Въпроси на зрителите – Част 8 – епизод 109, 27 юни, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. В този епизод още веднъж отговаряме на вашите писмени въпроси, за да поддържаме нашия двустранен диалог и да разглеждаме нещата, които ви интересуват най-много.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: И така, първият въпрос е: „Какъв бе процесът на проверка, на който колективът на Гая те подложи, за да провери твоята достоверност като благонадежден свидетел и да ангажира една цяла програма, построена около твоята информация?”

КГ: Предполагам, че след като преминах през твоята проверка, бях представен на екипа на Гая, съставен от имена, които доста от хората в тази общност ще разпознаят. По онова време аз не ги познавах и не знаех кои са.

image001

При първата ми среща бях поканен в една стая, без да очаквам да ми задават въпроси, където трима души дойдоха и седнаха около една маса, след което започнаха да ме засипват с въпроси.

Мисля, че в крайна сметка това бяха общо около 20 часа, в които трябваше да отговарям на въпроси.

ДУ: Какъв бе характерът на въпросите, които ти задаваха?

КГ: Доста задълбочени, завързани въпроси. Имаше едни и същи въпроси, задавани по различни начини. Те бяха много подробни и хората се опитваха да ги задават хитро.

Първоначално тези, които ме разпитваха, излъчваха определено съмнение и скептицизъм. В края на интервютата израженията на лицата им очевидно се промениха, защото бях поканен да започна със снимането на епизодите.

ДУ: Кори, ти спомена за процеса на проверка, започнал с мен и това е важен момент. Това, за което много хора, които гледат това предаване, не си дават сметка, е, че съм интервюирал хора като Хенри Дикин например, които едва ли бяха казвали нещо в публичното пространство преди това.

Друг пример би бил този мъж Даниел, който твърди, че е работил в така наречения проект Монтоук. Друг пример е Джейкъб, на когото съм посветил цяла глава в новата си книга.

В крайна сметка аз задържах твърде интересна, преобразуваща света история относно една тайна космическа програма с буквално хиляди елементи от информация, която никога не съм оповестявал, за да мога по-добре да преценявам доколко хората, които ми предоставяха такава информация, бяха автентични, или не.

Както си спомняш, когато двамата с теб започнахме да разговаряме, особено през първите няколко месеца, всеки път, когато аз започвах да казвам нещо, ти завършваше изреченията ми.

КГ: Точно така.

ДУ: Ти знаеше неща, които аз вече знаех и бях чул от други хора. За мен бе наистина странно това, че макар да мислех, че зная много, усещането ми бе все едно, че преди съм имал възможността само да гледам през ключалката на затворена врата. И след като разговарях с теб, все едно, че някой отвори цялата врата.

Ти също така ми каза, че ти се е видял интересен фактът, че много от хората, с които бях разговарял преди, като че ли са достигали до някаква преграда, след която не са подавали повече информация.

КГ: Да. Това е едно от …

ДУ: Би ли обяснил това малко по-подробно?

КГ: Добре. Това е една от причините да се появя в публичното пространство. В началото исках да го направя анонимно, но след като видях доста от тези хора и чух това, което казваха, аз знаех, че те са автентични, но те достигаха до една преграда в своите показания и никога не я пресичаха. Те никога не казваха нещата до края.

ДУ: Какви бяха някои от нещата, които те биха казали, ако прехвърлеха тази преграда?

КГ: Ами някои от тях, които са били на Марс, можеха да дадат повече подробности. Биха могли да разкажат повече за базата на Марс, която са посетили, за труда на каторжниците … Има доста подробности, които биха споделили лесно.

ДУ: Защо мислиш, че ще има хора, които биха казали някои неща, но биха спестили толкова много?

КГ: Ами ако прескочат преградата, това ще има последствия. Така че те споделяха това, което можеха, до момента, в който се чувстваха в безопасност.

ДУ: В каква степен според теб случаят на Уилям Томпкинс е повлиял на казаното от теб в това предаване? Имал ли си лични разговори с него и колко той знае от това, което ти знаеш?

КГ: Да, ние работим заедно в последно време и аз съм имал редица разговори с него. Твърде очевидно е, че информацията, която съм  виждал на интелигентните таблети, е резултат от неговите разкрития, след като е разговарял с германските двойни агенти.

Имаше редица моменти, в които разговаряхме за малки подробности, когато аз можех да видя как очите му проблясваха.

