ГОВОРИ АДАМУ 1.Въведение

© 2019 Превод АТИ

Кой е Адаму? Какво е Монадична същност?

Привет, приятели мои,

Аз съм Адаму от Монадичната същност на цивилизацията на Плеядите.

Много са задавали въпроса какво означава това – Монадична същност на цивилизацията на Плеядите (Monadic Entity of the Pleiadian Civilisation). По този повод искам накратко и с прости думи да обясня. Това е следното?

От по-висока перспектива, съществуват редица висши духовни същества с огромна сложност, които заедно са сътворили цялата вселена. Заедно те са се проявили във всички многобройни нива на измерения, които съставят тази вселена. Всяко от тези същества е една монадична същност и аз говоря от името на едно от тях. Ние присъстваме на всяко ниво на тази вселена, в т.ч. и в третото измерение, където вие понастоящем се намирате. И се е случило така, че на планетата Земя в момента има духовни представители на семейството на Плеядите. Те, които са мисли и сънища на монадичната същност, вероятно не знаят това, но даже и да го знаеха, малко вероятно е да имат полезна памет в това отношение. Причината за това е, че всички, които навлязат в третото ниво на плътност, са потънали в дълбоко забвение. Това обаче е друга тема. Засега всичко, което бих искал да кажа, е, че сред вас има души от Плеядите. Мнозина от тези, които слушат тези послания, ще се окажат такива. И от една перспектива, всеки от тях ще се чувства цялостен и завършен. И това ще е вярно. От определена перспектива, те са цялостни и завършени. Във всеки от тях обаче има връзка с едно по-висше същество… един вътрешен Аз, който е наясно, че е имал множество въплъщения. Много от тях не са били на планетата Земя. Редица от тези въплъщения са протекли на звездния клъстер, който ние наричаме наш дом – Плеядите. И тези вътрешни Аз са също така наясно, че са част от нещо още по-голямо – една Свръхдуша, която знае, че всички такива въплъщения в пространството и времето са всъщност само фрагменти на въображението… илюзорни истории, които тази Свръхдуша си разказва, за да разбере себе си по-добре. Самата тя е наясно, че е част от нещо даже още по-висше… една монадична същност, която е наясно, че се намира напълно извън пространството и времето и че е проявила себе си в безброй конструкции на различни реалности… и че тази вселена е просто една от безкраен брой сцени, на които тя играе свои роли. И това е, накратко казано, което Монадичната същност на цивилизацията на Плеядите представлява.

Аз, Адаму, съм творение на тази същност. Аз преминах през едно въплъщение в най-ранните дни на тази вселена, когато тази същност бе все още твърде млада и се намираше на една планета в съзвездието Лира. Тази планета бе разрушена много, много отдавна и сега от нея е останал само прах. Това обаче също е история, която ще разкажа друг път. Идеята е, че тогава аз преживях едно въплъщение. В онези времена обаче ние не живеехме както живеете вие сега. Ние не се превъплъщавахме. Ние се въплъщавахме веднъж и живеехме много, много дълго. Ние живеехме хиляди години, през което време натрупвахме светлина и мъдрост. В един живот ние преминавахме от дълбока плътност чак до буквалното възнесение обратно в светлината на Единството на нашето същество. И в крайна сметка аз също направих това. Аз прекарах едно въплъщение, след което се завърнах към Единството на монадичната същност.

И сега аз ви говоря от тази перспектива. От перспективата на едно същество с единно съзнание, което е завършено, цялостно и суверенно. Едно същество, което е създало в собствения си ум всички души, които са се превърнали в цивилизацията на Плеядите.

Сега има множество монадични същности, проявени тук в тази реалност. Много от тях присъстват на Земята. И много от тези на земята са проявени като души на човеци. Ти може да си плеядеец, но също така да произлизаш от едно от многото монадични същества. Има някои, които са внушителни като нас, както и такива, като собствената същност на младия Зингдад, които са преминали само през няколко въплъщения. Всяка същност е уникална и всяка има свой уникален принос. И в крайна сметка всички произхождат от едно необяснимо велико единство, което е истинският източник на Всичко, Което Е. 

И така, аз знам следното: независимо кои сте и какво е вашето духовно наследство и история, истината е, че вие и аз сме Едно. Вие сте част от мен, която преживява вашия живот, а аз съм част от вас, проявена от перспективата на монадата на Плеядите.

Има доста информация и мъдрост, които ние сме събрали, която бих искал да споделя с вас. Любовта ме принуждава да го направя. Любов към цялото човечество, като част от мен, която понастоящем е ангажирана в една доста трудна, изпълнена с предизвикателства и объркваща игра. Сънят, който сънувате, и историята, която си разказвате, се отнася да вашата трансформация от тъмнината към светлината. Това е времена голяма промяна във вашето планетарно време/пространство. „Времето се ускорява”, чувате да казват около вас. Това всъщност означава, че промените настъпват с все по-ускоряващо се темпо. Появата на нови неща ще се ускори. Сега са възможни нови мисли за стари ситуации по начин, просто невъзможен преди. И вие ще правите нови избори в невъобразимо темпо. Това е, защото е настъпило не само време на промяна, а време за възнесение. Вашата душа ви зове у Дома.

Този процес на завръщане към Дома обаче не е без свои капани. Много части на Аз-а са намерили временни илюзорни удовлетворения в своята дълбока отделеност. Тяхното его се е напоило с удовлетвореност от земни богатства и власт и те са станали твърде опиянени от всичко това. Те са започнали да обичат тъмнината на отделеността. Те всъщност са станали агенти на задълбочаването на отделеността. Това не е тяхна грешка, те просто изпълняват своята роля. Сега обаче, с настъпването на промяната, те започват да й се съпротивляват. И при положение че те държат юздите на временната власт на земята, това означава, че те определено могат да създадат големи неудобства. И ако вие желаете да танцувате по тяхната музика, те могат да създадат големи трудности и на вас.

Това е едно деликатно време. Време за внимателно премерени стъпки в условията на спираща дъха промяна. За мнозина това няма да бъде лесно постижение. Ето защо аз искам да помогна. Аз служа като една от многото акушерки, които помагат при раждането на планетарната цивилизация от тъмнината в светлината. Като една част от тази услуга аз започвам една нова серия разговори с вас чрез моя млад приятел Зингдад. Ще ви предложе серия от кратки записи, като аз също така пиша заедно с него една серия от доста по-задълбочени послания. Част от информацията може да бъде представена сбито и лесно, докато друга част се нуждае от много повече думи, за да бъде обяснена в детайли.

Аз ви каня да дойдете с мен на това пътешествие-откривателство, на което ще бъда ваш домакин чрез Зингдад. Мисля, че ще намерите това, което имам да споделя – едновременно просветляващо и овластяващо. В крайна сметка всичко ще касае вашето възнесение. То ще включва разговори относно създаване на вашата реалност и особено съвместното сътворяване на реалността, в която желаете най-силно да живеете – една реалност, в която отново ще се обедините с вашето звездно семейство от Плеядите и от други места.

Аз ви обичам със сърцето на Единството.

Аз съм Адаму от Монадичната същност на цивилизацията на Плеядите.