Кори Гууд и Дейвид Уилкок 30-ти ЕПИЗОД, м. декември, 2015 г.

НОВИ ГРАНИЦИ ВЪВ ВОЙНАТА С ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук с Кори Гууд. Сега навлизаме в някои от най-последните новини, след като сме положили основите на дискусията относно огромния проблем, пред който е изправена цялата космическа програма и всички различни интелигентни цивилизации – изкуствения интелект. Това бе необходимата основа, преди да разкажем последните новини от Съюза (на Тайната космическа програма), предадени от подполковник Гонзалес – псевдоним, който той използва за своя защита. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Този проблем с изкуствения интелект, за който говорихме, е засегнал толкова драматично космическата програма, че ти каза, че никой не може да отиде на тези събирания на Супер федерацията, без да бъде сканиран за зараза с изкуствен интелект, нали така?

КГ: Ти не можеш даже да влезеш в Лунния команден център, не можеш да боравиш с никаква технология, преди да си бил сканиран и обеззаразен.

ДУ: Ако сигналът е на свобода и се опитва да прави своите магии, не може ли да зарази, когото както си иска? Какво трябва да направи, за да влезе в един човек? Как това влияе на начина, по който той действа?

КГ: Човекът бива използван като троянски кон за преминаване през защитните бариери.

ДУ: Разбирам. Значи има едно защитно поле, което блокира изкуствения интелект, но ако той се намира вътре в тялото на човека под формата на нанороботи, той може да премине през тази защита.

КГ: Правилно.

ДУ: О кей. Ти каза нещо изключително интересно в последния епизод, към което бих искал да се върна. Разкажи ни историята за тези Драко. Как са открили тези тела на Драко, в които е имало изкуствен интелект? Как се е случило това?

КГ: За да стигна дотам, трябва да започна в началото. Когато бях тук последния път за една седмица, за да заснемем първите епизоди заедно с теб, в мое отсъствие подполковник Гонзалес е бил помолен да присъства на две важни събирания. Едно от тях е било с група, с която откровено отказах да се срещам отново, и това е Съвета на федерацията на Драко. Аз съм имал една много, много ужасна среща с един бял кралски Драко, който е рептил висок 4.25 метра, с рудиментарни опашка и крила и изключително, изключително силен. Аз съм общувал телепатично с различни същества, но никога не съм имал преживяване на такава арогантна агресия, както с този.

ДУ: Защо тези любвеобилни същества от сферите, които са те избрали за  техен делегат, ще те карат да ходиш там и да се срещаш с някого, който би бил биологичния еквивалент на дявола?

КГ: Това е част от работата ми.

ДУ: Ти ми бе казал нещо преди … защото си спомням, че когато това се случваше, ние разговаряхме по скайп. Ти първоначално трябваше да ходиш на една среща, която бе отменена. И мисля, че Съществата от сферите бяха тези, които я отмениха.

КГ: Да. Очаквах да ме вземат, когато ми се обадиха, за да ми кажат, че срещата се отменя. След това ме взеха по обичайния начин – чрез малките сфери.

ДУ: Можеш ли още веднъж накратко да разкажеш какво се случи?

КГ: В стаята ми се появи една малка синя сфера и забръмча наоколо, докато й дадох знак, че съм готов да бъда транспортиран.

ДУ: Тогава ти стана от леглото си, или се обличаше …

КГ: Станах от леглото, облякох се, направих каквото бе нужно. След това сферата дойде на около 50 см. пред гърдите ми, сля се и тогава, докато мигна с очи, се разшири и аз се оказах вътре в нея, и заплувах точно в центъра й. След това тя се изстреля през стената и оттам в космоса, и влезе в една от гигантските сини сфери, където един от тримата Сини авиани ме очакваше. И Ра-Тиър-Ер ми обясни и ми показа холограмни изображения на тези същества, които говореха как ще ме разкъсат на парчета и ще ме унижат като уринират върху мен и подобни ужасни неща. И ми каза, че е отменил срещата. Аз трябваше да се срещна с тях в една дълбока, дълбока каверна някъде. И така, това бе отложено и бе договорено да се срещна с тях някъде на повърхността на Земята и ми бе позволено да имам четирима придружители от Тайната космическа програма, които бяха също интуитивни емпати. Това е, което се случи.

