Кори Гууд и Дейвид Уилкок, 8-ми ЕПИЗОД, м. август, 2015 г.

ГЛОБАЛНО ГАЛАКТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО НА НАРОДИТЕ

(С) 2015 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд, който е работил повече от 20 години в Тайната космическа програма, напуснал е през 1987 г. и сега е бил привлечен отново по един много интересен начин. След появата си в публичното пространство като свидетел, с него е установил контакт един съюз, който претендира, че желае да ни предаде най-свръхестествените съществуващи технологии и начин на живот на космическата програма, да разруши стените на секретност и да донесе всичко това тук на Земята. И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: В предишните епизоди говорихме за фракции от Тайната космическа програма и ги изяснихме в известна степен, но докато прехвърлях в ума си нашите записки, си дадох сметка, че макар да сме я споменали повърхностно, никога досега не сме говорили с повече подробности за групата, наречена Глобално галактическо общество на народите.

КГ: Точно така. Аз винаги съм ги наричал групата от типа на НАТО.

ДУ: Ти винаги си казвал „подобни на НАТО”, спомням си това. И за да започнем да разговаряме за тях, нека помислим за момент за следното. Сега ние знаем, че Йосиф Сталин е бил съвсем наясно, че случаят Розуел е бил всъщност свързан с катастрофирала „извънземна чиния”, защото това е било обявено по този начин. И след това изведнъж американското правителство обявява: „О, това е само един метеорологичен балон.”

КГ: Лесна грешка! (смее се)

ДУ: Аз излъчих епизоди за телевизионното предаване Древни извънземни, където изложих част от резултатите от изследванията си, според които Сталин е наел хора, които да се разровят из руските архиви, и това, което те са открили, е било, че в края на 19-ти век някой е бил изровил странна ракета в Сибир, с надписи на санскрит, която е била от метал. Тогава не са могли да я извадят от земята, без да я повредят и просто са я заровили отново. И след случая с Розуел, Сталин очевидно е наредил да изровят тази ракета. Тя била толкова напред в технологично отношение, че не могли да разберат какво представлява. Очевидно обаче там е имало и някаква кутия, в която е имало наистина подробни схеми и диаграми на космически летателни апарати. И на основа на това, руснаците са успели да разработят така наречените „космосфери”, които са сферични летящи … а, ти клатиш глава, значи си чул за космосферите?

КГ: Да, абсолютно.

ДУ: Какво знаеш за тях?

КГ: Русия, Съветският съюз, са използвали това, за да наложат своето участие в някои от тайните космически програми.*) За да се намесят.

*) В разговорите се говори както за „тайна космическа програма”, така и за „тайни космически програми”, като във втория случай трябва да се разбира, че става дума за относително автономните клонове или подразделения на Тайната космическа програма като цяло. – Бел. прев.

ДУ: Какво представлява космосферата? Как действа? Как изглежда?

8.1

КГ: Това са метални сфери, с които са летели космонавтите в космоса. И нашите летателни апарати са ги виждали и са ги проследявали до Съветския съюз. И това силно ни е тревожело. И това е била причината както те, така и ние да бъдем повече склонни на съвместен диалог.

ДУ: Колко големи са били космосферите? Колко души екипаж е имало в тях?

КГ: Имали са различни размери. Мисля, че са побирали от 1 до 3-ма души и даже повече.

ДУ: Нека сега погледнем един видеоклип. Това ще бъде малко смущаващо за някои хора, които са по-възрастни и си го спомнят лично. Космическата совалка „Чаленджър” се взриви във въздуха. И това, което ще видите, е видеозапис на един сферичен НЛО. Записът е направен от човек, който е филмирал взрива на совалката, и НЛО-то се вижда точно тук.*)

*) Записът е неясен за копиране. На видеоклипа се вижда ясно бяла движеща се точка, встрани от взривяващата се ракета на Чаленджър. – Бел.прев.

