2. Проблемът за Разкритието

© 2019 Превод АТИ

Здравейте, приятели мои!

Аз съм Адаму от Монадичната същност на цивилизацията на Плеядите.

От всички въпроси, отправени към тези от нас, които вие определяте като „извънземен” интелект, този, който чуваме най-често и който е най-силно емоционално зареден, е: „Кога ще се появите в нашето небе? Кога ще кацнете на Земята? Кога ще се случи разкритието?”

Този вид запитвания са отправяни към нас толкова често, че вероятно сте се уморили от мъглявите ни отговори. Ако не това, то сте останали разочаровани от едно или повече пропаднали обещания за нашето пристигане. Така че сега аз искам да внеса известна яснота по този въпрос. Време е да говорим ясно и честно. Няма повече място за свенливост. От вас се изисква обаче да внимавате и да следвате линията на моите разсъждения. За съжаление това съвсем не е толкова прост проблем, колкото може би си мислите.

Като начало, не съществува само една група от извънземни. Нямам намерение да ви критикувам, като ви кажа, че вие сте малко късогледи. Това е само едно изявление, което отчита факта, че всеки от вас представлява частица от съзнание, въплътено в дълбока плътност. Така че е естествено много хора на Земята даже да не вярват в съществуването на извънземен живот. А измежду тези, които вярват, повечето мислят за „извънземните” като за една хомогенна група. По-широкомислещите измежду вас могат да си представят съществуването на редица обитавани планети, които може да изпращат от време на време по някой кораб, който да ви наблюдава тайно. Всъщност истината е далеч по-сложна и, осмелявам се да добавя, по-вълнуваща и интересна.

Земята е едно от безбройните места, където съществува живот. Измежду това безкрайно множество в тази вселена, един наистина голям брой цивилизации са еволюирали до степен, в която границите на пространство и време са престанали да ги ограничават. Съществуват редица методи за движение по-бързо от светлината. Всъщност това не е нищо повече от една въображаема граница. В миналото на вашата планета имаше хора, които считаха скоростта на светлината като непреодолима бариера. Сега вашите по-бързи самолети измерват своята скорост с кратни на скоростта на звука. По подобен начин може да бъде преодоляна и светлинната бариера. Просто трябва да промените мисленето си относно физиката на вселената. Някои методи позволяват на летателните апарати да се движат наистина много бързо и да пресичат пространствата между галактиките за периоди, които ще ви изглеждат като седмици и месеци. Други, по-напреднали методи, касаят повече съзнанието, отколкото физиката. Някои въздушни кораби са наистина същества, които могат да повишат съзнанието си до други нива на измеренията, където тази вселена е просто една от многото паралелни структури на реалност, след което те могат да се завърнат отново в по-ниските измерения, този път във времепространствените координати на желаната дестинация. Такъв процес позволява на пътуващия да отиде от всяка точка на пространството и времето на възможните алтернативни вселени, до всяка друга точка на вероятностното времепространство, в един миг. За пътуващия преходът може обективно да бъде почувстван като осъществен мигновено. Такива моменти обаче са… меко казано разкрепостяващи ума. Вие се движите в единство с вселената, след което се завръщате отново към отделеността и индивидуалността. Това е странно и невероятно преживяване, особено първите няколко пъти.

Но аз се отклонявам.

Това, което искам да внуша тук, е, че „там отвъд” съществува невероятно разнообразие от форми на живот. Нищо от това, което бих могъл да кажа, не може да разгърне въображението ви достатъчно, даже за да започнете да разбирате колко преобладаващ е наистина животът „там отвъд” и колко разнообразен и сложен е той. И колко много различни съзнания точно сега обикалят около и върху вашата планетарна сфера. Ако бихте могли да повишите своите възприятия точно сега и да наблюдавате вашата планета във всичките й плътности на съзнание, ще ви се завие свят от това колко много различни видове кораби непрекъснато контактуват със Земята. Като започнете от малките метални бъгита на по-младите раси, минете през огромните колкото градове кораби-майки на расите на средно ниво на развитие и достигнете до кристалните и съставени от чиста светлина същности на по-напредналите същества. Те са толкова многобройни, че където и да погледнете, ще видите този вид активност на всяко едно ниво на плътност. И така, както те са много, има далеч, далеч повече раси, които биха могли да бъдат тук, но просто това не им е интересно. Те имат други занимания и очевидно считат, че това, което става тук, пряко не ги интересува и засяга.

