Вътрешната земя: Залата на архивите – 38-ми епизод, Февруари, 2016 -Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. Това е един твърде голям набор от неща, които изсипваме върху главите на хората. Има определени, както ги нарекохме, НЛО религиозни схващания на хората. Нека вземем на първо място Зекарая Сичин, когото много хора приемат като пророк или откровение на Исус Христос. Той обаче се оказва пророк на анунаки, с неговата история за извънземните, които са копаели злато на Земята, за примитивния работник Адаму и епоса за Гилгамеш, който всъщност е съкратената библейска история за Ноевия ковчег. Много хора са приели това за абсолютна истина.

Ти всъщност каза, че си сравнявал сам оригиналните текстове, по повод на които Сичин е писал определени неща. Ти си провел свои собствени изследвания.

Кори Гууд: Да, проведох, в продължение на три седмици.

ДУ: И какво се случи?

КГ: Нещата не съвпадаха и се оказаха точно както твърдят много учени в Интернет. Въобще не става дума за копаене на злато. Там нямаше нищо подобно.

ДУ: Наистина? Добре, едно от нещата, които казва Сичин … нека малко да си изцапаме ръцете. Сичин предполага, че е имало една Супер Земя, която според него в шумерските таблети е наречена Тиамат, която е била разрушена и се е превърнала в астероидния пояс. Ти също така каза, че тази жрица ти е казала, както и други от Съвета на ТКП, че е имало оцелели човешки цивилизации от разрушени планети в нашата Слънчева система.

КГ: Разрушени или направени необитаеми.

ДУ: О кей. Ти също така спомена в предишния епизод, че жрицата ти е казала, че действителните данни в шумерското клиновидно писмо са невероятно точни, ако са преведени правилно.

КГ: Ако ги преведем буквално, а не така, както ни се иска да бъдат.

ДУ: Тиамат. Тази планета била ли е разрушена и оцелелите от нея дошли ли са на Земята? Тази част вярна ли е?

КГ: Да. Според тях е имало една планета, една Супер Земя, която е съществувала в областта на астероидния пояс.

ДУ: О кей.

КГ: Нека се завърна към разговора, който проведох с нея. Тя се впусна в подробности … преди около милиарди години … Имало е една древна раса, наречена Пазителите, която отдавна е напуснала нашата честота. И според нея, според тях, това е била същата раса, която в ТКП наричат раса на Древните строители.

Тя каза, че Пазителите … трудно ми е да назова точно как те ги наричат, но тя каза, че тази раса на Пазителите са били изключително еволюирали и мощни и са охранявали тази област на галактиката, този местен клъстер от звезди. И е нямало други извънземни или групи, които даже да си помислят да навлязат в тяхната територия, в тяхното пространство. И след като са напуснали тази честота, те са оставили една енергийна бариера, която е опазвала тази тяхна територия.

Без да искат, тези групи от другите планети в нашата Слънчева система, които са били коренни жители на Слънчевата система и са се развили на тези планети … те са били много агресивни и напреднали в технологично отношение. По някакъв начин техните оръжия са причинили нещо много катастрофално, което довело до разрушаването на една от планетите, но също така и до разрушаване на това защитно поле. Това изпратило сигнал през целия космос и всички тези извънземни раси се втурнали в това вече неохранено пространство.

ДУ: Ти бе цитирал изчисление, получено от интелигентните таблети, според което мисля, че каза, че Драко са пристигнали на Земята приблизително преди 350,000 години.

КГ: Чувал съм да казват 340,000 и 370,000 години.

ДУ: 370. О кей. Тогава това съвпада с времената, посочени в Закона за Единството, когато  е станало разрушаването на Супер Земята.

КГ: Точно така. Също така, преди около 500,000 години е имало други групи, които са пристигнали тук преди Драко. Драко не са били първите. След това са започнали да идват тези групи, които жрицата и нейните хора наричат генетични фермери, и те са събирали оцелели хора от тези други планети и са ги премествали на Земята като бежанци. Това е, което е поставило началото на всички тези масови проблеми на нашата планета и в Слънчевата система. Това е било началото на всички тези големи генетични и други експерименти, които не са само генетични, но и духовни. Те извършват всякакви експерименти.

ДУ: Значи премахването на тази защитна карантина е поставило началото на масова имиграция.

КГ: Точно така.

ДУ: И всеки започва да си играе, да отглежда, да премества хора и да експериментира с тях. Значи някои от тези хора от Супер федерацията са пристигнали тук още тогава?

КГ: Правилно.

ДУ: И тогава е започнал този велик техен експеримент?

КГ: Да, според тези хора.