ДУ: Кори, не зная дали си запознат с това, но подполковник Том Биърден (пенсионер) твърди, че тази сфера е руски летателен апарат и че те са атакували совалката на Чаленджър при излитането й. И че това е било част от тази тайна война, Студената война, водена с напреднали технологии, и че руснаците са направили това като удар срещу САЩ. Чул ли си някога за такъв случай?

КГ: Ние вече работехме съвместно с руснаците много преди това да се случи.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: Студената война бе предимно един трик.

ДУ: Средство за отклоняване на средства.

КГ: Мисля, че можеш да го назовеш по този начин. Обикновените хора обаче, за тези на по-ниските нива, бяха много ангажирани с това – за тях това бе нещо реално. Ако обаче говорим по същество, Съветите и американците бяха до голяма степен съюзници.

ДУ: Очевидно това е било разсекретено едва в последно време. Някой публикува това като коментар на моя сайт, след като писах за проекта Манхатън и за това, че САЩ никога не са успели да обогатят достатъчно уран, за да произведат атомната бомба. И те са получили останалото от нацистка Германия.

КГ: Ъ-хъ (кима с глава)

ДУ: Този вид неща подлудяват хората. Защото ние сме израснали в борба за това голямо възмездие и по време на Втората световна война даже жените участваха в изработването на бомби, и заплахата от Хитлер бе сковала в страх целия свят. А ти казваш, че всичко това е един голям добре изработен цирк?

КГ: Един ден, не след дълго, когато се случи разсекретяване на истинската история на нашия свят, хората ще онемеят и ще се разгневят.

ДУ: Мислиш ли, че това е причината Съветите почти веднага да имат атомна бомба след САЩ, макар САЩ привидно да е имала един толкова секретен проект, свързан с това? Че те просто са си разменяли тайните зад сцената?

КГ: Това, за което говорим, са много основни, елементарни неща. Всъщност те вече са работели заедно в космоса поради различни предполагаеми заплахи от страна на извънземни и са си сътрудничели да поддържат, доколкото са могли, което не е било кой-знае какво … Било е твърде глупаво да мислят, че ние можем да предпазим планетата от тези свръх-напреднали извънземни, но ние сме се съюзили с руснаците много преди Втората световна война в космоса, за да започнем да опазваме Земята.

ДУ: Мислиш ли, че това е било в основата на прословутата реч на Роналд Рейгън относно извънземната заплаха, която обединява света?

КГ: Да, предполагам, че е било така. Както казах обаче, много преди това ние вече сме били истински съюзници с много хора, с които се е предполагало, че сме врагове.

ДУ: Нека сега хвърлим бърз поглед на този клип с думите на Роналд Рейгън.

„Рейгън: Не можех да се сдържа, в един момент от нашата дискусия с генералния секретар Горбачов … Когато спреш и се замислиш, че всички сме божии чада, независимо къде живеем по света. Не можах да се стърпя и му казах: „Само си помисли колко лесна щеше да бъде задачата и за двама ни по време на тези срещи, ако изведнъж имаше заплаха за този свят от някои други същества от друга планета, извън нашата вселена. Ние щяхме да забравим всички малки местни различия, които съществуват между страните ни, и щяхме да открием, веднъж завинаги, че всъщност всички сме човешки същества, тук заедно на Земята.”

ДУ: Въпреки това ти каза, че тези космосфери са шпионирали и са смущавали космическата програма? Тогава колко много сме си сътрудничели със Съветския съюз?

КГ: В началото много малко, но е станало очевидно, не само на Съветския съюз, но и на всички страни по света, че съществуват действащи тайни космически програми. 

ДУ: Станало е очевидно по кое време?

КГ: В края на 50-те и в началото на 60-те години на миналия век е станало много очевидно. И … Съветският съюз и всички велики сили са започнали да работят заедно. Е, колкото до всички по-малки страни, след като вече са знаели за това, как е било възможно да ги накарат да мълчат, след като са искали да вземат участие в това „спасяване на света”? Като ги направят част от Тайната космическа програма.

