Разкритието и тайната подземна война – 93-ти епизод, 7-ми март, 2017 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. В този епизод ще разгледаме социалните и глобални последици от това решаващо за бъдещия облик на цивилизацията ни разкритие, което ни предстои след толкова дълго време.

Най-накрая изглежда, че ще получим още нещо от истината и ефектът ще бъде почти невъобразим.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Какво, по дяволите, е това посещение на сенатор Джон Кери в Антарктика в деня на изборите? Какво, по дяволите, става там? Защо той ходи там?

КГ: Много големи имена ходят на това място. Очевидно тези хора биват разхождани из един град, открит на около две мили под леда, както и им биват показвани (древни) технологии, в т.ч. древни космически кораби.

ДУ: Чух отделно от Пит Питърсън, че има определени хора, които са ходили там, и чиито имена не са общоизвестни. Питам се дали ти си чул нещо подобно.

КГ: Да.

ДУ: Това по същество е една голяма демонстрация, предоставена на хора, които имат достатъчно високо ниво на достъп до секретна информация.

КГ: Да.

ДУ: Какво се случва, когато те отидат там? Те какво виждат?

КГ: Не зная точно какво показват на всеки отделен индивид, но зная, че на някои показват тези градове, които са разкопали под леда. Те също така са ги возили на космически кораби, открити под леда.

ДУ: Открити действащи древни космически кораби?

КГ: Точно така.

ДУ: Това е много интересно, защото съответства на нещо, което чух от Пит Питърсън по повод на Бъз Олдрин.

image001

Защо мислиш, че той носи тази тениска, свързана с пътуване до Марс, когато е ходил до Антарктика?

КГ: Може би той е търсил следи от промяна на климата на Марс.*) Това е странно, след като вече знаем, че руините, открити под леда, са принадлежали на същества, пристигнали тук от Марс.

*) Очевиден намек на Кори относно официално обявената версия за посещението на Джон Кери в Антарктика – изследване промените в земния климат. – Бел.прев.

ДУ: И ти каза преди, че ние можем да проследим произхода на тези останки. Тези хора (?) имат пряка историческа линия, която води до Марс.

КГ: Точно така. Те проследяват своя произход изключително далече назад във времето и извън тази планета.

ДУ: Интересно е съвпадението на току-що казаното от теб с независимите показания на Пит Питърсън, когато аз му се обадих по този повод, но той също така каза неща, които ти не бе споменал. Едно от тези неща бе, че при посещението си на Марс Бъз Олдрин е бил изведен на височина 230,000 км. И то толкова бързо, че е възкликнал с един доста нецензурен еквивалент на „леле, майчице”.

След това Пит каза, че Бъз е бил отведен около скритата част на Луната, където е видял всички тези светлини тип Манхатън, всички постройки, след което на връщане са прелетели над една база на Антарктика, към която са отправили това, което той е нарекъл познатия поздрав с поклащане крилете на космическия кораб.

image002

И очевидно цялото това преживяване е било толкова шокиращо за него, че му е причинило сърдечен удар.

Чудя се, тъй като Пит каза, че толкова много хора на Тайната космическа програма са в момента в Антарктика, дали цялата тази ситуация ти изглежда вероятна да се случи?

КГ: Звучи ми напълно вероятна. Не ми е известно обаче местоположението на силите на Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс. 

ДУ: Тази идея обаче, че голямото ускорение при излитането се е оказало толкова шокиращо за човек като Бъз Олдрин, привикнал на пътуване с ракетни двигатели, намираш ли това за смислено?

КГ: О, да. И най-вероятно те са използвали едно от най-малките ускорения, защото обикновено всичко става толкова бързо … Едва успяваш да примигнеш.

ДУ: Пит също така каза, че има един метод на разкопки с помощта на пара. Ти също си споменавал за подобен метод. Пит обаче обясни, че те вкарват големи чували с вода в тези естествени дупки в леда. Пускат чувала с водата и преди той да достигне долу до твърдия лед, те го обстрелват с тези мощни микровълнови лъчи, при което водата се превръща в пара и разтопява част от леда.

КГ: Това е начинът, по който те прокарват тунели в леда … или отварят коридор към дадено пространство. В останалото време работят на ръка със струи пара под налягане. Това е, защото при първия метод биха разрушили много от откритите артефакти.

