Глава 3.6 Фалшивата политическа дихотомия на ляво срещу дясно. Една покана от Адаму

© 2018 Превод АТИ

Привет, приятели мои! 

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите и идвам при вас, отново, чрез Зингдад.

Днес, докато встъпването в длъжност на президента Доналд Тръмп е прясно в паметта ви, искам да ви предложа един друг обзор на вашата социо-политическа сцена. Ще споделя с вас една перспектива на това, което се случва по новините, което става зад кулисите с така наречените илюминати и което се случва в колективната ви психика. Днес обаче аз преследвам определена цел и бих искал да бъда напълно прозрачен относно това.

Целта ми е да ви покажа, че не съществува истина и автентична власт, която може да откриете извън себе си. Вашата истина и сила идват отвътре вас. И даже още по-важно, аз искам да ви поканя да престанете да гледате на света извън себе си като нещо, което трябва да се промени, преди вие да откриете щастието си. Вашето щастие идва отвътре вас.

И така, днешната ни среща бележи един вид преход. В последните няколко срещи гледахте извън себе си, към събитията по света. Начиная от днес, аз ще започна да ви насочвам все повече и повече навътре, към вечното и божественото вътре във вас. След това, в течение на следващите ни срещи, вие ще се научите също така как да достигате до своята най-дълбока истина и сила. И както обещах преди, аз също така ще ви уча на свещените стъпки, които може да използвате, за да преобразите и пресъздадете своята реалност. Всичко това обаче ще бъде в бъдещите ни срещи. Сега нека започнем с днешното предаване – една дискусия, която ще се концентрира върху фалшивата политическа дихотомия на леви срещу десни, на демократи срещу републиканци в САЩ. На либерали срещу консерватори. И след това ще ви покажа как това подкрепя вашите цели. 

Първо нека обаче да направим малка крачка назад и да погледнем към по-широката картина на света.  

Труизъм е твърдението, че една змия е най-опасна, когато е ранена, или когато е заслепена по време на смяната на кожата си. В едно такова състояние змията най-вероятно би нападнала всяко нещо, което се движи. 

Същото важи и за фракцията илюминати Червените щитове. Бидейки твърде тежко ранени и твърде заслепени от промените, които протичат по света, които са внезапни и непонятно извън техния контрол, те изведнъж са по-опасни от всякога преди.

Сегашната реколта от неволи на света може почти изцяло да бъде поставена в краката на Червените щитове и до голяма степен се дължи на факта, че те вилнеят диво, след като осъзнават неизбежната си гибел. 

Когато Европа отказа да се обедини в една нация под тяхната власт, тяхното решение бе да насочат една вълна от имигранти към области в Европа със силно несъвместими култури. Идеята бе да използват религиозните, културни и социо-икономически различия между имигрантите и европейското население, за да разпалят гражданска война, която да превърне Европа в една разкъсана от война, покрита с отломки пустиня. И след това от хаоса да създадат ред. Една единна, обединена Европа с единен, неподлежащ на избиране парламент и единна армия. И нищо от това да не бъде основано на демократични принципи, разбира се. Всичко напълно под тяхното господство.

Те мечтаеха да бъдат приети като спасителите на Европа, които въдворяват ред. Техният толкова мечтан Нов световен ред.  

Уви, преди техният план да започне да се осъществява, Великобритания напусна Европейския съюз. И други членки на този съюз започнаха да демонстрират силно националистични, анти-ЕС тенденции. Стана очевидно, че Европа е далече от плановете на Червените щитове.  

И след това, за ужас на илюминатите Червени щитове, руснаците ги разобличиха. Те атакуваха силите на ИДИЛ в Сирия и доказаха категорично със своите победи, че войната срещу ИДИЛ бе една измама. Нищо, освен един претекст за постигане на двойната цел на Червените щитове да разширят зоната си на влияние в Леванта и, както вече обсъдихме, да дестабилизират Европа.  

Червените щитове си отмъстиха, като подготвиха война срещу Русия. И да, приятели, една термоядрена война стана още веднъж реална възможност. Което ще обсъдим след малко.  

Първо, искам за адресирам един друг от плановете на Червените щитове: да слеят Америка, Канада, Мексико, Япония и някои други страни от тихоокеанския пръстен, в една мултинационална държава под тяхно господство. Планът приличаше в много отношения на този, който имаше за резултат създаването на ЕС. Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ), както то бе наречено, бе сделката, организирана с тази цел.   

