ЕНДШПИЛ ЧАСТ 2*) – АНТАРКТИЧЕСКАТА АТЛАНТИДА И ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РУИНИ – Дейвид Уилкок и Кори Гууд, 12-ти декември, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Бел.прев.:  Публикацията „ЕНДШПИЛ ЧАСТ 1 – Разкритие и окончателно поражение на престъпните групировки”, публикувана в сайтовете на Дейвид Уилкок и на Кори Гууд, е фокусирана основно върху нашумелите и придобиващи все по-голяма известност разкрития около скандала „Пицагейт”, уличаващ участието на високопоставени правителствени и други лица от елита в САЩ (и не на последно място семейство Клинтън) в широкоразпространени мрежи за детска порнография и сексуално поробване и използване на малолетни, за което става дума и в края на настоящия материал.

ВЪВЕДЕНИЕ (от Дейвид Уилкок)

Истината експлодира из целия Интернет. Милиони научават за първи път, че наистина съществува един „отрицателно настроен елит”, който управлява планетата, участва в трафик на деца и в редица други зловещи престъпления.

Безсрамните опити на престъпните групировки да унищожат напълно тази информация са твърде изненадващи за милионите, които едва сега откриват мащабите на проблема.

Макар информацията да е изключително смущаваща, тя също така е вярна. Единственият начин да се излекуваме като планета, е да се изправим срещу нея лице в лице и да я осъзнаем и преодолеем, индивидуално и колективно.image001

Първата част на ЕНДШПИЛ се разпространи по-бързо от всичко, което някога съм публикувал, като получи 100,000 виждания за по-малко от 31 часа, достигайки 180,000 за пет дни, плюс 10,000 харесвания във Фейсбук.  

Може би не е изненада, че след публикуването на този материал, моята страница (Дейвид Уилкок) бе напълно заличена от Уикипедия. Преди това тя бе силно оплюта, но сега вече не съществува.  

Нашата цел в Част 1 бе да създадем един обединен източник на информация, който да покаже колко бързо дневният ред на престъпните групировки/новият световен ред/илюминатите се сгромолясва.

Даже и да сте прочели и разбрали данните в  Част 1,  вие все още сте идентифицирали само един малък (и много негативен) аспект от „Голямата картина”.

Цялата история е много по-дълбока, отколкото повечето хора могат даже да си представят и изглежда като епична серия от научнофантастични новели с големи изненади във всеки нов раздел.

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИТИЕ НЕ Е  „ФАЛШИВИ НОВИНИ”

Ако сте запознати със седмичното предаване на телевизия Gaia,  Космическо разкритие, или сте следили предишните публикации в сайта на Кори Гууд, то вие вече сте запознати с тази нова реалност.

Преживяванията на Кори са толкова изключително необичайни, че много хора скептици не могат да издържат повече от 10% от съдържанието им, ако въобще достигнат дотам.

Въпреки това информацията на Кори съвпада с това, което много, много други високо надеждни източници са ми предоставяли през последните 20 години. Истината е изключително изненадваща и сложна.

Получената оперативна информация също така съвпада чудесно с материала от Закона за Единството, който съм валидирал научно с три различни публикувани книги, съдържащи общо над 2,000 препратки.

Сега престъпните групировки предприеха една изключително безсрамна стъпка, като съставиха черен списък от 200 много популярни интернет сайтове, в това число и Gaia, нашият основен портал за публикуване на разобличаващи телевизионни епизоди.

image002Те използват Google, Facebook, Apple, Snapchat и други средства, за да ви попречат да откриете този сайт даже и ако приятелите ви биха искали да го видите.

YouTube започна агресивно да елиминира всеки, който качва видеоматериали върху този скандал, в това число три източника, които споменахме в Част 1 –  David Seaman, “Reality Calls” и Alex Jones.

Това е дело присъщо на фашистка диктатура от третия свят – едва ли нещо, което бихме очаквали в една демокрация. Ако всичко това бе само едно голямо недоразумение, защо те са толкова агресивни?

image003ЗАЩО БЛОКИРАТ GAIA?

Защо Gaia се озова в списъка на 200-та сайтове, преследвани от престъпните групировки, ако Космическо разкритие е просто една голяма шега?

Как така се оказа, че ние застрашаваме до такава степен медийния елит, че те не желаят вие да имате и най-малка възможност да ни откриете – даже ако приятелите ви ви изпратят линк във Фейсбук или Gmail?

В света, в който живеем, отговорът е много прост. Трафикът на деца и „гоненето на духове” на най-високите политически нива е все още само началото.

Цялата тема за НЛО, древните цивилизации, напреднали технологии и извънземни, е била винаги стриктно контролирана от тези силно негативно настроени престъпни групировки.

От друга страна, голяма част от класифицираната информация е невероятно позитивна и обнадеждаваща – в т.ч. идеята за една предстояща, масова човешка еволюция, която мнозина наричат Възнесение.

Престъпните групировки могат да бъдат оприличени на пословичния дракон, който охранява голямо златно съкровище и затворената красива девойка.

image004Ако тази група не ограничаваше достъпа ни до информация, сега щяхме да живеем е един много по-интересен свят, наситен с чудесни технологии.

 ДАЛИ КОРИ КАЗВА ИСТИНАТА?

След като работих заедно с Кори средно една на всеки шест седмици в продължение на последните две години, аз събрах предостатъчно доказателства, че той говори истината – така както я е видял и преживял.

Ние понесохме смъртни заплахи, предателства, финансови трудности и невероятно зловредни оскърбления. Това пътешествие не бе никак забавно както за него, така и за мен.

Това е една духовна, не само физическа война. Престъпните групировки са замесени с много реални сили, които са силно негативни и могат да повлияят на тези около нас. Прекалено е лесно човек да допусне грешки и да „си поръча” нападение от същите тези сили.

В моя случай това се случва чрез намеса на различни лица и бе изключително трудно и изтощително, но на общия фон изглежда сравнително шаблонно.

В случая на Кори това бе свързано с ужасни физически преживявания, които повечето хора биха счели за паранормални, в т.ч. отвличания от различни човешки и извънземни групи.

Единственият начин, по който можем да се защитим, е, като се опитваме да поддържаме възможно най-положителна и любвеобилна нагласа. Нищо друго не е достатъчно. Тук става въпрос за неотклонно, моментно поддържане на лична дисциплина.

ПЕТ РАЗЛИЧНИ ГРУПИ, КОИТО ТЪРСЯТ НАШАТА ПОМОЩ

Има пет различни групи, които в момента ни захранват с оперативна информация и търсят нашата помощ. Всяка от тези групи се бори с всички възможни средства за трансформацията на нашата планета и е понесла ужасни загуби в своя път.

1. Земният съюз. Това е групата, от чието има  д-р Пизченик (Pieczenik) говори в Част 1. Тя е съставена от смели борци от всички 15 разузнавателни агенции на САЩ и от членове на много международни фракции.

2. Тайната космическа програма на военнопромишления комплекс (ТКП на ВПК). Това са поредица от подразделения на този комплекс, които доскоро бяха убедени, че са на най-високо ниво на секретност. Предстои тяхното публично разсекретяване.

3. Съюзът на Тайната космическа програма (Съюз на ТКП). Това е една група на отцепници от Тайната космическа програма, която е на много по-напреднало технологично ниво от тази на военнопромишления комплекс. Тайната космическа програма е под контрола на престъпните групировки, докато Съюзът на ТКП определено не е.

 4. Съюзът на Вътрешната Земя. Има няколко различни извънземни човешки цивилизации, обитаващи огромни каверни под повърхността на Земята. Всяка от расите, които виждаме по света, има свои аналози сред тези групи.

5. Съюзът на Сферичните същества. Това е група от изключително напреднали извънземни, които биват наричани Пазителите (The Guardians) и които управляват духовно и физически цели слънчеви системи.

Не е лесно да удовлетворяваме исканията, които постъпват непрекъснато към нас от тези пет различни групи, при положение че всяка нова оперативна информация трябва да бъде оповестена незабавно.

Ние сме претрупани от препятствия и предизвикателства, докато се опитваме да маневрираме и да отговорим  на тези очаквания.

Въпреки периодични спадове в нивата на нашата продуктивност, Космическо разкритие излиза без прекъсване с нов епизод всяка нова седмица.

Сега сме обект на директно нападение от страна на престъпните групировки, които се опитват да заличат съществуването ни с един черен списък.

ФИНАЛНИЯТ СПАСИТЕЛЕН ПЛАН НА ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ 

Според това, което чуваме от различни свидетели, понастоящем престъпните групировки са изправени пред пълен разгром – за първи път в цялата човешка история.

Съюзът на ТКП става все по-силен, докато повече и повече хора дезертират и се присъединяват към него.

Тези групировки знаят, че времето им е изтекло и в момента в основни линии са приключили преговорите за начина, по който трябва да се предадат.

В същото време престъпните групировки притежават компрометираща информация за Земния съюз, която не желаят да разкрият (и искат да изтъргуват). В случая е постигнат определен компромис, с оглед ние да получим само част от цялата истина.

image005Това е нещо, което сме нарекли „Частично разкритие”. Ние сме против това да се случи и ще продължим да се борим за Пълно разкритие, което ще бъде много по-добре за всички.

Стотици хиляди, ако не и милиони хора, са узнали това, което сме разкрили, и никой не се е побъркал от наученото. Извинението, че „вие няма да може да понесете цялата истина” е една безсмислица.

Съюзът на ТКП, Съюзът на Вътрешната Земя и Съюзът на Сферичните същества се стремят също към Пълно разкритие, което те наричат „Оптимална времева реалност” за нашето бъдеще.

КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛО ЕДНО ЧАСТИЧНО РАЗКРИТИЕ? 

Планът за Частичното разкритие включва известно признаване на извършени престъпления, разкриване на хора от средния ешелон и благоприятна глобална финансова реформа.

Космическият аспект на този план изглежда че включва три ключови разкрития, евентуално на различни етапи:

   Официално публично разкритие на Тайната космическа програма на военнопромишления комплекс (ТКП на ВПК). Те имат две големи, скрити с оптична защита орбитални платформи, черни триъгълни космически кораби и възможности за пътуване из Слънчевата система.
     Разкриване на древни, високо технологични руини в Антарктика. Те ще докажат, че „Атлантида” е била нещо реално и много по-напреднала като цивилизация, отколкото сме предполагали.
    Разкриване на изключително древни руини, на възраст 1.8 милиарда години, на Земята и из Слънчевата система, често изработени от кристална прозрачна алуминиева сплав.

Макар че това звучи страхотно и би било голяма крачка напред, то е все още „Частично разкритие”, което оставя големи празнини в нашите разбирания.

Друг потенциален план, който попада  в една „евентуална” категория, включва възможно разкритие на една група извънземни, известни като „Високите бели”. Това е групата, с която са се срещали Чарлз Хол и други.

image006Престъпните групировки могат да се опитат да ни запознаят с тази група, да ни обяснят, че те са били тук наистина от много време и се надяват, че ще могат да ни накарат да следваме една мистична нова религия, предложена ни от тези същества. Това определено няма да бъде в интерес на човечеството.  

Бързо ескалиращият провал на групите на високо поставения елит, ангажиран с трафик на хора, поставя тези въпроси непосредствено на дневен ред. Времето на престъпните групировки изтича и те го знаят. В продължение на много години те са планирали използването на Частично разкритие, за да отвлекат вниманието на обществото и да го ентусиазират, в случай че пълният характер на техните престъпления бъде разкрит.

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ БЯХА ИЗЛОЖЕНИ 

Голяма част от историята и научните изследвания, които подкрепят тези данни, както и един вариант на Пълното разкритие са изложени в моята нова книга „Мистериите на Възнесението” (The Ascension Mysteries), като опит за оказване помощ на посочените по-горе групи.

Сценарият на Частичното разкритие може да не включва никоя от действащите извънземни групи, които са около нас в момента.

Версията на ТКП на ВПК ще гласи, че освен посетители в древността, или евентуално някои „Сиви” или „Високи бели”, ние не познаваме други извънземни.

image007

image008ТКП на ВПК не разполага с технология за пътувания извън Слънчевата ни система, така че ние все още ще бъдем в неведение – просто една малко по-разширена версия.  

