Законът за Единството и Тайните космически програми – Дейвид Уилкок и Кори Гууд – 76-ти епизод, 1-ви ноември, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и в този епизод ще започнем да верифицираме с емпирични данни някои от нещата, разказани ни от Кори Гууд. Има различни пътища, по които сме достигали до тези данни.

Ние направихме няколко епизода с Уилям Хенри относно древните произведения на изкуството и как те показват Сините сфери и Сините авиани.

Имаме един нов свидетел, Уилям Томпкинс, който валидира много от нещата, казани от Кори. Сега също така имаме материала на Закона за Единството, в който се съдържат някои невероятни потвърждения за всичко, за което е ставало дума в това предаване.

И така, Кори, добре дошъл отново в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: Тъй като това, което ще обсъждаме, наистина ще вземе акъла на повечето хора – количеството съвпадения между написаното в Закона за Единството и това, което ти лично си срещнал по време на своята служба, нека първо поговорим за това дали в Тайната космическа програма са знаели относно Закона за Единството и ако „да”, какво е било мнението им?

КГ: Да. Те определено са знаели за Закона за Единството и някои индивиди са били задължени да го четат. На мен ми казаха, че това е отрицателно настроен материал и че трябва да стоя далече от него.

ДУ: Ха, ха, ха.

КГ: И аз така и направих. Мисля, че в началото на 2000 г., той бе достъпен онлайн и аз го прехвърлих, прочетох нещо и толкова. Никога обаче не се задълбах в четене, защото бях донякъде програмиран да стоя далече от него.

ДУ: Има други свидетели, с които сме разговаряли, които независимо един от друг потвърдиха това, че в Тайната космическа програма са знаели за Закона за Единството.

КГ: И ти си спомняш, че това бе един от въпросите, които хората от Съюза на ТКП зададоха на Ра-Тиър-Ер: „Ти ли си Ра от Закона за Единството?”

ДУ: И тогава той просто е отговорил: „Аз съм Ра”.

image001КГ: „Аз съм Ра-Тиър-Ер” – точно това е, което той отговори.

ДУ: И когато в Закона за Единството те отговарят на всеки зададен въпрос, първото им изречение винаги започва с: „Аз съм Ра”.

КГ: Точно така. И това само обърка аудиторията, защото те не … Те си казаха: „О кей, той не желае да отговори на този въпрос”.

ДУ: И така, в този епизод ние ще се занимаем с един първоначално заличен материал. Имало е една цяла сесия, Сесия 8, която се е състояла на 26-ти януари 1981 г. Цялата тази сесия е била заличена от Закона за Единството, защото д-р Дон Елкинс, който е задавал въпросите, е мислел, че всичко казано по време на сесията не е било възможно.

То е било толкова изключително … Всичко казано относно нашето правителство и за технологиите, с които те разполагат, напълно са му изкарали акъла. Той не е могъл да понесе възможността това да е нещо реално и си е казал: „Това е … Ако това е вярно, ще трябва да задаваме много въпроси. Така че по-добре да отстраним това от материала.”

Така че хората от Тайната космическа програма също не са виждали това. Това се появи на уебсайта само преди няколко години. Това бе всъщност в Книга Пета. По-точно това се пада в Книга Пета към 1998 г. Това е първият път, когато някой го е видял. Сега вече всеки може да го прочете онлайн.

О кей, нека да прочетем нещо тук.

ЗАКОНЪТ ЗА ЕДИНСТВОТО ПО ПОВОД ТАЙНАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА

* 8.2. Въпрос: (Вчера ти каза) „Има определен брой приземявания, които се случват. Някои от тези приземявания са на ваши хора, докато някои са на същества, известни ви като „групата от Орион.” (Тук става дума за Драко.) Първият ми въпрос е какво имаше предвид под „приземявания на ваши хора”?

Когато те говорят за „приземявания”, те говорят за НЛО. И ето виж какво се случва.

* Ра: Вашите хора притежават, в това настояще време/пространство, технологичните постижения, ако можете да ги наречете по този начин, да създават и да летят с апарати, известни ви като неидентифицирани летящи обекти.

