Кори Гууд и Дейвид Уилкок 33 – ти ЕПИЗОД, м. януари, 2016 г.

ПЪТУВАНЕ НА КОРИ ГУУД ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ЗЕМЯ

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и сме тук заедно с Кори Гууд. В този епизод ние ще документираме началото на това, което ти, Кори, каза, че вероятно е преживяването, което най-много е променило живота ти от всичко случило се с теб досега в цялата тази сага.

Кори Гууд: Във всички случаи то със сигурност отвори съзнанието ми в най-голяма степен.

ДУ: Преглеждах записките си и виждам, че ние с теб започнахме да разговаряме през октомври 2014 г., след което Съществата от Сферите се обърнаха към теб някъде през февруари 2015 г. И на първи март аз записвах разказа ти за първата ти среща със Съюза на Тайната космическа програма. Така че това не отне много време. След като ти се появи в публичното пространство със собственото си име, не мина повече от месец и ти бе въвлечен в този наистина странен свят.

КГ: Да.

ДУ: Ние вече разказахме за тази инспекция в колонията на Марс.

КГ: Точно така.

ДУ: И това бе доста тежко преживяване за теб, защото в крайна сметка се оказа арестуван, когато те поставиха в онази затворническа килия, и може би имаха намерение да те убият.

КГ: Това не беше добре. Плановете им не бяха на добро.

ДУ: Не изглежда да очакваш с нетърпение тези пътувания извън планетата, нали?

КГ: Не само това. Съгласно тяхната стандартна процедура, те не ми дават почти никаква възможност за подготовка, никаква предварителна информация. Много пъти са ми казвали, че ще се срещна с тази група, в този прозорец от време и толкова. И аз отивам на сляпо, освен в случаите, когато имам екип, който да ме охранява. Екипът има повече информация от мен.

ДУ: И трябваше да преминеш през много трудни операции. Ти имаш нови белези на ръцете си, които ги нямаше, когато правихме записи миналия път. И не ти предлагат никаква помощ, нали така?

КГ: Не, не. Имах много напрегнати отношения със Съвета на Съюза на Тайната космическа програма. Те открито ми заявиха в самото начало, че съм им бил натрапен. Бяха на мнение, че подполковник Гонзалес е правилният човек за тази работа, за свръзка на Съюза на Сферичните същества с тях, както и с другите групи по време на тези различни събрания. Те не виждаха с какво мога да им бъда полезен. Честно казано и аз не виждах, но те ми дадоха силен отпор. Молих за достъп до технологии в Лунния оперативен център, които можеха да ми помогнат. Отказаха ми и това ме разстрои силно. Също така, аз не получавам никаква материална подкрепа тук, подобно на Гонзалес. Той получава материална подкрепа за живота си тук. Те направо ми заявиха, че аз не работя за тях.

ДУ: В своята публикация за Вътрешната Земя ти споменаваш за една агресивно протекла среща, която си имал с тях. Имаше ли други спорни въпроси между вас освен това, което вече сме обсъдили?

КГ: Да, имаше нещо, за което съм решил да не  разказвам и което касае семейството ми.

ДУ: Отсъствие на достатъчна защита?

КГ: Отсъствие на достатъчна защита за мен и за семейството ми, основно за семейството ми, както ми бе обещано. Имаше едно произшествие с децата ми, което силно ме разстрои. Нещата много загрубяха и наскоро след това, по време на една среща … някои от тях бяха много разпалени и направо ми заявиха, че не ме харесват. Те не ме искаха и казаха, че Гонзалес се справя много по-добре от мен. Той бе по-добър дипломат и по-добър оратор. Той бе по-добър във всяко отношение и те не желаеха моята намеса, която бе ядосала някои членове на Съвета на Супер федерацията, след като аз бях оповестил информация за тях, макар че никой не ми беше казал предварително да не го правя.

ДУ: Разбирам.

КГ: Аз все още ги смущавам, по някакъв начин. Така че отношенията ни станаха много, много обтегнати. Забелязах, че за известно време започнах да получавам все по-малко и по-малко оперативна информация и за кратък период Гонзалес ходеше на много от тези събрания вместо мен.

