Законът за Единството и Тайната космическа програма: Отрицателни сили – 86-ти епизод, 17-ти януари, 2017 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд.

В този епизод, като следваме молбата на вас – нашите зрители, ние продължаваме нашето невероятно разследване на удивителните съвпадения между материалите на Закона за Единството и преживяванията на Кори в Тайната космическа програма.

В Закона за Единството има доста неща, които могат да убягнат на мнозина. Аз изследвам Закона за Единството от 1996 г. и съм установил някои много интересни неща, които даже и да сте чели Закона за Единството, вероятно сте пропуснали.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: О кей, и така, Кори, когато записвахме част от тези предавания преди известно време, ти не бе виждал въобще Закона за Единството. Нещата променили ли са се оттогава насам?

КГ: Да. Всъщност, аз успях да прочета първата книга от Закона за Единството. Прочел съм я само веднъж.

image001
Материалът е много богат, така че очевидно ще трябва да я прочета още няколко пъти.

ДУ: Да. Когато за първи път попаднах на този материал, аз прекарах 45 минути, преди да обърна страницата, толкова трябваше да се концентрирам. Изказът е доста труден. И това, което ще направя сега за нашите зрители, е, да се опитам да дам колкото е възможно повече пояснения.

Ние ще започнем оттам, докъдето стигнахме предишния път, така че нека направо да започнем.

МОЖЕ ЛИ ДА НАЗОВЕТЕ ИМЕНА?

Може ли да назовете имена? Това е зададеният въпрос.

11.19  Въпрос: Може ли да назовете някои от кръстоносците – някои имена, известни на планетата днес?

ДУ: Разбира се, кръстоносците – това са съществата Драко. Така че сега, Дон Елкинс, който задава въпросите, се опитва да установи кой е бил в директен контакт с Драко. Както знаем, това е наистина деликатна тема за Ра, поради свободната воля. Те не могат да съобщават имена, освен ако човекът е умрял. Даже и в такива случаи, те се тревожат относно свободната воля. Това прави отговора малко сложен.

Ра: … Аз не бих искал да наруша принципа на свободната воля.

ДУ: Така че отново: те не искат да кажат точно какво се случва. Те не желаят да прекрачат границата.

Ако назовем съответните лица, свързани с бъдещето на вашето пространство/време, това би означавало пряка намеса, така че ние ще задържим тази информация.

ДУ: Разбира се обаче, ако бяха го направили, те щяха да назоват Съвета за външни отношения (Council on Foreign Relations), Тристранната комисия (Trilateral Commission), кръвните семейства илюминати.

КГ: Съветът на 300-те, всички мозъчни тръстове …

ДУ: Напълно ясно е, че те имат предвид точно това, но не го казват. В даден момент те всъщност споменават хора, които управляват финансовата система.

Ние ви призоваваме да се съсредоточите върху плодовете на действията на тези същности, които може да установите, че се наслаждават на злоупотребите с власт.

ДУ: И ето, че те го казват. „Злоупотребите с власт“ просто означава хора, които експлоатират властта на парите и владеят света. И това са хората, които са установили контакт с тези, които те наричат Кръстоносци от Орион, които са Драко.

По този начин вие може да прецените тази информация.

ДУ: Забелязал ли си, Кори, когато самият ти си контактувал с тези същества –  Сините авиани, че има неща, които ти ги питаш, на които те не желаят да ти отговорят?

КГ: Абсолютно. 

ДУ: Можеш ли да дадеш някои примери?

КГ: Всъщност не, защото това са неща, свързани с личния ми живот в момента.

ДУ: О кей.

КГ: Причината винаги е свързана с това, че те не желаят да нарушат свободната воля. Също така, ако ми дадат информация, която аз бих споделил по лишен от любов начин, или по неправилен начин, аз бих нарушил свободната воля на други хора.

ДУ: В един от предишните епизоди ти описа ситуация, при която си наранил коляното си, докато си падал от рампата на излизане от кораба на Тайната космическа програма и те не са те излекували от това.

КГ: Точно така. Ставаше дума за групата на маите.

