Кой построи Луната? – 42-ри епизод – Март 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. В този епизод ние ще продължим нашата дискусия относно Супер Земята и по-конкретно относно оцелелите от този ужасен катаклизъм. Според свидетелите, с които съм бил в контакт, и според информацията, която Кори притежава директно, Супер Земята е била разрушена, а фрагментите от нея сега представляват Астероидния пояс, който се намира между планетите Марс и Юпитер. Това ще бъде една доста интересна информация, която мнозина от нас са искали да узнаят от толкова дълго време и която дава отговор на толкова много загадки. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: Бих искал да започна с това, което Брус, главният свидетел на Ричард Хогланд, ми каза относно природата на цивилизацията, обитавала Супер Земята. Според мен има прекалено много съвпадения между това, което ти си чел в интелигентните таблети, и това, което той ми каза, за да можем да говорим за случайност. Тези неща съвпадат прекалено много. За мен бе напълно главозамайващо, когато ние с теб разговаряхме за първи път подробно през октомври 2014-та, колко много от казаните от Брус неща ти можа независимо да потвърдиш от първа ръка. И отново: трудно е да обясня на хората колко често това се случва, когато разговарям с различни свидетели. Аз пазех толкова много информация, която никога не съм оповестявал, за да спечеля доверието на тези свидетели, за да продължавам да чувам повече, както и за да не загазя или да бъда убит. Сега обаче, след като сме започнали всичко това, нека отворим широко вратите, за да дадем път на скриваната до момента информация.

Бих искал да се върна към това, което Брус разкри относно расата, обитавала Свръх Земята. На първо място той каза, че височината им е била 21 метра. Това вероятно се дължи на по-големия размер на планетата, на различната гравитация, при която съществата ще бъдат по-големи … Мислиш ли, че това е възможно?

КГ: Да, различно барометрично налягане и други подобни неща.

ДУ: Той каза, че тази раса е била изключително технологично напреднала. Това е бил изводът, до който са достигнали в ТКП. Също така, очевидно те са се занимавали с трансхуманизъм, което е идеята за интегриране на тяхната човешка форма, която е била гигантска – между 21 и 27 метра, с някакъв интернет вид компютърен мейнфрейм.  

КГ: Ако те са се заигравали с нещо такова, мога да разбера защо то може да е довело до големи проблеми.

ДУ: Други факти, по отношение на които той изглеждаше твърдо убеден и които бяха независимо потвърдени от свидетеля Джейкъб, включват това, че тези хора отдавна са били преодолели нуждата от използването на вербална комуникация и че са считали говоренето през устата за нещо ужасно бавно. И на него конкретно са му казали, че те са развили някакъв вид интернет уайфай метод на комуникация, включващ микро изменения на цвета на кожата на лицето, на кожния пигмент или нещо подобно.

КГ: Така както ние имаме микро лицеви промени в изражението, те са имали микро лицеви изменения на аурата на лицата си.

ДУ: Значи ти си чул за това?

КГ: Да, и те не са единствените същества, които правят това. Някои същества, които комуникират телепатично, излъчват някаква аура от светлина, която също се променя.

ДУ: Значи ти можеш да потвърдиш, че някои хора в действителност са постигнали тип киборг интеграция на мозъка си с волтажа на кожата на лицето си? Нещо като широколентов интернет обмен на данни между двама души, когато се гледат един с друг?

КГ: Става дума за това, че при някои напреднали в развитието си същества, когато комуникират по телепатичен път, има някакъв вид освобождаване на енергия чрез аурата на кожата. Така се предава огромно количество информация.

ДУ: Възможно ли е това, което казва Брус, че това може да бъде напълно кибернетична връзка, основана на компютърна технология, свързана с мозъка?

КГ: Разбира се. Те са били достатъчно неразумни да свържат по този начин нервната си система.

ДУ: Той каза, че те са направили точно това, че всъщност са развили способността да качват на компютърната система част от своето съзнание.

КГ: Те открили ли са тела с импланти?

ДУ: Очевидно е имало нещо такова и аз ще се върна към това след минута, но интересното е, че и двамата може да научите един от друг неща, които не сте знаели. Даже и на твоето равнище (на секретност) информацията е разчленена, така че никой няма поглед върху пълната картина. 

КГ: Точно така. Има например някои места в Лунния оперативен център, до който не съм имал достъп.