ДУ: Имало ли е разузнавателни служби в някои от тези страни, които са залавяли и разпитвали хора, евентуално с неетични и жестоки средства, за да получат информация? Случвали ли са се такива неща?

КГ: Те са събирали информация по най-различни начини, включително … Ние имахме споразумения с всички тези страни, в случай че някой НЛО катастрофира на тяхна територия, да ни позволят да изпратим веднага наш специален екип, който да го вземе.

ДУ: Колко рано са били сключени тези споразумения?

КГ: В края на 40-те, през 50-те и 60-те години на миналия век.

ДУ: Толкова рано? Уха!

КГ: Да, ние прибирахме НЛО, които катастрофираха във всички тези малки страни. И те не можеха да пазят това в голяма тайна. Съответно не бе необходимо да изтезават някого, за да разберат какво се случва. И това, което се случи, бе формирането на една тайна космическа програма, или програма за това, което доскоро наричах група от типа на НАТО, която наричат Глобално галактическо общество на народите. Това ми звучи доста съмнително … Така де – ”Общество на народите”!? Но в крайна сметка така я наричат.

ДУ: Това всъщност е името на предшественика на ООН, нали така? Това е нещо след Първата световна война – Версайския мирен договор.

КГ: И тази група бе формирана, предполагам като нещо подобно на залъгалка за тези други нации, за да мълчат и да се чувстват ангажирани с опазването на планетата. Бе им казано за съществуването на всички тези различни опасности за планетата и че те могат да участват при преодоляването на проблема. Бяха им осигурени бази и технологии, но бяха позиционирани напълно извън Слънчевата система.

ДУ: Тогава кой в тези страни бе щастлив да е наясно с този нов малък свят? Става дума за изборни длъжности, хора като министър председатели и президенти, и министри?

КГ: Не съм сигурен кой в тези страни е бил информиран. В тази космическа програма са ангажирани хора от всяка една страна, която можеш да си представиш.

ДУ: Мислиш ли, че това е свързано повече с разузнавателни агенти от високо ниво в тези страни, както и с военни доставчици, висши военни – хора, които са извън сферата на чиновници и изборни длъжности?

КГ: Да, и много учени също.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: Изглежда, че в това са били ангажирани много учени.

ДУ: Какво ще кажеш за банкери и хора управляващи финансовата система?

КГ: Изглежда, че те имат пръст във всичко.

ДУ: Разкажи по-подробно това, което знаеш. Ти каза, че това е започнало през 50-те, 60-те години на миналия век. Какъв е бил подходът към тези хора и какво им е било показано? Как са били изкарани извън планетата? Какви са били действителните им преживявания? Колко много са научили?

КГ: Тази програма бе твърде скорошна. Тя не е започнала в 50-те и 60-те. В онези години те (другите страни) са започнали да откриват какво се случва.

ДУ: О кей.

КГ: Вярвам, че това е започнало вероятно, най-малко, през 80-те, а може би даже и през 90-те години на миналия век. Това се е случило твърде скоро.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: И не съм сигурен относно подробностите на пропагандата, с която са ги захранили, но аз съм бил в една от техните бази и описах това в един епизод … една от базите, но тогава не се впуснахме в много подробности.

ДУ: Нека тогава направим това сега. Ти пътува дотам с кораб, или чрез портал? Какъв бе начинът ти на придвижване?

КГ: Странно наистина, но това бе чрез подземната влакова система, за която чуваме да се говори. Този подземен влак пътува през един портал и пристигна на една луна, която е около един газов гигант в друга слънчева система. Там спряхме и слязохме.

ДУ: И той бе върху релси, когато спря? Това се случи в нещо като помещение?

КГ: Той излезе от тунела и висеше във въздуха над един коловоз.

