Инсценирани отвличания от извънземни – 134 епизод, 16 януари, 2018 г., Дейвид Уилкок и Емери Смит.

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок, и съм тук заедно с Емери Смит.

Емери, благодаря, че си тук.

Емери Смит: Благодаря за новата покана, Дейв. Високо оценявам това. 

ДУ: В предишния епизод започнахме да разговаряме за тези генетични програми, които са били провеждани, в т.ч. и за идеята за синтетичните клетки, синтетичната биология.

И ти спомена нещо, което мисля … Изглеждаше, че за теб това е нещо много лесно, но то вероятно е било трудно за разбиране от страна на доста хора. Това е идеята, че … по думите ти е възможно чрез най-различни процеси да бъдат произведени голям брой клонинги.

Какво е толкова привлекателно, свързано с производството на тези клонинги? Защо тези хора са толкова ангажирани с производството на такива форми на живот?

ЕС: Мисля, че всяка от различните организации, свързани с това, има свой дневен ред.

image001

Искам да кажа, че има един център, който управлява всичко, но трябва да разбереш, че в това участват различни типове съоръжения и организации. И направо не можеш да му уловиш края.

По мое мнение, те правят това с цел подготовка на лъжлива инвазия, или за да използват тези същества като част от … за да участват в някакъв вид война, или даже с цел организиране на отвличания на хора.

ДУ: Отвличанията са нещо, което започна с Бети и Барни Хил в началото на 1960-те.

image002

ЕС: Точно така.

ДУ: И оттогава насам имаме тези предполагаеми Сиви, които извършват това.

ЕС: Точно така.

ДУ: Аз съм любопитен защо според теб няма сведения за отвличания от страна на Сивите преди случая с Бети и Барни Хил?

ЕС: Това е най-спорният въпрос, който получавам през цялото време, и аз имам чудесен отговор за него.

Тези хора наистина са били отвлечени, разбираш ли? Това наистина се е случило. Ето защо те са могли да издържат успешно множество тестове за лъжесвидетелство. Ние също така сме интервюирали много отвличани хора. Това е нещо реално. Искам да кажа, че те наистина са преживели това – в ума си и физически.

Това, което искам да кажа обаче, е, че това не са били реални неща, що се отнася до съществата, до драматургията и това, което се е случило, поради наличието на тези програми, които обхващат цялата планета и които целенасочено са координирани да протичат едновременно.

Така че когато интервюираме лице, което е било отвлечено от Ню Хампшир, то ни разказва съвсем същата история като отвлеченото лице от Намибия или от Япония, защото те са били отвлечени по един и същ сценарий, който включва различни епизоди, които лицата трябва да видят и запомнят, и чрез които трябва да бъдат травматизирани.

И те могат да направят това по много начини, като използват фалшиви постановки, клонирани програмирани форми на живот. Първо, карат жертвите да изгубят съзнание, след това ги събуждат в стая, където мними хирурзи ги обработват със специален газ …

ДУ: Чакай малко. Искаш да кажеш, че използваните за целта НЛО са фалшиви?

ЕС: Да.

ДУ: О кей. Но използват кораби, които могат да летят?

ЕС: Да, използват реални летателни апарати, които са възпроизведени по модела на извънземните. 

ДУ: О кей, разбирам.

ЕС: Но това са НАШИ кораби. Това не са извънземни кораби.

ДУ: Не са холограми, а истински кораби?

ЕС: Те могат да използват и са използвали и холограми, при определени случаи, абсолютно. Могат да покажат една хологлама, могат да обгазят дадено място и да причинят автомобилна катастрофа.

И следващото нещо, което разбират набелязаните хора, е, че се намират в някакво съоръжение, но погледите им са някак замъглени. По някаква причина те винаги замъгляват нещата.

Или ще дойдат в нечий дом и ще отвлекат конкретен човек.

