Земният съюз отвръща на удара – Кори Гууд и Дейвид Уилкок, 68-ми епизод, 6-ти септември, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук съм с Кори Гууд и ще ви разкажем за някои от епизодите, които непрекъснато ни напомняте, че обичате най-много – последните новини от най-странните неща, които се случват на Кори.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: И така, ние двамата с теб загазихме доста, защото получихме информация относно една война, случваща се в Антарктика, за която не съобщихме навреме. Би ли започнал, като ни разкажеш какъв бе характерът на тази война? Какво се случи? И какви бяха последиците за теб, за това, че не я оповести?

КГ: Това бе свързано с войната и с това, което бе открито под ледения шелф на Антарктика.  image001Бяха ми казали, че от известно време са виждали тези странни сфери, около 30 метра в диаметър, които са били … които са имали малки илюминатори по целия си периметър и са летели над Антарктика.

image002Получих няколко съобщения за тях, но те не бяха потвърдени, докато не разговарях с членове на Съюза на Тайната космическа програма.

ДУ: Хм-м.

КГ: Изглежда че те просто са разузнавали. Просто са наблюдавали какво се случва там долу в Антарктика. А това, което причини битката, бяха  шест от тези крайцери на Тъмната Флотилия (военен клон на Тайната космическа програма), които бяха във формата на капка, много големи, които бяха напуснали водите около брега на Антарктика и се бяха насочили да излязат в космоса.

image003ДУ: По това време имаше ли бариера около Земята? Теоретично възможно ли бе те да напуснат?

КГ: Да.

ДУ: Но външната бариера около Слънчевата система бе все още там.

КГ: Точно така.

ДУ: Следователно е имало някаква причина те да решат, че вече Антарктика не е подходящо място за тях.

КГ: Правилно. Те се опитваха да излетят към една от базите си в Слънчевата система.

ДУ: Спомням си, че едно от наистина удивителните съвпадения със споделеното от Пит Питърсън бе, че когато споменах пред него за тези сфери с илюминаторите около тях, той каза, че всъщност е видял една такава сфера в един хангар в един момент от своята кариера и каза, че през илюминаторите е било възможно да се види какво има вътре.

И когато обсъждахме това, той бе твърде сигурен, че това може да са същите космосфери, притежавани от руснаците, за които говори Питър Дейвид Битър (Peter David Beter).

КГ: Това ми бе казано – че най-вероятно са били руски.

ДУ: О, о кей!

КГ: Да.

ДУ: Това бе едно от нещата, които ме удивиха, защото по повод на тези сфери имахме съвпадение на две независими мнения.

Следователно, това е била част от така наречения Земен съюз, който …

КГ: Точно така.

ДУ: … е предприел действия срещу тези Драко.

КГ: И когато двата водещи от тези крайцери са навлезли в горните слоеве на атмосферата, дузини от кораби с триъгълна форма и с размери на нормални изтребители са започнали да ги атакуват.

image004Имало е проблясъци от светлина, експлозии, след което тези крайцери, които са се опитвали да избягат, са се върнали обратно във водата, откъдето са се появили.

ДУ: И ето че тук имаме едни сфери, които са може би руски. Имаме Драко, които се опитват да напуснат Земята от Антарктика, с помощта на крайцери с капковидна форма. И след това имаме тези много нови и неочаквани триъгълни кораби, които се появяват.

КГ: Правилно. А крайцерите с формата на капка бяха на Тъмната флотилия.

ДУ: О, те са били на Тъмната флотилия, не на Драко.

КГ: Точно така.

ДУ: Спомням си да ми казваш, че е имало нещо наистина неочаквано свързано с появяването на тези триъгълни кораби. Какво бе изненадващото, свързано с тях?

КГ: Те са имали много мощни оръжия и никой не е знаел откъде са дошли. Оказва се, че това са били кораби, които тайният Земен съюз е получил, и те са ги използвали, за да попречат на тези престъпни групировки да напуснат повърхността на Земята.

ДУ: По същество това е нещо, което променя играта, нали така?

image005

КГ: Абсолютно.

ДУ: Това наистина променя характера на играта. Защо мислиш, че това е така?

КГ: Сега някои от тези групи на Земния съюз имат напреднала техника. По същество те притежават собствена тайна космическа програма. И това е техника, която някой би могъл да получи от Междупланетния корпоративен конгломерат (МКК). Става дума за много напреднала, съвсем нова техника. И тези кораби са били построени от заводи на военнопромишления комплекс.

