Кори Гууд и Дейвид Уилкок 22-ри ЕПИЗОД, м. ноември, 2015 г.

ОТКРИВАНЕ ЖИВОТ НА МАРС

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ние сме тук, заедно с Кори Гууд, защото вие трябва да знаете. И докато му задавам въпроси, аз научавам много нови неща. Ние описахме заселването на Марс от страна на германците, но те не са първите, озовали се там. Там е имало много, много други. В този епизод ще разгледаме различните видове живот на Марс, защото това е една много обширна тема. Кори, благодаря ти за това, че си отново в това шоу.

Кори Гууд: За мен е удоволствие.

ДУ: На първо място, в предишните епизоди ти спомена нещо за растителността на Марс. Би ли описал накратко това, което си видял? Ти разхождал ли си се по повърхността на планетата? Видял ли си някакви живи растения?

КГ: Това, което съм видял лично, са колонии от храсти, които се намираха в областта, където строяхме един преден пост. Това бяха много твърди, къси, почти като кактуси храсти, лилави и червени на цвят. Дебели стъбла и листата им бяха много заострени и много твърди.

ДУ: Коя част бе лилава и коя червена?

КГ: Стеблата бяха лилави и червени, и листата също лилави и червени. И имаше бодли по стеблата и по клоните. Те не бяха нещо, в което би пъхнал ръката си. Бяха много бодливи.

ДУ: В един от предишните епизоди говорихме за една раса от коренни жители на Марс. Ти каза, че са приличали на нас. С коя земна раса би ги сравнил? Що за хора са това?

КГ: Според описанията те имаха червеникава на цвят кожа. Носеха дълги роби. Бяха много боязливи и необщителни. И тези, които са били заловени и разпитвани, са твърдели, че са коренни жители и че винаги са живели на Марс. Обаче хората, които са ги разпитвали, не са били сигурни дали те казват истината, защото са били мамени преди това от същества на Земята, които са ни казвали, че са извънземни, докато всъщност са били древни земни цивилизации, избягали под Земята. И някои от същите тези хора, вместо да избягат под Земята, са могли да отидат на Марс и да основат там колонии. И това са могли да бъдат техни потомци.

ДУ: Нека се върнем за малко към пристигналите на Марс германци. Ти каза, че си летял лично над планетата и си видял останки от древни пирамиди, съществуващи и до днес.

КГ: Частично заровени пирамиди.

ДУ: Те заинтересовали ли са се от тези неща, когато са кацнали там? Искали ли са да ги изследват? Мисля си, че интересът им би трябвало да е би изключително голям да искат да ги изровят и разгледат.

КГ: Единственият проявен интерес е бил свързан с търсене на технологии, древни технологии. Отново обаче трябва да си спомниш, че някои области са били недостъпни за хората, особено по онова време. Расите, които живеят там, охраняват строго територията си. Така че ако те са искали да посетят нещо, трябвало е да спрат, да направят няколко снимки, да вземат проби, след което да побягнат. Това е бил начинът да изследват нещо отблизо в много области на Марс. Защото това е била чужда територия.

ДУ: Срещал ли си някъде информация за лицето на Марс – дали е било нещо изкуствено, кой го е построил или нещо подобно?

КГ: Докато бях там, нямах представа от съществуването на лице на Марс. Не казвам, че не съществува, просто не съм го виждал. Не съм чувал и да говорят за него.

ДУ: Миналия път бяхме започнали да разговаряме за това, че германците са се установили близко до полюсите и че това е бил терен по-близко до тайга, отколкото до тундра. Те не са били в арктическата област, а в нещо като пермафрост.

КГ: По средата на много негостоприемната екваториална област и много суровата област на полярните земи.

ДУ: Какви са крайностите в температурите в тези области? Колко са ниските и колко са високите?

КГ: Поради атмосферното налягане … зависи също така от сезона. Температурите обаче могат да се променят с 40-50 градуса за часове.

ДУ: Уха.

