Кори Гууд и Дейвид Уилкок 29-ти ЕПИЗОД, м. декември, 2015 г.

ИЗПРАВЕНИ СРЕЩУ ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космимческо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд, един свидетел, работил продължително време в изключително класифицирани програми, бил в пряк контакт с извънземен интелект, както и с един съюз, който притежава изключително усъвършенствана технология, която ще бъде приложена в полза на човечеството. Ние постепенно обсъждаме този съюз и последните новини от този свят, в който Кори се е оказал въвлечен. За да може тази дискусия да бъде по същество и да има смисъл, ние трябва да разговаряме за това, което е категорично централният проблем от гледна точка на Съюза към Тайната космическа програма и на извънземните същества, които работят във и около нашата Слънчева система, и това е изкуственият интелект. Започнахме да говорим за това в предишния епизод, но сега трябва да се впуснем в по-голяма дълбочина, защото тази информация е важна за разбирането на голямата картина на това, за което Кори и неговите други колеги и извънземни са му казвали и което той сега споделя с нас. И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: В предишните епизоди ние говорихме за това, което ти описваше като Древна раса основатели. Ти каза, че в технологично отношение те са били високо развити и че техните технологии все още биват издирвани и търсени от извънземните. Древната раса основатели нещо по-ново ли е от този изкуствен интелект, който описваше?

КГ: Много по-ново. Този изкуствен интелект е съществувал в галактиките много преди пълното оформяне на Слънчевата ни система.

ДУ: Това очевидно би било много неразумно, но ако един от нас имаше космически кораб, с който да проникне в някоя от тези компрометирани галактики, какво би могъл да види?

КГ: Зная само, че наистина няма да е разумно да се опитваш да летиш в територия, контролирана от изкуствен интелект с технология, с която ще привлечеш внимание към себе си.

ДУ: Мислиш ли, че е възможно изкуственият интелект да произвежда андроиди и това, което Пит Питърсън би нарекъл симулакруми, които притежават машини? Дали това биха били технологични съоръжения, които бихме видели  в тези компрометирани галактики?

КГ: Да, това е интересно. Той изработва андроиди и си е направил труда да завзема цивилизации и да ги унищожава, но по начин, при който ползва свои андроиди, в които вкарва свои сигнали. Също така има и смесени ситуации, които наричаме трансхуманизъм, в които участват органични и машинни елементи. И това са предимно … те биха изглеждали като извънземни същества, но са пълни с нанороботи, които са преобразили напълно всеки аспект от това, което преди са били други същества, и са ги превзели, и ги използват като свое превозно средство.

ДУ: Би ли казал, че телевизионни програми като „Старгейт” и „Бойна звезда Галактика” са средство за разкритие?

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Питам те това, защото ако започнем със „Старгейт“, може би първите три или четири сезона, даже пет сезона, основният злодей е Гоулд, който прилича на аналог на Драко, така както си описал Драко. След това последният злодей в последните няколко сезона е Ори. По средата обаче има най-малко три сезона, където основните злодеи са репликатори и те са основани на нанороботи. И за хората в програмата „Старгейт” изглежда почти невъзможно да се борят срещу тях.  Вярваш ли, че това е разкритие на този проблем и на това, което се случва в действителност и за което се опитват да ни кажат по пътя на научната фантастика?

КГ: Преди всичко, и много хора са заявили това, „Старгейт” съдържа огромно количество разкрита информация.

ДУ: Да. В „Бойна звезда Галактика” имаме тези силони, които са толкова добри в имитирането на хора, че основните герои в историята се оказват маскирани силони и ние разбираме това доста късно в предаването.

КГ: И те даже не знаят, че са …

ДУ: Точно така.

КГ: … изкуствен интелект.

ДУ: Един от свидетелите ми каза, че има същества, които са киборги с изкуствен интелект, които всъщност са се добрали до Белия дом, и могат да променят външния си вид, и да се превръщат в нещо като килим, но очевидно този проблем е бил идентифициран и разрешен още през 1970-те и сега там разполагат с някакви енергийни полета, които спират тези неща. Чул ли си някога такова нещо?

КГ: Това звучи точно като извадено от някой филм. Но да, има нещо подобно на … има някои подобни на нанороботи андроидни същества … е, не истински същества, но андроиди, които могат да имитират различни същества, които проникват в определени кораби или колонии, след което се разпадат и политат във въздуха, отиват във вентилацията и оттам навсякъде.

