Кори Гууд и Дейвид Уилкок 5-ти ЕПИЗОД, м. юли, 2015 г.

НИЕ СМЕ ЕДНО

(С) 2015 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в нашето предаване. Аз съм Дейвид Уилкок и съм тук заедно със свидетеля на свидетелите, Кори Гууд. Има най-различни нива на класификация на тези въпроси. Когато се изкачваме нагоре по йерархията, научаваме, че всеки мисли, че знае всичко, което може да се знае, и през годините бе наистина удивително да се види – не бих искал да звуча арогантно –колко невежи са тези хора, когато от една страна, са запознати с наистина космически феномени, като портали, анти-гравитация и извънземни, които са определено телепатични, и в някои случаи притежават телекинеза, и в същото време не виждат „голямата картина”, елемента на духовност, посещенията на извънземните, които са създали световните религии. И така, Кори, аз вече съм чул от няколко свидетели за тези сфери, които са дошли в слънчевата ни система. Това очевидно е нещо грандиозно и наистина голямо. Никой не си е помислял, че може да съществува нещо с такива размери. Какво е твоето разбиране относно това защо тези сфери са дошли в Слънчевата система сега? Какво искат, към какво се стремят?

Кори Гууд: Те са били тук от доста дълго време. Били са в пасивен режим и са наблюдавали. Дошли са в края на 80-те години на миналия век, били са тук през 90-те години и броят им е започнал да се увеличава през 2011/2012 г. Очевидно нещо е предстояло да се случи и е започнало да се случва, което ги е накарало да преминат в оперативен режим. Оказва се, че Тайната космическа програма и даже някои програми на Земята, в това число и т.нар. „Черни операции”, са изучавали една област на космоса, в която галактиката ни навлиза, където някои така наречени „супер вълни” се приближават към слънчевата ни система и представляват облаци от енергийни частици. Те са знаели, че това директно ще повлияе на нашата Слънчева система и на нашето Слънце. И наистина, видяхме промени, случващи се през този времеви период, а вероятно и по-рано в Слънцето и във всички планети. Това е била бавна промяна в енергийния фон на нашата Слънчева система. Това са вибриращи енергийни вълни, които достигат на приливи и отливи до слънчевата ни система. Оказва се, че тези сфери са разположени на еднакви разстояние една от друга из цялата Слънчева система. ТЕ са хиляди и действат подобно на „резонаторен буфер”. Когато пресрещнат някоя от тези енергийни вълни, сферите вибрират и карат енергията да се разпръсне между тях равномерно, така че да не навреди на живота на Земята. Те също така предпазват Слънцето да не изригва и не изпраща разрушителни излъчвания към Земята.

ДУ: Някога показаха ли ти как в действителност изглежда матрицата на тези сфери?

КГ: Не ми бе показана, но когато съм в една сфера и получавам комуникация през стената на сферата, мога да видя останалите сфери в далечината, разпръснати на равни разстояния, с хиляди.

ДУ: ТЕ имат ли цвят, или цветове?

КГ: Те изглеждат индиго сини през стената на сферата, в която се намирам. Извън сферата те са невидими. Те са извън фаза. Ако изпратим сонда, тя вероятно ще мине право през тях.

ДУ: Друго нещо, което ме интересува, е, ако са на еднакво разстояние една от друга. Ти каза, че са в три размера. Ето Луната, ето Нептун и ето Юпитер. Дали по-големите са по-близко до Слънцето, за да абсорбират повече енергия, или има ли причина за това да има различни размери, ако всички са на еднакво разстояние една от друга?

КГ: Не зная каква е причината за различните размери. Зная, че по-големите са по-близо до газовите гиганти. Най-много са тези с размерите на Луната. Те са тези, които са на еднакво разстояние едни от други. Има голям брой с размерите на Нептун и на Юпитер, които изглежда са разположени по-далече към газовите гиганти и още по-далече към Оортовия облак. Възможно е – и тук само гадая – колкото повече приближават към Земята, толкова размерът им да намалява. Различните им размери може да имат някакъв резонантен ефект. Но това са само мои предположения.

ДУ: Има ли някакви доказателства, че тези сферични същества са се опитвали да контактуват с нашето правителство някога в нашата модерна история, когато първоначално само са се появили?