ДУ: Но тези производители на МКК не работят задължително съвместно с производителите на корабите на Земята.

КГ: Правилно. Не е известно как те са се снабдили с тях, но това са били дузини, които са нападнали корабите на Тъмната флотилия.

ДУ: И какъв бе ефектът от свалянето на тези кораби? Това очевидно е някакъв вид повратна точка в една война.

КГ: Това е изпратило шокови вълни сред престъпните групировки. То е изпратило шокови вълни и сред Съюза на ТКП. Те не са свикнали да виждат неща, които се появяват изведнъж на радарите им и които те не разбират напълно.

ДУ: Разбирам. Каква според теб е най-голямата социо-политическа битка, която се води в момента? Защо Тъмната флотилия ще се опитва да напусне Земята сега?

КГ: По същата причина, поради която толкова много от тези престъпни групировки са се запътили към Бразилия и Аржентина, за да достигнат до тези подземни бази, достъпни чрез пукнатини в земната кора пълни с вода. Оттам има възможности за пътуване под земята чак до Антарктика.

Те се мъчат да избягат от нещо. Те очакват настъпването на някакво събитие и се опитват да избягат от него. И очевидно са решили, че е най-добре да напуснат Земята и да се озоват в най-отдалечените части на Слънчевата система.

ДУ: Мислиш ли, че настъпват промени, които могат да доведат до някакво масово разсекретяване или някаква голяма епична промяна в цялата тази геополитическа битка, която се води в момента?

КГ: Такива бяха слуховете и заплахата от известно време, но престъпните групировки са предприели стъпки, за да минимизират ефекта от всякакво масирано разсекретяване.

CДУ: Това бе любопитна ситуация, защото двамата с теб загазихме много от това, че не разгласихме публично информацията за тази битка, но в същото време много хора биха казали: „Е, какво пък толкова важно е станало?”

КГ: Не бе толкова важно да разпространим информацията за водената битка, колкото всичко, което вече съм описал около моето пътуване под леда – местонахождението на тези бази и това, което се намираше там.

image006image007Защото очевидно по същото време там е имало и действащи сили на Земния съюз.

ДУ: Ох.

КГ: Защото това е бил идеалният момент, в който те са могли да предприемат допълнителни действия.

ДУ: Искаш да кажеш, че поради факта, че ние не оповестихме достатъчно бързо оперативната информация за тези подземни бази, които си видял, то силите на Земния съюз не са могли да предприемат нужните действия, понеже не са знаели местонахождението им.

КГ: Точно така. Правилно.

ДУ: Какво бе мнението на хората от Съюза за двама ни след всичко това?

КГ: Малко след това те изпратиха Каубоя, който, както знаеш, има задачата да вкарва непълноценно действащите агенти в правия път.

ДУ: Едно от нещата, които зрителите на тези предавания казаха, бе, че по някакъв начин тази телевизионна мрежа е осуетила излъчването на тази информация. Би ли коментирал за момент дали това отговаря на истината?

КГ: Не, хората от Гая нямаха представа за подробностите на информацията, защото ние не им бяхме съобщили нищо. Така че те щяха да научат няколко дни или седмици по-късно, при заснемането на съответния епизод.

ДУ: И аз бях еднакво виновен заедно с теб, защото бях много зает с довършването на моята книга и бях оставил всичко друго настрана. Аз работех понякога до 5 и 6 часа сутринта. Просто нямах време за нещо друго и не можахме да направим и излъчим новите интервюта.

КГ: Да, точно така.

ДУ: И много скоро след това Каубоя бе отстранен и ние проведохме конференцията Контакт в пустинята. И това бе всъщност първото ти участие в конференция, в която хората знаеха кой си, ако не броим участието ти в Conscious Life Expo.*)

*) Conscious Life Expo – ежегодна конференция в Лос Анжелис по въпроси на духовното развитие. – Бел. прев.

КГ: Точно така.

ДУ:  Това бе едва втори път, в който ти се появи пред жива аудитория.

КГ: Да. Точно така.

ДУ: Би ли ни разказал за някои от странните неща, които ти се случиха по време на Контакт в пустинята?

