КНИГА 3 – Разговори с Адаму Глава 3.1. Отворено писмо до членовете на Плеядите, въплътени на Земята

© 2018 Превод АТИ

Разговори с Адаму

Адаму е едно пан-измерно (pan-dimensional), притежаващо изключителна мъдрост същество, което говори от името на „Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите”. Независимо колко странно и интересно може да звучи това, много по-забележителна е информацията, която той има да сподели.

Адаму е един удивителен източник на състрадателна мъдрост. Той има невероятно богата информация, която иска да сподели с нас по повод възнесението и свързаните с него въпроси, за това как да събудим своето единно съзнание, как да разкрием своята творческа природа и как да се освободим от своите ограничения.

Ако сте прочели първите две книги от Документите на Възнесението, тогава ще знаете, че те са записи от разговорите ми с моя Висш разум (БР) и с моя духовен водач (8). Книга 3 е различна с това, че предава разговорите ми с Адаму.

Глава 3.1. Отворено писмо до членовете на Плеядите, въплътени на Земята (the Pleiadian Starseeds)

Скъпи приятели,

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите, който се обръща към вас посредством моя скъп млад приятел, Зингдад.

Ние сме достигнали една критична точка в потока на времевите линии на вашата реалност, когато е важно да разберете определени неща, които са от решаващо значение.

Вие трябва да разберете защо, като представители на Плеядите, се намирате тук на Земята, какъв е профилът на вашата мисия. Трябва също така да разберете защо се намирате точно на планетата Земя и защо точно сега. Вие също така трябва да разберете какво предстои да се случи. Какво предстои на Земята и какво предстои на вас. Вие се нуждаете от тази информация, за да може да вземете информирано решение къде да отидете след това и какво да бъде следващото ви житейско преживяване.

За вас няма по-важно решение освен това, за което ще ви информирам. Така че това е информация от изключителна важност. Аз ще се нуждая от вашето търпение и внимание, докато ви излагам и припомням всичко, което някога сте знаели, преди да се въплътите на Земята.  

На първо място, защо на Земята? Вие сте същества на Плеядите. Вие сте възникнали сред своето духовно семейство на Плеядите. Това е вашият дом. И вие извършвахте чудесна работа по своя път към окончателно пробуждане и възнесение обратно към Единството на Монада, към която принадлежите. Вие сте едни от нашите най-умни и най-добри.

И така, защо се намирате сега на Земята? Защо сте сред тези, които се борят толкова силно със своите проблеми и причиняват на себе си, на околните и на своята планета, толкова много вреди? Защо сте били родени сред тях в това варварско място на убийства и хаос? Защо сте рискували да бъдете заразени с болестите на тяхната психика? Защото, да, това е един риск! И някои от нашите братя от Плеядите са били наистина заразени. Не малко са усвоили земните навици и са пропаднали в своето съзнание. Така че пристигането тук предполага реална опасност. Вие знаехте това и въпреки това пристигнахте. Защо?

Аз ще ви кажа. Това ще бъде една доста дълга история и в момента ще ви предложа само нейната първа част:

Доклад за ситуацията на планетата Земя

Историята на това как Земята се е превърнала в това, което е, е дълга и достатъчно сложна, за да запълни всички книги в земните библиотеки и все още това би било едно повърхностно обяснение. Така че аз ще ви предложа едно обобщение. Има такова нещо като истински и автентичен Земен Човек. Това са същества, възникнали на Земята от Земята… точно както вие първоначално сте възникнали на Плеядите. Истински земни души, населяващи земни тела.

За добро или лошо, земните човеци са претърпели външна намеса, били са манипулирани, използвани и малтретирани, след това спасявани и лекувани, и отново използвани и малтретирани безброй пъти, от самото начало на историята на тази планета. И тези, които са се отнасяли към земните човеци по този начин, са били други, технологично по-напреднали галактически цивилизации.

Ако прегледате религиозните митове и древни легенди, които все още битуват в съзнанието на планетата, ще откриете изобилие от следи на тази намеса. Това могъщо същество със своята колесница, което е слязло от небето и е заявило на хората: „Вие сте мои хора и аз ще ви закрилям. Вие трябва само да правите това, което ви казвам, да ме боготворите и да ми се подчинявате, и аз ще се грижа за вас”. Вие знаете за какво говоря. Почти всички религии по света говорят за такова същество.

