Послание към Човечеството – Кори Гууд и Дейвид Уилкок

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИТИЕ – Кори Гууд и Дейвид Уилкок
1-ви ЕПИЗОД, м. юли, 2015 г.
ПОСЛАНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО

© 2015 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Ние интервюираме един наистина забележителен човек, Кори Гууд, 45-годишен, роден в Тексас и живеещ в момента в Тексас. Той е решил да се яви като свидетел и да сподели с мен повече информация за това, което се случва „зад сцената” в така нареченото тайно правителство и в тайните военни програми, тяхното развитие и индустриализацията на нашата Слънчева система. Това е една наистина забележителна история, защото аз съм интервюирал дузини свидетели през годините, чийто достъп до секретна информация понякога е достигал 35 равнища над това на президента на САЩ. Досега съм запазил за себе си 90% от тази информация, защото а) това може да доведе до убийството на хора и б) не исках да оповестявам неща, които след това биха ми попречили да идентифицирам достоверните свидетели. И ето че се появи Кори, който притежаваше не само тези 90% от информацията, но също така много парчета от пъзела, които винаги съм търсел. Винаги съм знаел, че има неща, които хората не са ми казвали, но сега всичко си дойде на мястото.

И така, Кори, добре дошъл в предаването. Благодаря ти, че си тук.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Разбирам, че това, което ще ни кажеш, е толкова необикновено, че хората ще срещнат големи трудности да го приемат, особено ако нямат някаква предварителна подготовка. Въпреки това, вместо да се опитваме да ги водим за ръка и да караме полека, нека направо да се впуснем в същината на нещата. Би ли направил един кратък преглед на твоето участие в тази секретна програма и как тя се е отразила на твоя живот.

КГ: О кей. При мен това започна когато бях на 6 години. Бях включен в нещо, което е известно като MILAB*) Бях определен като интуитивен емпат.

*) Съкратено от Military abduction = военно отвличане. Програма за рекрутиране, обучение и използване, основно на деца, в тайни военни програми в САЩ. – Бел. прев.

ДУ: Какво означава интуитивен емпат?

КГ: Интуитивен означава, че притежаваш силна интуиция за неща, които е вероятно да се случат.

ДУ: Прекогнитивни способности.

КГ: Да, прекогнитивни способности. Емпат означава, че имаш силна емоционална връзка с хората около теб. Можеш да чувстваш това, което те чувстват, и да установяваш с тях емоционална връзка. Това бе търсено съчетание от способности. Аз бях обучаван и тези ми способности бяха засилени. Те бяха засилени до степен, когато на възраст между 12 и 13-годишен, заедно с лицата, с които бях обучаван, бяхме включени в една програма наречена „ИЕ (от интуитивен емпат) подкрепа”, в която да подпомагаме земната делегация, която присъстваше на сбирките на една супер федерация. Това бе федерация на голям брой извънземни федерации, които се срещаха, за да обсъждат големия експеримент.

ДУ: Какъв беше този експеримент? Какво правеха тези извънземни?

КГ: Имаше една група от 40 приличащи на хора извънземни, които присъстваха почти постоянно и около 60 други групи, които присъстваха понякога. Имаше 22 генетични програми, които бяха изпълнявани.

ДУ: Какво означава това? Какво представлява една генетична програма?

КГ: Програми за смесване на тяхната генетика и за манипулиране на нашата генетика.

ДУ: Които се изпълняваха тогава?

КГ: Да, те се изпълняват и сега. И това бе целта на тези срещи. Делегатите на Земята бяха се опитвали да вземат участие в тях от много дълго време и най накрая бяха успели да получат свое място сред заседаващите. И бидейки интуитивни емпати, ние седяхме там и не знаехме какво се случва. Болшинството от разговорите се водеха на този древен извънземен език, който бе монотонен, и ние не го разбирахме. Също така част от разговорите протичаха телепатично. Така че ние просто седяхме там и ни даваха това устройство, подобно на стъклен ай пад, чрез който имахме достъп до базата данни на извънземните. Казаха ни да упражняваме ума си, докато разглеждаме тези материали и това също така помагаше за развитието на способностите ни. Трябваше също така да предусещаме и предупреждаваме за евентуални опасности или измами.