ДУ: Очевидно, ти си имал нужда от тази карма по някаква причина.

КГ: Точно така.

ДУ: О кей.

Ние няма да се намесим, така да кажем, в планетарната игра.

ДУ: Става ясно … Те говорят за това, че Пазителите имат задачата да осигурят успеха на жътвата. И под „жътва” се разбира това събитие на Възнесението. В един продължителен период обаче те наистина не желаят да се намесват. Ние трябва да постигнем това сами. И отново: това съответства ли на чутото от теб?

КГ: Да, и интересно е, че много същества наричат цялата тази ситуация „игра”, или „играта”.

ДУ: О, да! Така че тук виждаме много съвпадения.

Това не е от централно значение за жътвата.

ДУ: Така че това събитие ще се случи, независимо от това дали те ще ни кажат, или не кои са тези хора.

КГ: Точно така.

ДУ: Важното нещо е да отворим сърцата си, да обичаме повече, да бъдем повече в услуга на другите, както ти самият си казвал толкова пъти.

КГ: Абсолютно.

НА КАКВО НИ УЧИ ОРИОН?

ДУ: И на какво ни учи Орион? Това е важен въпрос.

11.20 Въпрос: Как кръстоносците предават своите разбирания на въплътените на Земята индивиди?

Ра: … Има два основни начина, така както има два основни начина да се отнасяме към околните.

Има комплекси ум/тяло/дух на вашата планета [става въпрос за хора], които правят упражнения и упражняват дисциплини, с цел да търсят контакт с източници на информация и власт, което води до отваряне на портите към интелигентната безкрайност.

ДУ: Кори, когато четеш това, идеята за това да „правят упражнения и упражняват дисциплини, с цел да търсят контакт” – на какво ти напомня, или какво мислиш, че би се случило в тази връзка?

КГ: На ум ми идва идеята за тайните общества и за древните мистични учения, които те са завладели и корумпирали.

ДУ: Някои от тези хора всъщност практикуват ли медитация и опитват ли се даже и да са много отрицателно настроени, да практикуват медитация?

КГ: О, да. Те медитират.

ДУ: О кей. И мислиш ли, че всичката травма, свързана с кръвни жертвоприношения, които те извършват, също има нещо общо?

image002КГ: Много е вероятно да са свързани, защото кръвните жертвоприношения … Всички тези отвратителни неща, които те извършват, за това има множество причини. От една страна, хората, които извършват тези престъпления, стават зависими. Също така тези престъпления биват извършвани за оказване влияние върху енергията и психиката на дадено лице, за манипулиране на психиката му.

ДУ: Преди ти си споменавал за тази много странна ситуация, възникнала между Джак Парсънс (Jack Parsons) – един от основателите на НАСА, и Л.Рон Хъбард (L. Ron Hubbard), които са извършвали един магичен ритуал, наречен „Вавилонско действие” (Babalon Working). Те са се опитвали да призоват, в рамките на един магичен кръг от хора, някакво духовно създание. И в частен разговор ти сподели с мен, че тези ритуали, които са продължавали по няколко дни, всъщност са имали много разрушителни резултати.

КГ: Да. Имаше такива документи, които описваха … ако вземем например мястото, където се намираме в момента, в областта на Болдър, Колорадо, в планините, далеч от любопитни погледи, тези групи са се събирали в кръг, за да извършват някакви церемонии. И в много случаи в центъра на кръга се е появявал рептил.

ДУ: Наистина?

КГ: Да.

ДУ: Ти си ми споменавал, че в резултат на тази церемония, извършвана от Хъбард и Парсънс, са били нанасяни увреждания на земното защитно поле.

КГ: Точно така. Това е отваряло някакъв разрив.

ДУ: И ти си ми споменавал, че някой все едно че е прорязвал с нож процеп през голямо платно.

КГ: Точно така.

ДУ: Така че когато Земята се върти и те изпълняват този вавилонски ритуал на определена географска ширина, тогава това причинява разкъсване на енергийното поле на Земята, която се върти, докато те изпълняват това?