Това изненадва Дон като удар по главата. Той не е очаквал това.

* За лош късмет на скоростта на вибриране на комплекса социална памет на вашите хора, тези съоръжения не са предназначени да служат на човечеството, а потенциално служат за разрушения.

* Това допълнително замъглява вибрацията на вашия комплекс социална памет.

* (Това води до) една ситуация, при която нито тези, които са ориентирани в служба на другите, нито ориентираните в служба на себе си могат да придобият енергията/силата, която отваря вратите към интелигентна безкрайност за комплекса социална памет.

Така че те тук по същество заявяват, че Възнесението е затруднено от Космическата програма. Те (хората от тази програма) не правят услуга нито на нас, нито на себе си, защото те не споделят тази технология.

КГ: Точно така. Технологията, която може да подпомогне нашия прогрес.

ДУ: Но ти сега казваш, че този Съюз (на ТКП) иска тази технология да бъде оповестена.

КГ: Абсолютно. Тяхната цел е да направят технологията достояние едновременно на цялото човечество, независимо от раси, вероизповедания и религии.

ДУ: И както можеш да видиш, Кори, те казват, че ако тази технология е била широко достъпна, тя е щяла да има положителен ефект върху процеса на Възнесение.

КГ: Това би бил един различен свят.

ДУ: Да, абсолютно.

* Това на свой ред прави жътвата да бъде малка.

Това тук е доста шокиращо. Това означава, че ние сме били дотолкова компрометирани, че броят на хората, които са станали достатъчно добри, за да се възнесат, не е много голям.

О кей, сега наистина ще се впуснем в подробности и е поразително колко това потвърждава всичко, казано от теб.

*8.3 Въпрос: Дали това са летящи апарати, които са на наши хора, така наречени самолети, които не са въплътени в настоящето?

Той не може да схване за какво тук става дума.

* Те къде са базирани?
* Ра: . . . Тези, за които говорим, са от трето ниво на плътност и са част от така наречения военен комплекс, в който участват различни подразделения и структури на вашето общество.

Те не използват термина (военно-) промишлен.

КГ: Точно така.

ДУ: Това не е ли удивително? Терминологията, която използват – „военен комплекс“. Така че те казват, че това са физически хора, които изграждат НЛО. И нека си спомним, че през 1981г. официално никой не говори за НЛО.

Какво е било състоянието на космическата програма в 1981 г.?

КГ: В 1981 г. това бе началото на Слънчева стража. Слънчева стража току-що започваше да функционира. Имаше обаче други програми, стартирани още преди Втората световна война, които бяха много, много напреднали.

ДУ: Но към 1981 г. имаше множество НЛО …

КГ: О, да.

ДУ: … във военния комплекс.

КГ: Правилно.

ДУ: Добре. Нека продължим.

* Базите са различни.

Те говорят за бази. Виж това.

* Има бази, както вие бихте ги нарекли, под водата в близост до Бахамите, както и във вашите тихоокеански води, на различни места близо до границите на Чили.

КГ: Ха, ха.

ДУ: Смееш се, когато те казват „Бахамите”. Как това се връзва с всичко, чуто от теб?

КГ: Виждал съм карти на подводни военни бази в Бахамите.

ДУ: О кей. В Бахамите. А какво ще кажеш за бреговете на Чили, в близост до долната част на Южна Америка?

КГ: Зная, че там има военни бази, но не зная чии са. Те може по-скоро да принадлежат на отцепилата се германска фракция.

ДУ: Да. И аз така мисля, защото те са отишли в Южна Америка. Така че има подводни бази и после виж това. Нещо невероятно за януари 1981 г.

* Има бази на вашата Луна, както наричате този спътник, които по това време биват преработени (януари 1981г.).

КГ: Бази, които „биват преработени“?

ДУ: На Луната … от военния комплекс.

КГ: „Бази, които биват преработени.” Това означава ли, че те са окупирали база, която не е била тяхна, и я преоборудват?

ДУ: Е, те не поясняват това, но мисля, че тук говорят за масивна промишлена експанзия.

