Кори Гууд и Дейвид Уилкок 23-ти ЕПИЗОД, м. ноември, 2015 г.

КОЛОНИЗИРАНЕ НА МАРС

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и в този епизод ние ще продължим една удивителна дискусия относно „предполагаемото” колонизиране на Марс от нашия военнопромишлен комплекс, започнало с германците. Аз интервюирам Кори Гууд. И така, Кори, добре дошъл отново в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Ние говорихме за това как германците са отишли на Марс. Едно от няколкото интересни неща, за които стана дума в предишния епизод, бе овладяването на една сферична система от портали. Ти каза, че в самото начало, когато те са използвали тази технология, това е било едно изключително естествено явление. Ти каза също, че това явление може да се прояви в атмосферата, на повърхността на Земята и във вътрешността на Земята. Ти спомена, че германците са получили извънземна помощ при откриването на местата, където тези неща ще се появят. Ако това е едно естествено явление, защо то не е по-широко известно? И защо други хора не са открили как да използват тази технология?

КГ: Други древни цивилизации са се научили как да я използват и са я използвали. Настоящата ни, силно затворена и контролирана цивилизация, е силно манипулирана, за да може да повярва определени неща и да не вярва на други, за това какво е възможно и какво не е. Така че ако ти е казано от основните медии и от правителството, че тези неща не са възможни, това се набива в главата ти през цялото обучение в училище и ежедневно от новините, от обществото, от хората около теб и това е твоята реалност. Значи това не е възможно.

ДУ: Във физиката, изучаваща торнадата, имаме много странни случаи. Торнадото преминава през дадена област и се случват доста странни неща – например една крава, която се оказва наполовина вградена в стената на обора, или жена, която отваря заключения багажник на колата си и открива там неща от банята, като сапун и шампоан, или петел, който е в една кана. Мислиш ли, че торнадото проявява някои характеристики на портал?

КГ: Всичко това има в основата си торсионна физика. Най-малко торсионната физика в случая играе много важна роля.

ДУ: Значи въртенето на въздуха е част от всичко това?

КГ: Да, въртенето на въздушните молекули в пространството образува торсионно поле.

ДУ: Тогава тези портали няма да се появяват на едно място, когато пожелаеш. Появяването им е свързано с фактора време.

КГ: Да, така е при естествените портали.

ДУ: Разбирам.

КГ: След германците, след проекта „Кламер”… ние говорихме за Операция Висок скок, след това за бягството на германците, след което те са подписали споразумения с Труман и Айзенхауер и са формирали нещо като съюз с военнопромишления комплекс. Всички тези корпорации са били инфилтрирани от високопоставени  германски учени и инженери, след което всички тези авио-космически компании и други инженерни компании започват да разработват цялата тайна космическа технология. Военните и правителството не са могли да сторят това самостоятелно. Те не са имали този капацитет. Не са притежавали необходимата инфраструктура. Германците обаче са се нуждаели силно от инфраструктурата на тези компании, защото вече са били излезли на светло и тя им е била нужна, за да се развиват. Те са имали грандиозни планове за своето развитие и са искали да ги осъществят.

Когато те са показали част от своята информация на някои от тези авио-космически компании, за това, че са посещавали Астероидния пояс и са открили цели астероиди съставени от ценни метали, които вече частично са извличали, на тези американски капиталисти са започнали да им се привиждат купища долари. Така те са застанали напълно зад този германски грандиозен план за изграждане на гигантска инфраструктура в открития космос. И тези групи, след като са помогнали на американското правителство и на други правителства да формират първата космическа програма, така наречената Слънчева стража, по-късно са формирали своя тайна космическа програма, която наричаме Междупланетен Корпоративен конгломерат (МКК). Това е конгломерат от тези корпорации по целия свят, които разработват космическите технологии. И от 50-те години на миналия век насам, те са вървели по стъпките на германците до Луната и до Марс, и с помощта на нашата индустриална мощ са превърнали малките космически бази  в огромни бази, като тази на Луната. Лунният Оперативен Център първоначално е бил една малка база, с малка подземна част и малка сграда под формата на пречупен кръст.

