В памет на Уилям Томпкинс (29 май, 1923 – 21 август, 2017) – Нарушаване господството на Драко – епизод 120, 6 септември, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд.

Част от това, което ще разгледаме в този епизод, сме обсъждали и преди, но важното е, че ние говорим за нещо, което е твърде реално.

ИСТИНСКАТА причина да правим това предаване не е забавление. Причината е разкритие (на скриваната информация).

И като говорим за тези неща и ги изследваме в подробности, ние подпомагаме повдигането на завесата над нещо, което всъщност представлява много сериозен проблем.

По същата тази причина за подобна тема се нуждаем от възможно най-пълна информация, която можем да съберем. И колкото повече информация имаме, толкова по-големи ще бъдат възможностите ни да спрем тези ужасни неща.

* * * * * * * *

ГАЛАКТИЧЕСКА ТЪРГОВИЯ С РОБИ

image001

Уилям Томпкинс: Много е странно, че това продължава още от онези времена, същата тази средновековна структура – крале, кралици, принцеси, всички тези хора по върховете, които са се превърнали в елит в страни като Франция и Испания. Те са завладели контрола върху населението на своите страни и никога не са позволявали на хората действително да живеят, като всъщност са превърнали много от тях в роби.

Така че едно масово поробване там днес е един голям бизнес. Днес това е един основен вид бизнес – масов бизнес.

Всичко, което искаш да произвеждаш, всичко, което искаш да отглеждаш, всичко, което искаш да построиш – всичко се извършва с поробени хора.

В Германия – Германия имаше масивни подземни съоръжения, в които работеха само роби, и когато бе взето решение преди края на войната за продължаване на техните извънземни разработки върху НЛО и върху различните бойни системи, които те изграждаха, те изнесоха производствените си съоръжения в Антарктика, но заедно с тях пренесоха и робите.

Така че днес има роби под земята, както и все още такива в Антарктика.

Бизнесът с роби е голям бизнес и това се случва днес. Това не е нещо, което се е случило преди 100 години. Това нещо продължава от доста време и трябва да бъде прекратено.

Има най-различни видове робство. Има сексуално робство, невероятно. Има много различни категории хора, които биват отвличани като роби, сексуални роби. Те търсят най-добрите и най-умните, защото те струват повече.

Има, струва ми се, четири или пет различни категории хора, които те отвличат. Те отвличат най-добри изследователи в медицината. Те отвличат хора от корпоративните нива и отвличат най-надарените и така още три нива по-надолу.

Всички биват изпращани на две планети, след което биват разпределяни по други места. Но това е един масов бизнес. Това продължава с години и ние не можем да определим къде са били отведени тези хора.

Точно както при „нормалните” отвличания, ние не знаем къде са отишли хората, защото болшинството от тях не се завръщат. Ние научаваме нещо само от тези, които се завръщат обратно.

* * * * * * * *
ДУ: Пфю!  Както можем да видим, тук става дума за някои доста сериозни неща.

Ние имаме една твърде интересна гледна точка върху всичко това, защото ако сте гледали нашите предавания, знаете, че Кори е имал лични преживявания с тези неща. Той също разискваше това, когато в предаването ни взе участие Джордж Нури.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Нека започнем като кажем това, че аз зная колко неудобно се чувстваш да разискваш тази тема. Защо всъщност тя те смущава толкова много?

КГ: Защото съм видял тези неща от първа ръка. Това е доста смущаваща тема. Ако звучи като измислица, е достатъчно смущаваща, но когато чуеш някой друг да разказва това, което си преживял, в паметта ти нахлуват много тежки спомени

ДУ: Нека поговорим малко за това, което Томпкинс има да каже в тези кадри. Преди всичко, той изглежда че говори за традиционни страни, където властват тези престъпни групировки, като Франция и Испания, Англия и за търговията с роби, която те са провеждали поколения наред.

Той споменава за кралски фамилии, които тайно са си сътрудничели, макар че техните държави изглежда че са воювали помежду си.

Някога чувал  ли си за тези неща, за политически игри подобни на тези от филма „Игра на тронове”, за окулните игри на елита?

