Разкриване на скрити технологии с Хетър Сартин – 85-ти епизод, 10-ти януари, 2017 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд и нашия специален гост Хетър Сартин, чийто баща е работил за Локхиид Мартин, добре известен военен доставчик. Баща й е решил да сподели с нея някои неща, което вероятно не е трябвало да прави, но ние сме щастливи, че в крайна сметка той го е направил.

Ето сега той разговаря със своите приятели в дома ви и ти спомена в предишния епизод, че те са обсъждали космически кораб, който е бил възпроизведен. Това е нещо често срещано, което чуваме в НЛО средите, но мен ме интересува какво конкретно си чула те да разговарят по този въпрос.

Хетър Сартен: Корабът, който е бил открит в Розуел, Ню Мексико … и това не е единственото място, където е имало катастрофирал кораб.
image001image002

Катастрофата е станала през 1947 г. Открити са кораби и на други места, особено в пустинята. Правителството, военните са ги съхранили в базата Елингтън на ВВС, както и в Област 51.

image003И те са успели да включат механизмите, които стартират кораба, и, разбира се, има много високо интелигентни инженери, способни да възпроизведат тази технология.

Все едно да вземеш един мобилен телефон и да си от друг век, и да си умен човек, да разбираш как действа електричеството, и тогава може би ще можеш да го възпроизведеш.

ДУ: Той говорил ли ти е за някои от проблемите, които е трябвало да преодолеят, преди да задействат кораба? Имало ли е нещо необикновено, свързано с тази технология?

ХС: Необикновеното, което ми каза относно технологията, бе, че е много тиха и много мощна. Тя действа с помощта на електромагнитна енергия.

Има причина повечето от тези кораби да са метални. Металът, от който са изработени, не може лесно да бъде открит тук. Всъщност това е произведен материал и той не се произвежда на Земята. Това е материал, произведен на друга планета или слънчева система, от извънземни.

ДУ: Имало ли е необикновени сплави в метала?

ХС: Доколкото разбирам, това е била смесица от метали с висока плътност. Някои имат по-ниска плътност. През годините е имало различни открити кораби.

ДУ: Чувала ли си някога нещо за скандий алуминий, или бисмут, или някои подобни елементи?

ХС: Странно е, че споменаваш това, защото един от моите студенти току-що откри един бисмут …

ДУ: О, наистина?!

image004ХС: … И той помислил, че това е метеор, и го донесе в клас.

ДУ: Я виж ти!

ХС: Да, той е много необикновен. Всъщност аз го занесох на един от астрономите в НАСА за анализ и се оказа, че това е чист бисмут. Никой не знае откъде се е появил. Това е един много странен материал.

ДУ: И така, Кори, когато тя споменава сплави и материали с висока плътност, изработени извън Слънчевата система, или най-малко извън тази планета, това съответства ли на някои от нещата, които си чул за материалите, от които са били изработени корабите?

КГ: Зная, че е имало екзотични сплави, но не си спомням точно какво съм чел относно металургията.

ХС: Доколкото разбирам това, което той ми каза, става дума за протекция, когато те навлязат в атмосферата. Те имат способността да навлизат в атмосферата много бързо, с висока скорост, при което металът може да издържи на силите на триенето.

ДУ: Ти спомена в предишния епизод, че Сивите са програмируеми роботи, но понякога те изчисляват погрешно навлизането си в атмосферата.

ХС: Да, техните умове са програмируеми. Умовете им са подобни на нашите, но наподобяват повече на компютри. Има повече електронни материали в телата им, макар че са до голяма степен биологични.

Ако си помислиш за ДНК като съставния елемент на всичко и как тя комуникира с РНК при изграждането на клетката, техните тела са способни да регенерират много от частите си, подобно на нашите, само че те са програмирани от по-висши извънземни раси и могат да контролират корабите, все едно че са централния процесор на кораба, който контролира движенията му.

ДУ: Кори, чул ли си да има Сиви или други оператори, чийто мозък се превръща в част от централния процесор на кораба, както тя казва?

КГ: О, да, сега нашите кораби действат по този начин.

ДУ: Наистина?

