Честита годишнина! – 60-ти епизод, Юли 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Радвам се, че сме отново заедно. Аз съм Дейвид Уилкок, както със сигурност вече знаете. Това, на което ще станете свидетели тук, е наистина супер. Ние решихме да ви устроим едно специално „угощение”, един ретроспективен преглед на последната година от предаванията Космическо разкритие и по-точно на някои от основните моменти, някои от най-впечатлителните, най-шокиращите и най-удивителни неща, които бяха резултат от разговорите ми с Кори Гууд през последната година.

Зная, че това ще ви хареса. Вижте за какво става дума.

ЛУНЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР

ДУ: Разкажи ни малко повече за Лунния оперативен център. На първо място, как изглежда, когато кацаш към него?

Кори Гууд: Може да се каже, че той е бил дострояван много от 1950-те години насам. Той е вграден в кратери и в една скалиста местност, където донякъде се слива с околния пейзаж.

image001Част от него е вградена в скалите и много малка част се намира над повърхността.

ДУ: О кей.

КГ: Не съм имал достъп до по-голямата му част. Виждал съм диаграма, която показва, че колкото повече отиваш надолу под повърхността, толкова той се разширява във формата на камбана. Аз съм имал достъп само до горните нива.

ДУ: Значи, макар че е във формата на камбана, това не се вижда на повърхността на Луната?

КГ: Не. Над повърхността се вижда само една малка част, като върха на айсберг, така да се каже. Останалата част е отдолу и тя се разширява с навлизането в дълбочина.

ДУ: Ако има толкова много кораби, които кацат и излитат от Лунния оперативен център, и ти казваш, че той се намира на тъмната страна на Луната, как е възможно той да е държан в тайна от нас? Не могат ли хората със своите телескопи да видят всички тези кацащи и излитащи от Луната кораби?

КГ: Хората ги виждат. Всъщност на обратната страна на Луната има и друга база, която принадлежи на човешки същества. Тя принадлежи на част от Тайната космическа програма, наречена Тъмна флотилия, от която много хора виждат как излитат кораби. Мога да кажа повече за местоположението на тази база. Ако погледнеш Луната, тя се намира на около 10:00 часа.

image002

Хората са филмирали много следи оставяни от кораби, кацащи и излитащи от тази област – аматьори астрономи с видеокамери прикрепени към техните телескопи.

image003

Това е нещо, което е било видяно.

ДУ: Кога всъщност е бил построен този център?

КГ: Лунният оперативен център е изграден върху съществуващо съоръжение, построено от нацистите в края на 30-те и 40-те години на миналия век.

ДУ: Значи той датира от толкова отдавна?

КГ: От толкова отдавна. След като се намесва индустриалната мощ на САЩ, те наистина започват да влагат много в този център и да го изграждат като луди. Най-интензивното строителство протича в края на 1950-те.

Луната е една много строго неутрална зона, подобна на една гигантска Швейцария.

ДУ: Странно е да казваш, че Луната е такава неутрална зона подобно на Швейцария, защото тя е толкова близко до Земята. Ако това е наша луна, тя не трябва ли да бъде наша собственост и да бъде под наш контрол?

КГ: Не.

ДУ: Нещата не стоят по този начин?

КГ: Не. Ако си виждал карти на Антарктика, как тя е разпределена между всички нации …

image004ДУ: Да.

КГ: … Обратната страна на Луната е разпределена по същия начин и различните й области са притежание на различни извънземни групи и са населени от тях.

ДУ: Наистина?!

КГ: Има някои групи с лоша кръв, които са воювали помежду си преди много, много, много хиляди години, но сега те имат станции, които са само на няколко километра една от друга. И те живеят там в мир от много хиляди години. Относно Луната има някакво дипломатическо споразумение. Нещо много специално съществува относно Луната като една много дипломатична неутрална зона.

ДУ: Как изглеждат нещата, когато се намираш вътре в Лунния оперативен център? Има ли апартаменти, в които можеш да влезеш, когато се намираш вътре? Или има само просторни конферентни зали с малко столове? Какво се случва, когато влезеш вътре?

КГ: Доскоро не бях влизал във  ВИП зоната. Винаги съм стигал само до зоната, където има малки, не точно апартаменти, а малки жилища с по две или четири легла. Коридорите са много тесни. Когато отидеш във ВИП зоната, коридорите са по-широки. Има дървена облицовка на стените, нещо подобно на черешово дърво, много изискано. Контрастът между двете зони е много голям.

ДУ: Можеш ли да се разхождаш свободно и да се опиташ да достигнеш до някоя зона с ограничен достъп, или през всичкото време има хора, които те придружават?

КГ: Достъпът до някои места е свободен. Има обозначения, боядисани линии по пода … линии с различни цветове, които водят до различни места.

ДУ: Значи ако си обозначен с червен цвят, ти следваш само червената линия?

КГ: Точно така. И както казах, аз съм бил само … Най-горният етаж е този, на който се случват повечето неща. На следващите два етажа се провеждат някакви медицински дейности. Никога не съм бил по-надолу от тях.

В последно време има хора, които са били развеждани и са видели много повече от мен. Има хора, които работят постоянно там, но това е предимно транзитна станция. Постоянно пристигат хора, а други напускат и заминават из Слънчевата система и отвъд нея за други станции, бази и космически кораби.

СУПЕР ФЕДЕРАЦИЯТА

КГ: Това, което съм описал като Съвет на Супер федерацията … това е една Супер федерация съставена от други федерации, съвети и различни организации и групи.  