КГ: Не директно, доколкото ми е известно. Казаха ми, че три пъти в нашата история те са комуникирали с хората и са предали подобно послание, и също са дали по-подробна информация на определени хора, които са я обърнали в религии и култове и напълно са изопачили информацията. Но не зная някога да са били в пряк контакт с правителството. През 50-те години на миналия век сме били в контакт с множество същества. Някои са искали да се отървем от ядрените си оръжия и са предавали подобно „хипи послание”, което военните не са харесали. Те не са поискали да ликвидират ядрените оръжия. Те са искали да открият и получат повече технологии, които да могат да превърнат в оръжия.

ДУ: Можеш ли да поясниш това малко по-подробно? Кои са били тези хора, които са се появили през 50-те и са казали това?

КГ: Имало е една група, която казват, че е изглеждала подобно на „Сивите” и те са ги наричали „Сините”, но те са били много високи. Така са ми ги описали и са ми казали също така, че са били много „любвеобилно и хипи” настроени. Те са се опитали да ни предупредят относно решения, които сме вземали, групите (извънземни?), с които сме се ангажирали, и за опасностите от ядрената енергия и ядрените оръжия, и от пътя, който сме поели.  А ние най-безцеремонно сме ги отпратили.

ДУ: Има ли някакво сходство между „Сините” и „Сините авиани” по отношение на предаденото послание?

КГ: Изглежда че има много тясна връзка по отношение на посланията и начина на мислене. Не бих отишъл толкова далече, че да предполагам, че те са едни от двата вида сферични същества, които не са се представили. Нямам идея кои са останалите два вида, но няма да се изненадам, ако се окаже, че са …

ДУ: Те какво са твърдели, че ще спечелим, ако се откажем от ядрените оръжия? Дали са искали някакъв вид разсекретяване?

КГ: Да, та се искали пълно разсекретяване. Те са били готови да предоставят мирни технологии в замяна на милитаристичния начин на живот, който сме имали по онова време. Ние току-що сме били приключили с Втората световна война и сме започнали да затъваме все повече в Студената война. Извънземните са искали Студената война да бъде ликвидирана в самия й зародиш, но хората, контролиращи Земята, не са искали да имат нищо общо с това. Те са искали да имат повече власт и повече оръжия и технологии. И е имало също така други извънземни същества, които с голямо удоволствие са им ги предоставили.

ДУ: И тези Сини авиани – какъв по-точно е дневният им ред? Защо мислиш, че са тук?

КГ: Те са предали послание, че не са тук, за да бъдат наши спасители. Те не са тук, за да слязат и арестуват или отстранят лошите. Те имаха послание към нас и то бе по същество същото като принципите на много от основните религии на планетата, подобни на златните правила. Те са заявили, че ние трябва да се фокусираме … поради вибрационните промени, през които преминава нашата слънчева система, да се фокусираме върху повишаване на своята вибрация и повишаване на съзнанието си.

ДУ: Мислиш ли, че има причина да изберат този свой птичи външен вид? Може би да има някаква връзка между перата и ангелите?

КГ: Нямам идея. Нямам представа защо са избрали този външен вид.

ДУ: Те казвали ли са ти, че не е задължително да са в такава форма?

КГ: Да. Едно от нещата, които заявиха, когато отговаряха на въпроси, бе, че не се нуждаят от някакво средство за придвижване. Те не се нуждаят от космически кораби, нито от някакви технологии. Те са съзнание, високо вибриращи същества с висока категория на плътност. Те могат да променят местоположението си чрез своето съзнание, просто като го помислят.

ДУ: Ти каза, че по време на първото събрание, където си говорил от тяхно име, те просто са се появили зад теб?

КГ: Правилно.

ДУ: Кое е нормалното нещо, което правят интелигентните цивилизации?

КГ: Нормалното е да има някаква технология, даже и когато използват телепортация.

ДУ: Очевидно ние се оказваме в една заплетена история, защото те са те избрали като вестоносец и е ясно, че ти не си обикновен човек. Няма друг, когото да познавам, който е решил да говори публично и който е бил отвеждан в космоса. Тези неща са ти се случвали през целия живот. Те казали ли са ти защо си имал такъв необикновен живот? Имаш ли някаква връзка с тях, която е отпреди?