ДУ: Тези Драко не са искали среща преди 5-ти декември 2014 г.?

КГ: Не.

ДУ: И какво се случи на 5-ти декември 2014 г., което толкова промени цялата игра?

КГ: Беше създадено това, което наричаме външна бариера от страна на Съществата от сферите, която обхваща цялата Слънчева система и се простира далече отвъд хелиосферата. Тя не позволява на никакви същества да преминават в двете посоки. Това е една карантина.

ДУ: А по отношение на радио комуникации, или подобни неща?

КГ: Около това имаше доста объркване. Тези квантово корелирани комуникационни средства, с които хората от Тайната космическа програма се опитваха да разговарят с Галактическата лига на нациите, за да преговарят завръщането им обратно в Слънчевата система, работеха. Не зная за другите групи, но определено по-усъвършенстваните средства за комуникация преминаваха през бариерата, но не и радио комуникациите. 

ДУ: Какво бе непосредственото действие на организациите на Тайното земно правителство, което изглежда е причинило издигането на тази бариера, подобна на моментален кармичен удар?

КГ: Не зная дали това бе причина, но Тайното земно правителство, военните и някои извънземни бяха разработили едно много мощно оръжие, което насочиха към една от сферите. Не зная дали сега можем да го покажем, но …

ДУ: Да. Нека покажем това. Това е снимка от Международната космическа станция, направена на 5-ти декември 2014 г. Това, което ще видите, е малка червена точка и нещо, което прилича на лазерен лъч. Това, което виждаме тук, е една червена сфера с диаметър 1/4  или 1/5  от диаметъра на Луната  и нещо, което прилича на червен лъч, насочен към нея. И така, какво виждаме тук?

image001

КГ: Сферите на Съюза на сферите са с три различни размера. Едни са с размера на Луната, едни са с размера на Нептун и едни с размера на Юпитер. Тази в случая (малката бяла точка на снимката) е с размерите на Луната и тя бе твърде близо до Земята.

image002

ДУ: Ние обаче не бихме могли да я видим с телескоп.

КГ: Точно така, тя бе прикрита. Някак обаче, с помощта на извънземните, те бяха успели да се прицелят в нея и да изстрелят това невероятно мощно оръжие. Съюзът на сферите използва отбранителен тип технологии и това, което те направиха, бе, че пренасочиха лъча обратно към неговия източник. Това, което свидетелите на случилото се казаха, е, че са видели как сферата се осветява в червено, след което един червен лъч са връща обратно и удря инсталацията, откъдето е бил произведен изстрелът на оръжието. И инсталацията е била разрушена, и хората, и извънземните, които са били там, са били избити.

ДУ: Знаеш ли къде е било това?

КГ: Казаха ми, че на едното от две места – в Африка или в Австралия, но по-късно ми казаха, че най-вероятно е било в Австралия.

ДУ: Базата Пайн Гяп (Pine Gap), в средата на Австралия е едно основно съоръжение. Мислиш ли, че може да е било там?

image003

КГ: Точно там ми казаха, че се е случило. Не точно в Пайн Гяп, но в едно от съоръженията за изпробване на оръжия, което се намира наблизо.

ДУ: Това трябва да е било силно деморализиращо за извършителите. Дали те са очаквали да причинят голямо светлинно шоу и да взривят сферата? Това ли са се надявали да постигнат?

КГ: Да.

ДУ: Но вместо това са получили моментален кармичен удар.

КГ: Да.

ДУ: Там би трябвало да са загинали много високопоставени хора.

КГ: Да, за изпробването на това оръжие са присъствали много високопоставени хора, както и някои извънземни, помогнали в разработването на това оръжие и заинтересовани от крайния резултат.

ДУ: Колко време мина след това събитие до издигането на тази външна бариера?

КГ: Тя бе издигната почти моментално след това.

ДУ: Трябва само да подчертая, че в Закона за Единството, когато говорят за Основната директива, или за закона за свободната воля, посочват, че не могат да предприемат нападателни действия. Ако обаче отрицателните сили се опитат да направят нещо силно отрицателно, това ги упълномощава да предприемат действие. Изглежда, че в случая имаме точно това.