КГ: Точно така. Все едно че вземаш един глобус, завърташ го и допираш до него остър нож, който оставя определена драскотина.

ДУ: И какъв е бил ефектът от това разкъсване? Какво се е случило след това?  

КГ: Това разкъсване е позволило на същества от друго измерение да получат достъп до нас.

ДУ: Значи това всъщност е създало портал, през който са могли да влязат – нещо, което не са могли да направят преди това.

КГ: Точно така, но това се е оказал портал, който след това те не са могли да затворят.

ДУ: Изглежда доста странно само няколко души да са могли да причинят толкова голяма вреда. Защо мислиш, че са успели да го направят?

КГ: Ти си разказвал много пъти за малки групи хора, които се събират и причиняват голям ефект върху населението.

ДУ: Да, когато става дума за медитиране с положителен ефект.

КГ: Добре, но защо да не може това да действа и в отрицателен смисъл?

ДУ: О кей. Значи това е един от начините, при които Орион или Драко биха контактували с хора, въплътили се на Земята. И те казват, че има два начина за това. Нека продължим по-нататък.

Има други, чийто вибрационен комплекс е такъв, че този портал се отваря и те контактуват с тези, които са напълно в услуга на себе си, като манипулират другите, което успяват да направят без особена трудност, обучение или контрол.

КГ: Така че по същество, можем да кажем, че се получава нещо като краставите магарета, които се надушват и съюзяват.

ДУ: Точно така.

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ?

ДУ: О кей. Ето и следващия зададен въпрос:

11.21 Въпрос: Какъв вид информация бива предавана от кръстоносците [от Орион] на тези [въплътени] хора?

ДУ: И тук отговорът е доста прост.

Ра: … Групата на Орион предава информация относно Закона за Единството с ориентация в служба на себе си. Информацията може да бъде техническа така както Конфедерацията, в опитите си да помогне на тази планета в духа на служба на другите, е предала това, което бихте нарекли техническа информация.

Технологията, предадена от тази група, е под формата на различни средства за контрол или манипулиране на другите за собствена полза.

ДУ: Така че това е интересно, защото описаното от тях тук … преди всичко, по отношение технологичната информация, предоставена от кръстоносците, не би ли казал, че това съответства напълно със ситуацията в нацистка Германия през 1930-те години?

КГ: Че отрицателно настроените са предавали тази информация?

ДУ: Да.

КГ: Да, абсолютно.

ДУ: Те всъщност са позволили на германците да усъвършенстват своята технология, свързана с летящите чинии. Ти бе казал преди, че на американците не се е отдало толкова лесно да възпроизведат тези кораби.

КГ: Основната причина е била тази, че те са били изцяло научно ориентирани. Те не са използвали тези окултни практики съвместно с науката.

ДУ: Ах.

КГ: Това е, което са правили германците. Те са имали пробни летателни апарати и са ги покривали с различни руни и глифове, изпълнявали са церемонии и са съчетавали всичко това с технологиите, които са разработвали.

ДУ: Така че на основа написаното в Закона за Единството тук, изобразяването на тези руни, на свастиката или на подобни знаци върху летателните апарати, по някакъв начин е позволявало на отрицателните същества да им предават повече информация за това как да усъвършенстват тези технологии?

КГ: Точно така. И така както в положителния случай … кой бе този известен математик, за когото си говорихме вчера в колата, който е получавал тази положителна информация относно математиката и физиката?

ДУ: О, Шриниваса Раманджуан (Srinivasa Ramanujan).

КГ: Да. Така че това се случва както на тъмната страна, така и на светлата.

ДУ: Правилно. И както гласи текстът, те започват да говорят за системи за контролиране на ума. Нека прочетем още нещо, преди да обсъдим това.

Така че те говорят за „различни средства за контролиране и манипулиране на другите за лична изгода”. Един от тези начини би бил, разбира се, изграждане на НЛО, които да им позволят да контролират планетата и да разполагат със средства, с които например да имитират нашествие от извънземни.

След това става дума и за контрол върху умовете.

ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ

И след това се казва:

11.23 Въпрос: Така ли сме узнали за ядрената енергия? И това е било както с положително, така и с отрицателно намерение?

