Засекретени медицински технологии – 155 епизод, 12 юни, 2018 г., Дейвид Уилкок, Кори Гууд и Емери Смит.

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в още един епизод на Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд и нашия гост Емери Смит.

Емери, добре дошъл отново в предаването.

Емери Смит: Благодаря на теб, Дейв, и на телевизия Гая за поканата.

ДУ: Добре дошъл и ти, Кори.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: В този епизод ще говорим за засекретените технологии, което е една много обширна тема. Ще се фокусираме в известна степен върху медицината, но малко и върху някои други области.

Ние интервюирахме Уилям Томпкинс преди неговата смърт и той говори за някои доста странни неща. Той имаше усещането, че след няколко години ще бъдат оповестени неща, които биха ни позволили да живеем много, много, много по-дълго.

1_william_tompkins_055694eaf7c21b0fa1afd847d1336b59_1600x0

ЕС: Има една медицинска корпорация и един гръбначен хирург, който е изобретил този А2М алфа-2-макроглобулин протеин.

2_emery_smith__afef38d74e371e7b58f2b1fcd9e6a551_1600x0

И те получават този протеин от твоята кръв. Той се съдържа в кръвта ти.

3_medical_capsule_d2cebc0ec840d00ab25573206bc148f7_1600x0

Това е един протеазен инхибитор, който спира всички  възпалителни процеси, след като бъде концентриран и инжектиран в тялото, в ставите и къде ли още не.

Те откриха, че чрез него могат да регенерират ставния хрущял, който се намира в ставите и изолира костите една от друга.

ДУ: Имаш предвид в коляното?

ЕС: Да, в коляното. Ето изображение на твоето коляно и навсякъде където има триене на костите, има и покритие от ставен хрущял.

4_knee_and_leg_bones_98dc7ee322e8896ca2c471e035ef712d_1600x0

5_articular_cartilage_575bfabaf3b4b856d59d3f5f71fdb6e0_1600x0

Кори знае това много добре, защото твърде скоро той ще премине през една от тези процедури.

Това, което се случва, е, че след известно време този хрущял се износва и теноцитите, които са клетки в ставния хрущял, са най-твърдите неща на света, когато става дума за регенерация, защото те почти не са кръвоснабдени. Ето защо ние имаме всички тези проблеми с коленните и тазобедрените стави.
Когато обаче там бъде поставен А2М протеин, той намалява възпалението и изглежда че хрущялът бива излекуван и се регенерира.

Аз съм могъл да регенерирам безкрайно тъкани във военните лаборатории, но НИКОГА не съм успявал да подмладя една клетка. 

6_corey_goode_c94f99989fb1b9d1b089b5c137dd2420_1600x0

А представете си – един от страничните ефекти, които те са открили по време на това изследване, бе, че всъщност теноцитите се подмладяват. Това е НАЙ-ТРУДНАТА ЗА РЕПЛИКИРАНЕ КЛЕТКА, а те са успели да я подмладят!

Така че за нас това означава … Това, което този лекар прави, е да произвежда рекомбинантна форма на тази клетка, което означава, че те притежават синтетична форма на същата молекулна структура на действителния протеин в твоето тяло.

И това ще може да бъде закупено. Вместо да закупуваме аспирин за главоболието си, ние ще вземаме малко А2М. Или вместо да приемаш хормон на растежа и всички тези терапии-заместители, ще вземаш А2М.

Това ще подпомогне системното подмладяване на други клетки. Защото ако аз мога да подмладя един теноцит, най-твърдата клетка на света, тогава няма да има проблем да подмладя и всички други клетки. Това е, което искам да кажа.

КГ: Как определяш възрастта на една клетка?

Дали чрез степента на деградация на теломерите?

ЕС: Да.

КГ: О кей. Тогава това тип терапия на теломерите ли е?

ЕС: Кори, засега това е нещо толкова ново. Има едно първо публикувано изследване, което показа това, а то всъщност бе изследване на друга тема. Изследователите обаче просто се натъкнаха на този ефект.

Така че не мога да кажа, защото все още не зная. Не съм видял никаква допълнителна информация, но предполагам, че това е единственият начин за проверка на степента на дегенерация.

КГ: О кей. Виждал ли си нещо, свързано с влиянието на гравитационното поле, което причинява стареене, и заедно с космическата радиация ни убива и ни кара да стареем?

ЕС: Единствената причина да стареем е тази радиация от Слънцето.

КГ: И гравитационната сила …

ЕС: И гравитационната сила.

КГ: … която създава времето.

ЕС: Точно така. И времето … което е една цяла друга история.

