Духовно възнесение срещу технология – 56-ти епизод, Юни 2016 г., Уилям Хенри, Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Аз съм Дейвид Уилкок. Това е Космическо разкритие и тук е нашият специален гост Кори Гууд, както и, разбира се, Уилям Хенри, изследовател-митолог, който е духовният глас в предаването Древни извънземни. Той е работил в тази сфера колкото и аз, предоставяйки ви всякаква удивителна информация, свързана с възнесението. От 2002 г. насам той се е посветил неотклонно на историята на Сините сфери. И така, тук имаме едно поразително сходство, при което изследователската линия, която той е следвал в продължение на 13 години, най-накрая се е оказала част от преживяванията на хора, които свързват миналото, настоящето и бъдещето в едно цялостно явление.  

Уилям, добре дошъл в предаването.

Уилям Хенри: Благодаря много. Радвам се да бъда тук.

ДУ: Кори, радвам се, че си отново тук, приятелю.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: Ти си смъкнал около 20-тина килограма, нали така?

КГ: Да.

ДУ: Искам да кажа, че при теб настъпиха някои удивителни промени.

КГ: Да, така е.

ДУ: Мислиш ли, че тези промени, през които преминаваш … хората забелязват, че очевидно си загубил доста тегло. Мислиш ли, че това има нещо общо с твоя контакт с тези Сини сфери?

КГ: Абсолютно.

ДУ: Би ли казал нещо по-подробно?

КГ: Казаха ми да премина на високо вибрационна диета. Вместо това, аз нагъвах варена царевица, пренебрегвах съветите и качвах килограми. Последният път, когато бях тук, получих хранително отравяне от месо и от други неща, които вероятно не би трябвало да ям. И след това тялото ми … продълговатият ми мозък сякаш отказа да работи и не можех да ям месо. Не можех да ям нищо. Всичко, което съм ял от януари насам, са горски плодове, банани. Трябваше насила да ям и тях. И теглото ми просто намаля. При мен настъпиха и всякакви други промени. Бе наистина нещо невероятно.

УХ: Браво на теб. Това е чудесно.

ДУ: Този контакт (със Сините сфери) създава в теб някаква метаморфоза – контактът, който имаш, след като ние с теб започнахме да разговаряме и всички тези неща със Сините сфери започнаха да се случват. В теб нещо се променя.

КГ: Правилно.

ДУ: Уилям, има ли исторически прецедент, когато с хората се случат такива явления, те да се променят по този начин?

УХ: Всъщност аз наричам това „Ефект на светлинното тяло”. Веднъж един човек ме попита дали това се дължи на някаква диета. Когато започнеш да се свързваш със Сините сфери, с идеите за светлинното тяло, и започваш да превключваш на по-висока вибрация, това се проявява в промени на физическото тяло.

Когато започнах да работя интензивно с тези изображения на тялото-дъга преди пет години, това съвпадна с времето, когато току-що се бях оженил. Аз самият загубих около 10 кг. Мога да разбера това. Зная, че част от промяната се дължи на диетата, на която жена ми ме подложи – по високо вибрационни храни. Зная също така обаче, че част от причината се крие в моите непрекъснати контакти с тези изображения на светлинното тяло и в посоката,  която съм поел. И всичко това буквално се проявява в едно по-леко тяло. Това е част от причинно-следствената верига.

КГ: И ти просто гледаш тези изображения. Не правиш това (протяга двете си ръце с длани обърнати напред) пред компютъра, нали?

УХ: Точно така. Не правя това по цял ден. Искам да кажа, че когато човек работи с тях през всичкото време, това променя неговите ценности. И просто решаваш: „Добре, аз наистина ще взема мерки, защото това е важно.” Ние сме това, с което се храним.

КГ: Което консумираме.

УХ: Което консумираме. И то наистина захранва душата. Ние разговаряме за това в моето предаване Пробудената душа тук в Гая – значението на храната като вибрационно вложение във физическата тяло, и за нуждите на душата … тя копнее за храна. Също като физическото тяло, тя се нуждае от високо вибрационна храна. Душата се нуждае от високо вибрационна храна.