КГ: Това е био-невронен интерфейс. Да, техните ръце – сега това е вид ръкавица, която има малки метални бутони, които контактуват с нервната ни система. И ние установяваме безжична връзка с кораба.

ДУ: Хм. Тогава какво причинява катастрофата, когато те навлязат в атмосферата? Защо не могат да управляват кораба правилно?

ХС: Това наподобява донякъде начина, по който ние управляваме космическата совалка през атмосферата. Има конкретни области, където искаш да навлезеш в атмосферата, не само с оглед приземяването, но и с оглед нагорещяването в резултат на триенето. Този материал, който те използват, е по-устойчив на този вид нагряване, от материала на совалката. Също така има явления като светкавици в атмосферата. Има случаи на катастрофи, причинени от светкавици.

ДУ: Хм.

ХС: Така че един силен електрически заряд може да обърка траекторията и уредите им.

КГ: Да, насочването.

ХС: Да.

ДУ: По повод на катастрофата в Розуел през 1947 г., ти спомена, че е имало същество, което телепатично е комуникирало с някого. Можеш ли накратко да споделиш тази история?

ХС: Да. По онова време при военните е имало една медицинска сестра, която е била повикана, защото някои от телата вече не са функционирали. Имало е обаче едно същество, което все още е функционирало, и е било … предполагам, че „живо” би бил подходящият в случая термин.

И тя е била единственият човек сред военните в Розуел, която е могла да комуникира с него. И тя е интерпретирала това като телепатична комуникация. Тя си дала сметка, че притежава мисли, които не са били нейни. Тя имала мисли за неща, които не познавала, и по този начин разбрала, че съществото комуникира с нея.

ДУ: Уха!

ХС: Всъщност има една книга, написана по този повод. Нарича се „Интервю с извънземно”.

image005ДУ: И баща ти е казал, че тази книга всъщност е била автентична?

ХС: Да. Да. Ние обикновено се събирахме в понеделник вечер в къщата на един приятел и той говореше за неща като тази книга. И той каза: „Да, аз мога да потвърдя, че голяма част от написаното в тази книга е много вярно.”

ДУ: Хм. О кей, това се превръща в една обширна тема. Ако те са намерили тези дискове, ти казваш, че са успели да ги възпроизведат в известна степен?

ХС: Да.

ДУ: Значи това са междупланетни кораби, нали така?

ХС: Ъ-хъ..

ДУ: Тогава в един момент ти би трябвало да си го попитала дали те са пътували в Слънчевата система, ако са построили нещо такова.

ХС: НЛО дисковете действат повече като транспортни средства, при което те идват до земята, за да съберат данни, или да отвлекат някого. След това те всъщност отиват на друго място, може би на кораб майка.

ДУ: О кей.

ХС: Дисковете, за които говоря, са много малки, за да имат друга функция освен транспорт на сравнително къси разстояния.

ДУ: О кей. Но колкото до хората от Локхийд и други подобни военни подизпълнители, след като веднъж са могли да напуснат Земята, какво са успели да направят? Открили ли са нещо?

ХС: Те са открили неща в Слънчевата система, които са приличали на части от съоръжения, но не са разбрали как функционират тези съоръжения, освен това, че не са дело на хората от Земята.

ДУ: Преди ти ми спомена също така, че той е обсъждал нещо свързано със Сатурн.

ХС: Да.

ДУ: Би ли ни казала нещо повече за това? Как е станало дума за Сатурн? Кога за първи път си чула за това?

ХС: Предполагам, че това е станало в разговорите, когато съм била около 30-годишна. Така че това е по-прясна информация. И той ми каза, че в системата на Сатурн има около 60 луни. Ако отидем отвъд луните, за които обикновено чуваме, по-големите луни, които имат атмосфера и сложна геология, ще намерим някои безформени луни, които приличат на астероиди. По-специално има една, наречена Хиперион.

image006В нея има много кухини. Тя силно наподобява на гъба.

ДУ: Това ли е наименованието, което всички използват за нея, или така я наричат в Тайната космическа програма?