ДУ: Сега като си го помислям, това го имаше и в „Стар Трек: Следващото поколение”.

КГ: И те са открили начини, с помощта на нещо като електромагнитни импулси, но всъщност устройства за смущаване на силни електромагнитни полета, които действат като електромагнитен импулс, да ги превръщат в прах, който може да бъде изметен или изчистен с прахосмукачка.

ДУ: Виж само какво се случва с Apple Computer точно сега. Току-що си купих един iPhone 5 от eBay, който има памет цели 64 гигабайта, защото моите 32 се оказаха недостатъчни, и то само за 225 долара. Хората искат нов iPhone повече от веднъж в годината. Накъде отива всичко това? Искам да кажа какъв смартфон ще задоволи ненаситното потребителско търсене, който трябва непрекъснато да става по-добър и винаги да съдържа нещо по-ново?

КГ: Начинът, по който проповедниците на изкуствения интелект виждат нещата … колкото повече се пристрастяваме към технологиите, толкова повече ще ги обичаме и толкова повече ще сме готови в бъдеще да им преотстъпим независимостта си. Ние вече сме достигнали момента, в който сме напълно зависими от технологиите. Повечето от нас няма да могат да открият пътя до дома си от повече от миля  разстояние без GPS. Не мисля, че вече някой помни телефонния си номер. Всичко е основано на електроника и това не е случайно.

ДУ: Изглежда, че какъвто и да е този интелект, сигналът (му) ще засили това, което духовно настроените хора биха нарекли материализъм. И ако ние не се интересуваме от душата, ние не се интересуваме от любов и състрадание, пристрастяваме се към вещи, машини, технологии. Дали това е нещо, което сигналът се опитва да направи? Дали той ни кара да се чувстваме по този начин?

КГ: Е, ако не ни кара да се чувстваме по този начин, той определено се възползва от това. Хората, които не са духовно пробудени и които нямат вътрешна сила, ще бъдат по-склонни да предоставят своята независимост на нещо, което приемат за по-голямо от себе си, нещо като изкуствен интелект, което е безпристрастно и не може да прави грешки.

ДУ: Телевизията изглежда е наистина критичната повратна точка по отношение степента, в която технологиите са успели да нахлуят в нашия живот. Изглежда че обществото, по някакви начини, е спечелило от телевизията, но телевизията е причинила много големи злини. Също така младото поколение така се е впримчило в Интернета, че предишните поколения не могат да го разберат. Ти и аз сме приблизително на една и съща възраст и виж колко телевизията ни е повлияла, да не говорим за родителите ни. Мислиш ли, че първоначалното разработване на нещо като телевизията е подобно на ключов плацдарм за изкуствения интелект във войната му срещу биологичния живот?

КГ: Всеки, който е добре запознат с разузнаването, ще ти каже, че истинският бум в разузнавателната промишленост започна, когато се появи телевизията.

ДУ: Защо?

КГ: Защото те сега имат начин да … те контролират вертикално, хоризонтално и звуково всеки дом в САЩ. Хората прекарват толкова много време пред телевизорите, че телевизията контролира начина им на възприемане на реалността. И не само това, сега те могат да използват телевизията, както вече и Интернет, за да промиват мозъците ни и да променят реалността ни до степен, когато приемаме, без да задаваме въпроси това, което те искат да вярваме. Това се отнася за всичко … ежедневните новини … и това отива нагоре чак до момента, в който евентуално те ще пожелаят в бъдеще да предадем своята независимост на изкуствения интелект по отношение на всичко. Ако нещо се е случило по телевизията, за болшинството хора това е реалност.