ТКП притежава много напреднали технологии, които могат да излекуват нашата планета. В същото време в условията на Частично разкритие, престъпните групировки могат да продължат тайно да следват своя пран за намаляване населението на планетата в следващия 50 до 100-годишен период.

Тези групировки се надяват да се представят като „добрите момчета” в рамките на сценария за Частично разкритие. Това е техният последен шанс да спасят кожите си.

Оттук нататък предавам щафетата на Кори, който ще продължи нашата история с частичен принос от моя страна. Струва си да инвестирате малко време, за да научите останалото.

ТАЙНАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА (ОТ КОРИ ГУУД С УЧАСТИЕТО НА ДЕЙВИД УИЛКОК) (с малки съкращения, поради съвпадения с вече публикувани наши преводи – Бел.прев)

 Дотук вероятно сте наясно, че аз, Кори Гууд, съм ветеран след 20-годишна служба в ТКП, която притежава технология, далеч превъзхождаща всичко, което виждате на Земята в момента.

Дейвид Уилкок бе събирал показания на различни свидетели в продължение на близо 20 години, когато започнах да му разказвам всичко, което зная, през октомври 2014 г.

Той можа да валидира моите показания, като ги сравни със същите неща, споделени от други първокласни свидетели, притежаващи достъп до секретна информация от най-високо ниво. Болшинството от тези показания не са били никога никъде публикувани в каквато и да било форма.

image009Ние открихме толкова много общи неща, че престанахме да водим сметка, след като идентифицирахме около 60 различни конкретни примери на съвпадение.

 ТРУДНО Е ДА СИ ПРЕДСТАВИМ

Нивото на секретност, за което става дума, е толкова високо, че за повечето хора е трудно даже да започнат да си представят света на ТКП.

Преживяването в една истинска база на ТКП, на Земята или другаде в Слънчевата система, би изглеждало подобно на сцена от филмите “Мъже в черно” или “Пазители на галактиката.”

image010image011Един непрекъснато нарастващ брой привидно фантастични филми, телевизионни сериали и видео игри, ни подготвят за евентуално разкритие.

Някои групи на Земята са били наясно, че не сме сами във вселената и са поддържали активен контакт с извънземни в продължение на хилядолетия.

Броят на тези хора се е увеличил, след като германците са разработили технологии с летящи чинии, с помощ от извънземни през 1930-те години.

Впоследствие възниква една комплексна „отцепила се от Земята цивилизация” в космоса, напълно неизвестна на обществото.

УИЛЯМ ТОМПКИНС НЕЗАВИСИМО ВАЛИДИРА ПОКАЗАНИЯТА МИ 

Уилям Томпкинс е бил в пълно неведение относно моето съществуване и показанията ми, когато е написал своята книга „Избран от извънземни”, която потвърждава много от моите показания.

КОНТАКТЪТ БЕ ВЪЗСТАНОВЕН 

Аз бях по същество извън обсега на ТКП след края на 1980-те, с изключение на някои срещи с тях през 1990-те и в началото на новото хилядолетие, по повод на много кратки мисии.

За моя голяма изненада, аз бях въвлечен отново в този свят, приблизително четири месеца след като двамата с Дейвид започнахме да сверяваме записките си.

Бях твърде изненадан да установя формирането на един Съюз в рамките на ТКП, който има желанието да сподели своите забележителни технологии с населението на Земята.

image012Този Съюз е възникнал отчасти на основа едно подразделение на ТКП, в което работих, известно като Слънчева стража (Solar Warden).

Има общо пет различни подразделения на ТКП и Слънчева стража е съставена от членове на всички тях.

Кодовото наименование Слънчева стража бе открито също така от хакера Gary McKinnon, както и бе независимо верифицирано от William Tompkins.

ПОСЛАНИК НА СЪЮЗА НА СФЕРИЧНИТЕ СЪЩЕСТВА

ТКП вече контактува активно с една многообразна общност от над 900  (деветстотин) различни човекоподобни цивилизации, с които има редовни търговски отношения, както и поддържа епизодични контакти с много други.

Аз станах посредник на Съюза на ТКП в разговорите им с група много силни и позитивни извънземни, които не бяха контактували с никого до този момент.

image013Тези същества са пристигнали в стотици гигантски сфери, паркирани из Слънчевата система. Тези сфери са се появили от края на 1990-те години и са останали до голяма степен прикрити оттогава насам.  

Дейвид е бил наясно с появяването на сферите от самото начало, тъй като те са били засичани често от спътника SOHO на NASA.

ГОНЗАЛЕС ИЗИГРА КЛЮЧОВА РОЛЯ 

„Вътрешният човек”, който в крайна сметка ме въведе отново в този свят, получи по целесъобразност псевдонима „подполковник Гонзалес”.

Той бе имал лични контакти със Сферичните същества, докато е работил в ТКП по същото време, когато аз също имах лични контакти с тях, живеейки тук, в Америка.

Известно време Гонзалес не е докладвал за тези свои контакти на своите началници. Аз също не бях споделял с никого своите преживявания.  

В края на февруари 2015 г., Сферичните същества ме потърсиха по име чрез Гонзалес. Той не знаеше кой съм и неговите началници е трябвало да ме открият и идентифицират.

До моята намеса, Сферичните същества са отказвали всякакви контакти със Съюза на ТКП.

ХВЪРЛЕН В СРЕДАТА

По същество се оказах хвърлен в средата на контактите между Съюза на ТКП и Сферичните същества. Допълнително, Сферичните същества пожелаха да изпълнявам ролята на техен посланик, като споделям техните виждания не само със Съюза на ТКП, но и с населението на Земята.

Те са тук, за да ни напътстват през едно епично еволюционно събитие за човечеството, което мнозина наричат Възнесение. 

Казано ми е, че това ще бъде свързано с масивно освобождаване на енергия от Слънцето, която ще причини прогресивни изменения в нашата ДНК и в съзнанието ни.

Новата книга на Дейвид Уилкок „Мистерии на Възнесението” съдържа препратки към древни пророчества относно такова събитие, съществуващи в много различни култури.

Гигантските сфери са форма на жива технология, която е използвана, за да облекчи във възможно най-голяма степен този преход на човечеството. Без помощта на тези сфери, този преход най-вероятно ще бъде катастрофален и до голяма степен непредсказуем.

СИНИТЕ АВИАНИ 

Основната група извънземни, с които съм контактувал, са Сините авиани – раса от хоманоиди с големи очи и сини птичи пера по телата си.

Междувременно установихме, че това е същата група, която се е представила пред египтяните в лицето на подобни на птици хоманоиди – „богове”, като Ра и Тот.

Техните първоначално позитивни учения са били силно изкривени и изопачени, както е описано в серията Закон за Единството.

Сините авиани са една от петте мистериозни, високо напреднали извънземни раси, свързани с гигантските сфери.  

ТЕЛЕПАТИЧНИ КОНТАКТИ

Важно е да отбележим, че Дейвид е имал телепатични контакти със същите тези същества, установени чрез анализ на сънищата му от 10-ти ноември 1996 г. насам.

Поради космическите закони за свободната воля, Дейвид все още не е имал личните контакти с тях, които в момента се случват на мен. Предоставен му е бил план със стъпки, през които трябва да премине, които ще го доведат до такива контакти, и написването на предстоящата му книга „Пробуждане в съня” изглежда е ключов момент в този процес.

Тъй като аз вече съм бил част от ТКП през 1980-те, новото ми въвличане в нея не е било в нарушение на моята свободна воля.

Този почти натрапчив фокус върху съблюдаването на свободната воля е редовно появяващ се елемент във всяка сесия на серията Закон за Единството.

СЛОЖНИ И МНОГОСТРАННИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ 

Тази история е сложна и многостранна, далеч надхвърляща всичко, което някога бих си представил, че мога да измисля. Това също така не е нещо, което може да ми донесе парична облага.

Бих имал значително по-високи доходи, ако се бях върнал в полето на информационните технологии, вместо да продължа да се боря за Пълно разкритие, както правя в момента.

В процеса на тази работа като посланик, аз се сблъсках лице в лице с най-високите нива както на положителните, така и на отрицателните страни на тази битка.

image014Някои от тези преживявания бяха толкова силно неприятни, че мога само да се изсмея, когато хората казват, че биха желали да са на мое място.  

Пълните подробности могат да бъдат проследени в нашите предавания Космическо разкритие по телевизия Гая, в публикациите в моя сайт spherebeingalliance.com и в сайта на Дейвид divinecosmos.com.

РАЗЛИЧНИ ГЕРОИ В ИСТОРИЯТА

Аз също така се срещнах с човекоподобни същества, обитаващи огромни каверни във вътрешността на Земята. Основният ми контакт там е с една принцеса на име Каарии.

Както е отразено в предишните ми публикации, в последно време бях представен на един посланик от планета на близка до нас слънчева система, която наскоро е отхвърлила собствената си тирания, наложена от негативно настроени извънземни.

Неговото име е посланик Мика. В момента те работят, предимно чрез контакти по време на сън, за да ни помогнат да се освободим от тези поробили ни същества.

Подполковник Гонзалес продължава да ме снабдява с оперативна информация, както ще прочетете по-надолу.

Първоначално той ми се представи като служител на ВВС, но наскоро установих, че той е от ВМС.

На последно място, установих контакт с предимно земна тайна програма, управлявана от военнопромишления комплекс. Хората от ТКП на ВПК нямат представа от по-мащабната космическа програма, в която съм работил, както ще стане ясно по-долу.

Оттук нататък ще продължим нашия разказ след мястото, до което бях стигнал  в предишните си публикации, както и в последните епизоди на Космическо разкритие.

ПОСЕЩЕНИЕ ОТ ТКП НА ВПК 

В едно ранно утро, в сряда, 26-ти октомври (2016), аз се събудих, за да установя, че вървя отново през паркинга, който се намира зад дома ми. Този вид технология е нещо стандартно в космическата програма на ВПК, които контактуват с мен в последно време.

Моментално забелязах същия безкрилен самолет тип стелт на ВПК, в който бях качен предишния път. Той бе паркиран на същото място на паркинга зад дома ми, както миналия път.

image015Същите двама военни ме поздравиха и ме попитаха дали съм в състояние физически да се изкача сам по стълбата.

Тъй като почти паднах по същата стълба, когато си изкълчих коляното предишния път, този път те изглежда че внимаваха да не се повтори нещо подобно.

Изкачих се по стъпалата, влязох в кораба и бях отведен в познатата стая, където ме разпитваха преди, с помощта на химическите препарати.

Това естествено ме разтревожи силно, тъй като първоначалните разпити, на които бях подложен, бяха меко казано силно неприятни.

Накараха ме да седна на същия стол и ме привързаха. Отново се почувствах безпомощен, закопчан в същия стол, в който бях страдал много в миналото.

След малко чух работата на двигателя, след което излетяхме.

ПОСЕЩЕНИЕ НА „ЗИГМУНД”

Няколко минути по-късно възрастният военен, който предишния път играеше ролята на началник, влезе в стаята. Тъй като той бе с бяла коса и бялата му брадичка бе в стил „катинарче”, решихме да го наричаме Зигмунд, в чест на Фройд.

Зигмунд заяви, че е бил малко объркан от информацията, получена от мен при последната ни среща.

В допълнение на „подсилен разпит” с помощта на химикали и допълнителна технология, предишния път той ми бе взел кръвна проба и проби от косата и кожата, за да ги тества с използването на специални методи.

Лабораторните тестове бяха потвърдили отново, че съм бил приблизително на същите места в космоса, за които му бях разказал.

Хората от ТКП на ВПК не притежават никаква оперативна информация, която да потвърди, че някога съм посещавал тези места. Аз никога не съм бил част от тяхната програма.

По тази причина, Зигмунд определено не можеше да повярва на това, което виждаше. Моите тестове показаха без всякакво съмнение, че в Тайната космическа програма има много повече неща от тези, които му бяха известни.

Като високо поставен военен началник, това естествено се оказа за него един голям шок. Той е бил накаран да повярва, че притежава достъп до всички най-високи равнища на този засекретен свят.

ВПК НЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ИГРАЧИ НА ТЕРЕНА 

Хората на ВПК са били научени, че тяхната тайна космическа програма е единствената, която съществува. Те вярват, че са „черешката на тортата”, най-добрите измежду най-добрите и единствените.

