Кори Гууд и Дейвид Уилкок 19-ти ЕПИЗОД, м. октомври, 2015 г.

ПОХИТИТЕЛИ НА ИЗГУБЕНИ ТЕХНОЛОГИИ

 (С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Здравейте, аз съм Дейвид Уилкок и добре дошли на още един епизод от серията Космически разкрития, защото вие трябва да знаете. В този епизод ние ще продължим оттам, където бяхме стигнали миналия път с този забележителен информатор, с когото имам привилегията и удоволствието да разговарям, Кори Гууд, който твърди, че е работил в нещо, което ние наричаме Тайната космическа програма. Става дума за военно промишления комплекс, който изгражда колонии и колонизира Слънчевата ни система и отвъд нея. Това е една удивителна история, защото тя съответства на съобщеното ми от други информатори, с които съм бил в контакт през по-голямата част от последните двадесет години. Болшинството от тези хора никога не са се появявали в публичното пространство и аз не съм оповестявал получаваната от тях информация в Интернет, което ми позволява много лесно да преценя, когато някой  разказва за същите неща, които вече съм чул. Сега съм много щастлив да имам възможността най-накрая да говоря за толкова много неща, за които не ми бе разрешено да говоря преди, и да бъда тук заедно с Кори в това шоу. Така че благодаря ти много, приятел. Миналия път говорихме за операция Висок скок, говорихме за усилията за разгромяване на германското гнездо в Антарктика и това, че американските войски са срещнали там твърде силна съпротива. За начало – какъв е бил първият метод, използван от германците за осъществяване на космически полет?

Кори Гууд: В началото те са постигнали успех с технологии, разработени от собствените им инженери, с техните собствени инженерни усилия. Те също така са претърсвали Изтока за древни текстове, за които са получавали сведения чрез ченълинг от тези, които са приемали за извънземни същества, с които някои от германските езотерични тайни общества са общували. Това е накарало другите германски тайни общества да организират експедиции, които да търсят тези древни източни текстове.   

ДУ: Те къде са вярвали, че се намират тези текстове … на различни места?

КГ: На различни места – в областта на Тибет, Индия. Много хора са чули историите за древните летящи устройства, които са имали много напреднали оръжия …

ДУ: Вимана ?

19-1

КГ: Вимана и такива, които са изглеждали като научна фантастика, но са били отпреди десетки хиляди години. Западните учени са ги пренебрегвали като измислица, научна фантастика, изпреварила времето си. Тези германски групи са вярвали в съчетаването на науката с езотеричните учения. И те решили да следват тези насоки, получени чрез ченълинг, и да отидат, и открият тези текстове.

ДУ: Съществата от този ченълинг дали ли са им конкретни координати, където да открият текстовете?

КГ: Да, те са им казали, че текстовете са били под определени планински вериги и в определени области, които някога са били част от по-напреднала цивилизация, но са били забравени от съвременния човек. Много религиозни касти и монаси са знаели за тях и са ги охранявали като част от своите тайни учения.

ДУ: Ние с теб говорихме доста в предишните епизоди за тези агартани и ти каза, че това са били русокоси хора от скандинавски тип, които живеят под Земята.

КГ: Някои от тях. Някои от тях са живели под Земята.

ДУ: И ти каза, че германците са предпочитали да работят с тях, вместо с драконовите рептили.

КГ: Да.

ДУ: Аз приемам, че агартаните са били тези, които са предавали информация на германците чрез ченълинг, или това не е вярно?

КГ: Това е трудно да се каже, защото те изглежда са контактували с няколко различни групи.

ДУ: Няколко различни групи извънземни?

КГ: Извънземни групи и също древни групи-бегълци от Земята. Така че е трудно да се определи коя информация от кои групи е дошла. В края на 1930-те са ги накарали да нарисуват тези, с които са комуникирали … главата и чертите на лицето на това същество …

19-2

ДУ: Доста неприятно лице.

КГ: Да, и то е имало много сходни черти със Сивите.

ДУ: Да, но главата е много голяма и има тази малка брадичка.

