Вътрешната земя: Докладване пред Съюза на ТКП – 39-ти епизод, Февруари, 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. Ние продължаваме от мястото, докъдето бяхме стигнали в предишния епизод, в това удивително пътешествие, което си направил във Вътрешната Земя. Кори, ти описа, че след като си бил пренесен през портал извън Вътрешната Земя, си се озовал обратно в своята всекидневна. Очевидно Гонзалес е искал да знае какво се е случило в тази библиотека, която той не е успял да посети, за разлика от теб.

Кори Гууд: Точно така.

ДУ: И какво се случи след това? Ти каза, че си се озовал обратно в дома си по времето, когато си го напуснал.

КГ: Точно така. След по-малко от 24 часа Гонзалес ми се обади и ние се срещнахме наблизо.

ДУ: Само двамата?

КГ: Само двамата. И проведохме един от нашите разговори на чаша бира и разговаряхме върху много от нещата, които се бяха случили. Той ми предаде нова оперативна информация за някои от нещата, случващи се в Земния съюз, за много от нещата, които не се развиваха добре, за неща, които се разпадаха, и за това, че предстои едно голямо съвещание на Съвета на Съюза на ТКП, на което трябва да докладвам частта от посещението си, на която той не бе присъствал, свързана с библиотеката.

ДУ: Лично съм любопитен, както и за целите на предаването ни, но как стои въпросът със Земния съюз? Знаем, че в него имат съществено участие страни от Изтока, нали?

КГ: До голяма степен.

ДУ: Става въпрос за Китай и Русия. Замесен ли е по някакъв начин Китай? Всъщност за какво става дума тук?

КГ: Земният съюз е съставен от множество малки групи. Някои от тях са даже части от милицията. Болшинството обаче са представители на източни тайни общества и групи, които имат много силно влияние и достъп до много физически съкровища и информация.

ДУ: Едно от нещата, което много хора не знаят, е, че китайците притежават четири трилиона долара в американски облигации. И ако те решат да провалят американската икономика, са напълно в състояние да го направят. Това очевидно е била една от заплахите, които те са използвали, за да предизвикат промяна на нещата. Те не желаят да разрушават американската икономика, защото собствената им икономика зависи от нея. Ние сме тези, които купуваме продукцията им. В същото време те държат една много силна карта с тези 4 трилиона от нашите ценни книжа, което е повече от това, което ние притежаваме. По същество те контролират нашето богатство, макар да нямат право на глас в Световната банка и в Международния валутен фонд.

КГ: Много от същите хора от МВФ сега упражняват влияние в БРИКС.

ДУ: О кей. Това е, което се случи след създаването на Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции.

КГ: Точно така. Така че Земният съюз и Съюза на ТКП нямат напълно един и същ дневен ред. Те имат една обща цел.

ДУ: Хората от Земния съюз знаят ли за съществуването на Съюза на ТКП?

КГ: Не всички … някои знаят. И те са се срещали. Имало е обмен на информация. Хората от високите нива на Земния съюз разполагат със същата секретна информация, предмет на бъдещо оповестяване. Едно от нещата обаче, което се е случило, е, че в Земния съюз масово са проникнали хора от групите на илюминатите. Те са майстори на проникването и на създаването на разцепления.

ДУ: Когато Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции бе оповестена за първи път, което стана на 29-ти юни или юли, 2014 г., никой не очакваше, че 30 от основните западни държави веднага ще се присъединят. Това е обаче, което се случи. И ти искаш да кажеш, че с това е започнало проникването на МВФ в БРИКС?

КГ: Това се случва на всички равнища. Западът притежава стогодишната система на Федералния резерв. Сега Изтокът иска да има своя нова стогодишна финансова система, която те твърдят, че ще бъде по-справедлива и представителна за световната икономика.

ДУ: Но ако разсекретим това, което наричаш репликатори, ние няма да се нуждаем от пари. Тогава защо ще искат да имат финансова система?

КГ: Те все още не искат това, което Съюза на ТКП иска да се случи. Те искат промените да протекат постепенно. Те не искат … те са видели цялата разсекретена тайна информация и са я споделили с някои представители на тайните престъпни групировки, които са си изкарали акъла.

ДУ: Те са я споделили с тях?!

КГ: Да.

ДУ: Човече, това е голямо предателство.

КГ: Това е инфилтрация. И сега някои от тези закоравели престъпни групи искат Трета световна война повече от всякога.