ДУ: Също така, в живота ти възникна някакъв голям проблем. Мисля, че имаше операция, или беше болен, или нещо се случваше. Ти наистина не беше в състояние да ходиш където и да е.

КГ: Наскоро бях претърпял операция и това беше част от причината, но основно те искаха да докажат, че Гонзалес може да върши всичката тази работа сам. И те отправиха формално молба Гонзалес да бъде лицето за свръзка и аз да бъда отстранен. Съветът на Сферичните същества отхвърли молбата им. След това, когато се появих следващия път, имаше някакви пресилени извинения, които ми отправиха. Нещо като принудително помирение, но все още съществува доста напрежение.

ДУ: И как се случи така, че бе замесен с тази Вътрешна Земя? Знаеше ли предварително, че ще посещаваш Вътрешната Земя?

КГ: Гонзалес бе споменал, че наскоро е бил формиран някакъв Съвет на групите от Вътрешната Земя и че той се е срещал с тях.

ДУ: О кей.

КГ: И тогава получих съобщение от него, с което ме уведомяваше, че ще бъда поканен на една важна среща на този Съвет, на определена дата и в определено време, и че трябва да съм готов.

ДУ: Добре. Изглежда, че хората, които дезертират от Тайната космическа програма, не очакват, че ти просто ще се държиш толкова мирно. Те искат да предприемеш тактически военни действия, да покажеш веднага резултати, вместо този постепенен подход, който не включва никакви нападателни действия и който води по-скоро до един трибунал. Те наистина не искат справедлив процес за тези хора от тайното земно правителство. В много случаи те искат просто да ги взривят.

КГ: Точно така. Те са свикнали да си проправят пътя с бомби. И много от тях, в това число и хора като мен, следят много внимателно какво ние говорим. Защото те се тревожат, някои от тях наистина се тревожат от това, което ще стане след разкритието. Какво ще се случи с тях, когато хората организират трибунали и започнат да решават какво да правят с всички тези типове.

ДУ: Помниш какво се получи с „Аз изпълнявах заповеди” по време на Нюрнбергския процес, нали?

КГ: Този номер няма да мине втори път.  

ДУ: И така, Гонзалес ти каза, че цивилизациите във Вътрешната Земя са се съюзили. До този момент, така както разисквахме в предишния запис, ти бе наясно с групата на рептоидите и с една група на раптори. Спомена и групата на плешивите. И след това Даро, с подобните на хоботи носове. За тях ли си мислеше, когато ти казаха, че се формира съюз във вътрешността на Земята?

КГ: Не, аз знаех, че става дума за древни цивилизации, за хора бегълци от (повърхността на) Земята.

ДУ: Добре, нека разгледаме това отново. Какво представляват древните цивилизации бегълци?

КГ: По време на службата ми в умните таблети ставаше дума за няколко древни цивилизации, възникнали на Земята, които са формирали свои групи бежанци, така както сега се е случило с нашата Тайна космическа програма, която се намира извън планетата. И по време на цикъла от катаклизми, които възникват естествено на Земята, или са възниквали за известно време, тези групи бежанци са напуснали повърхността и са изоставили населението там, да се спасява кой както може.

ДУ: Когато разгледаме книгата на Томпсън-Кремо „Забранена археология” (Thompson-Cremo’s book, “Forbidden Archaeology”), която е дебела като тухла, там  е пълно с научна документация относно аномални, очевидно интелигентно конструирани артефакти в скалния слой, които понякога датират от милиони години.

КГ: О кей, да, чувал съм за това.

ДУ: Възможно ли е тези артефакти да са останки от някои от тези древни цивилизации, които ти описваш? Защото хората копаят надолу в земята и откриват тези неща.

КГ: Те всъщност ми описаха колко е динамична повърхността на Земята. Тя е много по дина …

ДУ: За кои „те” говориш в момента?

КГ: Хората от Вътрешната Земя, с които разговарях.

ДУ: Добре, защото прескачаме малко напред, но в това няма нищо лошо.

КГ: Да. Става дума за вулканичната дейност, за конвекцията … Земята е много динамична и донякъде негостоприемна. Искам да кажа, че те говореха за издигащи се и пропадащи континенти.