Доста от нещата, открити под леда … Те откриват палмови дървета, с корени в почвата. Откриват всякакви праисторически животни, запазени в леда.

ДУ: Уха!

КГ: И те ги пренасят в САЩ и в Европа, за да ги изследват.

ДУ: В частни разговори ти също така си ми споменавал, че това ще бъде част от разкритие, планирано да бъде извършено с конкретна цел в конкретен момент.

Това е една много важна тема и мисля, че тя ще бъде съществената част от този епизод.

И така, ние сме говорили, че това ще излезе на бял свят, но не сме обсъждали подробности относно защо, кога и какво – относно дневния ред на предстоящото разкритие. Би ли споделил някои подробности?

Зная, че на част от проведените от теб срещи не си имал възможност да задаваш въпроси, но все пак – защо се прави всичко това и как то ще бъде използвано?

КГ: Планът на престъпните групировки (cabal*), който вярвам е договорен със Земния съюз, предполага, че те ще започнат да изпускат малки порции от информацията относно Антарктика след настъпването на някакво катализиращо събитие – когато започнат арести на хора от престъпните групировки и започне организирането на трибунали.

*) В целия текст, както и в предишни текстове, терминът „cabal” е преведен като „престъпни групировки” поради отсъствието на подходящ друг термин – Бел. прев.

ДУ: Организиране от страна на Съюза на Тайната космическа програма?

КГ: Да, от страна на Съюза.

ДУ: Защото много хора си мислят, че това ще бъде извършено от извънземните.

КГ: Не, от Съюза.

ДУ: О кей.

КГ: Но Съюза също така работи съвместно с членове на престъпните групировки. Те се опитват заедно да намерят начин за „отговорно” разкритие на информацията.

ДУ: Значи имаме ситуация, при която Съюза (на ТКП) искат да настъпи разкритие, но считат, че ако получим цялата информация наведнъж, няма да можем да я понесем. Така че те избират да започнат с нещо по-малко предизвикателно спрямо вярванията на хората, преди да стане дума за НЛО и за извънземни?

КГ: Точно така. Това, което те планират да разкрият на първо време, е може би: „Ние открихме някои праисторически животни. Това е удивително.” След това: „О, ние открихме останки от цивилизация.” След това ще обявят, че става дума за много древна човешка цивилизация.

Само това ще взриви умовете на болшинството хора. И така това ще продължава с десетилетия … това е техният план.

По-късно те планират да обявят, че имаме една тайна космическа програма и че: „Между другото, Тайната космическа програма е открила подобни руини в други части на Слънчевата система.”

След като всичко това се случи, те ще пристъпят към извънземните аспекти на откритията в Антарктика.

ДУ: Значи след като са разкрили Тайната космическа програма и руините в Слънчевата система, те ще заговорят за тези така наречени от тях Нина, Пинта и Санта Мария – тези 48 километра в диаметър кораби-майки, които са открили под 5.5 км. в леда?

КГ: Правилно.

ДУ: Това е едно доста голямо протакане.

КГ: Да. Съюза на ТКП не иска разкритието да протече толкова бавно. Те искат незабавно Пълно разкритие за всички.

ДУ: Кой според теб е правилният начин?

КГ: Мисля, че просто трябва да приключим наведнъж и да имаме едно Пълно разкритие. Разбирам, че това ще коства живота на някои хора. В някои случай ще има хора, изгубили разсъдъка си, но ние трябва да пристъпим към всичко наведнъж.

Ако процедираме по контролиран начин, ключовата дума ще бъде „контрол”. Винаги се намира начин някой да се намеси и да компрометира процеса.  

ДУ: За да продължим с тази тема, искам наистина да изясним нещо друго, което е част от това, което ти току-що описа – трибуналите. Ние съвсем бегло засегнахме този момент, но аз мисля, че той е много важен.

Има ли план престъпните групировки да бъдат подведени под обществена отговорност? И ще има ли някакво саниране на финансовата ни система и компенсация за това, което те са ни причинили?

КГ: Бе ми казано, че те ще се опитат да проведат трибунали тайно, но че това няма да бъде позволено да се случи. Информацията за това ще изтече моментално.

ДУ: Ако това ще бъде нещо, което не може да бъде проведено тайно, какво са ти казали, че ще се случи? Или в крайна сметка в какво мислиш, че това ще се превърне? Ще видим ли това по всички главни телевизионни новинарски канали?