ДУ: Какъв вид информация можехте да виждате с помощта на тези таблети?

КГ: Те искаха предимно да се запознаем с информация относно тези 22 генетични експерименти, които се провеждаха. Имахме обаче достъп до всякакъв вид друга информация. Всеки един от нас имаше свои интереси и ние можехме да разглеждаме всякаква информация. Имаше толкова много информация … все едно ако си спомниш университетските си години – всички книги, които си изчел, и цялата информация, която е минала през теб. Колко от всичко това си запомнил? Имаше толкова много информация.

ДУ: Имаше ли въпроси, на които не можеше да получиш отговор?

КГ: Предоставяха ни почти всичката налична информация. Можеше да срещнем някои неща, до които човешката делегация, нашата група, не бе допускана. Болшинството от информацията обаче ни бе на разположение.

ДУ: Как изглеждаше екранът, като на нашите таблети?

КГ: Не, той изглеждаше като парче плексиглас. Съвсем обикновен на външен вид. Ако го намериш захвърлен някъде на тревата, не би го взел за нещо особено. Вземаш го в ръка и трябва да го активираш по умствен път, след което информацията се появява на твоя език. Ти установяваш връзка с базата данни чрез ума си и устройството ти показва това, което си поискал и попитал. Ще ти покаже текст, картини, видео, като видеото и снимките бяха, в определен смисъл, холограмни и някак излизаха малко извън екрана, но не напълно. Имаха обаче този 3D ефект.

ДУ: Можеше ли да виждаш ръката си през стъклото?

КГ: Не.

ДУ: Значи то първо потъмняваше?

КГ: Точно така. Ставаше напълно непрозрачно или черно, или каквото там, преди да произведе текст или образи.

ДУ: Имаше ли някакви защити или предупреждения за забранен достъп до определени неща?

КГ: Както вече казах, много, много рядко се получаваше екран, който да е целият в синьо или нещо, което показваше отсъствието на достъп. Почти всичко обаче бе открито. Ние разполагахме със същите устройства на изследователския кораб, които ни даваха достъп до нашите бази данни.

ДУ: Значи това е една често използвана технология за участниците в Тайната космическа програма?

КУ: Да, имаше и по-големи подобни екрани, които използваха за конференции и демонстрации.

ДУ: Очевидно ти си срещнал толкова много информация с помощта на тези таблети. Имаше ли информация, която да ти направи особено силно впечатление, която да те шокира, независимо от това, с което си бил запознат до момента?

КГ: Интересно бе това … ако се върнем към аналогията с университета, все едно че имаш 22 писмени работи, които се състезават една с друга и всяка една от тези генетични програми представяше своята информация по този начин. В известна степен те се състезаваха помежду си. Не всички протичаха гладко и без проблеми.

ДУ: Програмите включваха ли тези приличащи на хора извънземни?

КГ: Да.

ДУ: Те са комбинирали своята ДНК  с нашата?

КГ: Да, както и манипулираха нашата ДНК. Имаше също така един духовен компонент. Те се ангажират лично много силно с част от експеримента. Те не само експериментират с нас, те самите са част от този голям експеримент.

ДУ: Те имат ли определена цел? Защо правят всичко това?

КГ: Не зная. Не зная дали го правят просто защото могат, ако се опитват да създадат някакъв вид супер същество. Много от това не … защо биха се опитвали да смесят заедно най-добрата си генетика, след което да ни манипулират и да задържат развитието ни?

ДУ: От колко време мислиш, че продължава тази програма?

КГ: Всяка от 22-те програми има различна продължителност, но генетичната манипулация на това, което сме, датира най-малко 250,000 години назад във времето.

ДУ: Уха!