И така, защо не ни виждате? Защо ние не кацаме и не се разхождаме между вас?

Това са основателни въпроси. Нека започна с това, че от една страна, ние определено сме вече тук и сме се приземили и се разхождаме между вас! На планетата има непрекъснато извънземни кораби и същества. Това обаче не е същината на вашия въпрос, нали? Това, което вие искате, е, да ни ВИЖДАТЕ и да общувате с нас. Нали така? Е, това също се случва, но е твърде силно ограничено. Мнозина от вас виждат всякакви неща в небето и ЗНАЯТ, че виждат извънземни кораби. Мнозина са имали директни взаимодействия с някои от различните извънземни същества. Това обаче все още не отговаря на вашия въпрос. Това, което вие всъщност искате, е да направим едно драматично шоу, което да е неоспоримо за всички. Вие искате да кацнем и да взаимодействаме с вас в големи мащаби. По някаква неизвестна причина, не малко от вас изглежда че искат да се приземим на поляната пред Белия дом – една идея, която е повече от странна. Какъв аспект от „обявяването на война” не разбират тези, които искат да направим това? Защото със сигулрност така ще бъде посрещнато едно такова действие! Но нека се върнем обратно към основната идея на желанието ви да се появим. Вие искате от нас да се покажем по начин, по който ВСИЧКИ на планетата ще бъдат принудени да признаят нашето съществуване – начин, който разпръсква лъжите, които са били изречени по наш адрес.

Но защо ние не правим това? 

Нека ви уверя, че това не е, защото не можем да го направим! Това е, защото няма да го направим. Сега ще ви кажа защо. За да направя това обаче, ще трябва да изтърпите един кратък урок върху еволюцията на галактическата цивилизация.

Всички цивилизации преминават през определен брой стъпки в своето развитие и еволюция. Първо, цивилизацията бива „посадена” на нейното място на възникване. Това са предимно планети, но понякога цивилизациите възникват в звезди, което може да ви изненада. Или всъщност на други места, които може да ви се струват още по-малко възможни. Какво бихте казали за периферията на една черна дупка като интересно място на възникване? Така или иначе, когато една цивилизация бъде „посадена”, правилото е тя да бъде отглеждана и наблюдавана от по-стара, напреднала цивилизация. Боговете от вашите митове и легенди са точно това – цивилизации, които са взаимодействали със земните хора, когато вашата раса е била новосъздадена и се е нуждаела от инструктиране по отношение на определени основи на земеделието, езика, писмеността и различни други области, като математика и астрономия. В даден момент от развитието на цивилизацията обаче настъпва време, когато трябва да се извърши разделяне. По-старата цивилизация трябва да се оттегли. Трябва да изглежда все едно, че тя е оставила своите протежета да се справят самостоятелно. Това е нужно, защото само тогава по-младата цивилизация може да се придвижи правилно в третото ниво на плътност на съзнанието. Докато представителите на старата цивилизация са присъствали и са ви надзиравали, вие сте правили това, което те са ви казвали. Вие не сте избирали и откривали самостоятелно кои сте в действителност. Така че тяхната роля е била да ви дадат начален тласък, след което те да се оттеглят и вие да продължите без тях. Или най-малко е изглеждало, че те са постъпили така. Те, разбира се, могат да ви наблюдават така, че вие да не подозирате присъствието им. Възможно е също така те да са имали свои привързаности и да са продължили да се намесват в развитието ви под прикритие. Това се случва! В общия случай след това оттегляне, по-младата цивилизация поема своите първи колебливи самостоятелни стъпки в съзнанието на трето ниво на плътност, като отхапва плода на знанието за доброто и злото, така да се каже. И това е състоянието, в което е било съзнанието на вашата планета през последните много хиляди години. И тъй като боговете от вашите митове изглежда да са ви оставили сами на себе си, вие сте се задълбочили в собствените си избори относно това кои сте наистина, индивидуално и колективно.