ДУ: Оттук и думата „супер”.

КГ: Чувал съм да използват и „конфедерации”.

ДУ: Разбирам.

КГ: Това е нещо като гигантска ООН, съставена от тези различни федерации, конфедерации и съвети, които се срещат и съвещават. Има 40 основни групи и още 20, които присъстват доста често, но не непрекъснато.

Тези групи са предимно от човешки тип и техните бази изглежда са основно на обратната страна на Луната и на луните на някои от газовите гиганти, особено на Сатурн. Съществуват области около определени луни на Юпитер и Сатурн, до които бе напълно забранено на нашите кораби да се доближават. И това става в нашата Слънчева система. Тези области са извън нашия достъп.

ДУ: Под „нашите кораби” имаш предвид корабите на Слънчева стража?

КГ: На Тайната космическа програма.

ДУ: Разбирам. Значи независимо за коя част от програмата става дума …

КГ: Всички части на Тайната космическа програма нямат достъп. Никакви кораби на Земята не могат да се приближат на определено разстояние от тези луни.

Има 22 генетични програми, които се изпълняват.

ДУ: Какво означава това? Какво представлява една генетична програма?

КГ: Програмите представляват смесване на тяхната генетика и манипулиране на нашата генетика. Информацията, която достигна до мен, бе представена все едно, че се връщаме към университетското обучение, при което 22 семестриални разработки се състезават помежду си и всяка от тези генетични експериментални програми представяше своята информация по този начин.

Те в някаква степен се състезаваха една с друга. Не всички програми функционираха … Не всички действаха гладко и съгласувано.

ДУ: И тези програми включваха тези подобни на хора извънземни, които съчетаваха своята ДНК с нашата?

КГ: Да, и манипулираха нашата ДНК. Имаше също така и един духовен компонент. Те са силно ангажирани като участници в експеримента. Не става въпрос само за това да експериментират с нас. Те самите са част от този Голям експеримент.

ДУ: Те имат ли определена цел? Защо правят това? Защо ги е грижа?

КГ: Това не ми е известно. Не зная дали го правят просто защото могат, дали се опитват да създадат някакво свръх същество, защо ще се опитват да създадат … да смесят най-добрата си генетика, след което да манипулират нашата цивилизация, за да забавят развитието ни?

ДУ: От колко време мислиш, че продължава тази програма?

КГ: Всяка от тези 22 програми е с различна продължителност, но нашата генетична манипулация довела до това, което сме, е най-малко на 250,000 години.

ДУ: Уха!

КГ: Различните програми варират от 5,000 до … Всички са с различна продължителност.

ДУ: Това не изглежда като нещо, което нашето тайно земно правителство или официалното ни правителство биха искали тези приятели да извършват. Можем ли да ги спрем?

КГ: Не мисля, че можем да го направим. Едва в последно време представители на тайното земно правителство са успели да измолят да получат място на тяхната маса за преговори и да участват в дискусиите.

ДУ: Може ли да кажем, че това са отрицателно настроени спрямо нас извънземни, или по-скоро неутрални – че не са особено добронамерени?

КГ: Зависи от гледната точка. Трудно е да се каже „тази група е положително настроена, а тази отрицателно настроена“, защото те приемат това, което правят, като нещо положително.

БАЗИ НА ЛУНАТА

КГ: За много хора ще се окаже прекалено объркващо да научат, че съществува една обширна инфраструктура из цялата Слънчева система, която включва всичко – от минни операции в Астероидния пояс, луните и планетите за извличане на суровини, до промишлени комплекси, които произвеждат технологии и колонии от човешки същества, които работят в тези промишлени комплекси и поддържат тази огромна промишлена машина, която е навсякъде в Слънчевата ни система.

ДУ: За кои луни говорим? За колко луни в Слънчевата система става дума, защото там има много луни, поне сто.

КГ: Точно така, има много повече от сто.

ДУ: О кей. Докъде е достигнало всичко това и колко се е разпростряло във времето? Кои са първите луни, на които са кацнали и които са били завоювани?

КГ: Всичко това е много деликатно от дипломатична гледна точка, защото много от луните  са напълно извън достъп, тъй като принадлежат на някои от тези 40 или повече групи.

ДУ: Супер федерацията.

КГ: Хората от Супер федерацията, особено около Сатурн.

ДУ: Наистина? Сатурн има много луни?

КГ: Да, да. Имаше също така много активна дейност около луните на Юпитер.

ДУ: Германци и хора на Международния корпоративен конгломерат?

КГ: Да. И Уран, както и Астероидния пояс.

ДУ: Джейкъб, моят свидетел от Тайната космическа програма, когото споменах преди, ми каза, че вътрешността на някои от тези луни е куха с формата на многостенна пирамида, с дървета и обитаема земя. И в тези кухи вътрешности е възможно да се лети. Когато попаднеш там, приличало като райска градина. Мислиш ли, че в тези луни на Сатурн има подобни неща?

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Ти срещал ли си подобна информация?

КГ: Да.

ДУ: Наистина?!

КГ: Също така съм срещал информация, която съм избягвал. Всичко това е толкова невероятно, но нашата Луна е едно изкуствено тяло.

ДУ: Това е нещо, което почти всеки осведомен, с когото съм разговарял, твърди.

КГ: Тя е в една постоянна орбита около Земята, почти като закована в орбита с някаква лъчева технология. Те са открили енергийното поле, което се простира дълбоко в Земята и където то е фокусирано, за да застопори Луната. И Луната само изменя своето положение, като се отдалечава от Земята, струва ми се с някакви сантиметри на определен брой години, или нещо подобно. 