КГ: Тези програми обаче варират по продължителност от 5,000 години … те всички са с различна продължителност.

ДУ: Това не звучи като нещо, което нашето тайно световно правителство или нашето официално правителство биха искали тези хора да правят. Бихме ли могли да ги спрем?

КГ: Не мисля, че можем. Това е нещо, което едва в последно време … сме успели да измолим да седнем на тази маса заедно с тях, за да вземем участие в дискусията.

ДУ: Може ли да приемем тези извънземни за отрицателно настроени към нас, или за неутрални, да не са положително настроени?

КГ: Зависи от гледната точка. Въпрос на … перспектива. Трудно е да се каже – тази група е положителна, тази е отрицателна … измежду всички тези групи, защото те гледат на това, което правят, като на нещо положително.

ДУ: На своя уебсайт ти споменаваш нещо, което наричаш LOC. Би ли пояснил какво е това?

КГ:  Lunar Operation Command (Лунен оперативен център). Това е едно съоръжение на обратната страна на Луната, което е едно дипломатическо неутрално съоръжение, до което различните космически програми имат достъп и което използват. Има хора, които постоянно работят там. Това е нещо като транзитна станция – през всичкото време едни пристигат, други тръгват към други станции или бази в различни части на Слънчевата система и отвъд нея, към своите назначения на различни кораби.

ДУ: Разкажи ни точно как напускаш своята къща, за да се озовеш в един момент на този изследователски кораб в Слънчевата система. Само едно кратко описание.

КГ: Бях транспортиран посред нощ с обикновено превозно средство до въздушната база Карсуел (Carswell Airforce Base). Има една секретна част в тази база, където един асансьор те отвежда много надолу под земята.

cg1

cg2

Доста хора знаят за подземната влакова система, която функционира под САЩ. Това е система с монорелса, подобна на Maglev (в Япония), в която влаковете се движат в един тунел, който действа като вакуумна тръба.

cg3

И чрез тази система бивах транспортиран до друго място, и оттам до лунната база с нещо, което някои наричат портал. След пристигането ми в Лунния оперативен център ме качваха на този кораб с форма на скат, заедно с няколко други хора и ни транспортираха от Луната до някакво място в Слънчевата система.

ДУ: В Лунния оперативен център имаше ли нещо като хангар?

КГ: Да, там има няколко хангара, това беше най-големият хангар.

ДУ: Колко голям е този кораб с форма на скат?

КГ: Може да превозва около 600 души.

ДУ: Уха, доста голям.

КГ: Да, и той ни откарваше до нашата крайна дестинация.

ДУ: Колко време престояваше в Лунния център, преди да се качиш на този кораб?

КГ: Не много. Там бе мястото, където в един момент трябваше да подпиша документи, макар че бях твърде млад, за да подписвам легално документи. И те ми обясниха, че поемах ангажимент да служа в следващите 20 години. Те наричаха това „20 години и обратно”.

ДУ: Всичко изглеждаше ли ти футуристично, докато беше там, нещо подобно на филма „Стар Трек, следващото поколение”? Как изглеждаше центърът?

КГ: Предимно много тесни коридори и обикновено изглеждащи врати, но нищо подобно на вратите в „Стар Трек”, които да се отварят и затварят „чжжът-чжжът”. Нищо особено напреднало като техника.

ДУ: Ако беше филмирал вътрешността, можеше ли лесно да убедиш някого, че това е някаква сграда тук?

КГ: О, да, определено.

ДУ: О кей. Как изглеждаше хангарът? Нещо специално?

КГ: Хангарът изглеждаше много подобно на военноморска база. Нещо между база за подводници и самолетен хангар.

ДУ: След като влязохте в кораба, колко продължи летенето?

КГ: Може би 30-40 минути.

ДУ: И какво бе следващото нещо, което се случи?

КГ: Следващото нещо бе срещата с изследователския екип на изследователския кораб, към който щях да бъда зачислен за първи път.

ДУ: Колко време прекара на изследователския кораб?