ДУ: Разбирам.

КГ: Те говореха, че когато са били първоначално на повърхността, е имало много по-високи планини и по-малко равнини. Очевидно Земята се променя много по-бързо, отколкото си мислят геолозите и археолозите.

ДУ: Значи ти потвърждаваш възможността изследванията на Томпсън-Кремо да са документирали руини, които тези цивилизации са оставили след себе си, докато повърхността на Земята се е преобръщала и променяла?

КГ: Според тях, да. Те твърдят, че са възникнали на тази планета, че са първите хора населили тази планета преди 17-18 милиона години.

ДУ: Искаш да кажеш, че е имало множество бягства от повърхността на Земята?

КГ: Да.

ДУ: Когато говорим за цивилизации бегълци, за какво всъщност става дума? Дали това е нещо от типа на Ноевия ковчег, когато всички побягват и цялото население се спасява, и всички се скриват под земята, когато знаят, че ще има бедствие?

КГ: Обикновено е ставало по следния начин. Имаме голямата част от населението на повърхността, което еволюира, достига определено ниво на развитие. Различни части се развиват в различна степен … Тук можеш да използваш въображението си. Тогава обикновено се появява …

ДУ: За технологии ли говориш, за машини и инструменти?

КГ: Да, в технологично отношение.

ДУ: Не говориш само за каменни ножове, мечешки кожи и огнища?

КГ: Не, не.

ДУ: О кей.

КГ: Не говоря също за компютърни платки и подобни неща, а за използване на напълно различни технологии. Една технологична цивилизация, развита подобно на кастите на свещениците. И елитните касти развиват една много технологично напреднала цивилизация, духовно технологична цивилизация, която избягва от повърхността. Те …

ДУ: Това включва ли сътрудничество с интелигентни цивилизации, които не са от Земята? Получават ли някакво извънземно дарение под формата на тази напреднала технология?

КГ: Според техните думи, не.

ДУ: Наистина?

КГ: Не получават.

ДУ: Значи те са притежавали решително по-напреднала технология от това, което е познавала останалата част от населението.

КГ: Точно така. Също така те са толкова по-различни от нас. Те твърдят, че не притежават агресивността и много от проблемите, които ние имаме на повърхността, социалните проблеми.

ДУ: О кей.

КГ: Така те са успели да се развият в технологично отношение много по-бързо. Те имат напълно различен начин на мислене и на взаимодействие едни с други.

ДУ: Сред тяхното духовенство имало ли е класифицирана информация за съществуването на тези обитаеми зони във вътрешността на Земята, за които обикновените хора не са знаели, за това, че там са могли да намерят спасение и да живеят?

КГ: Представям си, че е било така, защото те са били построили предварително тези места и са били започнали да живеят там. Също така, вече са били разработили космическа програма и са летели извън Земята.

ДУ: Уха!

КГ: И когато са се случвали различни неща, промяна на полюсите, метеори … те описваха най-различни …

ДУ: Цунами.

КГ: Описваха големи и малки катаклизми …

ДУ: Изригване на супер вулкани?

КГ: Да, определено и това. В такива случаи те са се крили отдолу и са оставяли останалата част от населението да се оправя само. И когато всичко е утихвало, излизали са на повърхността и са помагали на оцелелите.

ДУ: Това цивилизации по цялата планета ли са били? Те комуникирали ли са помежду си? Или е било подобно на това, което ние си мислим, че се е случило с модерната ни история, когато е имало различни расови групи, които са възниквали независимо и са водили затворено, изолирано съществуване и нито са общували, нито са търгували помежду си?

КГ: От всичко, което ми разкриха, личеше, че са били много изолирани. Те са били пуристи в генетично отношение. Силно са се стремели да поддържат чисти генетичните си линии и да не се смесват с други появяващи се племена. През този период е имало други хоминиди, възникващи на планетата. Те са ги оставяли да се развиват и да преминават пред естествените си еволюционни цикли.

