Кори Гууд и Дейвид Уилкок 20-ти ЕПИЗОД, м. ноември, 2015 г.

 

НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ САМИ

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Здравейте, аз съм Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. Това, което научаваме, е, че ефективността на цялата тази конспирация произтича от факта, че тя е била изключително засекретена от самото начало. Ние разговаряхме конкретно за германските езотерични общества. Кори, нека поговорим малко за това. Какво би се случвало в тези германски общества … как те са били сигурни, че някой от членовете им е нямало да пропее.

Кори Гууд: Това е било вплетено в тъканта на самото тайно общество. Тези хора са били много лоялни. Те са били възпитани по този начин от малки и това е бил техният начин на живот. Всеки друг е бил считан за аутсайдер, а всеки вътрешен човек е бил част от екипа, от семейството. За какво им е трябвало да излязат на открито и да пропеят?

ДУ: Да кажем, че сме през 1930-те години, когато Германия се издига, за да стане още една велика промишлена сила. И някой казва: „Не мога да издържам това повече, уморен съм, напускам.” Какво би се случило с този човек?

КГ: Много подобно на това, което би се случило с хората на Ал Капоне, които биха проявили подобна смяна на лоялност. Те ще свършат „гушнали букета“, както са казвали по онова време.

ДУ: Важното е, че хората са нямали абсолютно никакво желание да проговарят, така че става дума за езотеричен орден, който … ти каза миналия път, че те са имали голяма власт, че са контролирали монетарната система, промишлеността.

КГ: Да, за известно време.

ДУ: Как са налагали лоялност? Имали ли са някакви ритуални обреди, при което хората е трябвало да се закълнат да пазят тайна срещу заплаха от смърт, или нещо подобно?

КГ: Това е цялата театрална част на езотеричната система от вярвания, черна магия и всичко останало, но тя винаги се е свеждала до „моркова и тоягата”, до това да направиш някого богат, докато всички останали се редят на опашка за хляб. Това е много силен стимул. Ти имаш семейство, искаш да им осигуриш всичко необходимо … също така са те накарали да се чувстваш специален, ти си станал част от нещо голямо, нещо уникално. Ти си роден в нещо, което е по-голямо от всичко останало на света. Всички останали хора са едни безполезни гладни гърла. Ти си важен и това, което правиш, е важно не само за безполезните консуматори в обществото, но и за бъдещето на човечеството, и за един много древен план, за чиято реализация твоят орден или общество са работили в продължение на много поколения. 

ДУ: Италия е била фашистка държава по време на Втората световна война, която е работила редом с германското фашистко правителство. Питам се дали тези тайни германски общества не са се разпрострели и в съседните държави, като Австрия, Полша или Италия, или те са били само германски.

КГ: Трябва да погледнеш много назад в историята, преди християнската ера, когато тези групи са били различни езически племена. Тези общества датират още оттогава.

ДУ: Като келти …

КГ: Келти, друиди … те са много древни и считат, че корените им се намират много, много далече в миналото и че притежават цялата тази територия и така както облаците преминават по небето, династиите се променят, но те остават, подобно на дърветата на земята.

ДУ: Едно от нещата, което ме е озадачавало, като осезаема отправна точка, която хората могат да използват … правил съм изследвания върху древни останки, разположени върху геометрични линии по земното кълбо, от които се  вижда, че места като Стоунхендж, Ейбъри и Карнак в северната провинция на Франция,

20-3 20-2 20-1

древни останки с гигантски камъни, след което и модерни обекти, като германски готически катедрали,

20-4

са построени върху едни и същи линии. Някой е знаел нещо, за да построи тези катедрали и тези светилища, места за поклонение, и даже правителствени сгради, на тези линии. Би ли казал, че това са конкретни факти, които показват съществуването на тайно знание, скрито от обществото, свързано с тези постройки?

КГ: Да, тези тайни учения съществуват от много хилядолетия и са строго охранявани. Много от тази информация се съхранява под Ватикана в трезорите

20-5

20-6

и йезуитите и други групи са имали достъп до нея. Има и други подобни библиотеки, особено в Европа, до които тези тайни общества имат достъп … до тези учения на древните школи. И тези учения съдържат информация, която е на няколко древни езика. Това са преводи на текстове, които са много, много стари и в тях се говори за технологии, хора и същества, които са дошли от небесата.

ДУ: Преди бе казал, че земните цивилизации-бегълци, живеещи под повърхността на Земята, са контактували с хората на повърхността и са се представяли за богове.

КГ: Те все още го правят.