ДУ: Добре, така че след малко ще достигнем до телата, които те са открили. Ако продължим разказа на Брус, той каза, че те са притежавали технология за построяване на бази във вътрешността на тези луни и че тази технология е била свързана с нещо, което е било с размерите само на една топка за бейзбол. Предполагам, че по-малкият размер е правел нещата по-лесни и те са могли да изпращат тези устройства назад във времето, за да проникват във вътрешността на различни луни и да изграждат там бази с помощта на малки нано роботи. И те са изпращали тези устройства в подходящи моменти в миналото, за да построят бази, които да бъдат готови в момента, в който са им били необходими. Ти чул ли си за нещо подобно?

КГ: Не за изпращане на някакви сфери назад във времето. Това ми напомня много за нещата, свързани с изкуствения интелект.

ДУ: Разбирам, но такава технология би била възможно да съществува?

КГ: След всичко, което съм видял, не виждам защо да не може да съществува.

ДУ: О кей. Всъщност има едно малко видео на един робот, който е само парче фолио, в който има вграден един малък чип, който робот може да разнася определени неща. Нека го погледнем за малко.  https://www.youtube.com/watch?v=jS2eW6FBpG4   Това видео ме кара да  настръхна целия, защото тези малки създания могат да се движат свободно, да пренасят неща и ако могат да развият способност да правят точни копия на себе си, както и да консумират материал … И това е, което ние имаме в момента. Представи си какво става, ако технологията ни е напред със 100, или с 1000, с 10,000 години! Тези нано същества могат просто да пощуреят, нали така?

КГ: Да, както вече казах, когато става дума за нано роботи и изкуствен интелект, светва една голяма червена светлина и всички в ТКП и в Супер Федерацията … всички са много силно разтревожени от тази технология.

ДУ: Нека сега отидем при Луната, защото тя е фокусът на този епизод. Какво си чул за Луната, преди те да я преместят близо до Земята?

КГ: Имаше съобщения за изграждане на бази толкова надълбоко, свързани с този изкуствен материал, от който е изработена повърхността или фюзелажа на това, което е представлявала Луната.

ДУ: Искаш да кажеш, че има фюзелаж в центъра на Луната и че те са прокопали чак дотам?

КГ: Не зная нищо от личен опит. Имаше две различни съобщения. В едното се казваше, че е имало една куха луна, която е била използвана набързо, както и друго съобщение, според което това е била една специално изградена огромна станция.

ДУ: Чул ли си лично нещо, според което земната Луна е по-стара от всички останали обекти в Слънчевата система? 

КГ: Чел съм онлайн, че тя е или нещо, дошло отвън Слънчевата система, или че е прекалено стара в сравнение с останалите обекти в Слънчевата система. Не си спомням точно, но имаше нещо, което не съответстваше, свързано с геологичната й възраст.

ДУ: О кей. Каквото и да означава това, свидетелят Джейкъб, който няма никога да застане пред камерата, ми каза, че Луната е била пренесена чрез портал в нашата Слънчева система и че тя е по-стара от планетите в Слънчевата система. Че тези хора от Супер Земята са я пренесли чрез портал в последната минута, след като са изпратили … и това се връзва с казаното от Брус, че те са изпратили този малък нано робот с размерите на бейзболна топка надалече в една стара слънчева система, която техните врагове не са наблюдавали, защото те са знаели, че техният пръстен ще бъде разрушен и че планетата им ще бъде разрушена. Те са разполагали с много малко време. И историята, която аз чух, е, че те са изпратили този малък нано робот в тази друга древна слънчева система, където се е намирала Луната. И роботът се е върнал много назад във времето, така че враговете им да не могат да го открият. Те построяват луната с помощта на нано робота, пренасят го с помощта на портал и тогава членовете на елита на тази цивилизация на Супер Земята, в последната минута преди избухването на планетата, се прехвърлят във вътрешността на Луната и се пренасят посредством портал. И тук нещата стават твърде странни, защото Брус говори за 12 до 16 милиарда от тези хора, високи между 21 и 27 метра, които са пренесени с помощта на портал вътре в тази Луна. Той каза също, че в ТКП са имали знания от първа ръка, че тези гиганти са построили обитаеми пространства 35 до 70 км. надълбоко под цялата повърхност на Луната, с безкрайно количество коридори между тях. Ти лично не си запознат с това, но това не означава, че такова нещо не се е случило и че не съществува.

