Въпроси на зрителите – Част 9 – епизод 111, 11 юли, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. Тук отговаряме на вашите въпроси, за да поддържаме нашия двустранен диалог.

Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Ето и първия въпрос, който имаме тук. Любопитен съм как ще му отговориш.

„Ако имаме едно същество, което е от четвърта категория плътност, дали то ще притежава уникални психически качества, които ние нямаме и които ще му позволяват да вижда същества, които не притежават плът от нашата перспектива?“

КГ: О, това е интересен въпрос.

image001

Мисля, че някои от тях най-малко ще притежават способност да виждат безплътни същества. Във всички случаи те наистина притежават доста по-развити способности от нас.

ДУ: Хм. Интересно. Добре, ето и един въпрос, който наистина намирам за интересен, защото съм говорил толкова много относно това слънчево изригване. Мисля, че зная как ще отговориш, но е възможно и да ни изненадаш.

„Защо има значение дали Земния съюз ще договори частично Разкритие, което да протече през следващите сто години, или Пълно Разкритие, ако така нареченото Събитие със сигурност ще настъпи?“

КГ: Събитието може да се окаже различно от това, което всеки от нас си мисли. Това Събитие може да бъде просто катализатор за разсекретяване на определени технологии. То може да бъде серия от вече описани слънчеви явления. Някои от тях е възможно да засегнат енергийните мрежи или определени технологии с интегрални схеми, които да престанат да работят, след което тези технологии ще трябва да бъдат подменени с нови технологии.

Хората от Съюза мислят, че това е най-добрата възможност за въвеждането на нови технологии.

ДУ: Хм. Много интересно. Следващият въпрос се доближава в определен смисъл до предишния: „Съюза и тези, които му се противопоставят, наясно ли са с предстоящите събития и с това как всичко предстои да се промени?”

КГ: Съюза, както и всички тези различни групировки, са съставени от по-малки групи, всяка от които има своя идея за това какво предстои да се случи. Някои от тях очакват да настъпи събитие подобно на Възнесение. Други очаквят просто масов хаос и загуба на определени технологии. Някои очакват доста смъртни случаи. Така че няма един краен резултат, за който всички те да се подготвят.

ДУ: Ти бе споменал, че в Тайната космическа програма всъщност са излагали хора на определени енергийни въздействия, подобни на тези, които очакват да настъпят след Събитието.

КГ: Предшестващи Събитието.

ДУ: Можеш ли да опишеш отново какви са били тези експерименти и дали всички са разполагали с тази информация?

КГ: Да, всички разбират … че те са получили информация от космическите кораби на ВМС, които са достигнали до пределите на тази енергийна аномалия. Така са наричали те Събитието в началото. Хората, достигнали до тези части на галактиката, са били засегнати от енергията. И те започнали да провеждат различни тестове, подлагайки хора на енергийни въздействия. Това са били както положително настроени, така и отрицателно настроени хора, за да видят как те биха реагирали.

Тези хора са изпълнявали определени поставени им задачи, без да подозират, че върху тях се провеждат експерименти. И хората, които са били отрицателно настроени, ставали по-нервни, страдали от клаустрофобия и не можели да понасят условията. От друга страна, тези с положителна нагласа започвали да подобряват настроението си, да се усмихват, да мечтаят и не са били засегнати от други променливи, използвани за въздействие по време на експериментите.

ДУ: Ти казваш, че това е било изследване на ВМС и че тези резултати са били споделени с всички групировки на Съюза?

КГ: Да, Съюза разполага с тази информация. Със същата информация разполагат и престъпните групировки.

ДУ: О кей, но въпреки факта, че тези енергийни въздействия изглежда усилват вътрешните нагласи на хората, предполагам, че все още учените спорят относно въздействията върху колективното ни съзнание.

КГ: Правилно. Също така присъства и аспектът, че някои хора искат да превърнат тези енергийни въздействия в оръжие. Те притежават най-различни планове. Те са изучавали тези явления от дълго време.

ДУ: О кей. Ето и следващия въпрос: „В Закона за Единството се говори за осем категории плътност, при които осмата е равносилна на завръщане към единството на вселената. Тогава можеш ли да поясниш какво представлява деветата категория плътност?”