КГ: В една от вечерите седях зад бюрото си и видях през прозореца в небето една синя светлина. Погледнах я и помислих, че е звезда, която извивката на стъклото правеше да изглежда синя. Станах и реших да изляза навън и да погледна какво става. И когато излязох, видях синята светлина. Влязох обратно вътре, взех телефона си, за да я заснема и тогава видях как тя примигваше и се движеше по небето.

ДУ: А преди това не премигваше?

КГ: Не, първоначално бе неподвижна плътна синя светлина.

ДУ: Наистина? О кей.

КГ: И тогава ти се обадих или ти изпратих съобщение.

ДУ: Да, ти ми изпрати съобщение и настояваше да изляза навън.

КГ: Да, написах ти нещо от рода: „Излез навън сега!”

ДУ: Без да ми кажеш защо трябваше да го направя.

КГ: Точно така.

ДУ: И тогава аз излязох навън, без да зная какво да очаквам. Нека започнем с теб. Ти какво видя от твоето местоположение?

КГ: Виждал съм много пъти сини сфери, но тази очевидно щеше да бъде … помислих си, че това ще бъде едно масово явление, така че бях доста развълнуван. Така че аз записах с помощта на телефона си каквото успях, което донякъде се вижда.

image008Беше вълнуващо, защото се случваше в присъствието на около 5,000 души там долу.

ДУ: Това е нещо, което аз също видях, и интересното е, че при мен имаше едно момиче, което ми помагаше, и тя видя един облак от синя енергия над главата ми, нещо като духовно явление, точно преди ти да ми изпратиш съобщението.

КГ: Да, това е доста странно.

ДУ: И аз останах навън и наблюдавах този обект повече от час. И предполагам, че си чул, че много други хора също са го видели, защото аз определено …

КГ: Да. На следващия ден много хора казаха, че са видели една синя сфера във въздуха.

ДУ: Точно така.

КГ: Някои хора са я видели да примигва, други са я видели като неподвижна постоянна светлина.

ДУ: Какво според теб се случваше с тази синя сфера?

КГ: Тогава наистина не знаех, защото тя не изглеждаше да се интересува от мен.

ДУ: Имаше ли нещо, което се случи по-късно, което показа наличието на такъв интерес?

КГ: Да. По-късно ми бе казано, че през този период определени хора, в това число и аз, сме получили някакъв вид информация от сферата, докато тя е примигвала.

ДУ: Това предполага, че може би когато лицето, с което бях, видя тази синя светлина над главата ми, тогава това е могло да се случи.

КГ: Да, това бе една странна ситуация.

ДУ: Какво бе следващото нещо, което ти се случи, след като видя синята сфера?

КГ: Всъщност, това бе на следващата сутрин. Лежах в леглото си и започнах да чувам хор от гласове на хора от всички възрасти и от двата пола. Мисля, че те повториха това четири пъти. Чух ясно: „Ние сме пратеници и помощници Единствения Безкраен Творец”, отново и отново, четири пъти подред.

Станах и се зачудих: „Какво, по дяволите, се случва?” Излязох навън, огледах се наоколо, погледнах към небето, огледах цялата околност и не видях нищо особено.

ДУ: Това звучи точно като нещо, извадено от Закона за Единството.

КГ: По този повод, аз се върнах и отново си легнах. От известно време бях разнасял със себе си Закона за Единството, без да мога да го чета. Когато се опитвах да прочета нещо, думите започваха да плуват над страницата. Не можех да запомня нищо. Беше много обезкуражаващо.

Е, този път взех книгата и започнах да чета, и можех да запомня всичко прочетено. И което е още по-странно, в моето общуване с Тиър-Ер след това, той започна да комуникира с мен с терминология, много сходна и в някои случаи идентична с тази на книгата.

ДУ: Нека се върнем към тази първа среща, която имаше с хората от Съюза на ТКП. Кой бе един от първите въпроси, които те зададоха на Сините авиани в твое присъствие?

КГ: „Вие ли сте Ра от Закона за Единството?”

ДУ: И какъв бе техният отговор?

КГ: Той просто ме накара да повторя: „Аз съм Ра-Тиър-Ер.”

ДУ: Тогава това, за което разказваш, изглежда като още по-добро доказателство за връзката между Закона за Единството и случилото се с теб. Изглежда сме достигнали момента, в който трябва да бъде по-категорично подчертано, че става дума за една и съща група същества. Би ли се съгласил с това?