КГ: Казаха ми, че това е било подобно на принципа в айкидо, при който силата на противника бива пренасочвана обратно към него.

ДУ: Ти казваш, че има вълни от енергия, подобни на цунами, които идват в нашата Слънчева система през Слънцето. Ти ми спомена в частен разговор, и може би пред камера, че тези Същества от сферите са използвали термина „основен цикъл”, който също е използван в Закона за Единството. Източникът на Закона за Единството казва: „Аз съм Ра”. Когато хората в това първо събрание, на което си присъствал като делегат, попитаха тези същества кои са, те какво отговориха?

КГ: Един от хората попита: „Ти ли си Ра от Закона за Единството?” И той отговори кратко и бързо: „Аз съм Ра-Тиър-Ер.”

ДУ: В Закона за Единството се говори за промяна към четвърто ниво на плътност. Те посочват, че това ще се случи някъде около 30 години след 1981 г. но не са конкретни относно това, че ще направим един квантов скок. Защо тези извънземни ще искат толкова спешно да напуснат Слънчевата ни система след издигането на тази бариера? Какво ще им се случи, ако не я напуснат? Те очакват ли нещо да се случи?

КГ: Очевидно ще ги държат отговорни за всички отрицателни неща, които са правили тук в продължение на хилядолетия. И когато тази бариера бе издигната, те се оказаха в капан. Ето защо Гонзалес и аз бяхме определени за делегати, за да започнем да ходим на тези събрания.

ДУ: О кей.

КГ: И ако се върнем към Гонзалес, веднага след като се завърнах от тази седмица на видеозаписи тук, Гонзалес ми се обади и ми каза, че е имал голямо преживяване. Той е бил закаран да се срещне със Съюза на федерацията на Драко, както и е бил присъствал на една от конференциите на Супер федерацията. Бях много изненадан, но той очевидно се бе справил много добре. Той ми се извини за това, че е помислил, че съм преувеличил преживяването си с кралския бял Драко, когато му казах, че докато комуникирах с него, това приличаше на проникване на микровълни в предната част на мозъка ми. Докато траеше това, аз не можех да отклоня вниманието си към нищо друго и очите на Драко непрекъснато се променяха и сменяха цветовете си – синьо, червено, всички цветове, а цепките на зениците му се разширяваха и свиваха. И всичко това бе много, много агресивно. В неговата ситуация, когато Гонзалес се озовал там, тази група от тайното земно правителство наречена Комитет от 200, с които си имахме работа преди, били също там, представлявани от ръководството си и те наричали себе си председателите.

ДУ: Бих искал да те прекъсна, защото зрителите може да не знаят какво е било искането на белия рептил, когато си го срещнал за първи път. Той какво те е питал? Какво е искал?

КГ: В моята среща той започна с определени изисквания и след това искаше да предам предложения на Съществата от сферите. Предложението му бе, че те ще издадат на Съюза на Тайната космическа програма всички свои човешки последователи, които са организациите на тайното земно правителство. Ще издадат рептилите войници от по-нисшата каста, както и своите извънземни съюзници, хванати в капан в Слънчевата система, и всичко това, ако Съюза на сферите предостави на белите кралски Драко безопасен изход от Слънчевата система.

ДУ: Значи те буквално са имали желанието да предадат всички, работили за тях – цялата си армия, всички нива на йерархията, всички, на които дотогава е било казвано, че те са богове на Земята, че са толкова специални, че са илюминати, че са бялата светлина на Земята и пр. И кралските Драко са казали: „Ние ще ви предадем всички само ни пуснете да си отидем.”

КГ: Това бе предложението.

ДУ: Тази информация изтече ли към тайното земно правителство? Те научиха ли за това предателство?

КГ: Ами представителите на Комитета от 200 бяха там и присъстваха на това предателство.

ДУ: Ти казваш Комитет от 200, но всеки, който е изучавал това, всички хора на Алекс Джоунс *) ще кажат: „Чакай малко, това е Комитетът от 300.” Дали нещо се е случило? Може би някои от тях са дезертирали? Мислиш ли, че може да е станало нещо такова?

