Въпроси на зрителите – Част 13: Едно ново бъдеще за човечеството – 151 епизод, 15 май, 2018 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд

 (с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук съм с Кори Гууд и ние имахме толкова много разговори и въпроси, възникнали по повод удивителните последни новини на Кори, съобщени в последните епизоди, че решихме да отговорим на вашите въпроси в отделен епизод, поради големия им брой.

И така, Кори, добре дошъл отново в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: Първият въпрос е: „Би ли пояснил предимствата и недостатъците от отстраняването на външната бариера на Слънчевата система? Това означава ли  например, че същества като Драко могат свободно да преминават през нея в двете посоки?

КГ: Да, казаха ми, че с премахването на бариерата системата от портали е станала напълно отворена и че съществата могат да преминават в двете посоки през тази система, но че в същото време тя ще бъде много строго контролирана.

1_portal_and_craft_5e2adfa1e03ebf54781f6c7b83186217_1600x0

Те могат да проследяват електрическия обратен сигнал, който  съпровожда преместването на всеки обект между всеки две точки в космоса и по този начин да проследяват неговото движение.

2_corey_goode_f5b306264de0924efbcb57db5622862c_1600x0

Те казаха също така, че който все пак успее да избяга през системата от портали, ще остане беглец през останалата част от живота си, защото за отрицателно настроените групи вече няма да има място, на което да могат да се укрият.

ДУ: Ти бе споменал преди, че Драко имат един голям енклав в нашата Слънчева система. Тогава това, че те ще се окажат затворници тук след очакваното слънчево изригване, ще бъде ли голямо поражение за тях?

КГ: Ами още преди слънчевото изригване, всички те ще преминат в състояние на летаргия или ще се изолират в една от тези времеви капсули където се крият, докато тази енергия премине през Слънчевата ни система в продължение на повече от хиляда години. След това те предвиждат да се завърнат отново и да възвърнат своето господство. НАШЕ задължение обаче ще бъде, да ги изкореним след възникването на слънчевото изригване.

ДУ: О кей. Ето и следващия въпрос: „Зигмунд се обръща към теб с думите:  ‘Интуитивен емпат, по дяволите!’. Мисля, че с тези си думи той е искал да каже, че ти не си никакъв интуитивен емпат. Би ли пояснил какво е имал предвид Зигмунд с тези си думи?”

КГ: Да, той определено имаше предвид, че моята интуиция се е оказала погрешна.

ДУ: Дали той е искал да каже, че според него интуитивните емпати са тези, които имат удивителната способност да отгатват винаги правилно?

КГ: Да. Той по същество бе останал с впечатлението, че хората с подобни психически способности би трябвало да знаят всичко. В същото време има причина те да използват трима от нас в дадена ситуация, за да засичаме информацията от три страни. Това е защото никой от нас, даже и когато способностите ни са усилени с помощта на тези серуми, не е точен в 100% от случаите.

ДУ: Следващ въпрос: „В крайна сметка Драко са просто пионки  в ръцете на изкуствения интелект, който ги манипулира. Следователно, ако изкуственият интелект е отговорен за всичко това, а той все още няма да е победен след поражението на Драко, тогава как можем да знаем, че ние няма просто да станем роби на изкуствения интелект?”

КГ: Част от този процес предполага, че когато настъпят слънчевите изригвания, след като Слънцето излезе от своя слънчев минимум, в който се намира в момента и който продължава около 11 години, това ще бъде толкова зрелищно, че ще има редица… Също така, докато продължава този минимум, ще има редица изригвания, някои от които вече са се случили.

И тази серия от слънчеви изригванияа ще подейства подобно на електромагнитен шок за изкуствения интелект. Всички технологии, които той населява ще бъдат разрушени и неговият сигнал няма да може да проникне в нашата област на космоса, поради тази енергия излъчвана от Слънцето и отразявана от космическата (енергийна) мрежа.

ДУ: Как можем да избегнем унищожението си в резултат от загубата на нашите технологии, ако това се случи?

КГ: Това ще бъдат трудни времена. Хората ще бъдат… Ще има загуба на човешки живот. Ще се случат някои лоши неща, но това ще продължи до момента, в който много от тези цивилизации бегълци ще ни се притекат на помощ и те ще видят в това възможност да предоставят на всеки жител на планетата ни всички свои напреднали технологии по едно и също време, а не само да ги дадат на някои отделни избрани страни.