КГ: Хм-м-м.

ДУ: Помисли си за …

КГ: Междупланетния корпоративен конгломерат.

ДУ: Помисли си какво каза за Лунния оперативен център.

КГ: Точно така.

ДУ: Точно така. Според това, което знаеш, имало ли е някакво основно преоборудване на Лунния оперативен център …

КГ: Да.

ДУ: … започнало с администрацията на Рейгън?

КГ: Да. И също така построяването на базата на Тъмната флотилия.

ДУ: Точно така.

КГ: Има също няколко други по-малки поста, които те не считат за истински бази.

ДУ: Но това е много повече от всичко, което хората са мислели, че знаят по онова време.

* Има бази, които се движат по вашите земи.

Сега това вероятно означава някакъв вид мобилни съоръжения като управляеми бази. Би ли казал, че съществуват подобни неща – бази, които могат да бъдат управлявани като големи камиони или нещо подобно?

КГ: Познавам мобилни командни центрове.

ДУ: О кей. Вероятно това е, за което те говорят.

* Има бази, ако можете така да ги наречете, във вашите небеса.

КГ: Това е вероятно същото нещо.

ДУ: Орбитални платформи?

КГ: Орбитални платформи или командни станции, които са космически кораби, летящи над определени области, които се спират в определени позиции, за да наблюдават и предават телеметрични данни.

* Това са базите на вашите хора.

* (Те са) многобройни и, както вече казахме, потенциално разрушителни. 

ДУ: И тук те отново говорят за бази на Луната. Те говорят за орбитални платформи и казват, че тези бази са многобройни. Това е невероятно.

И както ще видиш след секунда, задаващият въпросите напълно се стряска. Той не може да смели това.

* 8.4 Въпрос: Откъде идват хората, които управляват тези бази? Те свързани ли са с някоя от нациите на Земята? Какъв е източникът?

Това също става интересно.

* Ра: Тези хора идват от същото място като аз и ти. Те идват от Твореца.  

КГ: Да. Ние всички сме Едно.

ДУ: Да. Те не искат хората да задават този тип въпроси, но сега, 30-35 години по-късно, това става много важно.

* Така както поставяш въпроса, в неговия по-плитък аспект, тези хора са в твоето правителство и в правителствата на други като теб, отговорни за това, което би нарекъл национална сигурност.

И отново Дон просто не може да повярва за съществуването на Космическата програма такава, каквато ни казваш, че е съществувала по онова време, защото уфологията не е разполагала с подобна информация.

КГ: Не мисля, че се е появявала каквато и да била информация за Тайната космическа програма преди, да речем, 90-те години на миналия век.

ДУ: Да, най-малко обърни внимание, че той казва „други правителства”. Тогава какво знаем за Глобалната лига на нациите? Знаем ли кога е поставено началото й? Защото те вече казват тук, че е имало други правителства, чиито служби за национална сигурност са били също ангажирани в космоса.

КГ: Те може да имат предвид и това, и то се случи също така през 80-те години на миналия век.

ДУ: Ох.

КГ: Те обаче могат да имат предвид и Междупланетния корпоративен конгломерат. Той е съставен от корпорации, базирани в много страни.

ДУ: Точно така. Сега виж това … Той определено среща затруднения, особено с подводните бази.

*8.5 Въпрос: Трябва ли да разбирам тогава, че САЩ имат тези кораби в подводни бази?

* Ра: … Ти си прав.

*8.6. Въпрос: Как САЩ са научили технологията за построяването на тези земни и подводни бази и кораби?

* Ра: … Имало е един комплекс ум/тяло/дух, известен на вашите хора като комплекс на вибриращ звук, Никола.

Разбира се, те говорят за Никола Тесла.

* Това същество се е освободило от илюзията и документите, съдържащи необходимото разбиране, са били взети от комплекси ум/тяло/дух (което ще рече хора), обслужващи комплекса на вашата национална сигурност.

Така че те тук говорят за някаква връзка с Тесла. Това съответства ли на нещо, което ти си чул в Тайната програма?