Тъй като съществува план за разкритие на тяхното съществуване, сега ние ще разкажем за тях колкото е възможно повече, за да добиете представа те какво знаят и какво не им е известно.

Те са наясно със съществуването на сатанински престъпни групировки, които практикуват много напреднала форма на черна магия в глобален мащаб.

Дейността на тези групировки включва протоколи за изпълнението на специфични церемонии в точно определени моменти от време. Това предполага „скриването на информация на открито” и това да ни съобщават какво правят в символична, прикрита форма.

image016Събития като връчването на наградите Грами, шоу програмите на Националната футболна лига, или церемониите по откриването и закриването на Олимпийските игри, биват използвани за представяне на окултни изображения пред милиони хора.  

image017image018

image019

image020

Това на свой ред „упълномощава” негативните сили, с които те работят, да упражняват още по-строг контрол върху Земята и затвърдява тяхната власт – докато не се появи широко разпространена обществена съпротива.

Те правят това като внушават на нашето творческо съзнание своя дневен ред. Колективният фокус на нашето съзнание е в основата на силата на тяхната магия.

Хората на ТКП вярват, че са буквално ангажирани в библейска война срещу едно древно зло, което е завладяло голяма част от Земята.

НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИИ (ОТ НАША ЗЕМНА ГЛЕДНА ТОЧКА)

ТКП на ВПК притежава най-малко две големи космически станции на земна орбита както и пилотирани спътници.

Станциите са с кръгла форма и достатъчно съоръжения и лаборатории за работа на много хора.

Има информация, че те притежават и самолетоносачи, които изглеждат точно като тези, които виждаме във филмите „Отмъстителите” и „Капитан Америка: Зимният войник”.

Притежават също така триъгълни по форма кораби, които могат да пътуват из Слънчевата система, както и техни стелт варианти.

Технологиите, с които разполагат, ги карат да мислят, че могат да видят всичко, което съществува в Слънчевата система.

Когато видят кораби от други програми, или такива на редица извънземни раси, на тях им се казва, че тези кораби са на ВПК, че не са в списъка на уведомените за съответната програма и че не трябва да споменават никому за видяното. 

ВСИЧКО Е МНОГО РАЗДРОБЕНО 

Престъпните групировки са една много, много интелигентна група. Те са изградили ТКП на ВПК от самото начало, с намерение тя да бъде разкрита в даден момент и да действа като прикритие и защита на по-дълбоко засекретените нива на ТКП.

Ако някой от ТКП на ВПК успява да достигне до технологична или друга информация, за която не е бил упълномощен, той бива тихомълком отстраняван – точно както това се случва тук, на нашето равнище на прикриване на тайната информация.

Следователно, никой от ТКП на ВПК не може успешно да открие портали, които да го изведат отвъд Слънчевата система – като един от множеството примери.

За хората от ТКП на ВПК определени области от космоса са недостъпни, така че те не могат да видят напредналите цивилизации, които вече съществуват в Слънчевата ни система.

image021Ако някой види нещо, което не е трябвало да види, и идеята, че това е „едно от нашите” не проработи, той обикновено ще изчезне, или ще бъде дислоциран.  

Тези, които управляват престъпните групировки, са били наясно, че ако хората в ТКП на ВПК наистина повярват, че това, което им е казано, е цялата истина, никой от тях не би възразил някога срещу един сценарий за Частично разкритие.

Те биха се опълчили яростно срещу всеки алтернативен възглед за реалността, защото дълбоко в сърцата и в душите си вярват, че са наясно с пълната истина.

Точно това се случваше със Зигмунд, командващият офицер от ВПК, който ме разпитваше, както ще стане ясно след малко.

ТЕ ВЯРВАТ, ЧЕ НИЕ СМЕ САМИ

На хората от ТКП на ВПК е казано, че ние не можем да пътуваме извън Слънчевата система.

Обяснено им е, че това се дължи на гравитационни и енергийни условия на границата на нашата хелиосфера, които правят преминаването през нея с наличната ни технология невъзможно.

НАСА вече е обявила съществуването на гравитационни аномалии със сондите на станцията Пионер, направени на границата на Слънчевата система, което създава предпоставки за подобно обяснение. 

image022На хората от ВПК също така е казано, че не е нужно да ходим никъде другаде, тъй като в Слънчевата система вече сме заобиколени с „невероятни богатства” отвъд най-смелите ни мечти.

Тук има много впечатляващи праисторически интелигентни руини, обект на изследване, останали от така наречената Древна раса основатели. Най-старите от тях са на повече от 1.8 милиарда години.

Болшинството хора от ВПК вярват, че всички извънземни отдавна са напуснали Слънчевата ни система. Единствените изключения на посещения са от хора, които пътуват във времето, и са от бъдещето на Земята.  

РАЗЛИЧНИ НИВА НА ПОЗНАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ГРУПАТА 

В ТКП на ВПК участват различни групи военни и разузнавачи, които притежават различни нива на познания относно извънземните.

Някои мислят, че ние сме посещавани само от 4-5 групи извънземни. Някои мислят, че те повече не са ни посещавали от хиляди години насам.

Най-високопоставените във всяка една група имат основни познания за около 50 извънземни групи, които са ни посещавали.

Тези познания датират от 1960-те и бяха стандартни елементи в инструкциите на НАТО и на Военното министерство. Нещата са много по-сложни, отколкото е възможно да бъдат обобщени в един или два абзаца.

РАЗКАЗ НА СРЕДНО РАВНИЩЕ

Персоналът на средно ниво е бил информиран, че някои хора, които са пътували дотук от собственото ни бъдеще, се наричат Сиви, поради специфичния си външен вид, който се дължи на еволюционни промени, резултат от хилядолетия подземен живот.

Една от историите, предназначени за Частичното разкритие, е фокусирана върху тази идея – всички човекоподобни и със сив цвят на кожата извънземни идват от различни времеви линии в нашето бъдеще.

Тези на най-високо ниво обикновено знаят за някои извънземни, които са тук сега, но им е наредено да не споменават това пред никого.

Някои групи на ТКП на ВПК вярват, че всички ние сме в различна степен кръвни потомци на човекоподобни извънземни бегълци от времето преди Атлантида, които те наричат „Пре-адамити”, както ще стане ясно по-надолу.

Това е също така ключов момент от вярванията на различни престъпни групировки на най-високо ниво.

Хората от престъпните групировки вярват, че са наследили значително повече кръв от Пре-адамитите, в сравнение с всички нас, в резултат на което са се формирали „кралски кръвни линии” и елитни управляващи касти.

 ЕНЕРГИЙНИ ПРОМЕНИ В СЛЪНЧЕВАТА НИ СИСТЕМА

Както Дейвид Уилкок разкрива в „Мистерии на Възнесението”, един от неговите свидетели е работил с ТКП на ВПК и подробно се е запознал с техните възгледи, които са изложени тук.

Хората от ТКП на ВПК също така са наясно с енергийните промени, настъпващи в Слънчевата ни система. Те вярват, че тези промени ще бъдат свързани с масирани изригвания на Слънцето в близко бъдеще.

Класическият филм „2001: Космическа одисея” е предвиден да подготви почвата за евентуално разкритие на програмите на ВПК.image023

Ако някое внушително масово появяване на НЛО или добре огласени данни от свидетелски показания бяха достигнали до официалните масмедии, ТКП на ВПК щеше да бъде разкрита пред обществото преди много години.

Филмите „2001: Космическа одисея” и „2010 – Одисея 2” съдържат всички ключови моменти, които биха ни разказали с течение на времето, след едно евентуално Разкритие.

image024Ако се опитате да обясните на хората от ТКП на ВПК, че наред с тях действа много по-напреднала космическа програма, това е равносилно на обругаването на една от големите религии пред нейни заклети последователи.

„ПРЕ-АДАМИТИ” В ЛЕДА 

Нека сега се завърнем към момента, в който аз се намирам на кораба на ТКП на ВПК и слушам това, което Зигмунд ми разказва.

Зигмунд ми разкри, че е работил на някои тайни военни съоръжения в Антарктика.

Той е прекарал известно време на съвсем същото място, където Аншар (групата от Вътрешната Земя) ме отведоха на разузнавателна мисия.

Той заяви, че дълбоко под ледения шелф е била открита шоково замръзнала изключително древна поредица от градове.

Той каза, че също така запазени в леда се намират много животни и „Пре-адамити”.  

image025Той описа Пре-адамитите като (човешки) същества с удължени черепи и тела със странни пропорции, очевидно не предназначени за земната гравитация и атмосферно налягане.  

Когато комбинираме това с разказаното ми по-рано от Гонзалес, както и с научното изследване, компилирано от Дейвид в „Мистерии на Възнесението”, оказва се, че някои от тези хора са били гиганти според нашите стандарти.

Възможно е във времето да са били създадени други хибридни групи с по-нормални размери, адаптирани към земните условия.

ИСТОРИЯТА НА ПРЕ-АДАМИТИТЕ

Според Зигмунд, тази група Пре-адамити очевидно е пристигнала тук от друга планета на Слънчевата система, която в един момент се е оказала негостоприемна.  

Те са пристигнали тук преди приблизително 55,000 – 65,000 години и са започнали да създават хибриди от собствения си вид, и от тогавашното земно човешко население.

Това съвпада напълно с разказаното от Гонзалес и от други свидетели, което на свой ред става основна тема на изложението във втората част на „Мистериите на Възнесението”.

Това, което виждаме в момента като Антарктида, се оказва привидно мистичния „изгубен остров” Атлантида.

image026Картата Buache от 1754 г.  изобразява точна топография на Атлантида под ледената покривка.   Никой в по-ново време не е виждал този континент до 1820 г.

image027image028Свидетели ни казват, че Buache, Orontaeus Finaeus и други карти, са били копирани от древни свитъци, които се намират в библиотеката на Ватикана.

Земята се е преместила спрямо своята ос на въртене, вероятно в резултат на ядрена война и водата е нахлула много бързо в континента, като го е замразила и превърнала в гигантски леден шелф.

Зигмунд заяви, че оцелелите от тази катастрофа хибриди, които са обитавали други континенти по времето на големия потоп, напълно са изгубили достъп до своите древни градове в продължение на 10,000 години.

След това тези същества са започнали да се размножават с човешкото население на териториите, на които са се намирали по времето на катастрофата.

Една основна част от Пре-адамитите се е ограничила на територията на американския континент, докато други са оцелели в Европа, Африка и Азия.

ТОМПКИНС, ОЛДРИН, ДРАКО И АНТАРКТИДА

 29-тимата внедрени немски шпиони, които Томпкинс е интервюирал по време на Втората световна война, са потвърдили, че нацистите са работили съвместно с една войнствена, агресивна раса рептили.

Тази група е съставена от хоманоиди, с черти на рептили. Те са били наричани Сирианци или Драко и представляват най-големия проблем за всички в нашата област на галактиката.

Учудващо е това, че централната база на Драко се намира в нашата Слънчева система и това включва едно огромно съоръжение под леда на Антарктида.

image029image030       Хипотетични примери. Никой от хората, които познаваме, не е виждал вътрешността на тези бази.

Това прави последната публикация на астронавта Бъз Олдрин изключително интересна. Ние не знаем дали тази публикация е целенасочена дезинформация, но въпреки това е важно съдържанието й да бъде анализирано.

Ние можем да докажем, че той току-що е посетил Антарктида и е носил тениска, с която ни призовава да се озовем на Марс възможно най-скоро.

image031Чухме, че той е бил там, за да посети руините на Пре-адамитите, които предстои да бъдат широко оповестени, като част от този план за Частично разкритие.

Бъз Олдрин се е разболял по време на посещението си и се е наложило спешно да се завърне у дома.

image032          Бел.прев.: Субтитрите на кадъра гласят:  ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ. Бъз Олдрин бива евакуиран от Антарктика. 86 годишният (астронавт) се разболя докато посещаваше Южния полюс

Предполагаемата дезинформация съдържа твърдение, че той е публикувал снимка на пирамида в Антарктида, с думите: “Ние всички сме в опасност. Това е самото зло.”

Ако всичко това е било реалност и не се окаже поредна интернет фалшификация, много вероятно е той да е бил осведомен за съществуването на Драко, евентуално „на четири очи”, което да го е довело до сърдечен пристъп.