КГ: Правилно.

ЕС: Работех в един секретен проект в областта на Ню Йорк, или 30 минути южно от Ню Йорк, и там имаше едно устройство, те го наричаха Теслатрон. Не мога да дам подробности, но това е тип машина, която използва Тесла енергия за лекуване на възпаления и заболявания като ХИВ, херпес, и какво ли още не. И тя действаше много ефективно.

Тя бе пазена само за хора от елита и действащи политици тук в САЩ. Ако се появяха с някакво неподходящо заболяване, те биваха излекувани. Тази машина също така бе използвана за подмладяване. Ти прекарваш там един час в едно помещение. Струва ти се, че са минали 15 минути, а всъщност е бил цял час.

Вземаш хронометър със себе си. И той определено показва, че си прекарал там известно време, но ти не си го почувствал. И там времето НАИСТИНА бива деформирано. Също така губиш тегло, освобождаваш се от токсини и какво ли още не.

Бих искал да разкажа повече подробности, но засега това е секретен проект.
Той обаче ЩЕ БЪДЕ оповестен на широката публика след около година. Това е едно ново нещо, за което хората ще могат да се надяват.

ДУ: Тъй като нашият фокус в това предаване е Тайната космическа програма и по-голямата реалност, за която научаваме, Уилям Томпкинс бе също така силно развълнуван от тези хапчета за продължаване на живота, защото той твърдеше, че се е срещал със същества, които са изглеждали приблизително като нас, но живеят много по-дълго. Знаеш ли нещо за такива същества?

ЕС: Да, тези същества в своя генетичен ДНК профил и също така просто в телата си, притежават способност да отразяват ултравиолетовата радиация и други електромагнитни полета и гравитационни сили. И по този начин животът им е по-дълъг. Ако ние имахме тези способности, щяхме също да живеем по-дълго.

Ето защо нещата в миналото, в праисторически времена, са растели до невъобразими размери, тъй като атмосферата е била доста по-гъста и е пропускала много по-малко светлина.
Допълнително, имало е светкавични бури, които са продължавали с години. И отгатни какво се случва, когато светкавицата удари във водата.

КГ: Да.

ЕС: Получава се четвърто състояние на водата. Тайна!

ДУ: Хм.

ЕС: И отгатни какво се случва, когато пиеш такава вода – мега растения. Говоря за НАИСТИНА ГОЛЕМИ домати. 

Така че тези неща се в момента на наше разположение, за да се лекуваме, като например четвъртото състояние на водата, за което говоря.

Има редица технологии, които са засекретени, както и много технологии, които не са. Защото това, което се случва, е, че като производител на устройства, аз създавам нещо и го патентовам.

И в момента, в който го изпратя за одобрение, Федералната агенция за лекарствата казва: „Не, не. Не, направи го отново”. Или патентът ми бива отхвърлен.

Защото не можеш просто ей така да патентоваш нещо, което ще помогне някому. Ако вместо това заявиш: „Това само концентрира фактори на растежа”, тогава всичко е О’К’.

Недей да твърдиш, че това концентрира фактори на растежа и поставено в нечий лакът ще излекува артрита на човека, защото с това ще объркаш сметките на компанията, която продава хапчета, а ти не би искал да направиш това.

Така че си ограничен в това, което можеш да заявиш. Ето защо аз създавам медицински устойства, които имат само определена биологична функция: „О, това концентрира тази клетка или този протеин.”

След това го давам на лекаря – давам го на теб, Дейв, и ти казвам: „Това може да проработи, а може и да не проработи. Ето какво е действието му. Обади ми се да ми кажеш дали ти харесва.”

И в един момент ти се връщаш обратно при мен: „Човече, не мога да повярвам какво се случи! Това излекува тази рана за две седмици. Преди не можехме да я излекуваме за 12 месеца.”

А аз ти отговарям: „Уха, фантастично. Нямах представа, че това ще се случи. Искаш ли да направиш една публикация и да я публикуваш в някой от големите университетски издания, и след това да ми се обадиш?”

Ето така достигнах дотук в борба с огромните трудности, създавани от правителството, от Агенцията за лекарствата и от други държавни институции.  Наистина е много трудно.
ДУ: Нека те попитам нещо. Редица от тези така наречени хора от елита изглеждат почти като тъмните ситски лордове от Междузвездни войни. Те нямат здравословен вид. Човек може лесно да види, че с тях нещо наистина не е в ред.

Тогава, ако те имат достъп до тези невероятни технологии, защо не изглеждат лъчезарни, млади и красиви?