ДУ: В тези европейски келтски и друидски общества имало ли е жреци или благородници, или кралски особи, които са били в контакт с тези цивилизации-бегълци?

КГ: Да. Кастата на жреците в практически всяка от тези древни цивилизации е съхранявала тайните учения. Те са имали достъп до тези папируси и книги с всички тайни учения. Те са криели информацията от царе, императори, както и от обикновените хора. И от тях произлизат много от тези тайни космически програми и подземни високотехнологични цивилизации.

ДУ: Има ли членове на тези тайни космически цивилизации или подземни цивилизации, които да са потомци на хора, които са били отвлечени от земната повърхност, може би даже преди хиляди години, или да кажем през Средновековието? Имало ли е непрекъснато отвличане на хора от повърхността на Земята от страна на тези групи в течение на времето?

КГ: Да. Една от причините германците да са се интересували от всичко това и да са били толкова фокусирани върху идеята за господстващата раса, е, че някои от тези групи, които са идвали изпод земята и са се представяли или за извънземни, или за богове, или за техни предци, в зависимост от периода, в който това се е случвало, често са били с руси коси, сини очи, високи и снажни. Тези хора са изградили у германците в края на Първата и по времето около Втората световна война представата за господстваща раса, която изглежда по този начин.

ДУ: Ако тези групи са отвличали хора от повърхността на Земята, те размножавали ли са се с тях, или са ги използвали предимно като роби?

КГ: Те предимно са манипулирали хората на повърхността. Обучавали са ги на земеделие и са ги карали да им предлагат земеделски продукти като дарения. Те основно са манипулирали населението на повърхността и са считали това за някаква инвестиция.

ДУ: Би ли казал, че кастата на жреците, за която спомена, в тези друидски, келтски и други общества по света, са имали достъп до космически пътувания и до технологията на придвижването през портали?

КГ: Някои от тях определено са имали такъв достъп.

ДУ: Наистина? Следователно е имало хора на повърхността на Земята, които са имали достъп до космоса в продължение на цялата човешка история?

КГ: Да.

ДУ: Става дума за хора, родени на Земята, от хора живеещи на Земята.

КГ: Да. Четох в умните таблети за испанци, които са преследвали някои от жреците на маите, и последните са тичали с наръчи от папируси в ръце към скала, в която е имало очертана врата. И когато са достигнали до скалата на мястото на очертаната врата, те са докосвали скалата и са преминавали през нея. Това очевидно са били някакви портали.

ДУ: Аз участвах в един телевизионен епизод от серията „Древни извънземни”, където разговаряхме за такова нещо, за което говориш. Това са били само очертания на врати в скалите. Имало е такава врата и в Турция. Била ли е Турция едно от централните места, където са се намирали тези групи, поради местоположението й в Средиземноморието, както и Египет?

КГ: Да. Турция е място, където е имало една цивилизация-беглец, както и една група извънземни, установили се там.

ДУ: Знаем ли нещо за тази група извънземни?

КГ.: Да.

ДУ: Не искаш да ни кажеш?

КГ: Това ни отвежда до някои смущаващи неща, групи свързани с шумерския бог.

ДУ: О, от типа на Драко, на рептилите.

КГ: Да, това са повече отрицателни групи, които се намират и в Южна Африка. Мардук и други подобни имена, които се чуват.

ДУ: Какво ще кажеш за цивилизацията-беглец в Турция? Тя подобна ли е на останалите, или е уникална група?

КГ: В Турция има предимно активност на извънземни. Там има група на избягали от повърхността на Земята, но те са подвластни на групата на извънземните. Турция е една много древна област и е била контролирана от определена извънземна група в продължение на много дълъг период.

ДУ: Искам да очертая част от терена, за който говорим. Бих искал да разбера как германците са се озовали в космоса. Това в никакъв случай не е бил първият път, в който хората са се озовали в космоса.

КГ: Точно така.

ДУ: О кей. Ти каза също така, че тези цивилизации-бегълци под земята и в космоса са включвали една от групите, с която германците са установили контакт чрез ченълинг. Те са им помогнали да открият ръкописи, откъдето са получили информация за построяване на космически летателни апарати. Защо те не са им предоставили наготово апарати, каквито са притежавали? Защо е трябвало да карат германците да преминават през този болезнен процес на археологични разкопки и да ги разработват сами?

КГ: В крайна сметка те са започнали да им предоставят по-напреднали технологии, но те е трябвало да разработят някои неща сами.

ДУ: Това е било част от езотеричните правила, които е трябвало да спазват?