ДУ:  Има ли устойчиви на радиация технологии, които ще могат да издържат на това слънчево изригване и ще продължат да работят след него?

КГ: Те мислят, че някои от технологиите им са защитени достатъчно, но според това което са ми казали, независимо колко надълбоко в земята се намират тези технологии, слънчевото изригване ще проникне навсякъде.

ДУ: Но те мислят, че след като това се случи, те ще могат да предложат технологии, които ще можем да използваме.

КГ: Да.

ДУ: Интересно. По този повод в момента у мен възниква следният въпрос: „Ако слънчевото изригване, след около 10 или 11 години, унищожи по същество изкуствения интелект, както ти каза, какво би попречило на изкуствения интелект моментално да се привърже към тези фотони, които, както ти каза, съдържат в себе си изкуствен интелект?”

КГ: След хиляда години, този сигнал ще се завърне в нашата Слънчева система. До тогава ние ще сме развили различен тип технологии, ще бъдем наясно с тази заплаха, и ще бъдем в състояние да я предотвратим.

ДУ: Значи по същество, това е навсякъде, но ние сме просто… Това наподобява имунна система, която се самообучава как да развие антитела, за да се защитава.

КГ: Точно така. Сигналът на изкуствения интелект е излъчван от много различни галактики навсякъде около нас. От него не можеш да се скриеш.

ДУ: Следващият въпрос е: „Уилям Томпкинс ни призоваваше да се ангажираме. Как мислиш, че трябва да се ангажираме ако искаме да победим Драко и да излекуваме нашето общество?”

КГ: Това в голяма степен е личен въпрос за всеки индивид. Всеки от нас трябва да положи усилия за да е сигурен, че няма кармични натоварвания. И ние трябва да започнем да фокусираме своето намерение, или своето съвместно съзидателно съзнание, върху положителен краен резултат.  Колкото повече от нас положат такива усилия, толкова по-лесно ще постигнем този краен резултат.

В този момент наблюдаваме това, което Тиър-Ер нарече Голямото пробуждане, да се случва на нашата планета.

ДУ: „Фокусиране на намерението” е твърде общ термин. Можеш ли да бъдеш малко по-конкретен как би изглеждало едно „фокусирано намерение”?

КГ: Това е толкова просто, колкото изглежда. Фокусиране на твоето намерение и енергия – мисловна енергия – върху едно положително бъдеще за човечеството.

Тайната на тяхната черна магия е в това да ни поднасят различни ужастни идеи относно катаклизми и други бедствия, които ще ни сполетят. Те бомбардират с това съзнанието ни и в много случаи това което се случва го причиняваме самите ние с творческото си съвместно съзнание. Нас ни манипулират.

ДУ: Значи в определен смисъл, ние имаме възможност да насочваме събитията в желана от нас посока.

КГ: Ние винаги сме имали тази колективна способност. Просто са ни държали в неведение спрямо нея.

ДУ: Тогава защо Драко изглеждат толкова непобедими в това, което правят? Ако те правят само това, което ние им позволим, защо те са били толкова успешни?

КГ: Защото ние сме им го позволявали. Ние сме им давали нещо като негласно позволение, като не сме се съпротивлявали и като сме позволявали да бъдем манипулирани.

ДУ: Ако Сините авиани са ти казали, че ние трябва да се изправим на крака, те бяха ли малко по-конкретни относно това, което са имали предвид?

КГ: Да. Това означава, че ние сме били програмирани като (биологичен) вид да чакаме някой или нещо да дойде и да ни спаси. Това е част от програмирането, което ни държи в неведение относно колективните ни творчески способности.

След като веднъж осъзнаем тези свои способности, ние ще си дадем сметка, че не ни е нужен спасител. Ние сме този (спасител), когото сме очаквали.

ДУ: Много интересно. Ето и следващия въпрос: „За да се отървем от Рептилите, трябва ли да чакаме настъпването на слънчевото изригване?”

КГ: Да. За да изкореним и последния от тях, да, защото тогава те ще се оттеглят в състояние на летаргия и няма да могат да излязат от това си състояние поради появилите се енергии. За тях те ще бъдат унищожителни. Няма да могат да ги понесат. Това е като да стреляш риба в аквариум, така са ми го описали.