ЕС: Може би по свой избор или вероятно някой ги контролира.

КГ: Истинските лица на елита не са тези, които ние си мислим, че познаваме. Това е сигурно.

ЕС: Точно така. Те също са пионки и хората не разбират това. Кори го каза точно.

Но тези неща … Даже тези хора от страната на елита … Винаги се случва нещо зад кулисите, за което нямаме представа. И в тези ешелони се случват неща, които вероятно ще бъдат прекалено много, за да се занимаваме сега с тях в това предаване.

КГ: Аз съм чувал също … Ние говорим за технологията на аватарите, за използване на електромагнитни полета за превръщането на хората в клонинги и обратното им връщане в собствените им тела. Чувал съм истории за някои от тези хора, че когато са пред публика, те биват връщани в техните болни тела. А когато не са пред публика, те обитават своите тела на аватари.

ДУ: Ох, уха! Кори, едно от нещата, което изглежда релевантно за всичко това, е твоето доста странно преживяване с възрастова регресия. Не зная дали Емери е запознат с този аспект, или не, но това е чудесна възможност да ни разкажеш за това.

КГ: Добре. В допълнение на факта, че съм разговарял с триметрови сини птици, това е друга част от моите свидетелски показания, на които хората реагират:  „Пфю, това е пълна лудост!”

ЕС: Точно така.

КГ: Фактът, че в програмите „20 и обратно” … Това е нещо като превключване на времето. Те те изтеглят извън тази времева линия и ти служиш в продължение на 20 години … цели 20 години. И в края на този 20-годишен период, те те отвеждат отново в Лунния оперативен център, където получаваш инструкции … Химически изтриват паметта ти, поставят те на една носилка. Преди това те упояват.

Поставят всички тези възглавници от пяна около тялото ти и те пристягат, за да не се движиш …

7_corey_strapped_to_gurney_and_foam_frame_8f13d7e6ad1e4a88fdbf3c782a050b11_1600x0

ЕС: Ъ-хъ.

КГ: … след което ти правят венозна инжекция чрез един фармацевтичен метод за връщане на първоначалната ти възраст, което отнема около две седмици. Поставят те в химическа кома за около две седмици, докато фармацевтичните препарати те връщат в определена възраст.

В този момент вземат твоето подмладено тяло и те изпращат назад във времето, като те слагат в този огромен апарат, подобен на скенер за ядрено магнитен резонанс. Когато го включат, той те връща 20 години назад във времето в Лунния оперативен център.

(Към Емери) Ти чувал ли си за фармацевтична терапия, която може да намали възрастта?

ЕС: Чувал съм подобни неща във военните лаборатории, когато работих там, но не съм участвал в такъв проект. Зная обаче, че доста хора бяха част от този проект и те определено вкарваха много пари в него – много повече, отколкото в някои от нещата, с които аз се занимавах. 

Така че това показва колко е било важно … По време на брифингите, които имах там … Зная, че някои от отделенията, които бяха наблизо …

ДУ: О кей.

ЕС: Всички подразделения имахме събирания веднъж месечно, при което ни информираха в най-общ план с какво се занимаваше всяко подразделение. Ставаше също така дума за финансирането – къде отиваха парите, кой имаше нужда от помощ. Те разместваха техници, когато някъде не достигаше работна сила.

КГ: И когато те местят през различните подразделения, научаваш как всички дейности са раздробени с цел запазване на секретността.

ЕС: Точно така. И по този начин аз можах да работя не само с тела на извънземни, но и с хибриди, с клонинги. След това бях преместен на един космически кораб, след това работих върху енергийни оръжия, както и върху портални технологии.

ДУ: Тези конференции имаха ли си име? Как ги наричаха?

ЕС: Това не бяха конференции. Просто работни срещи.

ДУ: О кей.

ЕС: Работни срещи, провеждани веднъж месечно.

КГ: С директори на отделните звена и подразделения.

ЕС: О, абсолютно. Имаше около 300 души. Провеждаха се много различни срещи, защото операциите бяха толкова раздробени.

Аз бях в този медицински павильон. Така че това бяхме само ние. Около 300 души, които се събирахме веднъж месечно.

И това не бе за всички. Между другото, не присъстваха всички служители. Участваха само хора от подразделенията, които те искаха да информират, че ще има някаква промяна …

КГ: Разбрах те.

ЕС: … или промени в сигурността, всякакви неща. Те променяха неща твърде често.

КГ: Значи в този контекст стана дума за възрастовата регресия?