КГ: Точно така. И германците са били посъветвани да организират масирани експедиции на Изток, за да открият тези документи и те са постъпили по не особено етичен начин. Те са нахлували в села и манастири и с насочени оръжия са изземвали тези свитъци и книги, и са ги отнасяли обратно в Германия.

ДУ: Искаш да кажеш, че въпросните текстове са се намирали в тибетски будистки манастири?

КГ: Да. Много от тях са били в манастири, както и са били нарочно скрити в пещерни системи, които са били запечатани, в планините.

ДУ: В случаите, когато са проникнали в една от тези пещерни системи, имало ли е следи от древни цивилизации, в допълнение на документите?

КГ: От това, което съм прочел в тези умни таблети, там е имало нещо подобно на дървени стелажи, затрупани с тонове свитъци и подвързани книги. В много от тях е имало медицинска информация и различни предполагам тайни учения и тайни лекарства и тайни технологии.

19-4 19-3

ДУ: Това естествени пещери ли са били, или някои от тези изкуствени съоръжения, дело на Древната раса основатели, за които сме говорили?

КГ: Естествени пещери. И когато някои книги били изпратени в Германия, когато те ги разтворили и започнали да ги разглеждат, германските инженери били шокирани да видят, че това са подробни технически чертежи.

ДУ: Когато казваш „свитъци“, представям си някакви стари, разпадащи се парчета кафява хартия.

КГ: Е, някои са били свитъци, докато други са били подвързани книги.

ДУ: Подвързани с кожа?

КГ: Да, подвързани с животинска кожа. Това са били предимно написани на ръка текстове и книги, предавани през поколенията. Хората са ги преписвали буквално и в даден момент са ги  запечатвали и съхранявали в някой манастир.

ДУ: Така че ние не говорим за книги, в които страниците са например от кевлар или друг неразрушим материал.

КГ: Не, само от хартия.

ДУ: И когато казваш „технически чертежи“, това са били описания на двигателите на летателните съдове?  Какво е имало на илюстрациите?

КГ: Голяма част от написаното е трябвало да дешифрират в течение на времето, но това е било началото на електро-гравитационните летателни апарати, които по-късно на Запад са нарекли извънземни репродуцирани кораби.

19-5

Те са били задвижвани чрез завихряне на живак, който е създавал електро-гравитационна подемна сила. Това е била една много проста, но също така и много сложна идея. И след като веднъж немските учени са се сдобили с тези знания, те са ги съчетали с разработките си до момента и са успели да напреднат извънредно много за кратък период от време.

ДУ: Те били ли са запознати с езика на книгите, или е трябвало да се научат да ги разчитат?

КГ: Това е бил един от най-сериозните проблеми и е трябвало да докарат някои силно съпротивляващи се, да ги наречем „доброволци“, от тези далечни места, за да им помогнат при дешифрирането на текстовете.

ДУ: Тибетци?

КГ: Тибетци и хора пазители на знанието, за да им помогнат да ги преведат, доколкото са могли. Много от тези неща хората са изписвали на ръка в течение на поколения, като някои от тях даже са били изгубили първоначалното значение на това, което са преписвали.  

ДУ: Значи книгите са били преписвани.

КГ: Много, много пъти, но германците са били доста интелигентни, доста способни и са успели да използват тези диаграми, да създадат свои експерименти и да се справят.

ДУ: Някои хора биха запитали за кои групи германци говорим. Съществува например Тул (Thule) обществото. Това едно от тях ли е?

КГ: Тул обществото,

19-6

Орденът на черното слънце,

19-7

Врил обществото

19-8

и още други тайни общества, които не са добре познати. И много от тях, които споменахме, са си сътрудничели, когато е било логично да ускорят своето технологично развитие, след което са пазели своите тайни. Някои от тях са имали много по-напреднали технологии от другите

ДУ: Членовете на тези общества контролирали ли са също германските промишлени конгломерати като IG Farben и други подобни корпорации?

КГ: Тези групи винаги са контролирали парите. Те винаги са контролирали корпорациите. Те не винаги са контролирали напълно правителството.