Душата иска да съзерцава своето съществуване: „Какво правя аз тук? Как съм се озовала тук? Как ще си тръгна оттук?“ Това са въпросите, върху които душата наистина иска да размишлява. И този размисъл я захранва.

КГ: Това е интересно.

ДУ: Искам също да подчертая, че една от причините, поради които поисках да работя тук, вместо да приема други предложения, е, че тази телевизионна мрежа има такава удивителна колекция от видео материали, свързани с храната и здравето, които хората могат да гледат. Много хора може в началото да се заинтересоват от повърхностната информация: „О, бих искал да чуя тези научно-фантастични неща, които Кори разказва за космоса.” Когато обаче човек навлезе по-дълбоко в тези неща, той започва да се трансформира.

УХ: Категорично.

ДУ: И тогава трансформацията ще включва тялото, ума и духа.

КГ: И всичко става обвързано.

ДУ: Да.

КГ: Всичко се преплита.

УХ: Точно така. Точно така.

ДУ: Така че всичко е част от този континуум.

УХ: Това е възнесението. Знаете, че хората мислят, че възнесението е свързано с това да станеш безсмъртен, като всички тези технологични компании, които сега обещават безсмъртие. Гугъл. Ще можеш да живееш до 500 години. Ние не искаме това. Ние не искаме безсмъртие. Ние искаме възнесение. Ние искаме светлинното тяло. А технологията не може да ти даде светлинно тяло. С това малко прескачаме напред в темата на днешния ни разговор.

ДУ: Добре, Уилям, аз направих цяла серия от осем предавания за този забележителен човек, втория Буда, Падмасамбхава. 

УХ: О, да.

ДУ: И това, което разказах там, бе информация, споделена от човек на име  Tulku Urgyen Rinpoche. Той има книга, озаглавена „Рисуване с цветовете на дъгата” (“Rainbow Painting”) – вероятно най-добрата книга. Тя разглежда подробно начина, по който те активират тялото-дъга, информация изтекла от тибетските школи. Едно от нещата, които той казва там, е, че ако в продължение на 13 години всяка една ваша мисъл е изпълнена с любов, ще постигнете възнесение. Аз не съм постигнал даже един ден.

КГ: Аз все още не мога да постигна 13 минути.

ДУ: Ха, ха. Теоретично, ако можеш да запазиш това състояние на хармония и да медитираш, и прочие в продължение на 13 години, ти ще можеш да активираш своето тяло-дъга. И ще си покрил изискванията на целия си вселенски учебен план.

УХ: Чудесно. Това е удивително.

ДУ: И аз зная, че ти също си изследвал това.

УХ: Категорично. Ако се върнем към Пробудената душа, едно от нещата, които разисквам в тази серия предавания, е силата на свещеното изкуство и изображенията, които задействат светлинното тяло в нас.

ДУ: Уха! Уха!

УХ: Това е действителна духовна практика с използване на изображението, при което му позволяваме да активира матрицата на светлинното тяло в нас.

ДУ: Подобно на стъклописите в катедралите или на меркаба.

УХ: Да, абсолютно.

ДУ: Или една мандала.

УХ: Точно така. Точно така. Сега ние познаваме цялата неврология, свързана с това как се задействат невроните в неокортекса на мозъка. Мозъкът не може да различи реалното преживяване от въображаемото. Така например, ако аз гледам едно изображение на Падмасамбхава, както правим ние сега с тази танка, с това тяло-дъга, това изображение взаимодейства с нас. image001И тъй като Падмасамбхава е един учител, един аватар, той може да се прояви чрез това изображение и да активира нашето тяло-дъга. Това нещо наистина притежава голяма сила.

ДУ: Ако разгледаме неговото тяло, ние виждаме един център на завихряне в главата му и друг център в сърцето.

УХ: Точно така.

ДУ: Защо мислиш, че завихрянията са две вместо едно?

УХ: На първо място, завихрянето в сърдечната област е отворената сърдечна чакра на любовта.

ДУ: О кей.

УХ: След това, ако разгледаш детайлите на изображението и погледнеш челото, виж третото око. Точно там, в третото око има една синя сфера.

КГ: Точно така, където се намира хипофизната жлеза.