*) Alen Jones – Американски телевизионен водещ на предаване с езотерична тематика. – Бел. прев.

КГ: Не зная откъде идва разликата. Винаги са ми ги представяли като Комитет от 200.

ДУ: От колко време?

КГ: За последните няколко месеца.

ДУ: Значи е възможно непосредствено преди това около 1/3 да са дезертирали.

КГ: Възможно е.

ДУ: О кей. Значи те са готови да се откажат от всички останали и тези от тайното земно правителство узнават това.

КГ: Да.

ДУ: Това трябва силно да ги е смутило.

КГ: Да. И това веднага причини много разкол и вътрешни борби сред организациите на тайното правителство.

ДУ: Не се съмнявам в това.

КГ: Те се обърнаха един срещу друг и мнозина от тях започнаха да се превръщат в свидетели, така да се каже. Те започнаха да дезертират в Съюза на Тайната космическа програма и да носят със себе си съкровищница от доказателства срещу Съюза на тайното земно правителство, и да обещават да свидетелстват срещу членовете му при бъдещи съдебни процеси, стига да им бъде предоставено убежище извън Земята, и да бъдат включени в програми за защита на свидетели заедно със семействата си. Така че всичко това се случи и настана голяма бъркотия. Сега идва ред на появяването на Гонзалес.

ДУ: Двамата с теб бяхме тук и работехме, така че Съществата от сферите не можеха да те използват като техен делегат, защото ти вече беше ангажиран.

КГ: Точно така. И за тях моят ангажимент тук бе важен. Така че когато Гонзалес пристига и се среща с тези председатели от Съвета от 200 на повърхността на Земята някъде в югозападната част на САЩ, той каза, че останал с отворени уста. Няма да казвам името му, но там се появил един много известен политик, добре познат като съветник на много американски президенти и поддръжник на новия световен ред и на идеята за насилствено намаляване на населението на Земята – възрастен човек с плътен акцент, торбички под очите и къдрава бяла коса.

ДУ: Мисля, че каза достатъчно, за да се досетим.

КГ: Да. Гонзалес каза, че останал с отворена уста, когато този човек се появил, представил се и го повел надолу по коридора, като му казал, че е нужно да покаже малко повече уважение, отколкото при един предишен инцидент, когато Гонзалес бил размътил доста водите. И така Гонзалес и придружаващите го интуитивни емпати били въведени в залата на съвещанието и той каза, че те почувствали как всичко било подготвено за едно голямо театрално шоу от самото начало.

ДУ: „Театрално“ с каква цел?

КГ: За да създаде впечатлението, че Драко отказват да се признаят за по-слаби. Всичко било просто един подготвен театър и демонстрация на сила.

ДУ: О кей. По какво е личало, че те са искали да демонстрират своята сила?

КГ: Щом влезли в голямото фоайе на този затворен за други лица хотел, за разлика от предишните пъти, там имало почетна стража от грамадни рептили с дълги подобни на пики оръжия с остриета накрая. Те стояли с разкрачени крака, а зад тях били тези същества подобни на богомолки и някои други насекоми, в не особено стройна група. В средата на тази група стоял същият този бял рептил кралски Драко.

ДУ: Това трябва да е бил най-главният Драко, номер едно.

КГ: Той твърдял, че е такъв.

ДУ: О кей.

КГ: И той веднага установил контрол върху ума на Гонзалес и Гонзалес каза, че направо му се подкосили краката.

ДУ: Уха.

КГ: Гонзалес каза, че до този момент бил сигурен, че аз съм преувеличавал относно срещата ми със същия рептил. Тогава белият кралски Драко му казал много настоятелно да повтори това, което ще каже така, че всички да го чуят. И казал, че Сините авиани от Съвета на сферите са го излъгали за това колко слаби са Драко и техните господари. Докато Гонзалес ми разказваше всичко това, двамата седяхме на една маса и той отбеляза, че за първи път е чул признание, че Драко имат господари и че са подчинени някому на по-високо ниво. Драко заявил също така категорично, че никой от техните човешки последователи няма да бъде преследван, че всички ще бъдат опростени, и че на всички извънземни групи и на Драко ще бъде разрешено да напуснат Слънчевата система по желание, и че ако това не стане, те ще започнат да създават безпорядък на повърхността на Земята чрез война и размирици. И той продължил дълго в този дух.