ДУ: Искаш да кажеш, че това не е нормално за една луна?

КГ: Абсолютно не. Плътността на Земята и гравитационният ефект, който тя има в пространство-времето, като създава торсионно поле чрез въртенето си и като изкривява пространство-времето, не са достатъчни, за да задържат в орбита около Земята нещо с плътността, каквато учените твърдят, че притежава Луната

И поради въртенето на Земята, тя би трябвало да причинява и въртене на Луната.

ДУ: Оу, уха!

КГ: Но Луната е в застопорено положение. Тя не се върти. Тя е застопорена прекалено близо до Земята и не е нещо, което е могло да бъде привлечено в такова положение. Никой от научните модели не е могъл да докаже, че някога Луната е била част от Земята и че се е отделила от нея. Луната е станала спътник на Земята преди около 500,000 години.

БАЗИ НА МАРС

КГ: Първоначалните две германски колонии, успели да се установят на Марс, са били разположени на около първите 20 градуса от полярните области. Имало е по-специално една, която Международният корпоративен конгломерат е използвал, за да я разшири и укрепи, и тя се е намирала в областта на един каньон, вкопана в стената на каньона и под повърхността на планетата.

image005

ДУ: И ти каза, че там са използвали същите пета генерация ядрени бомби, които създават голяма експлозия без остатъчна радиация, с които са издълбавали допълнителни каверни в Земята?

КГ: Да.

ДУ: Тази база, която се е оформила като основна, е била в северното или в южното полукълбо?

КГ: Първата основна база на германците е била в северното полукълбо.

ДУ: О кей.

КГ: И тя е била построена в големи мащаби, за да поеме голям брой инженери и учени. Също така, недалече от нея са построили един промишлен комплекс, където са започнали да произвеждат, предполагам, това, което им е било нужно – необходимите им технологии от суровини, извлечени от Марс, от различни луни и от Астероидния пояс.

Те са извличали тези суровини, превръщали са ги в използваеми материали и са произвеждали това, което им е било необходимо в тези първоначално малки заводи.

ДУ: Какви технологии са създавали в началото? Какви са били първите им опити? Какво са искали да произвеждат?

КГ: Всичко необходимо за експанзията им на Марс.

ДУ: О кей.

КГ: Значи те са разработвали материали от местни суровини, както каза преди, например произведения от кевлар, както и цимент от местната почва? Каква техника на строителство са използвали? Ти каза, че са изработвали неща, от които са се нуждаели.

КГ: Те са извличали суровините си от минни операции на Марс, на различни луни и на Астероидния пояс. Тези суровини са били откарвани в промишлените заводи на Марс, далече от населените колонии и са били превръщани в използваеми материали, като са претопявали определени метали и са произвеждали композитни материали.

ДУ: Кога са основали първата стабилна база, която се е запазила на Марс?

КГ: Мисля, че между 1952-ра и 1954-та година, когато са започнали да принуждават САЩ да подпише споразуменията. По това време вече са били стъпили здраво на Марс. Те наистина са срещнали много трудности на Марс и са дали доста човешки жертви. 

ДУ: Една почти 18-годишна борба.

КГ: Да. Било е … те наистина са извършили пионерска работа на Марс.

ДУ: Те обаче са имали по-голям успех в изграждането на минни съоръжения на астероиди и луни, преди да се установят стабилно на Марс.

КГ: Тези неща са ставали едновременно.

ДУ: Оу.

КГ: Да. След като веднъж са завладявали една територия, която са могли да нарекат своя, те са започвали минни операции. Техните минни операции са били повече … предполагам, че когато един геолог обхожда един голям регион и събира проби от различни скали, той добива добра представа и набелязва определени залежи. Мисля, че първоначално просто са преценявали наличните запаси. И когато са откривали нужните им суровини, са започвали малки минни операции.

Техните бази са подобни на тези при военноморските сили. Жилищните помещения са отбелязани с букви и цифри. Приличат много на военни съоръжения.

Имаше едно място, където ходихме, за да поправяме някакво важно повредено оборудване, което хората на конгломерата не можеха да поправят за нужното време. Бяхме ескортирани до … наредиха ни през цялото време да не поглеждаме никого в очите, да не разговаряме с никого.

Имаше една стена, където излагаха някакви картини. Изглежда че правеха някои неща, за да поддържат умственото здраве на хората, за да не се депресират напълно и да не мислят за самоубийство.  

ДУ: Разбирам.

КГ: Хората обаче изглеждаха измъчени, бледи и почти като роботи – просто се опитваха да оцелеят.

ДУ: Имаше ли снимки на интересно изглеждащи руини от стари цивилизации, които да си видял?

КГ: Да, руини и въздушни снимки на области, на един голям вулкан.

image006ДУ: Олимпус монс.

КГ: Олимпус монс. Има тунели от лава, които са 10 пъти по-големи от тези, които имаме тук на Земята.

image007И те са идеални за запечатване и за създаване на подходяща за живеене среда – просто готови и леснодостъпни бази. Тези тунели са били силно желани от всички обекти, подходящи за създаване на бази. Германците са ги желаели силно. По-късно групите на Международния корпоративен конгломерат са искали да оползотворят тази територия, но тя вече е била окупирана от друга група (извънземни). Тя е била многобройна и се е отбранявала жестоко.

ДУ: Наистина? Знаем ли нещо за това как изглеждат и откъде произхождат те?