КГ: Да, да.

ДУ: И ще има големи предавания, каквито видяхме по време на Нюрнбергския процес след Втората световна война?

КГ: Правилно. Те искат това да бъде показано по телевизията, макар че това ще включва доста смущаващи неща.

Планът е обаче трибуналите да бъдат тайни, защото те ще засегнат не само престъпните групировки, но и хора от Земния съюз.

ДУ: Мислиш ли, че ще има някои хора, например изявени политици, които ще бъдат показани по телевизията, и други, които са толкова дълбоко замесени в задкулисието, че няма да бъдат показани?

КГ: Зависи как ще се развият нещата, след като изтече информацията за трибуналите. Ситуацията ще бъде много динамична.

ДУ: О кей. Ние също така имаме работа с престъпления срещу човечеството, които са потресаващи по своите мащаби. И изглежда трудно за вярване, че ще можем да имаме трибунали, при които такива потресаващи и многостранни престъпления ще могат да бъдат приписани на множество хора. Изглежда, че ако става дума за справедливи процеси, при наличието на толкова много замесени хора, това може да продължи с години.

КГ: О, да.

ДУ: Имаш ли представа към кого ще се опитат да се насочат на първо място?  Дали ще се насочат към основни политически фигури – хора, които са най-лесно разпознаваеми и които са престъпници на най-високо ниво?

КГ: Това не може да стане на парче. Те трябва да бъдат обезглавени, да бъдат изправени пред магистратите рамо до рамо, наведнъж. Ако това се провежда на парче, процесът просто ще се разпадне.

ДУ: Мислиш ли, че ще има нещо като масови арести, предшестващи процесите, при което хората ще бъдат задържани в някакви съоръжения под стража, където няма да могат да избягат?

КГ: Възможно е. Голяма част от тях са вече под домашен арест.

ДУ: Какво означава домашен арест за тези, които не познават този термин?

КГ: Те ще останат в именията си, ще си пият чая и ще бъдат пазени от въоръжена охрана, която няма да ги пуска да излизат навън.

ДУ: Преди бе казал, че има много от тези престъпници, които ако почувстват, че земята гори под краката им, ще се опитат да избягат, например в Аржентина, в Южна Америка или в Антарктика и че може изведнъж голям брой хора да поискат да се предадат или нещо подобно. Дали те ще могат да избегнат правосъдието?

КГ: Получих информация за бази, контролирани от Федералната агенция за управление на извънредни ситуации … които трябваше да предадат тези бази след изборите. Било им е наредено да предадат тези бази и те са отказали. Тогава са били изпратени войници от ВМС, които са преодолели загражденията и са предоставили възможност на хората вътре да се предадат.

Било им е наредено да избият тези, които не се предадат. Чух това от един източник, докато друг източник ми каза, че това не е вярно, но изглежда, че ти независимо …

ДУ: Пит Питърсън потвърди същото нещо. И това бе едно от тези много шокиращи съвпадения, което ме наведе на мисълта, че Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс работят едновременно с теб и с Пит Питърсън.

КГ: Правилно.

ДУ: Имаше прекалено много неща, които Пит знаеше и които ти ми каза неофициално.

КГ: ВМС, които са нахлули в тази база, за която ми разказаха и които са били на път да унищожат всички обитатели, са били шокирани. Те не са били уведомени за съществуването на извънземни и за това, че може да ги срещнат. А това са били хора от специалните отряди на ВМС. Изведнъж те са се озовали пред рептили и в сражение с тях. И психиката им не е могла да се справи със ситуацията. Те са срещнали голям проблем.

ДУ: Това е също така нещо, потвърдено точно от Пит. Единствената разлика, когато ти спомена хора на ВМС, е тази, че според него някои от използваните военни са били от канадските ВМС – хора, базирани и обучени в Канада, които са били натоварени с това.

Така че ние разговаряме за нещо, което си мислехме, че продължава от доста отдавна. Ние виждаме тези странни земетресения в Италия, странни земетресения близо до крайбрежието на Аржентина, до крайбрежието на Малибу, точно където много хора мислят, че съществува база до калифорнийския бряг.

Тогава дали тези странни земетресения в Италия, Южна Америка и т.н. са всички част от това масово прочистване на подземни бази? С други думи, какви са мащабите на цялата тази операция?