ДУ: Преди да продължим, искам да ти задам един въпрос, чийто отговор ми е известен, но бих искал да го кажеш пред камерата.

Гледал ли си предаванията на Космическо разкритие? Запознат ли си с това, което Кори разказва?

ЕС: Не, аз не гледам такива неща. Съжалявам.

ДУ: И каква е причината за това?

ЕС: Не желая да бъда повлиян от някой външен източник на информация, в случай че някой ден ми се наложи да говоря открито за тези неща.

Става ми много интересно, когато някой път ти ми кажеш: „Хей, Емери, аз всъщност имам един свидетел, който ми каза абсолютно същото нещо”. И тогава аз разбирам, че не съм сам.

ДУ: Точно така.

ЕС: Има стотици хиляди като мен, които са просто вцепенени от страх, и не желаят да се покажат. Надявам се тази серия от предавания да накара повече хора да се почувстват малко по-сигурни и да проговорят.

ДУ: Точно така.

ЕС: Защото мога да те уверя, че това наистина ще ги защити.

ДУ: Защо мислиш, че биват извършвани тези отвличания? Ние говорим на тази тема, но не мисля, че сме достигнали до същността й.

Това е нещо, което ангажира неимоверни ресурси. Ние говорим за летателни апарати, за клонирани същества. Ти казваш, че това може да се случи едновременно в Америка, Намибия, Япония. Какъв е смисълът на всичко това?

ЕС: За насаждане на страх по света. Необходимо е да предизвикаш повсеместен страх, за да можеш да контролираш една цивилизация. И какъв по-добър начин от този – да изкараш тези хора по телевизията да разказват какво се е случило с тях. Аз наистина им съчувствам, защото тези неща наистина са им се случили, но не и по начина, по който те си мислят.

Това е, защото Холивуд пуска всеки месец по един филм за злонамерени извънземни и той достига оттук до Филипините за една година. И вече всички хора по света се смразяват от страх от тези гигантски същества, които ще ни завладеят.

ДУ: Спомняш ли си миналата вечер, когато разговаряхме с онзи човек и ти му каза за онова малко същество от Атакама? Спомняш ли си, че първият въпрос, който той зададе, бе: „Трябва ли да се страхувам?”

ЕС: Точно така.

ДУ: Защо мислиш, че това бе първият му въпрос … и той продължи да го задава по различни начини.

ЕС: Хората си мислят: „Ние простреляхме техните кораби. Сега те ще се завърнат със своите оръжия и ще ни избият.”

ДУ: Правилно. Точно така.

ЕС: Земята е това, което аз наричам „Дисниленд на вселената”. Хайде да отидем там, за да видим едни маймуни без косми.

ДУ: Ха, ха.

ЕС: И това е едно много динамично, красиво място.

Това, което всъщност искам да кажа, е, че тук има едно такова голямо биологично разнообразие и извънземните са идвали тук просто за да се полюбуват, да разгледат наоколо, без да имат намерение да направят някакво зло, или нещо подобно.

И това между другото няма нищо общо с всички други отрицателни неща, които са се случили преди милиони години с различни цивилизации на Земята. Аз няма да се впускам в тази тема. Просто казвам, че в този момент, всъщност през последните 1000 години, това е било едно наистина красиво място, което можеш да посетиш и да покажеш на децата си.

ДУ: Хм.

ЕС: И ето че след Розуел и малко преди това с германците, когато те са разбрали, че съществуват тези други същества, с някои от които са сключили споразумения.

И след това в играта се включват природният газ, въглищата и нефта, и нещата биват потулени. Защото ако докажеш как извънземните са се озовали тук … те не са ползвали такива горива.

Виждаш ли, те са с малко по-развито от нашето съзнание, отнело няколко милиона години. Те някога са били като нас. И сега те ни наблюдават как постепенно се освобождаваме от този варварски средновековен начин да режем  взаимно главите си.

Ето защо ние не сме се завърнали отново на Луната … става дума с нормалната космическа програма на НАСА.