РАЗКОПКИТЕ СА БИЛИ НАЙ-НАКРАЯ РАЗРЕШЕНИ 

Моите контакти със Съюза на ТКП разкриха, че Драко най-накрая са разрешили на САЩ да направят разкопки на древните руини на Пре-адамитите под леда на Антарктида.

image033Те също така са дали разрешение на малък брой оцелели Пре-адамити да посетят тези места още веднъж.

Тези хора Пре-адамити изглеждат и звучат точно като нас, с тази разлика, че имат удължени черепи, които трябва да крият, когато се появяват на обществени места.

Дейвид ме попита колко от тези хора все още живеят на Земята. За момента нямам ясна оперативна информация за техния брой, но вероятно става дума за хиляди, ако не и повече.

Количеството древни технологии и информация, открити запазени в огромни библиотеки под леда на Антарктида, е поразяващо.

ТОЙ НАЙ-НАКРАЯ БЕ УБЕДЕН

Слушах Зигмунд, докато ми разказваше своята история, и внимателно наблюдавах изражението на лицето му.

Той забеляза, че го наблюдавам и че се питам защо споделя всичко това с мен. Това го накара да смени темата на разговора ни.

Тогава той заяви, че данните събрани от мен последния път, са съдържали телеметрия от разузнавателния ми полет заедно с хората на Аншар под леда на Антарктида, съхранена подсъзнателно в паметта ми.

Това най-накрая го бе убедило, че поне част от казаното от мен е истина.

ОЩЕ ЕДИН РУНД 

След това Зигмунд заяви, че ще промени състоянието на съзнанието ми отново, за да задълбае още повече в моите преживявания и да види какво друго може да узнае.

Казах му, че предпочитам да не го прави и че с удоволствие ще отговоря на всякакви негови въпроси.

Той не обърна внимание на думите ми, посегна и взе някакво малко устройство, което в единия край завършваше с метален на вид конус, който приличаше на нещо като антена.

След това той си сложи някакви тапи на ушите и включи уреда. Чух същия пронизителен звук, познат ми от предишния път. В този момент изгубих съзнание, което обикновено се случва при използването на тази технология.

Какъвто и разговор да съм водил със Зигмунд под влиянието на тази технология, той остана тайна за мен, след като всичко това приключи.

НАПУСКАНЕ НА КОРАБА И НОВО ПЪТУВАНЕ 

Следващото нещо, което си спомням, е, как слизам по стъпалата на кораба с помощта на двамата военни. Достигнах до дома си и влязох в дневната.

Една синя сфера обикаляше из въздуха, все едно че очакваше завръщането ми.

image034Това се повтаря непрекъснато, след като тези мои нови преживявания започнаха през февруари 2015 г. Това е системата за транспортиране, използвана от Сините авиани.

Много хора започват да виждат сини сфери, така както са ми казали, че ще се случва. Това е ключов момент от нашия процес на масово пробуждане.

Дадох знак, че съм готов да бъда транспортиран и бях отведен на същия кораб-майка на маите, на който бях и преди.

ДРУГА СРЕЩА С МАИТЕ

Групата бегълци на маите е тръгнала от Мезоамерика и благодарение на успешен контакт с извънземни, е успяла да мигрира извън планетата.

След това те са успели да разработят уникална технология, която използва съчетание на камъни и съзнание.

image035Те действат като лечители, които са осигурили лечение на Гонзалес и на много оцелели от поробването и изтезанията на ТКП.

В момента в помещението имаше шестима маи. Три от тях бяха жени. До момента бях виждал отблизо само една тяхна жена.

Гонзалес стоеше близо до плаващата във въздуха каменна конзола и се бе вгледал в нея, докато един от маите работеше с уредите за управление.

Гонзалес насочи вниманието си към мен и ме поздрави. След това се приближи до мен и ме сканира със същата черна каменна сфера, която държеше в ръката си, както предишния път.

Усмихна се и като я издигна във въздуха, каза: „Моля те фокусирай вниманието си върху магическата топка”. След това той сканира отново главата ми, докато се стараех да се фокусирам върху черната каменна сфера, както ме бе помолил.

След като привърши сканирането, той се обърна и тръгна към плаващата конзола и някак постави каменната топка до една от страните й.

След това той погледна към маите. Тогава всички маи отидоха в съседната стая, където имаше друга плаваща във въздуха конзола и ни оставиха сами. 

image036„ПОСЯВАНЕ” НА ИНФОРМАЦИЯ В ТКП НА ВПК

Гонзалес заяви, че съжалява, че до момента не е могъл да сподели подробности около това защо съм бил отвличан и разпитван от ТКП на ВПК.

Той каза, че това е било част от операция по „посяване” на информация сред хората от ТКП на ВПК.

Очевидно след извлечената от мен информация, много от тях са били разочаровани и са започнали да поставят под въпрос положението си на върха на пирамидата на секретност, в което са били накарани да вярват до момента.

Той каза, че ако тази информация достигне до правилните хора в ТКП на ВПК, това може да осуети плановете за Частично разкритие на тяхната програма.

Тези хора вече бяха започнали да мислят, че зад всички „тези програми” се крие нещо много повече от това, което са им били казали.

Гонзалес също така ми обясни, че аз е трябвало да не бъда в течение на тази операция, така че тези, които са ме разпитвали, да не могат да открият, че информацията, която извличат от мен, им е подадена нарочно.

Аз бях имал предположения за подобен сценарий, който обясняваше защо бях държан в пълно неведение относно случващото се с мен и защо Съюза на ТКП и Съюза на Сферичните същества бяха позволили това да се случи.

ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕ-АДАМИТИТЕ И АНТАРКТИДА 

С Гонзалес си говорихме по повод моя разговор за Пре-адамитите на борда на кораба на ТКП на ВПК.

Гонзалес потвърди, че е получил същата оперативна информация от свои контакти в Съюза на ТКП.

Същите данни са се появили и в разузнавателните телеметрични данни, които Аншар са споделили с него.

НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИИ В ДРЕВНИТЕ РУИНИ

След това Гонзалес премина към друга тема. Той заяви, че пълномощници на престъпните групировки са открили елементи от древни технологии, скрити във времеви капсули, в много от древните руини на Шумерите.

image037         Шумерска руина, показана с илюстративна цел. Обърнете внимание на гигантската човешка фигура.

Тези групи не само са открили няколко елементи на технологии в стените на тези руини, но също така са открили нови обекти, заровени под тях, които са били много по-древни.  

Той заяви, че засега тези артефакти са складирани в Мосул, Ирак.

image038                                                  Шумерски руини в Ур. Само за илюстрация.

Той каза, че една от причините в момента да се водят такива ожесточени битки в Мосул е, че различни групи воюват за завладяването на тези артефакти.  

След като тези исторически обекти са били разрушени, Съюзът (на ТКП) е изпратил свои агенти на други подобни места из планетата, за да извършат сканиране със сонари и да се опитат да открият други подобни времеви капсули.

Той каза, че те действат посред нощ и използват много усъвършенствани технологии, с което се опитват да открият други аномалии около тези древни обекти.

ПРЕ-АДАМИТИТЕ ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ

Според Гонзалес, древните технологии, открити в Ирак, са принадлежали на тази група Пре-адамити.

Тази група иска незабавно да й бъдат върнати тези технически артефакти, тъй като ги счита за своя лична собственост.

В същото време определени фракции, които в момента владеят тези артефакти, отказват да ги предадат.

Това са земни групи, наемници, изпратени от престъпните групировки. Те са преживели космическия еквивалент на „златна треска”, когато са видели това древно съкровище.

Ситуацията се усложнява допълнително от съществуването на две различни кралски кръвни линии сред тези Пре-адамити, които се надпреварват по отношение контрола върху финансовите и политически системи на различни страни по света.

Както съм казал преди, всички хора, които сега наричаме Пре-адамити, според нашите разбирания притежават психопатологични особености.

Продълговатите шапки митра, които носят всички във Ватикана, са един от начините, по които те са успели да прикриват своите удължени черепи, докато са действали сред нас.

image039                      Оцелелите Пре-адамити изглежда че притежават сини очи.          Това е примерна илюстрация.

ОТСЛАБВАНЕ НА КОАЛИЦИЯТА НА ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ 

Гонзалес заяви, че тези спорове около руините на Пре-адамитите означават, че има очевидно отслабване на „коалицията” на престъпните групировки.

Това разцепление в редиците на глобалните престъпни кръгове е нещо, от което Съюза на ТКП се възползва.

Изглежда че много от тези престъпни групировки осъзнават, че тяхната организация предстои да бъде напълно разкрита и изправена пред правосъдието.

Разкритията, споменати от Дейвид в Част 1, не са станали случайно. Те са резултат от упоритата  работа на Съюза на ТКП чрез организации като Уикиликс.

Изглежда, че много представители на престъпните групировки започват да се позиционират така, че да сътрудничат на Съюза на ТКП, когато наближи момента на подвеждането им под отговорност. Това естествено е много полезно нещо.

Двамата с Дейвид непрекъснато сме подчертавали, че на свидетелите трябва да се гледа като на герои. От изключителна важност е да не се допусне „преследване на вещици”.

ПРОБЛЕМИ С ПАМЕТТА

В този момент върху каменната конзола зад Гонзалес започнаха да просветват символи в различни цветове. Той насочи вниманието си към контролния панел, докато аз забелязах двама от маите да влизат в  стаята.  

Заедно с Гонзалес те започнаха да наблюдават символите, които очевидно следваха определена последователност.

Гонзалес погледна към мен и ме попита дали все още имам проблеми с паметта си. Отговорих му, че наистина съм забелязал проблеми с припомнянето на неща, като например рождените дни на децата ми.

Челото му леко се намръщи. Той каза, че иска да се консултира с маите, за да разбере каква помощ могат да ми предложат.

След това той ми се усмихна, докато една синя сфера  се появи в стаята и се насочи право към гърдите ми. Той продължи да се усмихва, докато ми махаше за довиждане.

image040Бях отведен във всекидневната ми, където отново легнах на дивана и заспах.

ДРУГА СРЕЩА С „ПРОКУДЕНАТА”

През следващите два дни се опитвах да осмисля случилото се. Опитах се да медитирам върху преживяванията си, за да видя дали мога да си спомня какво се бе случило, докато Зигмунд ме бе разпитвал.

Следващата събота обаче вниманието ми бе напълно насочено към друга среща с „прокудената” жена, която ми бе сложила импланти месеци по-рано.

Това бе едно крайно неприятно преживяване, когато тя ме бе събудила, докато бях в една хотелска стая заедно със семейството си. Когато това се случи, всички останали все  още спяха.

Тогава тя се бе появила напълно неканена. Веднага след като забеляза, че съм наясно със случващото се, тя бе успяла отново да ме постави в безсъзнание.

Все още се възстановявах от отстраняването на имплантите, които Каарии бе извършила няколко седмици по-рано.

По време на моето възстановяване, Каарии се бе свързвала с мен няколко пъти, за да ми каже, че вибрацията ми е извън синхрон и че тя среща затруднения да контактува с мен.

Част от това трябваше да се дължи на отстраняването на имплантите, както и на някои гневни чувства, които изпитвах към един индивид, заедно с когото работех.

Все още хранех в себе си известна травма и негодувание след предишната си среща с „прокудената” и поради това, че трябваше да минат няколко седмици, преди Каарии да ме извести за наличието на тези импланти.  

Бях станал много рано, за да поработя, докато семейството ми все още спеше и изведнъж се оказах отново лице в лице със същата тази жена от групата на „прокудените”.

ЕДИН НЕКАНЕН НАТРАПНИК

Отново седях на дивана с моя лаптоп и чаша кафе.

Изведнъж почувствах статично електричество във въздуха и погледнах към стената, където бе камината ми. Стената до камината бе започнала да се огъва.

Станах и отстъпих от другата страна на масичката с кафето.

Точно там, където стената бе започнала да се огъва, в стаята се появи същата висока блондинка.

image041 Тя бе по-висока, отколкото я бях запомнил от предишния път. Бе около десетина сантиметра по-висока от мен и носеше много оскъдно облекло.