ДУ: Разбирам.

КГ: Те са инфилтрирали правителството и са работили в правителството, но правителството не е знаело какво правят тези общества и групи. Те са знаели много от това, което са правели групите на Ордена на черното слънце, защото са използвали разработени от този орден военни приложения за нуждите на войната. Било е обаче много добре известно, че никоя от тези технологии няма да бъде готова за експлоатация до края на войната.

ДУ: Когато описваме този процес на придобиване на документи, който е бил извършван, ти спомена Индия, както и Тибет. За какви години говорим и имало ли е други географски райони освен Индия и Тибет?

КГ: Също Китай и всички тези по-съвременни древни цивилизации.

ДУ: Всичко това било ли е събрано около Хималаите и тази част на света?

КГ: Да.

ДУ: И кои са били въпросните години?

КГ: 1918-та, 1919-та, но през 1920-те и 1930-те всичко това е започнало да се разраства експоненциално и най-голямото развитие е било през 1930-те и 1940-те. Всъщност най-много неща са се случили през 1930-те.

ДУ: Слушал съм много учени да казват, че едно от нещата, които германците са търсили, е бил материал, който те са мислили, че притежава някаква езотерична сила, подобно на копието, проболо тялото на Исус, което те очевидно са наричали Копието на съдбата, или така наречения Фонтан на младостта, който много хора приемат за шега.

КГ: Това е друга група, която струва ми се, по време на Втората световна война … тази четирибуквена дума използвана от нацистите, тази група, която те изпратили да търси религиозни артефакти, притежаващи някаква сила. И това не са били само юдео-християнски артефакти. Те са търсили всякакви древни религиозни артефакти, които са считали за част от технологии на древни цивилизации-бегълци или на древни извънземни, някои от които са вярвали, че принадлежат на Древната раса основатели. Те са искали да поставят ръка на тези технологии по няколко причини. Някои от тях са вярвали на легендите, че притежанието на тези материали ще им осигури победа. Също така някои от извънземните, с които те са контактували, също са искали тези технологии, особено технологиите, принадлежащи на Древната раса основатели. И това е продължило почти до съвременната епоха, когато сме открили, че някои от тези таблети или камъни, които са изглеждали просто като древни каменни реликви, всъщност са били технологии, функциониращи едновременно в няколко измерения – много, много напреднали. И те са ги търгували с извънземните групи за други технологии, както и за материална подкрепа тук на Земята.

ДУ: Ако хората са гледали всички мои предавания тук в gaiatv, едно от нещата, които са видели, са интервютата ми с Греъм Хенкок. И ние имахме, ако не се лъжа един цял епизод, посветен само на Ковчега на завета. И естествено класическият филм на Спилбърг „Похитителите на изчезналия кивот” (Raiders of the Arch of the Covenant – буквално „Похитители на Ковчега на завета”), в който героят на Харисън Форд търси кивота.

19-9

Ти открил ли си самостоятелно някаква информация за това, че този кивот е бил истински, или че германските групи са го търсили?

19-10

КГ: Според умните стъклени таблети тези ковчези/кивоти са били три.

ДУ: Три броя Ковчези на завета?

КГ: Да, били са три и това са били устройства, скрити в тези дървени кутии, покрити със злато, което е служело като екран за радиацията. Това не е точно радиацията, за която си мислим, като тази при радиоактивните бомби. Даже при електрическите крушки има определен вид радиация. Така че радиация може да означава най-различни неща.

ДУ: Това е много интересна технология, защото когато четеш Библията, където се говори за събарянето на стените на Джерико, там се казва, че те са притежавали Ковчега на завета, надули са тромпетите и тухлите са се превърнали в течност. Цялата стена просто се е стопила. Какъв вид технология може да направи това?

КГ: Звукова и не само това, но се предполага, че тази технология им е осигурявала храна, вода, защита от враговете, начини да побеждават враговете си, както и радиовръзка с Бог. Така че това е било средство с множество предназначения. 

ДУ: Тези германски езотерични групи били ли са наясно, че ковчезите са били три на брой?