ЕС: Там разбрах за възрастовата регресия и регенеративните свойства на организма, върху които работеха с клетъчен материал и химикали. Те се опитваха да възпроизведат неврохимикали, защото неврохимикалите са по някакъв начин свързани с подмладяването.

КГ: Ъ-хъ.

ЕС: Но аз не … Аз не бях информиран относно научната страна на този процес, така че не мога да отговоря на тези въпроси.

Това, което ми направи впечатление в думите ти обаче, бе, че ти каза „14 дни за регенериране.“ Това е една ключова цифра, която бива използвана, когато правим 3D принтиране на тела, на органи и подобни неща.

Защото тялото може да регенерира само с определено темпо …

КГ: Точно така.

ЕС: … а много хора не знаят това.

КГ: С определено темпо.

ЕС: И само 20 години? Ами за две седмици хич не е зле, защото понякога можем да възстановяваме тела и крайници.

КГ: Това е свързано с метаболизма, нали така? Метаболизмът може да бъде ускорен само в определени граници.

ЕС: Това е така.

ДУ: Друг аспект от неговата история са времевите аномалии – пътуване във времето, времеви промени, загуба на време. По време на тези месечни срещи, както ти каза, в този медицински павильон, беше ли наясно, че се провеждат изследвания, свързани с времето? Някога чу ли подобно нещо?

ЕС: Не, не съм. Съжалявам.

ДУ: О кей.

ЕС: Да. Аз зная … След като напуснах, чух определени неща, но докато бях вътре, не съм чувал подобно нещо.

ДУ: Ти ми разказваше за този военен, който бил работил по договор с правителството, един таен правителствен договор, и разработвал едно твърде интересно хапче.

ЕС: О, да.

ДУ: Можеш ли да разкажеш за това?

ЕС: Да, безкрайното хапче. Станало така, че астронавтите и пилотите и момчетата от специалните войски вземали прекалено много амфетамини. В онези времена било нещо нормално да поддържат по този начин военните и астронавтите фокусирани. Проблемът обаче е в страничните ефекти, като пристрастяването, треперене на крайниците и това не е добре.

8_david_corey_and_emery_fcea5fbf05f16d994f5c5c851257536b_1600x0

КГ: Ъ-хъ.

ЕС: Така че те изобретили ново хапче. И то давало възможност да се фокусираш и да си спокоен, както и да правиш десет неща едновременно много точно.

ДУ: Хм.

ЕС: То също така увеличавало делта, бета и зета вълните на мозъка, при което можеш да виждаш от разстояние между шест и десет секунди в бъдещето. Така че по този начин можеш да изпреварваш врага си със сигурност, ако се опитва да ти нанесе удар.

КГ: Аз съм също така сигурен, че ваксините, с които са ни инжектирали, свързани с изкуствения интелект, ускоряваха нашата неврология.

ЕС: Точно така.

КГ: Невроните ни … Невроните оказват определено съпротивление и те направиха така, че намалиха това съпротивление и импулсите можеха да пътуват МНОГО пъти по-бързо.

ЕС: Точно така.

КГ: И това бе добре за нас, когато комуникирахме с извънземни, защото те мислят МНОГО по-бързо. Това също увеличава телепатичните ни способности.

Така че когато увеличат скороста на протичане на нервните ти процеси, това също така увеличава скоростта, с която мислиш. И започват да ти се случват странни неща, като виждане от разстояние. Ти виждаш неща, преди те да се случат.

ЕС: Точно така. Абсолютно. Научното обяснение е точно това – химикали, които ускоряват нервните процеси. Това хапче всъщност е свързано с някакъв електрически процес.

КГ: Какво става? Дали невроните, които са натриеви или калиеви помпи, създават съпротивление за електрическите импулси?

ЕС: Правилно. И увеличават също така волтажа и то там, където би трябвало да бъде – защото волтажът на всеки човек е малко нисък – това създава друг хомеостазис в нервната система.

Това е начинът на въздействие. Обикновено хората са с нисък волтаж, а те увеличават волтажа до определено ниво и резултатът е точно такъв, какъвто ти каза: десетократно увеличаване скоростта на сигнала.

КГ: Да.

ЕС: Представи си, че мислиш 10 пъти по бързо от това, което правиш сега, без да имаш увеличен пулс, без да трепериш и като водиш 10 разговора с 10 различни извънземни едновременно.

Когато комуникираме с извънземните телепатично, ние сме тренирани да запаметяваме между 100 и 150 въпроса. Защото в момента, в който ги видиш и установиш с тях визуален контакт, в рамките на 0.08 секунди, всичките ти въпроси получават отговор и ти седиш там и се усмихваш или плачеш, защото се чувстваш като един човек-идиот, а те просто седят срещу теб, усмихват се и ти се смеят.