КГ: Провежда се доста масирана подземна война. В този момент двете страни се бият с всички сили.

ДУ: Бях малко шокиран, когато чух от Пит, че са го питали как да се отърват от 15,000 тела и това, че те наистина не са знаели как да го сторят.

Донякъде съм шокиран, че се предприемат действия, при които престъпните групировки получават единствена възможност да се предадат или всички в базата да бъдат унищожени.

Това ще накара хората, които коментират това предаване, да си кажат: „Ако това бива извършвано от Съюза, то какво, по дявалите, представлява този Съюз?”

Само ще ти кажа – преди да отговориш на този въпрос – докато си блъсках сам главата с това в продължение на дни, защото аз не бих искал да подкрепя убийството на невинни хора, единственото оправдание, което ми идва наум за обяснение на тези действия на Съюза, е, че според тях това е абсолютно необходимо за спасяването на планетата от тотално разрушение и следователно тези нещастни случаи са нужни в една много сериозна Трета световна война, която е само сянка на Третата световна война, която не ни е известна.

КГ: Ако хората си мислят, че на Земята ще слязат ангелски същества и ще ни спасят, то те грешат. В случая става дума за доста увредени човешки същества, които са членове на Съюза.

Повечето време те са били принудени да работят за престъпните групировки и те мразят това. Те знаят, че господарите им няма да ги пожалят, ако нещата се обърнат.

ДУ: Разбирам.

КГ: Те биха им отговорили със същото.

Ду: Тогава би ли казал, че е било взето някакво решение, че тези хора са толкова опасни, ако не бъдат неутрализирани, като например че могат да взривят планетата или да погубят много хора с вирус, или с някаква катастрофа – вулкан, цунами или нещо подобно.

Те биха ли унищожили човешкия живот, ако не бъдат изтребени по този начин?

КГ: Това са хора с военно мислене и задачата им е била да постигнат определена цел с цената на минимум жертви. Това е начинът, по който те се отнасят към всички подобни ситуации. Те нямат за цел да вземат пленници или да определят кой е виновен и кой невинен в дадена база. Наредено им е да отидат и да прочистят гнездото и това е, което те правят.

ДУ: Тогава нека накратко засегнем идеята, че ти потвърждаваш, че това е една дългогодишна операция, която кулминира по времето на президентските избори и която е независима от изхода на самите избори. Тя вече е била в ход и съвпадението е просто случайно.

КГ: Точно така. Независимо кой щеше да спечели президентството, щеше да има … Нещата под земята вече бяха в ход.

ДУ: И това щеше да доведе до трибунали на повърхността.

КГ: Точно така.

ДУ: Което е свързано с нещата, които виждаме при Уикилийкс, и всичко останало, което прокарва пътя към такова развитие.

КГ: Правилно.

ДУ: Има още нещо, което ти ми каза, което се появи също в информацията на Бенжамин Фулфорд и което узнах даже в повече подробности от Пит Питърсън. Това е, че болшинството от самолетоносачите на САЩ са били прибрани в пристанищата. Бих искал да чуя какво ще кажеш за това, след което ще го сравним с казаното от Пит, и ще направим опит да осмислим случващото се.

Защо са били прибрани в пристанищата всички самолетоносачи? Фулфорд докладва за това, след което аз попитах Пит и той го потвърди.

КГ: Е, за това има няколко причини. Такова нещо се случва, когато предстои разместване в Министерството на отбраната.

ДУ: Добре.

КГ: Така че се случват неща на множество равнища.

ДУ: При което командните постове биват заемани от различни хора.

КГ: Точно така.

ДУ: О кей.

КГ: Така че много капитани биват заменени и какво ли още не. Не съм чул много подробности защо тези самолетоносачи са били прибрани, освен това, че са били прибрани в пристанищата.

ДУ: Пит ми каза, че преоборудването на тези кораби отнема шест месеца на екипаж, който работи 24 часа на ден, седем дни в седмицата. И той ми каза, че те биват преоборудвани с технологии, за които „не би трябвало да узнаем в следващите 100 години”.

Ти спомена дронове и спомена, че ще има такива, които ще можем да видим.  Така че преди да цитирам Пит, би ли казал нещо за информацията, която си получил относно дроновете?

image003

КГ: Разбира се. Ние ще започнем да виждаме все повече и повече летателни апарати с четири комплекта витла. Те изглеждат като пътнически автомобили с четири комплекта витла, които им позволяават да се издигат във въздуха и да летят.