КГ: Не познавам всички различни октави. Бяха ми казали, че октавите, които се завръщат до Първоизточника … Ако това няма край, изглежда че тези нива се простират безкрайно.

ДУ: „Ра-Тиър-Ер и другите двама, които използват същата представка към имената си, дали са свързани по някакъв начин с едно и също същество, което е предавало информацията, записана като материал с наименование Закон за Единството?”

КГ: Те са потвърдили, че са свързани с комуникирането на материала Закон за Единството.

ДУ: „След като е била върната твоята нормална възраст, макар сега в биологично отношение да си на 45 години, дали твоята Душа е в действителност на 65 години?”

КГ: Би трябвало да отговоря „да”, защото все още ми остават няколко допълнителни години от преживявания.

ДУ: „СССР и руските лидери участвали ли са в Тайните космически програми?”

КГ: Абсолютно, категорично след 1980-те. Преди края на Студената война ние вече работехме заедно с тях на много високо ниво. Дали определени генерали на СССР са знаели? Не, те бяха … Генералите от двете страни вярваха, че Студената война е нещо реално и бяха напълно ангажирани с тази война. Над тях нещата се развиваха на различно ниво, в отделни изолирани информационно една от друга клетки, с цел упражняване на контрол, при което руснаци и американци работеха съвместно.

ДУ: Когато видяхме книгата „Алтернатива 3”, която се появи през 1970-те, тя описваше тайно съглашателство между САЩ и СССР още преди това. Ако се опрем на такива данни, мислиш ли, че това сътрудничество датира отпреди 1980-те?

КГ: Да, особено ранните космически програми бяха определено съвместни програми. Те датират твърде много назад във времето.

ДУ: Искам да споделя с теб нещо, което един от моите други свидетели ми каза, и бих искал да чуя твоето мнение.

Той е получил назначение през 1980-те в една от най-сериозните разузнавателни агенции. Няма да я назова по име. И той е бил наистина шокиран, защото ми каза, че когато попитал: „Ние не сме ли във война със СССР?”, там просто започнали да се смеят и му отговорили: „Това е само за вестниците”.

Мислиш ли, че много хора, получили подобни назначения в разузнаването, биха открили в даден момент, че цялата тази ядрена заплаха на Студената война е била просто един фарс?

КГ: След като видят доста от нещата, които се случват зад сцената, сигурен съм, че в крайна сметка те ще достигнат до този извод. Не мисля обаче, че това е било общодостъпна информация.

ДУ: Имаш ли последна информация относно текущите преговори и дали ще имаме частично Разкритие, или Пълно Разкритие?

КГ: Точно сега има голям застой в преговорите между Съюза и техните пълномощници сред военните на САЩ от една страна, и това, което хората наричат Правителство в сянка, състоящо се основно от хора от разузнаването и банкерите. За момента не се усеща никакво движение.

Достигнат е моментът, при който военните вярват, че няма мирно решение на въпроса за отнемане властта на престъпните групировки. Те считат, че ще се наложи извършването на военен преврат. Те също така мислят, че един военен преврат ще смекчи всякакъв тип гражданско недоволство, което би избухнало.

ДУ: „Дали предпочитаният от престъпните групировки начин на разкритие предполага бавното изтичане на информация, което наблюдаваме в момента? Имало ли е компютърни системи с изкуствен интелект, използвани за предсказване на бъдещи събития и съответно за разработване на стратегия за частично разкритие?”

КГ: Тези групи определено са използвали технологии с изкуствен интелект, за да добият представа какво се случва при различни вероятностни бъдещи сценарии.

Според това, което съм разбрал, в последно време тази технология не се е оказала надеждна за техните цели. Случило се е нещо, може би подобно на Ефекта Мандела, кой знае, което е направило тази технология по-малко полезна от преди. В миналото обаче те определено са използвали тази технология. Ето защо толкова много пъти е съществувала възможност за сваляне от власт на тези престъпни групоривки, но те са намирали начин да избегнат това всеки път с помощта на тази технология.

ДУ: Така че въпросът по същество е дали престъпните групировки предпочитат този бавен, постепенен процес на разкритие „капка по капка”, на който вече сме свидетели, или може би съществува вариант, при който те предпочитат нанасянето на големия удар?