Защото тези 150 въпроса, на които току-що получих отговор, породиха около 1,5 милиона други въпроса. Ха, ха. И след това трябва да чакаш за следващата среща.

Така че тази телепатична комуникация е нещо наистина динамично.

И прекрасното нещо е, че не ти се налага да се тревожиш за езикови бариери и подобни неща. Всичко е базирано на една емоционална реакция. Въздействието, което получаваш, е емоционално.

Зная, че това звучи странно.

КГ: Да. Може да бъде под формата на емоции, миризми, вкусове, звукове.

ЕС: Точно така.

КГ: А може да бъде и под формата на собствения ти вътрешен монолог. Може да са и представи за малки картини в рамки.

ЕС: Разбира се.

КГ: В голямата си част… Това зависи от извънземните. Те комуникират по различни начини.

Някои от тях, подобно на нас, предпочитат визуалните образи, други пък … знаеш как е.

ЕС: О, да. Напълно съм съгласен. Точно така.

ДУ: За мен е интересно да отбележа, че когато някой развие във висока степен умение да свири на даден инструмент, ако погледнем в подробности как изпълнява тези солови партии … той трябва да мисли по-бързо от повечето хора, защото трябва не само да изпълнява определени ноти в момента, но и да планира какво ще прави в следващия момент.

Поправи ме, ако греша, но редица свидетели са ми казвали, че музикантите са по-пригодни за участие в тези програми, които залагат на специални психични и телепатични умения.

КГ: Само това да се научиш да разчиташ музика и да композираш създава у теб различни неврологични мозъчни връзки, което ти дава по-широк честотен обхват.

Така че да, това ще обогати неврологичните ти връзки.

ЕС: Правилно. Когато това се случи, то води до повече гънки на мозъчната кора. Ето защо ние винаги казваме, когато разглеждаме даден мозък по време на операция … Ако мозъчната кора е много нагъната, ние казваме: „Човече, този трябва да е доста умен”.

ДУ: Наистина?

ЕС: А ако е наистина гладка … Ако искаме да обидим някого, казваме му: „О, ти си такъв гладък мозък!”

ДУ: Защо гънките са важни? Не съм сигурен, че разбирам.

ЕС: Наистина не зная. Даже не зная дали това е подкрепено с данни, но това е просто една шега, която имаме в тези тайни програми.

Защото особено ако погледнеш мозъците на извънземните, техните форми са невероятни и някои от тях имат четири раздела и са изключително набръчкани. Ха, ха. И това е просто нещо интересно.

Така че не зная дали това е медицински доказано, но е нещо, което съм чувал много лекари и учени да коментират.

КГ: Това е малко страничен въпрос, но мозъците, които си разглеждал, имаха ли полукълба?

ЕС: Да. Четири полукълба на един мозъчен ствол.

КГ: Добре. Просто се чудех, защото зная как те изучаваха електромагнитните полета, електрическото тяло и как мозъкът трябваше да притежава поне две полукълба, за да може да преработва по определен начин електромагнитното поле и да служи като твърд диск за нашата памет.

ЕС: Да. Мозъците не на всички извънземни обаче притежават четири лоба.

Искам да кажа, че разнообразието е голямо. Някои от тях притежават също нещо удивително, подобно на тъпанче на ухото, което всъщност е разположено подобно на диск между мозъчните лобове. 

И те приличат повече на делфини, като комуникират с помощта на това на много ниски, или на много високи честоти, но не и по средата.

КГ: Да. Интересно ми е дали мозъците, които си разглеждал, са били повече сходни един на друг, или различни? Доколко те си приличаха?

ЕС: Ами на първо място, има толкова голямо разнообразие от същества. Става въпрос за безкраен брой същества.

КГ: Разбирам. Просто се чудех как те се развиват на различни планети.

ЕС: Поради вида на планетите и тяхната гравитация и типа тяло, което притежават … то обикновено отразява дали някога даже са били на дадена планета. Това може да се разбере по тялото. Колкото до мозъците, разнообразието е просто прекалено голямо.

КГ: Разбирам.

ЕС: Просто е невероятно. Все едно да говорим за всички мозъци на всички същества на една планета. Разнообразието е ТОЛКОВА голямо.

КГ: Мозъците на насекомите са доста различни от тези на бозайниците.

ЕС: Точно така. Но физиологията на всички следва модела на петолъчката – глава, два горни и два долни крайника. И мозъкът е винаги различен. Може да бъде много голям, или много малък. 