Това е отличителният белег на съзнанието на трето ниво на плътност – ВСИЧКО се свежда до избора. Изборът е следният: къде ще вложите своята енергия? Или казано по друг начин: къде ще фокусирате своята любов? Имали сте на разположение векове, за да решите това сами, преди началото на следващата епоха. Възможността да направите своя окончателен избор е на път да отпадне, както това е станало с безброй други цивилизации поели по същия път.

Така че нека разгледаме избора, пред който сте изправени. Той може по същество да бъде сведен до четири основни възможности. Първата е изборът непоколебимо да продължите да НЕ избирате. Това е ваше право и никой няма да ви го отнеме. Този подход е присъщ за душата, която не е видяла достатъчно примери на възможности да избира, и в резултат такова същество се завръща на третото ниво на плътност, за да премине там през още един цикъл. Това не е стъпка напред. Това е избор да повториш същия клас. Къде ще се озове такова същество зависи от неговия Висш разум. Напълно възможно е да се завърне на планетата Земя в началото на същия този цикъл, ако това е желанието му.

Вторият избор е да избереш това, което е популярно известно като „в услуга на другите” (ВУНД). Това е изборът на същества, ориентирани към светлината и любовта. Ако мислиш, че е добре и правилно за теб да поставяш другите пред себе си и да даваш и служиш, и обичаш, и да правиш света едно по-добро място… тогава ВУНД е за теб. Ако твърдо си направил този избор, то ти вече живееш по този начин. Когато промяната настъпи, ти ще се озовеш в реалност, където ще бъдеш ограден с все повече същества с твоята ориентация и в един момент даже ще започнеш да контактуваш с космическо семейство, което притежава същата ориентация. Възможно е даже да отидеш заедно с тях на една планета, която е повече истински „дом” за теб, отколкото  Земята. Цивилизации с такава ориентация са предимно мирни, дружелюбни и приятни за живеене. Там има хармонично съвместно съществуване, което мнозина намират за твърде приятно, макар понякога и малко скучно. Казвам „скучно“, защото нещата са предимно предсказуеми, конфликти от всякакъв тип са редки и никой няма желанието да се налага другиму. Тези индивиди обаче не са лишени от възможности за вълнуващи преживявания. На границите на тези общества има вечно бушуващ конфликт с членове на противоположната ориентация. Нека сега разкажа за тях.

Третият избор е така наречения „ в услуга на себе си” (ВУНС). Това е противоположната и балансираща ориентация. ВУНС е изборът на тези, които поставят собственото си удоволствие, власт и прогрес пред този на всички останали. Ако чувстваш, че си най-важната личност в твоята реалност и е правилно винаги да поставяш себе си на първо място, тогава това е твоята ориентация и ти вече живееш по този начин. Ти най-вероятно или заемаш някаква властова позиция по някакъв законен начин, като например да бъдеш корпоративен лидер или властови играч в правителството, или ще упражняваш нелегално властта си над другите чрез престъпна дейност, или даже чрез разиграване на психо-драми от типа „жертва/насилник”. Ти също така гравитираш около тези, които считаш за силните на деня, и би им служил, но само като средство за собственото си издигане. С настъпването на промените, ти ще се окажеш в реалност, заобиколен от хора предимно подобни на теб, които преследват собственото си благополучие. И в даден момент, също така, ще срещнеш представители на други цивилизации, които са преобладаващо с ВУНС ориентация. Няма да ти спестя истината относно този избор. ВУНС е един труден път и аз изпитвам силно състрадание за поелите по този път. Пътят, който поставя егото над сърцето, е самотен, изпълнен със страдания. Не можеш да вярваш никому и всеки манипулира другите в името на собствения си интерес. В такава реалност изяждаш или биваш изяден. Мнозина обаче преуспяват в такива условия. Това са умели властови играчи, които успяват да се изкачат на върха във всяка ситуация. Те обичат властта и славата на това да имат подчинени, които да им се подчиняват. Те с голямо желание изпълняват ролята на жестокия и коравосърдечен господар. Животът в тази трудна реалност предлага редица   компенсации. Определено егото получава големи възможности за изява в търсене на своето удовлетворение.

