Глава 3.5 Американските избори – eдна перспектива, която предлага надежда и радостно вълнение

© 2018 Превод АТИ

Мили мои приятели,

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите и имам едно кратко, но важно послание, както винаги, чрез моя мил млад приятел, Зингдад.

Сега, след като изборите в Америка са зад гърба ни, ще ви предложа някои мисли, които могат да ви бъдат полезни, без да рискувам външна намеса отвъд това, което ме кара да се чувствам комфортно.

Това, което искам да разберете, е, че този вот, това решение за президентство на Тръмп вместо за президентство на Клинтън, може да бъде резюмирано като „избегната катастрофа”.  

Сега моля, не ме разбирайте погрешно. Аз НЕ казвам, че мистър Тръмп е радетел на Светлината, светец или един идеален и героичен лидер. Той е толкова грешно човешко същество, колкото всеки друг. Той има свои силни и слаби страни, както всеки. Моята перспектива днес не е свързана толкова с това, което Тръмп е… и с това, което не е.  Г-н Тръмп не е лакей на илюминатите Червени щитове. Те направиха всичко, което бе във властта им, за да му попречат да спечели тази надпревара. И докато те работеха трескаво, за да поставят г-жа Клинтън в Белия дом, вниманието им бе отвлечено от някои други техни усилия. И така, ако този път следяхте внимателно световните събития, вместо да се фокусирате единствено върху изборите в САЩ, може би сте забелязали, че в същото време светът се върна от ръба на един Армагедон.

Да, приятели мои, това е истина. Светът препускаше към самоунищожение с една скорост, невиждана от десетилетия. И вината за това категорично е на Червените щитове. Техните стратегии са станали доста откачени, докато се стремят да осъществят своите тайни пророчества. Те наистина се подготвяха да провокират термоядрена война със своите врагове, отборите на Златото и Нефрита, на Русия и Китай. Оставени без надзор, това е, което щяха да ви сервират, във времевата линия на близкото ви бъдеще!

И така, нека повторя: изборният резултат НЕ Е причина за неописуема радост. Не се е случило някой ангел на Светлината да бъде избран за президент. Това обаче определено е причина за една голяма въздишка на облекчение. Червените щитове понесоха едно чувствително поражение. Второто по ред такова поражение след предишното, което бе масираната загуба на вота за Брекзит.

И това е една невероятна стратегическа загуба за тях. Отчасти да, загуба на един президент-пионка, но осъзнаването, че техният контрол върху пресата не им позволява да контролират умовете на хората – поне не на болшинството хора – бе доказано без сянка на съмнение. Сега Червените щитове могат осезателно да почувстват как юздите на контрола се изплъзват от ръцете им!

Това за тях е една масирана загуба на инерция. И последицата е, че техните предсказания този път не се сбъдват. Това ще ги принуди да направят крачка назад и да се прегрупират. Със сигурност те ще се опитат да се надигнат отново. И със сигурност ще се опитат да осъществят отново своите пророчества в някоя бъдеща дата. И това, разбира се, отново ще бъде опит да предизвикат Армагедон. Това обаче със сигурност няма да е скоро. А времевият прозорец на техните възможности се затваря бързо. Времето, през което те все още могат да повлияят на курса на световните събития, е към края си. Задава се една нова свобода.

И така, ние сме постигнали повече от малко глътка свеж въздух. Катастрофата бе избегната. И сега е време вие и аз да се измъкнем от тази политическа кална дупка и да започнем да правим нещо добро. Сега е време да престанем да се преструваме, че политическият процес е най-голямата сила, пред която сме изправени. Защото това не е така! Фактът е, че това е най-слабият вид фалшива власт, която бива използвана, за да ви държи безпомощни.

Има и един много важен момент, който искам да подчертая относно тези избори. Вие трябва да сте прекарали живота си под някоя скала, за да не забележите, че това бяха по-различни избори от всички останали, провеждани някога в Америка. Това бяха далеч най-разделящите, най-агресивните, най-злонамерените и най-мръсните избори. Електоралният процес не само изложи на показ най-дълбоките рани в националната психика, но всъщност ги провокира… и ги задълбочи. От двете страни се разгоря дълбока омраза в опит за втвърдяване на гласовете във всеки от лагерите. Колкото и да е тъжно, това имаше и обратния ефект – да покаже ясно на всеки, който има очи, за да види, че вашето спасение не е свързано с политиката. Че политиките не притежават отговора за вашето изкупление. Нито лично, нито национално, нито глобално. Не зависи от тях да оправят този свят! Това зависи от вас! От вас индивидуално и колективно. И колкото е по-висока вибрационната честота на съзнанието ви, толкова повече ще увеличавате своята сила… стига да знаете как. Притежателите на по-висока категория плътност на съзнанието си, генерират потенциално много повече сила от тези, с по-ниска категория плътност. Така че първо трябва да поработите, за да повишите своето съзнание. След това трябва да си спомните (или да ви бъде припомнено) как да сътворявате своята реалност. И точно това е, което ще правя в следващите си послания, като ви напомня как да сътворявате своята реалност. По този начин вие може да станете съ-творци на един бъдещ свят, който съответства на най-красивите ви мечти относно себе си, човечеството и планетата. И като изявявате своята присъща природа на творци, вие ще повишите своята вибрация. Като повишите своята вибрация, вие ще станете още по-силни творци. И като достигнете по-високи нива на съзнанието си, ще получите достъп до по-мощни средства за преобразяване.

И така, приятели мои. Чака ви едно много вълнуващо пътешествие, стига да пожелаете да го предприемете. Това пътешествие не е за всеки. Не всеки е на стадий от еволюцията на своята душа, когато е готов да се пробуди относно своята природа на творец. Мнозина са се вкопчили в своя статус на жертва. Мнозина се молят за появата на някой по-силен, който да ги избави. Мнозина не са все още способни да прозрат собствената си божествена природа. И така, мнозина ще отхвърлят това послание. И това също е така, както трябва да бъде. Всеки изпълнява подходящата за него роля. Това послание обаче не е за тези, които са се вкопчили в своето съзнание на жертви от трета категория плътност. Тези послания са за вас, пробуждащите се души. За вас, носителите на Светлината и работниците на Светлината. За вас, родените на други звезди и земни ангели.

Искам да отнесете от това кратко послание идеята, че това всъщност е един велик момент. Независимо какво мислите за г-н Тръмп или за г-жа Клинтън. Защото действително не става въпрос за която и да е от тези две личности. Това е едно много нужно поражение на военната машина на Червените щитове. Те бяха победени, преди да е направен и един изстрел. И сега ние можем да се развиваме напред, за да предизвикаме една наистина велика промяна на планетата и на човечеството.

С това, аз ви оставям.

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите и разговарях с вас чрез Зингдад.