ДУ: Точно така.

ЕС: И това е … И всичко това … докато се научим как да се отнасяме един към друг, да се обичаме и да приемаме различията си и да се отърсим от това: „Ти си мой враг, защото не вярваш в това, в което вярвам аз,” или: „Ти си с различен цвят, раса или пол.”

Това е смешно. То не съществува на по-високите нива на съзнание на извънземните извън тази вселена.

Така че те ни изчакват да се променим със собствени усилия. И те ИСКАТ това да се случи. Те са наистина заинтересовани от това.

Това е, в което аз вярвам по отношение на тях.

ДУ: Уитли Страйбър (Whitley Strieber) стана известен в 1980 г., със своята книга „Причастие”, в която за първи път разкри тази история с отвличанията.

image003

image004

Аз го поканих на кръглата маса, която организирах през м. февруари 2017 г. на конференцията Conscious Life Expo.
Едно от нещата, които ми се сториха удивителни, бе, че той докладва, че междувременно си е спомнил повече неща от своето отвличане и че не е виждал само Сиви. Той е видял също така човеци с черни военни униформи, които са били там по същото време. Ти как си обясняваш това?

ЕС: Той вероятно е бил преместен в някакво военно съоръжение, или може би там са присъствали хора от някое военно подразделение, които са се запечатали в паметта му.

Ние даваме лекарства на тези хора непрекъснато. Всеки ден ние извършваме хиляди или милиони операции по цял свят. Ние винаги даваме на пациентите Versant, преди да ги освободим, така че ако нещо се обърка, или ако те чуят някои от вицовете, които си разказваме, докато ги оперираме, да не си спомнят нищо след това. Това действа доста успешно.

Понякога обаче, те имат пълно възстановяване на спомените.

ДУ: Ах.

ЕС: И това е лошо. Това се случва … можеш лесно да откриеш в Гугъл описания на случаи, в които хората са всъщност в пълно съзнание по време на цялата процедура и помнят всичко.

ДУ: Уха!

ЕС: Или  чуват всичко и го запомнят. В същото време не могат да се движат, защото анестезиологът ги е парализирал.

ЕС: Да, много плашеща ситуация. И това е, което се е случило. Той си спомня някои неща, защото лекарствата или приспивателният газ не са му подействали.

ДУ: Значи тази програма за отвличания цели всяване на страх в големи мащаби.

ЕС: Правилно.

ДУ: Значи има смисъл казаното от Уитли, че е бил отвлечен от военните.

Мислиш ли, че има действителни Сиви, които са наистина извънземни и които правят истински отвличания? Или мислиш, че това е просто една голяма странна правителствена програма?

ЕС: Аз вярвам, че това е програма. Точно така.

Вярвам, че е имало … Възможно е да е имало нещо като истински отвличания от извънземни много, много отдавна, защото определени страни правеха някои странни, лоши грешки в замяна на информация, може би на ДНК.

За мен обаче е трудно да повярвам, че сега, след всичко, което съм преживял, във всички случаи след като зная какво те МОГАТ да направят … Както вече казах, извънземните не се нуждаят от нищо. Има обаче много, което може да се каже по повод на други същества.

Така че аз вярвам, че това е изцяло дело на военна, или на някаква специална организация, която стои над военните, която прави това.

ДУ: Спомням си да съм гледал най-малко три или четири пъти д-р Стивън Гриър на трибуна да говори пред публика и ти стоеше там с пълно бойно снаряжение като негов личен охранител.

ЕС: Ъ-хъ.

ДУ: И в една от тези свои лекции той спомена за отвличането на един от генералните секретари на ООН. Това е най-високото политическо ниво на Земята. Така че какво е това? Защо този сценарий достига чак до най-високите етажи на властта в света?

ЕС: Те искаха да сплашат другите хора на тези важни позиции, като за тази цел избраха точно този.