ДУ: Когато казваш „малка“, колко души са могли да работят в нея?

КГ: Не съм напълно сигурен. Мисля, че наведнъж е имало по няколко дузини хора. Това са били малки операции.

ДУ: Това звучи като нещо много малко.

КГ: Да, но след това се е намесил МКК, който е застанал 100% зад плана на германците.

ДУ: Дали те са направили това веднага щом е засъхнало мастилото върху споразумението с Айзенхауер, или е изминало известно време?

КГ: Необходимо е било известно време за разработване на технологиите, които са щели да използват. В началото обаче те са разработвали технологии за правителството за неща, които са щели да се превърнат в предшественика на Слънчева стража и съответно в Слънчева стража. Имало е някои по-ранни типове космически кораби, не толкова напреднали. Това е цяла една история.

ДУ: Германците предали ли са всичко, което са притежавали, на военнопромишления комплекс, след като веднъж договорът е бил подписан? Или са задържали някои неща за себе си?

КГ: Те са задържали всичко за себе си. Предали са три кораба, които са били с три различни размера. Те са ги наричали „извънземни репродуцирани кораби” (ARVs, Alien Reproduction Vehicles), макар че в тях е нямало нищо извънземно. Ние говорихме вече какви са били те. Те са били възстановени варианти на древните вимана.

ДУ: Уха.

КГ: Германците са срещали проблеми със завихрянето на живака. Когато са прилагали високи волтове електричество, живакът се е превръщал в злато, подобно на корал злато. Не са прилагали екраниране и са създавали силни електромагнитни полета, които са били пагубни за пилотите. Имали са много проблеми. И те са предали всичко това на американските военни – малко играчки, с които да се позабавляват и да си чукат главите с проблемите. След това те са запазвали за себе си по-хубавите играчки. МКК винаги е задържал за себе си най-усъвършенстваните играчки.

ДУ: Има един меморандум на президента Труман, който съм разглеждал в серията предавания „Мъдри учения” и който е от началото на Втората световна война, в който той говори за междупланетни кораби и технологии, които те се надяват да експлоатират. И това е години преди Розуел. Колко напреднали са били САЩ в самостоятелните си усилия за възпроизвеждане на извънземни кораби?

КГ: Болшинството технологии, които са били придобили от катастрофирали извънземни кораби, са били толкова напреднали, че това е било все едно да изсипеш една атомна подводница по време на Втората световна война и да накараш някой да я възпроизведе. Технологиите, които са придобили тогава по този начин, са били много по-близко до съвременните разбирания за физика и технологии.

ДУ: Става дума за някои от нещата, които чуваме от подполковник Филип Корсо (Colonel Philip Corso) относно възпроизвеждане на тефлон, кевлар, велкро …

КГ: Това е повече в областта на материалознанието.

ДУ: Значи те са извлекли неща, като компютърни чипове, диодни осветителни тела, интегрални схеми. Все още обаче не са били достигнали до действащи летателни апарати? 

КГ: Могли са да поправят някои апарати, а също така е имало апарати, които не са били толкова напреднали, с които са постигнали известни успехи.

ДУ: О, значи са могли да подкарат катастрофиралите оригинални кораби. Те са могли да ги поправят и задвижат?

КГ: Те също така са възпроизвеждали някои от тях. Катастрофирали са с много от тях. Искам да кажа, че са следвали своя програма и са достигали до някъде. В същото време са били толкова назад от германците, че това е било силно смущаващо.

ДУ: Защо германците не са искали да споделят това, което са имали, с военнопромишления комплекс? Те страхували ли са се от корпорациите? Страхували ли са се от това, че могат да бъдат завладени?