ДУ: За да предотвратят оповестяването на информацията.

КГ: Точно така. Много от тези групи на Земния съюз са убедени, че тоталното разсекретяване на информацията пред човечеството е нещо безотговорно и че то трябва да бъде извършено постепенно през един стогодишен период, по време на който трябва да се придвижим към една нова, по-справедлива финансова система, която също ще бъде вавилонскта магическа парична система, но по-добра и управлявана от Изтока. През този период те ще оповестят някои от тези технологии и част от информацията, ще разкрият част от истината за извънземните, но по някакъв начин няма да изпуснат изведнъж целия дух от бутилката.

ДУ: Е, не бих искал да обидя Земния съюз, но това ми напомня на случаите, когато с брат ми се биехме за парче торта. „Твоето е по-голямо, не твоето е по-голямо.” Или когато се карахме кой да седне на мястото до шофьора. Това съвсем не е манталитета, който ще ни изведе от тази планетарна криза, когато екологията ни е застрашена и когато на океаните ни остават няколко години, както и на въздуха, който дишаме. Ако искаме да оцелеем, не можем да продължим да използваме технологии, зависими от изгарянето на изкопаеми горива.

КГ: Е, в това е проблемът. Те не са обединени. Те са сбор от надлъгващи се групи, които частично координират действията си в посока освобождаване на човечеството.

ДУ: Значи те са съгласни, че престъпните групи на тайното земно правителство трябва да бъдат спрени. Мненията им за това какво ще последва обаче се различават.

КГ: Има несъгласие относно това, което ще последва. Част от Земния съюз иска същото като отцепниците от ТКП – пълно разкритие, трибунали и след това пълно освобождаване на технологиите в полза на човечеството, и придвижване напред на преходната цивилизация.

ДУ: Е, ще има смущаваща информация, но всички ще спечелят от разкриването на информацията. Нека забравим за 100-те години. Всички печелят.

КГ: Не всички.

ДУ: Какво искаш да кажеш?

КГ: Тези, които контролират или които искат да продължат да контролират, не печелят.

ДУ: Да, предполагам, че при една прозрачна система всички аспекти на управлението, изразходването на парите и вземането на решенията – всичко може да бъде прозрачно и качено в Интернет. Няма да има причина да бъде скривано, макар че демократичното управление може понякога да доведе до бюрократична неефективност. Може нищо да не бъде свършено поради един човек, който има гласовито мнение и може да повлияе на всички, и въпросът да потъне в някой комитет. Бях в борда на директорите на една църква, когато това се случи. Всички искаха да има единодушно гласуване, което никога не се получи. В такъв случай и никога нищо не бива свършено.

КГ: Така че Земният съюз страда от силна фрагментация и много хора, които някога приемахме за обединени около една цел, сега се дърпат настрани и приемат идеята за една продължителна промяна в обществото и за бавно разкриване на информацията. Това им звучи по-здравословно и по-отговорно. Те разсъждават рационално.

ДУ: Има ли ислямско участие в този съюз, нещо като суфистко религиозно присъствие?

КГ: В този Земен съюз има представители на всички аспекти на обществото.

ДУ: Добре, и Гонзалес ти казва, че в Земния съюз цари разногласие. После какво?

КГ: И че сред Съюза на ТКП също има разногласия.

ДУ: Наистина?

КГ: Съюзът преживява трудности. Голяма част от тях се дължат на промените в нашата Слънчева система. Хората срещат проблеми да се приспособяват. Много зависи от духовната ориентация, от това какъв тип личност е всеки, как понася тези енергийни промени.

ДУ: Ако трябва да използвам често споменавания цитат на Ричард Хогланд: „Добрите стават по-добри, а лошите още по-лоши”.

КГ: И лудите стават още по-луди. Та те искаха да чуят от мен за случилото се в библиотеката и някои хора били смутени от това, че съм бил там сам и че трябва да разчитат на това, което ще им кажа като истина за случилото се.

КГ: Не можеха ли да те инжектират със скополамин или с нещо подобно, за да извлекат истината от теб?

КГ: От самото начало това бе повод за основно разногласие помежду ни. Не, това не бе опция за тях. Те обаче имат интуитивни емпати, които се предполага, че могат да доловят всеки опит за измама от моя страна. Много от всичко това обаче е просто игра на егото, тяхно желание да се направят на важни.