КГ: Авианът, с когото говорих, Ра-Тиър-Ер, ме информира, че принадлежа към тяхната духовна група (soul group) и че съм тук по определена причина – че съм избрал да бъда тук по определена причина.

ДУ: Той обясни ли какво има предвид под духовна група?

КГ: Че има скитащи същества и същества от звездите (wanderers and starseeds), които са тук на Земята по определена причина, една избрана причина, и че има най-различни определения за този вид същества. И в моя случай, определението изглежда че е, че някога съм живял на тяхното ниво на съществуване сред тях и че без да зная защо в момента, съм избрал да дойда тук в този си живот с тази цел. И в разговорите ни ми предадоха, че трябва да направя всичко възможно да не се представям за някакъв гуру и да не разрешавам на егото си да взема връх, и да не позволявам това да се превърне в религия. Ние трябва да се фокусираме върху посланието, както и върху разгръщане на съзнанието си и повишаване на вибрациите си.

ДУ: Някои хора, които гледат това предаване, могат да помислят, че си част от този екзистенциален елит, от тези хора с връзки на високи равнища и групови души, които гледат на всички останали като на консуматори или овце.

КГ: Броят на хората, които са тук точно сега, които са тук с определена цел, е удивително голям. Още през 80-те години на миналия век бях чул, че са над 60 милиона. Броят хора, които са тук и са същества от звездите или скитащи същества, но още не са се пробудили, е огромен. Аз не съм уникален. 

ДУ: Другите хора, които не са от звездите или скитащи, притежават ли души?

КГ: Всеки притежава душа.

ДУ: Повечето хора обаче не знаят това.

КГ: Много хора получават посещения или осъществяват контакти с тези сферични същества, това е процес на пробуждане, който протича в момента.

ДУ: Кои са някои от другите начини, които тези същества използват, за да пробуждат хората?

КГ: Сънища.

ДУ: Как би изглеждал един такъв сън например?

КГ: Има много хора, които разказват, че са сънували контакти с някои от тези същества. Те сънуват, че се намират в класни стаи, но съзнателно не си спомнят, че са били обучавани. Имат обаче спомени за това, че са били в класни стаи с други хора. Много от нещата се случват чрез сънища.

ДУ: Колко важна е душата на човека в техните послания?

КГ: Душата и връзката с Висшия ни разум е повечето от това, което сме в същност.Съзнателният буден ум, частта от нас, която в момента води този разговор, е една МНОГО малка част от това, което всъщност сме. Всеки от нас е едно многоизмерно същество. Толкова много неща протичат едновременно, на много равнища. Това са личните ми възгледи, резултат от комуникацията ми с няколко същества – че имаме своя съзнателен аз, свое подсъзнателно аз и свое висше аз, след което висшето аз отива все по-нагоре и по-нагоре, докато изпадне от уравнението. След това само остава нещо висше, докато то се завърне към Първоизточника, а Първоизточника е това, от което всички сме произлезли като фрагменти и сме все още свързани с него по някакъв начин. Ето така ние всички сме все още ЕДНО.

ДУ: И те са тук, за да ни научат на този принцип на „Закона за единството”?

КГ: Мисля, че може така да се каже.

ДУ: Какво ще кажеш за това, че хората непрекъснато виждат 11:11? Това може ли да бъде някаква синхронност?

КГ: Да, определено. Тези синхронности – аз съм ги наблюдавал вече над 30 години. Поглеждам към часовника и виждам 11:11, 11:33, или 3:33. Тези синхронности могат да ти покажат, че си на правилен път или че си на път да се пробудиш. И ако ги забелязваш, мисля, че това е добър знак.

ДУ: Ти казваш, че те са ти обяснили лично, че ние всички сме част от някакъв вид универсален ум?

КГ: Правилно.

ДУ: Можеш ли да бъдеш малко по-подробен? Те някога дали ли са ти визуална представа за това? Да са ти предали някакви мисли или чувства? Как ти е била предадена тази информация и каква е същността на тази идентичност, когато казваш, че всички идваме от един Първоизточник?

КГ: Ами те ми казаха, че всички ние сме едно. Ние всички идваме от Първоизточника.

ДУ: Те казаха ли ти какво представлява той?