КГ: Не съм сигурен, но те е трябвало да докажат, че не само могат да  притежават инженерните и научни способности, за да създадат тези технологии и да ги разберат. И след като са достигнали до определено ниво, не само групата на Драко са започнали да им предоставят учени и технологии, но и цивилизацията-беглец агартани са направили същото. Драко и агартаните не винаги са се спогаждали и германците са предпочитали групата на Агарта. И те са получавали отлична и много уникална технология от тези групи. И започнали да напускат нашата атмосфера и да посещават Луната, както и да изследват Астероидния пояс.

20-8 20-7

И когато са отишли на Луната, те научили много бързо, че Луната е център и място за срещи на много други извънземни групи, както и неутрална област, на която тези групи имат бази, подпомагащи ги да участват в този грандиозен експеримент, в който е включена и Земята, за да наблюдават Земята и да бъдат наблизо. И германците са пътували до Луната, и са планирали да започнат да изграждат колонии там. И открили, че ги посрещат много враждебно, когато искат да кацнат на различни места на Луната. Така че те са подписали споразумения, както ние сме направили по-късно, с Драко и с групата на агартаните.

ДУ: Когато казваш „ние”, имаш предвид американското правителство?

КГ: Да, американското правителство.

ДУ: Подписали са споразумение с Драко?

КГ: Правителството на САЩ е подписало споразумения с няколко групи и Драко е била едната от тях, както и агартаните.

ДУ: Любопитен съм дали германците са имали неприятности, когато са напускали земната атмосфера.

КГ: След като веднъж са започнали да летят и да наближават Луната, те са започнали да срещат съпротива. След като сключили договореност с Драко, които са притежавали много голяма територия на обратната страна на Луната, предполагам, че са се почувствали под тяхната протекция и тогава първо започнали да строят свои собствени бази и колонии, които не се оказали много успешни. След това са открили тези много древни сгради и открили начин да ги херметизират и използват временно, докато изградят своята скромна германска лунна база.

ДУ: Добре, мисля, че трябва да доизясним доста от нещата, които току-що каза. Първо, нека ти задам наистина глупав въпрос. На Луната има ли атмосфера, годна за дишане?

КГ: Не.

ДУ: Имали ли са някакъв тип космически костюми, които виждаме по-късно при астронавтите на НАСА, за да ходят по Луната?

КГ: Да, те разработват костюми подобни на тези за дишане под водата.

ДУ: И ти каза, че са имали няколко опита да направят такива костюми, които не са били успешни?

КГ: Няколко, доста такива опити.

ДУ: Те опитвали ли са се да пренесат там материали от Земята, или са използвали местни материали?

КГ: Те са пренасяли някои материали от Земята, след което са опитвали да правят бетон с помощта на местни материали и технология за изработване на бетон, каквато ние използваме на Земята. Опитвали са няколко различни метода, имали са твърде много проблеми. Имало е една група германци, свързани с една група рептили, с помощта на които са използвали не летателни апарати, а портали за пренасяне на материали от Земята, както и очевидно са се връщали назад във времето в различни времеви периоди на Луната и са строили съоръжения на повърхността. В един момент те били изоставени и по-късно хората от Тайната космическа програма са открили тези много древни съоръжения с нацистки обозначения и орли държащи пречупени кръстове.

ДУ: Ти каза „много древни”?

КГ: Да.

ДУ: Какво разбираш под „много”, например отпреди 2000 години?

КГ: Много хиляди години. Има технология, използвана от Тайната космическа програма, подобна на датирането с въглерод 14, която може да определи приблизително възрастта на конструирането на една постройка, и не си спомням колко древни са били, но определено отпреди хиляди години.

ДУ: И тази технология може да определи кога материалът е бил за последен път манипулиран?

КГ: Точно така.

ДУ: И това са били много разрушени постройки?

КГ: Порутени и разпадащи се.

ДУ: Значи те са използвали извънземни технологии, с помощта на които са можели да се връщат в миналото?

КГ: Да, това са съвместни операции, провеждани заедно с рептоиди.

ДУ: Ти също ми каза в частен разговор, че когато са започнали да строят на различни места, те са открили експлозиви, поставени под развалините.

КГ: Това се отнася за хората от Тайната космическа програма. Ние сме строили пропускателни пунктове с помощта на материали, докарани от Земята, както и с местни материали. Това е един цял процес, но там е имало инженери, които са използвали при своите геодезични проучвания тази технология за връщане във времето и са откривали, че под почвата на местата, на които са строяли, е имало експлозивни заряди. По някакъв начин някой е бил преценил, че един ден някой може да строи на същото място и е поставил заряди, преди хиляди години. И те открили начин да ги отстранят.

