различни хора, които работят заедно, не им е позволено да разговарят за своето минало.
Така че ми отне известно време, за да открия, че те се завръщаха назад във времето, за да откриват брилянтни умове и техници и да ги използват във времевия прозорец, в който бях аз.

ДУ: Имаше ли някакъв начин да знаеш, ако си работил в края на 1980-те, какъв процент от хората са били изтеглени, да речем, от 1950-те? Или може би те да са се връщали даже в по-ранни периоди, например в 1800-те, или в 1700-те и да са докарвали хора и оттам?

КГ: Мисля, че те докарваха хора предимно от модерния индустриален период.

ДУ: Може би за да имат подходящите познания, с които да бъдат полезни?

КГ: Точно така. И странностите, които би забелязал, бяха свързани с начина им на говорене и с поведението им. През различните периоди от време хората разговарят и се държат доста различно.

ДУ: Само за да завършим тази серия от въпроси – „Номер седем: Те размножават ли се като нас, хората?”

КГ: Да. Да. Изглежда, че те изпитват голямо удоволствие от секса.

ДУ: О кей.

КГ: Като нас, те не използват винаги секса само за да се възпроизвеждат, но много от тях правят и това, което ние започваме да правим. Те поставят своя генетичен материал при лабораторни условия, прилагат генетично инженерство и създават новите същества в по-стерилни условия от тези в женската утроба. Това е доста разпространено. Има обаче други, които следват целия цикъл на раждането, като нас.

ДУ: Значи противоположността на половете би бил общ елемент сред извънземните цивилизации?

КГ: Да. Има обаче цивилизации, където има мъжки, женски и други полове. Това е много странно.

ДУ: Спомням си, че Джейкъб, свидетелят от Тайната космическа програма, ми каза, че при Рептилите има всъщност шест пола, които могат да бъдат подредени в една скала от напълно мъжки до напълно женски и други помежду тях. И тези същества може да ни изглеждат напълно различни на външен вид едни от други.

КГ: Да, те изглеждат различни.

ДУ: Хм. Добре. Е, това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод, за да отговорим на вашите въпроси. Тук имам още много въпроси, които ще разгледаме друг път.

Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, в отговор на вашите въпроси на живо тук с Кори Гууд, за да може да дадете своя принос в нашата дискусия. Продължавайте да изпращате въпроси и ние ще им отговаряме. Благодаря ви, че бяхме заедно.