Сега, моля ви, не мислете за милия стар Адаму като за атеист. В серията „Адаму говори” аз съм обяснил подробно, че вярвам в Бог. Аз имам лично и от първа ръка познание за божественото и имам желание да споделя това познание с другите. Но, приятели мои, вечният, вездесъщ и единствен истински творец на всички неща, е прекалено велико същество, за да се яви пред една група на Земята, пред едно племе на една планета, в една галактика и да каже: „Аз избрах вас и ще ви помогна да унищожите другите племена”.  

Попитайте сърцето си. Вие със сигурност може да се уверите, че това е истина.

Обратно към нашия разказ. Искам да разберете, че този вид намеса от страна на космическите раси не е била еднократна. Тя е била осъществена безброй пъти. Част от тези намеси все още фигурира в митовете и легендите, за които споменах, но болшинството далеч предхождат всички оцелели записи. Вие имате, в крайна сметка, само няколко хиляди години писана история, докато човечеството е съществувало в различни форми милиони години. На вашата планета е имало например божества-дракони преди стотици хиляди години – прекалено отдавна, за да оцелеят някакви писмени следи, макар че влиянието на такива смразяващи кръвта великолепни същества, които са вървели сред вас и са летели в небесата ви, се е запазило в колективната ви психика.

Аз мога да говоря много на тази тема. Наистина далечната история на планетата Земя е изключително сложна. Тази история обаче не е това, което ме е довело тук днес. Аз просто искам да разберете, че земното човечество е било, през цялата своя история, подлагано на многократна външна намеса. До такава степен, че е еволюирало без своя идентичност. Земните хора не знаят кои са и какво са. Те не са успели да се обединят около някакъв конкретен избор. Те не могат да застанат зад една кауза по отношение на нещо.  

Виждате ли, има определени духовни съвети, които управляват вселената. Има един съвет от мъдри и красиви духовни същества, които управляват всяка планета, всяка слънчева система, всяка галактика… и т.н. И планетарният съвет за планетата Земя наскоро взе решение, че Земята ще бъде предпазена от външна намеса, докато настъпи моментът, в който носителите на светлината на планетата – човеците – постигнат единно съгласие за това кои са и какво представляват. Какви каузи защитават. Какво избират. В какво вярват.

Те трябва да решат, колективно, към коя философия се придържат – „в служба на другите”, „в услуга на себе си”, или са за Обединено съзнание. Те трябва да решат дали техният път е технологичен, религиозен, или духовен. Има разнообразие от такива възможности за избор и те трябва да решат със своя колективен ум.  

И така, бе взето решението ние, цивилизацията на Плеядите, да имаме честта да отговорим на искането, да ръководим налагането на карантина на планетата, докато човечеството вземе своето решение. Ако изучавате своята митология, ще видите предисторията на това. Аз съм споменат във вашата митология като едно същество на име Атлас. И във вашата митология аз „повдигнах купола на звездите от Земята, за да прекратя войната между звездите”.

Да, това съм аз. Атлас е едно от многото хиляди имена, с които съм бил познат в галактиката. Или по-скоро това е нещо като описателна титла, също както собственото ми име, Адаму. Атлас означаваше нещо като „този, който трае дълго”, докато Адаму означава нещо като „първи човек”, или може би „главен”, или даже „почтен дядо”. Но да, аз бях известен като Атлас и бях лично ангажиран с организирането на карантината. 

Карантината, наложена от Атлас

Ние, съществата от Плеядите, бяхме помолени да окажем тази услуга, тъй като ние имаме, и аз казвам това с известна гордост, но без  самонадеяност, най-добрите кораби в галактиката. Никой не може да наложи една карантина по-добре от нас. Нашите светлинни кораби са ненадминати по скорост и маневреност и са също така на практика неразрушими. Аз ще ви разкажа за това повече, когато му дойде времето. Въпросът е в това, че ние бяхме замолени да направим така, че други космически раси да напуснат планетата … и да стоят далече от нея. Като основатели на една федерация от галактически раси, които се обединяват в името на взаимната си полза, защита и подкрепа, ние водим една група раси в една мисия за създаване на „тихо пространство” на Земята, докато Земята вземе своето решение.