Те също така използват тип изкуствен интелект – ако щеш вярвай – за да могат да летят и да се приземяват автоматично. Те са безпилотни. Влизаш в кабината, задаваш дестинация и апаратът лети сам.

Казаха ми, че тази технология ще стане много популярна. Ще може да се види навсякъде. Такива машини ще летят навсякъде.

И те планираха, няколко години след като тази технология стане повсеместна, да заместят роторите на дроновете с антигравитационна технология. Казаха ми също така, че апаратите с антигравитация биват контролирани по същия начин, както дроновете в момента.

ДУ: Не е ли интересно, че продължението на филма „Ден на независимостта” показва нещо като конвенционални военни самолети, към които обаче са прикрепени тези подобни на дискове антигравитационни генератори?

image004

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Мислиш ли, че това е предчувствие за нещо, което предстои да се случи?

КГ: Да. Те ще бъдат плоски, с формата на диск.

ДУ: О кей. Интересно.

И Пит ми каза, че предстои да видим същите военни машини, с които вече сме запознати, но че предстоят толкова изменения с тези нововъведения, които те ще ни показват в течение на следващите 100 години. Всичко това се залага в момента.

Ние няма да можем да видим веднага всичко, след като самолетоносачите излязат отново извън пристанищата, но става въпрос, че те ще бъдат вече на тези кораби и това включва три различни по размери дронове като тези, които виждаме в холивудските филми.

Какво мислиш е предназначението на тези три различни размера? Интересно ми е дали всъщност си чул нещо за три размера.

КГ: Те притежават различни размери от така наречените дронове. И те имат различно предназначение, подобно на различните видове самолети – за пренасяне на оръжия, за превозване на персонал. Някои са доста големи и превозват наведнъж много хора.

Също така ми казаха, че те преоборудват някои хеликоптери с технологията, за която говорим, и че ще видим много преоборудвани обикновени самолети, с които сме свикнали.

ДУ: Искам да кажа това, защото хората ще кажат в своите коментари … и аз искам да заява нещо, което очевидно ще се случи. Ние можем да очакваме това – виж филми като „Терминаторът”, или „Забвение” с Том Круз и Морган Фриймън, където дроновете са под контрола на отмъстителен изкуствен интелект и стават критичен елемент в пълното подчиняване на човечеството на този гнусен изкуствен интелект.

Ти спомена за проблем с изкуствения интелект. Ако съществуват контролирани от компютър дронове, как можем да спрем тази напаст на изкуствения интелект от това да поеме контрол над всичките тези дронове и да се опита да пороби човечеството?

КГ: Не зная отговора на този въпрос. Това е една опасност. Това е опасност в момента. Все още ме сканират за проверка на зараза с изкуствен интелект, когато посещавам определени места. Така че е това е нещо, което все още представлява проблем.

ДУ: Има две неща, които се случиха около празненствата след изборите, които са много аномални, като и двете се случиха едновременно.

image005

Едното е екстрадицията в САЩ на мексиканския кокаинов крал на картела Синалоа – този, когото наричат Ел Чапо.

Нека поговорим първо за това. Причината да повдигна този въпрос, е, че Бенжамин Фулфорд заявява многократно, че ако този човек бъде докаран в САЩ, срещу което престъпните групировки твърдо се съпротивляват, той ще запее като славей.

Така че каква според теб е причината Ел Чапо да бъде докаран в САЩ по това време?

КГ: Вярвам, че той е тук, за да говори за всички операции на разузнаването, свързани с търговията с наркотици и за да назове имена.

ДУ: Бих искал да спомена, че в един от епизодите на предаването ми Мъдри учения се разказва за хора, които вкарват нелегално кокаин в САЩ с логото във формата на скорпион на дрехите им, което принадлежи на Синалоа. Ставаше дума за огромно количество.

И когато им е било наредено да се легитимират, оказало се, че притежават документи на ЦРУ. И те са били заловени от група от 1,500 души, които всъщност не са били част от правителствена операция.

Така че каква мислиш е връзката между тази история и екстрадицията на Ел Чапо?

КГ: Мисля, че те се подготвят за трибунали. Мисля, че … както вече съм заявил официално, има заловени престъпници, които са представили доказателства за намеса на правителството, и тези хора пеят като пойни птички от доста време.