ДУ: Това връзва много неща. Много интересно.

КГ: Това връзва много неща и по отношение информацията в интелигентните таблети, но все пак тази информация идва от хора, които са признали, че са мамили хора на повърхността да ги приемат като извънземни и богове. Така че аз бях нащрек през всичкото време, но толкова много неща съвпадаха, че умът ми направо се взриви.

Тя каза също така, че всичко се е променило след завръщането на Пазителите.

ДУ: За какво говорим в момента?

КГ: Те наричат съществата от Съвета на Сферите Пазителите. Те наричат Съвета на Сферите Пазителите.

ДУ: Това също е нещо много голямо.

КГ: Тя искаше да знае защо те са се опитвали с умовете си да достигнат до Пазителите, а последните не са отговаряли на тези опити за комуникация. Нейните хора искаха да знаят защо им е отказвана среща с Пазителите.

ДУ: Хората от Вътрешната Земя са искали среща с Пазителите?

КГ: Да, а те даже не са им обърнали внимание.

ДУ: От това трябва да ги е заболяло.

КГ: Същото, което се случваше с различните групи извънземни, с ТКП и с тайното земно правителство.

ДУ: И ето че се появява, ако използваме речника на Хари Потър, този тип със смесена мръсна кръв и той е единственият, чрез когото те ще могат разговарят с Пазителите.

КГ: Точно така. И тогава аз й казах, че те са обяснили, че тук има много извънземни групи, които са положително настроени, но че те все още в някаква степен обслужват собствените си цели и имат свой дневен ред. Това не й се хареса и тя попита това не означава ли, че Пазителите преследват също свои лични цели. Попитах я какво има предвид. Тя отговори, че те са тук в преследване на свои цели, на свой дневен ред.

ДУ: По думите на Закона за Единството, те имат пряк достъп до Логос, така както ти имаш до Интернет и те следват неговата воля.

КГ: Е, аз нямах готов отговор, който да й дам. Когато я помолих да уточни, тя каза, че тези с по-висока честота имат остатъчни връзки със съществата от по-долните честоти, което им пречи да се развиват в посока на Първоизточника. Ние сме подобни на парашут, който ги задържа, и те са се завърнали, за да помогнат на нашата еволюция, след което самите те да прогресират по-нагоре. Така че те също преследват свой дневен ред. 

ДУ: В Закона за Единството се казва, че те не могат да се придвижат от шесто на седмо ниво на плътност (става дума за тази група, която провежда ченълинга на Закона за Единството), докато всеки човек на Земята не премине в четвърто ниво на плътност, поради грешките, които са допуснали с изграждането на Голямата пирамида на Гиза, мислейки, че тя ще е средство за възнесение, след което са позволили този обект и религиите, свързани с него, да бъдат узурпирани от елита, който се е превърнал в това, което повечето хора наричат илюминати.

КГ: Така че аз не знаех как да й отговоря на всичко това.

ДУ: Е, следващия път ме вземи със себе си там долу, ако ти позволят, и аз с удоволствие ще й обясня.

КГ: Разговаряхме за още някои неща, които не разбирах. Говорихме за колелото на кармата и как нейните хора не са приели напълно кармата. И аз си помислих, че това ми прилича на оксиморон.

ДУ: Те не признават, че тя действа?

КГ: Точно така.

ДУ: Наистина?!

КГ: И ние разговаряхме известно време за това. За това как е възможно те да не разбират кармата, при положение че тя може да види действието й в момента.

ДУ: В термините на Закона за Единството, тези хора ми изглеждат повече на четвърто ниво на плътност, отколкото на трето.

КГ: Те твърдят, че са на четвърто ниво на плътност.

ДУ: О кей. Тогава според Закона за Единството, третото ниво предполага 100 пъти по-интензивна карма и страдание от четвърто ниво. Така че на четвърто ниво може да мине доста повече време, преди да видиш в действителност резултатите на своята карма, докато в нашата реалност, както казва Джон Ленън, моменталната карма ще те застигне. Така че те може да не я изпитват. Много интересно.

КГ: Да. И така, ние привършихме разговора си, станахме и тя каза, че иска да ми покаже останалите два етажа от библиотеката. За целта слязохме надолу по стълбите. На следващия етаж по-долу имаше една голяма площ с подобни на яйце столове, в които седяха много хора. Някои седяха сами, облегнати назад, други седяха в кръг.

ДУ: Може би от порядъка на стотици хора на едно място?

КГ: Много.

ДУ: О кей, много стотици.

КГ: Да, имаше много хора.

ДУ: Беше ли шумно? Те разговаряха ли?

КГ: Не, цареше пълна тишина.