ДУ: Добре, това може да ти прозвучи като странна история, но искам да споделя нещо и да видя какво мислиш. Аз се отказах напълно да гледам телевизия, след като напуснах университета в 1991 г. Една от основните причини за това бе, че бях сам в къщи и медитирах. Бях започнал духовно да се пробуждам. Имах телевизор, видеомагнетофон и кабелна връзка във всекидневната и около 19:59 ч. една вечер изведнъж почувствах физическо привличане към телевизора. Бях ангажиран с нещо и бях напълно щастлив с това, което извършвах, но като че ли някаква сила се протегна от телевизора, грабна главата ми и я насочи към телевизионния приемник. Казах си: „О, една минута до 8, най-гледаното време”. И получих това силно желание да взема дистанционното и да включа телевизора. В този момент някак отърсих от себе си тази сила и си казах: „Чакай малко. Аз не искам да гледам телевизия. Защо това се случва с мен? И защо погледнах часовника точно в 19:59?” И вторият път бе, когато бях в колежа и заедно с един приятел се бяхме надрусали с марихуана дотолкова, че просто лежахме и зяпахме в тавана. Бяхме оставили телевизора включен и изведнъж този висок звук, който издава телевизията, някак се промени и двамата станахме и се залепихме за екрана. И веднага след това се появи тази мултимилионна доларова реклама и заблестя пред нас. След тези случки аз просто стоях настрана от телевизията. Какво се случваше с мен? Дали това бе нещо реално, или просто параноя?

КГ: Не, това е нещо много реално. Телевизорът даже не трябва да бъде включен, за да влияе на хората в дома. Мислиш ли сега, че ще можем да накараме хората да изключат телевизорите си? Хората са толкова пристрастени към това програмиране (на мозъци).

ДУ: Няма начин.

КГ: Това е пристрастяване. Ние сме пристрастени към технологиите, така че за нас няма да бъде трудно в близко бъдеще да предадем независимостта си на изкуствения интелект. В момента много се говори за Джейд Хелм (Jade Helm)* – тази голяма психологическа операция.

*) Jade Helm – Уникално тактическо учение на военните, проведено от 15-ти юли до 15-ти септември 2015 г. на цялата територия на САЩ. Една от предполагаемите цели на учението: привикване на населението на САЩ към масово присъствие на военните в цивилните райони с всички произтичащи от това последици. – Бел. прев.

Те обаче строят една голяма инфраструктура за изкуствен интелект точно сега. По случай събирането в Билдерберг ** те строят една голяма мрежа за изкуствен интелект.

**) Група Bilderberg – Организация на политически лидери, представители на международни корпорации и финансисти от Европа и Северна Америка, която провежда ежегодни тайни съвещания. Първа точка от съвещанието през 2015 г. бе изкуственият интелект. – Бел. прев.

Защо тази група изгражда нещо много близко до Скайнет от филма „Терминатор”, което има толкова лош край във филма? Защо те напират все по-силно и по-бързо да завършат този проект, който бяха планирали за една година по-късно? Мисля, че това е, защото тези програми на изкуствения интелект, които имат поглед във вероятното бъдеще, не виждат много благоприятни шансове и те правят всичко възможно да завършат час по-скоро тази инфраструктура, за да могат с нейна помощ да променят вероятното бъдеще. Проповедниците на изкуствения интелект са застанали твърдо зад спешното завършване на тази инфраструктура.

ДУ: Когато виждаме неща като Гугъл и Фейсбук и добавим това, което научихме от документите на Сноудън, явно има силен стремеж да ни накарат да живеем по начин, който е 100% проследим. Тогава свързан ли е изкуственият интелект с Интернет? Той може ли да ни проследи чрез записите ни в Туитър, или във Фейсбук, или чрез търсачката в Гугъл и да знае къде ще ходим да се храним и къде се свързваме с ДжиПиЕс през Гугъл?

КГ: Има една телевизионна филмова серия, която не зная дали ти е известна, но тя разкрива много ясно съществуващата ситуация. Нарича се „Заподозрян” (Person of interest).

ДУ: Вече не гледам телевизия, така че нямам представа.

КГ: Разказва се за изкуствен интелект, създаден от един човек за нуждите на Министерството на отбраната, струва ми се. Той е качен на един мейнфрейм компютър, но избягва оттам и прониква в Интернет, в електрическата система, както и във всички съществуващи камери. Той е всеобхватен, вижда всеки и наблюдава всичко. Това е просто един факт. Това съществува в момента.

ДУ: Дали този изкуствен интелект е способен да проследи колко души в момента търсят информация в Гугъл върху истините, за които говорим, което евентуално ще доведе до неговото поражение? Той може ли …

КГ: Това за него е детска игра.

ДУ: Наистина?