Те свидетелстват пред камера, отговарят на всякакви въпроси и издават ВСИЧКИ дълбоко пазени тъмни тайни.

ДУ: Друго нещо, което се случи непосредствено след изборите, бе, че Джордж Буш старши и жена му бяха приети в болница в критично състояние, което изглежда е било или от сърдечни удари или нещо подобно, което естествено би се дължало на силен стрес.

КГ: Мисля, че изборите се оказаха нещо непоносимо за повечето от нас.

ДУ: Ха, ха. Мислиш ли, че те се страхуват от някакъв вид трибунал и че след като са видели крайния резултат, това е причинило здравословния им срив?

КГ: Всички тези хора в момента са силно объркани и имат много, за което да се тревожат. Става въпрос за хората, замесени във всички тези престъпни операции. Те виждат как всичките им подчинени изчезват, а присъствието на тези хора ги е карало да се чувстват сигурни в миналото.

ДУ: Докато ми даваше тази поразителна информация и докато в същото време получавах независимо потвърждение от Пит, аз преживявах това, което сега наричат най-големите дъждове и наводнения в Калифорния от 1986 г. насам.

В продължение на шест години нямахме никакъв дъжд – абсолютно опустошителна суша, която казваха, че никога няма да си отиде, докато по времето на този запис сушата бе напълно изчезнала от Северна Каролина. Тя изчезна напълно.

И те казваха, че все още има нещо като екстремна ситуация в Южна Калифорния, но предстоят още бури, които напълно ще напоят тази част от страната. Така че вероятно ще бъдем свидетели на изчезването на сушата и в Южна Калифорния.

Има толкова много вода, че се говори за „атмосферна река”. Какво мислиш, че се случва по този повод?
image006КГ: Информацията, която получих, гласи, че докато Съюза е превземал много от тези бази, те са превземали и доста от съоръженията на HAARP*). И ми бе казано, че когато прекратят функционирането на тези съоръжения, в атмосферата се забелязва ответна обратна реакция.

*) HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program – Изследователска програма за високо честотно изследване на Северното сеяние) – американска военна програма в Аляска, с официално предназначение изследване на йоносферата, с клонове на различни места по света. Считана е от мнозина за много мощно оръжие за влияние върху климата и за причиняване на природни бедствия. – Бел. прев.

ДУ: Това се връзва доста интересно със странното арктично завихряне, появило се над цяла Северна Америка.

КГ: Точно така.

ДУ: Мислиш ли, че това е част от тази обратна реакциа, резултат от спирането на HAARP?

КГ: Да.

ДУ: О кей.

КГ: Да, Земята естествено реагира, след като атмосферните процеси са били изменяни в продължение на толкова дълго време.

ДУ: Това прилича на казаното от Пит, с изключение на момента, че сега HAARP вече бива използван добронамерено за насочване на атмосферната река към Калифорния.

Каква би могла да бъде причината престъпните групировки да се опитват да елиминират водата от Калифорния?

Хората си мислят: „О, тези хипита просто няма да използват сифоните на тоалетните си чинии толкова много.” Има естествено друго нещо. Каква според теб бе причината за тази суша?

КГ: Престъпните групировки  са използвали HAARP и други технологии, за да контролират климата по цялата планета. И когато те контролират времето и причиняват суша или потопи, в същото време те изпращат хора да разговарят с тези, които контролират политически съответния регион, за да ги принудят да следват определена политика, ако желаят да имат дъждове за своите посеви.

ДУ: Тогава мислиш ли, че сушата в Калифорния е атака срещу цяла Америка и сигурността на нейните хранителни запаси?

КГ: Да. Да, това е житницата на страната.

ДУ: Точно така. Значи това не е само нещо, което да попречи на хората в Калифорния да поливат тревата си, а е атака спрямо цяла Америка.

КГ: Правилно.

ДУ: За мен този дъжд, тъй като аз живея в Лос Анджелис, аз съм казвал години наред, че ние ще узнаем, че престъпните групировки ще бъдат сразени, когато завали из ведро в продължение на дни, без да спре.

И точно в моя малък роден град ние имахме толкова много дъжд, че Топанга Кениън Булевард бе затворен цяла седмица.

КГ: Да, аз видях една огромна скала, която бе блокирала пътя.