КГ: Бях назначен на изследователския кораб за шест години.

ДУ: И ти каза, че цялата продължителност на службата ти е била 20 години?

КГ: Да.

ДУ: Имаше ли някаква причина да прекараш на кораба само шест години?

КГ: Уменията ми на интуитивен емпат бяха нужни в други програми, така че през останалата част от тези 20 години  бях преместван в множество програми.

ДУ: Би ли дал пример за някоя от тези програми?

КГ: Един пример би бил програмата за засичане и разпити на нарушители.

ДУ: Какво е определението за нарушител?

КГ: Някой, който навлиза в Слънчевата система или в земната атмосфера неканен, или без разрешение.

ДУ: И ти си могъл в действителност да залавяш такива нарушители и да ги разпитваш?

КГ: Имаше екип от програмата, който правеше това. Аз присъствах при разпитите като интуитивен емпат.

ДУ: И както каза преди, трябвало е ти да определяш те дали мамят?

КГ: Да, донякъде. Понякога, когато комуникираш с тези други същества, това се нарича интерфейс. Понякога бях нужен за такъв вид комуникация, а понякога – само за да разчитам емоциите им и да определям дали са искрени, нещо като човешки детектор на лъжа.

ДУ: И съзнанието работи във всички случаи достатъчно еднакво, така че можеш да разчиташ едно извънземно същество все едно че е човек?

КГ: Определено.

ДУ: Хм. И ти си напуснал програмата след двадесет години служба?

КГ: Ако изключим някои допълнителни задачи, които ме накараха да изпълня, аз в общи линии приключих своята служба.

ДУ: В твоя уебсайт споменаваш, че има пет фракции в Тайната космическа програма. Можеш ли набързо да очертаеш кои са тези фракции и какво извършва всяка една от тях, което я различава от останалите?

КГ: Разбира се. Ще започна с най-старата, която е Слънчева стража. Те започнаха да функционират в края на 70-те, началото на 80-те години на миналия век, по времето на така наречената Стратегическа отбранителна инициатива (Strategic Defense Initiative – SDI), по времето на Рейгън.

cg4

След това имаме Междупланетния корпоративен конгломерат (ICC- Interplanetary CorporateConglomerate), съставен от корпорации по целия свят, които имат представители в един супер корпоративен съвет, който контролира инфраструктурата на Тайната космическа програма, която те имат в космоса и която инфраструктура е нещо огромно.   Имаме Черната Флотилия (Black Fleet), която е една много потайна флотилия, действаща предимно извън Слънчевата система. Имаме различни тайни военни космически програми (Black Ops – Черни операции), които можем да сложим в една група. След това имаме Глобалната галактическа лига на нациите (Global Galactic League of Nations), която бе донякъде нещо като бонбонче, предложено на всички останали нации, за да ги накара да поддържат тази завеса на секретност относно случващото се в космоса, предлагайки им една космическа програма с обяснението, че съществуват определени заплахи от възможни нашествия и че трябва да си сътрудничим и да работим заедно. Едно от съоръженията (на тази програма), което посетих няколко пъти, приличаше много на телевизионното шоу “Stargate Atlantis”, където хората се разхождаха облечени в комбинезони с емблеми на различните страни по света. Те също са почти напълно извън Слънчевата система.

ДУ: Спомена на няколко пъти думата съюз. Струва ми се, че може да настъпи някакво объркване.

КГ: Имаме така наречения Земен съюз (Earth Alliance), който има напълно различен дневен ред. Тяхната цел е по същество да създадат една нова финансова система, да свалят от власт илюминатите и още няколко други неща. След това имаме Космическия съюз (Space Alliance), съставен в началото основно от фракцията Слънчева стража (Solar Warden) и от дезертьори от другите космически програми. И тези дезертьори от другите космически програми са напуснали своите програми със своите кораби и с информация, и са се присъединили към този Космически съюз.

ДУ: Каква е последователността от събития, която те накара да свидетелстваш публично и която доведе до този стремеж към разкрития?