КГ: Точно така.

ДУ: Ти обаче каза, че си чул, че е имало някакви бежанци от това катастрофално събитие, разрушило Супер Земята, свързани по някакъв начин с Луната.

КГ: Точно така, които са пристигнали на Луната, след което са се прехвърлили тук като бежанци на Земята.

ДУ: Според времевата линия в разказа на Брус, те са прекарали дълго време във вътрешността на Луната, преди да дойдат тук на Земята. Нека поговорим малко за това. Ти чул ли си, че хората са били във вътрешността на Луната или на повърхността на Луната, когато са избягали от катастрофата?

КГ: Казаха ми, че те са дошли в Луната.

ДУ: В Луната?

КГ: Точно така.

ДУ: Тук има съвпадение с казаното от Брус, защото Луната е била бомбардирана от астероиди и никой не е бил способен да оцелее на повърхността. Те е трябвало да бъдат под повърхността и са създали един много усъвършенстван компютърен модел за насочване на Луната в орбита около Земята специално, защото ако е нямало подходяща планета, на която да отидат, те са щели да бъдат гравитационно уловени от Слънцето и изгорени от него. И те са програмирали орбита около Земята, за да създадат приливи и отливи и да направят Земята много по-обитаема. Това е била в крайна сметка целта им и то не се е случило веднага. Така че ти чул ли си също така, че Луната, която се върти около Земята, е причинила приливите и отливите и е направила Земята по-подходящо място за обитаване?

КГ: Зная, че тя определено е довела до много промени, но тук е имало живот и преди.

ДУ: Да, той каза и това. Но приливите и отливите очевидно биха причинили много по-голямо динамично и разнообразно количество живот на Земята, както и биха направили океаните много по-големи.

КГ: Точно така.

ДУ: Той каза, че преди това да се случи, Земята е била като блато и е имало само плитки морета. Чувал ли си нещо подобно?

КГ: Чувал съм за развитието на цялата геология на Земята, което са чували и всички. Това до голяма степен съвпада, с изключение на малки и големи катаклизми по време на цялата история на Земята.

ДУ: Чувал ли си, че някога Земята е била гореща и заблатена и е имало само плитки морета, и не е била много приятно място за живот?

КГ: Чувал съм, че е била много по-различна, но не че е била неприятно място за живот.

ДУ: О кей. Тогава следващото нещо, което той казва, е, че тези между 12 и 16 милиарда души, които са се телепортирали заедно с Луната, са били елитът на тяхната цивилизация и това съвпада с историята за типичната цивилизация-беглец, с която си запознат, нали?

КГ: Точно така.

ДУ: Ако имаш едно население от над един трилион души, 12 до 16 милиарда е една много малка част от тях, които са искали да спасят собствените си кожи, знаейки, че всички останали са били обречени.

КГ: Точно така.

ДУ: И според Брус оперативната информация на ТКП е показала, че Луната е била бомбардирана и всички тези хора във вътрешността й са загинали по време на това първоначално събитие. Така че към момента, в който е пристигнала близо до Земята, Луната е била силно повредена. Това по някакъв начин съвпада ли с това, което си чул?

КГ: Да, и това се вижда, когато я погледнем.  

ДУ: Не разбирам. Би ли пояснил това?

КГ: Едната страна на Луната е много по-силно увредена и това много прилича на случилото се с Марс. Едната страна на Луната има много повече увреждания, сравнена с останалата част.  

image001

ДУ: Когато той ми разказваше това, стана дума, че това е едно упълномощено разкриване на секретна информация, защото започнаха да се появяват публикации и това, което те сториха, е да завъртят фотосите под малко по-различен ъгъл и тези морета, както ги наричат, тези тъмни области, всички формират един квадрат. Един огромен квадрат, който покрива почти цялото лице на Луната. Малко накланяш фокуса на изображението … Кори, това е нещо главозамайващо, този огромен квадрат не би трябвало да съществува на един естествен спътник.

image002

Какво мислиш, че виждаме там? Какво мислиш, че искат да ни кажат с това?