УХ: Точно така. Той медитира върху синята сфера или синята перла и след това активира синята сфера вътре в себе си, която се проявява като тялото-дъга. Знаете ли, едно от нещата, свързани с Падмасамбхава, което е също много интересно, е, че името му означава „роденият в лотос”.

ДУ: Точно така.

УХ: И много често в тези изображения лотосът, от който той е роден, е син. И това е една Синя сфера, така че …

ДУ: Невероятно.

УХ: Почакай за минута. Прекалено ли ще е за въображението ни да си помислим, че той не е роден от цвят на лотоса?

КГ: Той се е появил от такъв цвят.

УХ: Той се е проявил от една Синя сфера и затова медитира върху нея.

ДУ: Имаме даже ангелски същества около сферата, точно както в християнските и египетските изображения. 

УХ: Точно така. Отново и отново имаме една и съща история. Те се опитват да пробудят съзнанието ни относно тази идея като я повтарят и просто ни казват: „О кей, ние ще ви я покажем под този ъгъл. Този път не я схванахте, нека сега ви я покажем от този ъгъл.”

КГ: Чрез тази традиция и чрез тази друга традиция.

УХ: Точно така. И когато събереш всички на едно място, както аз правя в Пробудената душа, появява се тази подробна картина. И тя ни говори: „Ето, това е нещо мъдро и проницателно!” Те описват това като универсално учение. И това, което чувам от вас, е, че то е наистина универсално.

КГ: Да.

УХ: Ние казваме, че то е междузвездно. Искам да кажа, че то преобладава в много звездни системи.

ДУ: Става ясно, че имаме египетски, коптски, ренесансови, индуски.

УХ: Тибетски.

ДУ: Всички тези различни изображения демонстрират една перспектива на възнесението, която има своите корени в Христос. Тя има своите корени в положителните учения за служене на другите.

И така, Кори, Някои от тези учения на тайните школи изглежда че са били … Искам да кажа, очевидно, така както Уилям красноречиво ги описва тук, те имат наистина една голяма духовна положителна основа. След това обаче, в по-модерни времена, виждаме хора, които се занимават с човешки жертвоприношения. Виждаме хора да правят нечовешки жестокости, черна магия в глобални мащаби, открито проповядване на сатанизъм, провъзгласяване на Луцифер като освободител.

КГ: Правилно.

ДУ: И те изглежда се мислят за богове. Изглежда мислят, че ако практикуват своята религия, ще се превърнат в богове.

КГ: Ами Сините авиани подчертаха, че са отправяли своето послание три пъти преди това.

ДУ: Наистина?

КГ: И всеки път, когато са ни оставяли това свое послание, ние сме го изопачавали. Очевидно отрицателните сили, ако открият нещо, което носи светлина, правят всичко възможно да скрият тази светлина или да я изопачат по някакъв начин. Много пъти те вземат тези положителни вярвания и ги променят, и сливат със своите собствени. Или ще направят всичко възможно, за да опетнят вярванията на хората и да заличат ценните елементи от информацията, като тези, които виждаме тук.

ДУ: Когато те говорят за Нов световен ред, те не казват, че ние всички ще започнем на левитираме и да се обичаме взаимно, нали така? Тяхната представа за Нов световен ред е твърде мрачна.

КГ: Да, тя е изключително мрачна.

ДУ: Те какво искат?

КГ: Различните групи искат различни неща. Има една група, която иска да заличи по-голямата част от живите същества. Чули сме за каменния монумент в Джорджия*). Знаем какво е заявено там: „Да бъде сведено населението (на Земята) до управляемо ниво.” Наистина странно и …

*) Гранитен монумент издигнат в 1980 г. в Елберт каунти, щата Джорджия, САЩ, на който са изписани на осем съвременни и четири древни езика 10 принципа на Новия световен ред, първият от който гласи: „Поддържане на човечеството под 500 милиона души, в постоянно равновесие с природата”. – Бел. прев.

ДУ: 500 милиона души.

КГ: Да, те имат доста смущаващи планове.

ДУ: И така, Уилям, искам да разширим малко тази тема, защото Кори ме посвети само в отрицателния аспект на Изкуствения интелект преди година и половина, когато започнахме да разговаряме за първи път. Ти си проследил една много интересна идея, свързана със съществуването на едно органично възнесение, като път на Христос, път на учителите.