ДУ: Следващ въпрос: „Ти буквално каза, че космическото семейство на човечеството ще пристигне и ще ни помогне да се издигнем до следващото ниво на човешката еволюция. Би ли конкретизирал какво представлява това космическо семейство? Кое е следващото ниво на развитието ни?”

КГ: Космическите ни братовчеди са нашето семейство. Това са човешки същества, които приличат почти напълно на нас и които вече са преминали през този процес.  Това, което ще се случи, е, че след пълното разпускане на Супер федерациаята в сегашния й вид, те ще поканят жителите на тези местни 52 звездни клъстера да взаимодействат с нас и да ни помогнат със съвети, докато преминаваме през останалата част от този процес.

ДУ: Във въпроса се споменава и за генетично израстване, наред с духовното израстване. Как космическото семейство би ни помогнало в генетичното ни развитие?

КГ: Те ще ни помогнат да вземем под свой контрол собствената си генетична програма.  Какво ще включва това, аз не зная. Аз обаче получих информация, че след като човечеството разбере, че ИМА действаща генетична програма и че ние сме част от нея, ние по някакъв начин ще възстанем. Ще бъдем изключително смутени от този факт.

Знаеш ли, ние всички се мислим за едни красиви независими същества. Как тогава ще съвместим това с факта, че сме просто едни лабораторни мишки за едни по-високо развити същества?  Ще възникне проблем с така наречения когнитивен дисонанс. Това ще бъде един труден процес.

ДУ: О кей. Следващият въпрос е: „Какъв е характера на обучението, през което преминаваме по време на сън? Дали това прилича все едно че сме в класни стаи в училище, или е нещо по-символично по природа? Как по-точно протича това обучение по време на сън?”

КГ: Ами според това, което са ми казали, определен брой хора се срещат духовно на едно и също място в условия подобни на класна стая и понякога аз бивам използван като аватар, за да ги обучавам. Хора казват, че ме виждат непрекъснато в сънищата си в подобни условия. Има такива сведения.

Аз наистина нямам никакви спомени за такова нещо. Вероятно те използват като аватар Висшия ми разум, или нещо подобно.

Това което обаче открих от Сините авиани, е, че ние НАИСТИНА извършваме тази работа по време на сън и помагаме при обучението на хора. Това е някаква дейност на духовно ниво.

ДУ: Значи в някои случаи се провеждат класни занатия?

КГ: Точно така. Хората възприемат това духовно събитие като протичащо в условията на класна стая.  Те виждат… Висшият им разум им представя това като седнали в една класна стая.

В действителност не зная как точно изглежда това в духовен план.

ДУ: Намирам за интересно това, Кори, че в Закона за Единството един от най-често използваните термини за обозначаване на Възнесението е „дипломиране”. Аз самият съм имал много, много такива сънища за церемония по дипломиране. Мислиш ли, че тези сънища за дипломиране може да са част от тези идеи за обучение в условията на класна стая?

КГ: Възможно е, но дипломирането през което ще преминем е едно много по-голямо събитие. Това е така нареченото Велико Пробуждане.

ДУ: Разбирам. Сега имаме въпрос относно галактическата търговия с роби.

„При положение, че човечеството е било търгувано толкова мащабно в тази галактическа търговия с роби, дали следващата голяма стъпка в битката на доброто със злото ще бъде войната срещу робството? И дали хората, които са били отвлечени от тук ще бъдат върнати по домовете им?”

КГ: Да. Ние вече виждаме една голяма война срещу трафика на хора.

ДУ: Точно тук на Земята.

КГ: На Земята.

ДУ: Да.

КГ:  Да, това което се случва на Земята… Трафикът на хора е много голям. Той просто не се е променил през хилядолетията, през които си мислим, че сме еволюирали. Останал си е все същия.

Обаче една голяма част, над един милион души годишно, които са част от тази търговия с роби, отиват извън планетата.

И както сме описали, те биват търгувани по много, много различни поводи.

Това, което се случва от известно време, е, че има оперативни служители, членове на Съюза на Тайната космическа рограма, които се намесват в този процес. Аз бях един от тях и помогнах при поставянето на проследяващи маркери на тези жертви преди изпращането им.