КГ: Това е елемент от бавното разсекретяване, защото ако в един момент започнат по-голямо разсекретяване и ни кажат, че е имало древни извънземни в Слънчевата ни система, едно от нещата, които ще ни покажат, е много разрушения на Луната, както и една гигантска кула, която е извита и полуразрушена от ударна вълна. Там има различни артефакти от голямо разнообразие от епохи. Луната е нещо подобно на времева капсула, от времето, когато тази Супер Земя е експлодирала и също от времето, когато е имало битки между извънземни и евентуално даже групи от вътрешността на Земята, които са воювали помежду си след настъпването на тези промени и докарването на тези бежанци на Земята. Това са били времена на много драматични промени на нашата планета и тези промени са се случвали на вълни

ДУ: Когато погледнем филма „Пришелецът” на режисьора Ридли Скот, там има това странно космическо създание, което те откриват в една извънземна руина.

image003

По-късно тази история бе последвана от филма „Прометей”, в който се появяват тези гигантски плешиви извънземни с много бледа кожа и черни очи. Някои хора харесват този филм, но за мен гледането му бе много травмиращо.

image004image005

Ти мислиш ли обаче, че това агресивно, гневно същество, което счита човечеството за някаква аномалия, която трябва да бъде изтребена … че ние сме една случайност … мислиш ли, че това е описание на тази древна Раса основатели, според разбиранията на илюминатите?  

КГ:  Определено да.

ДУ: О кей, можем ли да поговорим малко повече за това?

КГ: Чул съм няколко различни версии за тяхната система от вярвания, но в основата си те вярват, че тази древна Раса основатели са … един я нарече техни прародители и тяхна древна кръвна линия. Те се чувстват елит, чиято кръвна връзка може да бъде проследена до тези древни извънземни богове.

ДУ: А защо боговете ни мразят и се опитват да ни избият?

КГ: Това съответства на тяхната теория за премахване на определена част от земното население, защото ние сме безполезни консуматори или генетично замърсени. Това съответства на техния етос и болни представи за бъдещето на човечеството. Те така виждат нещата.

ДУ: Тогава филмът „Прометей”, в който те откриват тези много древни руини, наподобява ли на религиозно причастие за тези хора? На тях казва ли им се, че тези филми показват част от действителността?

КГ: Зависи. Много от тези хора се занимават с научни изследвания. След това някои от тях, които са част от тези престъпни групировки, могат да посещават тези древни места. Това е нещо подобно на религиозни посещения на свети места, обитавани някога от техните богове.

ДУ: Това ще рече, че някои от тях може да посещават такива места в Слънчевата система?

КГ: Да, някои от хората, появили се на тези тайни събрания, имат такъв извънземен достъп. 

ДУ: И при положение, че Исус се появява само преди 2,000 години, за тях това е едно нищо. Защото за тях това са много по-стари неща и съответно много по-интересни.

КГ: Да, отпреди десетки, десетки, десетки милиони години. И някои от тези неща са толкова древни, че те не могат да определят точната им възраст.

ДУ: Тогава ти би ли се съгласил с изявлението на Брус, според когото … ти не си запознат с цифрата, но става дума за тези 12 до 16 милиарда души, които са загинали във вътрешността на Луната, докато тя е пътувала към Земята.

КГ: Имало е масивни поражения на структурата й.

ДУ: Той също каза, че към онзи момент Луната е била толкова пострадала, че вече почти не е функционирала според своето първоначално предназначение.

КГ: Зная само, че тя е осъществила някакъв вид постоянно фиксирана орбита спрямо Земята и че сега всякакви извънземни същества имат свои бази там, в това число и ние. Също така, че във вътрешността на Луната има много тайни, с които не съм бил запознат. Също така, че тя е била място за убежище за бегълци от някакъв огромен катаклизъм, които са направили животът на своята планета невъзможен.

ДУ: О кей. Чувал ли си да има някакъв вид изкуствен интелект в Луната, или че в Луната има компютър, който може да демонстрира изкуствен интелект?

КГ: Зная, че те използват холограми и други трикове, за да прикриват някои неща на Луната.

ДУ: Какво имаш предвид?

КГ: Холограми над определени области на повърхността, така че те остават невидими за телескопите. Не зная обаче нищо за изкуствен интелект или за някакъв супер компютър във вътрешността на Луната.