ДУ: При това отговорът е доста интересен.

Ра: … Това е правилно.

ДУ: Така че това тук е доста интересно – това, че този наистина мръсен, опасен източник на енергия ни е бил предоставен отчасти от отрицателно настроени същества, защото използването му може да причини големи вреди.

КГ: Точно така. И както съм чул, много от корабите на рептилите използват мръсен тип източници на енергия.

ДУ: О, наистина?

КГ: Да. Радиацията не им влияе, но човешките същества не биха оцелели дълго време в такива кораби.

ДУ: И съм сигурен, че си запознат с това как американските атомни централи използват такива големи количества тежка вода и съхраняват отпадъчните материали в тези гигантски цистерни.

Също така имаше един план за поражение на разлома, който минава през средата на Америка, като изградят тези атомни централи по продължението на този разлом, като по този начин причинят огромно бедствие, но положително настроените същества осуетиха това.

КГ: Да. Във всички случаи това бе едно злощастно планиране.

ДУ: Тези хора наистина са побъркани.

Учените, събрани за осъществяването на този план, са били преобладаващо положително настроени, докато съществата, отговорни за събирането им, са били със смесена ориентация.

ДУ: Това се отнася и за Айнщайн. Те говорят за това.

Учените, участващи в това, са били със смесена ориентация и са включвали едно изключително отрицателно настроено същество, както бихте казали вие.

И те никога не го назовават по име, не би било безполезно да гадаем кой би бил това. Виж обаче какво ни казват те тук. Първоначалната вълна от хора, които осъществят тези научни пробиви, използвани от отрицателно настроените, това са положително ориентирани учени. Така че те са се ползвали със закрила. Тяхната свободна воля е била съхранена. Било им е позволено да направят тези големи открития.

КГ: Това не е по-различно от случващото се днес във Военнопромишления комплекс. Много от тези инженери и физици, всички различни учени, които работят там, мислят, че спасяват света. Те имат чувството, че правят едно голямо добро.

ДУ: Точно така.

КГ: И те се трудят. И, разбира се, те няма нужда да знаят какво става на равнищата над тях, така че нямат представа какво всъщност се случва.

ТЪМНАТА ФЛОТИЛИЯ НА ОРИОН

11.24 Въпрос: Това изключително отрицателно настроено същество все още ли живее на Земята?

ДУ: Това става в 1981 г.

Ра: … Това е вярно.

ДУ: Така че отново: можем само да гадаем за кого става дума, но наистина не знаем.

11.25 Въпрос: Тогава предполагам, че не можете да го назовете.

ДУ: И отговорът, разбира се, е положителен.

12.2 Въпрос: Вие споменахте, че Кръстоносците на Орион са пристигнали тук на колесници.

ДУ: „Колесници” е техният термин за летящи чинии, или това, което ние бихме нарекли НЛО.

КГ: Нещо като божии колесници.

Може ли да опишете една колесница?

ДУ: И тук става интересно поради нещата, свързани с Тъмната флотилия, за които си ни разказвал. Удивително е колко много са съвпаденията в тази част. Почакай само да видиш за какво става дума.

Ра: Терминът колесница е използван от вашите хора по време на война.  Формата на корабите на Орион е следната:

ДУ: От толкова време очаквам да видя каква ще бъде твоята реакция на това.

КГ: Триъгълни?

ДУ: Само почакай.

На първо място продълговати, с тъмно сребърен цвят, но с метален вид, когато са осветени.

ДУ: Какво ще кажеш за това?

КГ: Звучи ми много подобно на някои от описанията, които съм дал.

ДУ: Когато описваше на художника корабите, взели участие в битката над Антарктика, разкажи ни малко за случилото се там.

КГ: Точно така, това всъщност бяха кораби на Тъмната флотилия … Имаше шест от тях, които се опитваха да се измъкнат … които излетяха от океана близко до Антарктика и се опитаха да излязат в орбита.

image003И имаше дузини кораби с V образна форма от неизвестен произход, които се появиха и ги атакуваха, и нанесоха толкова поражения, че ги принудиха да се завърнат там, откъдето бяха дошли.