И от време на време, някои от тях са били спасявани, след което са били отвеждани на тази планета контролирана от маите, която е по същество една планета-лечебница, за да бъдат лекувани. Така че това вече се е случвало.

Това което са ми казали, е, че това ще започне да се случва масово. Те ще отидат и ще открият… ще има милиони хора, които са били изтъргувани и които ще бъдат спасени и отведени за няколко години на тази планета, за да бъдат излекувани. Всичката нанесена им травма ще бъде излекувана.

И след като достигнат определена степен в лечението си, те ще бъдат реинтегрирани с хората на Земята.

Докато протича този процес, хората на Зимята ще бъдат известени, че техните близки са в тази програма, за да бъдат излекувани.

ДУ: О кей, следващият въпрос е:  „Ти спомена, че си видял човек в Лунния оперативен център с емблема на НАСА и това е нещо, което не сме чували досега от теб в Космическо разкритие. Би ли пояснил какво предполага това, че някой от тази предполагаемо елементарна програма на НАСА участва в нещо много по-мащабно?”

КГ: В последно време двамата с Емери Смит разговаряхме… има една космическа програма на ВВС и училище за астронавти, където обучават астронавти. Това се намира някъде около Големите езера.

И има дузини от тези астронавти и те са тези, които служат в космическата станция на  Военнопромишления комплекс и пилотират тези триъгълни космически кораби, които я обслужват.

ДУ: Точно така.

КГ: Така че вероятно те имат достъп до Лунния оперативен център № 2. И този Лунен оперативен център е единственият, който им е известен.

3_loc_bravo_f6d4fdcfa7595731b9200ad2c68fea12_1600x0

Те подхождат към нея от напълно различен път, защото ние сме…Това което ни казаха не можехме да обсъждаме с учените, особено след като току що бяхме посетили Лунния оперативен център № 1.

4_loc_alpha_9527b19978489786e3bafe1ea3be4a9a_1600x0

ДУ: Разбирам. Емери Смит бе споменал за този таен клон на НАСА. Какъв мислиш, че е размера и обхвата на този таен клон, сравнен с известната на широката публика НАСА?

КГ: Ами, когато знаех… мина много време, откакто бях информиран за това, повече от десетилетие. По онова време в тази програма имаше около няколко дузини астронавти.

ДУ: О кей. Сега имаме друг въпрос относно НАСА: „Дали присъствието на НАСА в Лунния оперативен център е било скривано от нас поради политически фактори свързани с извънземните? Дали това присъствие е нещо случило се наскоро? Дали престъпните групировки просто не са подхвърлили на НАСА един кокъл, за да ги накарат да се почувстват по-добре относно това, с което се занимават?”

КГ: Ами, това е военният клон на НАСА, не този който се занимава с връзки с обществеността и който ни е известен.

ДУ: Точно така.

КГ: Този военен клон на НАСА струва ми се, е получил достъп до Лунния оперативен център преди доста време. Те просто не знаят за другите два центъра. Те мислят, че посещават единствения Лунен оперативен център.

ДУ: Интересно.

КГ: Точно както аз говорих за Лунния оперативен център № 1 като за единствен, защото нямах представа за съществуването на другите два.

ДУ: Мислиш ли, че тази тайна част на НАСА знае за Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс?

КГ: Те са част от тази програма.

ДУ: Част от нея. О кей. Значи това е просто едно от подразделенията.

КГ: Точно така. И даже има една малка база на Марс, до която те имат достъп.

ДУ: И каква би била функцията на тази база?

КГ: Научно-изследователска и развойна дейност.

ДУ: Какво изследват?

КГ: Технологии. Те разработват технологии за да увеличат човешкото присъствие в космоса, но те не знаят, че това присъствие е вече факт.

ДУ: О кей. Следващият въпрос е: „В един от предишните епизоди, ти спомена за свое посещение на кораба на маите, където е имало едно същество Рептил, което е убивало хората. Как това същество се е озовало там и как е убивало – с помощта на някаква технология, или с фокусиране на съзнанието си? Как е правело това?”

КГ: Това е най-странното нещо, което някога съм видял. Там се водеше тиха, психическа война. Това бе наистина нещо странно.

Маите бяха открили това същество някъде в южната част на Африка в един подземен град, който им е бил известен.