Един от отличителните белези на истинската ВУНС цивилизация е злоупотребата с планетарните ресурси. Друг белег е необузданата експанзия. Събери тези две неща заедно и става ясно, че такива цивилизации се стремят непрекъснато да колонизират други планети. И когато открият други цивилизации на тези планети, те ще се опитат да ги завоюват и да вземат от тях това, което желаят. Ресурси, роби… каквото поискат. И така, бързо възникват граници. Цивилизациите, ориентирани ВУНД, се групират и защитават своята територия от непрекъснатите набези на цивилизациите с ориентация ВУНС. Ето защо в небесата се води непрекъсната и вечна борба между същества от тези две крайности. Войната често достига до патова ситуация и тогава биват договаряни постоянни граници. Това е, защото цивилизациите с ВУНД ориентация са естествено хармонични и имат голямо желание да си сътрудничат и помагат взаимно. Те естествено винаги се притичват на помощ едни други, когато това се налага. Ето защо те лесно формират пан-галактически съюзи, които разполагат с толкова съвместни ресурси, че придобиват невероятни отбранителни възможности.

Цивилизациите ВУНС, за разлика от ВУНД, не формират лесно съюзи. Ако го правят, тези споразумения са слаби, тъй като съществуват само за да обслужат преходни, тесни интереси на договарящите се страни. При първа възможност участниците забиват един другиму нож в гърба и обединенията им се разпадат. Цивилизациите ВУНС се развиват чрез завоевания. Империите се развиват и обхващат много планети, след което следват разкол и имплозия, когато вътрешните конфликти за власт водят до разпада им. Тези цивилизации винаги търсят господство над другите и войната е естественият им начин на съществуване.

И това очертава двойката ВУНД и ВУНС, между които вие може да избирате. Има обаче и четвърти избор. Това е изборът просто да прескочите въобще сферата на двойствеността и да възнесете своето съзнание над дребните боричкания. Това е изборът на единното съзнание.

Всички цивилизации ВУНС и ВУНС достигат до един прозорец във времето, като този, в който се намирате в момента вие. И тогава те имат възможност или да разменят своя поляритет, което се случва рядко, или да извършат скок и да осъзнаят, че тези две крайности са една илюзия. Истината е, че съществува само Единство. „Аз-ът” и „Другите” са временни илюзорни конструкции, резултат от съществуването на Завесата на незнанието.

Отделеността е преживяване, резултат от направен избор. Напълно е възможно да се придържаш към индивидуализма и в същото време да се откажеш от отделеността. Ако бъде направен такъв избор, пред съответната цивилизация се открива един напълно нов начин на съществуване – една реалност, основана на принципа всяка частица… всяка индивидуализирана част от душа … просто да се реализира така, както трябва. В такава среда всяко същество отдава максимума от себе си и в замяна получава всичко, от което се нуждае от тези около себе си. Достигането до ТОВА ниво на съзнание е невероятно освобождаващо и овластяващо. Това означава, че изчезва напълно нуждата от конфликт. Също така определено отсъства отегчение, поради отсъствие на разнообразни взаимодействия. Това, което се случва с носителите на единно съзнание, е, че те опознават себе си като Едно с безкрайния първоизточник на всичко. Значението на това може да бъде обяснено трудно. Това означава, че сте пряко свързани с безкрайна енергия, безкрайно творчество и безкраен потенциал. Можете да фокусирате вниманието си навсякъде, където пожелаете. С едно мигване може да се озовете навсякъде, където може да си представите. Може да творите със силата на волята си. Такива същества реализират с играта на мисълта си цели реалности и вселени. Всъщност вселената, в която се намирате сега, е нищо повече или по-малко от един удивителен разговор между такива същества. И вие самите, независимо кои сте, в крайна сметка сте едно от множество проявления на едно такова същество. 