КГ: Да. Ние бяхме много любопитни откъде идваха тези хора, как те се сдобиваха с тях и се оказа, че те използваха тази изградена през много поколения инфраструктура на робството, създадена в продължение на векове тук на Земята.

ДУ: НАИСТИНА?!

КГ: Да, и тези неща никога не са спирали. Човешката търговия с роби на Земята всъщност никога не е намалявала своите мащаби.

ДУ: Само за да разбера това, което казваш – същата система и същите структури на управление и координация, които са съществували в тези страни преди стотици години, това продължава и днес под формата на галактическа търговия с роби с участието на извънземни?

КГ: Да, до ден днешен.

ДУ: Зная, че съм те питал за това преди, но за целите на яснотата в днешния ни разговор – колко дълго време извънземните са заграбвали роби от нашата планета?

КГ: Откакто живеем като хора на тази планета.

ДУ: В миналото те получавали ли са помощ от тези държави?

КГ: Зная, че това е ставало в миналото, но не зная от колко отдавна тези престъпни групировки, ако ги наричаме така, са използвали наемници, които да отвличат хора, като са им давали точни описания какво да търсят. Тези хора са отвличали, докарвали са отвлечените на определени места, където са ги третирали като добитък и са ги разпращали в различни … в различни направления. Този човек ще отиде извън планетата. Този ще отиде под земята като сексуален роб.

ДУ: Томпкинс спомена, че има различни категории на хора, използвани за различни цели. Той спомена отглеждане в земеделието. Можем ли да започнем с това? Какъв вид земеделска работа биха извършвали тези хора, ако биват отвличани с тази цел?

КГ: Те биха отглеждали храна за хората в програмата в хидропонни съоръжения на различни тела в Слънчевата система.

ДУ: Хм.

КГ: Те избират хора за строителство на различни неща и ги принуждават да работят на различни места в космоса.

ДУ: Как могат да попречат на тези хора например да поставят отрова в храната или да саботират някоя операция? Ако си роб, естествено е, че няма да си щастлив от това.

КГ: Не, но начинът, по който те се отнасят с тези роби … Говорим за хора, които нямат НИКАКВА НАДЕЖДА да видят някога дома си. Те ги третират достатъчно добре, за да имат желание да оцелеят, но достатъчно зле, за да изпълняват всякаква заповед.

ДУ: Томпкинс също спомена за индустриално производство. Какъв вид работа може да включва това?

КГ: Сигурен съм, че всички си спомнят, когато разказвах за заводите на Марс …

ДУ: Да.

КГ: … където има десетки до стотици хиляди хора, които живеят в съседство с тези заводи, до които биват извозвани с влакове, за да работят. Същото се случва и на други тела в Слънчевата система.

ДУ: Те занимават ли се с високо технологични работи?

КГ: О, да. Те произвеждат неща, за които извънземните идват да търгуват.

ДУ: И това включва хора, привлечени на работа от Междупланетния корпоративен конгломерат?

КГ: Това са отвлечени роби, както и хора, които просто отиват и кандидатстват за работа. Те получават работа, щастливи са, ходят на работа и в един момент се оказват роби.  

ДУ: В други епизоди ти си казвал, че има много извънземни, които не са от нашата Слънчева система и които също вземат роби, за да ги използват за различни цели.

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: И ние може да нямаме никаква представя какво извършват тези хора.

КГ: Всичко това се е превърнало в толкова мащабна търговия, след като в началото, когато сме започнали да контактуваме с извънземни, ние сме им позволили да отвличат хора. Имало е толкова много хора, които никога не са се завърнали.

И напълно морално покварените хора в този бизнес са решили: „Чакай малко, ние можем да разменяме тези хора за технологии на извънземните.”

ДУ: Знае ли се колко души на година изчезват по този начин?

КГ: Спомням си, че статистиката в световен мащаб е около един милион изчезнали хора.

ДУ: И ако това се случва всяка година, това е една голяма цифра.
КГ: Да, да, така е … Милиони хора са били отвлечени от тази планета.

ДУ: Значи можем да говорим за много милиони хора, отвлечени от тази планета по различни начини.

