Земният съюз – 50-ти епизод, Май 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук сме двамата с Кори Гууд, свидетелят на свидетелите, и в този епизод ще се занимаем с някои много интересни неща, касаещи опозицията срещу престъпните групировки, така наречения Земен съюз, хората, които са в предните редици тук на Земята и се опитват да създадат едно мирно общество, или може би не, но това е нещо, за което ще говорим. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Когато хората започнат да коментират в Интернет явления като 11-ти септември (2001 г.), има такива преобладаващи чувства на параноя, отчаяние, страх и омраза спрямо престъпните групировки. Съществува ли опозиция спрямо тези групировки, освен блогърите?

КГ: Абсолютно. Всеки отделен враг, който те са си създали в течение на стотици години, всяка група, която са настроили срещу себе си, всяко зверство, което са извършили спрямо тези страни в продължение на стотици години, всичко това най-накрая е довело до факта, че те са се изправили срещу тях заедно, макар и слабо координирани. Всяка от тези опозиционни общности е претърпяла свои културни травми и предполагам, че някои имат свои специфични разбирания за възмездието, което биха искали да получат. Други може би искат да видят само въвеждането на отделни промени. Те мислят, че световното правителство е неминуемо във всички случаи и тъй като престъпните групировки искат да го осъществят по своя злокобен начин, защо те да не си го присвоят и да го реализират по правилния начин. Въпреки че тези опозиционни общности притежават различни идеи за това какво трябва да се случи на престъпните групировки, след като бъдат победени, те са пренебрегнали своите различия и са се обединили около целта да победят своя общ враг. В това е тайната на успеха на престъпните групировки до момента. Това са групи с различни вярвания и стремежи, но някак са намерили начин да работят заедно, за да контролират Земята, макар много от тях наистина да не се харесват помежду си. Земният съюз следва същата стратегия. Това са общности и групи хора, които при нормални обстоятелства не биха работили заедно, но те са формирали един условен съюз и са в процес на разрушаване на финансовата система, установена от тези престъпни групировки в продължение най-малко на 100 години и искат да я заменят. 

ДУ: Хората, които изследват тези явления, усещат, че престъпните групировки контролират банковата система на всяка страна. Те са подкупили или компрометирали всички лидери, те ги шантажират и сред много разумни хора е разпространено убеждението, че тези престъпници са проникнали във всяка една страна и във всички аспекти на обществото. Тогава какво би казал на тези, които когато чуят за такъв съюз, просто не могат да повярват, че той е нещо възможно? 

КГ: Такъв съюз съществува и също така е вярно, че тези престъпници са майстори на проникването и всъщност те са проникнали в отделни елементи на Земния съюз. Това представлява проблем, но съюзът БРИКС …

ДУ: Имаш предвид съюзът между Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка?

КГ: Да, точно така. Те са се събрали и са създали до голяма степен една световна банка и финансова система, която да се състезава със западната, престъпна банкова система.

ДУ: Имаш предвид Азиатската инфраструктурна инвестиционна банка, или АИИБ?

КГ: Правилно. От известно време страна като Китай постепенно е изкупувала дълга, както и естествените ресурси от страни, владения на пристъпните групировки, докато тяхната мошеническа финансова система е започнала бавно, бавно да се разпада.

ДУ: Чухме, че всъщност Китай държи … струва ми се, че официалните цифри са 2-3 трилиона, но неофициалните цифри са 4 трилиона долара в американски облигации и външен дълг. Очевидно това далеч надхвърля богатството, останало в този престъпен западен свят на Федералния резерв.

КГ: Ами тук е останало много малко злато. Има причина всички големи банки точно сега  да купуват и трупат сребро като луди. Във всички трезори, в които би трябвало да има злато, всъщност е останало много малко.

ДУ: Какво ще кажеш за Форт Нокс *) ? 

*) Сградата на златния резерв на САЩ в щата Кентъки, известна също като Форт Нокс.- Бел. прев.

КГ: Същата история. Добре известно е, че във Форт Нокс има много малко злато.

ДУ: Германия поиска обратно от САЩ 3,000 метрични тона от своето злато, което би трябвало да се съхранява във Федералния резерв, и им бе отговорено, че може би след 100 години то ще им бъде върнато. Тогава можем ли да кажем, че в момента мошеническата схема се свежда просто до печатането на пари без всякакво покритие?

КГ: В момента всичко е нули и единици, и компютри. Не проумявам как тези различни балони не са се спукали досега.

ДУ: Само ти ли имаш такова усещане, или и други в Земния съюз са на същото мнение? Ти какво си чул?