ДУ: Е, и те щяха да загазят здравата, ако Съществата от Сферите не бяха ги снабдили с логистика и с оперативна информация. След като Съществата от Сферите са избрали теб и Гонзалес за свои делегати, голяма работа, ако това не им харесва, тъй като алтернативата е, че те няма да получат нужната им подкрепа, за да постигнат целите си.

КГ: На тях също така им е било казано да спрат всякакви нападателни действия. Никакво по-нататъшно бомбардиране, никакви стрелби, никакви нападения.

ДУ: Защото един ден всичките изградени съоръжения ще бъдат предадени на човечеството.

КГ: Тази инфраструктура, тази огромна инфраструктура, изградена от ТКП, е предвидено да бъде предадена в един момент на човечеството, за да положи основите на една нов тип цивилизация от типа на „Стар Трек”.

ДУ: Значи те не харесаха факта, че ти получи тази информация и че те трябваше да зависят от теб, за да научат истината. Те не знаеха дали няма да ги излъжеш.

КГ: Все същата история. И за да съкратим целия разказ, когато настъпи определеният момент, аз бях отведен в една различна база.

ДУ: С познатия ти метод на Синята сфера.

КГ: С метода на Синята сфера, но в различна база … в една от базите в Куйперовия пояс. И стаята бе препълнена с хора на Съвета на Съюза на ТКП.

ДУ: Дай ни кратко описание как щеше да ни изглежда тази стая, ако бяхме там заедно с теб. Какво щяхме да видим? Беше ли тъмно? Беше ли силно осветена?

КГ: Беше нормално осветена, подобно на това помещение тук. Не беше амфитеатрална, а с хоризонтален под и в задната част се разширяваше. Това бе единствената стая, в която бях там.

ДУ: Подобна на студентска аудитория?

КГ: Да, но подът бе хоризонтален. И всички присъстващи седяха.

ДУ: Колко души?

КГ: Повече от 60.

ДУ: Разпозна ли някого от предишните събрания?

КГ: Да. Да. Някои, с които имах спречквания, след което си разменихме някои принудени неловки извинения и здрависвания, за да замажем положението.

ДУ: И отново: имаше присъствие на пълния спектър от земни раси?

КГ: Точно така.

ДУ: Индианци, черни, бели, азиатци.

КГ: Точно както при всички предишни събрания. И когато ме докараха, Гонзалес беше вече там и ме очакваше.

ДУ: И те поставиха отпред, докато всички седяха и те гледаха.

КГ: Отпред, но встрани. Отпред нямаше никого. И аз седнах, и няколко души говореха. Те приказваха за формирането на различни групи в Съюза и за различни неща, които се случваха. За някои от тези неща не трябва да говоря. След това те искаха да чуят моя доклад за случилото се в библиотеката, в Залата на архивите и всичко останало. И така, аз станах и разказах, след което веднага заваляха различни въпроси и коментари. Те намираха за много интересен факта, че изведнъж всички тези подземни групи искат да разговарят с тези Същества от Сферите, което изведнъж ме прави много важен. Все едно, че аз си съчинявах някаква история, с която искам да се изкарам за много важен.

ДУ: Но те имат интуити, които са могли да кажат дали си измисляш истории.

КГ: Те просто се правеха на идиоти.

ДУ: Те са искали да покажат, че ти се опитваш да измислиш история, с която да се завърнеш в играта, от която те се опитват да те отстранят.

КГ: Като бъдат опортюнисти.

ДУ: И това бяха същите тези хора, с които бе разговарял преди?

КГ: Точно така.

ДУ: Интересно. Е, това е начинът им на мислене. Те всички са бивши членове на тайните престъпни групировки. Те мислят, че всеки е измамник, че всеки преследва свои користни цели.

КГ: Както вече казах, можеш много да кажеш за даден човек от начина, по който те обвинява за нещо. Той ти показва какво той би направил в същата ситуация, защото той приписва на теб своите мисли и възможни действия. Така че по същество аз им докладвах същото, което разказах и в предишния епизод. И те изкараха Гонзалез отпред и разговаряха с него как той ще установи контакт със Съюза на Сферите.

ДУ: Те знаеха ли, че историята с шумерите е била изопачена от престъпните групировки и че Сичин е получил погрешна информация?

КГ: Те не бяха шокирани.

ДУ: О, наистина?

КГ: Никой от тях не помръдна на стола си и не показа някаква изненада.

ДУ: Те разбират ли, че съществата от Вътрешната Земя са се представяли за възнесени владици и че са влияли на хората, извършващи ченълинг?