УХ: Точно така.

ДУ: Имаме и тази много странна имитация, за която може даже да не си даваме сметка и която ни води към нещо, което променя идеята ни за човешкото …

УХ: Определено.

ДУ: … По един много необикновен начин, така че много хора наистина не виждат колко далече може да ни отведе и също така колко бързо.

УХ: Правилно, точно така.

ДУ: Така че нека разкажем по-подробно за какво става дума. Ти какво си установил?

УХ: Наистина интересно и някак синхронно е това, че когато започнах да осъзнавам съществуването на тези Сини сфери, или на Христос в Сините сфери и така нататък, по същото време аз изследвах така наречената Роба на светлината (Robe of Light). Това е част от учението за светлинното тяло. Те описват светлинното тяло като Роба на светлината, Роба на славата, Чудотворната одежда и пр. Това е дреха. И това може да е осезаема, действителна физическа дреха, или може да бъде един символ за предаване на учения. 

Ако се върнем 5,000 години, срещах история след история за различни персонажи, които носят тази дреха на светлината и се възнасят, но много често, преди да се възнесат, те предават тази дреха на свой последовател, така както Илия, когато се издига в небесата в едно завихряне, в един портал, предава тази дреха на своя последовател Елисей. Така че това е едно предавано учение. Може би това е една вибрация или нещо друго, което те предават в това светлинно тяло.

ДУ: В изкуството е възможно една физическа дреха да бъде такъв символ.

УХ: Да символизира това. Да. Точно така.

ДУ: Добре.

УХ: И така, ето ни в 2002 г. В тази година правителството на САЩ публикува един доклад. Те са събрали на едно място в Хаваите всички тези титани на високите технологии на една голяма конференция, където правителството на САЩ заявява: „Ето какво ще се случи. Сега имаме четири различни технологии, битове, атоми, неврони и гени – компютърни науки, нанотехнологии, неврология и генетични технологии – все различни дисциплини и технологии.  Правителството заявява, че до 2035 г., ние искаме тези четири да се обединят в едно. И целта е създаването на една нова човешка кожа.

Аз си мисля: „Чакай малко! Това ми звучи точно като тази роба, с която аз се занимавам всичките тези години.” Ето че те ще използват технологии, за да създадат една нова роба от кожа за човечеството. И първото проявление на тази идея, което забелязах, и аз съм документирал това в книгата си „Плащ на илюминатите”, се случи в Масачузетския технологичен институт, където те конструираха костюма на супер-войника – една нова броня за водене на сражения.

Това е първата стъпка на заявлението: „Ние ще променим човешкото тяло. Ние ще … „ Това, разбира се, се нарича трансхуманизъм, при което ние се отдалечаваме от човека. Докато в древния свят хората са се възнасяли чрез тази органична Роба на светлината, сега правителството на САЩ заявява: „Ние ще слеем тези технологии в едно, като ще се целим в човешката кожа и ще получим една нова версия на човека.”

КГ: Знаеш ли, никога не съм правил тази връзка, при всичкото време, в което съм се занимавал с проблема на изкуствения интелект. При това съм чувал за възнесението, разбира се. Всеки е чувал. Никога не съм правил тази връзка с механично или технологично възнесение.

УХ: Разбирам. Струва ми се, че в нашата същност е заложено едно желание да се възнесем. И независимо дали хората от Апъл, Гугъл и тези други технологични компании знаят това, или не, те откликват на този древен повик да отидем отвъд своята плът, да се превърнем в светлина. Тяхната версия обаче е: „О, да, ние ще направим това. Това ще бъде една дигитална светлина.”

И проблемът в този случай е, че ако тръгнеш по този път, свободната воля отива по дяволите, защото част от плана на Гугъл е да създаде един синтетичен мозък. И когато приемем този чип, ние ще свържем мозъка си с всички 7 милиарда останали мозъци.

КГ: Истински ум на пчелен кошер.

УХ: Истински … Всъщност, Кори, точно това е терминът, който правителството използва в своя доклад. Те искат да пропагандират идеята за колективния ум подобен на този на един пчелен кошер, след въвеждането на тази технология. Така че те изложиха този свой план. Аз съм описал това в книгата си „Плащ на илюминатите”. Всеки може да влезе в интернет и да си я вземе.