ДУ: Значи те са имали продълговата овална форма точно както се казва тук.

КГ: Капковидна форма.

ДУ: И с тъмно сребрист цвят.

КГ: Точно така. Често ги описват с формата на тиквена семка.  

ДУ: Правилно. И всъщност аз не забелязах това в Закона за Единството до април 2016 г., до момента, в който ти показа тези изображения. И след това пожелах да направя някои от тези епизоди.

И едно е да правиш някакви предположения, но когато имаме Закона за Единството, както сме видели в предишни епизоди, където се описва как нашето правителство има бази на Луната, които са в процес на доизграждане и разширяване, бази под океана – има толкова много съвпадения с неща, които ти си казал и които никой не е споменавал в НЛО средите в 1981 г.

Ето и още един удивителен пример, който напълно съответства с казаното от теб.

В отсъствието на светлина те изглеждат червени или някак огнени.

Любопитен съм какво мислиш за това?

КГ: Това определено е описание на някои от тези кораби. Не съм чул да го споменават пряко свързано с рептилите, но даже тези сфери, които бяха над Антарктида по времето, когато ги наблюдавах, когато се движеха из атмосферата, те имаха нещо подобно на оранжево-червена корона.

image004ДУ: Значи тук имаме отново съвпадение. Ето и още нещо.

Други кораби включват обекти с формата на дискове, които са с по-малки размери, според вашите мерки приблизително 3 метра в диаметър, както и други, подобни на кутии със страна около 10 метра. Други кораби могат да приемат произволна форма по желание, чрез използване на механизми за умствен контрол.  

ДУ: Така че тук имаме три неща. Имаме летящи дискове с диаметър около 3 метра, такива с формата на кутия, както и такива, които могат да приемат произволна форма, по желание.

КГ: И също така кораби, които изглеждат като направени от метал. В тях може да има помещения и с помощта на електрическо стимулиране те могат да изменят формата си. Могат да се превръщат на топки, да стават плоски, както и помещенията вътре в тях могат да се променят, в зависимост от променената форма на кораба. Така че в полет те могат да се променят от формата на пура във форма на диск или на плосък кръг.

ДУ: Уха! Също така хора са виждали НЛО, които не само променят формата си, но и действително се разделят на две части, които поемат в различни посоки.

КГ: Да, те могат да правят и това.

ДУ: Ти никога не си споменавал това в тези предавания. Колкото до дискове с диаметър около 3 метра, това ли е един от размерите, които си виждал?

КГ: Да.

ДУ: Може би това са апарати подобни на дронове или нещо подобно?

КГ: Да. Тези малките обикновено са дронове, с размери от метър и половина до три метра в диаметър.

ДУ: Също така, според някои от твоите илюстрации, Тъмната флотилия разполага също така и с квадратни кораби.

image005КГ: Да, така е.

ДУ: И точно тук става дума за кораби с формата на кутия, със страна около 10 метра. Отново: много голямо съвпадение. Това е удивително.

РАЗЛИЧНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ

Има различни цивилизационни комплекси, които работят съвместно с тази група.

ДУ: Те имат предвид не само един тип извънземна раса.

КГ: Ами да. Това съответства и на поробената раса, за която ти казах и която много хора бъркат с Nordics.

ДУ: Точно така.

КГ: Те са високи около два и половина метра. Имат по-високи чела, изтеглена назад линия, от която започва косата, руси коси, големи сини очи, шест пръсти.

ДУ: Разбирам.

КГ: И според оперативната информация, те са една покорена раса, подобна на нас. И както ние имаме кораби от Тъмната флотилия, които се сражават за рептилите, това правят и тези същества.

ДУ: И това са тези, които създават най-много неприятности, нали, тази конкретна група?

КГ: Това са тези, с които сме се срещали при много конфликти. Раптилите много често изпращат тези същества, за да служат като пушечно месо.

ДУ: Уха! Интересно.

Някои са по-способни от други да използват интелигентна безкрайност.