Може би си спомняте, че ЕС бе първоначално пробутан на народите на Европа просто като един общ пазар. След това той бе разширен с премахването на вътрешни граници. И така, малко по малко, бавно, ЕС  се преобрази в една анти-демократична супер-нация. Една държава с ръководители, които не са избрани и следователно не подлежат на одобрение от своите поданици.

ТПТИ трябваше да постави основите за една точно такава анти-демократична супер-нация, този път включваща всички неевропейски владения на Червените щитове.

Идеята бе, разбира се, че нациите на ЕС и ТПТИ евентуално ще бъдат слети в една велика империя на Червените щитове, която обхваща половината земно кълбо и повечето от финансовите му, военни и стратегически ресурси. И оттам, те трябваше да завоюват и сразят другите фракции илюминати (особено Русия и Китай) и да осъществят своята мечта за тотално световно господство.

За тяхно нещастие обаче американският народ не се хвана на хорото. Вместо да следва силно корумпирания сценарий, американската публика постави на президентския стол един абсолютно тъмен кон-кандидат, когото Червените щитове считаха, през голяма част от електоралния процес, за нещо като кандидат-шега. Единственият кандидат, който твърдо и категорично не би играл по тяхната свирка.

Каквото да си мислите за г-н Тръмп или за генералните промени, които той донесе за американския политически пейзаж, не може да бъде пренебрегнат фактът, че той многократно се противопостави на играта на Червените щитове. Така например едно от първите неща, които той направи, бе, безцеремонно да прекрати ТПТИ! 

Успяхте ли да забележите това? Този единствен акт на президентския прерогатив напълно промени курса на света, а бе едва отбелязан от пресата. Само най-внимателните успяха да забележат, че той уби ТПТИ.

И като капак на това, г-н Тръмп бе ясен от самото начало, че предпочита мир – и даже сътрудничество – с Русия. Мирна търговия и сътрудничество с един партньор, а не с пионка. И така, Червените щитове получиха двойна доза разочарование, когато светът се измъкна от термоядреното самоубийство, тъй като нито американският, нито руският държавни глави сега е вероятно да въведат онези кодове за изстрелване на ракетите.

Моля ви, разберете. Не искам да кажа, че всичко, което г-н Тръмп прави, е добро, нито ви съветвам да го подкрепяте безрезервно. Много, много далече съм от това. Мнозина от вас имат някои твърде основателни резерви спрямо него. И ако той би се вслушал в мен, аз бих му направил някои съвсем конкретни предложения. Това обаче не е цел на този материал. Всичко, което казвам тук, е, че „моментът изисква своя човек”. И г-н Тръмп е човекът за този момент. И между всичко останало, което той представлява, и всичко друго, което прави …той е СЪЩО ТАКА средството, с което Америка ОЩЕ ВЕДНЪЖ избягва да бъде използвана като оръдие на разрушителните планове на Червените щитове.

Казвам „още веднъж”, защото от Войната за независимост насам, САЩ отново и отново са се доказали като един голям трън в петата на Червените щитове. До такава степен, че те изпитват специална неприязън към американците. И сега тази неприязън прераства в бяс, при което те реагират по напълно очакван начин. Там, където не минава техният номер, те създават хаос. Те разрушават това, което не им се подчинява. И след това, от хаоса, те създават новия ред, който желаят.  

Това е истинската причина за двете световни войни. Както и причината за почти всички други големи войни, бушували по земното кълбо, вероятно след Средновековието. Причината за голямата депресия и за различни други финансови катастрофи. Причината за нападението на 11.09.2001 г. Причината за световната пандемия от СПИН, както и причината за редица други „по-малко успешни” и пропаднали пандемии. Всички те (и още много) са резултати от опитите на Червените щитове да превърнат в хаос това, което не се подчинява на волята им.

И това е, което те искат да причинят в Америка сега. Те искат да причинят хаос в Америка, така че волята на американската нация да бъде сломена, идентичността й разрушена и гражданските й институции доведени до пълен хаос. След това те планират да завладеят и реформират Америка по свой образ. Без конституцията, която така ненавиждат. И те планират да използват американските граждани, за да постигнат своята цел!

И така, приятели мои, след серия от неприятни загуби, които Червените щитове са претърпели, тук, за съжаление, има една област, в която те действително изглежда че са постигнали известен ранен успех.  