КГ: Ами да, със своите изследвания на електричеството и електромагнетизма, Тесла е бил далече напред от своето време и когато той умира, цялата му информация е била иззета, засекретена и вложена в тези (тайни) програми.

Не съм чул обаче цялата технология да е била основана на неговите изследвания. Бих предположил, че това би била възпроизведена или подарена извънземна технология.

ДУ: Хм-м. Ние обаче сигурно можем да видим, че ако Тесла … Ако свидетелските показания за това, че той е притежавал летящ диск, са верни, то той би имал способността …

КГ: Да.

ДУ: … неговите документи биха позволили по-късното създаване на кораби като тези на Слънчева стража.

КГ: Разбира се.

ДУ: Да.

КГ: Те имаха достатъчно учени.

ДУ: Добре, нека продължим нататък.

* И по този начин твоите хора са се запознали с основната технология.

* В случая на тези комплекси ум/тяло/дух, които вие наричате руснаци, на тях технологията е била дадена от един от Конфедерацията (това са добрите) в опит, приблизително преди 27 от вашите години, за споделяне на информация и постигане на мир между вашите народи. (1953-54 г.)

Така че това очертава един прозорец, 27 години по-рано, това ще рече 1953- 1954 г. и това, което те казват тук, е, че една добронамерена група извънземни се е свързала с руснаците.

КГ: Това е по същото време, когато една добронамерена група (извънземни) е пристигнала и се е свързала с военния комплекс на САЩ и ги е предупредила за пътя, по който тръгват, и се е опитала да им помогне да се отклонят от него.

ДУ: И те говорят за това в Закона за Единството. Те говорят за среща с Айзенхауер, за това, че са му предложили мирен план и че той е отхвърлил този план. Така че е ясно, че те не се опитват да си играят на фаворити. Те са дали нещата и на двете страни едновременно.

КГ: Тази информация била ли е оповестена в …

ДУ: Не. Нищо не е било оповестено относно това руснаците да са получили НЛО технология в 1953 г.

КГ: Нямало е Интернет и начин за разпространението й.

ДУ: Никога не съм успял да открия изследване, което да потвърждава това, но отново: руснаците се състезават със САЩ, така че те не биха споделили, че това се е случило.

КГ: Не.

ДУ: Но по-нататък ще видим, че при руснаците нещата също не протичат добре.

* Съществата, предоставили тази информация, са сгрешили, но ние направихме много неща в края на този цикъл в опити да подпомогнем вашата жътва (т.е. Възнесение), при което ние установихме глупостта на определени видове помощ. 

Така че отново: руснаците са получили технологията. Те не я използват за мирни цели. Те създават оръжия за война.

Ти наясно ли си с това, че руснаците са имали собствени космически кораби, ако се върнем назад във времето към 1950-те?

КГ: Да.

ДУ: Можеш ли да ни кажеш нещо повече за това?
image002КГ: Те разработваха собствени програми, основани на информацията, получена от германците. Те разработваха технологии на основа най-различни източници.

ДУ: В това число и от германците, както ти каза?

КГ: В това число и от германците. И те имаха разработени няколко различни типове сферични кораби и някои други кораби, които вече летяха в небето преди всъщност американците … Те бяха преди нас.

ДУ: Хм-м.

КГ: И това бе много обезпокоително за военните фракции на ранната Тайна космическа програма. Имаше много странни инциденти, които спираха нашата програма, които бяха непонятни. Ние не можехме да разберем какво се случваше. Имахме проблеми с това, че нещо ни пречеше да започнем толкова рано, колкото бихме могли.

ДУ: Интересно е, че Конфедерацията им е оказала помощ с надеждата за постигане на мирен резултат.

КГ: Да, това е …

ДУ: Те трябва да са видели, че потенциално руснаците се явяват контра мярка срещу престъпните групировки.

КГ: Тази група била ли е свързана по някакъв начин с Ра?

ДУ: Да. Конфедерацията е тяхната положително настроена асоциация на цивилизации, които се опитват да промотират Възнесението и един благоприятен краен резултат.

КГ: Това е категорично една директна намеса.