КГ: Сега вече съм готов да се съглася. Преди, както знаеш, винаги съм бил малко колеблив да направя тази връзка, докато сам не получих такова доказателство.

ДУ: Кое е следващото нещо, което ти се случи по отношение на нови контакти?

КГ: Нови контакти, за които не съм разказвал?

ДУ: Да.

КГ: Каарии се свърза с мен и ми предаде малко нова информация за случващото се с този тип Каубоя – за това, че по някаква причина той е бил силно възбуден и е искал да ми отмъсти. Той се е опитвал да достигне до различни свои контакти, за да разбере как може да се добере до мен.

ДУ: Значи макар привидно Сините авиани да са били блокирали достъпа му до теб, той се е опитвал да използва връзките си, за да заобиколи по някакъв начин тази забрана.

КГ: Точно така. И това е било забелязано, и те казаха, че го държат под око.  

ДУ: Нека те попитам за следното. Ако бяхме публикували тази оперативна информация относно Антарктика навреме, ако двамата не бяхме прекалено заети с лични проблеми и с писане, те какво щяха да могат да направят, което не успяха да направят?

КГ: Ами да проведат една операция под леда.

ДУ: Какъв вид операция?

КГ: Ами, или да отидат там и да вземат неща от тях, или да влязат, да ги атакуват и унищожат.

ДУ: Уха!

КГ: Да. Те знаеха, че има нещо, което се случва под леда, но не знаеха местонахождението на тези инсталации.

ДУ: Значи Каарии разговаря с теб и какъв бе начинът? Дали в стаята ти се появи светлина, или те отведоха във Вътрешната Земя както преди?

КГ: Това бе една от тези етерни конферентни сесии.

ДУ: Като това, което нарекохме „конструкцията”?

КГ: Да.

ДУ: Значи ти се намираше в някакво бяло пространство?

КГ: Да, всичко наоколо бе бяло освен … всъщност столът й също бе бял.

ДУ: Значи тя ти каза, че Каубоя се е опитвал да се добере до теб, но без успех.

КГ: Да. Тя също така ме информира, че охраната, която е отбранявала тези съоръжения, е била напълно паникьосана от това, че не са успели да засекат автобуса на Башар по време на разузнавателния полет и че са били разгласени определени техни местонахождения под леда.

ДУ: Да, мога да си представя това, ако винаги са мислели, че могат да засекат всеки приближаващ се кораб и ако такъв кораб се окаже невидим, това би им изглеждало много страшно.

КГ: И те разбират, че ако Съюза на ТКП, който провежда операции над тях, е разполагал с цялата тази информация, с тях са щели да се случат много лоши неща, особено с новите кораби, с които Съюза вече разполага. 

ДУ: Ти спомена също, че Каарии е споделила персонална информация с теб. Разбира се, всички биха искали да знаят, ако има някои пикантни новини, които би могъл да ни разкажеш.

Ти бе споменал, че си бил силно депресиран относно Каубоя, който те е изтезавал. Тогава тя опитваше ли да ти окаже някаква морална подкрепа, да те ободри?

КГ: Да, имаше малко съвети от нейна страна, но също така и разговор относно хора в моето обкръжение, случващото се с тях и някои напълно лични неща.

ДУ: Разбирам. Имаше ли нещо друго, което се случи по време на тази среща с Каарии?

КГ: Тя ме информира, че Гонзалес е наистина при групата бегълци маи и е подложен на тяхното „лечение”, за което бях чувал толкова много.

ДУ: И как ти въздейства новината, че той преживява такова нещо?

КГ: Зарадвах се за него, но не мислех, че ще го видя отново някога, защото той ми бе казал, че ако му се удаде такава възможност, някой ден ще изчезне и ще отиде да се лекува. И че може никога да няма възможност да ми каже „сбогом”.

ДУ: И след тази среща ти имаше ли други срещи с Каарии?

КГ: Да. През следващите седмици имаше няколко кратки срещи тук и там, но наистина нищо значително. Това бяха предимно срещи от личен характер.

ДУ: В това, което си описал в своя сайт, казваш, че си бил в силно депресирано състояние и тогава си помислил, че вече не можеш да бъдеш от никаква полза.

КГ: Точно така. Аз я попитах защо тя продължава толкова често да ме посещава, след като аз наистина нямах какво повече да предложа. Аз не разполагах с никаква оперативна информация. Нищо не се случваше, спрямо което можех да послужа за посредник.

