Антарктика: Процесът на Разкритието – 91-ви епизод, 21-ви февруари, 2017 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Блгодаря ти.

ДУ: В предаването, в което обсъждахме последните събития, бяхме достигнали до момента, в който тъмната принцеса от подземния свят, Марра, се бе материлизирала в твоята стая, беше се държала много саркастично, все едно че напълно е владяла ситуацията, след което е била телепортирана от Аншар и обездвижена, но в същото време те са те предупредили, нали така? Те са ти казали, че могат да се появят други като нея.

КГ: Те заявиха, че някои от нейните хора ще дойдат да я потърсят

image001

image002

ДУ: О кей. Което означава, че те може също така да те посетят и ще трябва да се защитаваш.

КГ: Точно така.

ДУ: Нека видим какво се случва след това.

КГ: Разбира се. За целите на протокола – оттогава никой от хората на Марра не се е появявал пред мен.

ДУ: О кей.

КГ: Настъпи определено затишие.

image003

Оттогава повечето ми преживявания са били с Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс.

image004

Те ме отведоха няколко пъти и по време на срещите двамата военни, които ми помагаха да се кача и да сляза от кораба, не ми казаха нищо.

ДУ: Това означава ли, че не ти е било позволено да задаваш въпроси?

КГ: Никакви въпроси. Аз просто седях и слушах. Те ми даваха допълнителна информация относно Антарктика – какво е било открито там, как е било обработвано, как планират да го представят на човечеството на етапи. Също така имах срещи с този, когото наричаме Зигмунд – командира. Той също сподели интересна информация с мен, част от която даже не мога да обсъждам, защото е свързана с предстоящи срещи, които ще имам – по-скоро земни такива.

ДУ: О кей. Имал ли си също така срещи с Аншар? Ако да, какво е същественото около тях?

КГ: Имах редица срещи с Аншар. В много от тях Каари ме подготвяше за предстоящи мои срещи на Земята, за да не бъда много нервен. Аз съм доста неспокоен. Тя ми обясняваше, че ще ми помага в този процес, че ще ми подава информация, която аз ще трябва да предавам.

Също така веднъж Аншар ме отведоха в Антарктика.

ДУ: О кей, когато за последен път говорихме в това предаване, обсъждахме това, че в Антарктика се случват интересни неща, но така и не достигнахме до голямото нещо, което ти ми спестяваше. Ти не ми го каза нито в частен разговор, нито в предаването.

Това е моментът, в който започва нашето предаване Ендшпил – 2. Така че каква е информацията, която ти получаваше в продължение на месеци и за която не можеше да говориш в това предаване, и която сега вече можем да обсъдим? Какво се случва в Антарктика?

КГ: Според хората на Зигмунд и според самия Зигмунд, там са направили големи открития. През 1939 г., германската експедиция в Антарктика е открила големи каменни плочи с древни надписи по тях и са им направили няколко снимки. След което са провели няколко тайни експедиции.

ДУ: Значи има неща, които биха ни напомнили за Стоунхендж, или за пирамидите, или нещо подобно?

КГ: По-скоро нещо като Пума пунку*), неща които са наистина разрушени и разпръснати.

*) Пума пунку –  монументален комплекс, намиращ се на 72 km западно от Ла Пас в Боливия. – Бел. прев.

ДУ: О кей.

КГ: Значи, след като германците са открили това, те не са започнали да правят разкопки и то не по археологични причини, а са започнали да разчистват определени пространства, за да ги използват. Те са открили в някои пещери артефакти на древни цивилизации, които просто са изнесли, след което са пренесли там своите военни съоръжения и са създали свои бази.

image005

Така че в началото те реално не са се интересували от археология, което не звучи много типично за нацистите, тъй като те са преравяли Азия в търсене на определени …

ДУ: Особено групи като Черното слънце и Врил, които изглежда са били силно заинтересовани от древната история.

КГ: Правилно. Изглежда, че мисията им е била да построят бързо тази база. Това е било основното им задъл…

ДУ: Ами часовникът им е цъкал и те са знаели, че няма да успеят във Втората световна война.

КГ: Точно така. Така че те са правили някакви разкопки тук и там през десетилетията, докато са започнали да работят заедно с американците, с Военнопромишления комплекс. Те са правили разкопки през 50-те и 60-те години на миналия век.

И от около 2002 г. са започнали да карат там професори и археолози от университетите. Това са хора, известни в академичните среди. И на тези хора е било казано, че това са археологически разкопки, които до днес продължават вече 14 години, за които те не могат да кажат на никого.