ДУ: Да. И те са прецакали нещата, защото руснаците са поели по грешния път.

* Тези грешки са допълнителен фактор за нашия по-внимателен подход в днешно време, макар нуждата от непрекъснато нарастване на използването на сила да става все по-голяма и по-голяма.

Така че ето защо, също така, те спряха да се приземяват и да вземат отделни хора на борда на корабите си, подобно на добронамерените случаи през 1950-те. Те обясняват тук, че вече не вземат повече хора.

Ние знаем обаче, че са ставали отвличания на хора и те определено споменават това.

О кей, така че той все още действително среща затруднения с всичко това. Виж какво следва.

* 8.7 Въпрос: Озадачен съм от тези кораби, които имаме в тези подводни бази … Дали това е технология, която може да засенчи всички оръжия (на Земята)? Дали ние просто можем да управляваме тези кораби, или те притежават оръжия, които са …

* Те дадени ли са ни … (неразбираемо) … или са само предназначени за транспорт? Какъв е основният механизъм на тяхното …(неразбираемо) …?

Така че сега той наистина се опитва да установи дали това е някаква военна сила, която превъзхожда всичко останало на Земята. Преди да видим отговора, ти какво би казал?

КГ: Това са извънземни технологии. Това са определено въоръжени кораби.

ДУ: Добре. И ти никога не си виждал този текст, нали?

КГ: Не.

ДУ: Така че ти не знаеш какво те ще отговорят, но те казват същото.

* Трудно ми е да повярвам, че казвам това.

Той определено среща трудности (да борави с тази информация).

КГ: Човекът, който задава въпросите, скептичен ли е спрямо НЛО?

ДУ: Това е д-р Дон Елкинс, който е много добре начетен уфолог и професор с докторат по физика, който е изучавал тези неща от началото на 1950-те и сега това се случва през 1980-те.

КГ: О кей.

ДУ: Така че той е провеждал изследвания (в този област) в продължение на 30 години. И тогава те казват:

* Ра: В някои случаи корабите вероятно са назовавани така погрешно. Би било по-удачно те да бъдат считани за оръжия.

Така че нека спрем тук за секунда.

Би ли казал, че това е вярно по отношение на всички кораби, които нашият военнопромишлен комплекс строи като оръжейни системи в една или друга степен?

КГ: Не всички, но болшинството от тях се наричат оръжейни системи.

ДУ: Наистина?

КГ: Точно така.

ДУ: Ето на. Това е удивително.

* Използваната енергия е от полето на електромагнитната енергия, която поляризира земната сфера.
Така че, струва ми се, те говорят за електро-гравитация.

КГ: Точно така.

ДУ: Скаларни оръжия.

* Оръжията са от два основни вида: Тези, които вашите хора наричат психотронни, и тези, които вашите хора наричат лъчеви оръжия.

КГ: Психотронни?

ДУ: Да! Ти знаеш ли какво е това?

КГ: Чудя се дали това има нещо общо с това, което обсъждахме преди относно технологиите, които подпомагат виждането от разстояние и оказването на влияние от разстояние, използвани като оръжия?

ДУ: Точно така.

КГ: За това ли става дума?

ДУ: „Психотронен” означава електроника, която работи посредством ума.

КГ: Уха! И много от корабите са оръжейни системи с био-неврален интерфейс.

ДУ: Ето, виждаш ли? Това, което те наистина казват тук, е, че „психотронен” означава технология, която контролира умовете на хората. Технология, която може да направи хората разстроени, тревожни, която може да създаде масова истерия и подобни неща. 

Това става в 1981 г. Това не е за вярване. И скаларна технология.

* Степента на разрушения, които тази технология може да причини, е значителна.
* Оръжията са били използвани в много случаи за промяна на климата и за подсилване на вибрационната промяна, която обхваща планетата ви в момента.

КГ: Току-що щях да попитам дали HAARP има нещо общо с това.

ДУ: Трябва да разбереш … какво наистина означава „вибрационна промяна”? Те говорят за промени на Земята.