И тогава тя … Тази голяма усмивка се появи на лицето й и ми каза, че ще бъда полезен отново в бъдеще.

ДУ: Ти каза нещо относно това, че тя ще работи заедно с теб.

КГ: Тя ми каза, че сливането на умовете ни, което сме преживели, е създало връзка между нас, при която тя ще се грижи за мен до края на живота ми, тъй като тя ще живее много по-дълго.

ДУ: И според публикуваната от теб информация, това ни отвежда до 10-ти юли (2016), 03:40 часа и следващото голямо събитие.

КГ: Да.

ДУ: Тогава нека сега поговорим за това. Какво се случва в 03:40 часа на 10-ти юли?

КГ: Ами, аз не бях предварително информиран, че ще има такава среща.

ДУ: Обикновено как биваше информиран? Какво се случваше?

КГ: Ами Каарии ме информираше да очаквам следваща среща.

ДУ: Разбирам.

КГ: Също така получавах информация чрез сънищата си да очаквам среща.

ДУ: О, чрез сънища.

КГ: Да.

ДУ: Интересно.

КГ: Да. И така, аз лежах  в леглото си. Очите ми бяха затворени и видях тази бледа синя светлина да прозира през клепачите ми. Отворих очи и видях синята сфера да описва зиг-загообразни движения наоколо.

ДУ: Хм-м. И нямаше никаква представа, че това ще се случи.

КГ: Не. Не този път. И аз станах, подготвих се за пътуване и показах, че съм готов. И тя ме отведе до една от големите сфери в космоса, която съм описал преди. И в момента в който пристигнах там, можах да видя силуета на Тиър-Ер и като че ли до него стоеше човек, доста по-нисък на ръст.

И аз погледнах нагоре. Вниманието ми бе привлечено от нещо. Сферата действа подобно на филтър. Когато си извън нея, не можеш да виждаш другите сфери в Слънчевата система. Когато бях вътре обаче, през нейните енергийни стени можех да виждам останалите сфери. Можех да видя също така изблиците на енергията в Слънчевата ни система.

ДУ: Тя от Слънцето ли идваше?

КГ: Да, тя идваше от Слънцето. Също така сферите трептяха и бавно се отдалечаваха от Слънцето. И се отправяха към Венера и към Земята, както и в други посоки.

ДУ: Като интуит емпат, получи ли някакъв психичен сигнал за това, което виждаше?

КГ: Предполагам, че поради усилването на енергията, идваща от Слънцето, те се придвижваха, за да послужат като буфер на тази енергия.

ДУ: Хм. Ти виждаш сферите да се отдалечават и трябва да ти е било любопитно кой е този силует до Тиър-Ер.

КГ: Нямах време да проявя любопитство. Те бяха доста наблизо и с периферното си зрение видях, че се приближават. Погледнах към Тиър-Ер, който ме поздрави, след това погледнах към другия индивид и той бе от вид, непознат дотогава за мен. Той изглеждаше почти като човек. И той ми се представи като Посланик Мика.

ДУ: Той как точно изглеждаше?

КГ: Бе висок около 1,65 м. Носеше някаква блестяща зелена роба и светло кафяви сандали. Главата му … Знаеш как нашите глави изглеждат някак овални, гледани отгоре. Неговата изглеждаше почти кръгла.

ДУ: Наистина?

КГ: Челото му и главата му – тя бе много по-кръгла. И чертите му бяха … изглеждаше от някакъв смесен вид, но африкански. Носът му изглеждаше много африкански.

ДУ: О кей.image009

КГ: Скулите му изглеждаха като на коренен жител на Америка. Цветът на кожата му бе като този на днешните жители на Либия или на Египет, но с леко оранжев оттенък.

ДУ: О кей.

КГ: Да. Косата му бе прошарена, но почти черна. Очите му бяха кафяви и той … по лицето и в очите му се четеше голямо състрадание.

image010

Имаше бръчки близо до ушите и изглеждаше възрастен.

ДУ: Нека те попитам следното. Ако този човек вървеше по улица в Манхатън, би ли направил впечатление някому? Или той би могъл да се разхожда просто като всеки друг?

КГ: Щяха да го забележат. Щяха да го забележат.

ДУ: Значи не изглеждаше като нас, но нещо подобно.

КГ: Правилно. И той ми каза, че неговият народ обитава една звездна система, която се намира в нашия звезден клъстер, и че те са по същество наши звездни братовчеди.