КГ: Вярвам, че единият е бил унищожен, а има още два, които съществуват на повърхността на Земята.

ДУ: Когато погледнем тибетските истории и ги сравним с други записи, в Тибет имат нещо, което наричат двойно дордже (double dorje), което можеш да държиш в ръка и което изглежда като странна енергийна спирала, и което изглежда да е моделирано да наподобява някаква технология.

В гръцката митология имаме гръмотевицата на Зевс, която изглежда като устройство, което той държи в ръка и което може да произвежда светкавици. Имаме чука на Тор, който е същото нещо. Имаме копието на Посейдон, което е същото нещо.

19-11

Имало ли е някакви лъчисти оръжия, или енергийни оръжия, които можеш да държиш в ръка като пистолет, които тези германски групи са се опитвали да открият по време на своите експедиции? 

КГ: Да, те са вярвали силно, че всички тези описания на боговете са били действителни оръжия, технологични оръжия, и са ги търсили.

ДУ: Друго оръжие, което идва от Индия, е копието на Варджа. Това е същият вид идея. Той го държи в ръка и то може да прави невероятни неща.

КГ: Точно така. Те са търсили всички тези неща. И много от тези същества са притежавали тези оръжия, които са били описвани – някои са били извънземни, някои са били изключително напреднали човешки групи-бегълци, които са се представяли пред населението на повърхността на Земята за богове и са продължили да го правят известно време. Когато ние сме станали по-усъвършенствани, аналогично са се усъвършенствали и техните методи за заблуда. И в по-нови времена те са се представяли за извънземни, дошли тук, за да спасят света. 

ДУ: Мислиш ли, че германците са могли да придобият нещо, подобно на гръмотевицата на Зевс или копието на Варджа, да го вградят в своите летателни апарати и използват като ефективно оръжие?

КГ: Мисля, че те са придобили много технологии, които са интегрирали в своята тайна космическа програма на цивилизация-беглец, която са разработвали, но те са я разработвали за свои собствени нужди и не са се интересували нито от Втората световна война, нито от отечеството, нито от използването на тази технология за разгромяване на САЩ и на враговете на Германия, с които тя е била във война.    

ДУ: Когато виждаме огромни каменни структури, като тези наредени в кръгове,

19-12

или колосални монолити, като менхири,

19-13

пирамиди и подобни неща, очевидно ние не можем да изработим сега такива каменни съоръжения по ефективен начин. Германците открили ли са някаква технология, която да позволи например да държиш нещо в ръка, да го насочиш към камъка и да го накараш да левитира?

КГ: Били са открити много технологии от този вид.

ДУ: Наистина?

КГ: И те са били открити под повърхността на Земята, дълбоко в пещери и са дали наименования като „Земя-пчелна пита” или „Вътрешна Земя”, или „Куха Земя”. И много от тях са били технологии оставени от Древната раса основатели, както и от древни извънземни и древни земни групи-бегълци, които са заминали другаде и са изоставили тези технологии след себе си.

ДУ: Любопитно е, че това съвпада с чутото от първия информатор, когото някога съм срещнал, и чийто кръстник е бил един от 90-те главни хора на тайното земно правителство. Той описа една технология, основана на кристали, наподобяваща револвер с шест кристали подредени в нещо като цилиндър и е можело да завъртиш всеки кристал в зависимост от размера на камъка, и той е изпращал лъч към камъка, който го е карал да левитира. Питам се дали си виждал нещо такова.

КГ: Виждал съм невероятен брой технологии, основани на кристали, и много от тях датират далече назад от времето на Древната раса основатели. Много са били също така разработени от по-съвременни, земни древни раси и раси на извънземни.

ДУ: Много добре. Ние ще продължим тази наистина удивителна дискусия. Интересно е да бъдат направени сравнения и да чуем неща, свързани с твоята гледната точка и с твоя опит. Следващия път ще продължим тази дискусия относно германските общества, ще проследим излизането им в космоса и ще разкажем съвсем конкретно къде са отишли, какво са открили, когато са стигнали там и как са го изградили и направили свое. Аз съм Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхме заедно.