Когато вибрацията на една планета се промени, настават вулкани и земетресения. Така че те през 1981 г. описват HAARP, манипулиране на климата и причиняване на земетресения.

Ти наясно ли си със съществуването на технологии от типа на HAARP на тези орбитални платформи или космически кораби? Те могат ли да ги задействат от космоса?

КГ: Абсолютно.

ДУ: О кей. Сега, аз никога преди не съм чувал това. Ето защо искам да направя това в ефир. Защото аз просто заявявам това. Аз не знаех ти какво ще кажеш.

КГ: Да. Те могат …

ДУ: Значи те могат?

КГ: Да. Те могат да предизвикват локални климатични явления и могат да причиняват земетресения. Те могат да причиняват молекулярни промени в структурите, за да ги разрушават – да предизвикват катастрофи.

ДУ: Точно така.

КГ: Има много неща, които те могат да извършат в орбита.

ДУ: Интересно е, ако някога си гледал този филм с Мел Гибсън – „Теория на конспирацията”. В самото начало на филма те дават тази космическа совалка в орбита, която излъчва към земята нещо, което променя климата и контролира умовете на хората.

КГ: Сериозно?

ДУ: Това е просто умопомрачително. Това е точно тук. Всичко това, за което говорим, става в 1981 г. – преди някой да заговори за това.

Ето че той е все още замаян от чутото.

* Въпрос: Как са успели да задържат това в тайна? Защо тези кораби не са използвани за транспорт?

Защото той е пилот, нали така? Основната му платена работа е била като пилот. И той си задава логичен въпрос.

* Ра:… Правителствата на всички ваши илюзии на социално разделение искат да се въздържат от публичност, за да имат в запас една изненада в случай на враждебни действия от тези, които те наричат свои врагове.

Ето, забележи отново, те говорят за множество правителства.

Разбираш ли това? Ти изглеждаш малко озадачен.

КГ: Аз съм малко озадачен.

ДУ: Понякога словосъчетанията им са малко сложни.

КГ: Да.

ДУ: Това, което казват по същество, е, че правителствата по света, тъй като става дума за множество правителства, те няма да ни кажат истината, защото се страхуват от извънземно нашествие.

Те искат да запазят елемента на изненадата. Те не искат лоши групи от извънземни да знаят, че притежават тази технология – тези бази на Луната, под водата, орбитални платформи, въоръжени космически кораби … така че имат елемента на изненадата, ако бъдат нападнати.

КГ: Но извънземните вече знаят.

ДУ: Може обаче да има групи, които не знаят.

КГ: Правилно.

ДУ: Да.

КГ: Да, натрапниците, които се появяват.

ДУ: Ето, виждаш ли?

* Въпрос: Колко от тези кораби притежават САЩ?

Това тук е много важно. Той казва „САЩ”.

КГ: Правилно, той не казва „правителство”.

ДУ: Той не казва „военнопромишлен комплекс”, докато ние вече имаме една отцепила се цивилизация – Междупланетния корпоративен конгломерат. Те колко напред са били по онова време – в 1981 г.?

КГ: Те бяха доста напреднали. Те бяха разработили много от технологиите и бяха преценили как да ги разпространят сред някои от тези други новоизлюпени програми.

ДУ: През 1981 г. САЩ контролираха ли все още Междупланетния корпоративен конгломерат?

КГ: САЩ не контролират Междупланетния корпоративен конгломерат.

ДУ: Това е, което исках да кажеш.

КГ: Точно така. Междупланетния корпоративен конгломерат е някакъв супер борд, съставен от пенсионирани членове на всички тези компании на военния комплекс от различни страни, които вземат решения, за които едва ли някой в правителството на САЩ някога е чувал.     

ДУ: Така че тук става дума за това, че ако те попитат … Трябва много да внимаваш как задаваш въпроса. САЩ през 1981 г. … Би ли казал, че единственото нещо, което САЩ действително контролират, може би е ниското ниво на военната космическа програма?

КГ: Точно така.

ДУ: О кей. И аз мислех така, защото това не се връзва с всичко останало. Защото както се оказва, това, което те казват тук, е, че единственото нещо, което САЩ контролират пряко в 1981 г., са роботизирани безпилотни военни кораби. И ето това е казано тук.