КГ: С мен установи контакт една група извънземни същества, представители на  по-висока категория плътност, които вече са известни като Сините авиани*) (Blue Avians).

*) Поради специфичния повод за използването на тази дума в този контекст и вече добитата известна популярност в българския интернет, тук е запазена българската транскрипция на английския термин (avian = птица). – Бел. прев.

ДУ: Авиани означава птици?

КГ: Птици

ДУ: Как изглеждат тези Сини авиани?

КГ: Високи около два метра. Приличат малко на птици. Цветът им е между син и индиго, и имат пера.

cg5

ДУ: Искаш да кажеш, че са птици с криле?

КГ: Не, нямат криле. Тялото им наподобява много на нашето, с ръце, крака …

ДУ: Нещо като глава на птица с човешко тяло?

КГ: Да, но нямат дълга човка. Това е нещо като много къса, мека гъвкава човка и когато  говорят, те използват знаци с пръстите на едната си ръка. Движат устата си, но комуникират телепатично.

ДУ: Кои са тези Сини авиани? Откъде идват и какъв е дневният им ред?

КГ: Сините авиани ми казаха, че те и другите същества, с които работят заедно, са с категории на плътност между 6-та и 9-та.

ДУ: Какво е това категория на плътност?

КГ: Всичко около нас е направено от материя, енергия … мисълта, всичко е вибрация – енергия с различна честота на вибрация. Те съществуват на различно ниво на вибрация.

ДУ: Те идват отнякъде другаде в галактиката или вселената, или отнякъде около нас?

КГ: Те не са от някаква далечна планета, или близо до центъра на галактиката, или нещо подобно. Те са едновременно много близо до нас и едновременно далече.

ДУ: Хм. И каква е тяхната цел?

КГ: Те са ни наблюдавали и са тук защото … ние се придвижваме в една много високо енергийна част на галактиката, което ще промени плътността на нашата слънчева система и на нашия звезден клъстер.

ДУ: Това е нещо, което те ти казаха, или е нещо, за което в Тайната космическа програма сте имали конкретни доказателства?

КГ: Ние имахме конкретни доказателства за това в космическата програма и сме го изследвали от известно време, но е и нещо, което те ми казаха.

ДУ: О кей, и ако преминем в различна категория на плътност, какво ти казват тези Сини авиани, че ще се случи с човешкия живот, какъвто го познаваме сега?

КГ: Ние ще преминем през едно преживяване на трансформация, което ще промени основно нивото на съзнанието ни.

ДУ: Как ще изглежда това? Ще станем повече психично надарени, ще развием телепатия?

КГ: Има много различни теории. Не са ми казвали, че ще можем това или онова. Не зная дали ще се случи на всички едновременно, или някои духовно еволюирали хора ще започнат да показват по-ранни признаци, докато други ще започнат да ги показват по-късно. Наистина нямам всички отговори.

ДУ: Тогава тези Сини авиани се стремят да ни окажат голяма безкористна помощ, или имат нещо скрито наум? Как да знаем, че можем да им вярваме?

КГ: Те са категорично положително настроени. От това, което зная, съществата от 6-та категория на плътност и нагоре нямат такова нещо като дневен ред, който се опитваме да им припишем. За нашето ниво на мислене, присъщо на 3-та, 4-та категория на плътност, всяко нещо, което правим, има зад себе си някакъв дневен ред. Става въпрос за правене на пари, за манипулиране на хора, за да правят като нас или да мислят като нас … Не можем да проектираме това върху същества с такава висока категория на плътност и да кажем, че те ще действат и мислят като нас. Те са тук с тези гигантски сфери, за да помогнат при обезвреждането на тези огромни цунамита от енергия, които навлизат в Слънчевата ни система, и те обезвреждат тази енергия, за да не получим прекалено много наведнъж и за да ни предоставят повече време да се подготвим.

ДУ: Те какво казват, че ще се случи, ако не използват тези сфери?

КГ: Много хора ще полудеят, ще настане голям хаос.