КГ: Да. Между някои от тези групи има съглашение. Една от групите са рептили, а другата са насекомо подобни.

ДУ: И аз очаквах нещо подобно. Ха, ха, ха.

КГ: Това е една силно желана територия.

ДУ: Когато кажеш 10 пъти по-големи от земните тунели от лава, става дума например за 9 км. широки, 36 км. широки и 90 км. високи?

КГ: Искам да кажа, че са огромни. Пред тях всяка от каверните или тунелите, които имаме тук, изглежда като джудже.

ДУ: Болшинството, от които не познаваме.

КГ: Точно така.

ДУ: Защото там вече има изградени огромни градове.

КГ: Зависи от размерите на вулкана, гравитацията, барометричното налягане на Марс и начина, по  който … ето защо те са толкова огромни.

ДУ: Възможно ли е да са 100 или 200 километра от единия до другия край?

КГ: Ще трябва да гадая.

ДУ: О кей.

КГ: Не съм видял никакви конкретни данни за техните размери.

ДУ: Ако приемем, че някои подобни градове тук на Земята побират вероятно стотици хиляди души, ти казваш, че в тези тунели от лава може да има милиони хора.

КГ: В тези тунели от лава живеят милиони същества.

ДУ: Наистина? Уха! И какво правят там?

КГ: Просто си живеят живота.

СЛЪНЧЕВА СТРАЖА

КГ: Ще започна с най-старата тайна космическа програма, която е Слънчева стража. Тя води началото си от края на 70-те и от 80-те години на миналия век, по времето на Стратегическата отбранителна инициатива, струва ми се, преди и след президентството на Рейгън.

image008 image009ДУ: Каква бе първоначалната задача на Слънчева стража?

КГ: Те охраняваха Слънчевата система от нашественици.

ДУ: Това трябва да са били групи, които не са част от тези 40 членове на Супер федерацията?

КГ: Точно така. Те също така се занимаваха с контрол на космическия трафик.

ДУ: Не могат ли някои извънземни групи просто да нахлуят със своите далеч по-ефикасни оръжия и технологии? Искам да кажа как е възможно една група от 80-те години на миналия век да предпазва Слънчевата ни система от когото и да е, който би искал да нахлуе в нея?

КГ: Те не биха могли да удържат някоя голяма и мощна инвазия, но повечето от групите, за които става дума, бяха съставени само от няколко кораба. Има толкова много различни групи, които преминават през нашата територия.

ДУ: Предполагам, че става дума за нещо като война между банди, при което 40-те извънземни групи, които са заявили това като своя територия, я отбраняват от нашествие с нивото технология, с която разполагат.

КГ: Точно така.

ДУ: Дотук Слънчева стража не са представлявали някаква особена тактическа сила. Те нямат необходимото ниво на въоръжение, за да опазят Слънчевата система. Или имат такова?

КГ: Те провеждаха малки операции, когато това се налагаше, но не бяха голяма сила, с която някой трябваше да се съобразява.

ДУ: Значи някои от тези нежелани прониквания в Слънчевата ни система са били от малки групи извънземни или от единични кораби, които са се опитвали да се промъкнат.

КГ: Правилно. Малки групи мародери, които нанасят единични удари, отмъкват нещо и след това бягат.

В началото Слънчева стража започнаха студена война – започнаха да прелитат пред Международната космическа станция и „случайно” да демонстрират своите кораби.

ДУ: Ако Слънчева стража ще се опита да започне разсекретяване, при положение че останалите части от Тайната космическа програма не желаят това, няма ли да се стигне до военни престрелки между тези фракции?

КГ: Ще се стигне.

МЕЖДУНАРОДЕН КОРПОРАТИВЕН КОНГЛОМЕРАТ.

КГ: Имаме Международния корпоративен конгломерат, или МКК, който е най-голямата тайна програма. Те притежават почти цялата инфраструктура в Слънчевата система. Там има …

ДУ: Кои корпорации участват?

КГ: Почти всички космически и не космически, това е огромен брой …

ДУ: Локхийд, Боинг, МакДонел Дъглас, Хюс Еъркрафт?

КГ: Да. Всички, които изброи, и не само американски корпорации. Всички тези космически компании и други инженерни компании започнаха да изграждат цялата тайна космическа технология.

Военните и самото „правителство” не можеха да направят това. Те не притежаваха способността да изграждат такива технологии. Те не притежаваха „инфраструктурата”. Германците обаче силно желаеха да притежават тази инфраструктура, защото те бяха вече излезли в космоса и се нуждаеха от инфраструктура, за да се развиват.

Те имаха големи планове за своето разрастване, след като бяха вече излезли в космоса. И когато занесоха информация в тези космически компании за това, че са били в Астероидния пояс и са открили цели астероиди изградени от ценни метали, които са започнали да добиват, на тези американски капиталисти са започнали да се привиждат камари от долари. Така те напълно са застанали зад този грандиозен германски план за изграждане на гигантска инфраструктура в открития космос.

ДУ: Колко наскоро след като са достигнали до Марс и са изградили там свои постоянни бази те са започнали да изграждат съоръжения на астероиди и други луни?

КГ: Почти веднага.

ДУ: Наистина?

КГ: Да. Германците вече са били започнали минни дейности на някои астероиди. И това е една от причините МКК да е искал да се добере до тях. Те са разбрали, че има астероиди богати на платина и злато.

ДУ: Ха, ха.

КГ: И приказките тук на Земята, че златото и среброто са редки метали, са една тотална манипулация. Искам да кажа, че само на Земята престъпните групировки са скрили камари от злато.