ДУ: Количеството вкаменелости, които имаме и сме използвали, за да възстановим еволюционния път на човешките същества, и които могат да се видят в учебниците по антропология, всички тези кости могат да се поберат в един ковчег. Всичко останало са предположения. Виждаме една прогресия на еволюиращи хоминиди, но в същото време има много бели петна, за които не знаем нищо.

КГ: Точно така.

ДУ: Еволюционната времева линия, която тук ни предлагат, е основана на вярвания. Тя е основана почти изцяло на предположения и много малко на веществени доказателства.

КГ: Точно така. Според хората от Вътрешната Земя обаче, имало е други различни хоминиди, други видове, които са започнали да се развиват. Те казаха също, че галактиката и Слънчевата система имат един шаблон, който възпроизвежда определени естествени форми на живот в зони, които могат да поддържат тези форми, и че по същото време е имало други планети в нашата Слънчева система, които са имали форми на живот, напреднали форми на живот. Те самите са се развили естествено тук на Земята.

ДУ: Има някои нови открития, които излизат на бял свят и които наистина променят играта. Едно от тях са денисованите. Появяват се останки от хора, които са имали малки тела, не точно пигмеи, но по-малки черепи на напълно възрастни хора. И започва да се оформя една картина, която още не е достигнала до образователната система, и която съдържа много по-голямо разнообразие в откритите скелети. Има също нещо, което съм сигурен, че ти е известно – голямо количество открити гигантски скелети.

КГ: Една от причините тези древни групи да се преместят под земната кора, е, защото там е по-стабилно.

ДУ: Това е понятно.

КГ: Това не само им дава подслон от динамичните климатични и други промени на повърхността, но също така до голяма степен ги предпазва от космическите лъчи и от ред други неща.

ДУ: Ако си спомням правилно, ти каза, че на повърхността на Земята има някакво енергийно поле, което ни кара да остаряваме по-бързо, за разлика, ако бяхме под повърхността на Земята. Правилно ли си спомням?

КГ: През вековете нещата на повърхността на Земята са се променили толкова драматично, че ние сме бомбардирани с най-различни космически енергии и други видове енергии.

ДУ: Има ли някакъв интелект, който стои зад всичко това? Земята притежава ли някаква биологично активна сила, която осигурява живота на повърхността да бъде обект на определен тип процес на застаряване, като част от интелигентен сценарий за нашата еволюция?

КГ: Такива са част от вярванията на хората от Вътрешната Земя, да. Те вярват, че Земята е съзнателно живо същество. Те вярват същото и за Слънцето. Те вярват същото и за всички планети. Те вярват, че нашата Слънчева система е живо същество, както и че галактиката е живо същество.

ДУ: Те преживяват ли времето в различен континуум? При тях има ли някакво релативистично деформиране на потока на времето?

КГ: Те изглежда че преживяват времето по същия линеен начин, като нас.

ДУ: О, наистина?

КГ: Да. Обаче дамата, която бе мой домакин, изглеждаше на около 30 години, докато всъщност бе на 130. Така че …

ДУ: Може би поради защитата от всички тези токсични влияния на повърхността, синхротронната радиация, суперновите, всякакъв вид замърсявания.

КГ: И напредналите им технологии, както и това, което консумират.

ДУ: Разбира се.

КГ: Сигурен съм, че всичко това е от значение.

ДУ: И така, ние описахме, че ти си имал конфликт със Съюза на Тайната космическа програма и че Гонзалес се е оказал ангажиран вместо теб.

КГ: Точно така.

ДУ: И той идва при теб и ти казва, че хората от Вътрешната Земя са формирали един съюз. Това нещо нормално ли е като случка? Звучи доста необикновено.

КГ: Това е нещо безпрецедентно.

ДУ: Наистина?

КГ: Тези различни (подземни) групи са имали взаимодействие и договорености с различни тайни общества и престъпни групи на тайното земно правителство от повърхността на Земята.

ДУ: Опа!

КГ: Да. И тези групи са се обърнали срещу тях.

ДУ: Групите на повърхността.?

КГ: На повърхността, групите на тайните общества.

ДУ: Като илюминатите и подобни на тях.

КГ: Да, илюминатите.

ДУ: Както и да ги наричаме.

