Глава 3.4 Амаду предлага пълен политически обзор, в т.ч. предстоящата тотална финансова реформа и американските избори

© 2018 Превод АТИ

Здравейте, мили мои приятели!

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите, който се обръща към вас чрез Зингдад. 

В днешния разговор ще ви предложа един обзор на политическата ситуация в света в момента. Целта е да ви предложа подробно разбиране  на предстоящата тотална финансова реформа. Неизбежно ще обсъждаме също така предстоящите президентски избори в Америка.

Дискутираните въпроси са сложни и макар че ще се постарая да бъда кратък, това мое комюнике ще бъде малко по-дълго от обичайните, с които сте свикнали. Аз наистина вярвам обаче, че ще си струва да отделите време, за да асимилирате това, което имам да ви предложа. Това, което следва, ще изисква известно фокусиране и внимание. Също така не всичко ще бъде забавно и приятно за четене. От изключително важно значение е обаче да разберете това, което ще споделя с вас. Вашето бъдеще и всъщност бъдещето на цивилизацията на вашата планета може да зависи от това!

В днешния разговор ще обсъдя известен брой наистина актуални въпроси. Много е важно да разполагате с пълния контекст на това, което ще ви кажа, и затова ще започна с категоричното изискване да сте сигурни, че сте прочели предходните материали от тази серия. Без тази основа вероятно ще разберете погрешно днешния материал.

А сега, по същество. Приятели мои, вие се намирате точно в окото на бурята, която се вихри в момента. Съзнанието на вашата планета се намира в най-решителната си фаза на развитие. Ето защо считам за важно да разберете ситуацията, за да може да посрещнете смело идващата буря и да може да вземете правилните, напълно информирани решения за себе си, за своя живот и за тези, които зависят от вас.

Като начало, аз зная, че сте забелязали, че вашата световна финансова система е пред разпад. Всеки знае това. И тези, които са създали тази катастрофа, полагат всички усилия да претендират, че не знаят как се е получила тази ситуация и как могат да я коригират. На всичко отгоре, те през цялото време правят ТОЧНО това, което е нужно за влошаване на положението, като продължават да се обогатяват и да правят вас – останалите, все по-бедни.

Виждате ли, приятели мои, финансовата система не се разпада. Това е, в което те искат да вярвате. Тя бе изградена по този начин. Тя прави това, за което е създадена. Тя бе създадена, за да ви пороби, за да изземе вашата власт и да постави контрола върху целия свят в ръцете на своите създатели.

Ако обаче нямате ясно разбиране за механизма на вашата парична система, ще са нужни малко обяснения. Ето защо аз искам да ви предложа в този момент основните голи факти. Може да считате това, което ще ви предложа, като резюме, ето защо ви предлагам да използвате ресурсите на Интернет, за да направите свои собствени изследвания и добиете по-задълбочено разбиране.

И така, напред:

Първият факт е, че това, което имате в своя портфейл и в своята банкова сметка, не са пари, а една фалшива валута. Парите са нещо с реална, присъща на тях стойност. Като например една златна или сребърна монета. Това са пари. Стойността на монетата е точно там, в самата монета. Стойността на такава монета не се променя. Една унция злато е една унция злато. Това Е неговата стойност. Други неща могат да променят своята стойност спрямо една унция злато, но златото е това, което е. Възможно е да бъдат създадени книжни пари. Те представляват „разписка за сума” (promissory note). Аз мога да създавам къс хартия, с която обещавам, че ще дам на приносителя на тази хартия, да речем, една унция злато. Така тази хартия става заместител на монетата. Парчето хартия струва една унция злато. Докато вие ми вярвате и докато аз не създавам повече такива парчета хартия, отколкото е златото, с което разполагам, тогава тази хартия е също така пари.

Това, което имате в джоба си и в банковата си сметка, не са пари, а фиатна валута. Думата „фиат” означава „съгласие”, „одобрение”. Едно произволно разпореждане, издадено от някой орган. Това е, което представлява вашата валута. Финансовият орган на страната ви по същество издава такива „разпореждания” за създаване на валута, които обаче притежават стойност, която те декларират, че притежават. Стойността им се дължи само на факта, че получателите на тези парчета хартия вярват, че те имат стойност. И докато тази хартия се предава от човек на човек, и докато хората вярват, хартията изглежда че притежава стойност. И само защото е възможно да разменяте тази хартиена измислица за различни неща, тя притежава действителна стойност. 

Това е първият факт. Вашата валута не е пари, а е една измислица, създадена по разпореждане на финансовите органи на вашата държава.

Вторият факт е вероятно по-стряскащ. Знаете ли кой е финансовият орган на вашата държава? 

Ако кажете, че това е вашето правителство, значи сте се уловили на измамата. Вашата валута бива създадена, когато вашата централна банка обяви заем от своята банка на илюминатите.

Нека сега разшифроваме това изявление.

Има редица древни кръвни фамилии, които са лудо, неприлично богати. Тяхното богатство е резултат от банкиране. Те са се занимавали с това много, много дълго време. Те са започнали с парични операции, като са станали богати чрез предлагане на повече книжни банкноти от златото, с което са разполагали като тяхно покритие. Те също така разработили система, наречена лихварство, която е в основата на съвременните банкови заеми. Така те скоро станали по-богати от крале, папи, императори, султани и даже от цели нации. След това те започнали да финансират тези нации. Когато една нация започвала война с друга нация, към тях се обръщали, за да финансират войната. Те бързо разбрали, че финансирането на двете воюващи страни било един доста добър бизнес. И след това те разбрали, че могли да стимулират избухването на войни с малко мошеничество и по този начин да отворят рога на изобилието. Това ги направило още по-силни. И всичко това, без да поемат никакъв риск за себе си. Когато народът идва пред вратите на палатите с вили и лопати, когато отхвърли даден деспот, когато гилотините прекъснат живота на крале… банкерите живеят в удобство и лукс… като обикновено се притичат, за да предложат „финансова помощ” на революционерите под формата на заеми.

Виждате ли как стават нещата?  

И днес тези древни фамилии живеят в обширни изолирани имения. Те продължават да бъдат най-богатите индивиди на планетата, далеч по-богати от всички други. Те обаче са достатъчно хитри, за да прикриват своето богатство, като използват една сложна игра, така че остават почти невидими.

Така че това са хората, които имам предвид, когато говоря за „илюминатите”. Тези древни фамилии са манипулирали човешката история зад кулисите в продължение на цялата ваша писана история. Тези фамилии притежават най-големите и всесилни банки, на които централните банки на почти всяка държава на Земята разчитат, за да получат ежегоден заем, който създава съответната национална валута.  

В днешния ни разговор ние ще говорим доста за днешната ситуация в Америка, така че нека започнем веднага, като използваме САЩ като пример.

Централната банка на САЩ обикновено е наричана Фед, съкратено от Федерален резерв. И ето че Фед се обръща към една от банките на илюминатите. И докато има много такива фамилни банки, Фед е договорно свързана с една конкретна група от Илюминати фамилии. Нека ги наречем Група Червени щитове. Ще говорим малко повече за различните групи след малко.

Групата банкови фамилии Червени щитове, дава заем на Фед определен брой  трилиони долари – повече, отколкото американската нация се нуждае, за да може нейната икономика да функционира в продължение на година. И ето същественият момент. Основната част от това, от което Фед се нуждае, за да поддържа американската икономика, стига само за да плати националния дълг, натрупан през предишните години.

Правилно ме чухте. Само една малка част от заема е действително валута, която ще влезе в икономиката. По-голямата част от заема е за изплащане на дълг от минали години. В момента федералният дълг на САЩ е около 20 трилиона долара. Разбирате ли какво означава това? Това означава, че американската нация дължи на банковите фамилии Червени  щитове около 20 трилиона долара. Вие им го дължите, защото в предишни години те са ви дали на заем пари и дългът се е акумулирал, заедно с лихвите, до този размер. За справка виж:   https://fred.stlouisfed.org/series/GFDEBTN).