Последният трик, който вадят от ръкава си, е, да ви обърнат едни срещу други в гражданска война. Не расова война. Не даже религиозна война. Не, нещо далече по-коварно. Една война, основана на политическа идеология. Те са работили, за да разделят нацията числено точно по средата. Едно разделение 50/50, основано на политическа идеология. Цялата идея тук и да има „ние” срещу „тях”, където „ние” сме правилно мислещите американци, а „те” не са. Въпреки факта, че „те” са собствените ви съседи! Да, може би „те” населяват по-нагъсто някой от другите щати. Фактът обаче остава, че „те” са американски граждани точно като вас. И вие и те бивате насъскани едни срещу други.  Всеки път, когато вие искате „те” просто да млъкнат, всеки път, когато считате, че „те” са анти-американски дегенерати, идиоти, заблудени, не заслужаващи правото да мислят, вие може почти да чуете как агентите на Червените щитове се кикотят, закривайки уста с ръка. В този момент те печелят поредната си малка победа. И всеки път, когато една демонстрация излиза извън контрол и американските граждани се нападат взаимно по идеологически въпроси, тогава за тях това е една спечелена битка. И в даден момент, ако тези битки продължават, те ще подпалят война. А ако има война, една действителна гражданска война в Америка, тогава те ще са постигнали пълна победа.

Единствените победители в една американска гражданска война, ще бъдат Червените щитове.

Приятели мои, аз искам да разберете, че от много дълго време наистина нямаше значение коя партия печели и идва на власт в Америка. Наистина. Докато Червените щитове получаваха все повече и повече контрол върху двете страни на политическия процес в САЩ, докато те уреждаха в двете страни на всяка изборна кампания своите избрани кандидати, докато купуваха все по-голям брой политици на всяко ниво на политическата система, различията между двете партии ставаха все повече въпрос на стил, отколкото на нещо съществено. Все едно да избираш между ванилов и шоколадов сладолед. Избираш вкуса, който предпочиташ, но ядеш по същество едно и също нещо. По същия начин, от доста време, нямаше наистина никакво значение коя партия идва на власт.  

Зная, че мнозина ще отрекат веднага това твърдение. Наистина, невероятно количество пари и усилия са били вложени в поляризирането на американците в тези два политически лагера. Така мнозина от вас сте позволили да ви бъде прикачен етикета на едно от тези наложени и противопоставени политически формирования, след което сте си позволили да вярвате, че злините на вашата нация се дължат на вашите опоненти.

Мнозина от вас са станали силно привързани към позицията, че „вашият отбор е правият”, а „другият отбор е абсолютно на погрешен път”.

Тъжният факт на настоящото състояние на американската политика, е, че най-ефективната кампания има за резултат само разгромяването на опозицията. Това да покажеш колко те са зли, ужасни, некомпетентни, отвратителни и гнусни. Повече хора са мотивирани да отидат и гласуват СРЕЩУ кандидата на опозицията, отколкот да гласуват ЗА своя кандидат. Повече пари биват изхарчени за политическа реклама, която унижава опозицията, отколкото за да подчертае силните страни и позициите на собствената партия. Също така, медиите отделят далеч повече време в ефир и вестникарско пространстно за унижаване на кандидатите, отколкото за осветяване на техните позиции.

И докато всичко това продължава, някак убягват от всеобщото внимание истинските причини за избирането на всеки конкретен кандидат. В тези последни избори пресата (която почти единодушно бе яростно анти-Тръмп) положи извънредно много усилия да разнищи въпроса „Точно КАК успя г-н Тръмп да спечели?”

Те обсъждаха този въпрос от всички възможни ъгли. Обсъждаха надълго и нашироко как психиката на Америка може да се е променила и твърдяха, че Русия, или други играчи, вероятно са били активни в манипулирането на електоралния процес. Те всъщност обсъдиха всички възможности под слънцето, освен най-очевидната – броят на гласоподавателите, които всъщност гласуваха „за всеки, но не и за Хилари”.   

При все това гласуването можеше да бъде и различно. И ако г-жа Клинтън бе избрана, това също нямаше да бъде поради нейните блестящи качества. Причината щеше да е същата – „всеки друг, но не и Тръмп!”.  

Разбира се, аз говоря тук в обобщения и естествено всяко правило има изключения, в това число и твърдо убедените фенове на всеки кандидат, които го считат за спасител на нацията. Тези изключения обаче само потвърждават правилото.