КГ: Да, които са били използвани в тази търговия с роби. И ти също така трябва да имаш предвид, че в продължение на десетилетия тези хора са започнали да раждат деца и тези деца са били родени и отгледани в робство. Така че говорим за поколения роби там горе.

ДУ: Томпкинс потвърди съвсем точно доста от нещата, които ти каза, включително и тази идея за изтичането на мозъци по този начин.

КГ: Това е една от най-горещите теми, за които престъпните групировки не искат никой друг да знае. Това е едно от нещата, които, ако имаме Пълно Разкритие и хората научат за всички тези престъпления срещу човечеството, на планетата Земя ще настане ДЕН НА ПЪЛНА ЛУДОСТ.   

ДУ: Е, нека кажем, че това се случи. Какво ще можем да очакваме? Дали разкритието ще спре всичко това? Ние не обръщаме ли гръб на тези хора, ако не говорим за това?

КГ: Определено. Много хора, които са били замесени или имат информация от първа ръка, не желаят да говорят поради огромния срам, който изпитват.

Знаеш ли, има социопати, които вършат голяма част от тази работа, и тези хора не губят от съня си. Други хора обаче, такива като мен, които са въвлечени, ние се измъчваме вътрешно и това мъчение ни преследва през остатъка от живота ни.

ДУ: Съгурен съм в това. Едно от нещата, за което очевидно не искаме да влизаме в големи подробности, но нещо, което не сме споменавали преди, това е продължаващата сексуална търговия.

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Каква мислиш, че е целта на този тип търговия? Какво се преследва в този случай?

КГ: За хората, които служат в тъмната страна на Тайната космическа програма, както и за извънземните, за да могат да правят секс. Искам да кажа, че това е … Тези хора обичат да доминират и това е голям източник на възбуда за тези социопати.

ДУ: Хм.

КГ: Когато говорим за секс, това е, струва ми се, най-старата история на света.

ДУ: Така че това е много подобно на секс трафика, за който сме чували на Земята, когато някой бива въвлечен в този свят и по някаква причина работи като проститутка даже и ако има възможност да избяга. В случаите, за които говорим, те не могат да избягат поради строгия контрол.

КГ: Да, там няма възможност да избягат. Ако се намираш на една консервена кутия, която плува в космоса, къде ще отидеш? Ако си на друг планетоид някъде в друга слънчева система, къде ще отидеш? Ти губиш всяка надежда.

ДУ: Какво са ти казали – и аз зная, че ние говорихме за това преди, но мисля, че е важно да дадем надежда на хората по този въпрос – какво са ти казали, че ще се случи, след като веднъж се освободим от контрола на изкуствения интелект, на Драко и на тези други отрицателно настроени групи? Какво ще се случи с всичките тези хора?

КГ: Преди известно време, някои от хората в Съюза на Тайната космическа програма, преди да се образува този Съюз, тези хора самостоятелно или на малки групи, започнаха да белязват тези, които заминаваха из космоса като роби.

И ние сме имали някои от тези извънземни групи, с които работим, които ходиха и ги издирваха, след което ги откарваха на лечение.

Така че след като всичко това свърши и целият изкуствен интелект изчезне и имаме Разкритие, хората ще разполагат с време да се аклиматизират и много от тези роби, които бъдат спасени и които сега се намират в други звездни системи, ще преминат през лечение, след което ще могат да се присъединят към нас.

И аз зная, че това е нещо … И знаеш ли, аз говоря на тази тема и доста хора я намират за забавна, но има хора, които гледат това предаване и чиито близки са изчезнали. И те ми се обаждат.

Така че тази тема е твърде реална и това е най-сериозната тема на Разкритието.

ДУ: Възможно е, за някои от хората, които гледат това предаване и които са загубили свой близък … не всеки отвлечен задължително се озовава на лошо място.

КГ: Така е. И тези роби не всякога са третирани толкова ужасно от различните същества. Някои от тези същества уважават това, което хората правят. И когато става въпрос за инженерни дейности, производство … нашите способности, нашите вродени способности … Някои от тези извънземни, които отвличат хора … те ги отвеждат извън планетата и се отнасят с тях много добре. Това се случва против тяхната воля, което е достатъчно зле, но не всеки бива изяден или става предмет на сексуална търговия.