ДУ: Хм. Моят свидетел във връзка с космическата програма Джейкъб описва пътуването през портал на една подземна совалка и казва, че тя се движи толкова бързо, че повечето хора не си правят труда да сядат, защото ти влизаш, заставаш прав, държиш се за една тръба, и ш-ш-ш-т, и излизаш.

КГ: Разбирам. Разказвал съм как съм пътувал през един портал във влак и хората са ми казвали, че съм единственият, който съм разказвал за това …

ДУ: Аз чух това още в 2009/2010 г.

КГ: О кей. Хората са ми казвали, че това е смехотворно и че никой не е казвал такова нещо преди.

ДУ: Това е едно от стотиците неща, които никога не съм публикувал в мрежата, за да мога да определя кой кой е в зоологическата градина.

КГ: О кей.

ДУ: И ти току-що го верифицира, така че …

КГ: О кей. И така, ние слязохме от влака …

ДУ: И той висеше колко нависоко над коловоза?

КГ: Съвсем малко …

ДУ: Нещо като система, която използва гравитация, или нещо подобно …

КГ: Нещо като Маглев*)

*) Акроним от МАГнитна ЛЕВитация. – Бел. прев.

ДУ: О кей.

КГ: И щом слязохме, първото нещо, което чухме, бяха съобщения на английски.

ДУ: Виждахте ли небето, или бяхте на закрито?

КГ: Не, това е … ние веднага попадаме в нещо като пещера.

ДУ: О кей.

КГ: И чуваме съобщения на английски – просто обикновени съобщения.

ДУ: Това изглежда ли като тропическа луна с обилна растителност, вода и дъжд, или …?

КГ: В този момент виждаме само пещерата.

ДУ: О кей.

КГ: И виждаме хора, които се разхождат наоколо. Техните жестове … те вървят по двойки. Може би групи от 2-ма, 4-ма и след това двама зад тях или трима. Много спокойни, изглеждаха … много освободени.

ДУ: Те носеха къси гащета и джапанки, или …?

КГ: Носеха комбинезони с емблеми на техните страни на раменете, подобни на тези във филма “Stargate Atlantis”.

ДУ: Хм-м. Какъв цвят бяха комбинезоните? Имаха ли различни цветове в зависимост от ранга или позицията?

КГ: Различни цветове, но … изглежда, че синият бе преобладаващ.

ДУ: Какъв син цвят?

КГ: Предполагам, че този, използван много от авиацията.

ДУ: Светлосин?

КГ: По-скоро царско синьо.

ДУ: И казваш, че са имали обозначени знамената на съответните държави?

КГ: Всички имаха тези различни знамена, на различните страни

ДУ: И какви държави категорично разпозна?

КГ: Много не можах да разпозная, но по-късно разпознах знамена на страни като Естония, страни като Украйна и …

ДУ: Латвия?

КГ: Да, такива неща … знамена, които никога не съм виждал и не бих разпознал.

ДУ: Нещо от Гърция, Мароко, Алжир?

КГ: Хора от тези страни участват, но не мога да си спомня всички знамена, които видях. Не видях хиляди хора. Видях само една група хора.

ДУ: Някакви от Африка, като Нигерия, или Чад, или Конго?

КГ: Имаше хора, които изглеждаха африканци, но аз не обикалях, за да навирам носа си в рамената им – това би било твърде подозрително, но очевидно имаше хора отвсякъде. И …

ДУ: Южна Америка?

КГ: Да.

ДУ: Петорката – САЩ, Обединеното Кралство, Канада, Нова Зеландия, Австралия *) – бяха ли представени?

*) Става дума за договор между тези пет държави в областта на разузнаването. – Бел.прев.

КГ: Точно така, всяка държава, за която можеш да си помислиш.

ДУ: Уха. И ти казваш, че са изглеждали спокойни и щастливи?

КГ: Да … Нищо, което да напомня за …

ДУ: Това не звучи нормално, в сравнение с описанието от Марс.