Всичко това означава, че изборите са станали все по-вятърничави и нелепи. И ако тези отрицателни емоции се ограничаваха само в рамките на политическата сфера… ако гневът и негодуванието бяха фокусирани само върху кандидатите и техните политически партии… това щеше вече да бъде донякъде проблематично. Ситуацията обаче е далеч по-зле. Гневът и отвращението, породени от политическия процес, се пренасят в ежедневния живот и разделят обикновените американци един срещу друг.

И това, мои приятели, не е някаква грешка. Може да изглежда, че това е тъжна последица от един излязал извън контрол политически процес. На този свят обаче неща от такъв мащаб почти никога не са случайни. Те почти винаги са внимателно проектирани и контролирани. И почти винаги внимателно използвани от тези, които дърпат конците, за да постигнат по-голям контрол върху вас.  

И сега, когато действащият президент не е от техния отбор, те призовават всички свои оперативни работници под знамената. И, разбира се, почти никой от тези оперативни работници няма и най-малка представа кои са действителните му господари. Те вярват, че служат на собствените си политически и социални интереси. Ако обаче проследите пътя на парите и видите кой в крайна сметка ги финансира, твърде възможно е да забележите точно кой е манипулаторът. И тези оперативни работници откриват благодатна почва за всяване на безредици, омраза и хаос. Една почва, дълго време подготвяна от разединяващата природа на политическия процес, която току-що обсъдихме.

И така, пионките влизат в играта. Америка бива подготвяна за така наречената „цветна революция”. Този път една анти-демократична революция с цел създаване на хаос, който трябва, според Червените щитове, да доведе до желаната от тях промяна. И начинът, по който те се опитват да причинят този хаос, е, да ви обърнат едни срещу други.

Сега фокусът на техните усилия е да убедят всеки американски гражданин, че принадлежи към една изключителна, изолирана група.

Една група, подложена на нападение.

И че врагът, който ги атакува, е една друга група американци.

И че те трябва да ударят този вътрешен враг, преди всичко да бъде изгубено.

Сигурен съм, че можете сами да видите доказателствата за всичко това. Сигурен съм, че може да видите как тази  тенденция към обществен хаос набира инерция в Америка точно сега.  

Може би, ако сте честни със себе си, ще признаете, че вие самите сте се поддали на тази тенденция? Може би сте почувствали, че определена група, или определени групи от вашите събратя американци са ваши врагове? Може би сте изпитали желание да им нанесете удар? Може би даже сте действали под този импулс, макар и само в мислите си, или по някакъв символичен начин?

Моля не се укорявайте, ако сте направили това. Подбудите към такъв вид мислене са силни и убедителни. Почти всеки, при тези обстоятелства, би се поддал на тези съблазни.

Ето защо аз довеждам това до вашето внимание сега. За да разберете какво се случва.

Има обаче и една друга, много по-важна причина.

Скъпи приятели, време е да активираме легиона на въплътените на Земята пришълци от други звездни системи*).

*) Не откриваме друг, по-кратък превод на използвания в случая термин „Starseeds”. – Бел.прев. 

Точно сега.

Това е моментът, когато започваме.  

Виждате ли, илюминатите са твърде прави в своето разбиране, че всяка голяма промяна се предхожда от хаос. Обаче хаосът и промяната са, по своята природа, присъщо непредсказуеми неща. И така, ние ще измъкнем победата от самите зъби на поражението. Аз се обръщам към вас днес, за да ви поканя да участвате в тази победа.

Виждате ли, приятели мои, Червените щитове играят една игра от трета категория плътност. Те манипулират ситуацията като използват инструменти от трета категория плътност. Ние обаче ще отговорим от четвърта, пета и даже от шеста категория плътност. Ние ще използваме далеч по-мощни инструменти от тези, които използват те. И ние ще трансформираме тази ситуация по фантастичен начин. И не само ситуацията в Америка… но в целия свят.

Те изиграха своите карти. Ние наблюдавахме и чакахме. И сега ние сме на ход.  

Не е необходимо да избързваме. Най-добре е да бъдем внимателни и разумни. Да действаме със сърцата си. Да служим на Най-голямото Добро. И внимателно да избягваме да бъдем привлечени в избраните от Червените щитове битки. 