КГ: Не са. Откакто съм бил малък обаче, аз съм казвал странни неща. Казвал съм странни неща за едно 5 или 6-годишно момче. Казвал съм на майка си, че някога съм бил нея, че съм бил дядо ми и че той е бил мен. И тя ме поглеждаше и твърдеше, че това е физически невъзможно, докато аз твърдях, че всички сме еднакви. Ние всички сме били едни други. И тя се чудеше как можем всички да бъдем едни други едновременно. Аз й отговарях, че времето няма значение. Само преживяването е от значение. И това я смущаваше. А с дядо ми водехме подобни разговори. Той се шегуваше с мен и водехме дълги полемики по тези въпроси, които бяха необичайни разговори за дете на моята възраст. Има много деца с такива проникновения, които биват отхвърляни от родителите, докато те трябва определено да се вслушват повече в тях и да ги окуражават.

ДУ: Изглежда, че в много от тези предишни техни опити да ни помогнат, които обикновено са се превръщали в религии и култове, те са наблягали на медитацията. Има ли някаква връзка? Казвали ли са нещо за медитацията и този „универсален ум”?

КГ: Да, молитвата и медитацията са, които помагат за повишаване на вибрациите и за издигане на съзнанието. Това може да стане по пътя на молитвата или на медитацията и медитацията е много важна. Това е нещо, което вероятно би трябвало да правим по един час на ден.

КГ: Те казаха ли конкретно това?

КГ: Не, това е …

ДУ: Това е просто твоето разбиране?

КГ: Да, това е личното ми  мнение. Когато съм фокусиран и отделям по един час на ден за медитация, забелязвам, че съм много по-концентриран и по-способен да вървя по този труден път да бъда повече любвеобилен и прощаващ и да не реагирам отрицателно на всичко. Толкова е лесно да се окажеш прикован за този свят от 9 до 5, когато ставаме остро реагиращи и лесно раздразними. И ако отделяме повече време за повишаване на съзнанието си чрез молитва и медитация, това ни дава възможност да се отдадем повече в служба на другите, да обичаме и да прощаваме.

ДУ: Тази медитативна практика помага ли при съвместното създаване на света, в който живеем?

КГ: Да, и аз мисля, че това е било доказвано много пъти с експерименти … експерименти, които са повторими. Ти бе споменал за един такъв експеримент, когато между 7,000 и 10,000 души са медитирали и са намалили нивото на престъпност.

ДУ: Да, със 72% в световен мащаб.

КГ: Със 72%. И ако хората медитират или мислят с любов върху един съд на Петри с определен тип мая или нещо друго, докато отправят мисли за омраза към друг съд със същото съдържание, след няколко дни  разликата между двата съда е ясно забележима. Това е повторимо, това е наука и не може да бъде отречено. Съзнанието влияе на физическата реалност.

ДУ: Да, това се случва и с масовата истерия, нали? Ако няколко души изпаднат в паника сред голяма група хора, паниката бързо се разпространява.

КГ: Точно така. Човечеството притежава един много широк спектър от емоции и това е благодат и прокоба. След като веднъж се научим да контролираме и фокусираме тези емоции, както и да контролираме повече съзнанието си, ще можем да имаме повече достъп до своето колективно творческо масово съзнание и ще можем да сътворяваме каквато реалност пожелаем. И зная, че хората са чували идеята, че всичко е вибрация – светлината, нашите мисли, всички физически предмети наоколо. Те може да изглеждат солидни за възприятията ни, но те всички са състояния на вибрацията. И нашето съзнание може да влияе на реалността, на конкретни физически материали, както и на енергията, на мислите и емоциите на другите хора.  

ДУ: Виждаме тези коментари по интернет, където хората казват, че Кори Гууд ни подмамва към едно лъжливо чувство на сигурност, че това е една измама на властимащите, която те ни пробутват чрез този свой пратеник. Те те обвиняват, че си част от тайни култове и какво ли не, че се опитваш да предлагаш един палеатив, една залъгалка. Как  отговаряш на тези критики, според които ти си платен клакьор на военно промишления комплекс, който ни внушава фалшиво чувство за сигурност, за да могат те да ни завладеят напълно?

КГ: Не познавам отрицателни сили, които да проповядват този тип послание за любов и опрощение, и за повишаване на вибрациите, и за повишаване на съзнанието, и за осъзнаване влиянието на отрицателните сили. Тези сили не обичат някой да хвърля светлина върху им и да ги осъзнава. Те обичат да се крият на тъмно и аз определено не ги правя щастливи, като хвърлям светлина върху някои от действията им.