ХС: Това е името, което ще отриеш в научните публикации, но в НАСА я наричат „седмата луна на Сатурн”. Защото тя е седмата най-отдалечена от Сатурн.

ДУ: О кей.

ХС: Също така има едно хранилище в една от кухините на тази луна, в което нашето правителство съхранява ценна информация и материали.

ДУ: Хм.

ХС: Причината да е там е тази, че не можем за съхраняваме такива неща на Земята. Не зная какво има в това хранилище, но това е много важна информация, ако не и технология, или нещо, от което можем да се нуждаем в бъдеще. 

КГ: Да, абсолютно. Чувал съм, че има едно хранилище и че то е свързано с продължението на човешкия вид, ако нещо се случи на Земята. Там има банки със семена, генетични банки за възпроизвеждане на всички организми, живи на тази планета, от микроби нагоре. Това е също хранилище на данни.

ДУ: Хм. В това предаване сме говорили много за руини в Слънчевата система и за неща, които може да са много стари, и се чудя дали си чула за нещо подобно.

ХС: Да, с баща ми сме разговаряли относно пирамидите на Марс и на Земята. От това, което съм разбрала от думите му, те указват определени области на планетата за целите на манипулация. Една от тези цели е контролиране на вътрешното ядро на Земята, което на свой ред влияе изключително много на земното магнитно поле.

ДУ: Ние знаем, че най-голямото количество земя, по отношение географска дължина и ширина … Ако всъщност начертаем линии върху Земята, най-голямото количество земя … те се пресичат на мястото на Хеопсовата пирамида. Така че тя е нещо като балансираща точка на континенталната маса на Земята. Това е нещо подобно на описваното от теб.

ХС: Да, така е.

ДУ: Значи той ти каза, че на Марс има пирамиди, които изпълняват същата функция?

ХС: Да, но повече в древни времена. Доколкото разбирам, на Марс е имало много повече активност в древни времена, отколкото в момента.

ДУ: Разбира се. А какво ще кажеш за Хеопсовата пирамида? Той каза ли ти нещо повече за нея, нещо което ние не знаем?

ХС: Там отдолу има извънредно много технология …

ДУ: Под пирамидата?

ХС: … която е била там от дълго време и е била използвана, бих казала редовно, така както той обясни. Тя все още действа и днес.

ДУ: Къде, в камера? Под пирамидата има камера, или нещо подобно?

ХС: Зная, че тя е центрирана и че има някаква технология, която я свързва с върха на пирамидата. Намира се дълбоко под земята, но има връзка. Не съм сигурна какво представлява.

ДУ: Ти спомена нещо за земното ядро. Каква е връзката между пирамидата и земното ядро?

ХС: Контрол. Пирамидите притежават специална технология, предназначена да манипулира вътрешното течно ядро на Земята.

ДУ: Хм-м.

ХС: Вътрешното течно ядро е това, което предава магнитното ни поле. Така че то може да бъде контролирано, за да е по-силно или по-слабо.

ДУ: И това е нещо, което добрите или лошите сред извънземните могат да манипулират?

ХС: О, да, особено рептилите.

ДУ: Хм-м. О кей. Кори, искам да свържа всичко това с теб. Чувал ли си да има някаква необикновена технология във или под Хеопсовата пирамида?

КГ: Не съм чувал нищо конкретно, но в програмата съм чувал всякакви неща, включително и че върхът на пирамидата е бил поставен под нея. Чувал съм няколко различни неща за някакви камери, в които не могат да влязат, защото са защитени от енергийни полета.

ДУ: Хм-м.

КГ: Никога обаче не съм чул подробна информация, която да е била конкретна.

ДУ: Сега ще видим този наистина интересен клип, в който Бъз Олдрин, астронавтът, излиза по телевизията и говори за този монолит на Фобос. Нека го видим сега.

image007 Бъз Олдрин разкрива съществуването на монолит на луна на Марс.

ДУ: Защо мислиш, че Бъз Олдрин споменава за такова нещо?

ХС: Мисля, че е важно да накара хората да се замислят. Има много малко хора от страна на правителството, военните, НАСА, които биха го направили, защото работят по свръх секретни проекти. Те са се заклели да пазят тайна.