КГ: Не харесвам тази дума, защото те са просто организирани престъпници, които се придържат към всички тези окултни вярвания. Ако искаш обаче да ги наричаш илюминати, нямам нищо против.

ДУ: Ще ги наричаме обобщено престъпни групи.

КГ: О кей.

ДУ: Повечето хора са запознати с термина илюминати.

КГ: Хората обичат тази дума.

ДУ: Ти казваш, че напреднали в развитието си хора с развити духовни способности и технологии, които живеят във вътрешността на Земята, са предоставяли материали и тактическа и логистична подкрепа на тези престъпни групи на повърхността на планетата?

КГ: Да.

ДУ: Това е едно голямо, голямо откровение.

КГ: Да.

ДУ: Много от тези свързани по кръвна линия семейства на повърхността имат своя кралска кръвна линия, нали? Тогава дали някои от тези хора във вътрешността на Земята се женят с други раси?

КГ: Не.

ДУ: С хора от повърхността?

КГ: Абсолютно не. Те никога не биха направили това.

ДУ: Наистина?

КГ: Те обсъждаха как има други планети в нашата Слънчева система, на които живеят високо развити същества от човешки тип, които били много агресивни и войнолюбиви и които са разрушили собствените си цивилизации, с което са привлекли вниманието на извънземни групи, които са се заселили там … Това са хора от нашата Слънчева система, но са живели на други планети, които са били обитаеми по онова време. Когато обаче планетите са ставали необитаеми, оцелелите са се премествали на повърхността на Земята. Тези групи са били генетично съвместими с първоначалните хора, останали на повърхността (на Земята).

ДУ: Да, с определени модификации, но да, по същество.

КГ: Те все още не са се били модифицирали, но всички са започнали да се кръстосват помежду си и да формират една смесена раса и като резултат сме се получили ние.

ДУ: Точно така.

КГ: И тази смесена раса – това е смесицата на всички тези групи и това е, което представлява човечеството на повърхността. В допълнение – всички тези така наречени генетични фермери – раси от извънземни, които не са посещавали преди тази част на галактиката, са започнали да прииждат и да провеждат един нов експеримент с генетиката на населението на повърхността.

ДУ: Става дума за Великия експеримент, за тези 22 генетични програми и за Супер федерацията.

КГ: За част от Великия експеримент. Великият експеримент отива много по-далече, но това е част от него.

ДУ: О кей.

КГ: И подземните групи са използвали тези на повърхността. Опитвали са се да ги цивилизоват, да ги стимулират духовно.

ДУ: Което може да не е целта на генетичните експериментатори.

КГ: Точно така. Те следват свои различни конкуриращи се програми.

ДУ: О кей.

КГ: И това е продължило известно време. Често е имало открити конфликти в небето и в космоса между подземните групи и различни извънземни раси.

ДУ: Уха!

КГ: Тези конфликти са преставали и са продължавали чак в съвременната ни история. Хора в нашата така наречена съвременна историческа ера са били свидетели на военни действия между подземните групи и групи извънземни.

ДУ: Ако те са били там под земята милиони години, генетично изолирани, те са развили свои малки цивилизации. Може би те имат подземни совалки и портали. Ние ще видим как те се придвижват от едно място на друго. Ако обаче те населяват различни празни пространства във Вътрешната Земя и след като вероятно са воювали помежду си, или са били отделени толкова дълго време едни от други, защо ще формират общ съюз? Какво се е променило?

КГ: Случило се е това, че тайните общества на повърхността, с които са били съюзени, са се обърнали срещу тях. За да поясним, трябва да се върнем към големите промени, настъпили на повърхността на Земята, след като Драко са предложили да предадат всички свои подчинени човеци и не човеци, в замяна на възможността да напуснат Слънчевата система.  

ДУ: Което е едно толкова лудо предателство срещу собствените им съюзници, с изключение на най-висшите кралски особи.

КГ: Точно така. След това …

ДУ: Това повсеместно предателство предизвиква повсеместен хаос.

КГ: Да, след което нещата тотално се объркват.