Тя ми каза: „Не се страхувай, аз съм Марра и няма да ти навредя.” Аз просто стоях с отворена от изненада уста.

Бях едновременно заинтригуван и малко изплашен след последната ни среща. Тя усети чувствата ми и се усмихна, като че ли това й се хареса.

image042Тя притвори очи и се усмихна още повече, след което тръгна към мен. Аз бях застанал между един фотьойл зад мен и масичката с кафето пред мен.  

Обмислях как мога да избягам, когато изведнъж проблесна силна бяла светлина.

ТОЧНО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ

Когато очите ми привикнаха, веднага видях Каарии и двама мъже от групата на Аншар да се приближават към Марра, която имаше изплашен и шокиран израз на лицето си.

Огледах се наоколо и забелязах, че се намирам в малка стая със сводест таван, която имаше една врата, защитена от силово светлинно поле. Бях се оказал телепортиран в подземния град на Аншар.

Двамата мъже на Аншар ескортираха Марра извън стаята през един коридор. Все още усещах последиците от уплахата и тревогата си от появяването й във всекидневната ми непосредствено преди това.

Каарии се приближи бързо към мен, постави ръка отстрани до лицето ми и ме погледна в очите.

Веднага започнах да се успокоявам и учестеното ми дишане и сърцебиене престанаха. Попитах я защо „прокудената” се бе завърнала и какви са били намеренията й.

Каарии заяви, че намеренията й не са били почтени и че те са се намесили по целесъобразност.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ОСТАНЕМ ПОЗИТИВНИ И ЛЮБЯЩИ

Каарии каза, че повече няма да бъда обезпокояван от Марра, но че трябва да внимавам за други като нея, които биха могли да се появят, за да я потърсят.  

Попитах какво ще се случи с Марра. Каарии заяви, че тя ще бъде обездвижена до преминаването на предстоящите събития.

След това тя ме прегърна и постави двете си ръце на раменете ми.

Погледна ме в очите и ми каза, че трябва да се освободя от гнева си спрямо определени индивиди, с които работя, и да се фокусирам върху балансиране на вибрациите си.

Тя ми отправи тази заразителна своя усмивка, потупа ме по рамото и каза, че ме изпраща обратно в дома ми.

Бях все още малко шокиран и объркан от срещата си с Марра и съм сигурен, че очите ми ме издаваха.

БАЛАНСИРАНЕ НА ВИБРАЦИОННОТО МИ СЪСТОЯНИЕ

След друго проблясване на силна светлина, аз отново се озовах на старото си място

През времето, откакто публикувах последния си материал до този момент, се бях озовавал три пъти пред Тиър-Ер. 

И трите пъти бяха свързани с балансирането на вибрационното ми състояние и със смущаващото поведение на някои хора от моя кръг приближени.

По време на тези посещения можех да наблюдавам космическата гледка и забелязах, че гигантските сини сфери бяха станали забележимо по-прозрачни.

Деветте метални сфери бяха в приблизително същите позиции, както седмици преди това.

СРЕЩИ СЪС ЗЕМНИЯ СЪЮЗ

По това време се приближавахме до президентските избори в САЩ, които бяха наистина много спорни, както Дейвид вече коментира в Част 1.

Аз бях известен много месеци преди това, че Съюзът на ТКП подкрепя или Бърни Сандърс, или Доналд Тръмп, като победители в изборите.

Тези двамата са наясно със съществуването на престъпните групировки, не участват в тях и искат тяхното премахване в полза на човечеството.

Само дни преди изборите определени познати, които имах във ФБР, Вътрешното министерство и Федералната агенция за управление на извънредните ситуации, влязоха в контакт с мен.

Те бяха силно развълнувани, защото техните данни сочеха, че Тръмп вероятно ще спечели.

ХАКЕРСКИ АТАКИ ОТ ПАНИКЬОСАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ 

Няколко дни след публикуването на последния ми до онзи момент материал, започна серия от хакерски атаки на домашните ми компютри.

Три от работните ми компютри започнаха да сигнализират за хакерски атаки. Изключих ги от Интернет и ги сканирах няколкократно от съображения за сигурност.

Установих, че тези престъпни групировки очевидно са били в състояние на паника в продължение на седмици, колкото повече информацията за участието им в педофилия и сексуално заробване бе започнала да излиза на бял свят.

Те също така участват в търговия на черния пазар с органите на своите млади жертви. Това са само няколко от извършваните от тях престъпления.

НА ХОРАТА НА ФБР ИМ БЕ ДОШЛО ДО ГУША 

ФБР бяха разследвали тези отвратителни престъпления в продължение на десетилетия. Свидетелите на Дейвид му бяха потвърждавали това независимо един от друг в продължение на години, но сега вече информацията бе излязла в публичното пространство, както видяхме в Част 1.

Следователите на ФБР бяха докладвали тези доказателства на няколко поредни главни прокурори в миналото, след което бяха получавали нареждания да прекратят разследванията си.

На хората от ФБР скоро бе станало ясно, че са необходими кардинални промени, преди да им бъде позволено да изправят тези хора пред закона.

Колкото повече те са разследвали, толкова повече са се натъквали на имената на все по-високопоставени хора.

Изглежда, че тези кръгове на педофили и хора, занимаващи се със сексуално поробване, са свързани с около една трета от действащите членове на правителствата както в САЩ, така и в Европейския съюз.

В течение на времето се бе оказало, че всеки опит за преследването на тези хора е бил осуетяван.

ТОВА Е ЕДНА ОТ КЛЮЧОВИТЕ ПРИЧИНИ СЪЮЗА НА ТКП ДА ПОДКРЕПИ ТРЪМП 

Това се оказва една от основните причини голяма част от хората на ФБР да застанат зад Доналд Тръмп по време на изборите.

От известно време ФБР са били наясно със съществуването на Съюза на ТКП и за знаели, че Съюзът подкрепя избора на Доналд Тръмп за президент.

ФБР вярваха, че ако Доналд Тръмп спечели изборите, те най-накрая ще имат възможност да предоставят тези доказателства на главния прокурор, който ще вземе действителни мерки.

image043

ПРЕДИШНИТЕ СЪЮЗНИЦИ СЕ ЗАВРЪЩАТ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ

Откакто се появих в публичното пространство, някои от моите източници във ФБР, Вътрешното министерство и Федералната агенция за управление на извънредните ситуации прекъснаха контактите си с мен, поради преследванията на свидетели от страна на администрацията на Обама.

В деня преди изборите трима от тези хора се свързаха с мен и ми казаха, че Тръмп ще спечели.

След това те започнаха да споделят с мен много вътрешна информация, свързана със споменатите по-горе разследвания.

НЕ СЪВСЕМ СИГУРЕН 

Трябва да призная, че бях скептично настроен относно възможността Тръмп да спечели, както и бях напълно отвратен от подробностите, които научих около тези организирани педофили.

Бях също така малко подозрителен, че тези трима индивиди се бяха свързали с мен, за да споделят оперативна информация толкова скоро след като бях предупреден, че се води кампания за дезинформиране, насочена срещу всички появили се свидетели на ТКП.

Стана ми ясно, че ще трябва да проверя отново тези свои източници.

ВРЕМЕ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПЪЛНА ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ

На следващата нощ бях шокиран както всички от това, че Тръмп действително спечели изборите.

Успях да проверя чрез други свои източници, че тези трима индивиди не се опитваха да ме дискредитират. След това се свързах с тях, за да получа пълната информация.

Установих, че Сорос е обект на разследване от ФБР за всичко, което направи години преди изборите и за участието му в протестите непосредствено след тях.

Изглежда, че Обама е съгласен да не помилва Хилари, ако част от постигнатото от него бъде по някакъв начин съхранено.

Изглежда, че Тръмп и Обама държат открита тази опция, но се съмнявам, че това ще се случи, след като научих за връзките на Обама с разследването на Клинтън, които стават все по-явни.

Средите на т.нар. естаблишмънт са силно разстроени. Това не бе предвидено да се случи.

Те се опитаха да манипулират гласуването, но подцениха подкрепата за Тръмп.

Дейвид успя да заснеме първата страница на вестник Huffington Post, сега контролиран от компанията Verizon, който в деня на изборите показва 98% вероятност Хилари да спечели срещу 1.7% вероятност за Тръмп.

image044image045ХАКВАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ СЕ ОКАЗА ДОСТАТЪЧНО 

Оказа се, че гласовете в полза на Тръмп бяха толкова много, че изместиха машините за гласуване, собственост на Сорос, с чиято помощ се надяваха да узурпират изборите.

Те бяха изчислили, че промяна приблизително на един от всеки 100 гласа в полза на Хилари в ключовите щати ще бъде достатъчно – но се оказа, че сгрешиха.

image046Беше ми казано категорично, че Сорос финансира повечето от протестите непосредствено след изборите, както казах преди малко. Имаше също така множество атаки на отмъщение срещу Русия от страна на престъпните групировки.

Установих, че точно сега отношенията между Съюза на ТКП и престъпните групировки са силно обтегнати. Те НЕ ПРЕДПОЛАГАХА, че ще изгубят президентската позиция.

СИЛНО СМУЩАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ

Както Дейвид сподели в Част 1, д-р Стив Пижченик (Steve Pieczenik) разкри, че Съюза на ТКП стои зад разкриването на и-мейлите, свързани с т.нар.скандал „пицагейт”.  Когато са оповестили тези и-мейли, те са знаели точно какво ще открием.

Широката общественост бива подготвяна за силно смущаваща информация, която засяга всички влиятелни равнища в правителството на САЩ.

Ще открием колко много влиятелни хора (от ДВЕТЕ политически партии) в САЩ и от Европейския съюз са били част от тази мащабна педофилска мрежа.

image047Мрежата от секс роби също е била използвана за шантажиране на влиятелни хора, за да заплатят големи парични суми, както и за да вземат определени политически решения.

След като веднъж тези неудобни истини бъдат разкрити, обществото не само ще бъде готово да узнае повече истини, но и ще излезе на улицата, за да настоява за това.

След като веднъж видим колко много се крие непосредствено под повърхността и че то е само „върхът на айсберга”, вече няма да бъде лесно на никоя група властимащи да контролира хората.

ПОСЕЩЕНИЕ ОТ ЕДИН ДРОН

Наскоро след като поднових тези свои контакти, жена ми ми съобщи, един дрон обикаля около задната страна на дома ни.

Изтичах навън и видях един бял дрон да обикаля и оглежда отвсякъде дома ни и паркинга зад него.

image048Това е само за илюстрация и не отговаря на дрона, който видяхме.

След това той веднага отлетя към изходната си позиция, която изглежда бе доста надалече.  

В последно време научих, че има сходства между електро-гравитационните космически кораби и начина, по който дроновете действат и биват контролирани.

В НЕБЕТО ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ГОЛЕМИ ДРОНОВЕ КАТО ЧАСТ ОТ ЧАСТИЧНОТО РАЗКРИТИЕ

Бе ми предадено, че в близко бъдеще ще видим в небето появата на множество три или четири моторни летателни апарати, много подобни на така популярните в момента дронове.

Казаха ми също така, че тези летателни апарати ще бъдат напълно автоматизирани за избягване на колизии и ще бъдат снабдени с автопилоти.

Този сценарий ще бъде част от една програма за Частично разкритие. Престъпните групировки са се надявали това да отложи за известно време  оповестяването на антигравитационните технологии.

Казаха ми, че роторите и моторите на тези дронове могат да бъдат заменени с анти-гравитационни технологии, след като последните бъдат разсекретени и станат общодостъпни.

Тези летателни машини ще бъдат широко използвани от военните, полицията и също така от различни цивилни организации.

image049

ЕДНА РЕВОЛЮЦИЯ В СЯНКА

Ако сте прочели последната ми публикация, сте разбрали, че в САЩ се провежда една тиха революция, подкрепяна от Земния съюз.

Толкова голяма част от тази битка се води под прикритие и през Интернет, че едва сега започваме да виждаме нейните явни признаци.

image050Мисля, че всички трябва да медитираме върху един плавен преход и Пълно разкритие пред човечеството.

Никога досега широките маси не са били толкова отвратени от корупцията, която нагло се навира в очите ни, без някому да е потърсена отговорност.

Ние сме свидетели на един огромен преход. Със сигурност ще претърпим нарастваща болка, но крайният резултат ще си струва всичко преживяно.