КГ: Ами, имаше един план за няколко големи удара, не за Пълно Разкритие, но все пак за разкрития, които определено да привлекат вниманието на всяко човешко същество на планетата.

Идеята е, ако започне да излиза информация за техните престъпления срещу човечеството, и – бум: „Ние открихме пирамиди под океана”. Бум: „Ние открихме странни артефакти в Антарктика”, и т.н. Все с цел отвличане на вниманието и извеждане от равновесие. Така че те ще използват разкритията и като начин за отвличане на вниманието, и за манипулиране.

ДУ: „Има ли ограничение колко пъти можеш да изпратиш някого назад във времето преди настъпването на неизбежни здравословни последици или други събития?”

КГ: Определено, особено при по-ранните технологии, прилагани с тази цел. Биват използвани толкова високи електромагнитни полета, че когато хората прекарат 20 години в космическата програма под влиянието на тези полета, те получават множество странични ефекти: Времева дименсия, различни неврологични проблеми, странна скованост на части на тялото. 

Така че, да, при използването на тази технология, особено преди доста време, многократното изпращане на някого назад във времето имаше ефект подобен на този, който се получава, когато работиш в машинно помещение с един от тези торсионни двигатели. Това води до износване на фарадеевите костюми, които приличат на метална мрежа и покриват цялото тяло. Така че, да, това нанася доста поражения на неврологичната система.

ДУ: Има ли някакви противопоказания за продължителността на живота на хората, които са работили в Тайната космическа програма?

КГ: Да. Обикновено хора, които или са се пенсионирали, или са преминали през програмата „20 и обратно” като мен, за известно време имат множество неврологични проблеми. Качеството на живота им спада надолу, надолу, надолу и продължителността на живота им не е като тази на останалата част от населението. Това е цената, която те заплащат, и болшинството от тях приемат това съзнателно.

ДУ: Едно от нещата, които описахме в предишно предаване, е, че ти си получил нова информация, според която си участвал в повече от една програма „20 и обратно”. Тогава как тази нова информация се отнася към въпроса, който разискваме – има ли граница на това колко пъти някой може да бъде изпращан назад във времето?

КГ: Да. Тази информация ми бе предадена чрез Гонзалес, когато бях подложен на медицински преглед в космическия кораб на Маите. И когато се видяхме за първи път, те всъщност са подтиснали спомените ми от две такива „20 и обратно” програми.

Защото когато претърпях очната операция, когато имах отлепване на ретината, същото, което се получава при астронавтите, аз имах пълно възвръщане на спомените от всичките три програми „20 и обратно”.

ДУ: Ох!

КГ: Аз бях почти на прага на самоубийството. Нещата бяха наистина зле.

След това те се появиха и ми помогнаха в отстраняването на част от емоционалната ми енергия, свързана със спомените от тези програми, и при потискането на спомените от останалите две програми. Тези потиснати спомени биха ми попречили да водя нормален живот.

ДУ: Ако приемем, че сега ти си лице, което помни, че е участвало в три програми „20 и обратно”, това означава ли, че възрастта на твоята душа е около 105 години или нещо подобно?

КГ: Да, нещо подобно. Тогава как това  влияе на здравето ми и на способността да функционирам нормално? Това определено има странични ефекти. Претърпях редица операции на ръцете поради неврологични проблеми, които се срещат често в случаи като моя. Започвам да имам известни проблеми с паметта си, като например изведнъж забравям обикновени думи от своя речник. Все едно, че са били изтрити.

ДУ: Разбирам.

КГ: Така че да, има различни последици, с които трябва да се справям в момента.

ДУ: Познаваш ли някого, който е имал преживявания в четири, пет или повече програми „20 и обратно”? Случват ли се въобще такива неща?

КГ: Не, не съм срещал. Нямам представа.

ДУ: Известно ли ти е някой да е умрял след участието си в програма „20 и обратно”?

КГ: Зная, че хора са умирали, докато са били в такава програма, но не и по време на фармакологичния процес, свързан с включването в такава програма и с напускането й.