ДУ: Значи ти можеш да потвърдиш … или по-скоро можеш ли да потвърдиш, че това отвличане действително се е случило?

ЕС: Това е информация от втора ръка, получена от двама доста високопоставени хора във Вашингтън, както и от официални документи, които е споделил с мен д-р Стивън Гриър по време на съвместната ни работа. Да, това се е случило.

ДУ: Уха! В такива случаи има ли и втълпяване на хипнотични внушения у отвлечените хора? Те получават ли след-хипнотични внушения за неща, които ще трябва да направят при определени събития?

ЕС: Можеш да се считаш спасен от хипнотични или манипулиращи ума внушения, стига да не гледаш телевизия, да нямаш ай-фон или да не слушаш радио. Така че пожелавам ти късмет.

ДУ: Ха, ха. Значи според теб се прилагат такива внушения?

ЕС: 100%. Това категорично се случва.

ДУ: Информацията ти за това от втора ръка ли е, или си бил свидетел?

ЕС: Не, аз съм видял … По едно време участвах в един проект в базата Лос Аламос. Всъщност това бе проект на една корпорация, която се занимаваше с прилагане на честоти, с контрол върху ума и с изкуствено причиняване на различни емоционални състояния.

ДУ: Ако се върнем обратно към Бети и Барни Хил, тъй като в средите на уфолозите този случай е бил предъвкван много през годините, оказва се, че той всъщност е давал показания, че според него това е било едно отвличане от военни. И той е споменал доста конкретни подробности. След това, с течение на времето, са се появявали все повече така наречени „извънземни подробности”.

ЕС: Точно така.

ДУ: Неговото първоначално впечатление е било, че в това не са били замесени извънземни.

ЕС: Чудя се защо. При тези хора всичко е реалистично. Те имат тези възпроизведени летателни апарати. Ние вече сме усвоили анти-гравитацията. 

Така че за мен няма да представлява проблем да долетя с една от тези машини над къщата ти, да изскоча с един много скъп костюм в стил Холивуд и да те убедя да направиш това, което ти казвам. Особено когато разполагам с тези честотни устройства, с които те облъчвам, и съм те парализирал за известно време, докато те инжектирам, за да изгубиш съзнание.

ДУ: Имаше една твърде смущаваща книга с разкрития, написана от един вътрешен човек, със заглавие „Кукли от хартия”.

image005

И тази конкретна жена-свидетел е преминала през много от най-зверските неща, за които чуваме, свързани с жертвени ритуали. Тя също разказва, че е трябвало да облича сребрист костюм на извънземен и да слага маска, за да прилича на Сив, след което да се гаври с хора в този си вид.

ЕС: Уха!

ДУ: Това е описано в книгата.

ЕС: Хм.

ДУ: Така че има ли случаи, когато хора …

ЕС: Аз мога да потвърдя, че има стотици или хиляди хора, които изчезват само в САЩ всяка година, но за това можеш да научиш само от един-два уеб-сайта в интернет, защото става дума за нещастници – наркомани, бездомници, бегълци.

И аз вярвам, че тези хора биват събирани, тествани с цел изследване на реакциите им и измерване на телесните им показатели, докато са били атакувани от хора, облечени в костюми на извънземни или нещо подобно. Защото по някаква причина те се опитват да определят какъв вид хормони и други неща се отделят от тялото в такива състояния на уплаха.

ДУ: Можеш ли да ни кажеш нещо повече за драматургията, използвана при тези отвличания? Как всъщност изглеждат те отстрани?

ЕС: Добре. Не винаги се налага да използват летателен апарат, но това винаги е от полза. И тези възпроизведени летателни апарати наистина съществуват. Аз лично съм ги виждал.

Те не са изработени толкова добре както оригиналните извънземни модели, чиито копия са, но вършат добре работата си – могат да стоят на едно място във въздуха и да изглеждат страшно. И това е всичко, което имаш нужда да видиш. 