5_reptilian_being_8facad64e50223d3db5f36b87aadecc0_1600x0

Те са били търсели и следели това същество известно време. След като са го открили, те са използвали своята технология, за да го телепортират от подземния град, където се е намирало, на своя кораб.

То се е появило на техния кораб, при което маите са били напълно уверени в своите способности и са имали намерение веднага да го поставят в състояние на летаргия.

Това което се е сручило обаче, било че това същество се появило на кораба им, но те не са могли да го овладеят и то използвало изключителните си психични способности за да убива… то погубило пет или седем от тези маи.

6_mayan_ax_head_weapon_92a4c099c5c48aaaab3ab8f4529844ea_1600x0

Оръжията, които маите използваха, приличаха на съединени две остриета на брадва, които те държаха с две ръце пред себе си. И те използваха това прислособление едновременно и като щит и като оръжие.

Това, което се сучи по същество, бе, че маите бяха подценили силата на това същество.

ДУ: Следващ въпрос: „Дали извънземните вече са спрели да усъвършенстват нашата ДНК, или следващото голямо подобрение ще се случи след Голямото слънчево изригване?”

КГ: Те все още не са приключили своите различни проекти, но голяма част от генетичните експерименти в момента биват провеждани от хора по нареждане на Драко.

Така че ние все още имаме… Чрез ваксиниране и всякакви други методи, те използват вируси като начин на въздействие, за да причинят генетични промени на човечеството.

Очевидно, не след много време, ние много открито ще започнем да управляваме собствената си генетика.

ДУ: О кей. Този следващ въпрос има отношение към дискусията, която аз водих с Пит Питърсън и е свързан с определено наше объркване: „Аншар, с които Чарлз Хол говори че е общувал в пустинята Невада през 1960-те и така наречените Високите Бели едни и същи ли са?”

7_charles_james_hall_440944cac1ffff5ec8706fcee4e8ea58_1600x0

КГ: Не мисля. Физическите им описания не съответстват. Факт е обаче, че военните наричат Аншар „Високите Бели”, защото са високи, имат руса коса и подобна на алабастър по цвят кожа.

ДУ: Разбирам.

КГ: По същия начин, по който наричат определен брой различни същества „Сиви” , както се случва и с „Nordic”. Те наричат една група различни същества „Nordic”.

Групата, с която Чарлз Хол е контактувал, изглежда че е била напълно различна група.

Разбирам объркването, защото с напредъка на възрастта си, тези същества стават по-високи. Казано ми е обаче, че по-високо развитите същества от четвърта категория плътност… при тях това се среща често. Това е обща черта на техния жизнен цикъл.

ДУ: Тези различни цикли на растеж?

КГ: Точно така.

ДУ: Пит просто твърдеше, че наименованията, които те дават на тези същества, просто са свързани с външния им вид.

КГ: Точно така.

ДУ: Значи имаме Саурианци (Saurians), което ще рече Рептили, така да се каже.

КГ: Да.

ДУ: Тогава „Висок Бял” просто означава същество, което е високо и с бяла кожа.

КГ: Правилно.

ДУ: Следващ въпрос: „Измежду всички различни раси, които си видял сред тези 52 други, присъстващи на събранието, всички ли ти бяха познати от преди, или някои от тях си видял за първи път?”

КГ: Не. Имаше няколко, които бях виждал в Програмата за разпитване на пленници, но повечето от присъстващите, с изключение на Мика, бяха непознати за мен. Колкото до различните видове (извънземни), редица от тях бяха заловени и преминаха през Програмата за разпитване на пленници.

ДУ: От тези 52 други хора, всеки представител на различна раса, колко мислиш че биха останали незабелязани в една човешка тълпа на Земята?

КГ: Много. Много от тях са сред нас в момента. Тези същества са участници в този Космически корпус на мира, за който говорих преди. Те са тук за да помагат на човечеството и те се появяват на места, които са им най-близки етнически.  Например тези от тях, които приличат на азиатци, биват внедрявани в азиатската част на света. 

И те ни изучават, търсят начини как да ни помогнат. Всяка от тези групи изучава различни аспекти на нашата цивилизация, за да знаят как да подходят към нас с програма, която да ни помогне.