ДУ: Точно така.

КГ: Има тонове злато. И златото, което те откриват на този Астероиден пояс, в атомно отношение, това е същото като земното злато. Те нямат различна атомна структура. Златото си е злато.

ДУ: Уха!

КГ: Така че в Слънчевата система има много злато и толкова тонове злато, платина и сребро и други елементи от Астероидния пояс, които са били …

ДУ: Възможно ли е действително да бъдат открити цели астероиди, които да представляват късове злато или сребро?

КГ: Не бих казал, че са изцяло изградени от злато, но съдържат големи количества злато.

ДУ: Дали МКК или германците са разработили напреднали компютърни технологии, по-бързи от тези, които имаме на Земята, които да използват за роботизиране на тези минни операции?

КГ: Да, те са имали компютърни системи и квантови компютри много, много преди Бил Гейтс и Ай Би Ем да започнат да използват дънни платки и интегрални чипове. МКК винаги е притежавала най-модерните играчки.

ТЪМНА ФЛОТИЛИЯ

ДУ:  Какво свързано с Тъмната флотилия й е спечелило името „тъмна”?

КГ: Редица неща. При тайните военни операции, когато има някаква тъмна програма, тя е напълно раздробена така, че никой от участниците няма представа точно какво става. Останалите фракции на Тайната космическа програма получаваха много малко информация за целите на Тъмната флотилия, за това какво извършваше тя.

ДУ: Наистина?

КГ: Техните бази са напълно автономни. Никоя от останалите фракции на Тайната космическа програма няма достъп до тях. Обикновено техните кораби притежават различен дизайн.

image010 image011

Те притежаваха няколко типа кораби, които всеки би свързал точно с тях.

ДУ: Би ли описал какво прави тези кораби различни? Какви са техните характеристики?

КГ: Да. Един вид е много голям с триъгълна форма и напомня доста на тези от „Междузвездни войни” – предполагам като разрушителите, но тези са малко по-лъскави.

image012ДУ: Какво ще кажеш за това малко нещо отгоре? Имат ли нещо такова?

КГ: Да, нещо подобно.

ДУ: Наистина?

КГ: Подобно, не толкова високо, но подобно.

image013Те имат също един много голям кораб с формата на ромб.

image014Имат също така и кораби с формата на тиквена семка.

image015ДУ: Когато казваш „много голям”, какво имаш предвид?

КГ: Широк 600 фута (183 метра).

ДУ: О кей.

КГ: Тези последните обаче са по-малки от ромбоидните кораби.

ДУ: Разбирам.

КГ: И всичко, което знаем за тях, е, че те се бият … Те са една агресивна сила. Те участват в нападения редом с Драко. Те излизат извън Слънчевата система и предполагам, че участват в завоевания или охраняват територии на Драко, подпомагат Драко във военни експедиции.

МКК им е помогнал да изградят много от тези кораби и оръжия. Допълнително групата на Драко им е помогнала да ги усъвършенстват с цел нападателни операции извън Слънчевата система.

Те прекарват почти цялото си време напълно извън Слънчевата система и не сме получили … Ние знаехме за … Има една тяхна база на Луната, която е доста далече от Лунния оперативен център и е с формата на пирамида с пресечен връх.

image017ДУ: Да, и ти имаш нейна илюстрация, която можем да покажем тук.

image018

„Приближаване до трапецовидна лунна сграда” – художествена интерпретация на Каролин Хамлет. Горната илюстрация е моя интерпретация на видяното със собствените ми очи от борда на един кораб на път за Луната. Крайната ни цел бе съоръжението с трапецовидна форма.

КГ: Да, това не е моя илюстрация. Това е напълно нейна заслуга. Тя бе отвлечена и заведена в това съоръжение. Аз бях силно изненадан, когато хора ми писаха за това и че някой друг бе видял същото съоръжение на Луната като мен.

ДУ: И това изглежда точно като видяното от теб?

КГ: Почти напълно. Това е едно много точно изображение. Беше почти невъзможно да получим някаква оперативна информация за случващото се в тази база.

Тъмната флотилия е управлявана изцяло от хора. Те отговарят пред Съюза на Драко и работят редом с тях. Те са съюзници и извършват съвместни военни нападения и експедиции извън Слънчевата система.

ДУ: С каква цел провеждат те тези нападения?

КГ: Ние предполагаме, че това са завоевания или охраняване на определени области в империята на Драко, но всъщност не знаем. Бе много трудно да получим достоверна информация за Тъмната флотилия. Имаше няколко дезертьори от Тъмната флотилия, които останаха вътре, когато бе издигната бариерата около Слънчевата система. По-голямата част от Тъмната флотилия остана извън бариерата. Не съм чул каква информация е била получена от тези дезертьори. Така че те си остават една голяма мистерия за много хора.

ДУ: Защо някой би искал да сътрудничи с тези същества? Защо хора от Земята биха искали да сътрудничат с тези рептили, които са като библейски демони или дяволи?

КГ: Ами демоните или дяволите за едни са богове за други.

ДУ: Разбира се. Значи ние не знаем точно какво правят те там, но ти казваш, че когато е била издигната тази външна бариера, много от тях са останали извън Слънчевата система.

КГ: Да.

ДУ: Но изглежда че значителна част от тяхната командна структура, техният елит, са се оказали в Слънчевата система, когато бариерата е била издигната?