КГ: Чух, че при последните преговори членове на Земния съюз искат да се намесят и да не позволят на долара и на западната финансова система напълно да рухне, но да я оставят да достигне почти до срив, след което те да се намесят и да я купят на ниска цена, като я анексират към своята финансова система. Всички в продължение вече на много години са слушали обещания за опрощаване на дългове и за раздаване пари на хора, в зависимост от тяхната възраст, броя на хората, които издържат, и подобни неща. И хората са слушали това толкова много пъти, че вече му се подиграват, но това е нещо, което бива разисквано открито на тези срещи и преговори. Преоценката на всички валути, която бива обсъждана, е много спорна и повечето хора не я харесват. По-бедните страни я харесват, защото много от тях искат всички валути да бъдат равностойни. Това би поставило САЩ, Китай и редица други страни в много неизгодно търговско положение, но това е едно от нещата, които те обсъждат за изравняване на изходното положение – промяна в стойността на всички валути. Даже между страните на Земния съюз много групи никак не харесват тази идея и искат някакво приравняване основано на брутния вътрешен продукт и редица други величини и информация, които аз не разбирам, тъй като не съм икономист. Цялата тази информация ми бе подхвърлена, но аз не разбирам жаргона на икономистите, макар да ми е ясна основната идея.

ДУ: Наясно ли си, че Земният съюз притежава разузнавателна информация, която е силно компрометираща спрямо престъпните групировки?

КГ: Да.

ДУ: От това, което знаеш – какво представлява тази информация? 

КГ: Те притежават всичко, като започнем от и-мейли, текст, аудио записи, телефонни разговори, видео записи, сателитни изображения, които различни хора са поръчали … Те притежават всичко.

ДУ: Значи е напълно възможно някои американски военни да бъдат наети, за да прегледат тази информация и да подберат най-доброто?

КГ: Да, макар че това би била тежка задача при наличието на толкова много събрана информация. Разбирам защо ще им е необходима помощ, тъй като съвсем няма да бъде лесно да бъде прегледано всичко това.

ДУ: Един от основните въпроси, които хората ще зададат, е защо по дяволите всичко това е толкова мистериозно. Защо Земният съюз просто не каже: „Хей, ето ни, това е нашето изявление, ние сме срещу престъпните групировки, ето какво правят тези хора.” и просто да започне да говори открито за тези неща? Защо трябва да държат всичко това в такава голяма тайна, така че хората все още да се съмняват на това, което пишат и говорят такива като теб и мен? Защо просто не излязат напред и не кажат какво правят?

КГ: Бих казал, че те до голяма степен са го правили и са казвали какво правят. Въпросът е в това, че западните медии не го отразяват.

ДУ: Дай ми пример за това как го правят.

КГ: Най-малко Русия е публикувала всякакъв вид информация и открито заплашва САЩ с всичката информация, която са събрали. Те са заплашили да извадят доказателства, че събитията от 11-ти септември са били вътрешно дело или че САЩ са знаели, че това ще се случи и че просто са седели и не са направили нищо. Западните медии не отразяват или отразяват по лицеприятен начин много неща, които се случват.

ДУ: Мислиш ли, че престъпните групировки все още упражняват такъв контрол върху световните медии, тъй като телевизионните им мрежи се простират по цели свят, филмите им се прожектират навсякъде. Не мислиш ли, че в момента те могат да създадат много лесно пропаганда, която да елиминира всяка инициатива на Земния съюз и че могат да убият всеки, който започне да говори от името на Съюза?

КГ: Те имат отслабващ контрол. Те имаха пълен контрол, но Земният съюз … ние започваме да виждаме все повече интересно съдържание, което се появява по телевизията, което обикновено престъпните групировки не биха допуснали, различни филми и какво ли още не. О да, те имаха пълен контрол върху тези медии, но този контрол очевидно им се изплъзва. Техният контрол върху всичко им се изплъзва, така че ще виждаме все повече от тази информация да излиза на бял свят. Голямото нещо, което се случва, и тайните преговори между Земния съюз и различни престъпни групировки касаят това как да бъде оповестена информацията и те до голяма степен са се съгласили да оповестяват нещата постепенно и бавно. Основната причина, поради която искат да оповестяват информацията постепенно, е, че голяма част от събраните данни, които току-що обсъждахме, говори зле и за двете страни, защото и двете страни в миналото са извършвали криминални деяния и в тези преговори не участват хора с чисти ръце.

ДУ: В частен разговор ти ми спомена, че Гонзалес ти е казал, че в бъдеще тази борба между Съюза и престъпните групировки, която се води в момента, ще бъде разглеждана като Трета световна война.

КГ: Прикрита Трета световна война.

ДУ: Прикрита Трета световна война. Тогава как се получава световна война без открити очевидни нашествия или големи военни конфликти?