ДУ: На една от най-близките до нас звезди.

КГ: Да.

ДУ: И какво друго имаше да ти каже?

КГ: Той каза, че неговият народ е влюбен в жителите на Земята. Те обичат нашите култури, нашето изкуство, музика, забавления.

Те имали подобни неща на своята планета и са следили нашето радио, телевизия, интернет, от самото им създаване.

ДУ: Ха, ха. Не зная дали това е добро, или лошо.

КГ: Да. Той обаче говореше перфектен английски.

ДУ: Наистина?

КГ: Без забележим акцент, което силно ме изненада. Очевидно обаче те са ни изучавали много отблизо известно време.

ДУ: Значи те могат да гледат наша телевизия и филми, и се интересуват от тях?

КГ: Да, и то много. Той спомена, както вече казах, че те са ни космически братовчеди и че споделят около 94% от същата генетика като нас, което ми се видя много интересно.

ДУ: Дали те анализират електромагнитни вълни, за да гледат телевизионни програми и филми, излъчвани по телевизията? И също така имат достъп до интернет и могат да гледат филми по Ю Тюб или нещо подобно?

КГ: Той каза, че те щателно са преглеждали Интернета, радиото и телевизията ни от самото им начало.

ДУ: Хм. Те очевидно имат напреднали способности, за да правят това, защото ние нямаме подобни способности за връзка с друга планета. Официално ние не познаваме други планети и не можем да ги виждаме.

КГ: Да, те са една напреднала в развитието си раса. Той пребивава в нашата Слънчева система като посланик от известно време.

ДУ: Хм.

КГ: Обаче аз не зная къде се намира посолството му.

ДУ: Научи ли нещо за неговата култура? Как изглеждат неговите хора? Каква е тяхната история?

КГ: Единственото подобно нещо, което той засегна, бе, че неговият народ е бил потъпкан от същите същества, които потъпкват и нас тук на Земята, и че те са извоювали свободата си само от три поколения насам.

ДУ: Уха!

КГ: Той посочи също, че продължителността на техния живот е малко повече от 300 обиколки на планетата им около тяхната звезда, което предполагам означава, ако приемем това за една година, че те не много отдавна са се освободили от тези, които са ги контролирали.

ДУ: Предвид мащабите на това, което разкриваш тук, и някои от нещата, които съм чул от други свидетели относно Драко, които упражняват контрол върху земното население, здравият разум не предполага ли, че ако неговият народ е отхвърлил потисничеството на Драко, те след това са преживели някакъв вид масивен квантов еволюционен скок, който се е случил много наскоро?

КГ: Това е много, много възможно. Той не стигна до това, но каза, че неговите хора проявяват силен интерес да дойдат и да ни помогнат да направим нашия преход. Той каза, че техните проблеми не са били толкова сложни като нашите, но са били достатъчно сходни, за да могат да ни окажат голяма помощ, ако сме готови да я приемем.

Много от тези различни групи обаче очакват от нас, след случилото се с рептилите … ако успеем да се освободим, те не очакват да поискаме веднага помощ.

ДУ: Доби ли представа как те са успели да победят Драко? Дали това е било чрез някакъв вид война? Дали това е било с промяна на съзнанието? Дали е било възнесение? Точно какво се е случило с тях?

КГ: Не зная, но той отбеляза, че в края на техния конфликт той е бил в контакт с Тиър-Ер по почти същия начин, по който аз контактувам с него.

ДУ: Наистина?

КГ: Да. Той също така отбеляза, че неговите хора са били на Земята като бежанци по време на тяхното … когато те са били под контрола на тази група. Различни групи са успели да избягат и са дошли на Земята и са живели тука през продължителни периоди от време.

ДУ: Доби ли представа за какъв период от време говори той?

КГ: Не. Той заяви обаче, че това е било нещо доста често срещано и че по онова време тук са идвали много различни групи бежанци.

ДУ: В твоята публикация ти заяви също, че неговият народ съвсем наскоро е преминал през процес, подобен на този, през който ние преминаваме в момента.

КГ: Точно така.

ДУ: И че това, което ние преживяваме, в термините на Закона за Единството, прилича много на това, което там наричат „жътва”, или което аз наричам Възнесение. Следователно дали той е имал това предвид – че неговият народ всъщност се е възнесъл и че това се е случило съвсем наскоро?