И знаете ли как този дълг ще бъде изплатен? Следващата година, Фед ще вземе назаем повече пари от тази година. Ето защо таванът на дълга трябва винаги да бъде увеличаван.

И така, да отговоря на собствения си въпрос: аз ви попитах дали знаете кой е върховният паричен орган на САЩ. Отговорът е – банките на Червените щитове. Те притежават вашите пари. И те ги притежават по два начина. Първо, защото те създават валутата, заемана от Фед, и второ, защото те притежават Фед.

Схванахте ли това? Аз го споменавам небрежно, с надежда евентуално да не ви шокира.

Така че ето отново, този път малко по-бавно. Федералният резерв не е притежание на американците или на правителството на САЩ, или на някого другиго, за когото бихте си помислили. Това е частна корпорация, притежавана от акционери. И тези акционери, които държат контролния пакет от акции, са… Бихте ли искали да отгатнете… същите банки на Червените щитове! Това кой точно притежава акциите е дълбоко пазена тайна, но аз мога да ви кажа, че има една друга игра на подставени субекти, използвани, за да прикрият факта, че банките са притежание на фамилиите илюминати, които дават заемите на Фед, както и притежават самия Фед. 

Започвате ли да виждате колко порочно е това? Те заговорничат със себе си, за да правят заеми от въздух… измисляйки си числа в движение… и вие, американският народ, трябва с пот на чело да работите, за да изплатите тези заеми! Голямата част от годишните ви данъци отиват за това – за да изплатят заема. Всяка година вие персонално давате голяма част от своя доход директно на банковите фамилии на Червените щитове. И системата е изградена така, че американският народ не може никога, никога да изплати целия заем. Дългът просто ескалира. Година след година таванът на дълга бива повдиган, като се правят все по-големи заеми, за да обслужат натрупания с лихвите дълг от минали години, плюс малко повече за функциониране на икономиката. 

И така, това е вторият факт: вашата валута бива създавана, наистина, от банковите фамилии на Червените щитове, в заговор със самите себе си. Те я създават от нищото. Фед няма никакви активи, с които да покрие заема, докато банките на Червените щитове нямат злато, сребро, или нещо друго, като покритие на валутата, която те издават като следствие от заема. Всичко това е… просто напълно измислена история. Безсмислени числа, които те изсмукват от пръстите си. Те се ръкуват със себе си, съгласяват се със себе си… което автоматично им произвежда повече пари, отколкото можете да си представите.

И след това вие се поробвате, за да размените своята жизнена енергия за тази фикция. За тази измислена валута. Вие отдавате своето време, енергия, усилия и творчество, за тази притча.

И тъй като Фед трябва да заема всяка година повече пари, за да обслужва миналогодишния си дълг, всяка година биват създавани повече пари от нищо. Това означава, директно, че валутата, която държите, струва все по-малко всяка следваща година. Това се нарича инфлация. Което е една лъжа. Нищо не подлежи на инфлация. Цените не се увеличават. Просто вашата валута струва все по-малко, защото бива създавана повече валута. Така че вие обеднявате всяка следваща година. Вие влагате същите усилия, но валутата, която ви дават в замяна, с течение на времето струва все по-малко. И това е всъщност просто един скрит данък, който прави фамилиите илюминати още по-богати.

Вие сте чули говорящите глави по телевизията да споменават за „количествено облекчаване”. Всъщност това е просто увеличаване на главницата на заема. Това е една сделка, която те сключват със себе си, за да произвеждат още повече валута, което усилва обезценяването на парите във вашия джоб. Наистина… това е просто един гениален начин да ограбваш другите и да се обогатяваш допълнително.  

От валутата във вашия джоб 10% биват създавани по описания по-горе начин. Останалите 90% биват създавани от по-дребните банки. Когато заплатата ви се озове в банковата ви сметка, вашата банка има разрешение да дава заеми срещу тези пари. В една система наречена частично резервно банкиране, тя има разрешение да дава назаем 9 пъти повече пари, отколкото има в своя резерв. Това би било една ужасно лоша идея, даже ако тя имаше в своя резерв реални пари. Като например злато или сребро. Абсолютна лудост е, когато това, което има в резерва си, да е валута без стойност! Това е обаче действителността. Тези дребни (американски) банки не извършват бизнес с Фед, а с хора като вас, хората от народа. И когато вие отивате при тях за заем, или за овърдрафт, те имат разрешение да ви дадат назаем девет пъти повече от депозитите, които имат. Ето защо, когато хората изгубят доверие и отидат масово, за да изтеглят своите влогове, тези банки могат бързо да фалират. Много просто – те имат доста по-малко валута, отколкото са дали назаем. И ако депозитите им бързо спаднат, техният бизнес модел бързо ще се разпадне.

Колкото и налудничаво да изглежда, това е начинът, по който работи вашата банкова система. По-голямата част от валутата в обръщение бива създавана от вторичен дълг между гражданите и техните банки. И, разбира се, вие също така плащате лихва на своите заеми, което е още един начин, по който те стават по-богати. В същото време вие, разбира се, нямате право да вземете заем без покритие. Само Фед може да прави това! И, разбира се, банките не са длъжни да притежават нищо ценно срещу заема, който ви дават. Освен, разбира се, една десета от стойността на тази измислица, наречена книжна валута.

Единствените, които могат да бъде държани отговорни за всичко това, сте вие. Ако не изплатите своите заеми точно както е договорено, имуществото ви ще бъде конфискувано и продадено. Ако дребните банки фалират, те ще бъдат спасени. Което означава, че банковата система на Червените щитове създава повече фиктивна валута от чист въздух и я дава на тези банки (в които членовете на фамилиите на Червените щитове имат акции, обикновено в контролен пакет), за да могат да продължат да функционират. Което означава, че вие, като нация, дължите на Червените щитове още повече.Така че банките не могат да загинат. Това се отнася и за Фед. Макар че са частни предприятия, каквито и лоши, налудничави или саморазрушителни ходове предприемат тези банки, вие данакоплатците обирате пешкира. И банките на Червените щитове на най-високо ниво също не могат да фалират. Те просто правят валута от нищо и жънат все по-големи облаги, независимо какво се случва.

Само гражданите могат да пропаднат. Само тези, чието имущество може да бъде конфискувано. Само частният бизнес, притежание на отделните хора, може да банкрутира.

Успяхте ли вече да се ядосате?

Може би сте чували да цитират един прочут мъж от вашия свят на име Хенри Форд. Той каза: „Добре е, че хората не разбират нашата банкова и парична система, защото ако разберяха, вярвам, че би избухнала революция, преди да се съмне.”

Ако усещате как гневът ви се надига, трябва да ви предупредя: Това е начинът, по който те печелят. Или вие не знаете нищо и те контролират живота ви чрез невежество, или ставате информирани и те ви контролират чрез вашия гняв. Има обаче и трети път. Един път, по който ви каня да поемете. По този път вие ставате информирани, но не позволявате на гнева да ви извади от равновесие. И след това се свързвате с божественото в себе си и започвате да сътворявате нещо по-добро. Не от желание за отмъщение или за възмездие, а от искрено желание да видите проявлението на Най-голямото Добро. Ние ще говорим доста за това в следващите разговори, но преди това има още много, което трябва да научите и разберете. Точно сега, аз просто с любов ви окуражавам да не се поддавате на гнева, тъй като това ограбва вашата сила.

И така, нека продължим да разбираме ситуацията.