ДУ: Между другото, Пит Питърсън наскоро ми каза, че американското правителство е достигнало до извода, че ти си бил в контакт с реални извънземни от самото начало и че контактите, които си преживял, са всъщност нещо реално. Това е нещо важно, защото в случая имаме един човек от тайните среди, който заявява, че според мнението в тези среди твоята информация е автентична.

КГ: Да. Ами те ме следят достатъчно отблизо и би трябвало да знаят.

ДУ: Добре, нека видим друг въпрос: „Защо престъпните групировки позволяват да се изявиш в публичното пространство с твоята история?

КГ: Не става въпрос за това, че те ми позволяват. Съществува нещо като патова ситуация между Съюза и престъпните групировки. И двете страни са се изправили със своите ресурси една срещу друга. Изглежда, че аз съм част от този процес на разкритие от страна на ВМС, който започва с Томпкинс. Той е получил зелена светлина да се появи със своята информация, която е почти същата като тази, която споделям и аз. Така че вероятно има някакви сили, които пречат на лошите да прекрачват прага на моя дом. Лошите обаче определено са заявили присъствието си. Ти знаеш за прелитанията с хеликоптери над дома ми. Докато бях заедно със сина си в задния двор, видях зелените точки на лазерните мерници върху гърдите си. Те държат да забележа присъствието им.

ДУ: Мислиш ли, че съзнанието на хората е било обработвано чрез различни филми на Холивуд, за да повярват, че „Големият брат” е всемогъщ, всевиждащ и че никой не би могъл да изкаже някаква истина, без да бъде незабавно обезвреден? Мислиш ли, че те ни обработват успешно по този начин?

КГ: Да, така е. Има доста хора, които вярват, че лошите не могат да бъдат разгромени.

ДУ: Какво мислиш за филми като „Железният човек 3” и „Завръщането на първия отмъстител”, където има участие на военните, един бюджет от над 100 милиона долара и филмите определено разобличават престъпните групировки? Никой не би могъл да отрече това.

КГ: Определено има пари на Съюза вложени в Холивуд в последно време, с цел разобличаване на различни аспекти на престъпните групировки. Това е добър знак, тъй като Холивуд от самото свое начало бе напълно контролиран от тези, които наричаме лошите или престъпните групировки.

ДУ: Ето нещо, с което ще те предизвикам.

КГ: Добре.

ДУ: Уха! „Има ли начин да предложим някакъв вид опрощаване на престъпните групировки в замяна на Пълно разкритие?”

КГ: Хм. Мисля, че такива идеи са били подхвърляни, но от страна на Съюза, колко много хора можеш да откриеш, които да се съгласят да простят това, което престъпните групировки са извършили минимум през последните 100 години?

ДУ: Правилно.

КГ: Тези хора искат възмездие. Както знаеш, те самите не са ангели. Те искат отплата за всички престъпления, извършени срещу човечеството.

ДУ: Когато казваш „тези хора”, ти имаш предвид хората на Съюза?

КГ: Да, на Съюза.

ДУ: Как мислиш, че хората на Съюза си представят нещата, след като всичката тайна информация излезе наяве изведнъж?

КГ: Знаеш ли, не съм виждал никакъв план за това как би изглеждал светът след Разкритието. Това е нещо, което съм обсъждал с психиатри – как можем да достигнем до един разумен план.

Ако постигнем Пълно разкритие, ще има доста хора, както си казвал преди, които няма да могат да се изправят на краката си и които ще се нуждаят от помощ.

ДУ: Точно така.

КГ: Все още не съм виждал никакъв план за това как да изглежда светът след Пълното разкритие.

ДУ: „Има ли разработени сценарии за противодийствие на изтичането на информация от страна на свидетели? Колко мащабни са дезинформацията, измислените истории и пр., предназначени да прикрият истината?”

КГ: Ами те допускат всякакви злоупотреби, за да откриват източниците на изтичане на информацията. Те могат да лъжат хората, както и да използват всякакви трикове, за да накарат някого да се издаде като източник на секретна информация. Един от методите за атакуване на такива хора е да разпространяват погрешна информация, с която да ги злепоставят пред обществото, или да изровят някаква информация от миналото им. Това е най-честата им стратегия срещу хора, известни в публичното пространство. Колкото до тези, които работят в тайните програми и се опитат да изнесат някаква информация, те могат доста лесно да изчезнат.