И следващото нещо, което ти се случва – загубваш съзнание. Ти обаче помниш това, преди да са те инжектирали с каквото трябва.

Така че те искат първо да си запомнил образа на едно малко същество, което пресича улицата пред колата ти, или може би това нещо, което току-що се е приземило по средата на автострадата. И ти ще запомниш това. И след това до края на живота си ти ще разказваш за това най-удивително, ужасно нещо, което си видял. 

Защото след това ти си се събудил в друга временно нагласена палатка в близката гора, която те са направили да прилича на операционна зала. И след това си зърнал човек с автомат или с военна униформа, който по-късно ще си  припомниш.

Така че това е нещо класическо и много типично, което се случва непрекъснато.

ДУ: Изглежда че ако си имаме работа с глобалистка организация, която прави всичко това зад сцената, тези хора трябва да се съобразяват с доста ограничения. Изглежда, че съществува някаква доброжелателна сила, която им пречи да направят нещо повече.

Защото тези отвличания всъщност не са чак толкова лоши, нали? Хората биват връщани обратно. Те не си спомнят много неща. Те не са …

ЕС: Те трябва да ги връщат. Те трябва да бъдат върнати в добро здраве, за да могат да разказват своята история до края на живота си. Но ти си прав.

ДУ: Има обаче някакъв вид опозиция на това.

ЕС: Както си забелязал, тези отвличания бележат спад след 1950-те, 1960-те.

ДУ: Точно така.

ЕС: И причината е в този сформиран Съюз. Голяма част от тези хора сега знаят, че това не трябва да продължава. Ние не трябва да вървим по този път.

И както знаеш, тези другите, както и да ги наричат, Белите шапки (the White Hats) … има различни начини, по които ги назовават.

И трябва да знаеш, че сега сме на нивото, когато 90% са добрите и 10% – лошите.

ДУ: Точно така.

ЕС: И нещата ще се развият доста бързо. Истината за всички тези програми ще излезе наяве. Също така политиците клонят все повече към това, защото техните семейства са изложени на опасност и те не могат да ги защитят.

Също така те биват изнудвани с наркотици и като ги заснемат да правят секс с малолетни, след което са принудени да следват заповеди до края на живота си. Знаеш как стават тези неща.

ДУ: Ти как мислиш, или хората от Съюза как мислят – какво ще се случи, след като всичко излезе действително наяве и хората престанат да се чудят дали тези неща са истина, или не?

ЕС: Допитванията показват, че между 70% и 80% от американците вярват, че има живот извън тази планета.

ДУ: Точно така.

ЕС: И проблемът е каква част от тези хора вярват, че извънземните са зли и колко са тези, които вярват, че има както добри, така и лоши. Колко вярват, че добрите се опитват да ни предпазят от лошите? И как можем да докажем това, без да се налага хора като мен да разкриват тази информация?

ДУ: Емери, искам да спомена още нещо. Едно от нещата, за които разговаряхме снощи и което се оказва вярно, е, че значителен брой американци никога не са забравили войната във Виетнам.

На някакво ниво, те все още водят тази война. Те все още слушат онази музика. Те все още боготворят музикантите, станали прочути тогава. Поведението им показва, че все едно нищо не се е случило в популярната музика от онова време насам.

Също така, ние изпитваме този вид ужас от военните в Америка. Мисля, че това е особено тъжно, защото, както разговаряхме, ако има нашествие на Америка по сушата от Изтока, ние ще изгубим няколко щата …

ЕС: Точно така.

ДУ: … и какво ще се случи тогава? Всички ще се сетят за военните и ще търсят помощта им.

ЕС: Е, нагласите на хората се променят много бързо, когато изгубят свободата си. И макар хората да са натрупали отрицателни емоции от миналото … Аз мога да говоря за това, защото съм войник и познавам тези настроения. Те обаче се променят бързо, когато има заплаха в задния ти двор.