Сигурен съм, че в началото, когато те са разработвали тази програма, предадена ни от извънземните, те определено са изхабили няколко яйца, преди да получат добър омлет.

ДУ: Как се справят, в случай че някой загине по време на участието си в програма „20 и обратно”? Как връщат обратно тези хора?

КГ: Ами, ако това са военни, и в зависимост от ситуацията, те ще получат военни почести. Но ако са цивилни, просто ги обявяват за изчезнали.

ДУ: Значи не можеш да върнеш обратно възрастта на едно умряло тяло?

КГ: Те вероятно могат да клонират едно тяло в правилната възраст и да го заместят с неговия клонинг, но в действителност това, което се случва, е, че няма нищо за връщане у дома към датата на завръщането. Така че не те връщат у дома. И когато родителите ти те потърсят на другия ден, теб те няма, изчезнал си.

ДУ: Знаем ли коя група извънземни ни е предала тази технология за регресия на възрастта? Дали това са били Драко? Или Аштар? Имаш ли представа как Тайната космическа програма се е сдобила с това?

КГ: Получили сме много неща от групата Nordic.

ДУ: О, наистина?!

КГ: Да.

ДУ: А дали това са групата Nordic от Вътрешната Земя?

КГ: Не съм сигурен. Те не претендират за това. Те претендират да са от друга звездна система. Ако приемем факта, че те са имали готово решение за нас, което да ни предложат, бих допуснал, че това е използвано на някакво ниво и на други планети.

ДУ: В едно от нашите предавания ти бе казал, че в Тайната космическа програма има хора изтеглени едновременно от различни епохи на земната история. Любопитен съм как тези хора, някои от които ти каза, че са от 1950-те … За процес на пътуване във времето ли става дума? По какъв начин те са били привлечени?

КГ: Да, с помощта на програмата те се завръщат назад във времето, за да ги изберат. И след като ги вземат, и те прослужат своето време, те ги връщат отново в същия времеви период.

ДУ: Как би изглеждало това при човек от 1950-те? Той вижда някакъв НЛО, който установява контакт с него, или … Какво се случва с такъв човек?

КГ: Нямам никаква представа. Това не е информация, която ни бе разрешено да споделяме помежду си.

Виждал съм хора, които очевидно бяха от различни минали епохи. Това не бе често срещано, но бе възможно да се види.

ДУ: Ето един интересен въпрос: „Ако ние се намираме на половината разстояние от центъра на Млечния път до края на неговата периферия, ние се движим със скорост 1,000 мили в час и сме подложени на някакъв вид пространствено изместване …

КГ: Правилно.

ДУ: … И докато се движим в галактическото пространство, как те компенсират това изместване в този протокол „20 и обратно”?

КГ: Те вземат човека и го поставят 20 години обратно в миналото. 20 години назад във времето, звездната механика е различна. Той се е изменил. Това е нещо като гигантски часовник, който се превърта непрекъснато.

Това е същото както когато те правят изчисления според Космическата мрежа за пътувания между различните звезди и пристигат там в коригирания времеви период. Те използват същия математически модел за пътуване във времето. Така че те могат да правят нужните изчисления.

ДУ: Знаеш ли някога да е имало хора от бъдещето на Земята, които да са били изтеглени в настоящето, подобно на тези, изтеглени от 1950-те?

КГ: Чувал съм, че е имало хора от бъдещето, които са били залавяни тук, докато са идвали, за да разузнават. Не зная нищо повече от това.

ДУ: Ако имаме някой от 1950-те и друг от 1980-те, поставени да работят заедно, как космическата програма успява да избегне времевите парадокси? С други думи, дали човекът от 1980-те в даден момент няма да изпусне някаква културна забележка, която по някакъв начин да замърси ума на човека от 1950-те?

КГ: Разбира се, ако човекът от 1950-те не претърпи изтриване на паметта.

ДУ: Значи това изтриване на паметта би елиминирало всякакви спомени за нещо, което ще се окаже, че принадлежи на неговото бъдеще?

КГ: Точно така.

ДУ: Но ти също така каза, че в 4% от случаите това заличаване на паметта не е ефективно.

КГ: Да, между 3 и 5%. След което те ще трябва да се справят с тези проблеми, когато те възникнат.