Четвъртият факт е този, че банкерите илюминати не са една планетарна организация. Аз използвам термина илюминати само за удобство. Няма една организация, която да отговоря на това име. Има много фамилии, които притежават национални и регионални активи. Някои от тези фамилии формират съюзи и се групират. Червените щитове са един такъв съюз, който контролира в основни линии САЩ и Западна Европа. Има други съюзи, които контролират други части на света. Има например един съюз, който ще нарека Златния отбор. Наричам ги така, защото те са запазили твърдото си убеждение, че е грешка премахването от световната финансова система на златния стандарт. Те винаги са твърдели, че това ще доведе до точно тези проблеми, на които сме свидетели в момента. Първоначално базата на Златния отбор бе древна Византия. Сега това е предимно Русия и сателитните й държави. Има и това, което ще нарека Нефритена група, която всъщност е една древна фамилия, която винаги е считала Китай за своя територия. Има и други, но в интерес на опростяването и яснотата ние днес ще се фокусираме върху тези трима играчи.

Причината, поради която е важно да узнаете този четвърти факт, е, че трябва да разберете, че тези отбори не играят срещу вас. От тяхна перспектива вие сте просто пионки на тяхната игрална дъска. Вие сте фигури, които те използват, за да играят едни срещу други. Те се стремят към власт и контрол над целия свят. Трябва също да разберете, че те притежават древни писания, които датират от времето на древните шумери и на Вавилон, които им обещават владение на света и на всички хора. Това не са тези писания, които можете някога да видите. Това са истории, датиращи от времената, когато тези фамилии са били класата на жреците, обслужващи определени извънземни господари. Последните са им дали всякакви тайни учения, които им дават голямо предимство пред всички останали. Тази същата банкова система, която виждате в действие, е била изобретена като средство за господство над другите, в системата на Орион. Тя е била много успешно използвана от Белите на Орион, като вид специализирана форма на водене на война. Те са превзели цели планети, без да използват оръжие, с помощта на тази система. Съвременният Златен отбор произхожда от една класа на духовници, обслужвала господари различни от тези, обслужвани от Червените щитове. Всяка фамилия притежава различни писания, различни идеологии. И така, тези други отбори са наясно с методите на Червените щитове и се опитват да им се противопоставят, да воюват с тях, но не да им подражават. Ето защо казвам, че Златният отбор работи за връщането на света към златния стандарт. Или, ако бъдем точни, към една парична система, основана на реални ресурси. Една система, в която всичката валута има покритие със скъпоценни метали. Една система, в която не можеш да печаташ повече пари, отколкото притежаваш като тяхно покритие. Това спира криминално алчните от фабрикуването на валута по разпореждане. Това спира инфлацията и, по-важно, принуждава мошениците на честност. И при една основана на ресурси икономика, светът не може да бъде поробен като една неизбежна последица от използването на валута. Също така, банките просто не могат да създават валута от въздух. Всички са принудени да бъдат честни. Една основана на ресурси икономика е в толкова много отношения по-разумна от съществуващата, основана на измама система.

Сега, не искам да кажа, че тези други фамилии са светци. Сред тях няма истински „добри момчета”. Веднага е очевидно обаче, че политиката, водена от Червените щитове, е далеч по-вредна и разрушителна за всички, които не движат фигурите на игралната дъска. Имам предвид такива като вас – вие лично, човечеството колективно и целия останал живот на планетата.  

Петият факт, който трябва да разберете, е, че валутата, създавана от Червените щитове, не е това, което те считат за важно. Те притежават паричните потоци, за да могат да притежават всичко, което може да бъде купено с пари.

Така че за момента фамилиите, които в голяма степен са изобретили банкирането, което съществува на вашата планета, притежават почти всичко, което може да бъде притежавано.

Те притежават всички медии – което е причината никой да не ви разкаже нищо от това, за което говорим тук. Официалните медии, както понякога ги наричат, са пропагандна машина, изцяло притежавана от банковите фамилии. И чрез тях те се опитват (и най-често успяват) да контролират всички страни във всеки един дебат.

Те притежават всички най-големи производства, поради което те вече не ви служат, като създават работни места и като стимулират икономиката. Те служат само на интересите на своите господари.

Те притежават фармацевтичните компании, които създават лекарствата, които лекарите биват обучавани да предписват. Това е причината едно растение, което е било докарано на Земята заедно с пристигането на човеците и което само за себе си е една цяла аптека, все още да е класифицирано като „медицински безполезно и водещо до опасно пристрастяване”, когато не е нито едното, нито другото. Това е едно лекарство, уникално приспособено към човешката физиология. И не само че този голям подарък за човечеството е забранен, ами вие отивате в затвора, ако го притежавате. Аз споделям тази информация само като пример за разрушителната хватка на илюминатите с помощта на фармацевтичната индустрия. Мога да ви предложа безкраен списък от подобни порочни примери.

Какво мислите, че би се случило например, ако утре някой открие лек за рака? Отговорът е, че даже ако го предложи безплатно, най-вероятно е да отиде в затвора. И колкото по-ефикасно е вашето лекарство, толкова е по-вероятно да попаднете в затвора. И като друг пример, това е причината така наречените алтернативни лечители да бъдат преследвани и карани да замлъкнат. В последно време има нарастващ брой такива лечители, починали при съмнителни обстоятелства. Това, което се случва, е, че те биват убивани заради добрата работа, която извършват. Това е, защото тяхната добра работа доказва, че някои високо печеливши фармацевтични продукти са полу-ефективни, в най-добрия случай с надути цени, или направо смъртоносни в най-лошия. Това е наистина твърде шокиращо.    

След това тези древни фамилии притежават също агро-промишлените корпорации, което е причината хората като цяло всяка година да са все по-недохранени. Това е причината да не ви е позволено да знаете какво има в хранителните продукти, които купувате. И това е причината генно модифицираните храни да изобилстват, въпреки растящата осведоменост за техните потенциални опасности.

Банкстерите притежават и военната индустрия, която произвежда оръжията, които се оказват използвани от двете страни във всеки конфликт, което ги прави единствения победител… и което е причината никога да няма световен мир.  

Мога да продължавам безкрай. Въпросът е, че те притежават практически всичко.

И най-вече, разбира се, те притежават политиците. Те финансират политиците и ги контролират, както чрез лобистките посредници, така и чрез пряка манипулация. Политиката е станала толкова гнила, че болшинството политици вече нямат нужда да се преструват. Те позволяват законодателните им предложения да бъдат съставяни от корпорациите, които им плащат, за да ги прокарват, с което допълнително влошават качеството на живота, благосъстоянието, здравето, околната среда, в името на все по-голяма власт и богатство за илюминатите и техните лакеи.

И така, има една пирамида на власт. На самия й връх са банковите фамилии, членовете на старите кръвни линии. Това са тези, които наричаме илюминати. Разбира се, те никога не си цапат ръцете с нищо. Те дават да се разбере какво желаят и какво очакват, и употребяемите лакеи правят тези неща да се случат. И когато казвам „употребяемите лакеи“, аз имам предвид всеки от вашите президенти, до  директорите на най-големите компании. Всеки, който е „някой”, бива или купен, или отстранен.

Имаше някога един американски президент, който се изправи срещу илюминатите. Един храбър мъж с непоколебими убеждения, който погледна ситуацията, видя сърцевината на проблема и реши да отнеме правото на правенето на пари, да направи вашата валута национален ресурс, като просто елиминира илюминатите. Името му бе Джон Фицжералд Кенеди. И всички знаем какво му се случи. Той бе ликвидиран от илюминатите. И те внимателно записаха на филм, с най-големи подробности, точно какво му бе сторено и от кого. Вие никога не виждате този филм, защото те го показват само когато има нужда някой топ политик да разбере кой държи юздите на властта. Има един специален инструктаж, който хората от разузнаването провеждат с новоизбраните президенти, ако те „не играят по свирката” на техните господари илюминати. По време на тези инструктажи този филм бива показван, наред с някои други форми на убеждаване. И в резултат те стават твърде послушни. 