КГ: Да. Много вероятно да е имал предвид точно това. Той не конкретизира, но също така говори в контекста на това, че неговият народ се е освободил наскоро. Така че не бе ясно дали той говореше за освобождението на своята планета, за едно възнесение, или и за двете.

ДУ: Имаше ли вид той да притежава някакви способности, типични за възнесението?

КГ: Не по време на тази наша кратка среща. Тя продължи много малко време.

ДУ: Той можеше ли да комуникира телепатично?

КГ: Всъщност, да. Аз го попитах защо ми говори на английски, а не комуникира невербално, тъй като невербалната комуникация изглежда по-ефективна. Той отговори, че е напълно способен да комуникира телепатично, но че предпочита да използва моя език. А може би е искал да практикува английския си или нещо подобно.

ДУ: Мислиш ли, че след като неговите хора са изследвали нашите медии, действително ни харесват?

КГ: Ами, той посочи, че ние имаме доста неща да преодоляваме и че неговият народ е влюбен в много неща от нашата култура, но не харесва склонността ни към агресия. И те са наясно, че голяма част от агресията и начините, по които реагираме в момента, биват контролирани.

ДУ: Какво имаш предвид под „контролирани“?

КГ: Ами контрол върху ума, пропаганда, всичко, което се случва на Земята точно сега, което ни разделя и ни кара да се хванем един друг за гушите.

ДУ: Мислиш ли, че ако можехме да разговаряме с тези хора, че по отношение на своите личности те щяха да ни изглеждат по-различни от средния жител на Земята?

КГ: Да. Той бе много конкретен, но също така много спокоен и състрадателен. Той се представи пред мен като наш съвременник, който на своята планета е изпълнявал подобна на моята роля спрямо Тиър-Ер.

Той е искал да се срещне с мен и искаше ние да знаем – човечеството да знае – че ние имаме в тяхно лице едно семейство и че след като веднъж преодолеем този контрол и всичко, през което преминаваме сега, има едно по-голямо общество, едно наше семейство, което очаква да се срещне с нас и да ни помогне.

ДУ: Ти какво почувства, или какво той каза, че те ще имат да ни предложат? С какво ще могат да ни бъдат полезни?

КГ: Опит. Ще ни помогнат да преодолеем много от емоционалното … просто във всичко. Неговият народ, след като веднъж се е освободил от тиранията, е трябвало да се излекува, след това да израсне и да се превърнат в галактически същества. Те също са били затворници в своята планета.

ДУ: Значи всъщност тяхната история е много сходна на нашата.

КГ: Много сходна. Очевидно, поради голямото расово и етническо разнообразие на нашата планета и различните религии, нашата ситуация е доста по-усложнена от тази, която са имали те.

ДУ: В своята публикация ти спомена, че тази среща и приключила изведнъж.

КГ: Да, така стана.

ДУ: И точно как се случи това?

КГ: Той току-що бе завършил един свой коментар, когато зад него и Тиър-Ер се появи една Синя сфера. Тя застана почти над главата на Мика и близо до рамото на Тиър-Ер и спря там. Очевидно бе настъпил моментът те да си тръгнат.

ДУ: И ти каза, че си бил малко шокиран и донякъде разочарован, защото си мислел, че ще можеш да разговаряш малко повече с Тиър-Ер.

КГ: Точно така. Бих искал да разговарям с Тиър-Ер за космическата гледка, която бях видял, но не успях и бях отведен в стаята си.

ДУ: Как се почувства след всичко това, след толкова дълго отсъствие?

КГ: Бе вълнуващо. Беше хубаво да разбера, че нещата щяха да продължат. До онзи момент се чувствах … как да кажа, изоставен. Не получавах обикновените новини от Тайната космическа програма. Нямах много от обичайните си лични срещи с Тиър-Ер. Така че случилото се бе окуражаващо.

ДУ: Какво си помисли по повод на това, че този човек е имал контакт със същото същество, Тиър-Ер – очевидно по същия начин както с теб, след което е станал посланик в напълно различна слънчева система? Помисли ли, че същото може да се случи и с теб?

КГ: Не, не го помислих.

ДУ: О кей.

КГ: Помислих, че е много интересно, че той е изпълнявал същата роля на своята планета, каквато изпълнявам аз в момента.

ДУ: Разбирам. Е, това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод. Може да очаквате още много от тази история тук в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхме заедно.