Било им е обещано, че в един момент ще ги изправят пред пресата и ще им бъде позволено да правят съобщения и да представят пред човечеството документацията, която са събрали.

ДУ: И едно от поразителните неща бе, че ти бяха казали, че двамата с теб трябва да публикуваме материала Ендшпил-2 възможно най-бързо.

КГ: Да.

ДУ: И два часа след като нашата публикация се появи, таблоиди като Мирър и Сън започват да повтарят същите неща.

И на следващия ден, след като публикувахме допълнителната информация, един от тези таблоиди, мисля, че беше Мирър, всъщност заяви, че е имало екип от учени, които са били на Антарктида от 2002 г., което ти вече ми бе съобщил по телефона.

Аз не бях запомнил да го включа в публикацията, но ти вече ми бе казал това.

КГ: Точно така.

ДУ: И после това се появява в този проклет таблоид. Това за мен бе толкова удивително – публичното потвърждение на тези неща.

КГ: Точно така. Беше ни казано, че (лошите) ще ни закопаят, ако не публикуваме информацията незабавно.

ДУ: Така че преди това да излезе на бял свят, на теб ти бе казано, че тези хора са работили там от 2002 г. насам.

КГ: Да, и това, което те са открили там, направо ми взе ума. Те са открили древна технология, която … Те са открили космически кораби, които са били разграбени с цел изграждане на една нова цивилизация, градове и т.н.

Те са открили цели области с лаборатории за генетични експерименти, които генетични опити очевидно са излезли извън контрол в ръцете на тези Пре-адамити.

Открити са всякакви видове човеци, даже човеци с опашки, с къси тела, с високи тела, наред с тези Пре-адамити, които са замръзнали шоково някъде преди 55-60,000 години.

ДУ: Какво е това Пре-адамит?

КГ: Група извънземни, които някога са населявали Марс и Малдек, след което са станали катастрофи, предизвикани предимно от самите тях, и война …

ДУ: Това се е случило преди половин милион години.

КГ: Точно така. Преди половин милион години. След това те са се оказали на Луната за известен период от време.

След което по някакъв начин са били прогонени от Луната. Били са нападнати, след което са побягнали, но корабите им са били твърде повредени, за да напуснат Слънчевата система, или за да достигнат до друга планета.

И тъй като се е наложило да катастрофират, кацайки на Земята, те решили да отидат на този континент, където е имало все още действащи технологии на Древната раса Основатели, които технологии са били …

ДУ: За колко стари технологии говорим в момента?

КГ: Според информацията, която получих – 1.8 милиарда години.

ДУ: Какво имаш предвид под технологии?

КГ: Те са имали само технологията на тези свои три кораба. Това е всичката технология, която са имали.

Така че след като са катастрофирали на Земята, те е трябвало да ограбят и приспособят за свои нужди технологиите на тези древни космически кораби, които са открили в Антарктика. Три от откритите от тях кораби са били много големи. Това са били кораби-майки. Наричали са ги Нина, Пинта и Санта Мария.

ДУ: Нека бъдем наясно, не че има някаква действителна връзка с имената, но просто трите кораба на Колумб са се казвали Нина, Пинта и Санта Мария. Така че това звучи като някаква шега. Три кораба-майки катастрофирали на този континент.

КГ: Точно така.

ДУ: И искам да подчертая, че това бе една от абсолютно удивителните подробности, която ме накара да попитам Пит Питърсън по телефона: „Знаеш ли нещо за Антарктика?”

И той ми каза: „Те ще съобщят, че са открили един кораб-майка”. Той знаеше само за един кораб-майка широк 48 километра (30 мили), предимно с кръгла форма, открит под леда.

КГ: Точно така. И дотук са разкрили само една област, голяма колкото един океански лайнер. Правейки това обаче, те са получили достъп до един от тези кораби.

И те са влезли вътре, летели са с корабите, които са били вътре, проучвали са …

ДУ: Стоп, стоп, стоп! Те са влезли в този широк 48 км. кораб-майка и са открили други по-малки космически кораби вътре в него?

КГ: Да.

ДУ: И са могле да летят с тези кораби?

КГ: Да.

ДУ: Вътре в кораба-майка, както и извън него?

КГ: Извън него. Даже извън нашата атмосфера. Те са открили няколко различни типове кораби, един от които е бил много богато украсен и е бил с формата на ступа.
image006ДУ: Като тибетските ступи, които виждаме толкова често?