В един сучай мислехме, че си имаме работа с извънземно, а се оказа програмирана форма на живот, която всъщност нямаше мозък. Вместо това имаше някакво друго кълбовидно формирование.

Така че е много интересно как извънземните правят клонинги и програмирани форми на живот, защото те също практикуват това.

КГ: О, да.

ЕС: И те правят най-различни неща.

КГ: Особено тези от Сивите, които представляват едни автомати.

ЕС: Да, да.

ДУ: Това ни отвежда до друга тема, която искаме да разгледаме, която е биохакването (biohacking).

Хората на Кори от Съюза на Тайната космическа програма бяха силно загрижени относно изкуствения интелект и възможността машините да отнемат нашата независимост.

Интересно ми е какво си видял относно съчетаването на технологиите с биологията, например при имплантите, или при усилването на функциите на тялото.

ЕС: Това, което зная 100%, е, че те използват наночастици в тялото, които взаимодействат едни с други. И те биват инжектирани в тялото или телетранспортирани в тялото и стават част от неговата система. Можеш да се отървеш от тях, но те са в твоята система.

И това им позволава да те контролират. Това им позволява да …

КГ: Това е доста интересно. Наскоро получих секретна информация, че от известно време те се опитват да заловят определен тип Рептил. Когато са успявали да убият някого от тези екземпляри обаче, той се е изпарявал, дезинтегрирал се е.

ЕС: Да.

КГ: Най-накрая са успели да създадат някакъв вид поле, което е пречело на тялото на убития да се дезинтегрира. И когато му направили дисекция, открили, че тялото му е пълно с нанороботи. Тогава започнали да си дават сметка, че някои от кастите на Рептилите всъщност се прекланят пред божество-изкуствен интелект.

ЕС: Точно така. Всъщност това същество е било създадено от изкуствен интелект.

КГ: Хм. На мен ми казаха, че е било биологично същество, което са заредили с нанороботи на определен етап от развитието му.

ЕС: И то е било Рептил, нали?

КГ: Било е Рептил.

ЕС: Разбира се. Има едни силози, където произвеждат тези същества, които са напълно контролирани. И те не са … Те се различават от много рептилски раси, но са Рептили.

КГ: Да, аз съм виждал Рептили, които сме създали, които са големи, зелени и точно толкова страшни на вид, колкото истинските.

ЕС: Точно така.

ДУ: Когато казваш „силоз”, аз си мисля за метален цилиндър, висок около 30 метра. Какво имаш предвид под „силоз” в този случай?

ЕС: О, това е формата на тези кораби или постоянни станции. Те са извънредно  големи. Някои от тях може да са дълги до 450 метра. Формата е цилиндрична, защото развитието на клонинга започва в единия край и когато придобие завършен вид и в тялото му е вкарано всичко необходимо, и е готов за работа, той излиза от другия край, така да се каже.

И това съоръжение е било създадено от изкуствен интелект. Въпросът е кой е създал изкуствения интелект.

КГ: Според информацията на разузнаването, изкуственият интелект е толкова невероятно древен и не произлиза от нашата реалност. Той се е промъкнал от друга реалност и е предизвикал хаос в много, много галактики от незапомнени времена.

ЕС: Правилно, нещо като вирус.

КГ: Да.

ЕС: Да.

ДУ: Значи ти си запознат със същия проблем?

ЕС: Да.

ДУ: Къде точно си чул за проблема, свързан с изкуствения интелект? Можеш ли да споделиш с нас някои подробности, за които ти е разрешено да говориш?

ЕС: За първи път чух за това, докато работех в различните проекти. Там говореха за изкуствен интелект, който може да представлява заплаха.

Те залавяха редица от тези извънземни, които имаха нанороботи в телата си. И по този начин узнахме, защото никой не би направил това на собственото си тяло, защото това не може да бъде полезно, а само средство за контрол отвън.

И ние открихме с помощта на приемници, генериращи честоти, че даже дълбоко под земята те могат да получават команди, независимо от време и пространство.

КГ: Да, това е комуникация, свързана с квантово заплитане. Ние използвахме такава в програмите. Те използваха устройства с изотопи, които ползваха квантово заплитане. И независимо къде се намираха във времето и пространството, комуникацията ставаше мигновено.

ЕС: Точно така.

КГ: Когато в началото те работеха върху устройства за манипулиране на времето, ако се случеше някои хора да излязат от фаза или извън времето, можеха да кажат по едно малко забавяне на сигнала кога и къде се намираха.

ЕС: О, това звучи смислено. Да.