КГ: Не си спомням точно температурите на повърхността на Марс. Зная само, че там е много по-топло от това, което казват статистиките в Интернет. Едно от нещата, които исках да спомена, е, че сега космическите програми са много внимателни относно зараза с микроби, бактерии и пр., които могат да се прехвърлят от една планета на друга. През 30-те, 40-те и в началото на 50-те години на миналия век това не бе считано за особен проблем. И особено германците са пренасяли на Марс сандъци и сандъци с припаси, инструменти и всякакви неща, които са им трябвали. И те са пренесли някои много досадни паразити. Пренесли са хлебарки, плъхове, паяци и други животинки, които са се превърнали в проблем на Марс и са замърсили средата. Плъховете са станали малко по-големи и оцеляват успешно на повърхността. Хлебарките обаче са станали огромни, по-големи от дланта ти.

ДУ: О, божичко.

КГ: Хората се шегуват, че хлебарките могат да оцелеят след ядрена война, така че оцеляването на повърхността на Марс за тях не е представлявало проблем.

ДУ: Има ли местни насекоми, с които плъховете могат да се хранят? Искам да кажа с какво мислиш, че са се хранили?

КГ: Не зная. Сигурен съм, че вероятно има насекоми, защото зная за съществуването на много големи паяци. Аз самият нямам опит с тях. Тези насекомо подобни същества използват някаква биологична технология за създаването на по-малки буболечки или насекомо подобни, които да изпълняват определени задачи.  

ДУ: Нещо като клонинги?

КГ: Да, те създават малки подобни на насекоми дронове, които използват по време на война. Това е част от тяхната технология. Нещо като биологична технология.

ДУ: И те могат да контролират това, което тези дронове правят – нещо като дистанционно управление?

КГ: Да. И те притежават нещо като колективен ум, подобно на пчелите. Много хора си мислят, че знаят какво представлява такъв ум, но се лъжат. Те имат колективен ум и структура подобна на колония от насекоми.

ДУ: Германците пренесли ли са транспортни средства, които използват пневматични гуми и колела за придвижване?

КГ: Определено.

ДУ: Наистина? Като например джипове или танкове?

КГ: Те са разработили специални превозни средства с шасита на танкове, които са били херметизирани и, разбира се, бронирани. При германците тези неща са винаги бронирани. И те са ги използвали за различни експедиции.

ДУ: Опитвали ли са се да влизат в пещери и да търсят технологични артефакти?

КГ: Зная, че те непрекъснато са ходили на експедиции, търсили са технологии, търсили са различни ресурси на планетата, особено ресурси. Единственият път, когато съм чел да се споменава за пещери, бе, когато са се опитвали да изследват тези лава тунели, за да добият представа как биха могли един ден да ги завладеят.

ДУ: Ти каза, че германците са превозвали суровини до Марс с помощта на примитивни портали, които са били много опасни за биологичните живи видове. Колко голям е бил един такъв портал? Могли ли са да пренасят с него тези подобни на танкове превозни средства? Могли ли са да ги произвеждат тук на Земята и да ги транспортират дотам?

КГ: Да. Това е в началото, когато те са експлоатирали естествената система от портали, която съществува в Слънчевата система. Тогава те още не са познавали необходимите изчисления и позиции на определени планети и други небесни тела. Пътуването в космоса е свързано с много изчисления. В крайна сметка една раса ги е запознала с една хипер-дименсионна математика, която им е помогнала при тези изчисления. Виждал съм да използват много често тази математика и тя борави с много малко цифри. Има най-различни странни символи. Те бяха обаче изписани върху дъски подобно на математически уравнения.

ДУ: Те имали ли са възможности да превозват през портали такива неща като танкове?

КГ: Да, абсолютно.

ДУ: Наистина?

КГ: Множество танкове наведнъж.

ДУ: Наистина? Значи е имало място за побиране на много танкове наведнъж?

КГ: Да, можели са да пренесат цял военен кораб, ако са искали.

ДУ: Как изглежда такъв портал? Ако искаме да видим началото му на Земята, той прилича ли на пръстен, както в серията Старгейт? Как изглежда?

КГ: Тези портали са като сфери.