Това да се изправи срещу илюминатите бе, вероятно, не най-фаталната грешка на Кенеди. Това бе неговият избор на Линдън Джонсън за вице-президент. Може би вие не знаете, но Кенеди нито харесваше, нито уважаваше Джонсън. Кенеди призна пред редица хора, че според него от Джонсън би станало ужасен президент. Той обаче бе подложен на натиск и в крайна сметка убеден, че заедно с Джонсън като свой заместник, кандидатурата му ще бъде приета по-добре от пионките на илюминатите, които тогава, както и сега, напълно владеят политическите среди. Защото, виждате ли, Джонсън бе толкова лоялен на своите господари илюминати, колкото е възможно един човек да бъде.  

Това, което Кенеди не можеше да си представи, бе, че присъствието на Джонсън ще предостави на илюминатите лесно решение, когато той откаже да им се подчинява. И когато Кенеди се оказа несговорчив, те просто го убиха. И така много лесно Джонсън се оказа една угодна пионка, която насочи хода на нацията точно в диктуваната от тях посока.   

Оттогава не е имало президент, който директно да се опълчи на господарите илюминати. И ако не сте съгласни или не ми вярвате, просто вижте какво е стореното от всеки президент – водените войни, дестабилизираните народи, постепенната ерозия на вашите свободи, стопяването на вашето богатство, придружено от обогатяването на вече супер богатите, подлизурското отношение спрямо корпорациите, непрекъснатите опити за омаловажаване на конституцията. И т.н., и т.н. Доказателствата са пред очите на всички. Вашите политици, от президента надолу, в продължение на дълго време не са служили на народа. Те са служили на своите господари илюминати.

Само погледнете дългия списък от милиардери, подкрепили с голямо желание всеки от тези президенти – на думи и финансово. И тогава се запитайте каква е вероятността същите политики, които правят тези безсрамно богати индивиди щастливи, също така да бъдат от полза за средния данъкоплатец? И ако обслужването на супер богатите е нещо добро, защо разликата в доходите нараства с такива алармиращи темпове? Защо нормалните трудови хора стават все по-бедни, докато супер богатите просто стават още по-срамно богати? Определено това, което е добро за тях, не е добро и за вас! И всеки президент от Кенеди насам определено е служил на илюминатите!

Сега, аз не казвам, че тези президенти са били всички лоши хора. Не казвам, че някои от тях не са започнали с чудесни намерения и високи идеали. Аз не казвам даже, че някои от тях не са започнали с желание да служат на Светлината. Аз силно вярвам, че някои от тях са били такива. Просто не е лесно да съдиш техните избори, когато разбираш, че всеки от тях е получил в началото един и същ „инструктаж”. Всеки от тях е разбрал: сътрудничиш, или плащаш най-високата цена. Не е лесно да ги съдиш, когато разбираш силния и непрекъснат натиск, на който са подложени от своите съветници, от заобикалящите ги политици, от така наречения разузнавателен апарат и т.н. Всеки, с когото установят контакт, би ги тласкал в една и съща посока. Да сътрудничат. Прави, каквото ти казват. Играй по свирката. Защото ако не го правиш, съществува заплахата да те елиминират. А ако го направиш, има обещание за охолен живот с голям комфорт, лукс и висок статус след края на мандата. Всичко това се свежда до едно доста убедително предложение. ВИЕ бихте ли устояли на такъв натиск?

И, разбира се, не са само лидерите на Америка, които са подчинени на тиранията на илюминатите. 

Когато някоя друга нация по света реши да се отърве от тази банкова система на илюминатите… какво мислите, че се случва? Името Муамар Кадафи говори ли ви нещо? Знаете ли защо той ДЕЙСТВИТЕЛНО бе свален от власт и убит? Защото бе един лош човек, който се отнасяше зле със своя народ? Това е, което притежаваната от илюминатите преса ви каза. Те ви пробутаха това като акт на освобождаване на либийския народ. Ами… това е много далече от истината. Кадафи не беше светец. Той обаче бе обичан от повечето либийци и имаше твърде добри неща, които правеше за тях. Каквото и да кажете за Кадафи, имаше редица други, далече по-лоши  режими, които не само бяха считани за приятелски от правителството на САЩ, но получаваха военна и финансова подкрепа. Ако вземем само един пример, знаете ли, че в Саудитска Арабия има редовно публично отсичане на глави? Тази нация е само една от тези със статут на специален приятел на САЩ, където правят далеч по-лоши неща от тези, чийто режими са били принудително сменени с военна сила. Един бегъл поглед разкрива лъжата, че тези военни действия имат нещо общо с хуманитарни цели  или някакви други благородни намерения. Кадафи се бе заел да внедри един план за създаване на нова, основана на злато икономика за своята страна и за цяла Африка. Ако му бе позволено да направи това, той щеше моментално да преобърне десетилетия от машинации на илюминатите, като потенциално разруши световните им планове. И така, той бе убит, правителството му свалено и на власт бе поставен един удобен режим от пионки, който ще продължи да подкрепя банковата система на илюминатите.

И, разбира се, Кадафи и Либия са само едно перо от дълъг списък на подобни действия. Редица държави по света бяха преобърнати наопаки чрез въстания и метежи, с убийства и финансови кризи, за да може банковата система на илюминатите да се разпростира по целия свят.

Само като пример: Искате ли да предположите какво НАИСТИНА се случи в атаката на Световния търговски център на 11.09.2001? Не доведе ли това веднага редица държави от Близкия изток до война? Мили приятели, това нямаше нищо общо с възпирането на тероризма. Нямаше никакъв тероризъм, който преди това да не бе изфабрикуван с цел да ви подведе… да ви манипулира и доведе в състояние, при което да пожелаете да жертвате своите синове и дъщери в защита на интересите на Червените щитове. Вие претърпяхте психологическа обработка, за да повярвате, че тези войни имаха благородна и справедлива кауза. Това обаче не бе така. Те не бяха нищо повече от това да предизвикат промени в банковите системи на тези чужди държави, или като алтернатива, да променят собствеността на тези банкови системи. И да, вярно е, че тези алчни господари имат алчни подчинени пионки, които са винаги готови с радост да позволят смъртта и страданието на безброй хора, за да добият достъп до свободен петрол или до някое друго лесно богатство. Те са даже готови с желание да пожертват живота и на американски войници за тази цел. Те даже с готовност директно тровят тези същите военнослужещи за малко пари. Което бе наистина сторено в редица случаи. Това обаче е друга торба със змии, която няма да отваряме днес.

Приятели мои, това, което искам да ви предам, е, че списъкът на зли дела, извършени върху вашия свят в името на банкирането на илюминатите, е много, много дълъг. До голяма степен това е най-голямата причина за нещастия, разрушения, кръвопролития и зло на Земята във вашето съвремие.

Нещата обаче не бяха такива винаги. Имаше време, когато американската валута имаше реална стойност. Имаше време, когато книжните пари в джоба ви можеха да бъдат разменени срещу злато.  

Може би моите американски приятели знаят това… но благородните и праведни принципи, върху които бе основана вашата нация, се отнасяха по същество до осигуряване на свобода от всякакъв вид тирания. Новосъздаденият американски долар имаше покритие със скъпоценни метали и не съществуваше никаква банкова система на илюминатите. В резултат на това нямаше нужда от никакъв данък върху доходите. Когато САЩ се биха и обявиха независимост, вашите предшественици  обявиха независимост от всякакъв вид тирания и преди всичко от тиранията на една финансова система, която несправедливо обогатява едни за сметка на други.

И този факт на съпротива вбеси старите фамилии на Червените щитове, които дотогава действаха на принципа, че тези, които те считаха за по „нисши”, трябваше винаги да прекланят глава пред тях. Крале, императори и папи идваха при тях, за да финансират техните войни и проекти. Такава бе тяхната власт. Те вярваха, че представляват реалната власт зад всеки трон на всяка нация, която бе под техен контрол. И сега, изведнъж, една нова колония, принадлежаща на една от техните нации, безцеремонно ги обяви за незначителни и ги отхвърли!