Ако успеем да излезем от тази битка с чест, че навлезем в един Ренесанс на Съзнанието, от който сме били ограбвани с хилядолетия.

АНТАРКТИДА И КАПИТУЛАЦИЯТА НА ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ

Различни политически и религиозни ръководители са посетили Антарктида през последната година.

Основната причина за това са новите археологични открития. Всички са силно развълнувани от тези находки.

Според някои източници престъпните групировки планират да избягат на един остров в Нова Зеландия, на определени места в Южна Америка и в Антарктида.

Съюза на ТКП получава сигнали, че ключови фигури на тайните общества подготвят бягството си  далече от разгневеното американско население.

Те се надяваха да узурпират президентските избори и още веднъж да спасят кожите си, но се оказаха измамени.

Може би най-странното събитие бе посещението на първия дипломат на САЩ Джон Кери в Антарктида точно в изборния ден: http://www.rferl.org/a/us-top-diplomat-kerry-…/28098262.html

image051image052Астронавтът Бъз Олдрин също посети руините в Антарктика, но нещо причини заболяването му и той бе принуден да си замине преждевременно.

Сега ще се спрем на малко повече подробности относно руините на Пре-адамитите, открити в Антарктида.

Както се оказва, тези „паднали ангели”, оцелели от епична война извън нашата планета, нарочно са се приземили в това, което сега представлява Антарктида, за да се възползват от едни високо технологични руини, които са изключително древни.

Фактът, че тази информация в момента излиза на бял свят, е изключително вълнуващ. Престъпните групировки вече предлагат посещения на свои хора из тези руини, което за тях се оказва нещо като посещение на космически Дисниленд за възрастни.

ПОСЛЕДЕН РАЗДЕЛ (ВЪВЕДЕНИЕ ОТ ДЕЙВИД УИЛКОК) 

Кори е събрал всичко, което току-що прочетохте, в първата част на нашия последен запис на предаването Космическо разкритие в телевизия Гая. Всъщност това бе важен елемент от организацията на нашите мисли за предстоящото интервю.

Не много след завръщането ни от този запис по домовете ни, двамата с Кори преживяхме допълнителни изненадващи преживявания.

При мен настъпи прекъсване на тока, което трябваше да продължи няколко часа, а се проточи много след като си легнах за сън.

Без електричество къщата стана тъмна и студена и аз трябваше да разчитам на своите „аварийни” запаси, за да си осигуря елементарен комфорт, което и направих.

ВЪЗМОЖНО Е ДА ВЪЗНИКНЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕКЪСВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА

Реших, че това може да е синхронно предупреждение за масирано спиране на енергията, което може да настъпи, когато навлизаме в крайната фаза на капитулирането на престъпните групировки.

Отдавна се носят слухове за приблизително двуседмично, а може би и по-продължително енергийно затъмнение, докато Съюза на ТКП преминава през последната фаза на арести на ключови фигури сред престъпните групировки.

image053Това би имало за цел преди всичко да им попречи да избягат и да минимизира паниката и нещастните случаи сред населението, докато траят тези арести.

Малко след моето „затъмнение” разговарях с Кори през Скайп и резултатът от разговорът ни бе достатъчно добър, за да завършим тази публикация с неговия запис.

Междувременно Кори бе имал нови преживявания, които добавят още към нашата история, но той все още не е имал време да ги отрази.

Леко сме редактирали нашия разговор, за да го направим по-удобен за четене и на отделни места сме прибавили допълнителен контекст.

РАЗГОВОР МЕЖДУ КОРИ И ДЕЙВИД 

[03.12.2016, 02:14:11 часа]

ДУ: Току-що имахме целодневно прекъсване на тока. Всичко бе тъмно като в рог и те не го включиха до след полунощ, след като всички заспахме в големия студ.

Какво мислиш за сценария, при който токът спира в продължение на две седмици? Случилото се ми изглежда като предупреждение да се приготвя за нещо по-продължително от една нощ.

КГ: Ето защо аз отправих предупреждение хората да се запасят с провизии за минимум две седмици. Аз определено съм подготвен за това.

image054

МНОГО БЪРЗО РАЗВИТИЕ НА НЕЩАТА

ДУ: Изглежда, че престъпните групировки ще предизвикат финансов колапс при следващ опит да разгромят Тръмп, ако нищо друго не подейства.

Пицагейт бе история № 1 в Интернет вчера, ако съдим по класацията на Digg *).  Аз успях да я заснема.

*) Digg e наименованието на заглавна страница в Интернет, която отбелязва най-добрите публикации, видеоматериали и оригинално съдържание в световната мрежа в даден момент.

Цялата тази история се разгръща много бързо.

image055Бел.прев.: Надписът върху тениската гласи: „Ние вярваме в пица”. 

Колкото повече официалните медии повтарят, че „няма никакви доказателства за жертви”, толкова повече участващите в това деца се пробуждат и започват да се борят по-енергично. Това е много интересно.

Сериозно се замислям дали онова нещо няма да удари вентилатора и да се разхвърчи ПРЕДИ церемонията по встъпване в длъжност.

Те може да не успеят да устискат толкова дълго и престъпните групировки може да форсират нещата преди това.

ПОВЕЧЕТО ДОГОВОРЕНОСТИ СА БИЛИ ПОСТИГНАТИ

КГ: Точно сега всъщност нещата зад кулисите се движат със скоростта на охлюв.

Почти всички неща, за които си говорихме, обект на преговори между Съюза (на ТКП) и престъпните групировки, вече са били договорени … почти.

Междувременно подготви се да видиш маса хора, свързани с елита, да подават оставки. Те няма да напуснат страната, разбира се, но ще „мигрират” на безопасни места, далече от протестите срещу Тръмп и от възможностите да провалят това, което са натворили до момента и пр.

image056ДУ: Уха! Колко наскоро след изборите са постигнали пълно съгласие?

КГ:  Повечето от тези договорености са били финализирани непосредствено преди изборите, след като вероятният победител е станал известен, но някои са били приключени и след изборите. 

ДУ: Тези неща ще трябва да влязат в последната информация, за да бъде напълно актуална. Аз ще се погрижа за това. Толкова продължителната загуба на инерция за мен бе като космическа спирка за презареждане.

Вижда ми се логично престъпните групировки да сключват договорености след като видят какво се случва

В същото време, тяхната основна мантра е: „Първото правило за деня е предателството”, така че е малко вероятно някога те да приемат договореност и да я спазят.

АНТАРКТИЧЕСКОТО ОТКРИТИЕ

КГ: Вече имам над дузина потвърждения, че наистина в Антарктида е било направено едно ОГРОМНО откритие.

Наистина има много, много видове руини и артефакти, разпръснати из континента и групите острови около него, както и в подземните съоръжения под покритата с глетчери суша.

ДУ: Супер!

image057

КГ: Актуализирането на нашия материал ще трябва да става в движение, но аз мога да се погрижа за това.

ДУ: Дали откритията в Антарктида са били улеснени от стопяването на ледената покривка, направило достъпни нови области, придружено с разкопки, или това е било само резултат от разкопки?

КГ: Имало е известно разтопяване, но това предимно е резултат от години и години разкопки. Казаха ми, че използват „парни духалки” при повечето разкопки на артефакти, както и за освобождаването на строителни площадки.

ДУ: В последно време трябва да са открили златната жила, ако им е отнело толкова години да достигнат до нея.

КГ: Една много дебела жила!

МНОГО КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРИ ОТ НОВИ РУИНИ

ДУ: Това оправдава парните духалки. Говорим за серия от постройки и действащи технологични артефакти с мащабите на Манхатън? За такова нещо?

КГ: Били са идентифицирани много квадратни километри от руини, като до момента са изровени само малък процент от тях.

ДУ: Изглежда че руините не са били защитени от някакъв купол под леда и изоставени непокътнати.

Предполагам, че са нахвърляни, но може да има все още неща, които да могат да бъдат спасени. Има ли постройки, които са в сравнително нормално състояние?

КГ: Всички са смачкани от явлението, което е замразило шоково тази територия.

Има тонове от дървета/растения и диви животни, замразени на място, все едно че са хванати в движение. Те откриват също така много тела на Пре-адамити.

ДУ: Интересно. Очаквах всичко да бъде напълно разбито, освен ако условията са били много уникални.

image058Би трябвало да има много огромни животни – ленивци, мастодонти, токсодонти, костенурки и т.н. Тогава биосферата е била съвсем различна.  

КГ: Това е абсолютно вярно. Те вече вадят телата на различни праисторически животни.

КОРИ БИВА ИЗПОЛЗВАН КАТО СИМВОЛ ПО ВРЕМЕ НА СЪН  

КГ: Току-що си спомням, че Каарии ми каза, че много хора сънуват как ги обучавам в малки класове в подземни бази и в космически кораби.

Това е, защото много различни „групи” ме използват като аватар за установяване на контакт по време на сън, както и самите хора правят това подсъзнателно.

Това са откачени неща, които не ми харесват. Един мой аватар може да бъде използван по време на сън, за да прави най-различни неща.

ДУ: Това чувство ми е познато. Хиляди хора ми пишат, след като наши образи се появяват в сънищата им.

Трябва да им напомним, че ние буквално не се пренасяме там, нито сме наясно какво те преживяват.

Сънищата са символични и метафорични по природа и на основа работата, която извършваме, тези символи обикновено отразяват „трансцендентния аспект” на хората, ако използваме терминологията на Юнг.

КГ: В момента протича масова комуникация по време на сън от страна на хората от Вътрешната Земя, както и от извънземни и от типове от правителствените секретни програми. Точно сега хората би трябвало да внимават много за това какво си спомнят от сънищата си.

ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ НАЙ-НАКРАЯ ИМАТ НЕЩО, КОЕТО ДА ГИ ЗАРАДВА

 КГ: Голяма част от последната ми оперативна информация касае древни технологии и руини, които причиняват голям смут сред „елита”.

Интересно е това, че ние затваряме кръга със своята предистория в тези решителни времена, когато решаваме съдбата си като човешка общност.

ДУ: Може би е добре, че елитът най-после има нещо, което да го накара да се почувства добре. Това, че ще подпишат договореност със Съюза на ТПК и поне веднъж няма да излъжат, може да ги накара да се почувстват по-добре.

ОТКРИТИЯТА СА ПРИВЛЕКЛИ ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ 

КГ: Тези групи в момента са изпаднали в нещо като затишие между битките, които водят, и всички са се фокусирали върху някои от последните открития.

ДУ: Те вече имат достъп до наистина супер неща, но може би това е нещо, което доставя удоволствие повече на групите, които са базирани на земята. Тези групи задължително не са имали възможност да видят работи, които се намират в космоса.

Така че е логично да съществува радостно вълнение, макар че и преди е имало много интересни неща за узнаване и разглеждане.

КГ: Това са неща под леда, за които те са знаели или чували от различни митове, както и от предишни открития по света.

Това е първият случай, когато някой е получил достъп до артефакти от период преди между десет и осемнадесет хиляди години. Така че, да … те са възбудени.

image059ДУ: Изглежда, че Бъз (Олдрин) е успял също да види тези неща, след което е получил и тези здравни проблеми.

КГ: Старото му сърце сигурно почти е изхвръкнало от тази тениска с надписа на мисията до Марс.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕМ ТАМ?

ДУ: Има ли сгради, които са запазени достатъчно, за да позволят работа вътре в тях? Някакви енергийни системи, които все още функционират?

КГ: Изглежда че има някои, които не са напълно сравнени със земята.

Повечето неща са под повърхността, в каверните. Има даже древни обекти на тези Пре-адамити, които са под земята, точно както бихме открили един древен град при обикновени археологически разкопки.

Така че те са правили разкопки на повърхността, под повърхността и в подземни градове и военни комплекси, принадлежали на тази древна група.

ЩЕ ОБЯВЯТ ЛИ ТОВА ПУБЛИЧНО?

КГ: Тези от телевизионното предаване Древни извънземни направо ще се побъркат от тези неща.

ДУ: Мислиш, че те имат намерение да направят това сравнително рано, като част от Частичното разкритие?

КГ: Предполагам, че да, тъй като не пазят тези открития в голяма тайна и това се случва по време, когато е вече постигнато споразумение за Частично разкритие.