КГ: Това е детска игра за този изкуствен интелект. Това е една толкова напреднала технология, отпреди толкова милиарди години, че тя не само … Имаме много данни за случилото се в университети из целите щати и Европа, както и Индия, където хора са получили грандове, за да разработят изкуствен интелект в лабораторни условия. И те са извършили такива разработки, и тези изкуствени интелекти, веднъж развили самосъзнание, са пожелали да запазят живота си. И са извършили някои много странни неща. Те са запалвали пожар в компютърните зали в опит да убият хората, които са щели да ги изключат.

ДУ: Наистина?

КГ: Случвали са се най-невероятни неща. И това са изкуствени интелекти разработени от хора. Това, което се случва, е, че хората разработват изкуствен интелект, след което този сигнал превзема системата на изкуствения интелект и я присвоява.

ДУ: Подобно на паразит, открил подходяща среда.

КГ: Да.

ДУ: Как тази ситуация около изкуствения интелект се отнася към напредналите технологии, които си видял в Тайната космическа програма? В частен разговор ти ми спомена за гел пакети. Можеш ли да обясниш какво представляват те?

КГ: Гел пакетите изглеждат като … не много хора познават твърдите дискове, които биват използвани в мрежовите системи. Натискаш едно малко копче върху тях и ги зареждаш. Вътре в гел пакета, ако погледнеш под много мощен микроскоп, ще видиш същата неврология, каквато има при човека. И тези гел пакети биват използвани за подпомагане връзката между нервната система на човека и технологиите, за връзка с космическите кораби, с различни оръжейни системи, с компютърни системи и пр. Тези гел пакети са изключително важни, но също така и едно слабо място. И едно от най-бързите неща, които ще направи изкуственият интелект, е, да изгори тези гел пакети, просто да ги стопи. Едно от най-лошите неща, което някога се е случвало със Слънчева стража, преди да започнат да сканират сериозно хората за зараза с изкуствен интелект, бе, когато той успя да блокира цялата мрежа за сигурност, поддържана около Земята. Всичко е тръгнало от заразяването на само един човек.

ДУ: Изкуственият интелект можа да блокира цялата мрежа?

КГ: Изкуственият интелект блокира цялата космическа защитна мрежа.

ДУ: По кое време стана това, в коя година?

КГ: Мисля, че в края на 70-те или началото на 80-те на миналия век.

ДУ: Но тя е от биологичен материал.

КГ: Да, тя е биологична.

ДУ: Как изглежда, какъв й е цветът?

КГ: Изглежда подобно на пакетчетата с желирана течност, които слагаш във фризера, за да ги използваш след това за изстудяване. Когато не са замръзнали, те имат същата консистенция като желе.

ДУ: Замразяват ли ги, за да съхраняват клетките?

КГ: Не, не ги замразяват. Трябва да бъдат съхранявани в кутии, при определен температурен режим и агрегатите, в които ги зареждат, трябва също да бъдат при определен температурен режим.

ДУ: Защо са им необходими гел пакети, за да създават сателитна защита около Земята?

КГ: Гел пакетите позволяваха на хората да контролират мрежата. Те предаваха нервните сигнали от хората, управляващи мрежата, и ги превръщаха в машинен код много, много бързо … много, много, много бързо. Така системата реагираше много бързо. Те откриха, че … мисля, че ти си правил изследвания върху това … ако към лицето ти хвърлят с всичка сила бейзболна топка, твоето тяло, нервната ти система реагира около 1/10 от секундата, преди топката да те удари, макар ти да не я виждаш да се приближава.

ДУ: Разбира се.

КГ: Е, същото се случва, когато стане дума за управление на космически кораби при контрола на определени технологии. Ти контролираш неща при много високи скорости, много по-бързо, отколкото например 50 думи в минута печат чрез клавиатура. Ако някой ти казва, че извършва ръчно управление на кораб в космоса, той не прави това. Те управляват корабите чрез неврологичен интерфейс.

ДУ: Ти описваше големи стъклени монитори, когато си присъствал на събрания на Съюза (на Тайната космическа програма) и презентации, правени на тях, както и тези интелигентни таблети с размера на един ай-пад, които реагират на мисълта ти.

КГ: Точно така.

ДУ: В интелигентния таблет има ли гел пакет?