ДУ: Това е свързано със способността им да манипулират съзнанието, с техните подобни на магия способности, като телекинеза, телепатия. Ти би ли се съгласил с това?

КГ: Абсолютно, да. Има много описания на хора, които са посещавали тези бази, където има рептили, или хора от тези Nordics групи, които се разхождат наоколо с тези големи контейнери, които съдържат оборудването им и които плуват във въздуха след тях.

Информацията бива много рядко споделяна, следователно колесниците варират много по отношение на формата и външния си вид.

ДУ: С други думи, Драко даже и да имат хора, които работят за тях, не желаят задължително да им предоставят много технологии. Нещо като: „Елате при нас с това, което притежавате”.

КГ: Да. И Тъмната флотилия разполага с технологии, които са доста по-напреднали от тези на останалите тайни космически програми, от болшинството от тях. И техните технологии са били подсилени от групата на Драко, но не до степен, че да представляват заплаха за тях.

ДУ: Точно така, това звучи съвсем смислено. 

Нека сега поговорим за карантината. Това е една интересна тема, по която сме водили много дискусии.

КАРАНТИНАТА

12.3 Въпрос: Има ли някакъв опит от страна на Конфедерацията да спре нашествието на колесниците на Орион към нас?

ДУ: Разбира се, сега с намесата на Сферите и с издигането на Външната бариера, това е нещо много повече.

Ра: … Положени са всички усилия за налагане карантина на тази планета.

Обаче мрежата от Пазители, подобно на много други охранители на това ниво, не пречи на всички същества, които желаят да преминат през карантината, ако те отправят молба с любов/светлина. Законът за Единството ще бъде посрещнат с примирение.

ДУ: Това е нещо, което съм чул от няколко други свидетели, и определено ми се искаше да получа мнението ти в тези епизоди, посветени на Закона за Единството. Има ли някаква енергийна бариера около Земята, която понякога пречи на хората просто да идват тук и да напускат, когато пожелаят?

КГ: Абсолютно. Те трябва да пристигнат и да напуснат по определен начин, като следват определена наблюдавана траектория. Ако се опитат да преминат по някакъв друг начин, те рискуват повреда на своите кораби.

ДУ: Разбирам. Така че това е, което в Закона за Единството се нарича „Карантина” и те обясняват, че тя не препятства преминаването на всички същества.

КГ: Което съвпада с това, което ти казах, а именно, че когато Външната бариера бе издигната, имаше много същества, които се оказаха попаднали тук в капан и които бяха изключително добронамерени.

ДУ: Точно така.

КГ: И това включваше групите, които бяха тук и които въобще не се интересуваха от нас, а изучаваха тропическите гори и живота в океана.

ДУ: Също така, аз съм чул от други свидетели, че Карантината всъщност засяга физически микро спътници в земна орбита, които поддържат в някаква степен тази предпазна бариера. Чул ли си нещо подобно, че има такива …?

КГ: Зная, че ние сме извели в орбита рояци от много малки спътници, с цел мониторинг и защита на планетата.

ДУ: О кей. Това е същото, което съм чул и от други. Ако не е постъпила молба за преминаване, това се счита за нарушаване на бариерата.

12.5 Въпрос: Не разбрах добре. Как Конфедерацията спира колесниците на Ориан така, че те да не могат да преминат през бариерата?

Ра: …Тези Пазители проверяват енергийните полета на Земята, за да уловят приближаването на всякакви същества.

Всяко приближаващо същество бива приветствано в името на Единния Творец. Всяко така посрещнато същество бива обливано с любов/светлина и по своя воля ще се подчини на Карантината, поради силата на Закона за Единството.

ДУ: Всичко това е много завоалирано казано, затова ще продължим да четем, защото след секунди всичко ще стане съвсем ясно.

12.6 Въпрос: Какво ще се случи със съществото, ако то не се подчини на Карантината, след като е било спряно?

Ра: … Това да не се подчиниш на Карантината, след като си бил приветстван на нивото, за което говорим, би било равносилно на това да не спреш, след като се натъкнеш на солидна тухлена стена.