КГ: Не, колониите на Марс, които посетихме … там навсякъде ни съпровождаше въоръжена охрана. Беше ни наредено да не поглеждаме хората в очите и да не разговаряме с никого. Там хората изглеждаха много измъчени, стресирани и нещастни. Тези хора – 180-градусова разлика.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: И така ние слязохме от влака и тръгнахме към мястото, където пещерата бе запечатана с огромна метална на вид врата и пропускателен пункт. Отдясно имаше друг голям изход. Това бе някакъв тропичен вид среда. В различните пъти, когато сме ходили там, имаше луни на различни места в небето.

ДУ: Колко луни си спомняш да си видял наведнъж?

КГ: Две.

ДУ: О кей. Те изглеждаха ли по-големи в сравнение с нашата Луна?

КГ: В зависимост от положението си, да, изглеждаха по-големи.

ДУ: Имаха ли някакъв необикновен цвят, или нещо особено на повърхността си?

КГ: Оранжев, едната изглеждаше оранжева. Наистина не мога да си спомня другата, защото можехме да видим само част от нея.

ДУ: Имаше ли някоя от двете някакъв пръстен, или нещо друго необикновено?

КГ: Не.

ДУ: Можеше ли да видиш газовия гигант, около който би трябвало да сте обикаляли?

КГ: Никога … Никога не видях газовия гигант.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: Казаха ми обаче, че тази луна обикаля около един газов гигант. Имаше обаче един странен луминисцентен басейн. Ако погледнеш наляво, непосредствено вън от пещерата, имаше един странно син луминисцентен басейн с малък водопад, който бълбукаше. И …

ДУ: Изграден в камъка? От естествени скали?

КГ: Всичко бе естествено, не бе направено от хора. И …

ДУ: Но синьото, това изглежда да е било изкуствено, нали? Тази светлина не изглеждаше ли странна?

КГ: Не, тя изглеждаше естествена за тази планета.

ДУ: Нещо необикновено в природата?

КГ: Точно така. И имаше нещо като пара непосредствено над водата, и имаше хора, които се смееха и се забавляваха във водата.

ДУ: Значи това не е като във филма „Хрониките на Риддик”, където се появява някакво ужасно същество с опашка и „ках-х-х …?”

КГ: Не. (смее се)

ДУ: Едно много спокойно и щастливо място?

КГ: Точно така; те си почиваха, забавляваха се, влизаха във водата.

ДУ: Наоколо имаше ли шезлонги, такива неща?

КГ: Не.

ДУ: Хавлии за хората?

КГ: Хората имаха хавлии, плажни костюми, влизаха във водата, плуваха, излизаха.

ДУ: Хората се забавляваха в една космическа колония?

КГ: Да, забавляваха се.

ДУ: (смее се)

КГ: И след това, непосредствено вляво, имаше една голяма стена, през която се влизаше в действителното съоръжение, където хората извършваха ремонтни дейности.

ДУ: Какъв вид оборудване ремонтираха?

КГ: Изпробваха определен вид лабораторно оборудване. Всеки път бе различно. Беше много … специално оборудване, което обикновено конгломератът произвеждаше. Персоналът на конгломерата или учени, назначени на изследователските кораби, можеха да работят с това оборудване.

ДУ: И ви казаха, че това място е извън Слънчевата система?

КГ: Точно така.

ДУ: Имаше ли нещо уникално и ценно, свързано с това място? Беше ли близо до други места, където са живели други раси? Беше ли от тактическо значение?

КГ: Слуховете гласяха, че е някъде в Плеядите.

ДУ: О, наистина?

КГ: Някои от нас не го вярваха. Но това бе, което ни казаха. По някаква причина „Плеяди” бе един вид щампа, поставяна на всичко. „О, това идва от Плеядите”, другото беше „от Плеядите”, да, да, да, „Плеяди”, Плеяди”, „Плеяди”. Това ни казваха, но кой знае къде бе наистина.