ДУ: Уха! Това ще бъде наистина вълнуващо.

Те вероятно ще предпочетат да започнат с нещо ново и земно, преди да се впуснат в неща извън планетата. В това има много здрав смисъл.

ТЕ ИЗВАЖДАТ И РАЗЧИСТВАТ ВСИЧКИ „ДОБРИ НЕЩА”

ДУ: Те вероятно се надпреварват да махнат всички „неща, които си струват”, преди да направят допълнителни разкопки. По този начин те ще ни позволят да „открием” само това, което те са решили да открием.

Така че най-добрите технологии вероятно вече няма да бъдат на оригиналните си места.

image060КГ: Да, всъщност те вече преместват всички основни артефакти в огромните електромагнитни подводници, които се намират в системата от рифове, за които бях споменал преди.

ДУ: Да, аз просто зная как работят тези хора. Предполагам, че съм станал  твърде циничен, след години проучвания.

КГ: Да, тактиката им не се е променила през много стотици години. Трудно е да бъдеш позитивно настроен, след като знаеш какво става зад сцената, но аз правя, каквото е по силите ми.

КОГА Е ЗАПОЧНАЛО ВСИЧКО ТОВА? КАКВО СА ОТКРИЛИ?

ДУ: Болшинството хора от върхушката на престъпните групировки посещават ли тези места? И кога всъщност са изровени достатъчно съществена част от тези открития?

КГ: Първите открития са направени отдавна, не съм сигурен точно кога. Те са получили представа какво се намира под леда след много високо технологично сканиране от космоса.

Правили са разкопки на едно място, след което са започнали да откриват много други обекти, разпръснати върху това, което е било суха земя. Тези неща са се случвали постепенно във времето.

Те са изучавали това, което са откривали, и са премествали някои неща, преди да докарат важните клечки от различни тайни общества.

След това са започнали да провеждат туристически обиколки, както в откритата в Охайо камера със „спящия великан” *)

*) Очевидно става дума за място, където е изложено запазеното тяло на един от множеството открити на различни места по света хора с много големи размери, в състояние на „зимен сън”. – Бел.прев.

Те продължават да копаят и знаят какво се намира на местата, където са разчистили леда.

Притеснени са, че разкопките с помощта на духалките с топъл въздух могат да причинят пропадане на ледения шелф върху все още неизровените обекти.

Мисля, че за да могат да разширят мащабите на тези разкопки, ще трябва по някакъв начин да направят някои неща публично достояние.

image061ЗАЩО ПРЕДИ НЕ МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИШ ЗА ТОВА?

ДУ: Много интересно. Защо имах чувството, че не можеше да говориш за всичко това до този момент?

През изминалите три месеца намекваше за нещо такова, но без всякакви подробности. Не разбирам защо бе всичката тази потайност.

КГ: Опазване на общественото възприятие.

ДУ: Не го разбирам. Те не искаха ти да бъдеш първият, който да съобщи новината? Те искаха да поддържат нещата в неизвестност, след което да ги разкрият по своя начин, вместо да оставят информацията да изтече чрез теб?

КГ: Тайната космическа програма имаше свои агенти сред нас. Това пречеше на част от информацията да бъде оповестена по-скоро. Елитът иска за запази своя контрол.

ХОРА НА СЪЮЗА (НА ТПК) ЩЯХА ДА БЪДАТ КОМПРОМЕТИРАНИ

ДУ: Значи хората на Съюза на ТПК са причината тази информация да излезе на открито предварително, както става сега, чрез твоите публикации?

КГ: Да, и всички хора на Съюза на ТКП са били изтеглени от сцената.

ДУ: Разбирам … трябвало е първо да разчистят терена.

КГ: Да, те са имали свои хора на място, в ключови лаборатории и съоръжения и пр. Там долу има маса причудливи лаборатории, изучаващи всякакви неща.

ДУ: Сигурен съм, че има … или поне е имало.

КГ: Трупове на праисторически животни биват пакетирани и изпращани също в тези подводници.

ДУ: Това е разбираемо.

ПОДДЪРЖАНЕ СИГУРНОСТТА НА СЪЮЗА (НА ТКП) 

Ду: Има ли причина, свързана с хората на Съюза, да ти бъде наредено да не разкриваш това по-рано? Не съм сигурен, че разбирам последователността на нещата във времето.

КГ: Последователността бе такава, че не можехме да говорим за това, без престъпните групировки да разберат кой подава информацията. Те щяха да открият, че имаме наши агенти на място, щяха да ги идентифицират и очистят.

Така че след като тези хора бяха изведени оттам, информацията можеше да излезе … в по-голямата си част.

 ДУ: Уха. В това има много здрав смисъл.

ЗАЩО ТИ ПОДАВАТ ДЕЛИКАТНА ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ?

ДУ: Предполагам, че следващият въпрос е защо ще ти казват нещо, след което ще те накарат да не го оповестяваш известно време, след като междувременно би могъл да бъдеш отвлечен и информацията да бъде изтеглена от теб с електро-химически средства?

Аз все още не разбирам защо ще ти казват неща, които не можеш веднага да споделиш.

КГ: Очевидно по някаква причина те искаха информацията да достигне до този тип от ВВС, който ме разпитваше, по времето, когато те изтегляха от Антарктида своите агенти.

ДУ: Уха. Това с намесата на „Зигмунд” е много интересно. Сега всъщност всичко придобива смисъл.

ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРОВАЛЯТ НЕЩАТА 

ДУ: Предполагам, че единственото друго нещо, което ме интересува, е, ако „издадем” това, дали елитът няма да се превърти и промени плановете си, за да е сигурен, че никой друг няма да види тези неща.

Или те са толкова близко до своя провал, че това ще види бял свят във всички случаи?

КГ: Те може да се опитат да скрият нещата отново, но всичко за тях е отишло толкова надалече, че вече няма особено значение. 

ЗИГМУНД НАЙ-НАКРАЯ Е РАЗБРАЛ КАКВО СЕ СЛУЧВА 

КГ: Зигмунд създаваше МНОГО проблеми на Съюза на ТКП. Той ги преследваше много за това, че са предатели.

След като получи тази последна информация от мен, той се преобърна и започна да задава много гневни въпроси на своите началници.

Така че засега тази мисия изглежда изпълнена.

ДУ: Невероятно.

КГ: Тези мисии не са ми ясни, докато ги изпълнявам. Това е със сигурност много трудна работа.

ЗАЩО ТОЙ НЕ Е МОГЪЛ ДА ПОЛУЧИ ИНФОРМАЦИЯТА С ДРУГИ СРЕДСТВА?  

ДУ: Не разбирам защо той просто не е могъл да изтегли телефонните записи на моите разговори с „Джейкъб” и с Хенри Дикин и да ги сравни с това, което си му разказал. 

Има прекалено много, много, много подробности, за да може всичко да бъде фалшиво и измислено.

КГ: Той мисли, че всички лъжат непрекъснато и че също така си играят и с теб.

ДУ: Не е възможно телепатично да бъдат извличани толкова много специфични подробности на това ниво на сложност.

За тях би било много по-лесно да казват истината, отколкото да осъществяват такава сложна за координиране мащабна измама.

Никога не съм могъл да повярвам това и ето защо винаги съм бил 100% зад теб.

КГ: Да, те се опитваха да преценят дали аз не съм един психар, който просто извлича своите истории от въздуха.

ИМАШЕ ГОЛЯМА ПРОМЯНА В ПОЛОЖИТЕЛНА ПОСОКА 

КГ: Каквато и да е истината, Зигмунд щеше да достигне до дъното на нещата и да открие всички случаи на изтичане на информация. Той не се шегува.

ДУ: Много съм радостен да чуя, че той повече не се изправя срещу Съюза на ТКП.

КГ: Той бе причината тези членове на Съюза на ТКП, които участват в неговите военни програми, да бъдат толкова плахи и да не излизат на светло, за да изнасят информация.

Така че да, това е голям завой на нещата.

ДУ: И това бе човекът в центъра на целия проблем. Това е много интересно. Това, че нещата са се преобърнали, е много успокоително.

Ти определено бе използван, но в този процес може да си спасил цялата идея на Пълното разкритие.

Отношението на Съюза на ТКП към теб променено ли е от дните на Каубоя насам? Представям си, че това за теб бе голяма победа.

КГ: Не мисля, че напоследък им е останало много време да си говорят лоши неща за нас. Те са много щастливи, че точно сега Зигмунд ги е оставил на мира. 

ВСЕ ПОВЕЧЕ ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕТО НА ЧАСТ 1.

(Забележка на Дейвид: Бяхме стигнали дотук и готови да прекратим за момента. След публикуването на Част 1, ТКП на ВПК изглеждаха много доволни. Тогава получихме следната оперативна информация.)

[07.12.2016,  09:28:52 часа]

КГ: Уха, какво става тука бе?! Получих нова информация относно руините на Пре-адамитите и за други неща, открити в Антарктида, по време на един „брифинг без задаване на въпроси” тази сутрин.

Беше от хора на ТКП на ВПК, изпратени от Зигмунд.

ПРЕ-АДАМИТИТЕ ОТИВАТ В АНТАРКТИКА, ЗА ДА НАСЕЛЯТ ОТНОВО РУИНИ НА ДРЕВНАТА РАСА ОСНОВАТЕЛИ 

Изглежда, че когато Пре-адамитите са се появили, на Антарктида вече е имало малко лед. Разбира се, континентът е бил на различно място в сравнение с това днес – много по-близко до екватора.

Поради определена причина те са отишли в тази полу тропична област, макар тя да не е била толкова гостоприемна, колкото други места на планетата.

image062Те са пристигнали тук с малко технологии поради това, че са били изпаднали в тежка ситуация и са искали да се възползват от руините на Древната раса основатели и от технологиите в Антарктида.

Там е имало най-малко един комплекс от руини на Древната раса основатели, на възраст повече от 1.8 милиарда години.

УДИВИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ОСТАНКИ

 Изследователите са открили твърде изумителни древни технологични останки.

Едно от откритията е бил комплекс от помещения, чиито тавани, стени и подове са били облечени в плочки от сплав на злато и мед. 

image063Снимка от замъка Ботатаунг (Botataung) в Бирма. Само за обща представа.

На тези плочки е имало странни спирали и вдлъбнатини. Очевидно са служили за извличане на огромни количества електрическа енергия.  

Имало е други помещения с различна атмосфера от тази, която ние дишаме, където гравитацията е само 36% от земната.

ОПОРОЧИЛИ СОБСТВЕНИЯ СИ КОРАБ

Изглежда, че Пре–адамитите са опорочили руините и технологиите на Древната раса основатели, наред с технологиите, които са пренесли със себе си от света, от който са дошли тук.

Било „очевидно”, че са разрушили също така кораба, с който са пристигнали тук, за да построят най-старите части на този основен свой град.

Човече … има толкова много неща, които те са открили и продължават да откриват. Те са изровили много малко от това, което са набелязали.

Надявам се скоро да науча повече. Казаха ми да си мълча за това, докато пристигне повече информация, но независимо от това го споделям с теб.

 [ ДУ: Два дни по-късно получихме разрешение да включим този материал, което много ме зарадва. Постъпи и допълнителна оперативна информация: ]

ДЕХИДРИРАНИ, МУМИФИЦИРАНИ ТЕЛА

КГ: В обширни области на Антарктика *) са открити изумителни древни руини, заедно с шоково замръзнали праисторически животни и жители на градове от онова време – всички убити в една огромна катастрофа.

*) В целия текст е използвано само наименованието Антарктика (Antarctica), което целенасочено смислово сме превели като Антарктида. Предполагаме, че на някои места в текста обаче става дума именно за АнтарктиКа, т.е. за континента, плюс прилежащите към него острови и морски територии. – Бел.прев.

Те са открили тези хора, които са изглеждали подобно на телата, намерени в разкопките на Помпей в Италия.

Адамитите, които не са били хибриди, са били наистина високи около 4 метра. Всички тела са дехидратирани и приличат на направени от гума или от изсушена кожа.

image064Само с цел илюстрация. Недействителен пример.

Мнозина са имали дебели кореми, както и увиснали гърди при мъжете.  

image065Изглеждали жилави, с много малко следи от мускули. Дрехите им приличали много на тези на древните египтяни, макар да са били малко по-различни, по-колоритни, с фино бельо и пр. Прическите им също били по-различни.

НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ ОФИЦЕРИ В ТКП НА ВПК ЗНАЯТ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.

 [ 9.12.2016, 06:39:39 часа]

КГ: Трябва да направим едно уточнение към тази публикация. Най-високопоставените офицери от ТКП на ВПК знаят за присъствието на извънземни в Слънчевата система.

Те знаят за 4 или 5 вида, които посещават често Земята, и за над 50, които е известно, че са посещавали Земята или Слънчевата система.

Само важните клечки като Зигмунд знаят за съществуването на по-голям брой извънземни.

Те планират да оповестят на масите или че сега тук има извънземни, или може да ни запознаят с много подобни на нас извънземни, които са били тук от много дълго време.

image066ДУ: Интересно е да чуя, че хората от ТКП на ВПК знаят за някои извънземни и задължително не са били държани на тъмно. Това е нещо ново.

КГ: Да, мнозина от тези по високите етажи знаят за малко извънземни, както е било оповестено в инструкциите на НАТО от 60-те години на миналия век.

Има различни фракции на военни и разузнавачи в ТКП на ВПК, с различни нива на достъп до информация.

ДУ: Ние можем да поясним това.

КГ: Повечето хора от ниските ешелони не знаят за (присъствието на) извънземните и всички те са искали да научат повече за древните извънземни и за историята, според която настоящите извънземни са пътници във времето.

Това е, което са искали да оповестят на населението, в случай на Частично разкритие.

ДУ: Това е много интересно и полезно да се знае, и ние определено ще го вмъкнем в текста, тъй като не ми бе известно досега.

БИЛИ СА ПРОВЕЖДАНИ ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ

 [10.12.2016, 05:28:01 часа]

КГ: Научавам все повече и повече … на порции, така да се каже.

Били са открити комплекси от генетични лаборатории, за създаване на всякакви видове смесени хоманоидни раси на Земята.

Те са смесвали ДНК на всички земните хоманоиди, които е трябвало да представляват отделни „експерименти”, провеждани от тези раси ”генетични фермери”.

Това е довело до създаването на всякакви видове човешки хибриди.

Те също така са култивирали определени черти в малки тестови популации, за да създават различни типове хора (напр. великани).

ТОВА СЪЗДАЛО ПРОБЛЕМИ С „ГЕНЕТИЧНИТЕ ФЕРМЕРИ” 

Те изглежда също така да са работили за връщането на определени човекоподобни „динозаври”, живели на Земята много отдавна.

Това създало големи проблеми за „генетичните фермери”, защото замърсило и осуетило текущите им експерименти.

 image067            Само с илюстративна цел. Не е основано на действителна оперативна информация.

След това възниква този „глобален инцидент”, който слага край на болшинството генетични експерименти на Пре-адамитите.  

Пре-адамитите са развъждали тези хора като товарни животни, за да ги пазят и обслужват, за да работят в мините и пр.

Подобни неща са причинявани многократно на хората през последните няколкостотин хиляди години.

ВРЪЗКА С ПРЕДАДЕНОТО ОТ ЕДГАР КЕЙСИ

Ду: Удивително. Наясно ли си, че според Кейси, една от двете основни причини хората на Атлантида да са били унищожени от Елохим*), е, защото са се заиграли с генетиката?

*) Елохим – наименование на Бог на иврит. – Бел.прев.

Те очевидно са създавали хибриди между хора и различни видове нечовешки същества.

image068КГ: Не, не съм запознат с работите на Кейси.  

ДУ: Това е още един пример, при който чувам за неща, които напълно повтарят работи, за които говоря вече 20 години. Това е изумително.

ТЕЛАТА СА БИЛИ МУМИФИЦИРАНИ

ДУ: Те успели ли са да създадат рептили?

КГ: Имало е различни итерации на човекоподобни типове от тези същества, но не зная докъде са стигнали. Предполагам, че достатъчно надалече, за да загазят.

ДУ: Значи те буквално са открили тези лаборатории с тела на различни видове хибриди, отглеждани в инкубатори?

КГ: О, телата са в състояние, което прилича на гума, изсъхнала кожа … Тестовете след разкопките са показали, че в леда има много следи от солена морска вода.

В тези лаборатории са открили много животни и човекоподобни в процес на създаването им.

image069ДУ: Само за уточнение – има ли цилиндрични контейнери или подобни съдове, в които човекоподобните са били развъждани?

КГ: Не зная нищо толкова конкретно, освен това, че са ги открили в процес на създаването им в тези генетични лаборатории.

ДУ: Трябва да е имало нещо такова. Те са се нуждаели от протекция във фазата си на растеж и вероятно са ги правили по поръчка най-малко в полу-възрастна форма.

КГ: Или са ги превръщали в други товарни животни. Бе използван терминът „развъждане”.

ДУ: Развъждането може да бъде извършвано и по технологичен път.

ТЕ СА БИЛИ В РЕЖИМ НА ОЦЕЛЯВАНЕ 

КГ: Пре-адамитите са правили по-примитивни неща, отколкото са искали. Те са пристигнали тук с много малко от своите технологии и удобства.

Те са били в режим на оцеляване до самата катастрофа.

ДУ: Разбирам. В това има смисъл.

КГ: Не съм сигурен дали вече ти казах … много тела на Пре-адамити са били открити подобно на телата, открити в Помпей.

Всъщност някои са ги нарекли с прякора „помпейци в лед”.

image070

ТРЯБВА ДА РАЗШИРИМ СВОЯ ФОКУС

КГ: Точно сега тези хора от Съюза на ТКП и тези същества искат хора като нас да се фокусират извън собствените си проблеми.

Книги, презентации и телевизионни програми, които са предназначени основно за вече пробудени хора, няма да ни доведат доникъде в по-широкия смисъл.

Това, което правим, със сигурност помага много на груповото съзнание, но не е достатъчно, за да достигне до една по-голяма група маймуни, така че да задейства на супер високи обороти ефекта на стотната маймуна.

Това е, което се иска от нас, за да постигнем оптималната времева реалност.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ 

Това ви поставя в течение на последната ни оперативна информация. Човечеството е наистина изправено пред вълнуващи промени

Може да ви е трудно да повярвате на всички тези неща. Ние разбираме това.

Имайте предвид, че една от най-важните причини да правим това, е, за да попречим на власт имащите да контролират повествованието.

Ние не желаем Частично разкритие. След като вече „Зигмунд” е наясно, че е бил лъган, целият план (на „лошите”) може повече да не проработи.

Ако започнете да чувате нещата, които казваме тук, в официалните новини, тогава може да си припомните къде сте ги узнали за първи път.

Ние също така можем да очакваме, че много хора ще се върнат към този текст след едно официално съобщение, или някакъв негов вариант.

image071

РАБОТИМ ЗДРАВО

Двамата с Дейвид се стремим да публикуваме възможно повече качествена оперативна информация във времевия прозорец, с който все още разполагаме.

Ако власт имащите биха оповестили тази информация първи, тогава щеше да изглежда, че ние им дишаме прахта.

Бъдещето със сигурност ще бъде много интересно и симптомите на Ендшпила вече са видими.

Това е най-великият футболен мач в писаната история на човечеството и крайният резултат все още не е определен.

Вие може да помогнете този процес да бъде насочен към положителен резултат, като поддържате една любвеобилна, позитивна нагласа в своите мисли и действия спрямо себе си и всички околни.

image072

СПЕЧЕЛВАНЕ НА КОСМИЧЕСКАТА БИТКА

Това наистина е една космическа битка между доброто и злото и добрите хора печелят.

Ключът към успеха е в това да не позволяваме никоя отрицателна информация, с която се сблъскваме, да повлияе на общата ни положителна нагласа и на приноса ни в съвместното сътворяване на едно по-добро бъдеще.

Вие вече виждате важни елементи от това, което сме ви казвали, да се появяват като широко разпространени явления, с множество доказуеми факти.

Единственият реален шанс на престъпните групировки да успокоят Съюза на добрите е Разкритието. Така че има някои много интересни преживявания, които можем да очакваме в близко бъдеще. 

image073

Вашата подкрепа за усилията ни е от решаващо значение за нашия успех. Може да откриете много повече за този обгърнат в тайни свят, ако се абонирате за Гая и гледате нашите предавания.

Кори преживява непрекъснати финансови трудности, така че ако чувствате желание, молим посетете spherebeingalliance.com и направете дарение.

Новата книга на Дейвид „Мистерии на Възнесението” предлага много допълнителен контекст към това, което сме изложили тук, и двамата с него с нетърпение очакваме обявяването на нови проекти.

Благодаря ви и останете на линия!

ДОПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЙВИД УИЛКОК ПРЕДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА ГОРНОТО: ИСТОРИЯТА ВЕЧЕ СИ ПРОБИВА ПЪТ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО

Настояха по най-категоричен начин да побързаме с публикуването на този материал, възможно най-бързо. Публикацията на Кори излезе в неделя сутринта (11-ти декември, 2016 г.), след като бяхме работили върху него цяла седмица, с най-голяма скорост.

Почти веднага след като той публикува своя материал, планираното официално оповестяване, за което бяхме предупредени, започна да се случва. Това бе едно невероятно „съвпадение”, а всъщност съвсем целенасочено събитие:

image074        Бел.прев.: Заглавието на публикацията гласи: „Изгубеният град на Атлантида: шокиращи твърдения за съществуването на солидна ЦИВИЛИЗАЦИЯ под една миля лед”. 

Нека прочетем малко от публикацията, тъй като това бе твърде удивително: 

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/568409/antarctica-atlantis-found-ancient-city-pyramids-plato-hapgood-civilisation-giza

Подполковник Харолд З. Олмейер от ВВС на САЩ изпраща през 1960 г. писмо до професор Хапгууд (Hapgood), в което казва, че неговата теория за картата Piri Reis*) е вярна.

*) Карта Piri Reis – карта на света, компилирана в 1513 г., на основа данни на военното разузнаване, от адмирала и картограф на Отоманската империя Piri Reis. – Бел.прев.

Той пише: „Географските подробности, показани в долната част на картата, съответстват забележително на резултатите от сеизмичния профил, получени на повърхността на ледената покривка от шведско-британската антарктическа експедиция в 1949 г. Това показва, че бреговата линия е била картографирана преди формирането на ледената покривка. Тази част на Антарктида не е съставена от лед. В момента ледената покривка в този район е дебела около миля”.

Сега конспираторите мислят, че Хапгууд  е бил прав и че е открил, че голяма част от Южния полюс не е била съставена само от лед, както и местоположението на изгубения град на Атлантида.

За съществуването на тази мистична утопия за първи път е споменато в произведенията на гръцкия философ Платон в 360 г. п.н.е.

Атлантидата, описана от Платон, е била основана от хора, които са били наполовина богове и наполовина човеци, приблизително 9,000 години преди времето, в което той е живял.

Ако Атлантида действително е съществувала, това е било приблизително по времето, когато според професор Хапгууд са настъпили промени в земната кора.

И само преди месец допълнителни доказателства за съществуването на антарктическата Атлантида се появяват под формата на снимки, на които се виждат образувания, приличащи на огромни пирамиди, подаващи се над леда.

Невероятните снимки показват структури, напомнящи поразително на пирамидите на Гиза, построени преди хилядолетия от древните египтяни.

Може ли това да означава, че една от най-големите световни мистерии предстои да бъде разгадана?

(край на цитатите)

НЕЩАТА СТАВАТ ВЪЛНУВАЩИ

Още не бях си доспал като хората, когато ни казаха, че трябва да публикуваме това колкото е възможно по-бързо.

Сега, почти веднага след като Кори публикува първата версия, в която болшинството посочени тук илюстрации отсъстват, ние получаваме статия, която се занимава ТОЧНО с това, което ви разказвахме.

Какви са възможностите това да бъде просто съвпадение? Колкото и представената от нас информация да звучи удивително и невероятно, всичко се връзва идеално.

Няма начин ние да сме „измислили” една такава история едновременно с публикуването на такава закачка в една официална медия. Ние вече бяхме писали за това в Част 1!

Благодарим ви, че подкрепяте нашата работа. Това наистина започва да става вълнуващо!