И така, ако желаете да приемете моята покана, ако искате да сътворите заедно с мен най-величествения, най-невероятен резултат, тогава аз ви моля да се подготвите изключително добре.  

Ние ще работим заедно, стъпка по стъпка и ще действаме в идеалния, божествено точен момент.

Което ме връща към моята цел. Мои приятели, моля ви да отделите време и да прецените със сърцето си доколко тази информация, която споделих с вас, и всичко, което знаете, е истина.

Не е ли вярно, че тези последни избори показаха, без сянка на съмнение, че не може да имате доверие в политическия процес? 

Не видяхте ли, отвъд всякакво разумно съмнение, че те са били, дълго време преди да се родите, нищо повече от една група бандити, които се прикриват зад едно култивирано лустро?

Не можете ли да видите, че те последователно и вярно са служили на интересите на своите господари, а не на вашите?

Не може ли да видите, че политическият процес, който те ви предлагат, демократичният процес на избиране на член на техния клуб, е изключително опорочен?

Не виждате ли, че нямате никаква реална власт в тази система?

Не виждате ли, че фактът, че те продължават да ви говорят, че тази система е най-добрата и единственият начин да изявите своя глас, просто отклонява вниманието ви?

Не виждате ли, че не може да изявите своята воля, докато вярвате в цялата тази пародия? 

Приятели мои! Вие сте същества-творци! Вие сте господари на Силата и на Светлината! Вие просто сте били хипнотизирани в един дълбок, дълбок сън, където силата ви е била отнета. Вие сте се фокусирали и насочили по такъв начин, че творите това, което ТЕ искат да творите. И това НИКОГА не е в защита на вашите интереси!

Силата е във вас. И аз искам да ви напомня този факт. Аз искам да ви помогна да си припомните своята природа на творци. Аз искам да ви помогна да си припомните КАК да сътворявате. И най-вече аз искам да ви помогна да престанете да вярвате в техните лъжи, когато става въпрос за вашата власт. Вие не придобивате власт и сила чрез политическия процес, или всъщност чрез някакъв друг процес. Силата и Светлината са вашата най-същностна природа! Всичко от, което имате нужда, е, да се свържете с божественото в себе си. Да се хармонизирате с вечното безсмъртно същество, което сте наистина. И да действате от тази позиция на величие.

Вие сте били толкова дълбоко психологически обработени да не вярвате в това, което ви казвам. По всяка вероятност вие сте прекарали много животи в дълбоко забвение. Ето защо ще трябва малко работа, за да се пробудите напълно и да осъзнаете истинската си съзидателна сила. И аз ще извървя този път заедно с вас. Аз ще ви покажа как да пресъздадете собствения си живот по такъв начин, че повече никога няма да се съмнявате, че може да направите това. И така, вашето пътуване към пробуждането ще започне. Ние ще започнем да сътворяваме заедно едно най-радостно и величествено бъдеще.

Междувременно, имам някои важни неща, които искам да споделя с вас. Например, първо аз трябва да поговоря с моите любими пришълци от други звездни системи. Аз трябва да им напомня за техния контракт… за това защо те са тук. След това ще продължим с разбирането за това откъде идва вашата творческа сила, как да се свържете с нея и стъпките, които може да предприемете, за да пресъздадете себе си и своята реалност.  

Последните мисли, с които искам да ви оставя, са следните:  

Вашият свят ще открие мира само когато индивидите в него намерят мир.

Вие не сте отговорни за това, което прави някой друг. Вие сте отговорни само за собствените си мисли, дела и думи. Вие обаче ТРЯБВА да поемете отговорност за себе си. Вие ТРЯБВА да се стремите вашите мисли, дела и думи да отговарят на това, което знаете, че е Най-голямото Добро. Когато правите това, вие сте в едно с божественото вътре във вас. Вие сте в едно с истинския източник на вашата сила.  

Когато се стремите да промените света и другите, които виждате около себе си, вие причинявате малко добро и много вреда. Вие се изтощавате без особена полза. Когато се стремите да промените себе си, вие виждате, че успявате и откривате радост, мир и любов към себе си. И някак магически, докато променяте себе си, вашият свят ви следва и се трансформира около вас в едно по-радостно, мирно и изпълнено с любов място.

И с това, аз засега ви оставям. Аз обаче ще се завърна скоро, за да продължим заедно нашия път.

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите и идвам при вас, както винаги, чрез Зингдад.

.