Те се разгневиха и се заклеха да отмъстят на новоформираните Съединени американски щати. 

Може да им е отнело известно време, но те определено получиха своето отмъщение. С времето, с множесто малки маневри, като купуване на политици, манипулиране на общественото мнение, разпалване на войни, сривове на стоковия пазар и подобни бедствия, както и след това чрез манипулиране на общественото мнение относно най-добрите начини на защита от бъдещи подобни бедствия, те успяха бавно да придобият собственост върху Америка. Разширявайки своя контрол, те въведоха отново данъчната система и в същото време създадоха Фед, тъй като тези две неща вървят ръка за ръка. Първоначално те печатаха пари със златно покритие, след което ги замениха с настоящата система на фалшива валута и частично резервно банкиране. И след това те успяха да превърнат вас, мили мои американски приятели, в своя собствена армия. Сега вие сте тези, които те използват, за да наказват нациите по света, които не се подчиняват на тяхната воля. Вашите синове и дъщери се бият и умират на бойните полета по ТЕХЕН избор!

Това, което искам да подчертая, е нещо просто. Фамилиите на илюминатите знаят, че тяхната финансова система е изключително нестабилна. Те знаят, че тя ще се разруши отвътре. Те знаят, че тя не може да продължи и че в крайна сметка ще разруши всяка една нация на Земята. Това тях не ги е грижа, защото според Белия план на Орион, според който те действат, преди крайния срив, те ще притежават всяко едно нещо на планетата, което е възможно да бъде купено или изтъргувано. И ТОВА, приятели мои, е тяхната цел. Пълно световно господство чрез финансов контрол.  

И това е една цел, която имаха непоклатимата вяра, че ще постигнат. Непоклатима, до наскорошния вот за Брекзит. Както разисквахме в предишния разговор, това бе една масова психологическа и стратегическа загуба за Червените щитове. Преди те бяха претърпели някои малки загуби, всяка от които бе поправима. Тази обаче не е.  

Без да се впускаме в прекалени подробности, трябва да знаете, че основната щаб-квартира на Червените щитове е една област, известна като „квадратната миля” в Лондон. Объркващо, това е един град в рамките на Лондон, официално наречен Лондонското сити*). Сега обаче подробностите не са важни. Това, което е важно, е, че това е центърът на Червените щитове за упражняване на контрол. Оттам те управляват една империя, която се простира върху обширни територии на планетата. Те са завоювали по-голямата част от Европа и множество други нации по света, в т.ч., разбира се, и САЩ.

*) City = (голям) град на английски.- Бел.прев.

Така че вероятно може да видите защо това, че жителите на Великобритания гласуваха за напускане на Европейския съюз и отказаха да правят това, което бе очаквано от тях, е повече от просто едно неудобство. Това е едно реално предизвикателство срещу гладкото провеждане на техните планове. И това окуражава тези, които им се противопоставят. В случая под опозиция аз имам предвид не само силите на Светлината, но и други фракции на илюминатите.

В резултат от грубия разрушителен начин, по който Червените щитове са действали за свалянето на правителства и разрушаването на цели нации, те са действали за обединяването на своите противници. В момента протича едно неочаквано обединяване на Златния и Нефритения отбори. Забелязали ли сте, че Русия и Китай изведнъж се разбират чудесно? Ще забележите например как те провеждат съвместни бойни учения и се подкрепят политически. Това са някои от очевидните признаци за случващото се зад кулисите на най-високите нива на древните фамилии. Тези неща обаче са по-маловажни от финансовата игра. Златният и Нефритеният отбори изграждат съвместно алтернативна световна финансова система. Други по-малки фамилии се оказват убедени и се присъединяват към тази алтернативна банкова система. Господството на Червените щитове е сериозно застрашено в тази най-важна област. И когато времето е подходящо, планът е световните финанси да бъдат върнати към основаната на ресурси система. Това отново ще превърне златото в основната парична единица. Останалите скъпоценни метали ще бъдет оценявани на основа на златото. След това всички пари ще бъдат оценявани с оглед директната им връзка с тези метали. Това ще върне стабилността и реда във финансовия свят. И което е по-важно, то би разрушило напълно непропорционалната основа, на която почива властта на Червените щитове. Съответно, очевидно Червените щитове се съпротивляват на тези действия при всяка възможност. Сега обаче те не са изправени пред някоя малка страна от третия свят. Това не е битка, която те могат да спечелят по военен път, без да рискуват пълното си унищожение.

Добавете този обрат на събитията към загубата на Брекзит и ще започнете да виждате картината на един отбор, който е свикнал винаги да печели и който изведнъж губи контрол върху случващото се.

Сега искам да изброя още няколко от последните катастрофални загуби на Червените щитове, за да може да разберете защо нещата няма да се случат според техните планове. За да разберете защо те са в отбранителна позиция на всеки фронт. За да разберете, че бъдещето изведнъж се оказва широко отворено. За да разберете, че ще настъпи един момент в не много далечното бъдеще, когато ще може да избирате да създадете бъдещето, което желаете. За да разберете, че това е време на голяма надежда и на голямо вълнение.

И така… списък на катастофите на Червените щитове, без определен ред:

Бих искал да открия този списък с имената на Едуард Сноудън и Джулиан Асанж, но бих добавил към тях имената редицата смели мъже и жени, които срещнаха невероятни нарушения на своите права и злоупотреби и които не се предадоха – мъже и жени, които рискуваха всичко, което им бе мило, за да насочат общественото внимание към тази ситуация. Мнозина не бяха даже чути, защото им бе отнета тази възможност още преди да са проговорили. Много повече, напълно разбираемо, се преклониха под оказания им натиск. Имаше обаче малцина, които бяха чути. Няколко, които надуха тази сирена и които издадоха секретна информация. Някои от тях смутиха доста силно плановете на Червените щитове, но не толкова катастрофално, колкото смелият млад г-н Сноудън. Мечтата на Червените Щитове за единна, обединена под контрола на НАТО нация, получи почти фатален удар от всичко, което той разкри.  

И към излезлите на открито свидетели и етично мотивираните разпространители на информация, трябва да добавя безименните, безлични хакери, които използваха своите технологични умения в служба на принципността и справедливостта. Те извадиха на светло злоупотребите на някои от най-възлюбените играчи на Червените Щитове. Повече за това след малко.  

Първо, искам да насоча вниманието ви към загубите на Червените щитове на световната сцена. Сигурен съм, че сте следили войната с групата наречена ИДИЛ (Ислямска държава в Ирак и Леванта). Може би не знаехте, че това е също креатура на Червените Щитове. Както ИДИЛ, така и Ал-Каида са инструменти за съпротива, които Червените щитове използват за своите задкулисни и престъпни цели. Ето два примера. Първо, ако те искат да нападнат един свой враг, за да въведат промяна в банковата му система, те могат обикновено да използват американската армия. Какво да правят обаче, ако американската общественост не е убедена, че това е добра идея? Тогава те използват наемници като ИДИЛ или Ал-Каида, за да атакуват и дестабилизират врага. И на второ място, като набедят тази наемна сила, че е такъв яростен и зъл враг, който те ТРЯБВА да унищожат, тогава те вече могат да получат обществена подкрепа, за да изпратят и американските войски с минимални възражения или съпротива.