А ето и добрата новина. Ако имате желанието, ако това е повикът на сърцето ви, тогава може да направите избора на единното съзнание и така да надхвърлите междинните крайности на двойствеността. ТОВА всъщност е голямото чудо, което се случва на вашата планета сега. Вашата е първата планетарна цивилизация, където се извършва такъв опит – да преминеш директно от избора на най-дълбока двойственост към единно съзнание. Това не е правено никога преди и вашата планета в този пространствено-времеви възел е един експеримент. Това е експеримент на модел на един напълно нов начин на реализация на духовна революция. 

Така че това е възможно за вас. Вие може да започнете да се пробуждате в истинско единно съзнание в този момент.

Сега, моля ви, разберете. Никаква присъда не грози тези, които избират крайностите, нито тези, които избират да не направят никакъв избор. Просто не е съществено да прекараш следващата вечност от съществуването си в една или друга крайност. Има и нещо друго, което трябва да разберете. Ако и когато се пробудите в истинско единно съзнание, тогава ще проумеете, че всъщност всеки рано или късно прави такъв избор. В крайна сметка всеки прави това. И когато го направите, ще престъпите извън играта и откриете, че това правят и всички останали. Това е идеята на Единството. То е всеобхватно. Всеки и всичко  всъщност е част от Единството.

Но… по внимателните измежду вас сега се учудват… какво общо има всичко това с разкритието?

Е, сега след като вече имате известна основа в областта на галактическата антропология, най-накря мога да ви отговоря.

Вашата планета е била поставена в нещо като полу-карантина от времето на оттеглянето на по-старите раси, за които говорихме преди малко. Много от корабите, които се намират около вашата планета, са там предимно за да поддържат тази карантина. Тя има за цел да ви предпазва от неоправдана външна намеса.

Преди всичко, вашата цивилизация трябва да има възможност да продължи своето развитие безпрепятствено, за да може всеки от вас да направи гореспоменатия избор. Със сигурност има раси, ориентирани ВУНС, които желаят да завладеят невероятното разнообразие на ресурси, които представлявате вие и вашата планета. Също така има раси, ориентирани ВУНД, които усърдно работят, за да ги държат на разстояние от вас, докато също така изпълняват редица услуги на вашата планета. В крайна сметка обаче всички елементи на тези две крайности трябва да представят намеренията си пред Планетарния съвет, преди да получат разрешение за всяко свое действие. В противен случай просто не им е разрешен достъп.

Вашата планета е заобиколена от нещо, което мога да опиша само като… някаква духовна мембрана. Една зона от твърде висока енергия на измерение от висок порядък. Всъщност има едно духовно същество, което осигурява тази услуга. И то формира една граница, която не може да бъде пресечена от никой, който не притежава чисто единно съзнание. В същото време, в интерес на всички е да има възможност за известна външна намеса във вашата планета. Може би сте чували за някои от цивилизациите ВУНД, които са изпращали кораби, за да помогнат при почистването на дадено замърсяване или да разрешат даден проблем в енергийното поле на Гая. Може би знаете, че от време на време те са деактивирали ядрени оръжия. Такива неща трябва да бъдат разрешавани, с оглед избягване на катастрофално унищожение на вашата цивилизация. Расите ВУНД отправят запитване до Пазителите в Планетарния съвет и получават разрешение за извършването на такива дейности. Тъй като обаче Планетарният съвет притежава балансирано единно съзнание, всяко такова действие от страна на групата ВУНД, предизвиква контра-искане от една раса ВУНС, която иска да получи достъп до вашата планета с една или друга цел. Такива искания биват преценени с оглед на по-голямото добро и понякога биват одобрявани. Така например… едно човешко същество на планетата Земя може да има контракт, който позволява намеса от група ВУНС. В такива случаи може да бива разрешено преживяване наречено отвличане.