Едно време имаше една раса, която никак не харесваше това. Те са споменати в най-древните ви записи като Анунаки. Всъщност тази дума е нещо като синкретизъм, тъй като древните са я използвали за обозначение на всички космически раси, които са били активни на планетата Земя. А те са били много. В онези времена често редица космически раси са били едновременно активни по време на дадена земна цивилизация. За целите на нашия разказ обаче ние ще наричаме тези, които са били известни при нас на Плеядите, като „хората на Червената звезда”, с името, използвано във вашите древни писания – Анунаки.

И станало така, че тези Анунаки всъщност възстанаха срещу волята на планетарния съвет и, ако щете вярвайте, започнаха да воюват с нас, за да се противопоставят на изгонването им от планетата. Настъпи голямо объркване, тъй като основната ни цел бе да прекратим по-нататъшното травматизиране на човечеството, докато те искаха да използват хората като пионки в своята игра на съпротива. Ако ги бяхме атакували директно в техните позиции, ние щяхме да причиним далеч по-големи травми, отколкото когато и преди това! И така, ние се отказахме да го направим!

В крайна сметка имахме само една възможна стратегия, която нямаше да компрометира нашата мисия. Ние не можехме да ги изгоним от Земята, като ги атакуваме на Земята. Опитахме да ги блокираме с обсада, но те просто се окопаха още по-дълбоко, представяйки се пред вас като богове. Те притежаваха свои малки царства разположени из цялата планета, при което играеха на шах едни с други. Игрите им обаче се водеха на кървави бойни полета, с хора в ролята на пионки. Това бе тяхното забавление и техният спорт. Когато не обучаваха хората как да се покланят и да пеят песни за възхвала, те насъскваха тълпи от хора едни срещу други. Така че ние също така не можехме да ги оставим на планетата.

Те не само бяха в нарушение на разпорежданията на планетарния съвет, не само ни атакуваха и ни обявиха война, но също така поведението им бе наистина чудовищно. Ето защо бяха необходими отчаяни мерки от наша страна. Ние ги атакувахме там, където щеше да ги заболи най-много – на собствената им планета.

Няма да се впускам във всички подробности, но трябва да разберете, че боговете на Анунаки, които по онова време бяха на тази планета, наподобяваха дребни кралски особи от света на Червената звезда. Дребни принцове и принцеси. Те бяха оставени да правят каквото пожелаят и в своята скука се бяха заиграли на Земята.

Когато корабите на Федерацията пристигнаха в близост до света на Анунаки, техният цар изведнъж бе съгласен да преговаря. Той стана изведнъж много сговорчив и готов да изпрати инструкции към съгрешилите членове на семейството си да напуснат планетата Земя и моментално да се завърнат у дома. Той им постави един кратък срок и това бе всичко.  

Една нова перспектива към Потопа

И всичко щеше да протече чудесно, ако не се бе появил един отвратителен малък глупак, който си бе наумил да разруши всичко, докато напуска Земята. Сега ще трябва да ме извините, приятели мои. Вашият Адаму е видял какво ли не и вече няма много неща, които могат да събудят моя гняв. Когато разказвам тази история обаче, аз съм завладян отново от емоциите, които изживях тогава, когато научих за това. Един от боговете на Анунаки бе решил, както подобава на неговата мощ, че ако трябва да напусне Земята, той ще унищожи всичко по своя път, включително и собственото си племе от човеци, които го бяха боготворили и му се бяха подчинявали безпрекословно. Той реши да унищожи тях и всичко останало, което бе по силите му. Малко е трудно да не се смутиш от такова примитивно разрушително мислене.

Видите ли, нашият малък диктатор имаше достъп до определени инструменти, които можеше да използва за контрол върху метеорологичното време. Това е друга дълга история, която ако ви я разкажа, просто няма да ми повярвате. Важното в случая е това, че той манипулира климата, за да причини максимално унищожение на собствените си хора.

Един друг представител на Анунаки, всъщност брат на безразсъдния разрушител, реши да се опита да намали пораженията и предупреди някои от хората, застрашени от унищожение. Резултатът от това е древния мит за потопа и човека, построил спасителния ковчег.

Тази история, която може да бъде открита в различните ви религиозни текстове, е била, разбира се, дълбоко митологизирана.