ДУ: Инсцениране на терористични актове, самоубийствени атентати и пр.?

КГ: Да, за генериране на отрицателна енергия.

ДУ: Значи това е нямало да стане с помощта на рептили войници, които да се втурнат по повърхността на Земята?

КГ: Не. Идеята е те да използват своите последователи човеци да манипулират събитията на повърхността на Земята и да сеят хаос.

ДУ: Но те вече не правят ли това?

КГ: О, да, но това било … те са говорели за някаква голяма офанзива. Те са заплашвали с Трета световна война и всякакви други неща, за които Съюзът на сферите вече ни е уверил, че няма да позволи да се случат.

ДУ: Изглежда че добронамерени същества като Съюза на сферите и може би други им помагат, за да бъде невъзможно това да се случи.

КГ: Да. Имаше толкова много опити за започване на Трета световна война, които са били осуетени. Ние можем да разговаряме за това по-късно.

ДУ: Значи сега Драко ще положат много повече усилия от преди.

КГ: Те са отправили такава заплаха.

ДУ: Разбирам.

КГ: И кралският Драко отправил всякакви грандиозни заплахи, след което прекъснал контакта си с Гонзалес, обърнал се и заедно с цялата си делегация си тръгнали, като според думите на Гонзалес, пристъпвали тромаво. Непосредствено след това Гонзалес получил главоболие, повръщало му се и имал същите симптоми като мен след подобната среща, и той искал час по-скоро да се махне оттам. И докато Гонзалес и придружителите му си тръгвали, същият онзи човек ги придружил, като ги уверявал колко е сериозно положението и как трябва да предадат точно предложението на белия кралски Драко. След това те се качили на кораба си и отлетели обратно, за да докладват за случилото се.

ДУ: Изглежда че Драко са издали една важна тайна, една много важна своя слабост, а именно, че имат някакъв екстра-дименсионен господар, пред когото отговарят.

КГ: Точно така. И този екстра-дименсионен господар … Гонзалес се наведе напред и ми каза, че вярва, че този господар е отговорен също така и за заплахите от изкуствения интелект. Той каза, че след това признание много неща, които дотогава дълго време са били само предположения на разузнаването, са започнали да се връзват. Каза, че това е било едно голямо потвърждение. Попитах го също дали тези рептили Драко са проповедници на изкуствения интелект и той каза, че това или е така, или че те работят съвместно.

ДУ: Дали Съюза на Тайната космическа програма има план за разгром на екстра-дименсионните господари на Драко? Има ли начин да се пречистим от изкуствения интелект? Ти спомена, че изкуственият интелект вижда заплаха за себе си в бъдеще.

КГ: Да. Ще отговоря на въпроса ти съвсем накратко, тъй като не мога да се впусна в подробности. Има план за прочистване на Земята и на Слънчевата система от сигнала на изкуствения интелект.

ДУ: Значи ще бъдем напълно освободени от него?

КГ: Да.

ДУ: Това прилича на старата история, където когато откъснеш мозъка, всички останали части просто се сриват.

КГ: Всички части на изкуствения интелект ще бъдат ликвидирани на един път, но както казах, не мога да говоря в подробности за това.

ДУ: Без този сигнал какво ще стане със съществата, които са заредени с нанороботи?

КГ: Нанороботите просто ще заспят.

ДУ: И тези същества, които се хранят с нанороботите, ако при тях има някаква форма на симбиоза, това ще бъде наистина лошо за тях.

КГ: Да. Това ни отвежда към друга дискусия относно етерните същества, които ще бъдат изгонени обратно в това, което те наричат отдалечени сфери, и хората, които са привързани към тях, които имат взаимоотношения на симбиоза с тези етерни същества, ще страдат, когато съществата бъдат изгонени. Ние можем да разговаряме за това някой друг път.

ДУ: Добре. Малко надхвърлихме времето, но ти вероятно нямаш нищо против, защото това е направо удивително. Аз съм Дейвид Уилкок, това е Космическо разкритие и ние ще се видим следващия път. Благодаря, че бяхме заедно.