ДУ: И тъй като спомена за тези сфери, ние какво виждаме? Хората не виждат сфери със своите телескопи.

КГ: Не, не. Те също са от друга категория на плътност и много хора мислят, че това са огромни кораби. Аз съм почти сигурен, след многократните ми пътувания в тези сфери, че те са на едно гигантско макро ниво.

cg6

Тези малки кръгли неща са също гигантски сфери и те също така са живи същества.

ДУ: Какви са тези същества – сфери?

КГ: Това са петте сфери от Съюза на сферите, или Съюза на сферичните същества, които са от по-висока категория на плътност.
ДУ: Значи ти си имал лична среща с тези Сини авиани?

КГ: Да. Моето име е било споменато като една възможност, като делегат, за да участвам в комуникациите между тази група и Съвета на Съюза на Тайната космическа програма, както и да говоря от името на Сините авиани на събранията на тази супер федерация на извънземни, на която съм присъствал като интуитивен емпат,  като тийнейджър, по време на военната си служба. Опитах се да ги убедя да не заемем позицията на делегат на тези срещи. Не обичам да говоря пред публика, имам слаб глас … представих им всички тези извинения защо не трябва да бъда делегат. Представих всички тези извинения, след като бях отведен в една от тези огромни сфери, които се намират в космоса. И аз срещнах този Син авиан на име Ра-Тиър-Ер. И докато се опитвах да го разубедя да не ставам делегат, той се приближи до мен, постави дланта си върху ръката ми и ми предаде по телепатичен път, че трябва да се освободя от всичко отрицателно и да престана да мисля за отрицателни неща. Почувствах допирът му като поръсване с мека пудра върху кожата си. Това бе единственият път, в който ме е докосвал, и той ми каза, че това, което е важно, е посланието.

ДУ: Какво е тяхното послание?

КГ: Посланието им към човечеството  /и това е принципът на много религии/ е, че трябва да започнем повече да обичаме, че трябва да прощаваме на себе си и на другите, и по този начин да спрем колелото на кармата. Трябва да се фокусираме върху това да бъдем повече в услуга на другите в ежедневието си, както и да се фокусираме върху повишаване на вибрацията и съзнанието си.

ДУ: Виждаме много хора, които коментират агресивно различни публикации и твърдят, че елитът на земята желае да ни тласне към единна световна религия. Как можем да знаем, че това не е просто поредната измама, която да ни накара да последваме едни нови господари?

КГ: Това, което те казаха и което съм написал на своята уеб страница, е, че не е нужно никой да сменя своята религия. Тези принципи  са присъщи на всички религии, това не е нещо ново.  Времето, с което разполагаме, е кратко.

cg7

Това трябва да стане. Ние трябва да се фокусираме върху … ако си християнин, мюсюлманин, будист, ти можеш да запазиш религията си.

ДУ: Т.е. те не се представят като един нов господ.

КГ: Абсолютно не. Едно от нещата, което са ми набили в главата, е, да положа всички усилия това да не се превърне в култ или в религия. Не съм запознат с тази история, но те очевидно са се опитвали да направят това три пъти в миналото и всеки път тяхното послание е бивало изкривявано, и хората са го използвали за контрол, и са го превръщали в култове и в религии.

ДУ: Очевидно ние тук само поставяме началото. Това е наистина една удивителна информация и бих искал да кажа, че на лично равнище това потвърждава толкова много неща, които съм изучавал в продължение на толкова много години и съм полагал всички възможни усилия да подкрепя с научни доказателства. Ние имаме още много, за което да разговаряме. Тук едва сме започнали и аз съм наистина щастлив, че ти поиска да направим това и да разкажеш всичко на всеослушание. Аз те поздравявам за твоя кураж и доблест, зная, че имаш две деца и че си отказал шестцифрена заплата, за да можеш да направиш това. Така че за теб то означава наистина нещо много и аз го оценявам високо. Благодаря ти Кори.

КГ: И аз благодаря.