КГ: Да, точно така. Тези, които упражняват команди и контролират и осигуряват комуникациите, са все още тук, докато много от оперативните им сили бяха  извън и правеха това, което обикновено правят, когато бариерата бе издигната. Така че те останаха извън това поле около цялата Слънчева система, което се простира далеч, далеч извън хелиосферата – отвъд Облака на Оорт. Това поле е огромно. И те не могат да се завърнат.

image019Така че структурата, която остана тук, бе донякъде превзета от МКК и дезертира към Съюза (на Тайната космическа програма).

ДУ: Ако видиш някого, който е от Тъмната флотилия, той как ще бъде облечен? Те как изглеждат?

КГ: Те се отличават много от всички останали. В повечето случаи те … Отново – все едно, че гледаш „Междузвездни войни”. Те изглеждаха много неприветливи, много арогантни, с чувството, че са някакъв елит. Носят някакъв вид черни дрехи на щурмоваци, поведението им е доста тоталитарно. Много от хората, причислили се към тази програма, са били в германски тайни нацистки формирования. Същото се е случило и с техните наследници, родени по-късно.

ДУ: Дали хората от тази Тъмна флотилия имат домове тук на Земята? Дали ходят на работа тук? Дали те са причислени към някоя от местните военни бази и се изнасят от там чрез портали?

КГ: Бих предположил, че те обитават 100% извън Земята.

ДУ: Така както ги описваш, те звучат много като военни. Чудя се дали това са само мъже, или в Тъмната флотилия има и жени.

КГ: Сигурен съм, че има и жени, но аз лично съм виждал само мъже.

ДУ: Хм-м.

КГ: Да, те са военизирани, много тоталитарни, много … Енергията, която излъчват, е много смущаваща. Въобще не изглеждат приятни като хора.

ДУ: Към Тъмната флотилия принадлежат ли хора от различни раси, каквито виждаме на Земята?

КГ: Да. Не става въпрос за някаква расова чистота.

ДУ: Наистина? О кей. Ти спомена, че към Драко принадлежат различни типове рептили, както и насекомо подобни. Дали те общуват тясно с хората от Тъмната флотилия, или флотилията са само хора, които действат като подкрепа за Съюза на Драко?

КГ: Те са съставени само от хора и летят заедно и в подкрепа на флотилията на Драко.

ДУ: Значи не можем … Не можем да видим извънземни на техните кораби?

КГ: Не, не мисля. Чувал съм хората да говорят за съветници, които може да са били на борда на някои от корабите, но това е информация от втора и трета ръка. Те са забулени в голяма мистерия. Това е една от най-големите тайни, която все още съществува даже сред Съюза на Тайната космическа програма, освен ако те в последно време са получили информация, която не са споделили с мен. Тъмната флотилия крие много тайни.

ГЛОБАЛНАТА ГАЛАКТИЧЕСКА ЛИГА НА НАЦИИТЕ

КГ: След това имаме тази Глобална галактическа лига на нациите, която бе нещо като примамка, предложена на всички други нации, за да могат те да поддържат тази завеса на секретност относно случващото се в космоса, като им бъде предоставена една космическа програма с уговорката: „Има определени заплахи, или възможни нашествия и ние трябва да се обединим и да работим съвместно.” 

И едно от съоръженията на тази програма, което посетих няколко пъти, изглеждаше като телевизионното шоу „Старгейт Атлантис”, в което хората се разхождат с комбинезони с емблеми на различни страни по света. Те също се намират почти напълно извън Слънчевата система. Тази програма съществува сравнително отскоро. Тя не съществуваше през 50-те и 60-те години на миналия век.

ДУ: Ох.

КГ: По онова време различните страни са започнали да разбират какво се случва. Така че тази програма е започнала да съществува през 80-те или даже през 90-те години на миналия век, сравнително отскоро.

СЪЮЗ НА ТАЙНАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДУ: Къде се вписва Съюзът (на Тайната космическа програма), след като разговаряме за Слънчева стража? Ти каза, че Слънчева стража води началото си от края на 70-те години на миналия век и че те притежават голяма част от технологиите на „Междузвездни войни”. Каква точно е връзката им със Съюза?

КГ: О кей, това … Те бяха нещо като основната група, която положи началото на Съюза. Сега към тях са се присъединили бегълци и дезертьори от други тайни космически групи. Това присъединяване към тях се случи, когато Съюза на Сферичните същества премина в активен режим и установи контакт със Съюза на Тайната космическа програма. След като групата на Слънчева стража започна да приема хора от другите тайни фракции в космоса, тя загуби своята идентичност. Така че Съюзът се състои от дезертьори от всички тайни фракции, които споделят общата цел за прекратяване на тиранията на Земята, упражнявана от тайното земно правителство, което контролира „вавилонската магическа поробваща парична система”, и за довеждане на Земята на технологиите, които сме разработили, като свободна енергия, медицински технологии, които могат да излекуват всичко, за което можеш да си помислиш, технологии за почистване на околната среда. Тези технологии мигновено ще доведат до колапса на финансовата система и ще я направят излишна. И те искат да доведат всичко това на Земята, както и да направят пълно разсекретяване на всички престъпления срещу човечеството, които всички тези елити са извършвали в продължение на много, много години. Това е тяхната цел.

ДУ: Доколкото ти е известно, кога Съюзът на Тайната космическа програма прие тези цели и започна да действа за реализацията им?

КГ: Доколкото ми е известно, те започнаха да формират тези идеи вероятно към края на 90-те години на миналия век и започнаха в действителност да действат за реализацията им в началото на 21-ви век, когато започнаха да предизвикват инцидентни разсекретявания, като летят открито и се опитват да накарат хората да задават въпроси.