И ти изпитваш желание да предпазиш дома си и да издигнеш тази ограда. И тази ограда трябва да бъде достатъчно висока.

Така че хората променят отношението си, когато се случи нещо подобно, защото всеки има семейство и не желае война. Хората не са родени, за да водят война.

Ако попиташ болшинството хора по света, без военнолюбците, дали биха искали да се бият, всички ще отговорят отрицателно. Така че кой контролира тези войници?

И ще се окаже, че става дума за много малък брой хора, които дърпат конците. И това ще излезе наяве.

ДУ: Мисля, че доста хора чувстват, че войните, които сме водили, са завоевателни и с цел контрол върху нефта, маковите полета в Афганистан – всичко в името на парите и печалбата.

Също така има много малко хора, които са наясно със съществуването на Съюза и които са проговорили към този момент. 

Какво можеш да кажеш на тези хора, които все още са в плен на убеждението, че военните единствено се подчиняват на прищевките на глобалистите банкери?

Защото, след това те ще те попитат: „Добре, след като има такъв Съюз, защо нищо не сме чули от него?”

ЕС: Аз мога да те уверя, че този войник на предната линия на фронта и неговият командир, и даже генералът, който ги командва, най-вероятно нямат никаква представа за това, което наистина се случва.

„Аз съм толкова предан на страната си, че ще направя за нея всичко, което трябва. И аз ще се бия, за да я защитя и за да защитя майка си и баща си, и сестра си, и т.н.”

ДУ: Точно така.

ЕС: „И аз ще направя всичко това, защото съм на 18 години и вярвам в това.”

ДУ: Точно така.

ЕС: „Аз вярвам в това!” И те са те накарали да повярваш в това с всичкото … независимо какво се е случило.

И сега, когато нещата излизат на светло, невярващите ще кажат: „Е, къде са всички тези супер-войници?”

И ти не можеш да водиш война … Войната не се води лице в лице. Тя се води зад сцената преди всичко за това кой да контролира тези, които контролират генералите и командирите.

ДУ: Точно така.

ЕС: Така че това е първото, което трябва да се промени. И това е, което хората не разбират. Ситуацията в момента е доста деликатна и доста трудна – тази малка тайна война, която се води зад сцената.

Това е обаче, което ще промени парадигмата. Това е, което ще наклони везните.

ДУ: Изглежда, че съществува едно удивително отсъствие на доверие в официалните медии. И това е станало … Масовите допитвания вече показват, че доверието в медиите е даже по-ниско от доверието в Конгреса. В някои случаи то е по-ниско от 12%.

Имаш ли чувството, че медиите по някакъв начин са съучастници на тези глобалистни престъпници?

ЕС: Не само, че чувствам, но зная, че са. Също така медиите контролират света.

ДУ: При наличието на този тип власт от страна на медиите, би ли представлявало проблем за Съюза да ни покаже това, което прави сега?

ЕС: Не, защото тази ситуация ще бъде коригирана. Този проблем ще бъде решен.

Лидерите, които контролират медиите, твърде скоро ще бъдат принудени да се изправят лице в лице с истината. И хората на Съюза работят по този въпрос отвътре, по-скоро отколкото отвън.

Така че нещата ще се случат отвътре. И това ще засегне също така обикновените хора, които ще се изправят и ще си кажат: „Хей, това не е редно. Ние сме били лъгани.”

Вниманието на хората ще бъде привлечено с помощта на това, което наричат „преки предавания”. Независимо дали това ще стане само за пет секунди, но аз ти гарантирам, че някой ще го запише и то ще …

Така че те ще закрият всички главни сървъри, които се намират на тези танкери покрий крайбрежието на Калифорниая и навсякъде по света.

И това няма да бъде дело само на един човек. В това ще участват стотици хора.

Има стотици неизвестни супер-герои, които ще се появят. Има и неизвестни супер-герои в космоса. Всички те работят в името на едно и също и то е разкритието на проблема.