ДУ: Като енергийни сфери?

КГ: Изглеждат като енергийни сфери. И от външната им страна … ако някога си поглеждал нажежена от слънцето повърхност на една магистрала, и имаш този …

ДУ: Мираж.

КГ: Ефектът на миража над повърхността на пътната настилка. Така изглежда повърхността на цялата сфера. И това нещо не изглежда като стена, като нещо плоско, в което влизаш. Ти можеш да влезеш в тази сфера от две различни посоки. Хората могат да влязат от едно място и след това да излязат от друго, противоположно място.

ДУ: Уха. Значи трябва да я прекосиш? Все едно че влизаш в сферата, да кажем в частта, която съответства на 6 часа, след което излизаш в частта на 12 часа? Все едно че пресичаш сферата и излизаш от другата страна? Или можеш …

КГ: В момента, в който влезеш вътре, гледната ти точка се обърква напълно. Загубваш напълно ориентация и нямаш опорна точка. Усещането е странно … не зная как да го опиша. Странно усещане. Влизаш и нещо те издърпва навътре, след което пропадаш и изскачаш от другата страна.

ДУ: Имаш ли представа за изминалото време?

КГ: Не. Не както при Старгейт, когато имаш това вз-з-з-з, преминаваш през този пръстен, тази тръба. Никакво подобно усещане.

ДУ: Много бърза компресия и експанзия?

КГ: Точно така. И това ти оказва влияние. Те бият на хората инжекции и им дават разни неща, за да преодолеят ефектите. Подобно е на това да сложиш много силен магнит близо до главата си – гади ти се и се чувстваш объркан. Това е, което се получава.

ДУ: Да, Хенри Дикин каза, че са му давали нещо наречено лорензил? Като хранителна добавка или лекарство, за да преодолее това, което той нарече транс-дименсионно разстройство. Ти го нарече темпорална дименсия – нещата са подобни.

КГ: Когато ще транспортират разни неща, те ги поставят на мястото, където ще се появи тази сфера. И тогава сферата се появява. И сферата е един размер, но ти виждаш как нещата като че ли се стопяват и влизат в портала.

ДУ: Наистина?

КГ: Ъ-хъ. След което те излизат от другата страна.

ДУ: Колко време отнема това движение?

КГ: Много бързо, в зависимост от плътността и размера на това, което влиза вътре.

ДУ: Все едно че нещо бива засмукано в сферата – пфюит и готово.

КГ: Както водата изтича в канала.

ДУ: Уха.

КГ: Да.

ДУ: Нека сега влезем в това помещение, където е порталът. Приемам, че това е вътре в някаква постройка. Това не би трябвало да става на открито.

КГ: Не, много пъти е на открито.

ДУ: О, наистина?

КГ: Тези естествени портали понякога се появяват в горната атмосфера, понякога – на земята, понякога – под земята. Те прескачат по цялата планета, покрай линиите на енергийната мрежа. Има и някои древни … говори се за това, че САЩ воюват в Близкия Изток, за да завладеят някои от тези древни технологии, тези портали.

ДУ: Като например в Ирак.

КГ: Ъ-хъ. Има действителни устройства, които са разбулили тайната около използването на естествените портали. Съществува технология, която използва стриктен протокол за безопасно превозване на вещи и хора. Това е технология, която експлоатира естествените портали. Има една естествена система от портали, която се появява навсякъде около нас точно сега. Те използват интуитивни емпати, за да определят къде ще се появят тези портали  и за колко време. След това за същата цел са използвали и изкуствен интелект.

ДУ: Искаш да кажеш, че германците са използвали естествени портали и са знаели къде ще се появят те и ако порталът е отивал до Марс, те са подреждали всичките си танкове или каквото там е било на това място, и порталът се е появявал?

КГ: Точно така. И не винаги са били много танкове. Използвали са обаче една област, където са знаели, че порталът се отваря редовно. И чрез този математически модел, който им е бил предаден, и с помощта на извънземните си съюзници, те са започнали да използват тези естествени портали много рано и по един естествен, не технически начин, преди ние да започнем да разработваме това, което използваме сега.