* Въпрос: Колко от тези кораби притежават САЩ?

* Ра: … САЩ притежават петстотин седемдесет и три (573) в този момент.

Как това съответства на всичко, което ти знаеш? Ти не си виждал този текст преди.
КГ: Това не е толкова далече от въображението, ако те включват и дроновете, които притежаваха много рано.

ДУ: Разбирам.

КГ: Имаше много проблеми, които се опитваха да преодолеят, свързани с предпазването на астронавтите или участниците в космическите програми, затова броят на безпилотните кораби може да е бил много голям.

ДУ: Ето, виждаш ли.

* Те са в процес на прибавяне към това число.

* 8.10 Въпрос: Каква е максималната скорост на един от тези кораби?

* Ра: … Максималната скорост на тези кораби а равна на квадрата на земната енергия.

Това е едно от тези странни неща, които те всъщност не обясняват. Така че ние не знаем какво означава това, освен че по някакъв начин става извличане на енергия от полето на Земята, докато корабът се движи около нея.

* Това поле варира. Границата е приблизително половината от скоростта на светлината, както бихте казали вие. Това се дължи на несъвършенства в дизайна.

Запознат ли си със съществуването на кораби-дронове, може би на нивото на по-нисшите космически програми, които всъщност не могат да преминат половината от скоростта на светлината, освен ако използват, да речем,  Космическата (енергийна) мрежа?

КГ: Да. Много от корабите, които в началото летяха между различните сфери в Слънчевата система, не можеха да стигнат до Марс за 20-30 минути. Необходими им бяха часове. 

ДУ: Правилно. Точно така.

КГ: И те трябваше да преодоляват някои технически проблеми и да направят някои научни пробиви, преди да достигнат свръх светлинна скорост.

ДУ: Всичко си пада точно на място.

* 8.11 Въпрос: Няма ли този тип кораби да разрешат напълно, или почти да разрешат, много от енергийните проблеми, що се отнася до транспорта?

*  Ра: … Технологията, притежавана от вашите хора в момента, е способна да преодолее всяко едно ограничение, което затормозва вашия комплекс социална памет в настоящето.

Това е едно поразително изявление. Би ли се съгласил с него?

КГ: Това е едно много вярно изявление. От собствения си опит зная, че това е факт.

ДУ: Ние имаме всякакви проблеми. Ние имаме всичкия този космически боклук в орбита около Земята, ако някога се опитаме да излезем в космоса. Имаме гигантски разливи на нефт. Имаме огромни натрупвания на пластмасови боклуци в океана, които трябва да бъдат изчистени. Имаме радиоактивни отпадъци.

КГ: Това даже не се брои, знаеш ли … Хора умират от болести всеки ден, което не би трябвало да се случва. Гладът. Хора страдащи от липса на вода. Енергията, така наречената енергийна криза, за която чуваме по новините. Това са все неща, които не би трябвало да ги има.

Това са все престъпления срещу човечеството, които все още се случват при технологиите, с които разполагаме.

ДУ: И не е ли поразително, че това е казано в 1981 г.? И никой не го е виждал. Аз закупих Книга 5 веднага, след като излезе през 1998 г. И всичко това бе вече там.

КГ: Това е определено … Това е удивително. Да, това, че тази информация е била поднесена, е удивително … Просто бих искал да зная … той е задал някои различни въпроси, защото ние наистина сме могли да получим някоя важна информация за онова време.

ДУ: Е, има още много, но това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод.

КГ: О кей.

ДУ: Но ти си доста зашеметен, нали?

КГ: Да!

ДУ: Ти никога досега не си виждал това?

КГ: Да, силно съм изненадан. Мислех, че може да има някои съвпадения …

ДУ: Но не чак толкова много.

КГ: Точно така.

ДУ: Добре, супер. Вие първи видяхте всичко това тук. Това е неговата първа реакция на живо, когато вижда как данните от Закона за Единството потвърждават случващото се в Тайната космическа програма. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхме заедно.