ДУ: „Ако хората в Тайната космическа програма или други престъпни групировки разполагат с технологии за подмладяване или за лечение, тогава защо изглежда, че те не биват използвани от хора като Джордж Буш старши, Хенри Кисинджър и други високопоставени възрастни членове на престъпните групировки?”

КГ: Ами, доста хора, които смятаме, че са високо в йерархията на престъпните групировки, всъщност не са. Хората на най-високо ниво са хора … аз не зная техните имена. Ние не знаем кои са те. Те не се показват на светло.

Така че те се възползват от някои от тези технологии, но ги прилагат в рамките на тези престъпни групировки, за да контролират тези на по-долните етажи. Те действат … Все едно, че поклащат морковчето пред носа им: „Ако направиш това, когато достигнеш до даден момент, ние ще те върнем на определена възраст, ще те вкараме обратно в обществото като богат човек  и тогава ще правиш това, което искаме от теб.”

ДУ: Чувал съм това, но бих искал да чуя твоите коментари, в смисъл че някои от тези хора на това ниво, за което говорим, могат да получат предложение за нещо подобно на пренос на душата, при което тяхното съзнание по някакъв начин, чрез специална технология, би могло да бъде прехвърлено в нещо, което изглежда като напълно различно същество.

КГ: В тези престъпни групировки има всякакви хора. Някои от тях са привърженици на изкуствения интелект и биха желали да бъдат прехвърлени в нещо като база данни. Съществува технология за прехвърляне на душите, която използва електромагнитни полета, за да прехвърли душата от едно тяло в друго съвместимо тяло, което е било генетично генерирано, за да бъде енергийно съвместимо със старото тяло.

Има и хора, които … когато достигнат определена възраст, тяхната смърт бива симулирана. Всъщност те не умират. Тяхната възраст бива върната обратно. И няколко години по-късно можеш да видиш някого и да си кажеш: „Уха! Този изглежда като Хенри Кисинджър на 28 години.”

ДУ: Хм.

КГ: Но във всяко друго отношения няма да имаш никаква представа какво се е случило с него.

ДУ: Съществува ли технология за клониране? Могат ли да клонират някого и да направят негова по-млада версия?

КГ: Категорично. Това е версията, за която говорехме, когато те те намъкват в друго тяло чрез пренос на душата. Ти трябва да имаш клонирано, генетично изградено ново тяло, което да съответства на твоята вибрационна честота, така че …

ДУ: О, това трябва да е клонинг на собственото ти тяло?

КГ: Да, или те могат … Те наистина създават други тела на аватари, които са … те обаче трябва да бъдат генетично програмирани, за да съответстват на честотата на твоята ДНК и на всичко останало.

ДУ: Хм-м. Други свидетели са ми казвали, че типичният клонинг не живее повече от две години.

КГ: Ами той трябва да бъде генетично … идеално генетично възпроизведен спрямо теб. За да оцелее дълго време, това трябва да бъде тяло направено да съответства точно на твоята … вибрация.

ДУ: Ето друг въпрос, който засяга същата тема: „Какви форми за усилване на човешките способности съществуват? Например да израснеш по-висок, да натрупаш повече мускули, да повишиш коефициента си на интелигентност, да засилиш паметта си.”

КГ: След като веднъж започнахме да получаваме тази технология за генетично програмиране и манипулиране на човешкото тяло от извънземните, всичко това изглежда като детска игра. Човешкото тяло се поддава твърде лесно на промяна и манипулиране с помощта на определени технологии. Те могат да излъжат тялото и да го вкарат в определени времеви полета, за да ускорят или обърнат посоката на възрастта на клетките. Те могат да правят най-различни неща.

ДУ: Бих искал да ти подхвърля нещо, което съм чул от свидетел, който все още не желае да излезе на светло. Преди около две седмици разговарях с него и той ми каза, че знае за определена група хора, които биват отглеждани, за да бъдат с много големи размери, за извършване на определена работа в космоса. Скоростта, с която са се развивали телата им обаче, е била толкова голяма, че на практика те са се превърнали в нещо като работни дронове. И поради това, че телата им са се развивали толкова бързо, чертите на лицата им са се обезобразявали. Той каза, че това има нещо общо с претоварването на генетичния материал, който е бил принуден да се развива толкова бързо.

КГ: Хормонални явления.

ДУ: Имаш ли някакъв коментар по този повод?

КГ: Да. Има някакви програми, които те притежават за създаване на супер войници, при които телата на тези хора стават диспропорционални, техните кости стават по-големи. В същото време челата им и костта около очите изглеждат наистина странно. Челюстите им заприличват на тези на пещерните хора.