КГ: Всички военни действия се водят с дигитални средства, чрез хакване на информация, чрез кибервойни. Битките се водят чрез наемни войски и организации, които престъпните групировки са създали, като Ислямска държава и Алкайда, както и чрез финансова война, която протича в момента. Това са неща, които много лесно могат да се превърнат в открити горещи конфликти в отделни области, но това продължава като прикрита световна война от известно време. По същество Гонзалес каза, че историята ще гледа на това назад във времето като на друг тип световна война и това ще бъде една прикрита Трета световна война.     

ДУ: Какво ще кажеш за идеята природни бедствия и времето да бъдат намесени в тази война? Познаваш ли технологии, при които времето може да бъде манипулирано като част от воденето на тази война?

КГ: И двете страни разполагат с възможности за манипулиране на времето и те са били използвани много в открити военни конфликти помежду им. Това в известна степен е намаляло, в резултат на тези преговори.

ДУ: Как би изглеждало това? Какво бихме видели в новините, което би било пример за такъв вид война?

КГ: Колкото до предизвикани промени във времето, може да бъдат променени въздушни течения, които изтеглят влагата, и това нарушава прехраната и отглеждането на храната в определени области, или предизвикват урагани и обилни валежи, които след това водят до други природни бедствия, които принуждават обявяването на извънредно положение и насочването на всички ресурси в тази посока.

ДУ: Един от любимите ми примери е, когато бе първото събрание на Южноамериканския съюз и те обявиха, че основното им седалище ще бъде в Чили, и когато Чили трябваше да започне да изпълнява тези си функции … това никога не бе отразено от западните медии, но в деня, в който Чили откри това седалище, те претърпяха едно масирано, масирано земетресение. Ти знаеш ли за технологии за предизвикване на земетресения, които да бъдат използвани в тези войни?

КГ: Да, това е същата технология. 

ДУ: И двете страни използват това една срещу друга?

КГ: Абсолютно, и това не спира дотам. Преди много години американският военноморски флот откри супер вулкани, които са под океана, и тази информация е била поддържана в тайна, по някаква причина.

ДУ: Подобно на това, което чуваме за цялата калдера на Йелоустоун.

КГ: Точно така, и очевидно те са поставили някакъв вид заряд или енергийно устройство, което може да го накара да изригне. Има поставени три такива устройства, за които съм виждал документация. И това е една от заплахите, които отправят престъпните групировки. Те се държат като малко дете: „Ако не стане това, което искаме, ще изпочупим всички играчки и ще си тръгнем!” Така че предстоят още доста наистина трудни преговори и те се водят и в момента, водят се вече в продължение на  месеци. Те търсят консенсус за това какво да публикуват като данни и дотук са се съгласили на частично разкритие и на това, че човечеството трябва бавно да привикне към реалността на истинското ни съществуване и към по-бавното огласяване на тези напреднали технологии.

ДУ: Има ли план за едновременното арестуване на голям брой хора, така че те да не могат да избягат? Как ще се случи всичко това?

КГ: В момента не зная. Ще има арести и преследвания, но техният обхват ще зависи от настоящите преговори. Те очевидно ще се насочат към престъпниците, които мразят най-силно. Ние използваме аналогията за изпускането на духа от бутилката. Те няма да оставят тези престъпни групи, които са изнасилвали и убивали планетата, да се измъкнат, обаче елементи от Земния съюз не искат също така да има хора обесени на уличните стълбове. В този Земен съюз има много групи и много различни идеи и за тях ще е трудно да достигнат до консенсус, както и да преговарят с членове на Тайното земно правителство, които идват на масата за преговори. Те имат доста различия, които трябва да изгладят, и това ни дава време в нашата общност да се мобилизираме за едно масово движение, целящо пълно разкритие и оповестяване на пълната истина.

ДУ: Мислиш ли, че контролираните медии може да получат нови инструкции как да маршируват, след като това се случи? Как ще изглеждат медиите, след като например се случат масовите арести?

КГ: Ще има хора, които ще стоят пред микрофоните и ще бъдат шокирани, когато разберат какво се случва. Не съм сигурен дали ще могат да говорят в ефир. Но да, когато в един момент ембаргото върху истината бъде премахнато и медиите ще бъдат механизмът за разпространение на информацията, представям си, че те ще изглеждат доста по-различно. В противен случай това ще бъде само телевизията. Всички канали ще бъдат превзети за известно време и населението ще бъде подложено на масирано превъзпитаване относно истинското ни минало.

ДУ: Някои хора, които гледат това предаване и следят всичко това, може би са наясно, че в САЩ бяха прокарани определени закони по Коледа, когато всички празнуваха щастливо със своите семейства. В момента има закон, съгласно който правителството може да конфискува открито вашите средства в банката, в случай на финансова криза.

КГ: Точно така. Преди това всички депозити бяха вече станали законно притежание на банките. Когато вложиш парите си в банката, те законно стават нейна собственост. Това бе прокарано още по-рано. Когато работех във Федералния резерв, това ми бе обяснено и това бе в 2008-ма.