ДУ: Разбира се.

КГ: Те наистина търсят най-интелигентните и надарени хора на планетата и те отвличат или тях, или в краен случай някого от роднините им, който има подобни способности, ако човекът е прекалено известен.

ДУ: Добре. Сега ще видим последния видео епизод от нашата серия интервюта с Томпкинс, където той говори по една доста интересна тема. Нека видим за какво става дума.

* * * * * * * *

КОНТРОЛ НАД УМА

Томпкинс: Участвах в една сбирка на тази тема с няколко души и тази млада госпожица ми каза: „Аз имам една.”

„Ти имаш какво?”

(Шепнешком) „Аз имам една.”

„Наистина?”

„Аз имам. Имам снимка от това.”

„НЛО?”

„Да, истинска снимка.”

„Откъде я взе?”

„Ами имахме парти петък вечер в Оушънсайд и в събота сутрин отидохме, всичките осем души, до това забутано място встрани от булевард Лейк. Това е близо до Карлсбад, а Карлсбад е в съседство с Оушънсайд, нали? И те стоят на границата между двете, за да покажат на другите три двойки новата си вила, която строят отсреща в долината.

И всички те стоят до тази ограда, защото оттатък оградата започва стръмнина.

image002

И така те правят снимка на цялата тази долина. След това промиват снимките от предната вечер, заедно с тази снимка.

image003

Ще забележите, че тя е назъбена отстрани и назъбена отгоре.

image004

Вижте какво излиза от този танкер на рептилите, който изпуска газове на 100 метра височина.

Вие дишате техния газ днес, защото те изпускат тези газове над технически напредналите общности на планетата и това става всеки четири до шест седмици. Така че може би ще получите една доза и днес.

image005

.Не една, две, три, четири, пет, шест. ТЕ НЕ СА ГИ ВИДЕЛИ, защото умовете на всички са били контролирани така, че да не ги видят, подобно на системата Стелт.

Така че командирът на тази ескадра е направил нужното стелт системата да е била включена. Той обаче е забравил да включи системата, която пречи на камерата да го фотографира. Ясно ли е?

Това е причината да не ги виждаме, а те летят навсякъде над нас. Те са стотици. Те са хиляди всеки ден над нашата планета. Те изпускат този газ върху нас.

Така че вашите умове са контролирани и вие не функционирате нормално, или както би трябвало да функционирате.

Така че, отново: ние сме подложени на контрол над ума не през последните няколко седм

ици, а в продължение на хиляди години. И ако се върнем към древните римляни, техните умове също са били контролирани.

image006

Трудно е да приемем, че някой контролира МОЯ УМ, и особено – виж това е изключително важно – особено тъй като брилянтните умове с докторски степени във ВСИЧКИ технически области са толкова важни за всичко, от което се нуждаем в науката – техните умове също са под контрол.

Така че те са … те не искат да чуят това, което някои от нас говорят, защото „те знаят всичко”, но това, на което са били научени в тези университетски книги, са само лъжи. Всяка техническа област, всичко е лъжи. Всичко е невярно.

Трудно е на хора, които са вложили цели осем години от живота си за тези научни степени и знаят всичко, да приемат тази истина.

Това е причината, поради която Конгресът не прие информацията на MUFON*), след като и републиканци, и демократи първоначално клатеха глави: „Да, да, да”, и десет минути по-късно отрекоха всичко, защото те бяха вече програмирани да го отрекат.

*) MUFON –  Mutual UFO Network (Съвместна НЛО мрежа) – най-старата (основана в 1969 г.) и най-голяма неправителствена организация в САЩ, изследваща случаи на поява на НЛО. – Бел. прев.

Аз зная, че това звучи като пълна лудост, но е факт. Нещата са такива, каквито са.

* * * * * * * *

ДУ: Добре. Не зная за теб, но за мен като изследовател на НЛО, това е доста шокиращо. Аз нямаше да повярвам и на дума от всичко това може би допреди две години.

И така, Кори, какво мислиш за всичко това? Какви са първите ти впечатления, след като видя този епизод?