ДУ: Хм.

КГ: Да, това са неща, които съм чувал.

ДУ: Интересно. О кей. Само за да доизясним част от въпроса, те могат да усилят коефициента на интелигентност, нали?

КГ: Да, те могат да повишат коефициента ти на интелигентност. Те могат да усилят и интуитивните ти способности чрез генетично манипулиране, чрез генна терапия.

ДУ: О кей, интересно. Надявам се този въпрос да има положителен отговор, но предполагам, че това все още не ни е известно. „Ще могат ли хората да летят свободно из Слънчевата система и отвъд нея в следващите 70 години?”

КГ: Не виждам как може тази технология да бъде предоставена незабавно на всички желаещи. Мисля, че ще има определен процес. Те ще трябва да разработят това в широки мащаби. Хората ще трябва да привикнат към прилагането му. Мисля, че ще мине известно време, преди обикновеният човек да може да предприеме пътуване до Юпитер.

ДУ: Мислиш ли, че може да има някакъв вид установен протокол за пътуване през портали, вместо с помощта на превозни средства, при което хората ще могат да ходят на работа и да се завръщат обратно на Земята като част от работата, която ще извършват?

КГ: Хора като дипломати или подобни на тях – да, но не средният човек – не в началото. Ще трябва да измине известно време.

ДУ: О кей, следващ въпрос: „Ако репликаторите работят на принципа на превръщане на енергията в материя, това означава ли, че има и обратна технология, при която можем да се освободим от отпадъците и да ги привърнем обратно в енергия?“

КГ: Да. Да.

ДУ: Ха, ха.

КГ: Да, те притежават способността да обърнат посоката на този процес.

ДУ: О кей. Би ли дал пример как си видял това да се случва? Видял ли си да го прилагат?

КГ: Не съм наблюдавал да го използват, но знаех, че те притежават технологията и че тя е използвана.

ДУ: Енергията бива ли съхранявана в някакъв вид батерия, или … тя къде отива?

КГ: Те също така използват това за транспортиране на различни материали и други неща. Това не е нещо, с което съм запознат в подробности.

ДУ: О кей. „Има ли начин да се предпазваме от скаларни вълни и други технологии за контрол върху ума?”

КГ: Не познавам начин, който да е наистина добър, освен някакво специално изолирано помещение или Фарадеев кафез, с който да се предпазиш от тези неща. За съжаление, не познавам.

ДУ: Добре. Нека ти подскажа нещо. Разговарях с един свидетел съвсем наскоро и той се кълнеше, че това, което казва, е вярно. Той винаги носи със себе си една празна пластмасова бутилка, като тези за минерална вода. И той твърди, че ако използват срещу него скаларен лъч, веднага ще се чуе някакво пукане от бутилката. Това е, защото се получава някаква промяна във въздушното налягане. Ти чувал ли си нещо такова?

КГ: Да, това може да се случи при определена честота. Да, това може да се случи, но …

ДУ: И той каза, че ако това се случи, просто се преместваш на друго място, защото тази технология очевидно изисква да си на едно и също място, докато тя работи. И ако се преместиш даже и малко, това очевидно намалява ефективността й.

КГ: Да, това е вярно.

ДУ: О кей. Добре, Кори, нека те попитам следното, защото с Пит Питърсън сме имали много дискусии по въпроса и той твърди, че е бил специалист по контрол върху съзнанието в продължение на няколко години. Той ми каза, че някои хора притежават това, което той нарича извънземна ДНК, която е придружена от доста по-голяма съпротива срещу този тип технологии. Някога чувал ли си нещо подобно?

КГ: Не че това е извънземна ДНК, а някои индивиди притежават способността да се съпротивляват на тези технологии повече от другите.

ДУ: И друго интересно нещо, което той каза, бе, че е разработил нещо, което той нарече подобно на генератор на честоти, чиято основна идея е … скоростта, с която действа нашият мозък, е над определена честота и тези технологии ни въздействат много по-малко, ако можем с помощта на този генератор да стимулираме и повишаваме вибрационната честота на мозъка си.

КГ: Да.

ДУ: Чувал ли си нещо за това, че по-високата честота на работа на мозъка може да бъде добро противодействие?