ДУ: Когато поддържах дискусионния форум свързан със Закона за Единството, между 1999 и 2003, много хора бяха объркани относно Възнесението и мислеха, че става въпрос за възнесение на Тяло Дъга (Rainbow Body), при което физическото тяло напълно се трансформира в светлина. И след това имаме активирането на четвъртата категория плътност, за която се говори в Закона за Единството.

Мислиш ли, че това са възнесени същества, и ако е така, те през какъв вид възнесение са преминали?

КГ: Да, те бяха всички от четвърта категория плътност и бяха преминали през същия вид енергийна промяна като нас, която пренарежда физическите им молекули, но това при тях е било повече промяна в съзнанието.  Съзнанието им е била разширено до степен, в която все едно че са преминали от един двуизмерен свят, където всичко е плоско, в един триизмерен свят, където изведнъж всичко придобива дълбочина.

Ние ще преминем през този вид промяна на съзнанието, при която триизмерният свят в който живеем в момента, ще ни се вижда от един момент нататъка като двуизмерен.  И след като това се случи, ние ще започнем да мислим по различен начин, и да взаимодействаме помежду си по различен начин. Ние ще разберем как можем да контролираме своето съвместно съзидателно съзнание и ще можем да създадем каквато пожелаем реалност.

Ние ще придобием контрол върху материята.

ДУ: Но ако те са преминали в четвърта категория плътност твърде бързо, дали очите им не са станали по-големи, или лицата им по-издължени, или нещо подобно?

КГ: Те не изглеждат по-различно от начина, по който са изглеждали преди да претърпят промяната.

ДУ: Интересно. „Сега, след като човечеството има място в Съвета на Суперфедерацията, колко чести ще бъдет събранията и кой ще представлява човечеството?”

КГ: Ами човечеството е представител на човечеството.  Това още не се е задействало. Все още не се провеждат срещи. В момента тече период на подготовка и организация.                      

В сегашния си вид Суперфедерацията преминава през период на закриване на техните проекти. Все още не се провеждат срещи в новия състав.

ДУ: Когато казваш „човечеството е представител на човечеството”, имаш предвид, че ще има някаква форма на управление, при която не само един човек ще взема решения?

КГ: Не, това няма да бъде един човек. Най-вероятно ще бъде както е сега – по един човек от всеки регион, с периодична ротация.

ДУ: Представлявайки демократичния вот за съответния регион.

КГ: Не. Те ще представляват цялата Земя, но ще има представители от всеки регион, така че в крайна сметка всички да бъдат представени.

ДУ: В случая какво разбираш под „регион”?

КГ: Ами например Азия, Африка… и вътре в тях имаме различни страни, които ще излъчат свои посланици, които ще участват на ротационен принцип.

ДУ: И това ще е организирано така, че всеки да има глас.

КГ: Правилно.

ДУ: Така че тези представители ще отразяват информацията, подадена им като изисквания на избралите ги хора и ще довеждат това до вниманието на Съвета.

КГ: Правилно. И като представители на цялата планета, но в перспективата на отделния регион. И по този начин на нивото на управление се отразява пълната гледна точка на всеки регион.

ДУ: О кей.  Следващият въпрос е малко объркан. „Кой в момента командва  Слънчева стража, Съюза на Тайната космическа програма и Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс?”

КГ: О, това е много сложно. Съюзът наТайната космическа програма има свой съвет, който взема всички решения. Обикновено тези решения се изпълняват, понякога не се изпълняват.

Голяма част от контрола и командването наТайната космическа програма на Военнопромишления комплекс се извършва технологично от места като базата Еглин на ВВС и базата МакДил.

8_eglin_afb_b1a836f84374ef22fc72e0d54ac2dbd3_1600x0

9_macdill_afb_5ea95d8f2c4656676746b96bf4a2d855_1600x0

Решенията обаче се вземат от Министерството на отбраната и Агенцията за отбранително разузнаване в рамките на същото министерство.

10_dod_0b93e732f46ea2fc6edcd3f287fea173_1600x0

11_dia_af00f624542af80ca93e32b875e295c6_1600x0

Сега Междупланетният корпоративен конгломерат контролира производството на технологиите, които биват ползвани от всички различни (тайни) космически програми. В същото време различните космически програми са оглавявани от различни организации, които в даден момент бяха превзети и са контролирани от престъпните групировки.

ДУ: Какво ще кажеш за Слънчева стража?