Причината някой да се изправи открито (както баща ми е направил по неговия не особено директен начин, но като е казал на мен и на майка ми) е, че е почувствал, че трябва да сподели тази информация.

Защо тази информация да не бъде доведена до всички? В противен случай ти помагаш на рептилите.

ДУ: Разбира се.

ХС: А ние не искаме това да се случи. Има обаче много неща, които се случват в нашето правителство, за подтискане на тази информация.

ДУ: По повод на този монолит на Фобос, ти чула ли си нещо от него за други руини, освен за пирамидите на Марс?

ХС: Да, определено. Има една технология, открита на Луната.

ДУ: О кей.

ХС: Астронавтите наистина са били на Луната. Ракетата Сатурн 5  действително е била изстреляна. Ние сме имали мисии до Луната. Много от нещата, които астронавтите са открили на Луната, няма да бъдат показани на обществеността.

ДУ: Наистина?

ХС: Да. Лунните скали, нека бъда честна с теб, те наподобяват на истински скали. Този наш спътник, макар да е изкуствен, е направен като много от другите луни. Измамата се състои във факта, че има неща на едната страна на Луната, които ние никога не виждаме.

ДУ: Точно така.

ХС: Ние наричаме това синхронизирана орбита и тя е направена нарочно. Това не е случайно или по природа.

ДУ: Тогава какво си чула, че има на тъмната страна на Луната?

ХС: Няколко неща, за които ми бе казано … някои кораби, включително катастрофи, изоставени неща, в това число стара електроника, която не е била възпроизведена. Просто изоставени неща.

ДУ: Електроника изоставена от кого?

ХС: От други цивилизации, използвали Луната.

ДУ: О кей.

ДУ: Ти също така спомена, че баща ти е имал приятел, който е бил силно ангажиран в секретни програми и който все още е жив.

ХС: Ъ-хъ.

ДУ: Каква е била неговата роля? Какво знаеш за този човек, което можеш да ни кажеш?

ХС: Мога да кажа за подготовка на някои неща, считани за конспиративна теория или за измама, свързани с 2000-та година*), които той, баща ми и някои други са подготвяли. Това е било истинско събитие.

*) Става дума за компютърен проблем, свързан с настъпването на 2000-та година от нашия календар, възникващ поради факта, че компютърните програми са отчитали годините от календара само чрез последните две цифри, което е правело годината 2000 неразличима от 1900, с произтичащите от това множество проблеми. – Бел. прев.

Също така, декември 2012 г. като край на календара на Маите … имаше нещо, което щеше да се случи, за което те двамата си говореха … имаше намерение някои неща да се случат, но те бяха предотвратени.

ДУ: Какви събития имаш предвид?

ХС: Тъй като според календара на маите 21-ви декември 2012 г. е краят на света, а те вече са знаели, че това не е така. Това не е било никакво апокалиптично събитие. Това е било предварително планирано събитие, свързано с извънземни групи с лоши намерения, вероятно с рептилите.

ДУ: Искаш да кажеш нещо като симулирано космическо нападение на Земята на тази дата?

ХС: Да.

ДУ: Наистина?

ХС: Нещо за отвличане на вниманието … Чух ги да говорят за това като начин за отвличане на вниманието. Ето защо то е било предотвратено. Или е било предотвратено от други древни цивилизации, които притежават по-добри технологии и мъдрост.

ДУ: Каква е била истината зад календара на маите? Чула ли си някога защо календарът на маите е бил толкова интересен?

ХС: Това, което съм разбрала от разговорите ни, е, че календарът на маите е средство за отбелязване на събития и на цикли. Краят на този цикъл има много общо с движението през зодиака и съзвездията.

ДУ: Разбирам.

ХС: Това също така е свързано с паралакса на нашата планета. Няма конкретен край на календара на маите. Макар че свършва в даден момент, той продължава в друга част на зодиака.

Когато информацията ти идва от инженер на НАСА, той не говори много за астрология, но бих казала, че има конкретни аспекти, свързани с астрологията, които са реални и истинни.