КГ: Кога бе публикувана тази книга?

УХ: В 2002 г.

КГ: Уха!

УХ: И след това в моята книга от 2003 г., „Оракул на илюминатите”, аз започнах да правя връзката със Сините сфери. Така че аз съм се занимавал и с двата тези въпроса през последните 13 години.

И аз си мислех: „О кей. Те казват 2035.” Сега това, което вече чувам от хора в моята аудитория, е, че вече не става дума за 2035. Те казват, че през 2020 г. ние ще видим това драматично ускоряване на тази технология на изкуствения интелект като реализиран факт. И хората ще бъдат принудени, ще им бъде наредено да приемат тази технология в своята плът. Така че аз съм се опитвал да предупреждавам хората, като им казвам: „Вижте, ние сме изправени пред избор.” В крайна сметка всеки има свободна воля.

КГ: Точно така.

УХ: Може би някои хора ще решат да им бъде имплантирана тази технология. Аз обаче задавам въпроса къде остава душата във всичко това? Защото когато говорим за тези четири технологии – битове, атоми, неврони и гени, това са просто технологични версии на земя, въздух, огън и вода – четирите елемента, от които сме създадени.

ДУ: Правилно. Е, аз искам да разширя малко това, Уилям, тъй като ние казваме, че хората имат желание за възнесение, нали така?

УХ: Да.

ДУ: И мисля, че на някакво ниво, ако евентуално можем да опростим това, съществува желание за преживяване на космическото.

УХ: Да.

ДУ: И аз мисля, че в крайна сметка съществува желание за любов. И когато хората зациклят в пристрастяване, това е по същество стремеж към любов, но ние го получаваме чрез някакъв заместител или някакво натрапчиво поведение.

УХ: Точно така.

ДУ: Виж само какво се случва сега с хората и смартфоните.

УХ: Да.

ДУ: Те се оказват влюбени в телефона. Те биват въвлечени в един виртуален свят.

УХ: Точно така.

ДУ: И така, Кори, какъв е дневният ред на изкуствения интелект? Зная, че някои хора може да не са гледали това предаване. Те може да ни гледат сега за първи път. Уилям също не го е чувал. Съществува ли изкуствен интелект? Има ли някакъв древен изкуствен интелект, който ни е предвидил в своя дневен ред?

КГ: Да. И този изкуствен интелект е реализирал своя дневен ред в множество галактики. Той се имплантира, обикновено чрез някакъв троянски кон, в нашето общество.

ДУ: Какво би било това? Какъв троянски кон?

КГ: Нека кажем, че те вече са превзели друга цивилизация. Тази цивилизация е преминала през последната част на това, което ще обясня. Те са създали технологии, андроиди, които да бъдат населени от сигнала на изкуствения интелект. И след като са направили това, изкуственият интелект се обръща срещу тях и също както във филма „Бойна звезда Галактика”, разрушава плътта и след това поема контрола, след което изпраща един от своите космически кораби да катастрофира на Земята или на планета като Земята, която е в начален стадий на разработване на своите технологии, и подпомага развитието ни до степен, в която има условия да съществува, след което повтаря процеса тук – подобно на гигантски вирус, който обикаля от слънчева система на слънчева система. 

УХ: Нека вземем катастрофата при Розуел. Тогава американците откриват същества, които са киборги. След това, от 1947-ма до около 1960-та, те ги изследват. И изведнъж – кога бе това, 1961-ва или 1962-ра, НАСА излиза със своя първи доклад относно киборгите. Отгатнете какво се случва, деца. Плътта и кръвта не могат да наследят Божието царство. Това казва Библията. Съществува някаква граница.

Нашите тела от плът и кръв са прекалено крехки, за да пресекат бариерата от пространство-време, да навлязат дълбоко в космоса. Това означава, че също като съществата от катастрофата при Розуел, ние трябва да станем киборги. И НАСА първоначално публикува този доклад и след това веднага го изтегля през 1962 г., все едно, че ни казва: „О, ние просто се шегувахме с всичко това.”

Аз обаче не мисля, че те са се шегували.

КГ: НАСА е известна като голям шегаджия. 