ДУ: Според разбиранията ви за изкуствения интелект … Просто исках да видя дали има някаква разлика между това, което всеки от вас е чул по този въпрос.

Така че какво сте чули за идентичността на съзнанието, което използва машини?

ЕС: Аз просто чух, че има една заплаха, която се нарича изкуствен интелект, която не е от това измерение, и че сега тя се намира в това измерение, и е в периферията на тази Слънчева система.

По-скоро, че има част от този изкуствен интелект, независимо дали самият той, или … защото той може да бъде навсякъде.

КГ: Той е навсякъде.

ЕС: Знаеш ли какво имам предвид? Това е, което и те казаха. Те казаха, че той може да бъде навсякъде.

КГ: Той не е локализиран във времето и пространството.

ЕС: Точно така. Но той има нещо тук, което е триизмерно, някакъв кораб или нещо непосредствено извън Слънчевата система, което те следяха от известно време.

ДУ: Имало е кораб?

ЕС: Да, това бе кораб или някакъв вид станция, непосредствено извън тази Слънчева система.

ДУ: О кей.

ЕС: Ние вече имахме спътници там много преди … непосредствено след Вояджър и преди Вояджър.

КГ: О, да, ние вече пътувахме.

ЕС: Ние пътувахме колко отдавна? Можеш ли да посочиш дата?

КГ: О, в средата на 1980-те, ние вече пътувахме до други звездни системи.

ЕС: Точно така. О кей.

КГ: Ние летяхме редовно извън Облака на Оорт.

ЕС: Точно така. Те така са ни открили. И след това ние открихме честотата, излъчвана от този изкуствен интелект, от всички извънземни, които бяхме заловили …

КГ: Сигналът на изкуствения интелект.

ЕС: Точно така. Това е сигналът, който те се опитват да изпратят обратно, който да го унищожи. 

Между другото, всички тези същества излъчват същия сигнал.

КГ: Ъ-хъ.

ЕС: И тогава ние сме узнали: „О, това са реални органични същества, но те биват контролирани от нещо друго – от така наречения изкуствен интелект.”

КГ: И те не могат да блокират полето, защото както казах, то е квантово …

ЕС: Точно така. То е от вътрешността на времепространството.

КГ: Правилно.

ЕС: Нещо като скаларна вълна. Може да бъде навсякъде. 

ДУ: Добре. Едно от най-странните неща, които някога съм чувал и което побърка много хора … и аз срещнах този тип наречен Джейкъб. Той говореше за една система на изкуствен интелект, която той каза, че е във вътрешността на Земята и която била изградена от лошите и която следи мислите на всички, и че ако започнеш да мислиш в посока, която води до Разсекретяване, която би довела до една по-добра планета, тя ще те накара да се чувстваш изморен, тревожен, ще те накара да направиш всичко възможно да избягваш тази информация.

КГ: О, това е част от една по-обхватна мрежа. Преди много, много години Драко изграждат една мрежа, която използва не само основните магнитни линии, за да … Защото те имаха тази технология в орбита, която комуникираше с други спътници и предаваше чрез земната електромагнитна мрежа.

Това е система за контролиране на умовете ни и за наблюдаване на съзнанието. Аз зная също така, че тя включва някои от нашите естествени скали и минерали за съхраняване на информация, както ние бихме използвали кристали.

ДУ: Чувал ли си нещо относно идеята, че изкуственият интелект би могъл по някакъв начин да влияе на съзнанието ни?

ЕС: Аз не съм чувал за това място във вътрешността на Земята, за което говориш. Чувал съм обаче за устройства, които контролират ума, които имаме на Марс и на Луната, които изпращат тези вълни към Земята.

И също така, разбира се, HAARP – всеки знае за тези скаларни оръжия тук, които могат да излъчват определени неща.

Не зная обаче нищо за получаване на информация от тези неща, както и за това да сме контролиране от нещо, което е под земята.

ДУ: Бих искал да завършим този епизод по оптимистичен начин. В същото време мисля, че бе важно да включим и този аспект, в случай че има зрители, които не са гледали други наши предавания.

В предаването си Мъдри учения аз съм разглеждал предсказания за едно събитие, свързано със Слънцето, едно слънчево изригване, които предсказания присъстват в 35 различни култури и в които се казва, че това води до настъпването на един златен век.

Кори, би ли разказал какво представлява това изригване и как то може да се отнася до проблема, за който току-що говорихме, на основа притежаваната от теб информация?

КГ: Разбира се. Така, както са ми го описали, а в последно време водих също подобни разговори, нашият местен звезден клъстер преминава през област в галактиката, където има един високо енергиен облак.