ДУ: Това шокиращо предателство, когато Драко казват: „Ние ще ви предадем всички останали. Вземете, когото пожелаете, само ни пуснете”, това предизвиква пълен хаос. И предполагам това, което ти казваш, е, че в тази ситуация престъпните групи от тайното земно правителство се обръщат против своите съюзници във Вътрешната Земя и правят какво? Какво са направили? Как са се обърнали срещу тях? Това е частта, която все още не ми е ясна.

КГ: Под повърхността на Земята има и други групи. Много от тези различни извънземни групи имат там това, което наричат посолства. Има ги също и под океаните. Но това всъщност са само бази.

ДУ: Това може ли да са насекомо подобни, рептили?

КГ: Както и всички човекоподобни видове от Супер федерацията. Има всякакви видове посолства.

ДУ: Значи във вътрешността на Земята има много места, в които може да се живее?

КГ: Точно така.

ДУ: Както и много „хора”, в кавички.

КГ: Изведнъж са започнали да се случват много засади между врагове, които престъпниците на повърхността са имали във Вътрешната Земя. Те казаха също така, че тези от повърхността са разработили технологии, които вече преодоляват тяхната защита.

ДУ: Това твърдят хората от Съюза на Вътрешната Земя?

КГ: От Съюза на Вътрешната Земя.

ДУ: О кей.

КГ: Тези от повърхността притежават оръжия, които могат да проникват дълбоко в земната кора и да ги достигат. И това ги тревожи много силно.

ДУ: Какво представлява този съюз? Нека го опишем в основни линии. Колко на брой групи има в Съюза? Там има ли рептили? Той как се е формирал?

КГ: Това са само хора от древни цивилизации бегълци от повърхността на Земята, които твърдят, че са еволюирали естествено тук на Земята и нито са били преместени тук от някого другиго, нито са били генетично модифицирани. Също така, те са етнически различни едни от други. Това са седем различни групи.

ДУ: Седем различни групи?

КГ: Да. Три от тях са свързани, но предполагам, че не като братовчеди. Те всички носят един и същ символ. Това е символът на Сатурн.

ДУ: Трите, които са свързани.

КГ: Които са свързани. И те имат различен скъпоценен камък върху медальона си във формата на Сатурн, в зависимост от групата, към която принадлежат. Едните имат черен камък в позиция на 3 часа, други имат нефрит в позиция на 9 часа и трети – розово червен камък в позиция 6 часа.

ДУ: Значи това не е съюз на рептили?

КГ: Човеци, човеци, човеци.

ДУ: Човешки цивилизации бегълци. Какъв е периодът от време, през който тези различни групи са еволюирали? Ти каза, че някои от тях са били тук между 17 и 18 милиона години?

КГ: Това са тези с емблемата на Сатурн.

ДУ: О кей.

КГ: Те твърдят, че са най-старите (жители на Земята) и те бяха домакините на това събрание, това събрание на Съюза.

ДУ: Има ли други групи, които са от по-ново време, от наша гледна точка?

КГ: Да, групи от преди половин милион години, като мисля, че най-съвременната беше … мисля, че преди два или три ледникови периода. Не помня това преди колко десетки хиляди години беше.

ДУ: Значи тези промени са ги довели до това да пожелаят да формират съюз. Добре, ако сферите се появяват в нашата Слънчева система и издигат тази външна бариера, така че никой да не може да я напусне, ти ставаш гласа, чрез който тези Същества от сферите ще разговарят с Тайната космическа програма. Те няма да разговарят с тях директно, поради вибрационна несъвместимост или нещо подобно.

КГ: Да, да.

image001

ДУ: Те не желаят да разговарят директно с престъпните групи от тайното земно правителство.

КГ: Те не желяат за разговарят пряко с групата на Суперфедерацията, с групата на Драко и с групата на тези от Вътрешната Земя.

ДУ: О, значи групата от Вътрешнтата Земя попада също в тази категория?

КГ: Точно така. Ето защо те искаха да разговарят с мен.

ДУ: Значи, ако искат достъп до новопоявилите се на сцената, те трябва да минат през теб.

КГ: Те са разтоваряли първо с Гонзалес.

ДУ: И с Гонзалес, о кей.