КГ: През 1947 г., американските военни са изпратили цяла флота в Антарктика, за да ги унищожи. Направи си сам аритметиката. Целта на германците е била да принудят САЩ да подпишат тези договори, за да сложат ръка на същата индустриална мощ, която е победила Оста във Втората световна война. Те са искали да експлоатират тази индустриална мощ и инженерни възможности на военнопромишления комплекс, да го инфилтрират и превземат, и да го използват, за да построят тази инфраструктура на Луната и на Марс.

ДУ: Колко бази са установили германците на Луната и на Марс, след като това споразумение е било приложено?

КГ: По онова време са имали само една база на Луната. Много по-късно са построили още една на Луната, заедно със своите съюзници Драко.

ДУ: И както ти каза, тази първа база на Луната е била малка.

КГ: Била е малка. И е била използвана просто за прескачане … като камъни наредени за пресичане на една рекичка.

ДУ: Те разчистили ли са някаква по-голяма площ около базата, подобна на паркинг, за приземяване и паркиране на корабите?

КГ: Всичко това е под повърхността. Колкото до Марс, най-накрая те са премислили всичко, свършили са тежката работа, загубили са жива сила, открили са подходящи места за установяване на колонии, макар че в началото са разполагали само с две колонии върху една малка площ. Там е имало други същества, които са им пречели да разширяват империята си. След като обаче са имали МКК зад гърба си, те са започнали да изграждат своя военен потенциал – повече танкове, повече самолети. Тогава са започнали внимателно и умно да изграждат тайната си космическа програма.

ДУ: Това може ли да е нещо като  изненадваща атака с троянски кон, при което те построяват нещата си тук на Земята и след като имат например един цял батальон, го изпращат на Марс наведнъж през портала?

КГ: Предполагам, че може да е имало нещо такова. Те са построили всичко, от което са имали нужда според своята стратегия, за да завземат определена територия и да изградят определен брой колонии. И това е щяло да бъде тяхната основна опорна позиция. Мисля даже, че „опора” е била част от наименованието на техния проект.

ДУ: Наистина?

КГ: Така мисля. И след като са започнали да пристигат там, те са воювали, отблъсквали са различни групи извънземни, които са претендирали за територията като за своя, и след като са се почувствали в безопасност, са изпратили там инженерите. Инженерите са започнали да пристигат. След това са започнали да изграждат бази, подобни на военните бази тук, дълбоко под земята. Някои съоръжения са били на повърхността, но болшинството са били под повърхността в съществуващи каверни. Много от тях са били около каньони и подобни образувания.

ДУ: Дали са имали случаи подобни на тези, които ти описа тук на Земята, когато те са копали надълбоко и са се натъквали на вече съществуващи там неща?

КГ: Да. Те са имали такива случаи и е трябвало да разчистват гнездата на намиращите се там същества, така както САЩ, както казах преди, са пристигали в Плимут Рок и са прогонвали коренното население, забивали са знамената си и са изграждали селища и колонии.

ДУ: Да, раздавали са им одеяла, за да се топлят.

КГ: Да.

ДУ: Които са били заразени с едра шарка.

КГ: Да. И те са програмирали всичко много внимателно. Те са помнили как 13-те първоначални колонии заселници в Америка са обявили независимост и са се отделили от англичаните, след което са основали САЩ. От документацията се виждаше съвсем ясно, че те са предвидили всичко така, че това в никакъв случай да не се повтори на Марс. И така те са изградили много такива колонии, както и колонии за повече хора, отколкото са имали в момента. Те са планирали да докарат хора от Земята. И това ни отвежда до изтичането на мозъци, което се случи … кога беше това? През 60-те години на миналия век?

ДУ: 50-те и 60-те.

КГ: 50-те и 60-те. И така се случва, че през 50-те те започват усилено да изграждат тези бази.

ДУ: В по-предишни епизоди ти каза, че една предишна човешка цивилизация на Земята с руси коси, предимно сини очи, която наричаме агартани, са мигрирали във вътрешността на Земята. Агартаните достатъчно щастливи ли са били да населяват само Земята? Те замесени ли са били в тази програма за индустриализиране на Марс? Те искали ли са повече територия за себе си?