ДУ: Разбира се. Имаме толкова много цитати от древни цивилизации, които говорят за предстоящо събитие свързано със Слънцето. Кори също говори за това, че Слънцето може да произведе някакво енергийно изригване. Интересно ми е дали някога си чула от баща си или от други свидетели за нещо подобно.

ХС: Съществува много основателна причина НАСА да има сонди и кораби, които са в орбита около Слънцето. Ние следим тези предстоящи събития, свързани с промени в слънчевото магнитно поле. Слънцето е като един гигантски магнит, наистина. То взаимодейства постоянно с магнитното поле на Земята. И начинът, по който се проявява слънчевата енергия … понякога има коронарни изригвания, изригвания на плазма. И това влияе на земното ядро, което на свой ред влияе на земетръсната и вулканичната активност.

ДУ: Ти спомена също така за изпускане на плазма от Слънцето. Това има ли връзка с казаното от мен за някакво моментно изригване?

ХС: Да. Това е вътре в слънчевата корона. Има една външна част на Слънцето, която притежава силно магнитно поле, което се простира надалече в Слънчевата система и всъщност влияе на климата не само на Земята, но и на другите планети. Това всъщност е обект на контрол и нашето правителство знае как да го контролира.

ДУ: Наистина?!

ХС: Част от това идва от технологии на извънземни групи не само чрез пряка комуникация, но и чрез възпроизвеждане на технологии. Факт е, че възпроизвеждането на тези малки дискове, използвани за транспорт от Сивите с помощта на електромагнитни полета, всъщност ни е помогнало да разберем как да използваме магнитните полета на други планети.

Магнитното поле на Слънцето не е много по-различно освен това, че е доста силно.

ДУ: Хм. Само едно отклонение за момент. Необходимо ли ни е гориво, за да пътуваме с тези кораби, или има нещо, което им позволява да се движат на големи разстояния, без да бъдат презареждани?

ХС: Не, електромагнетизмът е навсякъде.

ДУ: Когато казваш, че правителството ни може да манипулира слънчевата енергия, разбрала ли си нещо конкретно как става това?

ХС: Ние всъщност вече сме предпазили няколко пъти нашата планета от тези слънчеви изригвания.

ДУ: Наистина?!

ХС: Ъ-хъ.

ДУ: Интересно.

image008ХС: Но това не означава, че други групи, например рептилите, не могат да правят същото. Те са притежавали тази технология по-дълго време отнас.

ДУ: Хм. Знаем, че през 1849 г. е имало нещо наречено Карингтънско събитие, когато на Слънцето е имало едно от тези изригвания.

ХС: О, да.

ДУ: И цялото северно полукълбо, всички телеграфни линии в Америка са се стопили. Така че какъв би бил ефектът от такова изригване сега? Ще бъде ли толкова зле, ако ни порази директно?

ХС: Едно директно поражение определено ще унищожи електрическите комуникации – от спътници до мобилни телефони. То ще доведе до промени в нашата ДНК. Това всъщност е един от начините за усъвършенстване на ДНК. Не всички подобни ефекти са еднакви.

ДУ: Хм.

ХС: Тези промени, които достигат до нашата планета, задължително няма да  убият хора, но ще повредят примитивната технология. Имам предвид технологията, която използваме днес, като мобилните телефони и електричеството ни, което е много примитивно.

ДУ: Разбира се. Кори, наскоро ти ми изпрати един документ, който е заповед на Обама относно слънчеви явления.

КГ: Да.

ДУ: Би ли ни разказал тази история? Защото мисля, че точно сега моментът за това е много подходящ.

КГ: Тази заповед се появи точно когато си говорехме как голяма част от елита очаква голямо слънчево изригване.

image009Времето на появяването на тази заповед е повече от подозрително, като знаем какво се случва със Слънцето и какво очакват всички тези хора от елита.

image010ДУ: Обама по същество дава много конкретна директива как да се подготвим за една голяма слънчева катастрофа и как да я преживеем. Това е същината на този документ.

КГ: Точно така. 

ДУ: И те говорят открито за това.

КГ: Точно така.

ДУ: И защо мислиш, че го правят сега?