ДУ: Хората мислят, че тези сили имат нужда да ни казват истината, за да се крият на открито. Това е част от магията им.

КГ: Така е.

ДУ: О кей.

КГ: Така те използват нашето творческо съзнание срещу нас точно сега и те са скрили от нас научните принципи, с помощта на които правят това. Научно доказано е, че ако наблюдаваш определен научен експеримент, самият факт на наблюдението променя крайния резултат. Има много изследвания върху това, които са били скривани и за които не се говори. Те не искат да познаваме своите съзнателни способности, защото те ги използват като инструмент срещу нас. Така че ако освободим съзнанието си, ние отнемаме от отрицателните сили един инструмент, който използват срещу нас, за да ни поробват. Ние имаме средствата да се освободим.

ДУ: Повечето хора казват, че медиите винаги успяват да открият най-отрицателните неща, които някой е направил на Земята, и ги  превръщат в голяма история. Те винаги всяват страх. Колкото повече кърви, толкова по-добре. В същото време скептиците казват, че те правят това, защото хората по природа реагират, когато нещо вече се е случило. Ние естествено чакаме да възникне проблемът и след това да го преодоляваме. Това единствената причина ли е те да правят това? Защо мислиш, че медиите се фокусират толкова много върху страха? Как може някой да има полза от това?

КГ: Всичко се свежда до посяването на определено нещо в масовото съзнание. И по-късно, след като вече са заложили това в съзнанието ни, те правят нещо като фалшива тревога, или изкарват поредния филм на ужасите, или правят нещо друго, което ни кара с нашия широк спектър от емоции и съзидателно съзнание, да го активираме и да направим нещото да се случи. Това е тайната зад тяхната така наречена „черна магия”. Това всъщност не е тяхна сила. Те просто използват силата на творческото ни масово съзнание.

ДУ: Ако тези Сини авиани не бяха дошли тук и не предаваха това свое послание в различни форми, какъв би бил крайният резултат от тази масова манипулация, за която говориш? Какво би се случило, ако не получавахме тази помощ?

КГ: Би било едно постоянно статукво.

ДУ: Те се опитват да въведат една полицейска държава или военно положение, или нещо подобно?

КГ: Винаги се спекулира, когато на хоризонта се зададе поредният септември или октомври. Винаги има нещо ново в страховитата порно машина. Точно зад хоризонта идва голямото бедствие. Ще се случи нещо голямо.

ДУ: Това е вярно.

КГ: Това е нещо, което те поддържат непрекъснато на заден план в съзнанието ни. Това просто няма край.

ДУ: Ти казваш, че даже и ако те използват алтернативните медии и очевидно авторитетни журналисти от тези медии, за да накарат хората да се фокусират върху отрицателното, ние притежаваме  тази творческа сила и медитация, с които можем да намалим престъпността и тероризма. Ти казваш също така, че ако се фокусираме върху страха, даже само силата на нашия ум може да причини повече отрицателни неща, които да се случат на Земята.

КГ: Да, това е проектирано целенасочено.

ДУ: Мислиш ли, че холивудските филми са внушили на хората, че единственият начин за противодействие на управляващия елит е нещо от рода на военна атака, подобна на големите батални сцени във филмите?

КГ: Да, и посланието на Сините авиани се опитва да ни учи, че не може да бъде извлечен положителен резултат от нещо отрицателно. Не можем да се отървем от това с помощта на бомби, нито с помощта на бунтове. Изходът от всичко това е с помощта на съвместните ни съзнателни творчески способности и като се пробудим. И ние сме милиардите мравки, а те са много малкото бръмбари, които се опитват да ги потъпчат. След като веднъж се пробудим и насочим вниманието си към тях, с тях е свършено. Докато те могат да ни заставят да препускаме около своите малки мравуняци и да не се фокусираме върху тях, нашето внимание ще бъде насочено встрани.

ДУ: Мисля, че много хора мислят само в термините на трето ниво на плътност и съответно, ако съществува проблем на трето ниво на плътност, то решението не трябва да бъде на същото ниво.