КГ: Те не са участвали в това.

ДУ: О кей. Имало ли е други извънземни групи, които да са предоставяли материална и логистична подкрепа в тази експанзия върху територията на Марс?

КГ: Съюзът на Драко е бил част от много от тези операции.

ДУ: Значи техните оръжия и технически потенциал е бил частично ангажиран в прочистването на тези … ти ги нарече гнезда на коренни извънземни същества?

КГ: Всъщност това е било извършено предимно от германците. Драко обаче са им помогнали с технологии. Както обикновено обаче, хората са били изпратени да свършат мръсната работа. И те са го направили без всякакви угризения.

ДУ: Какви са били мащабите на извършените зверства? Имало ли е стотици хиляди интелигентни същества, избити за кратък период от време?

КГ: Да, да. Ситуации подобни на Хирошима и Нагазаки са се случвали безброй пъти.

ДУ: Искаш да кажеш, че са използвали ядрени оръжия?

КГ: Абсолютно.

ДУ: Наистина? Това не е ли превръщало тези места в радиоактивни след това?

КГ: Има едно … не зная дали си чувал за едно оръжие, което се е появило след ядрените оръжия. Това е оръжие на ядрена основа, което причинява огромна експлозия и след това създава вакуум.

ДУ: Да, това е пето поколение ядрено оръжие, нали? Чул съм да го наричат по този начин.

КГ: О кей.

ДУ: Възниква пикосекундна експлозия, която е във формата на сфера. Идеална сфера. Почти като изрязана. И след като тя изчезне, вътре не остава нищо и няма никаква радиоактивност. Всичко свършва за нула време. 

КГ: Е, има радиоактивност, но тя е сведена до една малка област в центъра.

ДУ: Да, чувал съм да го наричат „пета ген(ерация)” (Fifth Gen).

КГ: О кей. Не съм чувал това. Те са използвали този вид оръжия, за да разчистват области, които са били пълни със съзнателни същества.

ДУ: Това е гадно.

КГ: Това е начинът на действие на тези типове.

ДУ: Това е правителството.

КГ: И когато са започнали да действат по този начин, те е нямало да допуснат отново ситуация като тази с 13-те колонии. Съответно са били решени да въведат възможно най-драконовски режим и такава тирания, че да има абсолютно нула, нула, нула шанс някой да се надигне на въстание, да обяви независимост и да създаде един независим Марс.

ДУ: Когато казваш, че те не са искали да се повтори историята с 13-те колонии, това означава ли, че макар да става дума за германци, в основата на тези тайни германски общества са стояли същите тези илюминати със своята силова структура, които са в основата на британската монархическа империя?

КГ: Това е дело на съвременния МКК. Това са големите охранени банкери и корпоративни шефове от аеро-космическите компании. Всичко идва от тези типове.

ДУ: Значи става дума за сливането на германците с МКК.

КГ: Германците са били до голяма степен част от това. В този момент вече не можеш да разграничиш едните от другите. Те вече са едно цяло. И те започват да вербуват много хиляди високообразовани хора и да ги убеждават, че Земята предстои да претърпи много мъчителни промени. Те са подбирали физици и геолози с всичките тези научни степени и ако съпругата е била медицинска сестра или лекар, това е било считано за бонус, а ако са имали три деца, те са ги подлагали тайно на генетични тестове. Всичко това е била подготвителна работа преди установяването на контакта с хората. Тогава са им правили примамливи предложения. Показвали са им снимки на подземни бази тук на Земята, предназначени за елита, които са били свръхмодерни и са ги убеждавали, че ще работят при такива условия и че ще живеят като царе. Това е ставало през 50-те години. Обещавали са им летящи леки коли и какво ли не. Обяснявали са им, че ще отидат на Марс, ще живеят и работят там и ще продължат човешката раса, защото са специални, притежават специална генетика и в даден момент ще се завърнат отново на Земята. Имало е няколко различни сценария в обръщение. И тези хора са се съгласявали и са стягали багажа си. Бил им е разрешен много малък багаж – само това, което са могли да носят. Не им е било разрешено да казват на близките си каквото и да било. И изведнъж те просто са изчезвали.