КГ: Правилно. И те са ги наричали вимани (vimanas)

ДУ: Наистина?!

КГ: В Тайната космическа програма са ги наричали вимани. Дали са такива, или не, аз не зная.

Те обаче са били само за превозване на царските особи. Те са били различни от останалите кораби. Те са били много богато украсени и са имали злато по себе си.

ДУ: И ти каза, че съществата в тези кораби са били Пре-адамити. Можеш ли да ни ги опишеш?

КГ: Да. 3-4 метра високи, с удължени черепи. Телата им били много слаби.

image007

ДУ: Като Ехнатон, Нефертити и техните деца, като Меритатен.

image008

КГ: Точно така. И мъжете имали отпуснати гърди.

ДУ: Какъв е бил цветът на кожата им?

КГ: Трудно да се каже, защото това е бил огромен катаклизъм. По кожата им имало големи тъмни петна. Те са били през всичкото време под леда. Телата им са били запазени, като тези, които виждаме по филмите, които може да бъдат реанимирани.

И биолозите са изследвали тези тела, и са стигнали до извода, че очевидно тези същества са се развивали в условия, много по-различни от нашите – по-ниско налягане и по-ниска гравитация.

ДУ: Кой мислиш, или кой са ти казали, че ги е нападнал, когато са се добрали до Антарктика?

КГ: Очевидно тези Пре-адамити са били в конфликт с Рептилите за известно време. Те казаха, че самите Пре-адамити съвсем не са били добри хора, но са били в конфликт с Рептилите и всъщност са ги държали под контрол тук на Земята по времето, когато са катастрофирали тук.

Имало е и един-два други по-малки катаклизми, при които те са изгубили силата си, а Рептилите винаги откриват възможност да нападнат обратно при проява на слабост.

ДУ: Тогава изглежда, че войните между Пре-адамитите и Рептилите са започнали още от момента на появяването на Пре-адамитите на Земята.

КГ: Точно така.

ДУ: О кей.

КГ: Обаче, след възникването на тези катаклизми на Земята, Пре-адамитите и Рептилите са сключили нещо като договор. След този момент Рептилите са придобили контрол върху Антарктика и Пре-адамитите са изгубили възможност да се доберат до древните технологии, до библиотеките и всичко, което се е намирало там.

ДУ: Разбирам.

КГ: Хората, оцелели след катаклизмите, са били предимно резултат от генетични експерименти. Те са създали хибриди между себе си и местните жители – човеци на Земята, защото организмът им не се е справял добре със земните условия.

Имало е една група Пре-адамити, която се е оказала в Централна Америка, друга в Южна Америка, съвсем различна кръвна група, кралски особи – в Азия и в Европа.

ДУ: Искам да направя връзка с Библията, защото има една от свещените книги, която датира от същото време, когато Книгата на Енох е била премахната от Библията, но тя е спомената от Исус. Тя е спомената от различни хора от тази епоха като един много високо почитан текст.

И там са описани 200 паднали ангели, катастрофирали на Земята, които са били великани и които са станали канибали, враждебни спрямо земното население, и те в крайна сметка са били осъдени и унищожени в един голям потоп.

Изглежда, че тук говорим за същото нещо. Така че каква е връзката с Книгата на Енох?

image009

КГ: Има такава връзка и информацията, която получих, бе, че Пре-адамитите са …  са участвали в големия експеримент.

На първо място, те не е трябвало да бъдат тук и да живеят открито между нас. На второ място, те са били … Тези други 22 генетични експеримента, които тези раси от генетични фермери са провеждали тук на Земята … тази група на Пре-адамитите започнала да се намесва в тези експерименти. И е трябвало това да бъде прекратено.

ДУ: В случай че някой от зрителите не е гледал тези предишни епизоди, ти вече разказа, че когато тази защитна мрежа, изградена от Древната раса Основатели е била разрушена преди 500,000 години, след експлодирането на планетата Малдек и превръщането й в Астероидния пояс, точно тогава са се появили тези извънземни раси, генетични фермери, които са започнали веднага да събират ДНК от галактиката и да я смесват със земната ДНК.

КГ: Да. И когато сме изследвали все повече от руините там долу в Антарктида, ние сме се натъкнали на помещения, които са били … Имало е серии коридори, подредени подобно на електронна платка. Били са изградени от сплав на мед и злато със странни изображения, но не са били предназначени за преминаване на хора, а по-скоро за ченълинг на големи количества енергия.