ДУ: Когато обаче отидеш в банката, всяка банка има някъде изложено логото на Федералната корпорация за застраховане на депозитите. Гаранцията преди беше 100,000 долара, сега е 250,000 долара. Казва се, че вашите депозити до съответната сума са гарантирани срещу добрата воля и доверието в правителството на САЩ.

КГ: (усмихва се) Не знаех, че имаме такова нещо.

ДУ: Да, така че ако правителствената част от престъпните групировки загази, дали те наистина ще се опитат да направят това? Дали ще се опитат да вземат парите на хората от банките? Възможно ли е да настъпи момент, в който никой няма да има достъп до своите пари, или по същество банковите сметки ще бъдат заличени?

КГ: Това е бил техният план през всичкото време. Дали това наистина ще се случи, или не, в момента не съм сигурен. Много от това, което ще се случи, витае в момента във въздуха поради текущите преговори.

ДУ: Ако предположим, че в крайна сметка нещо такова се случи, то очевидно ще предизвика много силно възмущение. Ако такова събитие се случи, това означава ли, че парите на хората ще бъдат изгубени завинаги, или Съюзът има предвидени противодействия, ако случайно престъпниците заявят, че всъщност никой няма пари в банките и че те притежават всичко?

КГ: В зависимост от плана, някои хора ще изгубят това, което са имали, а други ще спечелят нещо, което не са имали. Например, ако някой е наел дом за десет години, който дом е собственост на инвеститор на недвижимо имущество, който притежава 50 къщи, този дом може да бъде присъден на наемателя. Това са все неща, които те дискутират и преговарят. Това е нещо невероятно. Искам да кажа, че всичко витае във въздуха и те имат план за всяко обстоятелство. Остава обаче да видим как ще се развият нещата.   

ДУ: Земният съюз не е толкова нестабилен, колкото биха искали да повярват някои хора, нали така? Искам да кажа, ако имаме значителна част от американските военни и от разузнаването, замесени в това, то ние говорим за една много значима операция.  

КГ: Това е една важна операция на една голяма коалиция от хлабаво свързани групи, някои от които са синдикати, тайни общества от Изтока. Други са групи, които тукашните медии ще ти кажат, че са чуждестранни престъпни организации, така че това е една много сложна тема. Организациите не са тясно обвързани и нямат едни и същи ценности и дневен ред. Това може да ти подскаже каква бъркотия съществува в тези преговори в момента.

ДУ: Можем ли да кажем, че в момента по-голямата част от света е на страната на Земния съюз, срещу престъпните групировки? Според теб каква част от света престъпниците все още контролират?

КГ: По-голямата част от света вече не е под контрола на престъпните групировки. Но те са проникнали в доста от групите, съставящи Земния съюз. Така че това е също един труден въпрос.

ДУ: Мислиш ли, че истината за 11-ти септември (2001 г.) ще бъде част от това, което ще се случи, след като Съюзът предприеме своите действия, по един или друг начин?   

КГ: Мисля.

ДУ: Какво според теб ще чуят хората? Ако искаш да направиш едно предсказание пред камерата сега, преди то да се е случило в действителност, какви са някои от нещата, които хората ще могат да чуят, когато нещата започнат да се случват?

КГ: Както казах, аз нямам вътрешна информация относно 11-ти септември, но мисля, че хората ще научат подробностите около 11-ти септември, истината за това кой го е планирал, кой го е провел и кой е знаел подробностите от операцията след провеждането й. Това ще бъде споделено и очевидното възмущение между хората ще доведе до това, че те ще искат да преследват тези индивиди и да ги избесят по уличните стълбове.

ДУ: Тъй като ни остават само още няколко минути, ако някой, който гледа това предаване, може да почувства, че би искал да подпомогне развитието на този процес … Например имахме групи военни, които заявиха: „Просто ни кажете какво трябва да направим и ние ще направим това, което трябва.” Тук очевидно става дума за някакво насилие, в което не бихме искали да участваме. Трябва ли хората да грабнат оръжието си и да се опитат да застрелят този или онзи? Какво трябва и какво не трябва да се прави?

КГ:  Престъпните групировки се опитват да създадат расови напрежения, да формират напрежение между групи патриоти и правителството. Те искат да доведат до обявяването на военно положение. Това не трябва да ни подвежда. Както вече казах, не можем да извлечем нещо положително от нещо отрицателно. Както сме казвали отново и отново, трябва всички да застанем заедно и да формираме едно масово движение, да проведем неудобни разговори с хора, които ще гледат на нас като на луди, и да започнем да образоваме хората.

ДУ: Добре, ето че чухте всичко това. С голямо нетърпение очаквам всичко това да излезе наяве. Сигурен съм, че това се отнася и за вас. Това е Космическо разкритие, аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхме заедно.