УХ: Да, точно така. Днес Агенцията за модерни военни изследователски проекти захранва с тази технология тези корпорации. И ние започваме да виждаме това да се проявява на равнището на потребителите и хората започват да го приемат.

Според мен крайната им цел е да ни превърнат в киборги и да ни изведат в космоса.

ДУ: Уилям, ти каза нещо толкова провокиращо, когато провеждахме този панел с Джордж Нури, който също има едно предаване тук в Гая. Ти каза, че тези глобалисти всъщност са се появили и са заявили, че ще стане нелегално да имаме човешки тела, а ще трябва да се прехвърлим в нещо подобно на Фейсбук матрица или мейнфрейм.

УХ: Да. Това е един от сценариите. Това, което хората не разбират относно Фейсбук, е, колко той е примитивен. Ние се намираме в неговия първи стадий. Вчера Марк Зукърбърг бе на една голяма конференция, където заяви, че Фейсбук е на четвърт разстояние от постигането на своята цел – всечи човек на Земята да бъде непрекъснато свързан с Фейсбук.

И междувременно те разработват супер компютри, които ще регистрират всеки удар на клавиш върху клавиатурата на компютъра, всичко, което някога си качвал във Фейсбук, всяка снимка, всяко изображение, които след това ще бъдат анимирани в твоя холограмна версия, така че твоите наследници ще могат да взаимодействат с теб.

ДУ: Уха!

УХ: Все едно, че имаш пред себе си този свой персонален двойник. В крайна сметка те ни казват, че това може да бъде сценарий, при който, за да обезлюдят планетата, те ще ни убедят, че ние всъщност не се нуждаем от физическото си тяло.

ДУ: Това е извратено.

УХ: Извратено е и има лош дъх. Това, което ти наистина искаш, е, да клонираш себе си. Но всъщност ти не искаш и да се клонираш, защото това е само временно. Това, което наистина искаш, Дейвид, е да имаш тяло на аватар. Ти искаш … Ние ще сканираме съдържанието на твоя мозък. Ние ще създадем един идеален аватар като твоя версия, който ще живее в една симулирана реалност, която е толкова по-добра от тази, така че ти няма да имаш нужда да се завръщаш тук. И ти ще живееш вечно в тази симулирана реалност.

И те вярват, че това ще бъде избор, който децата ще приемат наистина с голямо желание.

КГ: Тъжното при тази технология и компресия е това, че те могат да те подложат на технологията за 45 секунди, при което да преживееш вечността. След което те могат да те заличат и на твое място да сложат друг.

УХ: Точно така. Ето защо това е голямата опасност, пред която сме изправени, а именно, че всички ще влезем в тази нова игра, а те са много по-напред от нас.

Искам да кажа, че Фейсбук вече знае, че това, което ние виждаме в момента, е много примитивно. Те обаче също така знаят, че планът е да може да създадат тези анимирани твои версии, тези твои холограмни версии, които ще живеят в тази симулирана реалност, в която ти ще искаш да влезеш. 

Въпросът е дали това ще бъде наложено. Дали ще могат да постигнат това? Това е големият въпрос. Дали въвеждането на тази технология, особено интерфейса с нашето тяло, ще бъде въпрос на личен избор. Вероятно ще бъде, за известно време.

Голямата изненада обаче ще настъпи няколко години по-късно, когато това вече няма да бъде въпрос на избор. Това ще бъде постановено, защото част от здравната реформа на Обама предполага всички медицински досиета да бъдат в дигитална форма. И юристи, които са съставяли това законодателство, са ми казали, че в крайна сметка тази информация ще трябва да бъде в телата ни в един чип, който ще бъде задължителен. И тогава те ще дойдат и ще ти кажат: „Виж какво, ти вероятно ще се съпротивляваш на това, но знаеш ли, този твой тромав малък мозък в крайна сметка не е кой знае колко велик, защото това, което Гугъл разработва, е един чип, който ще свърже мозъка ти с всички останали седем и половина милиарда мозъци на планетата.”

И тяхното обещание е, че сега ти ще притежаваш тази свръх сила на техния синтетичен мозък, който всъщност ще бъде силата на всички седем и половина милиарда мозъци на планетата. Същото като Сатаната, който води Исус до върха на кулата, и му казва: „И всичко това може да бъде твое.”