ДУ: Наистина? Пространството открито ли беше, или имаше хора в малки стаички?

КГ: Всичко беше напълно открито.

ДУ: Наистина? Едно огромно помещение, в което всички седят в тези …

КГ: Точно така. И тя ми каза … ние комуникирахме по телепатичен път. И тя ми каза, че всички тези хора седят и чакат да получат комуникации от хора на повърхността, които търсят контакти с тях с помощта на умовете си, или че те самите търсят контакти с хора на повърхността и водят интензивна комуникация с тях.

ДУ: Значи ти говориш за ченълинг?

КГ: Точно така.

ДУ: Уха!

КГ: Телепатична комуникация. След това имаше едно друго пространство, в което хората седяха в кръг, и тя каза, че те споделят преживявания по повод информация, получена от Залата на архивите, или провеждат телепатична телеконференция.

ДУ: Нека се спрем на нещо, което претупахме набързо преди в тези  предавания, но което хората, прочели част 1-ва на твоя доклад, ще си спомнят и то е, когато Гонзалес е изнесъл своята кратка реч пред Съюза на Вътрешната Земя, след което всички са започнали да го нападат. Едно от нещата, които те са казали, бе, че те нарочно ще дезинформират своите контакти на повърхността по телепатичен път, защото вие двамата с Гонзалес сте научили тази информация и те са били принудени от тези Пазители, които са се появили, да ви я дадат, противно на желанието си.

КГ: Да. Те казаха, че много хора (от повърхността), с които те контактуват, са започнали да ги разпитват и че те ще продължат да убеждават тези хора колко са специални. Други измежду тях комуникирали с мошеници. Те не бяха доволни от това, че ние разкриваме кои са. Те мислят, че програмата, която изпълняват, е важна за човечеството, като му помага да преодолее определено програмиране, а така също е важна и за тях в стратегичен план.

ДУ: Това е нещо като оперативна сигурност – същото, което правят престъпните групировки, като разпространяват дезинформация, за да запазят своите тайни. Уха. Сега всички, които следят какво казваш онлайн, ще си помислят, че всяка седмица ние с теб обменяме непрекъснато информация по и-мейл. Определено няма да посочваме имена, но има един, който извършва ченълинг всяка седмица и който непрекъснато си присвоява информация, която ти ми казваш по време на това предаване. След това обаче той невероятно я изопачава и пренарежда всичко, като се опитва да я вкара в своята история. Изглежда, че всяка седмица някой прави това.

И така, те казват ли ти, че тези хора (на повърхността), или най-малко някои от тях, са под влиянието на хората от Вътрешната Земя, за да предават тези измислени истории? За да се опитват да замъгляват нещата с дезинформация?  

КГ: Да. В никой случай не казвам, че всички, които извършват ченълинг, са корумпирани, но болшинството от тях са под влияние, което ги кара да се мислят за специални, да бъдат свръх уверени в своите духовни способности, след като контактуват с тези (представящи се за) извънземни същества.

Също така тези подземни същества имат много какво да предложат, ако просто комуникират с хора на повърхността, като им предават духовна информация. Те единствено не искат да издадат, че са под повърхността на Земята и не искат да ни дадат повод да тръгнем да ги търсим.

ДУ: И какво казват те на хората на повърхността? Те не им дават задължително достоверна информация.

КГ: Те се представят като възнесени владици, извънземни от други звездни системи, понякога като религиозни икони от съответните системи на хорските вярвания и предават положителна информация. Те не им предават отрицателна информация, с която да ги наранят. Те се опитват да им помогнат да преодолеят това, което виждат като отрицателно генетично програмиране и влияние на средата, за да станат по-добри по пътя на влияние от разстояние.

ДУ: Те способни ли са да създават холограмни образи в съзнанието на някои хора по свое желание?

КГ: Те са способни да създадат всичко това в ума ти.

ДУ: Разбирам. Защото човек чете някои от тези книги, в които хората пишат, че са виждали възнесени владици, описват лични контакти или появявания, значи те разполагат с такава технология.

КГ: Точно така. И в много случаи това се споделени неща, при което изпадналите под влияние хора допринасят за преживяването. Те си измислят звездна система, с която контактуват, или религиозна личност, с която разговарят. Това е двупосочна комуникация, но хората на повърхността също допринасят за тази споделена илюзия.

ДУ: Значи тези хора под Земята залагат някаква духовна перспектива в съзнанието на човечеството.

КГ: Да, косвено.

ДУ: И доброто надделява над лошото по отношение крайната цел на всичко това – намаляване на нашата агресивност и духовно издигане на планетата.