Има един случай от вашата история, когато вие открихте разрушителната сила на ядреното оръжие. Възникването на такъв потенциал за самоунищожение е повод за такава интервенция. Към лидерите на нацията – ядрен агресор – се обърнаха същества от двете крайности – ВУНС и ВУНД. Бяха отправени две конкуриращи се предложения. Земните лидери по онова време избраха да отхвърлят предложението на групата ВУНД. Те избраха предложението на групата ВУНС, свързано с дълбока секретност и задкулисни измами, за сметка на хората на собствената им нация и на Земята като цяло. Те направиха това в замяна на технологии, пригодни да използване за военни цели. Така бе сключен контракт със съответните раси ВУНС. Обаче даже дейностите, възникнали вследствие на този контракт, са строго наблюдавани и ограничени. Това обаче означаваше отхвърляне предложението на групата ВУНД, което щеше да включи процес на мирно разоръжаване на цялата планета в замяна на технологии за производство на чиста свободна енергия и методи за елиминиране на заболяванията и глада.

И така, вашата планета продължи да се развива, при което този изключително важен контакт остана заглушен и прикрит. И хората във властта, които имаха и продължават да имат контакти с притежатели на извънземно съзнание, се постараха твърде прилежно да създадат ситуация, в която обсъждането и вярата в съществуването на НЛО и извънземни е обявено за занимание на глупаци и смахнати. Иронията е в това, че самите организатори и поддържници на тази ситуация знаят много добре, че всичко това е истина.

Сега, може да ви дойде наум да попитате защо само ВУНД и ВУНС групи имат разрешение да взаимодействат с вас. Защо, може да попитате, няма същества с единно съзнание, които също да изпълнят своята роля. Отговорът е много прост. Притежателите на единно съзнание не могат да установят с вас съзнателен контакт. Виждате ли, за да обитавате вашата реалност, съзнанието ви трябва да премине през така наречената Завеса на незнанието. Вие не може да опознаете Единството, когато сте от тази страна на завесата. Ето защо едно същество с единно съзнание не може да взаимодейства с вас. Такива същества се намират напълно извън вашите възприятия. Единственият начин да може да почувствате присъствието на такива същества е да повишите съзнанието си и да възнесете психиката си до едно по-висше ниво на плътност. Това обаче се случва твърде рядко, така че не чувате за хора, които са  видели или установили контакт със същество от чиста, лъчиста кристална светлина. В най-редките случаи, когато това наистина се случи, то представлява много силно преобразуващо преживяване, след което лицето поема по нов път на търсене на истината и любовта. Работата е в това, че съществата с единно съзнание не могат да контактуват със същества зад завесата, в нормалния смисъл, в който някой би седнал срещу вас, за да разговаряте. Това не означава, че ние не извършваме работа на нивото на съзнанието. Ние присъстваме при вас през всичкото време и непрекъснато ви предлагаме напътствия и помощ – стига да желаете да ги получите и да действате спрямо тях.