ДУ: При наличието на факта, че на Плеядите има седем звезди, които са сравнително ярки и са на сравнително малко разстояние една  от друга …

КГ: Бяха ми казали, че това е още по-голям клъстер от звезди.

ДУ: Да, това са седемте, чийто магнитуд е две степени или повече. Знаеш ли, че ако си на една от тези звезди в Плеядите, ако тя наистина се намира на Плеядите, поради близостта на останалите звезди, те ще се виждат много по-ярко на небето, отколкото се виждат в нашата Слънчева система?

КГ: Когато става дума за гледна точка, къде се намираш … Ако си, например на Плеядите и погледнеш в небето, ти виждаш съвсем други съзвездия. Нищо не изглежда така, както на Земята.

ДУ: Правилно.

КГ: Така че отправната ти точка е напълно изместена. Просто няма начин да прецениш къде се намираш. Това важи даже за „яйчените глави”, когато са без инструменти. Когато пристигнеш някъде, ако не знаеш адреса, на който са те изпратили, или не разполагаш с правилното оборудване, за да определиш къде си – ти нямаш представа къде се намираш.

ДУ: Добре, нека тогава те попитам за следното. Да кажем, че отиваш на една двоична звездна система.

КГ: Повечето са такива.

ДУ: О кей. Виждаш ли две слънца в небето, ако си на такава планета?

КГ: Зависи от отношението на двоичната звездна система. Но да, можеш да видиш една бледа звезда в далечината.

ДУ: Но няма да е толкова голяма, колкото в някои от филмите, които сме гледали? Ще е твърде бледа и отдалечена?

КГ: Някои от тях са наистина близо една до друга, но тези звезди, колкото са по-близо една до друга, толкова по-бързо се въртят една около друга и толкова е по-динамична цялата система. Тези, които изглежда да имат повече живот, са звездите, които са малко по-отдалечени една от друга, но танцуват заедно в гравитационен танц.

ДУ: Нека сега се завърнем към базата. Когато си влязъл в тази запечатана пещера, имаше ли нещо, което изглеждаше интересно, или футуристично, което да кара хората да се чувстват в нещо особено модерно, или всичко бе твърде конвенционално, ако изключим този странно осветен басейн, който си видял?

КГ: Те притежаваха много от най-новите инструменти и „играчки” на конгломерата. Мисля, че им даваха много от новите играчки, технологии, за да се чувстват щастливи.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: И изглежда че провеждаха много изследвания. Тонове изследвания … тези хора … това е обидно, но те често се позоваваха на учените като „яйчени глави” и обикновено казваха: „Този мирише на яйчена глава”. Тези хора обаче бяха очевидно учени или инженери. В по-голямата си част научен персонал или инженери.

ДУ: Приблизително колко души персонал видя да се разхождат, докато беше там?

КГ: Вероятно 3-4 дузини.

ДУ: О кей.

КГ: И не се виждаше много охрана. Не видях много хора да се разхождат с оръжие. Всичко беше много спокойно. Където и да се намираха, чувстваха се много сигурни и енергията, усещането … Според интуитите-емпати, не се усещаше никаква тревожност, вълнение. Те се чувстваха щастливи и имаха усещането, че правят нещо важно … Цареше атмосфера на щастие и просто … спокойствие. 

ДУ: Вече ни останаха последните пет минути, но искам да ти подхвърля набързо няколко неща. Видя ли някакъв хангар с някакви необикновени кораби, които използват, за да летят наоколо?

КГ: Те имаха един хангар, но не сме ходили там.

ДУ: Имаха ли някакви транспортни средства за придвижване по повърхността на тази луна?

КГ: Не съм видял такива. Не видях никакви камиони. Вътре имаха някакви камиони, задвижвани с електричество. Малки камиони, които превозваха пластмасови кутии, в една част от помещението.

ДУ: На луната имаше ли атмосфера?

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Имаше? Ставаше ли за дишане?