КГ: Много интересно! Това, което открих в последно време, е, че те наистина пускат газове – „те” ще рече Драко. Те пускат газове над технологично напреднали райони, но те също така следят всеки град, област, каквото и да е, и ако определено количество хора започнат да се пробуждат, те отиват и ги засипват с газ, който контролира ума. Нещо като да изсипеш белина за изчистване на дадено място.

ДУ: И те ще увеличат този газ, ако повече хора в дадена територия започнат да се пробуждат?

КГ: Да, те … Те не само използват газ, но в повечето случаи използват технология, която изпраща … която образува поле, което контролира нашите умове.

Ти си виждал хора под хипноза, на които им казват: „О кей, сега жена ти е невидима. Ти повече не можеш да я видиш.” И след това жена му ще застане между него и нещо друго, и той няма да види жена си, но ще види това, което се намира зад нея.

ДУ: Точно така.

КГ: Е, контролът върху ума работи по подобен начин. Има различни нива на контрол върху ума. Има различни нива на работа на ума и те разполагат с  технологично и химическо решение за въздействие на всяко от тези нива.

ДУ: Това ми помага да подредя отделни неща, които събирам от доста време. И това за контрола върху ума винаги ми е изглеждало някак съмнително. Имам обаче един свидетел, който ми е обяснявал, че съществува една компютърна система от изкуствен интелект, която следи мислите на всеки човек на Земята, и ако започнеш да се пробуждаш по отношение на неща, които тази система е програмирана да следи и блокира, тя ще ти предизвиква неща като нервност, пълно изтощение, умора и всичко, с което да пренасочи ума ти в друга посока. Ти наясно ли си с нещо такова, свързано с изкуствен интелект?

КГ: Не конкретно, но това ми изглежда напълно логично. Ако Драко или така наречените пророци на изкуствения интелект, докладват на някакъв изкуствен интелект и при всичката информация, която съм получил за изкуствения интелект, който контролира планетата, това съвсем не ме учудва.

ДУ: Ние виждаме един космически кораб на тази снимка, която Томпкинс държи, и изглежда, че на небето има и други кораби. На първо място, той споменава за екранираща техника и не става съвсем ясно дали това е техника, която просто … ние не можем да я видим, защото умовете ни са контролирани да не видим кораба, или тази техника всъщност огъва светлината около кораба. Не става много ясно.

КГ: И двете.

КГ: Мислиш, че и двете?

КГ: Да. И двете. Има и този компонент, за който говорих – елементът на хипнозата.

ДУ: Разбирам.

image007

КГ: Те излъчват едно поле, което ти пречи да виждаш определени неща, и ти просто не ги виждаш. Може кучето ти да се разхожда до теб и да погледне нагоре  и да си каже: „Това пък какво е?” А ти няма да виждаш нищо.

Това е настроено на вълните, на които работи нашият ум – алфа, делта, тета вълни.

Така че те те манипулират на ТОВА ниво и аз имам предвид всички нас, защото обикновено, когато чуваш някого да казва: „Умовете на хората са контролирани”, хората си мислят: „Моят ум не е контролиран. Това трябва да се отнася за ДРУГИ хора. Аз съм твърде напреднал. Има специални същества, с които аз разговарям. Това не е възможно.”

Факт е обаче, че всички ние  – ти, аз, хората у дома – всички сме контролирани в известна степен.

ДУ: Така че когато той ни показа тази снимка на това, което нарече кораб на Драко, той изглеждаше интересно и съм любопитен дали си виждал някой кораб, който да прилича по този начин, и да е бил приписван на Рептилите?

КГ: Много подобни.

ДУ: Наистина?

КГ: Само че изглеждаха като танкери, които могат да пренасят доста повече обем. И аз съм имал преживяване, когато съм ги виждал как пренасят вода от езера и океани.

ДУ: Хм. И поради този контрол върху ума и екранирането, те може да го правят, а ти няма и да подозираш, че това се случв?

КГ: Това може да се случва над теб точно сега и няма начин ти да узнаеш. Те може да вземат вода от твоя местен резервоар.

ДУ: Добре, нека преминем към същината на въпроса, която е: каква е целта на този контрол върху умовете ни? За какво толкова става дума? Те какво се опитват да спрат?