Една от основните цели на ИДИЛ бе да измъкне контрола върху Сирия, упражняван от Златния отбор. Може би си спомняте, че през 2013 г. президентът Обама искаше да обяви война на Сирия? Бе му наредено да направи това, разбира се, и той представи на нацията своята така наречена Червена линия. Той обяви на света, че сирийският режим е използвал отровен газ срещу собствения си народ и че това е достатъчна причина за обявяване на война. Проблемът бе, че американците му казаха просто „не”. Това бе един от тези изненадващи моменти, които са толкова чудесни за наблюдаване отстрани. Когато хората по света просто заявят своята власт, илюминатите биват поставени на мястото им. Разликата между това събитие и случилото се с Брекзит, е, че Червените щитове се съвзеха твърде бързо от нанесения им удар. Те смениха тактиката си и отново стана това, което желаеха. В този случай, те използваха наемници, както вече отбелязах. ИДИЛ до този момент бе едно малко, опърпано подделение, действащо в Ирак. Сега те получиха нова задача. Те бяха подкрепени и въоръжени. Получиха многобройни превозни средства и контейнери с оръжия. Получиха финанси за масирано набиране на наемници. И след това бяха насочени към Сирия. Така ИДИЛ започна да извършва „мръсната работа” на Червените щитове, която американската армия бе възпрепятствана да извърши. Съвсем удобно, ИДИЛ започна война със силите на сирийското правителство. Същите сили, които Обама бе инструктиран да нападне. И малко по-късно, когато изглеждаше удобно, американците бяха манипулирани да приемат ИДИЛ за враг и американските военни бяха изпратени, за да ги нападнат. И така, започна една фалшива война. Червените щитове претендираха, че водят война със себе си. Американските войници от едната страна, бяха лъгани да атакуват фалшиви цели на ИДИЛ на другата страна. Някога чудили ли сте се как мощта на американската армия изглеждаше че не може да спре или даже да затрудни една бунтовническа сила от полуобучени наемници, далеч по-слабо въоръжени? Защото това бе една грижливо оркестрирана фалшификация! Американските военни бяха грижливо подковани с фалшива информация и всякакъв вид ограничения и затруднения!

Да, хора все пак бяха ранявани и убивани. Важно бе да се поддържа илюзията и нито бойците на ИДИЛ, нито американските войници, не бяха осведомени за измамата. Така че определен брой истински военни операции трябваше да бъдат проведени. Противно на интересите на Червените щитове обаче бе всяка от страните да понесе големи загуби, така че последните бяха ограничавани до разумен минимум. През всичкото време на ИДИЛ бе позволявано да разширяват своите операции срещу народа на Сирия и сирийските правителствени войски. Също така, през всичкото време нови наемници на ИДИЛ бяха окуражавани да вярват, че техните успехи срещу мощта на американската военна машина бяха доказателство, че техният Бог бе на тяхна страна. 

И всичко това бе една театрална постановка. Действителната цел на ИДИЛ бе да позволи на Червените щитове да придобият контрол над Сирия, която бе под контрола на една от несъюзените фамилии, ухажвани от Златния отбор. Втора изгода, според перспективата на Червените щитове, бе, че това им позволяваше да ускорят европейската имигрантска криза. Бе разпространена информация, първо в Сирия, а след това по-нашироко, че границите на Европа са отворени и че имигрантите ще бъдат допуснати свободно там, където ги чакат безплатни блага. На хора от разкъсани от война и засегнати от бедност райони бе казано, че в Европа ги очакват къщи, леки коли, работа и живот в удобство, с щедри социални осигуровки и придобивки. Единствено трябваше сами да се доберат дотам и техните трудности щяха да свършат. И политическите пионки на Червените щитове в Европа се заеха с ентусиазъм да разтворят границите по начин, който няма прецедент в историята на вашата планета.

ЕТО как и защо започна имигрантската криза, която сега върлува в Европа. 

Моля разберете, че аз не обвинявам имигрантите. Мнозина от тях са наистина военни бежанци. И тези, които не са, почти във всички случаи идват от много лоши икономически условия. Каквото и да казват за тях, те са пионки, с които е било злоупотребено в една катастрофално жестока игра, за дестабилизиране на европейските държави. Даже тези, които решиха да тръгнат за Европа с конкретната цел да извършват терористични действия, даже те са просто пионки. Те са тези, които полагат изключителни усилия, излагат се на значителни изпитания, само за да рискуват живота си и най-вероятно да бъдат убити, за да вселят тази омраза. 

Запитали ли сте се кой бе този, който каза на всички тези имигранти да нахлуят масово към Европа? Наистина ли мислите, че това е една чисто инстинктивна реакция на хаоса у дома?

Приятели мои, нека не бъдем наивни. Това бе внимателно планирано, създавано и проведено. И да, това бе дело на Червените щитове.

Стратегията на Червените щитове е да напълнят Европа с тези имигранти и след това да предизвикат безредици, като причинят гневни конфронтации между имигранти и местни жители. Това не е трудна задача. Културните, социо-икономически и религиозни различия между тези две групи хора предлагат богати възможности точно за това. Добавете малко допълнително напрежение и твърде бързо ще получите експлозия. Планът бе по този начин да бъде предизвикана гражданска война в Европа. Класически елемент от рецептурника на Илюминатите е да създадат катастрофа и след това да предложат свое разрешение на тази катастрофа. В този случай те планират да предложат едно ефикасно решение, което ще изглежда толкова очевидно. „Единственият очевиден отговор” ще бъде създаването на европейска военна сила. Една армия, съставена от армиите на европейските държави, която да е под командването на политбюрото на Европейския съюз. И първата задача на тази армия ще бъде да потуши размириците, да въдвори мир и да донесе стабилност. И по този начин старите европийски граници най-накрая ще станат част от историята и една формалност. Червените щитове най-накрая ще са получили контрол над Европа. Една нация. Една валута. Едно върховно правителство, което нито е изборно, нито отговорно пред хората на Европа. С една военна сила, която да налага тяхната воля.

Това бе един майсторски план. Определено зъл, но брилянтен.

Но много скоро събитията започнаха да се обръщат срещу тях. Първо, бе вотът за Брекзит – една катастрофа, от тяхна гледна точка. След това хората на Европа просто не се хванаха на въдицата, както трябваше да направят. Прекалено много от тях стават все по-малко толерантни и повече националистично настроени. Те започват да настояват за връщане на националните граници. Някои държави отказват напълно да приемат бежанци. В момента в Европа има по-голяма идеологическа фрагментация, от когато и да било през последните няколко десетилетия. И с провеждането на нови избори става още по-очевидно, че целият този гамбит се оказа абсолютна катастрофа за Червените щитове.

А лошите новини за тях нямат край. Междувременно Златният отбор започна да взема в ръце ситуацията в Сирия. Вместо да позволява фалшивата война срещу ИДИЛ да продължава, те поведоха една истинска война срещу тях. И изведнъж ИДИЛ не се оказа такъв непобедим враг, какъвто ви караха да повярвате, че е. Когато руските сили атакуваха, ИДИЛ колабира. И така войната в Сирия бива спечелена от Златния отбор и както стоят нещата в момента, там няма да има смяна на режима. И като добавка към тази загуба, в момента изглежда че Турция, един ключов играч на Червените щитове, който осигуряваше директна подкрепа на ИДИЛ, започна да вдига шум и да демонстрира желание да премине на страната на Златния отбор!