КГ: Да. Както и това, че те си осигуряват оперативна сигурност, защитават своята култура и не ни позволят да ги открием.

ДУ: О кей.

КГ: Така че това е всичко, което мога да разкажа, освен последния етаж, Залата на архивите. И това ще свърже нещо много важно.

ДУ: Чудесно. Тогава давай направо.

КГ: Когато стигнахме до най-долния етаж, не можахме да влезем. Беше много силно осветено.

ДУ: Какво искаш да кажеш, че не сте могли да влезете? Имаше ли някаква бариера?

КГ: Не можехме да влезем. Това бе един прозрачен купол, през който можех да виждам като през прозорец, но нямаше никакво стъкло. Имаше някакво поле. Беше много горещо и изглеждаше нещо като стерилизирано помещение, напълно контролирано. Хората не можеха да влизат и да излизат. В средата на помещението имаше един единствен кристал, подобен на кристалите от кристалната пещера.

ДУ: С който си разговарял, когато си бил на 11 години?

КГ: Точно така.

ДУ: Уха!

КГ: Те го поддържаха в състояние, в което се опитваха да го накарат да расте. И хората от горния етаж се опитваха да извличат по телепатичен път информация от него.

ДУ: Това наистина е нещо. Тя какво каза, че се опитват да извлекат от него? Тя каза ли ти каква е информацията в кристала?

КГ: Не.

ДУ: Аха.

КГ: Не. Тя ми го показа, каза ми, че той е в процес на растеж в камерата, че те извличат информация от него и тогава разбрах защо за тях бе толкова важно да споделя моето преживяване.

ДУ: Също така е много интересно, че рапторите … това е като архетипа на дракона, който охранява девицата и съкровището. Рапторите, тези гнусни подобни на птици рептили, са като дракона, а кристалът е като съкровището и като малък ти си успял да видиш съкровището, и това е всичко, което те са искали.

Ти каза, че тя ти е казала, че това е единственото нещо, което ние със смесената кръв имаме да им предложим – твоето преживяване с кристала в пещерата, до който те не могат да се доберат поради подобните на дракони раптори, които го охраняват.

КГ: А Гонзалес ми каза, че това не е вярно, защото ние сме им нужни и в противен случай те не биха потърсили контакт с нас.

ДУ: Е, след като не могат да разговарят сами с Пазителите, те очевидно се нуждаят от помощ.

КГ: След всичко това е много лесно да обобщя останалото. Тя каза, че останалите се завръщат от своите различни сфери и че трябва да се завърнем отново към церемонията по пречистването, която този път бе много по-смущаваща.

ДУ: Още по-смущаваща?

КГ: Много по-смущаваща. Този път имаше хора, които стояха във водата и извършваха пречистването. Аз се съблякох, влязох във водата, бях пречистен, излязох, подсуших се и си сложих собствените дрехи.

ДУ: Предполагам, че всичко е било извършено като ритуал, много церемониално, нали?

КГ: Сложих си дрехите и се завърнах в стаята, където бе жрицата. Минахме 4-5 метра встрани от центъра на помещението, казахме си „довиждане”, аз отидох до центъра, проблясък и се озовах обратно във всекидневната на дома ми.

ДУ: Уха!

КГ: В този случай също така имаше разтегляне на времето. Оказа се, че съм отсъствал дълго време.

ДУ: Накъде мислиш, че води всичко това? Имал ли си друг контакт –  телепатичен, или друг – с жрицата или с тези подземни хора след тази първа среща?

КГ: Прекарах много дълго време в смилане на тази информация. Опитвах се да открия много от тези неща в Интернет, за да ги верифицирам, особено тези древни неща, свързани със Зекарая Сичин. В Интернет има много малко, което да послужи за потвърждение, но исках да проверя всичко, което мога. Колкото до останалото, просто бях … просто седях и се опитвах да събера ума си и мислих, и премислях, и това ме промени. Това бе едно преживяване, което преобрази живота ми.

ДУ: Ти също сподели извън предаването, или в предаването, вече не си спомням, че след това си имал много повече интуитивни преживявания.

КГ: Да. Почти с всички хора, с които контактувам, мога да усещам емоциите им, какво мислят, какво чувстват и това са много силни усещания. Не зная дали това е нещо засилено от моята връзка, от това сливане на умове с жрицата и дали е нещо, което ще заглъхне с времето, или е просто една нова промяна.

ДУ: Пфиу!  Всичко това беше нещо наистина много специално.

КГ: Да.

ДУ: В това предаване ни предстои да чуем още много. Аз прегледах записките си от всички неща, за които сме разговаряли извън предаването, и установих, че има още много, което предстои тук в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхте заедно с нас.