ДУ: „Да се справят” означава да отвлекат човека отново, или нещо подобно?

КГ: Да. Ще го отвлекат или подкупят, или кой знае какво.

ДУ: Други свидетели, с които съм разговарял, твърдят също така, че времето притежава естествено свойство на самокорекция.

КГ: Да. Времето е еластично, също както пространството. Ето защо в началото ние се опитвахме да се връщаме назад и да коригираме тези различни парадокси, които бяхме създали. И извънземните ни казаха: „Спрете. Само влошавате нещата. В крайна сметка времето ще се коригира само”.

ДУ: В предишни епизоди на Космическо разкритие ти каза, че са ти задали личен въпрос. Попитали са те дали искаш да узнаеш кой си бил, кой си и кой ще бъдеш. Ако имаш втора възможност да получиш отговори на този въпрос, би ли отговорил положително и защо?

КГ: Мисля, че съм почти готов. Аз работя много върху себе си. Трябва да променя доста неща, посочени ми от тези същества. Мисля обаче, че голяма част от тази информация ми бе предадена, когато имах тази среща със Стражата на космическата станция. Просто все още нямам достъп до нея. Мисля, че трябва да поработя още, за да достигна до тази информация.

Ако ми зададат отново този въпрос, зависи къде ще се намирам в дадения момент. Точно сега имам усещането, че това би било едно съкрушително преживяване. В случая с Гонзалес, това го промени напълно. Той вече е буквално едно различно човешко същество. Запазил се е само външният му вид.

ДУ: О кей. Предполагам, че това е само един общ личен въпрос от философски характер, свързан с това, което си преживял: „Как човек може да се примири с миналото и с настоящите си преживявания, които са отрицателни, за да може да се излекува, да не се чувства в безизходица, да преодолее всякакви усещания за уязвимост и липса на доверие спрямо околните?”

image002

КГ: Ами, човек не може да погребе тези неща. Трябва да застане лице в лице срещу тях. В голямата си част това са травми, за които ще ти трябва помощ от професионалист. Не се опитвай да се справяш сам.

Предполагам, че ако имаш желание да се развиваш, ти трябва да започнеш да се фокусираш върху тези травми и да достигнеш до момента, в който да можеш да говориш за тях, без да изпитваш свързаната с тях енергия. Това изисква много работа, но аз успях да го постигна в няколко случая, макар да бе твърде  болезнено. Трябваше да приема някои неща за себе си, без да имам желанието за това.

Ако си достигнал до момент в живота си, когато можеш да направиш това, направи го. Ако не си, постарай се да направиш нужното, за да го достигнеш.

ДУ: Много добре казано.

„Съществуват ли само две времеви линии: Едната, която ние преживяваме тук на Земята, и другата, която преживяват в Тайната космическа програма? Или всеки нов човек, привлечен в тази програма, създава своя нова времева линия?” Мисля, че това е първият въпрос.

КГ: Времевите линии и реалностите, това по същество са едни и същи неща. Има много, много, много различни реалности и времеви линии. Така че не са само две.

ДУ: О кей. Втората част от въпроса е: „Две версии от един и същи човек съществуват ли едновременно? Може ли едната версия, която е с усилени възможности и много добре обучена, да живее извън Земята, докато другата му версия да води нормален живот на Земята?”

КГ: Това са две различни времеви линии. Така че зависи как гледаш на това. Искам да кажа, ако гледаш на това като процеси протичащи по едно и също време, не сегментирани и отделени един от друг, тогава да, ще изглежда, че те съществуват едновременно. Това обаче са две различни времеви линии. 

В едната времева линия, ти си в космическата програма и в същия период от време на Земята те водят за изчезнал.

В друга времева линия, след като си се завърнал от Тайната космическа програма, ти преминаваш през период на адаптация … ако в това намираш някакъв смисъл.

ДУ: Добре. Нека те попитам следното. Това някак допълва въпроса: Говори се, че в космическата програма способностите ти ще бъдат усилени и ще бъдеш много добре обучен. Тогава могат ли хората от програмата да отстранят допълнително придобитите ти способности и умения, когато те върнат към нормален живот на Земята? Ти ще изгубиш ли тези придобити свои качества?