ДУ: Точно така. И последното нещо, за което бих искал да поговорим, преди да ни свърши времето, е, че ти спомена други две интересни неща, които могат да се случат покрай Антарктика. Ти спомена помещения пълни със злато, както и други руини, които могат да бъдат видени на дъното на океана.

КГ: Нещо доста необикновено, което ми бе казано и което бе някак извън контекста на всичко останало, бе, че ще има едно „откритие” на скривалище на древно злато на маите.

ДУ: Уха!

КГ: И че това ще бъде открито и предадено на коренното население.

ДУ: Наистина?!

КГ: Да.

ДУ: И това за мен бе удивително, защото когато го споменах пред Пит и му казах, че ти си ми го споделил, тогава той ми разказа една дълга история за помещения пълни със злато, които всъщност са били открити от Буш старши, и съответно заграбени. Така че има и това съответствие. Надявам се да можем да го накараме да ни каже нещо повече в тази връзка.

Другото нещо, което ти спомена, бяха подводните аномалии или бази, или древни руини, които ще бъдат оповестени вероятно по същото време, както Антарктика. Можеш ли да кажеш нещо повече за това?

КГ: Или може би непосредствено преди това.

ДУ: О, непосредствено преди Антарктика.

КГ: Различните ВМС на различни страни в продължение на десетилетия са откривали различни видове руини на определено ниво под океанското дъно …

ДУ: О кей.

КГ: … на различна дълбочина, толкова (Кори посочва с ръце около 30 см.) и по-дълбоко. И те са ги изследвали със сонари, получавали са най-различна информация, както и са изпращали съдове, които да извършват разкопки. Съответно са вадели артефакти. И това е … казаха ми, че това също ще бъде част от обявяването на една изгубена цивилизация.

ДУ: Едно последно нещо, с което бих искал да завършим, е следното. Мислиш ли, че престъпните групировки първоначално са имали намерението това разкритие в Антарктика да бъде средство за масово отклоняване на вниманието, може би по-добронамерено, но на нивото на 11-ти септември (2001 г.), за да отклони вниманието на хората, ако някога започнат тези криминални трибунали?

КГ: Не. Поначало те бяха планирали бавно да разкриват тази информация, за да видим тези кралски кръвни линии така, както те ги виждат и да ги третираме като богове.

ДУ: Уха! Сега обаче ти казваш, че Съюза иска да използва това като част от началото на оздравителния процес, след като хората са били лъгани толкова продължително време, докато престъпните групировки отговарят за извършените от тях престъпления.

КГ: Да, точно така. И престъпните групировки все още искат да управляват оповестяването на информацията, което важи и за много от членовете на Съюза.

ДУ: Значи мислиш, че е възможно някои от нещата, които казахме, или последователността, която ще бъде следвана, да бъдат променени, в резултат на това, че ние вече сме ги обявили публично?

КГ: Да. Целият този процес е много динамичен. Решения се вземат непрекъснато. Провеждат се най-различни реговори за постигане на консенсус между престъпните групировки и Съюза.

И те правят това, за да избегнат открита война. Ако не постигнат консенсус и начин за съвместни действия при разкриването на информацията, тогава ще имаме световна война.

ДУ: И най-накрая, можеш ли да потвърдиш нещо, което Пит също каза – че определени уеб сайтове, като например www.express.co.uk … нова история, руини в Антарктика, изгубена цивилизация в Антарктика, професори в Антарктика, Бъз Олдрин отива в Антарктика …

И изведнъж ще се окаже, че има невероятно съвпадение между всичко, за което нашите скромни персони тук разговарят, и всичко, което ще избълва официалната медия. Какво мислиш, че се случва тук?

КГ: Те се опитват да поръсят масовото съзнание с късчета информация, за да предпазят хората от шок, когато чуят всичко останало. Те също така се опитват да контролират цялото повествование.

ДУ: Добре. Е, вие чухте това за първи път тук. Наистина се надявам тези неща да се окажат верни. Благодаря ти, Кори. Много смело от твоя страна да ни предадеш цялата тази информация. Войната се задълбочава.

КГ: Да.

ДУ: Точно сега става много напечено.

Бих искал да благодаря и на всички вас, които гледате това предаване, които ни подкрепяте тук в Гая и които изминавате заедно с нас пътя към Пълното Разкритие. Благодаря ви, че бяхме заедно.