И вие трябва да сте чули за Трансатлантическо търговско и инвестиционно партньорство (ТТИП). Така както Европейският съюз бе пробутан на европейците като търговско споразумение между чужди държави, което бе тогава, без участието или позволението на населението, разширено с цел да се превърне в политически съюз… по точно същия начин ТТИП бе предложен като търговско съглашение, което да обедини всички авоари на Червените Щитове под един чадър. Скритият план е после това да се разшири и да превърне на практика всички нации в подчинение на неподлежащи на избори лакеи, одобрени от Червените щитове. Важно е да отбележа, че действителните условия на ТТИП са тайни. Ако вашата нация е страна в това споразумение, вие няма да знаете какво е договорено от ваше име, преди всички условия да са влезли в сила. Съответно, вие нямате право нито възможност да гласувате срещу споразумението, което фундаментално променя начина, по който вашата страна провежда бизнес с други страни И С ВАС. Това не ви ли звучи силно смущаващо?  Добрата новина за вас и лошата новина за Червените щитове, е, че това споразумение сега изглежда малко вероятно да бъде прието, тъй като Франция и други държави отказват да подпишат, и обществената съпротива нараства. Последните новини гласят, че президентът Обама полага големи усилия това да бъде одобрено в САЩ. Коя от страните ще спечели тази конкретна битка? Вие или Червените Щитове? Времето ще покаже…

И докато плановете на Червените щитове да доминират над Европа в момента се разпадат, те не успяват да доминират и в самите САЩ. Има много причини за това. Една голяма причина, която бих искал да посоча, са самите американски войници, които Червените щитове разпращат по целия свят, за да контролират други народи и които в крайна сметка се завръщат у дома. И когато те се завърнат, те притежават значителни бойни умения. Също така, те се завръщат у дома в една държава, в която правото да носиш оръжие е защитено от конституцията. Значението на това право в американската конституция често бива подценявано. Предимно от хора извън САЩ, но също и от много американци. Това не се отнася до правото ви да ловувате, да стреляте по мишени или даже да се защитавате от престъпници. Макар че, разбира се, вие имате право да използвате оръжие в такива случаи, авторите на американската конституция всъщност са имали предвид, че американските граждани трябва да притежават една по-голяма сопа, метафорично казано, от тази на собственото си правителство. И това е точно така. Горко на всяко правителство, което събуди достатъчно гнева на американските граждани, така че те да се чувстват достатъчно онеправдани, за да вземат оръжие в ръце и да се надигнат! В САЩ има много пъти повече индивиди с разрешение да ловуват сърни, отколкото всяка държава има въоръжени хора в своята армия. Не е възможно да бъде определено точно колко индивиди над тази бройка притежават оръжие и какви са уменията им да го използват. Ако броим обаче само ветераните от войните, то можем с увереност да твърдим, че основателите на американската конституция са постигнали своето желание. Американското гражданство е изключително добре въоръжено и няма обикновена армия, която е в състояние да премине през американската територия и да остане цяла.

Сега, моля, не ме разбирайте погрешно. Аз не препоръчвам този вид действия. Аз просто подчертавам масираната предохранителна роля на комбинацията от обучени ветерани и едно гражданство, което е въоръжено до зъби. И в тази светлина отбелязвам непрекъснатите и разнообразни опити на лакеите на  Червените щитове да отнемат правото ви да притежавате тези оръжия. Може би сте забелязали един специален опит ветераните да бъдат обявени за негодни да носят оръжие?

Един много внушителен начин, по който се опитваха да наложат това отнемане на оръжията, бе чрез използването на масови инциденти с употреба на оръжие. Голяма част от тези инциденти всъщност са били инсценирани от агенти на Червените щитове. Сърцето ви ще изтръпне, ако ви разкрия психологичните манипулации и изтезания, които са налагани на отделни индивиди, за да ги насочат към извършването на такива престъпления. И след тези чудовищни изстъпления винаги има възможност за предлагане на контра мерки. Във всеки случай, целта е постигната. Тези масови стрелби създават шок и ужас, когато са предавани чрез медиите така, че след това изглежда разумно да се чуят призиви от политическите агенти да бъдат разоръжени всички спазващи закона граждани. Това е същата игра на създаване на проблем, последван от предложение за разрешаването му, от рецептурника на Илюминатите!

До този момент тези опити са се оказали все провали с обратен ефект. Всеки призив за разоръжаване предизвиква бум на покупките на оръжие. Всеки опит за контрол, ограничаване и отнемане на правото, което според конституцията „няма да бъда нарушавано”, среща упорита съпротива. И става ясно, че това, от което Червените Щитове най-много се боят в САЩ, а именно изгонването от страната на техните агенти чрез един моделен еквивалент на Бостънското чаено парти *), ще бъде предшествано от опит за насилствено разоръжаване. В случая ситуацията е патова. И ако ги държите в тази патова ситуация, ще започнете да печелите играта, защото времето, както след малко ще обясня, не е на тяхна страна.

*) Бостънско чаено парти (на английски: The Boston Tea Party),  1773 г. – протест на колонистите от Бостън срещу икономическата политика на метрополията Кралство Великобритания и монопола на Британската източноиндийска компания върху доставките на чай за колониите на британската империя. Събитието става емблематично в американската история и допринася за започването на Войната за независимост на САЩ.- Бел. прев.

И така, приятели мои, аз ви обрисувам една картина на ситуацията на Червените щитове, която те са си създали сами. Десетилетия и даже векове на победи и успехи са ги накарали да се чувстват непобедими. Те искрено вярваха, че са на път да владеят целия свят. И сега, изведнъж, се оказват притиснати до стената. Изведнъж всичко, което може да се случи против желанията им, се случва. А те не са свикнали да боравят с такива бедствия! Те нямат ресурсите да се справят с това. И те постъпват така, както са правили винаги. Те се опитват да елиминират с пари всички свои проблеми. Което означава, че им се налага да печатат все повече пари. Това означава, че финансовата имплозия, която би отнела едно до три десетилетия, сега се задава много, много по-бързо. Което означава, че когато крахът настъпи, те няма да притежават света. Те не само че не са разгромили другите отбори… но всъщност другите отбори печелят територия и в действителност имат готовност да въведат една алтернативна икономическа система, когато системата на фалшивата валута окончателно демонстрира това, което е: едни безмислени числа, без всякаква стойност.

И след това настава часът на съпротивата. С голямо удоволствие бих ви описал в подробности ситуацията около американските президентски избори, но наистина не бих искал по някакъв начин да повлияя на вашите гласове. 

Ето защо аз ще продължа тази дискусия като кажа, че ако аз бях гласоподавател в САЩ, нямаше да гласувам. Аз не бих разглеждал съществуващата система като нещо, което прилича на пълна демокрация. Това е една олигархия. И аз бих гласувал само за някого, който би показал предистория на желание да трансформира фундаментално политическата сцена така, че аз, гласоподавателят, и ние, хората, наистина да можем да оказваме влияние върху дейността на правителството. За да бъде върнато управлението на хората, за хората и от хората. Това обаче е съвсем друга тема, която се надявам да обсъдим някой друг ден. Аз само искам да посоча, че нямам фаворити в тази надпревара. След като казвам това, трябва да заявя, че е несъмнено и брутално очевидно, че Червените щитове имат такъв фаворит!

И това, което е също очевидно, е, че има друг в тази надпревара, който не е един от техните лакеи. Това, само за себе си, е един твърде интересен момент. Виждате ли, Червените щитове започнаха тази изборна надпревара с голямото самочувсвие, че са заредили и двете страни на надпреварата с послушни лакеи, така както правят винаги. Те бяха напълно сигурни, че всички, които имаха някакъв шанс да излязат в предни позиции, ще играят тяхната игра. Нещата обаче, още веднъж, не се случиха по план. Сега няма да споменавам имена, но ще ви оставя да решите за кого говоря. От едната страна на надпреварата, пионките на Червените щитове просто имплодираха и се самоликвидираха, един след друг, докато един тъмен кон-кандидат, който не бе показал никакво желание да им сътрудничи, изведнъж изскочи отпред!  

Всъщност, този много тъмен кон-кандидат даже показа открито желание да преговаря със Златния отбор! Човек може да отправи всякакъв вид обвинения към този тъмен кон. Един прекален шоумен. Един погрешен коз. Един  актьор без съдържание. Може би някои от тези обвинения и редица други подобни на тях, да са даже верни. Във всички случаи обаче самият факт, че този тъмен кон-кандидат успя да достигне до номинацията на една от партиите, е едно невероятно, безпрецедентно главоболие за Червените щитове. И на всичко отгоре, за разлика от Кенеди, тъмният кон не избра за свой заместник някой одобрен от Червените щитове!