КГ: Те се опитват да спрат технологичното ни развитие, за да не станем междузвездна раса.

ДУ: Интересно.

КГ: И те се опитват да ни държат под контрол на тази донякъде планета на роби, на която се чувстват като надзиратели. Така че имат много причини да упражняват този контрол върху умовете ни. 

Всяка от тези групи социопати, човешки или не, които заемат властови позиции, иска да задържи тази власт. И ако не притежаваш морални задръжки, за да се занимаваш с поробване и редица други подобни неща, като това да контролираш умовете на хората на една планета, то твоят контрол ще бъде … това за теб ще бъде нещо напълно естествено.

ДУ: Тези, които са гледали серията „Мъдри учения” или са чели моите книги, или са просто запознати най-общо с работата ми, ще знаят, че съм провел много научни изследвания, които показват например, че през последните 5,000 години нашата ДНК е еволюирала със 7%. Това са солидни научни данни, които доказват, че ние преминаваме през някакъв вид Възнесение или масова еволюция.

КГ: Точно така. И това е едно от другите неща, които не съм споменавал и което те се опитват да спрат.

ДУ: О кей.

КГ: Те не се опитват задължително да спрат нашата генетична и духовна еволюция, но да контролират КАК протича тя. Те не я спират напълно, но я контролират.

ДУ: Значи става дума за една духовна война …

КГ: Да, такава е.

ДУ: … в определен смисъл.

КГ: Да! Абсолютно!

ДУ: В частни телефонни разговори с Томпкинс, той спомена, че хората в нашия военнопромишлен комплекс, които са срещу Рептилите, са много загрижени относно свалянето на тези танкери. И той ми каза, че макар да притежават технологиите, с които могат  да ги прострелят и свалят, те някак не знаят как да направят това постепенно.

Те се тревожат, че ако ги прострелят и свалят, цялата тази технология на Рептилите ще бъде изключена веднага. И той каза, че това ще бъде много лошо за нас.

КГ: Много лошо.

ДУ: Какво ще кажеш за това? Ти какво знаеш по този въпрос?

КГ: Аз съм засягал тази тема в други епизоди, да, това е абсолютно вярно. Те се тревожат какво ще стане след бързото премахване на изкуствения интелект, което се очаква да се случи при очакваното слънчево изригване. Това също ще елиминира някои същности (entities), които са се прикрепили към нас и ни контролират. Те също така използват някои същности, за да контролират умовете ни.

ДУ: Как ще изглежда това? Какво ще се случи на обикновения човек, който е бил подложен на този контрол над ума, ако той бъде внезапно отстранен?

КГ: Ами ако някога си виждала човек пристрастен към хероин, който е бил лишен внезапно от него, това ще бъде нещо подобно.

ДУ: Наистина?!

КГ: Да. Те са придобили определено състояние толкова дълго време, така че този шок … това ще означава сетивно претоварване.

Той каза, че ние не функционираме нормално като човешки същества. Това е вярно. Ние имаме други сетива, които са блокирани в момента. Това ще бъде особено подобно на случая, в който един сляп или глух човек, който изведнъж … той е бил в такова състояние през целия си живот и изведнъж получава зрение или способност да чува. Той ще получи сетивно претоварване. Той ще има нужда от известно време, за да привикне.

ДУ: Едно от нещата, които си спомням, че съм чел, и това ме отвежда назад до Вал Валериън (Valdamar Valerian) и неговата скандална серия от книги „Матрицата” в края на 1990-те. Той посочва, че честотата на клетъчните телефони, избрана за употреба от правителството, съвпада с честотата на резонанс на човешкия череп, ако го използваш като камбана.

КГ: Точно така. Кулите с антени на мобилните оператори, които предават данни от мобилните ни телефони, представляват също така технология, която … те излъчват вълни, които са предназначени за контрол над ума. И това е част от тази огромна мрежа, която опасва планетата и която те използват.

ДУ: Мислиш ли, че някой, който живее в градска среда, сравнен с друг, който живее на село, ще бъде изложен много повече на това влияние поради броя Wi-Fi предаватели, които го заобикалят отвсякъде?