КГ: И това бе причината те да искат да разговарят с мен. Когато говорят за Съюза на Съществата от сферите, те ги наричат Пазителите (the Guardians). Те искаха да знаят защо Пазителите не желаят да разговарят с тях едно към едно.  

ДУ: Значи Гонзалес започва да разговаря с тях без твоето участие.

КГ: Да.

ДУ: Нека преговорим това. Кое е първото нещо, което се случва? Казват ти няколко дни предварително, че ще извършиш това пътуване? Колко време предварително ти съобщават? Разкажи подробно.

КГ: Съобщиха ми само времевия диапазон, в който това ще се случи. Предположих, че Сините авиани ще дойдат да ме вземат, както обикновено.

ДУ: О кей.

ДУ: Събудих се, станах и се приготвих това да се случи. Гонзалес обикновено ми посочва едно и също време много рано сутрин, когато в стаята ми обикновено се появява малката синя сфера. Този път обаче тя закъсня  и аз си помислих, че имаше случаи, когато трябваше да има съвещание, но нищо не се бе случило. И аз чаках, и реших, че напразно съм станал рано.

ДУ: Значи ти ставаш и се обличаш.

КГ: Да, и обикновено обличам нещо наистина елементарно, не както съм облечен в момента.

ДУ: Не вземаш ли раница, или нещо със себе си?

КГ: Не мога да вземам нищо със себе си.

ДУ: О кей, значи се обличаш съвсем просто.

КГ: И обикновено аз пристигам в Лунния оперативен център, където ми дават един комбинезон или нещо друго, което да облека. Очаквах да се случи същото нещо. Не бях получил никаква информация. 

ДУ: Значи в този момент ти кършиш пръсти и се чудиш какво става?

КГ: И аз отивам в дневната, и решавам да седна на дивана, да включа интернета и да видя какво се случва. И изведнъж проблясва една силна бяла светлина.

ДУ: Ти почувства ли някакво електричество, или някакво изтръпване?

КГ: Да, статично електричество. И изведнъж се почувствах напълно различно … налягането се промени и всичко около мен стана напълно различно.

ДУ: Въздушното налягане?

КГ: Да, и цялата обстановка.

ДУ: Как почувства промяната? Като повече налягане, или по-малко?

КГ: По-малко.

ДУ: О кей.

КГ: И ми замириса на камък и на минерали …

ДУ: И на вода.

КГ: И погледът ми някак се замъти. И можах да видя, че се намирам в една гигантска, огромна зала с куполен таван, цялата от гранит. Таванът бе предполагам висок около 30 метра. И залата имаше четири врати.

ДУ: Колко широка предполагаш, че е била залата?

КГ: Вероятно 30, 40 метра.

ДУ: О кей. И когато казваш „гранитна зала“, тя беше изградена от каменни блокове?

КГ: Не, всичко бе полирано, като изваяно в една монолитна скала.

ДУ: Полирано като полирано огледало?

КГ: Да.

ДУ: Наистина?

КГ: Да.

ДУ: Очевидно става дума за технология, с която не разполагаме.

КГ: Точно така.

ДУ: И какъв бе цветът на гранита?

КГ: Гранитът бе тъмнокафяв и имаше четири врати от всяка страна, и от двете страни на всяка врата имаше пазачи. И аз стоях там, без да зная какво да правя, защото те не ме поглеждаха.

ДУ: И имаше пазачи на всяка врата?

КГ: Да, по двама, изправени от двете страни.

ДУ: Те как изглеждаха? С какво бяха облечени?

КГ: Носеха бели роби с медальони, различни медальони.

ДУ: Като амулети на гердани?

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: О кей.

КГ: И докато очите ми привикваха към обстановката, видях една група хора да влизат през една от вратите. Тогава видях, че Гонзалес бе сред тях.

ДУ: Добре, когато се завърнем отново в следващия епизод, ще видим какви удивителни неща се случват оттук нататък. Това предстои следващия път тук, в Космическо разкритие. Не пропускайте следващия епизод. Той направо ще преобърне вашия свят. Какво винаги, благодарим ви, че бяхте с нас.