Поради съществуването на Космическата електромагнитна мрежа, всички звезди са свързани чрез една тънка електромагнитна тръба. И когато една от тези звезди навлезе в този много тежък облак, възниква енергийна обратна връзка, която преминава през всички останали звезди. И всичко това започва да се натрупва и да пулсира към нас, чрез нашето Слъне.

ДУ: И тогава какво конкретно се случва с проблема с изкуствения интелект?

КГ: Те заявиха по същество, че тогава те планират да оповестят всички тези скрити технологии. Те очакват, че … И съвсем наскоро ми казаха, че в края на слънчевия минимум, което означава след около 10 -11 години, те очакват тези слънчеви избухвания.

Когато настъпи тази серия от слънчеви изригвания, това ще подейства като електромагнитен удар и ще разруши всички технологии, използвани от изкуствения интелект.

Всички тези технологии ще бъдат отстранени. Всички биоелектрически полета на планетата ще бъдат прочистени и това ще се случи и на другите планети, защото този сигнал на изкуствения интелект може да обитава електрическото поле на една планета в продължение на хиляди, милиони години, до появата на технологии, в които той да се пресели.

Така че по същество, този сигнал на изкуствения интелект и всички технологии, които този интелект използва, ще бъдат унищожени.

Това ще бъде моментът, в който ще бъдат извадени на бял свят всички дотогава засекретени технологии.

ЕС: О, това е красиво.

ДУ: Докато си бил там, чувал ли си дали има начин … По онова време, бяха ли им известни някакви ефективни мерки срещу изкуствения интелект?

ЕС: Да. Те определено въоръжаваха космоса и изпращаха повече сонди в това направление.

Става въпрос само за американското правителство, не за подземните проекти.

КГ: Точно така.

ЕС: Те имат свой собствен дневен ред в това отношение. Те биха по-скоро го заловили, изучавали, донесли го тук, което не е добре.

КГ: За съжаление, доста от тях го боготворят.

ЕС: Уха!

КГ: Те са привържаници на трансхуманизма.

ЕС: Точно така.

КГ: Те гледат на това като на Възнесение, или възнесение на технологиите.

ЕС: Да, аз познавам тези хора.

КГ: Но тези хора ще бъдат много разочаровани, защото когато възникне слънчевото изригване, то ще унищожи всичката тази технология и ние ще имаме възможността да получим нови технологии и да се освободим от сигнала на изкуствения интелект, както и от всички извънземни, които са ни контролирали.

ЕС: Уха!

ДУ: Нека направя едно изявления и да чуя какво вие двамата мислите по този въпрос. Ако приемем някои от нещата, които казва Кори, съществува възможност изкуственият интелект да е стар колкото вселената.

Чудел съм се дали евентуално тези слънчеви изригвания не са адаптивната реакция на една жива вселена, които да й позволяват да се пречиства от тази зараза, да продължава да подновява живота и да спре това нещо от разпространяване.

КГ: Казаха ми, че случващото се със слънчевите изригвания е просто естествена небесна механика.

ДУ: Добре, но зад това може да има някакъв интелигентен замисъл …

КГ: О, да. Определено.

ДУ: … който да представлява защита от тази древна заплаха. 

КГ: Ами, слънчевото изригване ще промени енергията на една система, в която много от тези отрицателно настроени същества … условията няма да им понасят. Те не могат да съществуват при такива условия.  

Така че това може да бъде съзнателно действие, но също така може да е просто част от хомеостазиса на вселената.

ЕС: Разбира се.

ДУ: Чули ли сте някога за слънчево събитие или за това, че ние можем да преминем по естествен път през някакъв вид бърза еволюция?

ЕС: Да, не чрез слънчево събитие. Чувал съм истории за бързо възнесение, но нищо, което да ме накара да бъда твърдо сигурен.

Така че за мен това, което казваш, е нещо ново, в т.ч. и за хомеостазиса. Просто като го чувам, бих предположил, че наистина съществува някакъв вид хомеостазис в … защото вселената Е жива и ние СМЕ все още тук. И ние ще бъдем тук още дълго време.

Също така, има доброжелателни извънземни, които работят срещу всичко това и ние имаме също така на наша страна вселената.

И не забравяйте, че ние СМЕ вселената.

ДУ: Да. Е, всичко това бе твърде вълнуващо. Благодаря и на двама ви за участието. Искам да благодаря и на вас, зрителите, че бяхте с нас.

Това е Космическо разкритие с Кори Гууд, Емери Смит и вашия домакин, Дейвид Уилкок.