КГ: Очевидно. Отвън, пред входа на пещерата, имаше хора. Имаше растителност, хората бяха …

ДУ: Извън пещерата имаше растителност?

КГ: Точно така.

ДУ: Това не е някаква безплодна луна, защото когато си помислим за луна, ние обикновено си представяме една голяма мъртва сфера.

КГ: Не. Много от обитаемите сфери, които са там, не са планети в зоната на Голдилокс*), около тези звезди. Това са луни с определена плътност и размер, които са в орбита около даден газов гигант. И този газов гигант може да бъде на всякакво разстояние около своето слънце.

*) Зона на Голдилокс – район около звезда, в който не е нито твърде горещо, нито твърде студено, за да може на една планета да съществува течна вода, което е едно от условията за наличие на живот, подобен на земния. – Бел. прев.

ДУ: Колко голям би бил един такъв газов гигант? Какви са размерите? Възможно ли е да е толкова голям, че в даден момент да запълва половината от видимия диаметър на небето, към което гледаш? Или е по-далече от това?

КГ: Ще трябва да гадая. Не съм видял това.

ДУ: Изглежда, че ако се намираш на някоя от луните на Юпитер, самият Юпитер би изглеждал много голям.

КГ: Правилно.

ДУ: И това би било едно много интересно място за живеене.

КГ: Вярвам, че тези обитаеми луни би трябвало да бъдат малко по-големи и с малко по-отдалечени орбити от тези около Юпитер и Сатурн, поради приливните сили, с които ще трябва да се справят, ако са близо до Юпитер.

ДУ: „Те” какво казаха, че правят? За какво се приготвяха? Каква е мисията им? Каква е тяхната цел?

КГ: Казали са им, че се занимават с наука и технологии, които ще помогнат на планетата Земя в случай на външна извънземна заплаха. Това, за което чухме да говори президентът Рейгън. И това изказване на президента Рейгън може да е било предназначено за тази група.

ДУ: Изглежда да е било така. Значи по същество те се опитват да установят една защитна база, която да спаси Земята от това, което си представят, че може да бъде предстояща заплаха?

КГ: Не зная дали изграждат такава база, но мисля, че разработват технологии, които горещо вярват, че ще помогнат на човечеството да защити планетата Земя.

ДУ: Какви познания мислиш, че притежават за извънземните? Държат ли ги на тъмно? Казват ли им това, което обикновено казват на военните мисии: „Вие сте в челните редици и всичко останало е древно, но може да има някои, които не познаваме, и трябва да се защитаваме от тях, ако се появят”, или нещо подобно?

КГ: От това, което зная, откакто всичко това се случи, те са били много силно изолирани и раздробени едни от други.

ДУ: Значи наистина не са запознати с пълния спектър на това, което наистина се случва?

КГ: Те познават част от „спектъра”, но не знаят колкото някои от останалите програми.

ДУ: Значи нещо като малка „хранилка” в Тайната космическа програма

КГ: Правилно. Раздробеност – лъжата е различна на всяко ниво и за всяка отделна част. На всеки във всеки изолиран сектор се казва: „Ти си върха на сладоледа. Ти си върха на копието на планетата. Трябва да си много горд от това, което правиш. Никой не знае повече от теб. Ти си много специален, много специален. Разрешено ти е да знаеш повече от всеки друг на планетата.” На всеки, във всяко едно подразделение се казва едно и също нещо и те го вярват.

ДУ: Това ми изглежда идеален начин да затвориш устата на опозицията, да им подаваш някакви бисквитки и да им казваш: „Ето ти една вкусна хапка, сега ни остави на мира и върви някъде другаде, на някоя луна.” Е, вече го чухте. Това е Космическо разкритие – една главозамайваща информация. И предстои още много, много. Ние имаме 52 епизода и е възможно да направим и повече, след като те завършат. И всяка седмица ще чувате подобни удивителни неща, така че „стойте на линия”. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ние ви благодарим, че бяхте с нас.