КГ: Те знаят, че това е нещо, за което говоря вече около една година. Прегледах публикациите си в моя форум и видях, че за първи път заявявам това през декември 2013-та.

ДУ: Те бяха ли наясно, че тези хора от Вътрешната Земя разполагат с книги от повърхността, които изучават?

КГ: Не, но не бяха изненадани.

ДУ: Тогава ти всъщност не си им казал нищо, което вече не са знаели.

КГ: Точно така.

ДУ: Но може би някой като Гонзалес е можел да извлече повече информация от библиотеката от теб, в резултат на своя опит и обучение, което вероятно ги е раздразнило.

КГ: Правилно. Той би извлякъл повече оперативна информация от ситуацията отколкото аз. Информацията относно това, че Пазителите са Древната раса основатели, както и съществата от Съюза на Сферите, бе нова за тях и тя ги накара да изпънат вратове и привлече вниманието им.

ДУ: Също така имаме Сините Авиани, които казват, когато хората от Съюза на ТКП ги питат дали те са Ра, които са предали информацията в Закона за Единството … те отговарят: „Аз съм Ра”, след която добавят останалата част от името си, точно както Ра се представя след всеки зададен въпрос в Закона за Единството. Така че тук всичко съвпада прекрасно.

КГ: Много от членовете на Съюза на ТКП не приемат идеята за това да станат повече любящи, да прощават и т.н. Много от тях срещат трудности с естествените закони и с понятията от Закона за Единството. Някои групи в Съюза не харесват идеята за съществуване на индиго и сини подобни на птици същества. В съюза на ТКП съществуват разногласия относно случващото се …

ДУ: Но те притежават информация от интелигентните таблети, че са пристигнали по-късни групи, които са заличили написаното от Древната раса основатели и ние знаем, че тези по-късно придошли групи са били отрицателно настроени. Те са воювали, били са генетични фермери – тогава здравият разум не подсказва ли, че те са заличили записите, които показват, че Древната раса основатели е била много по-положително настроена от тях самите? Това не е ли логичното заключение?

КГ: Да, така е. И на Земята са пристигали царе, които са изтривали имената на предишните царе или притежатели на земите, които те са завладявали. Паметниците са останали, но написаното на тях е било заличено.

ДУ: И какво се случи след това? Те са се заинтересували от факта, че Древната раса основатели може да е същата както тези Пазители, т.е. Съществата от Сферите.

КГ: И те разговарят с Гонзалес и искат той да контактува със Съюза на Съществата от Сферите и да направи необходимото, за да уреди някаква среща или обмен между този нов Съвет на Вътрешната Земя и Съюза на Съществата от Сферите, защото те намират този новосформиран подземен съюз за нещо много положително.

ДУ: Когато хората от Съюза на Вътрешната Земя са посетили базата на Съюза на ТКП в Куйперовия пояс, те срещнали ли са се със същите хора, които бяха в тази стая заедно с теб?

КГ: Да.

ДУ: О кей, значи те вече са се били срещнали с хората от Вътрешната Земя. Значи те сега искат да използват Гонзалес, за да уреди среща между Съществата от Сферите и хората от Вътрешната Земя, при което да те елиминират като посредник, което изглежда че желаят особено силно?

КГ: Те гледаха покрай мен и ме пренебрегваха, и веднага започнаха да разговарят с Гонзалес за това какво трябва да бъде направено по-нататък.

ДУ: Интересно.

КГ: И ме изолираха от разговора. Оттук нататък можеш да екстраполираш каквото си поискаш.

ДУ: Гонзалес какво каза?

КГ: Ами той каза, че ще направи каквото зависи от него. Както обикновено обаче, от него зависи много малко.

ДУ: Нещо друго случи ли се след това? Или с това събранието приключи?

КГ: С това събранието почти приключи. Научих още малко подробности относно разделението, възникващо в ТКП и в различните наземни съюзи, за техните тревоги относно преждевременното разкриване на секретната информация, както и за начините, по които престъпните групировки ще се опитват да корумпират изнасяната секретна информация. Всички бяха много загрижени относно случващото се с инфилтрирането на Земния съюз от страна на престъпните групировки, с които те са споделяли подлежащата на разсекретяване информация.  

ДУ: Ти каза, че илюминатите отчаяно се опитват да предизвикат Трета световна война, за да елиминират възможността от разсекретяването на информацията.