Недалече от това място са открили генетични лаборатории с различни видове същества в различни стадии от развитието си.

И аз установих, че тези експерименти са били отчасти технологични, отчасти биологични. Така например те са създавали една зигота или нещо подобно, имплантирали са я в друго човешко или животинско тяло, оставяли са я да се развие и след това са я инкубирали.

Те не са разполагали с цялата своя технология. Те са били в режим на оцеляване от момента на приземяването си тук.

Наложило се е да плячкосат технологията от тези кораби-майки. Имало е цели области в корабите, които просто са били оголени.

ДУ: Ако те са се оказали в капан тук на Земята, тъй като са катастрофирали при приземяването си … ти казваш обаче, че след това те са открили кораби вътре в тези големи кораби-майки, с които са могли да летят. Това не означава ли, че те са можели да напуснат Земята и да отидат, където пожелаят на друго място?

КГ: Да, те са могли да летят вътре в корабите майки, но … всичко, което са притежавали, останоло от цивилизацията им, е било това, което са пренесли при приземяването си тук. И тези кораби, които са открили, не са били такива, с които са могли да пътуват на големи разстояния. Те не са могли да ги използват извън Слънчевата система.

При наличието на Рептилите, те са се оказали във враждебна атмосфера. Били са малко на брой и в неизгодна тактическа ситуация.

ДУ: Значи на теория те са могли да посещават луни на Юпитер, на Сатурн и подобни места, но не са имали гориво за дълги разстояния, така да се каже, или каквото там им е било нужно, за да напуснат в действителност Слънчевата система?

КГ: Правилно. Точно така. И по онова време космосът е бил доста враждебно място. Те не са искали да рискуват малкото превозни средства, с които са разполагали, за пътуване до Юпитер например.

Тази цивилизация обаче е контролирала цялата планета. С малкото ресурси, с които са разполагали, те са могли да контролират планетата.

След настъпването на този последен катаклизъм, никой от оцелелите Пре-адамити вече не е имал достъп до откритите от тях технологии.

Така че ние споменахме групата Пре-адамити, която е живяла в Азия. Имало е и други групи, живели в Централна Америка и в Южна Америка, които повече не са могли да комуникират и да общуват. Те са се оказали разделени.

ДУ: След прословутата катастрофа с Атлантида, за която обикновено си мислим.

КГ: Точно така. И винаги е имало някакъв вид конкуренция между тези две кръвни групи, даже и преди катаклизма. 

Цялата кръвна линия на тези Илюминати или престъпни групировки, те проследяват своите кръвни линии до въпросните Пре-адамити.

ДУ: Значи в Книгата на Енох те описват тази група като падналите ангели.

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Значи според теб тези Пре-адамити с удължените черепи, това е историята с падналите ангели.

КГ: Да, това е историята с падналите ангели.

ДУ: Къде виждаш развитието на тази култура на Пре-адамитите? Къде са се скрили в америките след тази катастрофа?

КГ: Те са установили повечето свои анклави в Централна и Южна Америка. Имало е и други техни убежища, разрушени в резултат от катастрофата.

Имало е огромни катастрофи, които буквално са втечнили земята и много от масивните постройки просто са потънали в земята.

Те са управлявали полушарието. Те са смесвали генетиката си с някои от коренните жители на Централна и Южна Америка. Ето защо имаме същества с удължени черепи с различен цвят на кожата, но с различен генетичен микс.

След катаклизма те са смесвали генетиката си с каквато група от коренното население са се оказали в съседство.

И ако се върнем към религията на Илюминатите, която е основана на много от нещата, извършени от тези Пре-адамити, сега може да видиш защо всички тези интересни хора са пътували в последно време до Антарктика, в това число и Джон Кери в деня на изборите.

image010

ДУ: Ясно.

КГ: Даже и членове на кралското семейство са ходили там.

image011

ДУ: Нека сега поговорим за интересните неща, които са открили в тези огромни кораби-майки. Можеш ли да опишеш някои от тях?

КГ: Имало е определен брой същества, които са се намирали в неподвижно състояние. Според информацията, която получих, оцелелите Пре-адамити, кръвната линия първоначално пристигнала от друга планета, са поставили себе си в неподвижно състоние, подобно на летаргия, преди настъпването на този катаклизъм преди около 12,800 години.