ЗЕМЕН СЪЮЗ

ДУ: Съществува ли опозиция срещу престъпните групировки, освен тази на блогърите?

КГ: Абсолютно. Всеки един враг, който те са си спечелили в течение на стотици години, всяка група, която са отчуждили от себе си, всяко зверство, причинено на тези страни в течение на стотици години, всичко това е ескалирало до момента, в който всички те се обединяват, макар и не добре организирано.

Всяка от тези страни има свои културни тегоби и предполагам, че някои от тях имат различни изисквания по отношение възмездието, което искат да видят наложено на своя враг, който ние наричаме престъпни групировки. Други биха искали да видят може би само някои промени. Те мислят, че световното правителство във всички случаи е нещо неминуемо и престъпните групировки искаха да го постигнат по един злонамерен начин, тогава защо те да не кооптират идеята и да го осъществят по правилния начин?

Въпреки че много от тези съюзнически групи имат различен дневен ред и идеи относно това, което трябва да се случи с престъпниците, след като те бъдат преодолени, те са загърбили много свои различия и са се обединили около една обща цел и тя е победата над престъпниците.

Това е ключът към постигнатите от престъпните групировки успехи. Те се състоят от много различни формирования, с много различни убеждения и цели, но някак са открили начин да работят съвместно. 0.01% от тях са открили начин да си сътрудничат, за да упражняват контрол върху Земята, макар много от тях да не се обичат. 

Е, Съюзът следва същата стратегия, като събира хора, с които при нормални обстоятелства не би сътрудничил, като формира един хлабав съюз и е на път да отхвърли финансовата система, установена от тези престъпници през последните 100 години и да я замени.

ДУ: Мисля, че хората, които изследват всичко това, са установили, че престъпните групировки контролират централните банки във всяка една страна. Те са подкупили или компрометирали всички лидери във всяка една страна. Лидерите биват шантажирани и това важи и за хора, които са твърде състрадателни и разумни, но не са били пощадени. Има широко разпространено убеждение, че престъпниците са проникнали във всяка страна и във всички аспекти на обществото. Тогава какво би казал на тези, които ще чуят за Съюза и ще ти отговорят: „Аз просто не го вярвам”?

КГ: Ами Съюз съществува и е вярно, че престъпните групировки са майстори в инфилтрирането и наистина са проникнали в части на Земния съюз. Това наистина е проблем, но както Съюзът БРИКС …

ДУ: Ти говориш за Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка.

КГ: Точно така. Те са се обединили и почти са създали една нова световна банка и финансова система, която да се състезава със Запада и банковата система на престъпниците.

ДУ: Ти говориш също за Азиатската инфраструктурна инвестиционна банка.

КГ: Правилно. В течение на времето страни като Китай бавно са изкупували дълга, както и природните ресурси на страни, притежавани от престъпниците и тяхната лъжлива финансова система е започнала бавно, но сигурно да се разпада.

СЪЮЗЪТ НА ДРАКО

КГ: Има голямо разнообразие от същества рептили, които са част от този Съюз на Драко, но има също и някои насекомо подобни същества, както и някои много странни същества от скандинавски тип. Имаше известна информация, че последните са една покорена раса, принудена да се подчинява, но те са също част от тази федерация.

ДУ: Добре, нека започнем с някои основни неща. Ако някой има нещастието да срещне един Драко, какво би видял? За какво говорим всъщност?

КГ: Има най-различни типове.

ДУ: О кей.

КГ: Те всички са двуноги. Има различни видове рептили, като някои са високи 1,4 м.-1,5 м. и приличат много на Сивите. Има рептили, които са високи повече от 4 метра. Разнообразието им е много голямо.  В системата им има различни касти. Има една войнолюбива каста. Те имат инженери, учени, почти са като кошер. Имат и свои царски особи на върха, които контролират и направляват всичко.

ДУ: Ако срещнеш един от тези царски типове, какво ще видиш? Колко са високи? Как изглеждат? Какви са очите им? Каква е кожата им?

КГ: За нещастие срещнах един такъв и това не е … това е нещо, което не бих искал да повторя, и същото важи и за подполковник Гонзалес. Този, когото срещнах, бе висок около 4,25 м., невероятно мускулест.

image020ДУ: Той даже не би могъл да застане прав в едно от нашите обичайни помещения.

КГ: Не. Прилича много на рептил, със закърнели криле и закърняла къса опашка.

image021ДУ: Какво имаш предвид под „закърнели”?

КГ: Тези криле може би някога са могли да им помагат да летят, но сега само напомнят за нормални криле. Това е, което можах да видя, освен ако са били сгънати на три и да са могли да се разгъват. Видяха ми се като закърнели.

ДУ: Когато си видял това бяло същество, то беше ли облечено в някакви дрехи, или бе просто голо, с тяло покрито с люспи, бели люспи?

КГ: Да, не носеше никакви дрехи.

ДУ: Моят друг свидетел заяви, че те могат да тежат до 1,400 кг. и че раменете им достигат до 1,4 м. широчина. Би ли казал, че това е вярно?

КГ: За теглото … бих казал, че е вярно. Колкото до ширината на раменете, мисля, че е даже по-голяма.

ДУ: Наистина?!

КГ: Да, много широки, много застрашителни.

ДУ: И те всички са бели? Или това се отнася само до този вид?