И така, накрая – кога ще се случи разкритието? Нека кажа, че изненадващо малко вероятно е това да направи някое от вашите земни правителства. В основата си хората във властта са напълно ВУНС. И за тях да кажат истината относно своите познание и контакти с извънземен интелект се равнява на това да признаят всякакъв вид зверства, извършени срещу човечеството и своята отколешна игра на лъжи и измами. Ако положат такива усилия, като награда те моментално биха изгубили цялата власт, към която толкова отчаяно се придържат, когато вие разберете какво действително се е случвало. Ако те разкрият всичко, вие ще се откажете от всички техни игри на пари, политика и организирана религия. Вие ще престанете да се мразите взаимно. Вие ще пренебрегнете националните, расови, социални и религиозни граници. Вие ще се видите един друг като това, което сте наистина – едно семейство от същества, което е интегрална част от друго много по-голямо универсално семейство. Те ще изгубят всичко, за което са се трудили толкова усилено, и в замяна няма да получат нищо. Така че те просто няма да го направят. Понякога се чува лъжата, че те ви предпазват от това познание, за да не изпаднете в паника и да не си навредите. Е… извънземните ВУНД са организирали редица твърде внушителни демонстрации, за да докажат, че това е просто още една измислица. Било е демонстрирано, че човечеството е достатъчно способно да приеме информация свързана с извънземни същества и да взаимодейства с тях.

Така че правителството няма да признае. Определена информация е достигнала до различни правителства по света, които не биха изгубили много, ако биха я обявили официално. Истинското правителство обаче… тези, които са скрити зад сцената и дърпат конците… изключено е те да покажат своите карти. Редица от познатите ви случаи, в които ви е било обещано разкритие, или когато ви е била обещана голяма демонстрация на извънземни кораби в небето, са били всъщност една игра между групите ВУНД и ВУНС или за да наложат своя сценарий, или да стимулират съзнанието ви към собственото ви пробуждане.

Виждате ли, вашето пробуждане е единственият начин, по който може да се осъществи истинското разкритие. Никой достоен и умен преставител на правителството няма да се появи на телевизионни ви екран и да ви каже истината. Те са пропуснали всички подобни възможности. Всъщност, в ерата на трансформацията, вие ще може да разкриете сами за себе си това, което знаете, че е истина. Трансформацията ще се случи и вие ще направите своя избор. И тогава времевите линии ще се разделят. И товава вие ще видите, че това, което знаете, е истина. Вие ще откриете, че обитавате реалност, в която има раси от други места на вселената, които могат да контактуват с вас. Качеството на тези контакти ще зависи от вас и от това, което вие ще изберете. Това, за което ще се пробудите, зависи от това, което си казвате относно себе си сега, докато сънувате. Центърът на прозореца от възможности, е, поради някои твърде сложни причини, в края на тази 2012-та година*). И колкото повече се придвижвате напред, ще ви става все по-категорично очевидно, че вие причинявате ВСЯКО свое преживяване със своите избори, убеждения и идеи. И колкото по-съзнателно правите това, за вас нещата ще стават все по-очевидни. Ще можете да загърбите тези, които са дълбоко в дисонанс със собствената ви енергия. След това ще възникне промяната и ще се озовете в реалност, която напълно резонира със собствената ви вибрация. И тогава ще видите това, което знаете, че е истина. И няма да е нужно никоя говоряща глава в костюм да се появява на един екран, за да ви обяснява неща за вашата реалност. Защото навън в небето ще има кораби от светлина!

*) Очевидно този разговор и съответно публикуването на този материал датират от 2012 г. – Бел.прев.

А сега, ще ви оставя с тази мисъл.

Аз ви обичам със сърцето на Единството.

Аз съм Адаму от Монадичната същност на цивилизацията на Плеядите.

Забележка на Зингдад: И така, в крайна сметка изглежда, че трябва да престанем да очакваме разкритието „да ни се случи” и да започнем да осъществяваме собстветото си развитие, като осъзнаваме по-ясно изборите, които правим, и като издигаме своето съзнание. Ако това е пътешествие, в което бихте искали да се присъедините към мен, имате покана да се абонирате за моя безплатен  бюлетин. Аз ще продължа да споделям информация на тази тема от Адаму и от други. В крайна сметка тук става дума за нашето възнесение и НЕ за властта, която в миналото може да сме отстъпили на други, за да контролират съдбата ни.