ДУ: Е, аз исках да … Ти засегна точно това, което си мислех. Един от другите свидетели, с когото съм разговарял … Той няма да се появи на открито. Ние никога няма да го поканим в това предаване. Той обаче е предавал секретна информация на Ричард Хогланд в продължение на много време. И той ми е казал някои наистина важни неща. Според него, хората, които са в тази военна космическа програма, вярват … те са християни … и те вярват, че този звяр, че Сатаната е един изкуствен интелект и че той трябва да остане в електронна машинна форма, защото може да избяга и това са негови думи, не мои: „Той може да избяга Божия съд”.

УХ: Ах! Точно така.

ДУ: Той може да бъде освободен. В момента, в който той се опита да премине в човешката плът, той става обект на карма, на прераждане и на съд.

УХ: Правилно. Това, което описах тук с тази дългосрочна перспектива за създаване на наши аватар версии, тези дигитални версии, които живеят в една симулирана реалност, това е сбъдване на пророчеството от Книгата на откровенията, относно появата на един нов човек, който ще живее на една нова Земя. В този случай обаче, това е един технологичен човек в една симулирана реалност.

И аз не мога да кажа дали тези компании от Силиконовата долина осъзнават, че това е, което те реализират. Това обаче, което съм се опитвал да правя през годините, е да кажа: „Вижте, хора, част от тази технология може да бъде нещо добро. Има обаче нещо важно. Когато си имаме работа с битове, атоми, неврони и гени, това са земята, въздухът, огънят и водата. Това, което отсъства е петият елемент – духът, любовта.”

ДУ: Да.

УХ: Стив Джобс вярваше, че може да вкара дух в технологията. Рей Курзвейл, технологичният гуру на Гугъл, вярва, че те могат да направят същото. Аз съм на друго мнение.

Моят съвет към хората по този въпрос е, че ако сте развили духовните си способности до степен, в която да управлявате материята с ума си, тогава в една ситуация, в която става въпрос за живот или смърт, ще трябва добре да си помислите дали да свързвате тялото си с тази технология и да я вкарате под кожата си. Ако не можете да контролирате тази технология със силата на своя ум, тогава никога не помисляйте да им позволявате да я вкарват под кожата ви. Това е моят съвет към хората.

Така че това, което казвам, приятели, е, че е време да развием своите духовни способности.

ДУ: Технологията не ни е нужна.

УХ: Категорично не ни е нужна.

ДУ: Да.

УХ: Абсолютно не. Искам да кажа, че ние вече притежаваме тази органична верига вътре в себе си. А това, което те предлагат по думите на самия Рей Курзвейл, е: „Ние усъвършенстваме божието творение.” Те вярват, че нашето тяло е една незавършена симфония. То е една торта, която се нуждае от глазура. И Гугъл, и Апъл, и всички тези компании казват: „Ние ще сложим глазурата върху тази торта.”

КГ: Ние всъщност гледахме част от тази технология в някои от тези изображения. За мен това е технология на възнесението, но от духовен вид.

ДУ: Разбира се.

УХ: Точно така, точно така. И аз казвам на хората, че можем да избираме между две неща. Можеш да останеш розов слон и напълно органичен, да повишиш вибрацията на душата си, да промениш диетата си.

КГ: Кой би искал да се превърне в автомат?

УХ: Правилно. Или можеш да посивееш, защото Сивите бяха тези от катастрофата при Розуел, нали? Поне това е една от теориите. И те са андроиди, роботи. И както ти много добре се изрази, те може да са троянския кон, който е донесъл тази технология чрез транзистора, лазера, всички тези технологии, които се появиха от 50-те години на миналия век насам, които сега са кулминирали в този феномен на изкуствения интелект.

Как сме успели да разработим изкуствен интелект за по-малко от 50 години? Хайде стига!

КГ: Правилно.

ДУ: Кори, ти също каза, че това е един много разпространен проблем, че става дума за борба между изкуствения интелект и биологичното. И че тази борба се води от безкрайно дълго време из цялата вселена.

КГ: Тя се води от повече от милион години.

ДУ: Тогава тези неща, за които Уилям говори, това е ли стандартната оперативна процедура на проявление на този изкуствения интелект?