Те все още не са ги извели от това състояние. В момента се опитват да решат какво да направят с тях.

Друго интересно нещо – имаме тези археолози и хора от различни университети, които работят там и правят разкопки, и документират всичко това. В същото време престъпните групировки, които управляват този процес, са използвали тези огромни електромагнитни подводници, за които споменах по-рано, за да натоварят много от археологическите находки, открити при други разкопки на други места по света, които са държали в тайна от човечеството в огромни складове.  

Те са пренесли някои от тези артефакти в Антарктика и са ги поставили на мястото на тези големи разкопки, извършвани в последно време там и които имат намерение да оповестят публично.

Също така те са отстранявали от разкопките в Антарктида всички същества, които не приличат на човеци. Също така много от човешките тела, открити там, не са изглеждали като тела на роби. Те са имали туники със златни нишки, втъкани в тях. Те са приличали на кралски особи.

Така че те планират да ни представят една санирана версия на Разкритие, и след това в течение на времето да ни разкриват малко по малко Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс.

И в един момент да кажат: „О, между другото, ние имаме тази доста напреднала Тайна космическа програма и докато сме посещавали други планети, ние сме открили руини, които много приличат на тези, които открихме в Антарктика”.

Те ще ни пускат информация на порции в продължение на десетилетия и няма да ни кажат веднага за корабите, които са открили, както и за усъвършенстваните технологии и за извънземните.

Те крият определени артефакти, за да поддържат своята версия за Земята … според която имаме само 6,000-годишна цивилизация …

ДУ: И ти твърдиш, че те в действителност откриват там в момента тези генетични останки?

КГ: Точно така. И много от хората, такива като нас, които са открити под леда … те очевидно са били поразени от някаква огромна вълна, която шоково ги е замразила …

ДУ: Океанска вълна.

КГ: Да, океанска вълна. И те говореха за много от тези тела, наричаха ги „леден Помпей” поради положенията, в които са ги открили, някои тела прегърнати, подобно на откритите в Помпей.

ДУ: Можеш ли да опишеш какво лично ти си видял? Очевидно ти не си могъл да задаваш въпроси, но какво лично си видял от нещата, които описваш?

КГ: Аз бях отведен в Антарктика от хората на Аншар в един от техните кораби с форма на яйце. Гонзалес бе също заедно с нас.

image012

И когато кацнахме там, Гонзалес носеше нещо, което изглеждаше като нашите военни раници.

ДУ: О кей.

КГ: И той извади нещо като инструмент за вземане на проби, снабден с малка камера.

image013

И той отиваше до всяко едно от тези тела и струва ми се правеше снимка или видео, след което мушкаше инструмента, подобен на игла, в тялото, завърташе го, изваждаше го, след което слагаше взетата проба в едни малки пластмасови епруветки, които поставяше обратно в раницата си.

ДУ: И когато казваш „тези тела”, ти имаш предвид гигантите Пре-адамити?

КГ: Телата на Пре-адамитите. Имаше също така и едни хибриди в утробни пози, един човек с много късо тяло с опашка в замръзнало положение. Така че Гонзалес вземаше генетични проби.

А непосредствено преди това хората от Вътрешната Земя ни преведоха през една стена, където още не бяха извършени разкопки. Това представляваше нещо като голям каменен отломък, който стърчеше от леда и снега.

image014

Това бе близо до мястото на провеждане на разкопките, където имаше прожектори поставени на високи стълбове, със светлини насочени надолу, където те копаеха.

image015

Преведоха ни право през леда и през този каменен блок и ние се озовахме в една осветена стая.

image016

Тази стая бе пълна със свитъци, книги. Това бе очевидно библиотека.

Двете същества от Вътрешната Земя отидоха до едно конкретно място, все едно че знаеха предварително точно къде да отидат, отвориха една голяма сгъваема кутия и започнаха да изваждат тези метални свитъци и да ги поставят в кутията. Те ги вземаха със себе си. И на тези метални свитъци бяха изписани символи, вероятно с лазер.

Те вземаха със себе си тези свитъци, преди да бъдат открити от хората, извършващи разкопките.

Все още не зная какво имаше на тези свитъци и какво бе значението им, но когато си тръгнахме, те ги отнесоха на кораба.

ДУ: Благодаря ти, Кори. Искам да благодаря и на вас, които ни гледахте, за това,  че ни подкрепяте тук, в Гая, в нашите усилия по пътя на Пълното Разкритие. Благодаря ви, че бяхте с нас.