КГ: Абсолютно. И ти можеш да видиш това по поведението на хората. Можеш да видиш как те действат като идиоти в града, защото просто са натрупани един върху друг, но това не е единствената причина. Те имат всичката тази технология, която е навсякъде, и те биват подложени непрекъснато на всичките тези вълни.

Ако живееш в селска обстановка, излагането на такива влияния е доста по-малко.

ДУ: Едно от най-смелите изказвания на Томпкинс бе това, когато той твърде уверено отрича всякакъв вид наука, която имаме … Забравих точните му думи, но той нарича науката „боклук” или нещо подобно.

КГ: Това са лъжи, да.

ДУ: Ще бъде много трудно за хората да … за хората, които не са запознати с това, за което говорим, да приемат такова смело изказване. Какво мислиш, че е основанието за такова изявление? Как може такова нещо да бъде истина?

Искам да кажа, че с помощта на науката ние сме разбрали доста неща. Ние сме постигнали много. Имаме някои твърде добри изобретения. Ние можем да пътуваме.

Защо мислиш, че той казва това?

КГ: Ами защото всяка наука, за която можеш да си помислиш, даже археология, физика, медицина … всички тези хора са … това е като в тъмното средновековие. Информацията е по същество на нивото на средновековието. И в бъдеще ние ще поглеждаме назад към нашето съвремие като към средновековието.

Те използват остаряла информация и мозъците им са били промити по време на обучението им: „Това е истината и нещата стоят по този начин и не мисли встрани от това. ”

Ако си забелязал, хората в тези области, ако се опитат да мислят нестандартно, веднага им прикачат имена като „конспиратор” или „чудак” и те не получават уважението, което заслужават.

ДУ: Разбира се. Ние трябва да си имаме работа с технология, която представлява нещо много повече от това, което приемаме за едно обгазяване. Ако става дума за технология, която може в действителност да ни отклони от определени научни открития … Това е очевидно една твърде напреднала технология, мисля си аз.

КГ: О, абсолютно. Да, цялата планета е окъпана от това поле, контролиращо умовете ни. Те използват газ само за локални ситуации. Една малка червена светлина се появява на техните изкуствен интелект монитори, след което изпращат една малка флотилия, за да обгази хората, след което малката червена светлина изгасва.

ДУ: Повечето учени, които говорят за контрол над ума, обикновено се придържат към вълни с много ниска честота. Има изследвания, които показват, че ако насочиш лъч с много ниска честота, например 5 херца или нещо подобно, към една тълпа, това може да засили масовата истерия. Тълпата става силно възбудена. Ние обаче говорим за доста грозни посегателства над човешкото съзнание.

КГ: Това, за което говориш, е нещо доста примитивно в сравнение с нещата, които тези извънземни използват срещу нас.

ДУ: Разбираш ли как те постигат такава значителна манипулация на нашето мислене – как точно става това?

ДУ: Ние срещаме проблеми да разберем това, защото част от нашата парадигма включва вярване във всички тези научни лъжи.

ДУ: Точно така.

КГ: Хората в тези програми, които са изследвали тези неща, са имали преимуществото да владеят истинските науки. Тук става въпрос за неща, които ние просто не разбираме, или поне много малко от нас биха разбрали.

ДУ: Тогава след като този контрол над ума бива премахнат – нека приемем, че това е станало – след като преминем през този процес на адаптациа, как изглеждат нещата от другата страна?

КГ: Ами, да, след като веднъж свикнем със своите нови способности, които са всъщност стари, стари способности, които са били подтиснати в нас, тогава ще трябва да се научим как да ги използваме отговорно. Ще трябва да се научим как да общуваме един с друг по напълно нов начин.

Ние сме били толкова програмирани да се чувстваме неудобно в присъствието на някого, чиято кожа е малко по-различна, или който се кланя на малко по-различен от нашия Бог. Ние сме програмирани да се бием помежду си.

Ние няма да можем да преодолеем това ей така (щрака с пръсти). Това ще бъде един процес. Така че ни предстои един процес, след като настъпи Разкритието.

ДУ: Добре. Това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод – твърде удивителни неща. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхте с нас.