ДУ: Чувал съм от други свидетели от този период, че ако живееш в друга страна, ти просто казваш на познатите си, че заминаваш за чужбина, защото ти е предложена чудесна възможност. И те са карали хората да напишат предварително пощенски картички.

КГ: Цели пачки с подпечатани пощенски картички … да.

ДУ: И те са ги изпращали на роднините от време на време, след което нещата постепенно са замирали.

КГ: Да. Това е било нечие задължение, след като хората са заминавали. Тези хора след това са били отвеждани на Марс и след като са пристигали, реалността ги е удряла в лицето. Изведнъж са се появявали тези въоръжени мъже, които са ги отвеждали в помещения по 8 и 10 наведнъж, където е трябвало да живеят. Казвали са им какво ще работят. Децата им са щели да бъдат обучавани за нуждите на колонията. Когато са щели да станат на подходяща възраст, децата им са щели да бъдат съчетани в уредени бракове според генетичните им показатели. Добре дошли на Марс. И това е бил новият им живот – живот на тирания и на робство.

ДУ: Имало ли е новели на Хемингуей и исторически книги, и неща, донесени от Земята в тези колонии, така че хората да имат нещо да четат и да се занимават в свободното си време?

КГ: Представям си, че е имало. Не съм съвсем сигурен.

ДУ: Когато започна да говориш тези неща онлайн, появиха се изказани мнения, че тези хора ще изгубят всякаква връзка със своя произход на Земята. Мисля си обаче, че устната традиция ще се запази, ако не някаква форма на документация.

КГ: Колкото до обучението на децата, разбира се, те са получавали нещо … знаеш, че победителите пишат историята. Обучавали са ги на някаква изопачена земна история. Обучавали са ги за Първата и за Втората световни войни от гледната точка на МКК, за различните страни в Европа, за различните щати на САЩ, за Южна Америка. Защото всички тези хора там са идвали от всички тези места на Земята. Моят пра-пра-пра прадядо е бил от Абилен, Тексас, или от Чикаго, или от Бангалор, или от Индия, и пр. Така че е смешно да си мислим, че тези хора не са имали никаква идея за географията и историята на Земята.

ДУ: Преди ти зададох този въпрос относно Лунния оперативен център, но сега искам да те попитам отново. Ако влезеш в едно от тези съоръжения и го заснемеш отвътре, и се появят тези хора, които са поробени, ще има ли нещо забележително и различно, което ще видим, сравнено с подобно съоръжение на Земята?

КГ: Ти питаш за Лунния оперативен център?

ДУ: Не, говоря за съоръженията на Марс.

КГ: Съоръженията на Марс … ще мислиш, че си попаднал в някаква военноморска база или нещо подобно. Жилищните помещения са обозначени с букви и цифри. Всичко наподобява много на военно съоръжение. Имаше едно място, на което отидохме да ремонтираме някакво повредено оборудване, за което МКК нямаше нужния персонал, за да извърши ремонта навреме. Бяхме ескортирани през всичкото време, наредено ни бе да не поглеждаме никого в очите и да не разговаряме с никого. Имаше една стена, на която хора закачаха нещо като произведения на изкуството. Искам да кажа, че изглежда правеха нещо за умственото здраве на хората, за да не бъдат напълно депресирани и да не мислят за самоубийство. Хората обаче изглеждаха измъчени, бледи и почти като роботи.

ДУ: Живот в пълно поробване може да причини това. Ние напълно изчерпахме времето за този епизод, но тази дискусията направо ми взема акъла. Винаги научавам повече, когато разговаряме.

И така, когато се завърнем следващия път, ще се задълбочим още в тези интересни теми, в подробности около Тайната космическа програма и това, което наистина се случва зад кулисите. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Благодаря ви, че бяхте с нас.