ДУ: Има доста неприятни неща свързани с Холивуд, които станаха известни. И се чудя дали ти мислиш, че това е част от плана на Съюза?

ЕС: Без да споменаваме конкретни филми, Холивуд също донякъде контролира начина, по който мислим.

ДУ: Да.

ЕС: Но също така те вмъкват в някои от филмите наистина твърде важни неща …

ДУ: Точно така.

ЕС: … адресирани към хората, които са запознати със символиката и с различните езици и текстове. И мисля, че това помага, защото става дума за едно подсъзднателно послание, че понякога нещата се движат в нужната посока. И това е действителната посока.

Мисля, че е важно хората да знаят, че посланието Е отправено. Ако не можеш да го видиш, няма нищо страшно. В крайна сметка ще го видиш, под друга форма.

ДУ: Ето един наистина пряк тъп въпрос – Военните работят ли в наша полза? И ако това е така, отвличанията ще престанат ли, след като те постигнат успех?

ЕС: Да, военните са определено 100% на наша страна. Както знаеш, тези … Тези на горните нива започват наистина да се смущават от манипулациите. Те имат свои агенти, които ги информират, и постепенно започват да откриват истината.

И фактът, че това се случва сега, е един много добър знак.

image006

ДУ: Ти каза, че отвличанията вече са силно намалели. Искаш да ми кажеш, че хората на Съюза водят война за драстично намаляване на тези отвличания?

ЕС: Мисля, че става дума повече за пари, които отиват в полза на тайни корпорации. В миналото те използваха военните, за да им помагат при провеждането на определени операции, без военните да знаят защо правят това, което им биваше наредено, например да вземат … или да отидат някъде и да заколят една крава. Те единствено са изпълнявали заповеди, каквито са били очакванията към тях.

Те не са имали представа точно какво се случва и не им е било разрешено да задават въпроси. А ако са задавали въпроси, са бивали моментално ликвидирани.

ДУ: Ако тези престъпни групировки, както ги наричат много хора … Ако те бъдат победени, смущаващите неща, за които говорихме в този епизод, свързани с отвличанията, ще бъдат ли едновременно с това прекратени?

ЕС: Да, ако престъпните групировки бъдат победени.

ДУ: Значи, в определен смисъл, в момента сме свидетели на една Трета световна война в сянка.

ЕС: Точно така.

ДУ: И толкова много хора нямат никаква представа, че това се случва.

ЕС: Всичко това е тук пред очите на всеки, който наистина се замисли и се огледа какво става по света. Но както знаеш, хората нямат време за това.

И това не е по тяхна вина.

ДУ: Прав си.

ЕС: „Аз трябва да работя. Тази вечер трябва да се нахраня. Трябва да направя тези неща. Аз също съм в матрицата.”

ДУ: Да.

ЕС: Съответно: „Какво мога да направя? Трябва да се съобразявам.” Ние всички трябва да се съобразяваме донякъде, но вече е време да започнем да се съпротивляваме.

ДУ: Как мислиш, че ще изглежда светът, след като веднъж настъпи Разкритието и престъпните групировки бъдат сразени?

ЕС: Всичко ще се промени за една нощ. Ще станат известни всички технологии, които са крили до момента. Светът ще процъфти. Ще настъпи пълно изобилие. Няма да има гладуващи.

Ще има чиста вода за всички. Всеки ще има дом, светът ще се обедини и всичко останало ще остане в миналото.

И старата парадигма … Ще забравим за своите религии и всичко това, защото …  всичко това ще бъде разкрито едновременно.

Това ще промени начинът, по който сме били мамени от момента на раждането си.

ДУ: Точно така.

ЕС: Истината ще излезе на светло. И всички ще се извинят и ще бъде красиво.

ДУ: Е, Емери, благодаря ти за участието. Искам да благодаря и на нашите зрители. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, заедно с нашия специален гост Емери Смит.