КГ: Ти все още притежаваш тренинга, знанията, но в същото време те са заличили способността ти съзнателно да ги използваш.

ДУ: Хм.

КГ: Така че твоите умения подлежат на възстановяване. Ако способностите ти обаче са били веднъж усилени с помощта на химическо въздействие, възстановяването им ще изисква да преминеш отново през процес на натрупване на химикалите в тялото ти и на приспособяване към тях.

ДУ: Втората част на въпроса е: „Какво се случва с времевата линия извън Земята, след като човекът от Тайната космическа програма бива регресиран и върнат към момента, в който първоначално е напуснал Земята?”

КГ: Времевите линии … Извънземната времева линия все още съществува. Просто сега си в друга времева линия.

ДУ: Значи, когато става въпрос за времеви линии, по някакъв начин идеята на хората за едно добре организирано линейно време просто не работи.

КГ: Времето не е това, за което хората го мислят. Ние едва започваме да добиваме представа за това как гравитацията и пространството се проявяват и какво е това торсион на пространството. Времето се проявява по същия начин. То може да бъде манипулирано и разтягано, а в някои случаи сливано с други времеви линии.

ДУ: О кей. Ето и един последен въпрос: „Какво конкретно може да направи средният гражданин, за да стимулира процесът на Разкритие и да упражни най-голямо въздействие?”

КГ: Аз определено не бих излязъл на улицата и да разказвам за малки Сиви извънземни, след което да очаквам голям резултат. Ха, ха.

ДУ: Ха, ха. Ти имаш горчив опит с това.

КГ: Ами, да. Както знаеш, аз нямах друг избор.

ДУ: Правилно.

КГ: Мисля, че най-доброто, което всички ние можем да направим, е, да започнем да се фокусираме върху технологиите, които искаме да бъдат разсекретени – да започнем с това. Ако се фокусираме върху извънземните, това е тема, на която хората вече са били програмирани да се съпротивляват.

Ако хората започнат да откриват, че може би правителството притежава технология, която може да лекува рака, или технология за извличане на свободна енергия … това са неща, които средният човек може да приеме като по-осезаеми каузи.

Така че аз мисля, че в началото ние трябва да се фокусираме повече върху някои основни моменти на Тайната космическа програма, да се опитаме да ги разсекретим и да заинтересоваме обществеността спрямо тях. Така хората няма просто да повдигнат рамене, както когато чуят да се говори за „извънземни”.

ДУ: Какво мислиш за хората, които наблюдават това предаване и имат достъп до Интернет? Как те могат да използват Интернета, за да подпомогнат този процес?

КГ: Организирайте петиции, правете коментари, разпространявайте информацията колкото можете по-нашироко. Също така, в семейството си не говорете за извънземни. Мисля, че най-добре е да разговаряте с близките си за засекретените и преследвани технологии.

Всеки може … Всеки може да повярва, че правителството притежава технологии, които са 50 години по-напреднали от използваните в момента, но ги прикрива под претекст, че са предмет на националната сигурност. Ако обаче всеки помисли за някой свой близък, чийто живот е застрашен и който може да бъде спасен с някоя от тези технологии … Не мога да измисля нещо, което би мотивирало хората по-силно, за да надигнат глас и да настояват за Разкритие.

ДУ: Мислиш ли, че има възможност журналистите да излязат със статии, блогове и видео материали, каквито няма в момента? Или считаш, че всичко, което е могло да бъде публикувано, вече е факт?

КГ: Аз мисля, че това може да бъде направено по начин, който е по-лесен за разпространение сред широката публика. Мисля, че ако много от нас, които работим в това поле, започнем да се фокусираме върху разпространяването на информация за Тайната космическа програма, за технологиите, които могат да променят живота ни, мисля, че това ще накара хората доста по-настойчиво да започнат да настояват за Разкритие, отколкото ако им разказваме за извънземни, катастрофирали в пустинята.

ДУ: Съгласен съм. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок тук, заедно с Кори Гууд, и ние отговаряме на вашите въпроси като ви подсказваме какво може да направите, за да превърнете това Разкритие в реалност. Благодарим ви, че бяхте с нас.