КГ: Слънчева стража вече не носи това име. Опитвам се да разбера настоящото й оперативно наименование. Името й се смени няколко пъти, но тази програма също е контролирана от Министерството на отбраната, от подделението отговарящо за военноморското разузнаване.

ДУ: Добре, аз мислех, че това е една отцепила се цивилизация-беглец. Ако е такава, то как Министерството на отбраната може да я контролира?

КГ: Слънчева стража не е напълно отцепила се цивилизация-беглец.

Напълно отцепилата се по същество цивилизация е Междупланетния корпоративен конгломерат и нацистката фракция.

ДУ: Ох!

КГ: Те са се отцепили напълно и нямат никакво… там няма никакъв контрол от страна на Земята.

Военните организации или програми се командват и контролират от Земята. Следователно, те не могат да бъдат напълно отцепили се цивилизации.

ДУ: О кей. Следващият въпрос е интересен: „Кой на Земята е ГЛАВНИЯТ посредник между нас и Драко?”

КГ: Няма отделен човек посредник. Има една организация, която са ми казвали, че осигурява посредничеството с Драко. Това е Съветът на 200-та и там участват хора от елита, типове от финансовия елит на цялата планета.

ДУ: Има една идея, че на най-най-високите нива на тайните общества има нещо което те наричат „Паладийски обред” (Palladian Rite), където целта е овладяването на силите, които управляват престъпните групировки. Мислиш ли, че някои от тези хора използват Паладийския обред, за да контактуват телепатично с Драко?

КГ: Ами Драко контактуват с хората непрекъснато, както правят и Аншар.

ДУ: Хм-м.

КГ: Много пъти те имат… те имат преживявания извън тялото, влизат в домовете на хората и други такива неща. Основното тяло обаче, което поддържа връзка с Драко е този Съвет на 200-та.

ДУ: На следващия въпрос си отговарял и преди, но ето че се появява отново: „Защо не можем да получим никакви добри снимки на извънземни или на НЛО от работата, която си извършвал? И защо Съюзът (на Тайната космическа програма) не оторизира публикуването на фотоси или видеоматериали на неща, които те искат да знаем в момента?”

КГ: Ами, Съветат по същество е в преговори с престъпните групировки и договаря тяхната капитулация. Така че те ще направят всичко, следвайки този план.

ДУ: Дали част от този план ще включва в даден момент публикуването на реални фотоси и видеоматериали?

КГ: Да, в един даден момент, но в настоящия момент това е наистина в разрез с космическите закони. Те взаимодействат със същества, които се подчиняват на тези космически закони и нямат право да ни показват подобни материали и изображения. 

Хората са ми създавали доста проблеми с въпроси, като: „Защо не направиш снимки?” Но знаеш ли, даже и да бях публикувал такива снимки, много хора веднага ще кажат: „О, това са просто изображения, които той е изработил на компютър”.  Така че в наши дни за болшинството хора фотографиите не са доказателство.

ДУ: Тъй като този въпрос възниква много често, нека ти префразирам нещо от Закона за Единството. Там се казва, че мисията на авторите е да предлагат истина без доказателства. И те даже заявяват това в рима.

Така че те заявяват, че целта им, мисията им, е да посеят загадки, които да стимулират любознателността у хората.

КГ: Ами, ние би трябвало да следваме една естествена прогресия на съзнанието. И тези гигантски скокове на съзнанието според мен не са здравословни.  Аз мисля, че ние следва да преминем през определен процес. И част от този процес е да научаваме истината, да развиваме съзнанието си чрез постепенното откриване на нови истини.

Това е един процес, през който би трябвало да преминем всички.

ДУ: В Закона за Единството също така се казва, че срещата с мистериозното, което не е напълно осъзнато като факт, калява волята и вярата. Някой някога говорил ли ти е за значението на волата и вярата?

КГ: Да. Волята е пряко свързата със съвместното сътворяване, както и вярата. И двете са важни компоненти в разгръщането на съвместното ни творческо съзнание.

ДУ: Значи в определен смисъл този материал е скрит за нас, за да вдъхнови нашия растеж, да вдъхнови поривите ни да търсим, да откриваме как можем да се ангажираме повече за постигането на този свят, за който ни разказваш.

КГ: Да и да имаме една естествена еволюция, еволюция физическа и еволюция на съзнанието ни.