КГ: Те мислят по подобен начин и за тези други същества. Обикновено можеш да разбереш и научиш много за даден човек, ако те обвини за нещо и обикновено той би направил същото, ако бе в твоята ситуация. Същото е и по отношение на тези други същества от по-висока категория плътност. Ние им приписваме определени цели. Хората се смущават, когато кажа, че с нашия начин на мислене на трето ниво на плътност, ние не можем да разберем тези от другите нива по отношение на мисленето и действията им. И някои хора се смущават силно, като че ли подценявам човечеството, човешкия интелект, докато те просто не могат да схванат същността на нещата, това, че още не сме достигнали момента, в който да можем да разберем напълно тези по-висши сфери, и начина, по който те функционират.

ДУ: Много хора, които страдат от параноидна шизофрения, притежават определени характерни черти, които включват комплекс на Исус Христос, това, че са месии и имат всички отговори, които човечеството търси.

КГ: Получавам много писма по електронната поща от тях.

ДУ: Изглежда поради факта, че шизофренията причинява такова нещо и кара хората да се чувстват по този начин, това е накарало някои да мислят, че всяко понятие за плътност, като например „по-висока категория плътност” е нещо напълно нереално и означава, че си луд, че си шизофреник, че си измисляш всичко това. Човече, този просто будалка Дейвид. Как е възможно някой да изпита по-висока категория плътност? Откъде той може да знае, че не е луд, че не е шизофреник, че това, което му се случва, е нещо реално? Как стоят нещата при теб? Как се убеждаваш, че има нещо повече от реалността, на която всички сме свидетели?    

КГ: Има нещо, наречено „тестване на духовете”. В началото те идваха при мен в сънища, както обикновено правят, за да не изплашат хората. Но преживяванията … когато те започнаха за първи път физически да се появяват пред мен, аз исках да се уверя, че това бяха физически преживявания. След това открих, че това бе едно споделено преживяване с друг човек, с когото разговарях, когото наричаме Гонзалес, който е бил в контакт с тях колкото и аз, и те му говореха за мен, както и говореха на мен за него.  Бе категорично физическо преживяване това, че те разговаряха с хора от Съюза на Тайната космическа програма, след което те идваха и ме превозваха с един физически кораб и ме откарваха на едно физическо място, където имах разговори с реални физически хора. Така че това не е … аз не се занимавам с чанелинг. Не че в чанелинга има нещо лошо, но аз не получавам тази информация от някаква невидима и неизвестна сила, която може да е … Тайните разузнавателни агенции имат нещо такова, което съм видял да използват, наричат го „ божествен ум” технология, при което те могат да изпращат гласове в главите на хората, както и да извличат информация от главите им. Даже някои хора, които се занимават с чанелинг, получават контакти от този „божи глас”. Не казвам, че това се случва при всички, които се занимават с чанелинг, а само при някои. Това е нещо, с което човек трябва много да внимава и пресява, и аз винаги окуражавам хората, които слушат информацията, която предлагам, да използват собствената си преценка. Тя или ще резонира с тях, или не. Те или ще я приемат в духовен план, или няма да я почувстват като нещо полезно.

ДУ: Ако някой поиска да направи от днешния ден един специален ден в своя живот, ден, за който винаги ще си спомня оттук нататък, какво би могъл да направи?

КГ: Отдели днес малко време. Седни на тихо и спокойно място. И даже ако не знаеш как да медитираш, медитирането е почти като да си помечтаеш за нещо. Седиш и фокусираш ума си възможно по-продължително време първоначално на положителни, изпълнени с любов мисли, и върху това как можеш да станеш по-позитивен и да се отнасяш с повече любов към хората около себе си, и как можеш да бъдеш повече в услуга на другите, и да им прощаваш, както и да прощаваш на себе си.

ДУ: И до какво ще доведе това?

КГ: Това ще промени света по един човек наведнъж и това ще бъдеш ти.

ДУ: Това е чудесно. Наистина е чест да получим това послание чрез теб. Аз казвам това от дълго време и ми е много приятно да го чуя от някого  другиго. Надявам се, че за вас това бе приятно. Аз съм Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд, и ние едва сме започнали да повдигаме завесата пред истината за космическите програми. Ние искахме да разгледаме посланието на първо място, нещо като да поднесем първо десерта. Така че ако ви интересуват повече факти, ще има още много в следващите епизоди. Останете с нас. Благодаря ви.