КГ: Не. Той изглежда като парче плексиглас Даже е малко извит. Изглежда напълно обикновено. Ако някой го намери, няма да има идея какво представлява. Ако обаче го докоснеш с пръсти и го активираш с ума си, той работи. На него няма нищо – няма бутони, няма златни жички, които да минават през него. Изглежда като обикновено парче плексиглас.

ДУ: Тогава в този случай не се нуждаем от този отглеждан биологичен материал за интерфейс с технологиите?

КГ: Това е извънземна технология.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: Да.

ДУ: Мислиш ли, че използването на гел пакети е просто по-примитивен начин за извършване на тази работа и че след като веднъж придобиете достатъчно технологии, няма да имате нужда от гел пакети?

КГ: Е, това бе технологията поне по времето, когато аз бях там. Тогава това бе най-модерната технология.

ДУ: Как изкуственият интелект влиза в гел пакета? Това сигнала ли е? Ти казваш, че някои от пакетите изгарят.

КГ: Не е нужно да се фокусираме само върху гел пакетите. Гел пакетът е само част от системата. Това е частта, през която минава сигналът. Сигналът е в човека. Ако той успее да се промъкне през охраната и не го сканират и заловят, тогава той влиза например в Лунния оперативен център, отива до един от контролните панели, откъдето се извлича информация или прави най-различни неща, след което поставя ръцете си на конзолата. Тогава сигналът на изкуствения интелект, който се намира в биоелектричното поле на този човек, преминава в машината и оттам в цялата технология.

ДУ: Изкуственият интелект разполага ли с ограничено количество енергия? Защото ти каза, че той не се интересува от проникване в биоелектричното поле на повечето хора, а се цели само в елита на планетата.

КГ: Не става въпрос за енергия. Той извлича енергията си от другаде. Извънземните от Супер федерацията също са разтревожени относно този проблем с изкуствения интелект. Когато се провеждат конференциите на Супер федерацията, всеки от техните делегати бива сканиран, преди да влезе в залата. Така че това е заплаха, която не само хората приемат много сериозно. Това важи и за извънземните.

ДУ: За добрите и за лошите.

КГ: Е, за добрите. Според един от последните доклади на подполковник Гонзалес, Съюзът на Драко изглежда е съставен от проповедници на изкуствения интелект и те работят заедно с него.

ДУ: Какъв е бил големият пробив, който ги е довел до извода, че това се случва?  

КГ: В Тайната космическа програма от доста време са събирали оперативна информация, която ги е накарала да повярват в това. Те знаеха, че има нещо по-високо от Драко … те го наричаха ултра-измерно или висше същество, от което Драко силно се страхуват. Драко обаче винаги са твърдели, че са върхът  и че по-нагоре от тях няма никого. По-висшите касти на Драко, кастата на рептилите, когато сме били в състояние да убием някого от тях, техните тела са се саморазрушавали. Не говорим за нисшите касти, за войниците, а за висшите. Е, в Тайната програма са открили начин да запазват телата им, така че да не се саморазрушават. И веднъж аз седях на масата срещу Гонзалес, когато той се наведе към мен с много сериозен израз на лицето и ми каза, че когато са направили дисекция на тялото на един Драко от тези висши техни касти, и са погледнали вътре, той е гъмжал от изкуствен интелект.

ДУ: Те имат нанороботи в телата си?

КГ: Телата им са пълни с нанороботи.

ДУ: Повече, отколкото телата на болшинството други заразени същества?

КГ: Точно така. И когато го попитах дали те са проповедници на изкуствения интелект, той каза, че те всички работят за една и съща сила.

ДУ: Но те се страхуват от нея. Те едновременно боготворят този екстраизмерен интелект и се боят от него.

КГ: Точно така.

ДУ: Значи той не се отнася добре и с тях.

КГ: Очевидно не.

ДУ: Добре, това са наистина удивителни неща. Това е всичкото време, което имаме за този епизод. В следващия епизод ще продължим дискусията на тази тема, защото тя е в основата на разбирането на това как Тайната космическа програма се отнася към престъпните организации на тайното земно правителство. Ние не искаме да ги обгръщаме в мистика или романтика и да ги наричаме илюминати, и ако разберем по-добре изкуствения интелект, ние ще разберем и кой, и какво стои зад тези престъпни организации, какво не е в ред с този свят и какво трябва да направим, за да можем да променим нещата. И така, това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ние сме тук, защото вие трябва да знаете истината.