ДУ: Ти каза, че едно от първите неща, които германците са направили, когато са излезли в космоса, е било да отидат до Астероидния пояс.

КГ: Да.

ДУ: Те видели ли са там нещо, което може да се счита за странно или необикновено по нашите нормални земни стандарти?

КГ: Да, те са открили мини, които са били експлоатирани известно време.

ДУ: Наистина?

КГ: Установили, че това очевидно в един момент е била друга планета. В някои от астероидите открили и малки следи от технологии, принадлежащи на Древната раса основатели.

ДУ: Какво имаш предвид под „малки следи от технологии”? Преди беше споменал за камъни, които са изглеждали просто много добре шлифовани.

КГ: Да, например парче диорит, много твърд камък, оформен по много специален начин, приятен за окото, което може да си помислиш, че е имало някакво примитивно предназначение в някоя древна култура, докато всъщност се е оказало изключително напреднало многоизмерно устройство. Открили са много, много астероиди, в които е имало следи от минни дейности, продължили хилядолетия.

ДУ: И това са били очевидни следи от минни разкопки?

КГ: Да, големи дупки прокопани в астероидите, наред с области специално предназначени за разтоварване, за придвижване на суровините.

ДУ: Дали са открили разрушени космически кораби, например свалени в резултат на военни действия?

КГ: От това, което си спомням, повечето подобни неща са открили на Луната, където е имало битки в древността.

ДУ: Могли ли са да открият останки от древни плавателни съдове, от които да извлекат някакви технологии?

КГ: Да, такива са открили на Земята, на Луната, на Марс, на много места.

ДУ: Уха! Значи на Луната не може да се диша свободно. И те е трябвало да използват такива херметизирани костюми.

КГ: Да.

ДУ: И ти каза, че те са били удивени да открият нацистки знаци в древните постройки?

КГ: Да. В напълно разрушени постройки. Орли с разперени криле, държащи в ноктите си пречупени кръстове и немско писмо, но всичко останало полезно е било премахнато.

20-9

ДУ: Откриваме ли … Ти каза, че Драко са притежавали голяма територия на Луната. 

КГ: Тези постройки са били на територията на Драко.

ДУ: Драко предоставяли ли са им материална помощ, или просто са им позволявали да строят самостоятелно?

КГ: И двете.

ДУ: О кей. В кой момент Драко са се намесили в строителния процес? След като казваш, че първоначалните строителни опити на германците са били неуспешни.

КГ: Германците най-накрая са успели да построят самостоятелно една малка база, която да използват като изходен пункт, след което построили успешно една база на Марс. Драко не са им помагали за всичко това.

ДУ: О, о кей.

КГ: Има друга база на Луната, която е построена съвместно и която е използвана от Драко и от германската група бегълци до ден днешен. Това е база на Черната флота и има формата на пирамида с отрязан връх, или на … как наричаш тази форма?

ДУ: Трапецоид?

КГ: Да, трапецоид.

ДУ: Имаш ли представа кога тя е била построена?

КГ: Това трябва да е било през 1960-те, ранните 1970-те.

ДУ: Драко имали ли са свои сгради на тази площ на Луната?

КГ: Всичко е било под повърхността на Луната.

ДУ: Тогава усилията им да помогнат на германците да построят своя база са имали за цел да им позволят да имат своя собствена територия и да се чувстват в нещо като свой собствен дом?

КГ: Това е било част от по-голям план да ги интегрират напълно в тази система за контрол върху Земята, в която Драко играят голяма роля.

ДУ: Има филми като „Желязно небе”, в които е изобразена нацистка база на Луната.

20-11 20-10

КГ: Получавам толкова много коментари по този повод. Намирам го за много смешно.

ДУ: Наистина? Те построили ли са сграда под формата на пречупен кръст?

КГ: Първоначално е била под формата на пречупен кръст, но сега сградата е надстроена. Формата на пречупен кръст е станала много малка част от това, което в момента е Лунният оперативен център на Тайната космическа програма, която те използват редовно. Сградата с трапецовидна форма е на съвсем друго място и тя се ползва от всички освен от Драко и от свързаната с тях група на германците бегълци от Земята.

ДУ: Агартаните получили ли са някаква материална или логистична подкрепа при колонизирането на Луната, или не са пожелали това? 

КГ: Не са пожелали това, но те имат присъствие на Луната.

ДУ: Хм. И така, това е Космическо разкритие и аз съм Дейвид Уилкок. Ние проследяваме една много удивителна информация и ще продължим следващия път. Както винаги, благодаря ви за вниманието.