ДУ: Така че те описват една солидна енергийна бариера, през която в никакъв случай не можеш да преминеш.

КГ: Точно така. И науката е открила интересни енергийни аномалии по Земята.

ДУ: Абсолютно.

12.7 Въпрос: Какво ще се случи със съществото, ако стори това? Какво ще се случи с неговата колесница?

Ра: … Творецът е едно същество. Вибрационното ниво на тези, които са способни да достигнат до Карантината, е такова, че след като видят тази преграда от любов/светлина, за тях ще бъде невъзможно да нарушат този Закон.

ДУ: Така че това … Аз подчертавам „преграда от любов/светлина”, защото очевидно това е някаква светлинна преграда, през която те не могат да преминат, ако се опитат да достигнат до планетата по начин, различен от нормалния.

ПРОЗОРЦИ В ПРЕГРАДАТА

Ра: … Следователно, не се случва нищо. Такива опити не биват правени и няма никаква конфронтация.

Единствените същества, способни да преминат през карантината, са тези, които откриват прозорци или деформации в пространствено времевия континуум, който обгражда енергийните полета на вашата планета.

ДУ: Това поставя началото на една дълга дискусия, защото това, което те казват, е, че ако нашата свободна воля на Земята се окаже достатъчно нестабилна, те ще трябва да позволят възникването на определен брой случайни прозорци, които макар и за много кратко време, могат да позволят на лошите да дойдат за малко, след което да излязат обратно доста бързо.

Ра: … Те преминават през тези прозорци. Тези прозорци възникват рядко и са непредсказуеми.

ДУ: Така че това е нещо, което е позволено да се случи по силата на собствената ни свободна воля.

С КОГО БИВА УСТАНОВЕН КОНТАКТ?

След това се казва:

26.34 Въпрос: Необходимо ли е във всички случаи едно същество, с което бива установен контакт при едно от тези приземявания, да се свърже с групата на Орион? Или някои от тези същества установяват контакт с групата на Орион, макар и да нямат намерение да го правят?

Ра: … Вие трябва да навлезете в дълбините на отрицателните аспекти на четвъртото измерение, за да разберете. Това ще се окаже трудно за вас.

ДУ: Така че тук виждаме как те ни подготвят за нещо интересно.

ОГРАБВАТ КАКТО СИ ПОЖЕЛАЯТ

Ра: … Веднъж достигнали до този пространствено времеви континуум от трета категория плътност чрез вашите така наречени прозорци, тези Кръстоносци могат да плячкосват на воля, като резултатите ще бъдат напълно функция на полярността на съответните субекти или жертви.

ДУ: Човече, това се нарича галактическа търговия с роби. Тук в Закона за Единството те ни описват точно това, за което ти си ни разказвал – това, че те плячкосват, както си пожелаят. Хората, които биват плячкосвани, задължително не трябва да се свързват съзнателно с групата на Орион. Както виждаш обаче, тук се казва, че това е функция на тяхната полярност.

А аз зная, че когато ти говореше за галактическата търговия с роби, изглеждаше като че ли всеки един може да бъде отвлечен, което пощури много хора.

КГ: Това е, защото хора са тези, които подбират спесимените, които да бъдат изпратени извън планетата като роби. В началото някои просто са бивали отвличани, но след установяването на тайните космически програми, след като веднъж са придобили контрол върху въздушната ни пространство, притежаващите власт са решили: „Ние можем да използваме тези хора като търговска стока”. И така се е породил този бизнес с търговия на хора.

ДУ: След което тук се казва:

Това се дължи на искреното убеждение на отрицателните от четвъртото измерение, което гласи, че да обичаш себе си, означава да обичаш всички.

ДУ: Така че те вярват, че са елитът, че са специални и че обичат себе си и че другите хора не обичат себе си, колкото те правят това. Следователно те стават богове и всички трябва да им се прекланят.

Ти сблъсквал ли си се с подобни вярвания от страна на престъпните групировки?

КГ: Предполагам, че те очевидно са предали този начин на мислене на своите човешки креатури.

ДУ: Разбира се.