КГ: В програмите прилагат различни форми на противодействие. Това обаче не важи за обикновените хора, като този, който задава въпроса. Той няма да разполага с такива средства за противодействие. Става дума за фармацевтични средства, които могатда повлияят на тялото да бъде по-малко уязвимо от такива неща. Колкото до обикновения гражданин, той не може просто да сложи на главата си едно фолио и да разчита, че то ще му помогне. Той наистина не може да направи нищо.

ДУ: Бих искал само да обърна внимание на една възможност, която обсъждахме заедно с Пит, а именно, че според неговите изследвания, ако медитираш и си фокусиран в определено състояние на духа, това всъщност повишава вибрационната ти честота и те прави по-малко уязвим.

КГ: Правилно.

ДУ: Мислиш ли, че това е възможно?

КГ: Да, по-положително настроените хора, хора които определено са по-разкрепостени, са по-малко уязвими.

ДУ: О кей. Така че ако хората практикуват медитация, опрощение, любов, по-малко е вероятно да бъдат засегнати от такива неща.

КГ: Да, ефектът им ще бъде по-малък.

ДУ: Добре, така да бъде. „Според Споразумението на Мохамед, на извънземните не е разрешено да се намесват в развитието на човечеството. Дали Драко и Сините авиани са нарушили това споразумение, като са предприели известните ни вече стъпки?”

КГ: Добре, преди всичко, Споразумението на Мохамед няма нищо общо със самия Мохамед, освен това, че е сключено по времето, когато той е бил тук на Земята.

ДУ: Точно така.

КГ: Става дума за това дали рептилите и Сините авиани са нарушили това споразумение? 

ДУ: Задаващият въпроса иска да знае дали условието за ненамеса е било нарушено с това, което те са направили до момента?

КГ: Ами те не са се появявали пред масите.

ДУ: Правилно.

КГ: Ако те се появят пред масите или пред малки групи хора, да, тогава това определено би било намеса.

ДУ: Тогава по какъв начин това, което те правят, се връзва с условията на това споразумение?

КГ: Положително настроените същества спазват много точно тези изисквания, но те знаят много добре как да правят това. Сигурен съм, че те са твърде близо до нарушаване границите на това споразумение.

ДУ: Би ли дал пример, при който Драко биха били съвсем на границата на нарушаване на това споразумение?

КГ: Ами, известно е, че Драко са се появявали пред малки групи хора, които така да се каже са ги призовавали, но те няма да се появят пред много хора, които притежават камери или нещо подобно. Това противоречи на Споразумението.

ДУ: „Има ли програма за чифтосване на човеци с извънземни и за създаване на хибриди? Ако има, защо тя съществува и ти виждал ли си някои от тези деца?”

КГ: Както съм казвал преди, съществуват 22 различни програми, които са както генетични, така и духовни. В тези програми има множество подпрограми, където те разделят ДНК и я комбинират с други същества като част от този по-голям експеримент.

image002
Преди един милиард години е имало една извънземна група, за която говорим. Имало е едни странни хибриди, които в крайна сметка са се превърнали в нас, след което ние сме били транспортирани на тази планета. Случват се много неща, много генетични експерименти. Доста е трудно да се установи коя програма касае коя група хора, защото едновременно се провеждат множество програми за хибридизация.

ДУ: Друг въпрос, който идва от един свидетел, с когото разговарях в последно веме: „Мислиш ли, че понеже Земята е този генетичен рог на изобилието, където очевидно много различни генетични типове могат да оцеляват поради сложните вибрации на тази планета, мислиш ли, че може да има бъдещи програми, които да стимулират развитието на доста други видове живот, които да се развият в човекоподобни форми, които да бъдат разселени в различни точки на галактиката?

КГ: Да, това е част от тези 22 генетични програми.

ДУ: О, наистина?

КГ: Да, определено.

ДУ: Мислиш ли, че това могат да бъдат същества подобни на калмари, делфини, насекоми и други подобни?

КГ: Тези различни генетични програми действат в съзвучие с това, което се случва в областта на техния експеримент, от гледна точка на космическата енергия. Ние ще бъдем засегнати от тези прииждащи енергийни колебания, които ще предизвикат масирани промени. Програмите действат в съзвучие с тях.

ДУ: „Можеш ли да дадеш съвет как бихме могли да идентифицираме извънземни и хибриди, които вече са се интегрирали и живеят между нас?”         

КГ: Зависи те на какъв стадий на интеграция се намират. В много случаи те ще доведат тези същества сред нас, като е възможно да използват и хора, които да  им помагат да се интегрират.