КГ: Не. Има и друг тип, който хората казват, че е червен, но всъщност те са със странно кафяв цвят, който изглежда като червен, и те също имат криле. Те са по-малки и също така по-малко мускулести.

ДУ: Техните зеници са като вертикални цепки, нали?

КГ: Да.

ДУ: И очите им са големи спрямо лицето, както при Сивите, или това не се отнася толкова до този тип?

КГ: Пропорционално на черепа, те са големи колкото при рептилите.

ДУ: И имат само две дупки за ноздри и нямат истински нос?

КГ: Зависи за кои от тях говорим. Да, те имат ноздри, които са хлътнали, като някои имат нос, който е източен нагоре.

ДУ: Като зурла.

КГ: Да, нещо като малка зурла.

СЪЮЗ НА СФЕРИЧНИТЕ СЪЩЕСТВА

КГ: Те не наричат себе си Съюз на Сферичните същества. Това е термин използван от Тайната космическа програма, както и от тайното земно правителство. Те ги наричат Съюз на Сферичните същества, защото са успели да съберат с помощта на разузнаването си информация, че това е група същества, свързани с тези гигантски сфери от три различни размери, подобни на Луната, Нептун и Юпитер, които сега се намират в Слънчевата ни система по неизвестни за тях причини.

image022Тази група сферични същества обаче не е установявала контакт с тях и е пренебрегвала всякакви опити за комуникация от тяхна страна. Така че това е просто наименование, което са им дали в самото начало.

ЖИВОТ СЛЕД РАЗСЕКРЕТЯВАНЕТО

ДУ: Какъв ще бъде животът на обикновения човек, ако целите на Съюза бъдат осъществени на Земята? Как ще изглежда животът ни?

КГ: Не по-различен от ерата на „Стар Трек” – това, което си видял в „Стар Трек“.

ДУ: Хората ще разполагат ли с някаква станция-портал, където ще могат да отидат и където вместо да летят със самолет, ще могат да използват някаква система-портал, която ще ги отведе веднага, където поискат?

КГ: Разбира се. Да. Ще има репликатори. Няма да съществува глад. Пустините ще бъдат превърнати буквално в зелени площи с помощта на обезсолена вода.

ДУ: Какво ще кажеш за всичката пластмаса, която плува в океана заедно с тези гигантски натрупвания от боклуци?

КГ: Материята може лесно да бъде превърната в нещо друго. Въпрос на ноу-хау и технология, с която разполагаме. Тази технология просто е засекретена.

ДУ: Някои хора може действително да се побъркат от идеята за това, че повече няма да разполагат с пари. Те ще кажат: „Това е социализъм. Това е комунизъм. Това ще ни постави под още по-голям контрол, защото никой няма да има пари, за да се противопостави на това ново нещо, което се опитват да въведат!”

КГ: Това е начинът, по който сме програмирани.

 ДУ: Как може да се промени мисленето им в нова посока?

КГ: Ако ще искаш толкова силно да имаш пари, ще можеш да използваш репликатор, за да си произведеш малко сребро, злато, или 100 доларова банкнота и да си ги сложиш в джоба, ако това ще те накара да се почувстваш комфортно. Няма да съществува абсолютно никаква нужда от финансова размяна.

ДУ: Мисля, че някой политик от старата школа би си помислил, че ако всеки човек на Земята разполага с такива неща, той просто ще иска да лежи и пие бира и никой няма да пожелае да прави каквото и да е и това ще убие хората. Това ще опропасти живота им.

КГ: Е, ще има един преходен период, през който хората вероятно малко ще пощуреят с тези нови технологии.

ДУ: Например, когато хората спечелят джакпота от лотарията и това няма да им се отрази добре.

КГ: Точно така. Ако всеки спечели от лотарията изведнъж, това е все едно всеки да притежава репликатор. Всеки ще натиска бутона на репликатора по цял ден и ще опитва всички тези различни храни. Всеки ще иска да обикаля по целия свят и из  цялата Слънчева система, след като тя  стане достъпна, и ще иска да види всички тези руини, които са навсякъде. Искам да кажа, че много неща ще станат достъпни. Първо обаче ще трябва да преминем през процес, в който да се справим със своето минало и да го преодолеем.

ДУ: Добре. Е, надявам се, че това ви достави толкова удоволствие, колкото и на мен. Това са невероятни неща. Когато съберем всичко това заедно, както съм сигурен, че се чувствате сега, мащабите на тази информация, удивлението от всичко, което имаме да узнаем, това колко са ни лъгали и невероятният свят, който съществува навсякъде около нас – това започва да се разкрива пред погледа ни благодарение на хора като Кори Гууд и други, които ни го разказват и ни казват истината. Всичкото това знание е необходимо за вашата мисия и за моята мисия за освобождаването на тази планета от тиранията, която ни е подтискала толкова дълго време.

Ние очакваме с нетърпение една следваща година с още по-удивителни епизоди, на които да се насладите заедно с нас, докато преживяваме заедно това пътешествие на изследвания и откривателство.

Аз съм Дейвид Уилкок и това е мрежата „Гая”, и ви благодаря, че бяхте с нас.

Много скоро ще имаме експлозивни нови епизоди заедно с Уилям Томпкинс и сержант Клифърд Стоун. Томпкинс е аерокосмически инженер, чиито показания потвърждават много от казаното от Кори в Космическо разкритие. Сержант Клифърд Стоун е специализирал в издирването на катастрофирали НЛО и първоначална идентификация на извънземни, както живи, така и мъртви, открити след тези катастрофи.

Това предстои да видите много скоро в „Гая”.