ДУ: Когато погледнем нещо като Стоунхендж, дали това е средство за овладяване и използване на тези естествени портали с помощта на естествени камъни?

КГ: Това е овладяване и експлоатиране на естествената енергийна мрежа на планетата, но не е задължително свързано с портали. Не е задължително свързано с портали.

ДУ: Разбирам. Любопитен съм относно германците. Очевидно това, което ни казваш сега, е забулено в някаква мистерия. Дали са имали някакви антени или технически средства, които да слагат в някакъв пръстен, или нещо подобно, с което да могат да стабилизират тези сфери? Има ли някаква технология, която са създали, която да осигурява това нещо да действа както трябва?

КГ: Не в самото начало.

ДУ: Наистина? Нищо в самото начало?

КГ: В самото начало те са използвали суровите, естествени системи от портали. Това е в самото начало. След това са започнали да използват математическите модели и електромагнитни полета, за да създават торсионни полета между две точки. Торсионът е поле, въртящо се в спин. Те са създавали такива полета от двете страни едновременно, като спинът е бил в противоположни посоки, за да стабилизират и да поддържат портала между двете точки отворен. Пристигането на хората на Марс обаче е нарушило съществуващото равновесие и даже в по-ново време насекомо подобните и рептилите са започнали да имат повече проблеми помежду си, както и проблеми с пристигащите от Земята хора.

ДУ: Ти спомена 40 основни групи, присъстващи на конференцията на Супер федерацията, които провеждат 22 генетични програми на Земята и имат масирано присъствие на обратната страна на Луната. И всяка от тези групи има своя запазена територия. Тези 40 основни групи имат ли подобни свои територии на Марс?

КГ: Чувал съм, че някои от тях имат присъствие на Марс, но те основно населяват луни около газовите гиганти и други планетоиди и луни. Повечето от тях не присъстват на Марс.

ДУ: Значи Марс е разпределен на малки енории, всяка със своя банда, които воюват помежду си – нещо като клубове, достъпни само за членове?

КГ: Точно така. Както обикновено, хората сме  решили да кацнем, да забием знамето си и сме започнали да завземаме територии, което е нарушило съществуващото дотогава равновесие.

ДУ: Ти каза, че е имало няколко неуспешни опита, когато германците са опитвали да строят около екватора.

КГ: Около екватора и на няколко други места, които са се оказали погрешни, предизвикали са неправилните групи извънземни, при което са били победени и са изгубили цели селища. По онова време там не е имало много хора.

ДУ: Когато казваш не много хора, какво имаш предвид? Колко хора приблизително са работили там?

КГ: Дузини.

ДУ: О кей. Кое е първото познато ти селище, което е било на подходящо място и не е било унищожено?

КГ: Тези селища са започнали да се появяват в края на 50-те години на миналия век, когато САЩ, или военно промишленият комплекс и съставящите го корпорации, са застанали напълно зад германците и са се ангажирали с тях. Тогава са започнали да жънат истински успехи и са придобили мощ, за да завладяват и отбраняват територии.

ДУ: Ние очевидно започнахме да очертаваме територията на Марс, но мисля, че има още много, което можем да опишем и което се е случило след настаняването на тези първи селища там. Съгласен ли си?

КГ: Да. Мисля, че сме положили основите на една дискусия, която ще проведем относно формирането на съюз между германците и военнопромишления комплекс, който наричаме Междупланетен Корпоративен конгломерат, който е навлязъл в Слънчевата система, и е създал масивна инфраструктура, и масово е колонизирал Марс.

ДУ: Супер. Това е, което ще направим следващия път. Ще разгледаме колонизацията на Марс от Тайната космическа програма и ще проследим до настоящето как тази енигматична червена планета се е превърнала в едно масирано убежище за тази човешка цивилизация-беглец. Това е Космическо разкритие. Надявам се, че се забавлявате. Аз поне го правя. И ние сме тук, защото вие трябва да знаете. Ще се видим следващия път. Аз съм Дейвид Уилкок. Благодаря ви, че бяхте с нас.