ДУ: Когато казваш, че те ще ги доведат сред нас, кого имаш предвид под „те”?

КГ: Съществата, които са ги създали, които са създали хибридите.

ДУ: О кей.

КГ: Те ще ги доведат сред нас, ще създадат ситуации, в които те ще имат жилище, може би и работа. И те ще имат човек за контакт, който да им помага да се приспособят към човешкия начин на живот.

ДУ: Очевидно това, което описваш сега, би трябвало да бъде същество, което е почти напълно неразличимо от всеки друг човек на Земята.

КГ: Правилно. Точно така.

ДУ: О кей.

КГ: Няма да можеш да видиш хибриди, които да се разхождат наоколо и които да са … да изглеждат различни.

ДУ: Някои хора може да се изплашат от тази информация, така че нека поговорим малко повече за това. Преди всичко, ако такова същество е поставено тук, то ще представлява ли заплаха за нас повече от един типичен земен човек?

КГ: Не. Те просто ще се учат как да се приспособяват, да се социализират.

ДУ: Те не притежават никакви необикновени характеристики, които биха им позволили да боравят с оръжия или нещо друго, с което да застрашат човешкия живот?

КГ: Не, доколкото ми е известно.

ДУ: О кей. Колко широко разпространена е според теб този вид имиграционна програма?

КГ: Искам да кажа, че това е нещо, което протича и в момента. Не разполагам с цифри. Това обаче е нещо, което се случваше, докато бях в програмата и ние знаехме за това от информацията, която извличахме от пленените извънземни, които разпитвахме.

Понякога имаше групи извънземни, които пристигаха и се опитваха да внедрят такива хора без необходимото разрешение, или се опитваха да работят не с когото трябва.

ДУ: „Ако различните извънземни са същества от различна категория плътност и с различна от нашата вибрация, те как ще общуват с нас?”

КГ: Това ни връща към смесването на понятията за плътност и вибрационна честота. Начинът, по който съм описал това … ти как би описал една бактерия, с каква категория плътност?

ДУ: В термините на Закона за Единството, втора категория плътност.

КГ: Втора категория. А един червей?

ДУ: Втора категория.

КГ: Можеш ли да докоснеш един червей?

ДУ: Разбира се.

КГ: Може ли един вирус да взаимодейства с теб?

ДУ: Да.

КГ: Да. Тогава това, че нещо е от четвърта категория плътност, не означава, че то ще ти изглежда като дух.

ДУ: Правилно.

КГ: Моят опит не показва това.

ДУ: Значи едно същество от четвърта категория плътност би оставило след себе си труп, който ще изгние?

КГ: Да.

ДУ: О кей. „Ти лично срещал ли си извънземни с черти на котки?”

КГ: Не съм срещал, но съм виждал едно, което бе наскоро убито. Беше издадена заповед подобни на котки извънземни да бъдат убивани. Те можеха да се появяват и изчезват по свое желание. Те бяха успели да заловят това същество с някакъв вид мрежа, електронна или електрическа, която го бе убила. Когато го видях, то бе … начинът, по който лежеше, показваше, че не бе умряло по приятен начин.

ДУ: Уха! Ако се върнем отново към въпроса за плътностите, това е било същество, оставило след себе си материално тяло, но също така същество, което е можело да се дематериализира.

КГ: Точно така. Но чрез използването на тази технология, не зная … не зная дали в случая става дума за технология, или за способност, която те притежават.

ДУ: Това ни отвежда до друг очевиден въпрос, свързан с току-що зададения. Ако във филма на Джеймс Камерън „Аватар”, както твърди Пит Питърсън, има множество примери за оборудване, което бива действително използвано в различни космически програми, какво би казал за хората от „Аватар” с техните котешки характеристики? Мислиш ли, че в това има част истина?

КГ: Мисля, че те са базирали това на показания на … Има редица същества с котешки характеристики, но има един вид, за който в тайните програми говорят много, и това е този, който са успели да заловят или убият.

ДУ: Във филма цветът на кожата точно ли е представен – син?

КГ: По-скоро почти лилав.

ДУ: О, наистина?!

КГ: Да, предполагам като този на лавандулата.

ДУ: Интересно. Е, това е всичкото време, с което разполагаме за отговори на въпроси в този епизод. Аз съм Дейвид Уилкок, заедно с Кори Гууд тук, в Космическо разкритие. Благодарим ви, че бяхте с нас.