ДУ: О кей. Следващият въпрос е: „Сега, след като генетичните експерименти биват прекратявани, как можем да знаем, че хората тук на Земята, които са продукт на тези експерименти, няма да бъдат просто отведени извън Земята на други звездни системи, за да могат експериментите с тях да продължат на друго място?”

КГ: Ами, за тях ще бъде много трудно да направят това при наличието на тази блокада. Целият генетичен материал, който се намира на тази планета, вече е считан за собственост на човечеството. Той е наш, за да правим с него каквото пожелаем.

ДУ: Значи не изглежда възможно тези групи на Суперфедерацията при напускането си да вземат хора, с които са експериментирали и просто да ги преместят някъде другаде. Ако се опитат да направят това, те ще бъдат блокирани.

КГ: Правилно. Едно от нещата които ще се случат, е, че тези, които са въплътени тук, много от тях ще… ние може да видим как големи групи хора умират, но това просто ще бъдат хора, които си отиват у дома, обратно при своите духовни събратя.   Те са били тук като част от експеримента и сега вече е време да се завърнат обратно, така че те просто напускат телата си.

ДУ: Ами, това може да бъде част от случващото се със слънчевите изригвания.

КГ: Възможно е.

ДУ: О кей. Следващ въпрос: „Какво могат хората в тази общност да направят, за да започнат да подготвят своите роднини и приятели, които нямат представа за случващото се, за тези епични промени, които ни предстоят? Как можем да помогнем, за да подготвим хората, които все още не знаят нищо?”

КГ: Това е най-подходящият момент, защото ние преминаваме през това, което Тиър-Ер нарече „Голямо пробуждане”. Всички постепенно започват да се протягат, да се оглеждат наоколо и да си дават сметка, че са били заспали.

Във всички случаи, не отивайте при своите близки и приятели с истории за 2.5 м. високи сини птици или извънземни, които изглеждат невероятно. Това, което трябва да направите, е, да започнете да подавате информация относно Тайната космическа програма, човешките технологии които са били разработени, които съществуват,но са били скривани от нас.

Когато става въпрос за лекуване на болести, осигуряване на свободна енергия, обезсоляване на морската вода, изхранване на населението, всички тези възможности съществуват.

ДУ: Би ли казал също така, че най-добрият начин за боравене с тази ситуация би бил да изчакваме тези възможности за образоване на околните, когато те задават въпроси и проявяват определен интерес?

КГ: Вие може да посявате семена. Ако нещо върви по новините и вие виждате, че това ги вълнува, тогава вие може да се намесвате и  да давате малко допълнителна информация. „Знаете ли, че ние притежаваме други космически станции за които не са ни казали нищо? Знаете ли, че триъгълните кораби, които някои хора са видяли, не са НЛО? Те са наши. Ние летим из космоса.”

Това са неща, които хората по-лесно могат да повярват. И тогава те започват да питат: „Какви други технологии съществуват, за които не ни казват нищо?”

За това става дума. Ако ние започнем веднага да им разправяме за извънземни, при положение че те са били програмирани да отхвърлят всичко, свързано с извънземните, няма да постигнем нищо.

ДУ: Добре, нека ти кажа следното. Едно от нещата, които съм установил че работи наистина добре, аз наричам „Правилото на 10%”. Кажи на хората 10% от това, което наистина искаш да кажеш, след което спри и изчакай те да реагират.

Какво мислиш за това, сравнено с…? Защото аз мисля, че много хора пристъпват направо към големите словоизлияния, а това е наистина опасно.

КГ: Да, хората… Те се изгубват в… Да, това е добре… Хората трябва да бъдат захранвани с малки, лесни за смилане хапки.

ДУ: И тогава ако някой сменти темата на разговора, не трябва задължително да продължаваш да настояваш за своето.

КГ: Не.

ДУ: Изчакай, докато те помислят и са готови да разговарят отново.

КГ: Ти посяваш семето и си тръгваш.

ДУ: Точно така. Е, това бе много интересно и аз ти благодаря за отговорите на всички тези въпроси, Кори.

Искам да благодаря и на всички вас, които ни гледате и които сте ни изпратили тези свои въпроси. Ние винаги сме готови с удоволствие да им отговорим.

Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, тук заедно с Кори Гууд.