ОБУЧЕНИЕ В СЕБЕЛЮБИЕ

Така всеки който е или обучаван, или поробен, има учител, който го обучава в себелюбие.

ДУ: Това е точно както ти каза. Елитът предава това на всички надолу по веригата.

Изложени на това обучение, намерението е да се получи изобилие от четвърта категория на плътност отрицателно настроени или себелюбиви комплекси ум/тяло/дух.

ДУ: Дали тези хора вярват в своя собствена форма на Възнесение, така както се казва тук, че те ще се възнесат?

КГ: Да. Някои от тях вярват, че това ще бъде технологично Възнесение. Това важи за повечето от тях.

Това са хора, които проповядват изкуствен интелект. Оказва се, че това важи и за мнозина Драко.

ДУ: Точно така. Има обаче и други, които всъщност вярват в някакъв вид духовно Възнесение, нали?

КГ: Така е. Има толкова много езотерични и други видове вярвания сред тези групи. Много малко от тях са в съгласие помежду си относно тези свои вярвания. Те са в съгласие само по отношение общите си цели.

ДУ: Добре. Тъй като в този епизод разговаряхме за някои твърде смущаващи неща, а и времето ни привършва, бих искал да подчертая, че в Закона за Единството се казва много ясно, че на отрицателните сили никога не е позволено да направят нещо повече от това да пробудят човечеството и че като имаме този голям злодей в планетарната игра, ние ставаме … нашите сърца се отварят и ние осъзнаваме, че има причина да бъдем повече настроени към любов, да бъдем по-положителни, да искаме да спасим Земята, да защитаваме животните, да търсим истина и справедливост, и свобода.

Каква мислиш, че е голямата слабост на тези отрицателни сили? Каква е тяхната най-съществена слабост, която положителните сили ще използват и използват в крайна сметка срещу тях?

КГ: Тази пълна отдаденост на самите себе си. Те просто са …

ДУ: Как това ще ги победи?

КГ: Тези групи са толкова взаимно зависими в своята йерархия, че ако някой може да наруши или повлияе на съществата от високите нива на йерархията, това ще се предаде надолу към останалите.

ДУ: Значи това е донякъде както при компютрите, където централният процесор се бори с паметта, която се бори с твърдия диск. Не може да имаме една добре функционираща система, която непрекъснато предава сама себе си.

КГ: Точно така. Едно друго нещо, което ми идва наум … Непрекъснато чувам хората да задават въпроса защо Сините авиани не слязат тук и просто не смажат рептилите. Защо просто не приемат една активна позиция?

Създаването на книгата на Закона за Единството има за цел да служи като ориентир и преди всичко да стимулира нашето съзнание. Това е основното, което ги занимава – стимулиране и издигане на нашето съзнание.

Ако те постигнат това, ние сами ще се погрижим за проблемите си и няма да е нужно те да се намесват.

ДУ: Да. И си мисля, че когато погледнем ефекта на медитацията и колко много може да постигне една малка група хора, фокусирани върху нещо положително, колкото повече от нас бъдат просветлени и осъзнаят съществуването на такова зло, толкова повече ние ще станем отдадени на своя положителен път на развитие.

И след като веднъж направим това, ние ще повлияем драматично на изхода на всичко, което се случва. Не си ли съгласен с това?

КГ: Абсолютно. Едно от нещата, което се опитаха на набият в главата ми, е, че ние сме своите собствени спасители. Ние сме тези, които трябва да разчистим тази бъркотия. Те може да облекчат някои от проблемите, които ще трябва да преодолеем, но ние трябва да свършим цялата работа.

ДУ: Супер. Както видяхте тук, има толкова много съвпадения между Закона за Единството и това, което казва Кори.

Като научно настроен човек, написал научни книги, когато разглеждам тези данни, аз оставам абсолютно убеден, че тук не става и дума за случайни съвпадения. Това са два различни източника, които излагат едно и също тяло от истинна информация. Това е единственото логично обяснение.

Аз съм Дейвид Уилкок. Това е Космическо разкритие и заедно с Кори Гууд аз ви благодаря за участието.