КГ: Да. И това ме кара да настръхна. Аз седя тук и това ме кара целият да настръхна.

УХ: Да.

КГ: Защото това е точно …

ДУ: Тогава какъв е изходът? Ако направим какво …

КГ: Той току-що очерта изхода.

ДУ: Но какво ще ни се случи, ако … Да кажем, че някои хора решат: „О кей, аз мисля, че мога да се справя. Бих искал да го опитам. Бих искал да имам тази бронирана кожа. Бих искал да светя в тъмното. Бих искал да имам достъп до Фейсбук чрез мозъка си. Какво ще се случи с нас?

КГ: Те ще започнат да гледат на съществата от плът и кръв като на вируси или като на заплаха, която консумира всички естествени ресурси и не живее в симбиоза с околната среда или с това, което я заобикаля.

„Каква е ползата от тях? Ние трябва да постъпим с тях, както постъпваме с вирусите – да ги унищожим.”

УХ: Правилно.

КГ: Това ще бъде по-добре за планетата. Това ще бъде … това е просто логично.

КГ: След което те се придвижват на друга планета и повтарят процеса.

УХ: Точно така. И моят отговор не е в изкуствения интелект, а в интелекта на възнесението. Ние трябва да свържем съзнанието си с Падмасамбхава, с Христос, защото съзнанието ни е способно на това. И аз мисля, че хората, които следват този път, в един момент ще си кажат: „В крайна сметка аз не се нуждая от тази технология.” И те ще започнат да я отбягват. 

И така, аз мисля, че това е отговорът – масово образоване на хората относно нашето органично възнесение. И вървейки по този път, човек просто решава: „Да, аз не се нуждая от този боклук. Аз не се нуждая от технологията, защото мога да правя това сам със собственото си съзнание, с обединената сила на своето сърце и ум. Моята душа е способна да прави всички тези неща, които тези хора се опитват да имитират по технологичен път.”

Джей Уайднър (Jay Weidner) първи ме запозна с тази идея, а след това и Джон Лаш (John Lash), а именно, че едно от основните неща, които използват тези сиви рептили, или Сивите същества, е симулацията. Те искат да представят тази технология в една симулирана реалност с надеждата да откраднат душите ни, защото като технологични същества, те не притежават души. Едно от нещата, които технологията не може да даде, това е душата. И това е, което те търсят.

ДУ: С това искам да завърша и да ти благодаря, Уилям.

УХ: За мен бе удоволствие.

ДУ: Това бе наистина една невероятна информация.

УХ: Благодаря. Благодаря и на теб, Кори.

ДУ: Можеш ли отново да ни опишеш съвсем накратко какво би могъл да предложиш на хората в Гая и как то се връзва с това, което дискутирахме?

УХ: Да. Благодаря ти. Моето предаване е озаглавено Пробудената душа: Изгубената наука на възнесението. Там аз превеждам хората през началото, средата и края на процеса на възнесение.

ДУ: Това е прекрасно.

УХ: Предлагам една солидна историческа основа, върху която хората да надграждат, както и практически неща, които те могат да прилагат. Всичко е основано на свещеното женско начало, както и на мъжкото – едно истинско равновесие. Предлагам много изображения, за да добиете наистина добра представа за тази идея на възнесението.

А тези, които биха искали да узнаят повече за моите възгледи относно тази технология, могат да получат моята безплатна електронна книга от моя уеб сайт www.williamhenry.net. Заглавието й е “The Skingularity is Near”. Моето желание е всеки, който поиска, да може да я получи. Споделете я с възможно повече хора, защото болшинството хора не са запознати с това, което току-що обсъждахме, освен това, което вършите вие тук. Трябва да разпространим тази информация, защото хората трябва наистина да са наясно с избора, който правим в този момент, защото в един момент няма да има връщане назад. Нали така, Кори?

КГ: Няма да има.

УХ: Да.

ДУ: Всичко това направо ми взе ума. Надявам се всички да сте се забавлявали в домовете си. Ние ще сме пак тука следващия път с друг епизод от Космическо разкритие, предназначен за вас. Аз съм Дейвид Уилкок. Гледайте новото предаване на Уилям Хенри и ще се видим отново следващия път.