КГ: Тези групи имат различни идеи за това какво ще се случи при слънчево изригване, но всички те разбират факта, че това ще бъде нещо голямо, като започнем от унищожаването на електрониката ни и стигнем до мутиране на нашата генетика.

ДУ: Точно както казва и тя.

КГ: Точно както казва и тя.

ДУ: И така, Хетър, след като разполагаме с толкова много свидетелски показания за това, че ще има масово енергийно слънчево изригване, от страна на хората, с които е говорил Кори, от многото свидетели, с които аз съм разговарял, както и наличието на толкова много древни мъдрости, както и научно доказуеми данни, можеш ли да бъдеш малко по-конкретна относно това кой с кого е разговарял и евентуално какво са казали за слънчево изригване?

ХС: Единствените конкретни факти, които зная за такова изригване от слънчевата корона, са от научната документация, от собственото ми образование и от разговорите ми с астрономи, които познавам.

ДУ: О кей.

ХС: Факт е, че земното магнитно поле точно сега е много слабо. Когато то е силно, ние имаме много по-голяма защита от насочена към Земята енергия, защото тази електромагнитна обвивка я отблъсква. Така че въпросът е дали ще имаме по-силно електромагнитно поле, когато това се случи. И тъй като то може да бъде манипулирано, въпросът е кой ще го манипулира и кога това ще бъде направено своевременно.

ДУ: Как се чувстваш като университетски професор, който притежава такива познания? Имало ли е случаи, когато си искала да разкажеш на студентите си някои от тези неща? И какво би се случило, ако го направиш?

ХС: Имаше случаи, когато съм изказвала мнение за нещо, което те са видели по телевизията. Има глави в нашите учебници, където се говори за живота във вселената и за такива възможни събития. Всъщност ние можем да припишем това на данните, получени от Кеплеровия телескоп, както и от телескопа Спитзър, както и от Хъбъл.

Ние сме открили толкова много планети, които имат същия състав като нашата планета, че вече просто не можеш да напишеш в един учебник, че животът извън Земята е невъзможен. Можем да споменем и за уравнението на Дрейк от 1969 г.*)

*) Уравнение, формулирано от американския астроном Франк Дрейк, с което той се опитва да пресмята броя на разумните извънземни цивилизации в космоса. – Бел. прев.

ДУ: Да, което вече е напълно отхвърлено, защото само в Млечния път има 40 милиарда подобни на Земята планети с наличие на вода и това са данни на НАСА.

ХС: Точно така.

ДУ: Ти ни каза извън камерата, че си разговаряла също с астронавти на НАСА, които са ти казали някои неща, които определено не биха казали публично. Можеш ли да споменеш нещо по този повод?

ХС: Да, само малко информация. Няма да кажа с кого съм разговаряла, но астронавтите са видели редица НЛО, докато са били в космическата совалка в ниска орбита около Земята.

Някои от тях имат такава информация от контактите си с военни. Някои от тях лично са се срещали с извънземни и с техни кораби. Всичко това се пази в най-голяма тайна, но те го споделят с приятели. Други са го заявявали по телевизията. Ти спомена за един от тях.

ДУ: Бъз Олдрин, Гордън Купър. Искаш да кажеш, че някои от нашите астронавти са имали преки контакти с извънземни?

ХС: Да, по време на военната си служба …

ДУ: Ах.

ХС: Повече като военни, по-малко чрез НАСА.

ДУ: Времето ни в този епизод изтече. Любопитен съм, Хетър, дали имаш нещо, което последно би искала да кажеш на нашата аудитория по повод на това, което разисквахме тук?

ХС: Да, мисля, че колкото повече разясняваме на хората тези неща и колкото повече хора правят това като едно съвместно усилие, толкова по-бързо нещата ще еволюират и ще се подобрят.

ДУ: Хетър, това бе удивително. Сърдечно ти благодаря за това, че бе заедно с нас.

ХС: Високо оценявам тази възможност.

КГ: Благодаря ти.

ДУ: Благодаря ви, че гледахте нашето предаване. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук с Кори Гууд и с нашия специален гост Хетър Сартин. Довиждане до следващия път.