От другата страна на надпреварата, абсолютният любимец на Червените щитове се оказа измъчван от разкритие след разкритие, което демонстрира истинското му криминално лице. Колкото повече неща стават известни и биват разкрити относно този фаворит на Червените щитове, толкова по-малко вероятно е той да спечели при едни честни и справедливи избори! 

Да, вярно е, че Червените щитове все още притежават медиите. Те контролират избирателните пунктове, които продължават да показват как техният кандидат печели.

Те също така се мъчат да създадат максимален смут и страх около кандидата на опозицията. Да, вярно е, че този кандидат на опозицията не е идеален ангел. Обаче независимо как ще протекат изборите и дали Червените щитове ще успеят да спечелят по честен начин, или ще фалшифицират отново резултатите с помощта на машините за гласуване, които създават и притежават, или дали кандидатът на опозицията ще бъде поставен на колене чрез натискът, за който говорих преди… Независимо от всичко това, приятели мои, виждате ли, че Червените щитове са фундаментално загубили контрол върху играта? 

Това, че нещо такова може да се случи, е безпрецедентно и един ясен знак, че техният захват се изплъзва бързо. И при наличието на тяхното поведение и предистория, аз не мога да си помисля за една единствена причина, това да се окаже нещо лошо. Което е, всъщност, повод за празнуване.

И така, мои приятели, всичко това е една изключително важна информация, която трябваше да достигне до вас по това време. Освен ако сте живели под някоя скала, би трябвало да сте чули вече няколко години подред, че трябва да се подготвите за финансов колапс. Е, сега искам да отправя отново това предупреждение. Времето на това приближава бързо. Не ми е известно точно кога ще се случи това, тъй като то зависи от начина, по който Червените щитове ще продължат да играят своите все по-слаби карти, и всъщност от това как ще реагират останалите играчи. Ако обаче, приятели мои, досега не сте се подготвяли, съветвам ви да започнете! Правете това внимателно и добре обмислено. Бъдете сигурни, че ще може да оцелеете един до три месеца, ако това нещо наречено пари престане да работи за известно време.  

Помислете си какво би означавало това за вас. Какво ще стане, ако изведнъж не може да теглите пари от банкомата? Какво ще стане, ако магазините се изпразнят? Какво ще стане, ако електрозахранването ви спре? Какво ще стане, ако водата ви спре?  

Вие сте получавали предупреждения да се подготвите вече няколко години. В резултат на това има доста сайтове в интернет, с много информация за това как да се подготвите. Ето защо, вместо да повтарям отново всичко това, аз ще ви предложа тези допълнителни съвети:

1.    Не се поддавайте на паника. Това, което предстои, е една необходима промяна, която не може да бъде осъществена без един период, в който вашите пари няма да работят. Това не е краят на света. Това е една промяна в системите. И една нова система ще замени старата. Може да отнеме известно време, докато тя достигне до вас.

2.    Не прибързвайте с действията си. Все още имате известно време. Червените щитове са показали готовност „да продължат да ритат топката”, докато могат. И те са доста добри в това. Също така все още футболните им обувки издържат на износването. Така че реално може да очаквате съществуващата система да куцука най-малко още година или две, но по-вероятно още няколко години. И ако държите очите си отворени, ще може да видите признаците на внезапния колапс. Много е важно да наблюдавате големите банки. Илюминатите пазят своите най-ценни банки с цената на всичко. Ето защо банките биват спасявани, когато всички останали форми на бизнес могат да банкрутират. Когато те повече не могат да опазват своите банки и те започнат да затварят, тогава сте на последната права. Не чакайте обаче това да се случи, преди да започнете подготовка. Тогава ще е твърде късно. Започнете да се подготвяте сега и привършете подготовката си, когато банките започнат да колабират.

3.    Не позволявайте страхът да ръководи решенията ви в момента. Например, мислете и планирайте така, както бихте правили, например, за една ваканция. Мислете как да осигурите дома си в един период на самозадоволяване. Също така не се втурвайте, за да изхарчите цяло състояние. Ако например складирате хранителни запаси, направете така, че редовно да консумирате от тях и с внимателна ротация, попълвайте запасите си, когато се изчерпват.

4.    Помислете за това, което НАИСТИНА ще ви трябва. В една криза ще може да се справите без редица неща. Това, без което не можете, е вода, храна, топлина и подслон. Бъдете сигурни, че разполагате с тези неща. Всичко останало може да бъде доизмислено.

5.    Не забравяйте съседите си. В тежки времена силата на хората е в тяхната взаимопомощ. Не е нужно да карате всички свои съседи да се приготвят заедно с вас. Необходимо е обаче да знаете на кого около вас може да разчитате. А ако не считате, че има някой наоколо, комуто може да се доверите, при кого ще отидете в случай на нужда? Планирайте какво бихте правили, ако това ви се наложи.

6.    Може да помислите, че няма значение какво ще правите с парите си, ако те така или иначе ще пропаднат, но ние не знаем кога и как това ще се случи. Може да имате доста неприятности, ако междувременно например задлъжнеете силно. По-скоро ако е възможно, освободете се от своите дългове и дайте на ума си  спокойствието, което съпровожда тази свобода.

7.    Ако разполагате с фиат валута за инвестиране и ако сте склонни да получите съвет от един извънземен чрез интернет (иронична усмивка), то аз бих препоръчал закупуването на физически ценни метали. Независимо какво предстои, не съществува бъдещ сценарий, при който скъпоценните метали няма да могат да бъдат превърнати обратно в пари или в стоки.

Приятели мои, няма гаранция за това какво ще се случи в близкото ви бъдеще. Обаче колкото повече сте подготвени, толкова по-малко травмиращо ще се окаже то. И ако успеете да се освободите от страха за това, което предстои, вие може да успеете да видите чудесната възможност, която животът е на път да ви поднесе. Виждате ли, хаосът е начинът, по който животът се променя. И колкото по-голям е хаосът, толкова по-голяма е възможната промяна. Червените щитове се трудиха много здраво, за да осъществят своите мечти за един нов световен ред, в който има един свят под техен контрол. Ключовата дума тук, „ред”, е средството, с което те възпрепятстват промяната. Това е средството, чрез което те запазват пълен контрол във всеки един момент. Е… когато техният ред изпада в хаос, тогава, внезапно, става възможна прекрасна промяна. Тогава изведнъж вие сте свободни да сътворите огромно множество от възможни резултати за себе си и за вашия свят.

И това отваря нова тема за разговор. Тема, която искам да обсъдим следващия път. Днес говорих за ситуацията с най-ежедневни термини. Когато разговарям с вас следващия път, ще говоря от една много по-духовна перспектива. Ще ви обясня как това „преобръщане” е наистина една чудесна възможност да сътворите това, което душите ви желаят най-силно за вашия свят и за вашата реалност. И след това ще ви кажа, в конкретни детайли, какво ще може да направите, за да осъществите тази реалност.

Приятели мои, някои части от днешния разговор може да са се оказали трудни за приемане. Моля ви обаче да ми повярвате, когато казвам, с цялото дълбоко убеждение на своето същество: Това, което се случва, е една необходима и добра промяна. Тя няма да дойде без определена доза трудности. С малко подготовка обаче вие ще преминете през тези трудности с минимум смущения. И това време на трудности е всъщност най-прекрасната възможност на всички времена. Това наистина не е нещо, от което да се страхувате. Това е нещо, за което да се подготвите, нещо, което да разберете, нещо, с което да работите, и нещо, от което може да извлечете най-невъобразимо прекрасните облаги, стига да имате това желание.

Имам още толкова много да ви кажа по този повод… и с това ще започна нашия разговор при следващата ни среща.

Дотогава ви оставям с напомнянето да останете свързани със собствените си божествени напътствия, които ще откриете в сърцето си. Бъдете силни, бъдете смели и бъдете истински. И най-вече, бъдете любов.

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите, който се обръща към вас, както винаги, чрез Зингдад.