КГ: Беше казано, че има няколко различни окултни секти в тайното земно правителство, които вярват на предсказания, които се опитват да сбъднат в Сирия, според които Дамаск ще бъдат обхванат от пушек и пламъци и подобни неща. Те се опитват да ни изпратят в нова времева линия или да предизвикат Трета световна война.

ДУ: Това нещо подобно на библейско пророчество ли е?

КГ: Това е пророчество, в което вярват няколко от тези групи. Не зная дали е библейско, или нещо друго.

ДУ: Защо Дамаск?

КГ: Не зная. Те обаче се стремят да доведат нещата дотам, че Дамаск да бъде обхванат от пламъци. И тогава изведнъж Русия се появява в Сирия. Намирам това съвпадение във времето за много интересно.

ДУ: И от всичко, което научаваме от вътрешни източници и вадим като логични заключения, изглежда че Русия всъщност напада наемните армии на илюминатите, привидно наречени ислямска държава. Това съвпада ли с твоята информация?

КГ: Точно така.

ДУ: Ислямската държава съвсем не е ислямска, а просто наемна армия на илюминатите.

КГ: Точно така, създадена от тях.

ДУ: Ти каза, че Земният съюз се опитва да предотврати пълно разкритие, или поне това важи за някои негови елементи, така че Източният блок да може да контролира финансовата система за още сто години. Но не всички части на Земния съюз са зад този план. Има други, които настояват за това масово разсекретяване, нали?

КГ: Точно така.

ДУ: Не е ли вярно, че някой може просто да го направи? Ние разполагаме с Интернет, нали? Всеки може да публикува и те могат да разпространят информацията.

КГ: Това трябва да стане в правилния момент. Трябва да има някакво събитие катализатор, при което всички останали хора на планетата да проявят желание да видят тази информация. Ако информацията излезе на бял свят и всички платени медии я обявят за поредните конспиративни глупости … След това те ще могат да ограничат достъпа до много от тези различни … този процес е управляем.

ДУ: Но това не стана в случая на Сноуден, защото имаме документи с всички тези секретни кодови номера. Също така имаме свидетели, които се появяват и казват, че знаят за всичко това. Също така има хора като Грийнвалд *) … и вестник Гардиън от Лондон, които потвърждават истинността на тези документи.

*) Glenn Greenwald – известен американски юрист и разследващ журналист. – Бел. прев.

КГ: И ти мислиш, че всички тези хора са си извлекли урок от това?

ДУ: Пит Питърсън ми беше казал, че престъпните групировки са контактували масово с журналисти и са ги заплашвали по различни начини. И Питърсън каза по повод на една от големите истории, която е щяла да бъде оповестена от журналистите … причината поради която те престанали да изпращат толкова много електричество от цялата западна част на САЩ по тези големи кабели към системата от антени HAARP*) в Аляска и са го пренасочили към Блъхдайл, Юта, към това ново компютърно съоръжение, тъй като журналистите са имали доказателства, че оттам се следят всички телефонни разговори  на територията на страната. Така че те са имали записи на всички проведени разговори. Тази информация изтече тихо в последно време, но не получи особено внимание в пресата. Очевидно журналистите са щели да направят голям удар, но илюминатите са ги заглушили.

Така че ти искаш да кажеш, че илюминатите са се опитали да направят невъзможно появяването на един следващ Сноуден.

КГ: Точно така.

*) HAARP – Високо честотна секретна военна инсталация на САЩ в Аляска. – Бел. прев.

ДУ: Не изглежда обаче, че ще успеят. Изглежда, че събитията просто ще тръгнат като снежна топка и нещата ще излязат напълно извън техен контрол. Дали не е възможно да видим някакъв извънземен шахматен ход, при който те просто ще решат да покажат един извънземен кораб, който да видят всички. Мислиш ли, че това е възможно?

КГ: Около планетата все още съществува защитна мрежа и ако ТКП реши да се появи видимо с някой от своите кораби, той ще бъде свален и разрушен.

ДУ: О, наистина?

КГ: Да. Така че това ще трябва да бъде … много от всичко това има връзка с човечеството, с това много от нас да се пробудят. То също така има връзка с това, за което сме говорили, за нашето съвместно творческо съзнание, което трябва да създаде едно ново бъдеще и да не позволи да бъде манипулирано от тези престъпни сили, които го използват, за да упражняват своята магия.

ДУ: Абсолютно. Има още много неща, които не сме разисквали. Така че заповядайте следващия път тук в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхте с нас.