ДУ: Това е нещо, заявено от няколко други свидетели, така че го считам за много вероятно. Друго нещо, което Брус каза, е, че някои от тези хора са успели да мигрират на повърхността на Луната и са построили някои от тези съоръжения от подобния на прозрачен алуминий материал. Това съответства ли на чутото от теб, че е имало кристални куполи …

КГ: Там има много руини на този тип структури.

ДУ: Какво ти лично си видял, когато си летял над Луната?

КГ: Има куполи, квадратни постройки, кули и предполагам много други неща, заровени в лунния пясък. Всички те обаче са извън достъпа на хора, които посещават Луната. Те са повредени в резултат на различни конфликти и не са достъпни за посещения. Те са оставени да напомнят за различни времена, когато е имало открити войни, преди да възникнат тези федерации и договорености, както и дипломатически зони на Луната и дипломатически съглашения, които предпазват различните групи от това да воюват помежду си, макар че преследват конкуриращи се цели.

ДУ: Нека видим някои кадри от филм на „Проект Разкритие” (Disclosure Project), който е обществено достояние, с отворен код, които показват един свидетел, комуто са показали снимки на това, което той нарича подобни на гъби куполи и структури на Луната. https://www.youtube.com/watch?v=_4hycqDNnPE

image006

“… И той ми показа как действа това, след което отидохме в една друга част от лабораторията и той ми каза: „Между другото, ние открихме база на обратната страна на Луната”. Попитах го: „Чия база? Какво искаш да кажеш? Чия база?” Той повтори: „Ние открихме база на обратната страна на Луната.” И в този момент аз се изплаших и бях ужасен, защото знаех, че ако точно тогава някой влезеше в лабораторията, ние щяхме да бъдем изложени на опасност, защото той не би трябвало да ми дава тази информация. Аз бях удивен, но също така знаех, че той прекрачва граница, която не би трябвало да нарушава. Тогава той извади една папка  и ми показа тази база, в която имаше геометрични постройки, кули, сферични постройки, много високи кули и неща, които изглеждаха като радарни чинии, но които бяха огромни. И това бе всичко. Аз не настоявах за нищо повече. Просто запаметих цялата информация и интересното бе, че когато се прибрах у дома, нямах търпение да дочакам новините, за да чуя съобщение за това, разбира те ли? И няколко дни подред, когато включвах телевизора, очаквах да съобщят, че сме открили база на обратната страна на Луната, но нищо такова не се случваше. И ето че сега сме тридесет години по-късно и все още не сме чули нищо за това.”

ДУ: Ние включваме тези показания, като независимо потвърждение за съществуването на тези неща на Луната и това е една удивителна информация. Аз искам обаче да ти задам няколко въпроса. На първо място, ти каза, че си видял куполи, изработени от нещо подобно на стъкло.

КГ: Да.

ДУ: Те бяха ли полуразрушени?

КГ: Да, това не бяха запазени структури.

ДУ: О кей, в каква степен бяха разрушени?

КГ: Те изглеждаха много древни и много увредени.

ДУ: Доколко бяха прозрачни?

КГ: Те не бяха напълно прозрачни.

ДУ: И бяха покрити донякъде с различни отломки и пясък?

КГ: Точно така.

ДУ: Ти спомена за квадратни постройки. Квадратните сгради също ли бяха направени от този прозрачен материал?

КГ: Не. Някои изглежда че бяха направени от камък, или от подобен на бетон, изкуствен материал.

ДУ: Какво ще кажеш за кулите? Кулите бяха ли направени от този прозрачен материал?

КГ: Да, и те бяха наведени и извити, като да са били ударени от силна вълна.

ДУ: Очевидно има още много какво да дискутираме около тази история, но мисля, че ключовият момент е, че ти наистина си видял тези структури на повърхността на Луната и каквато и да е била цивилизацията, построила тези куполи и постройки, те са били много силно атакувани, защото тези увреждания не са били нещо, което би възникнало естествено. 

КГ: Това е било нещо катастрофално, но аз чух, че е имало и много по-малки катастрофи. Ако имаме избухване на цяла планета, за известно време след това можем да очакваме допълнителни проблеми.

ДУ: Да, това е добре казано. Това бе една наистина удивителна дискусия. Това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод в Космическо разкритие. Отново: направо ми се взе акъла и се надявам, че вашето преживяване е било подобно на моето. Аз съм Дейвид Уилкок и както винаги, благодарим ви, че бяхте с нас.