Истината е, че потопът бе наистина твърде локализиран. Целият свят не бе покрит с вода. Надявам се, че малко дедуктивни разсъждения биха направили очевиден факта, че на планетата няма достатъчно вода, която да я залее напълно. Има обаче достатъчно, за да причини големи локални наводнения. Достатъчно за едно локално бедствие, което и настъпи. И се случи така, че тези, които бяха предупредени, трябваше да построят подходящи плавателни съдове за себе си, семействата си и своя добитък – достатъчно, за да ги спаси от проливния дъжд и масивните наводнения, които последваха. Потопът определено бе преживян като нещо търде епично от тези, които оцеляха. Лесно разбираемо е как това бе възпроизведено в създадените по-късно митове. Оцелели наистина имаше – отчасти благодарение на предупреждението, отчасти на добрата подготовка, както и поради това, че ние успяхме да деактивираме устройството за манипулиране на метеорологичното време. Ще кажа само, че то се намираше в космоса. Ние го деактивирахме и времето на планетата се нормализира. Оттогава насам ние го следим внимателно. Ние държахме останалата част от галактиката далече от човечеството, докато то бавно се отърсваше от своята травма и бавно започна да се пробужда по отношение на това какво представлява.

Ние продължихме да правим това в течение на няколко хиляди години. И през това време вие претърпяхте наистина много малко външна намеса. Карантината се оказа забележително добра. В същото време, ние не сме безпогрешни. Ние не установихме напълно непроницаема обвивка около Земята. Понякога се случва така, че отделни човеци от земята срещат същества от друга галактическа цивилизация. Това често е по погрешка. Някой напълно порядъчен член на дадена раса, която поддържа карантината и свързаното с нея споразумение, допуска грешка и неговият кораб напуска по-високата вибрационна честота и се появява във вашата атмосфера и вие виждате един „НЛО”. Такива неща се случват.

След това има и такива, които целенасочено се опитват да заобиколят карантината.  

Сивите Зета (the Zeta Greys)

Вие сте запознати с малките сиви същества от (съзвездието) Зета Ретикули, нали? Те са майстори на прикритието. Те могат да се промъкнат, да извършат своите маймунски номера и да се измъкнат, без да нанесат вреда. Не винаги обаче. Не даже в повечето случаи. Това обаче се случва достатъчно често, за да е забелязано от хората на вашата планета. Ние молим за извинение за това. Ние даваме най-доброто от себе си в борбата срещу тях и сме постигнали значителни успехи. За съжаление, не сме успели напълно. Проблемът е в това, че извършващите тези набези, не действат под контрола на своята планета. Те са корсари, пирати. Те предприемат тези мисии по заповед на този, който им плати най-добре. Така през вековете те понякога успяваха да се промъкнат и да изпълнят една или друга мисия от името на някоя заинтересована страна. Ние сме ги контролирали, доколкото ни е било възможно, но те са като досадни комари. Независимо колко уловиш, един или двама винаги се промъкват и за тях няма значение дали биват заловени. За тях даже няма значение дали някой от корабите им бива унищожен. Виждате ли, те не са като вас. Те са една раса от… най-близкото сравнение, което мога да предложа, е „биологични машини”. Те определено са интелигентни съзнателни същества. При тях обаче няма усещането за „аз” или за индивидуалност. Те са една група. Те имат мрежово групово съзнание. Те имат споделени спомени. Така че разрушаването на един от корабите им всъщност не убива никого. Не в обикновения смисъл. Те просто ще произведат повече… колкото вярват, че са им нужни. И всеки един ще получи достъп да мрежата от информация и знания, която е тяхната групова интелигентност. Въпреки всичко това, в тяхната раса има неизмеримо сложни подразделения. Някои от тези подразделения, всъщност един много малък процент, демонстрират такова поведение.

Така че това е малко информация относно Сивите Зета. Сега обаче трябва да ви разкажа за т.нар. „задействащи” събития (the trigger events).

Кратко вдигане на карантината… и едно предложение!

Когато карантината бе задействана, бе постигнато съгласие, че е възможно да има конкретни събития, които да наложат нейното вдигане по строго определен начин. Едно такова събитие се случи твърде наскоро, с пускането на първите атомни бомби. Това бе в края на един период, който наричате Втора световна война. Не зная защо го наричате така. Почти няма период, в който да е нямало световна война. Но това няма значение. Когато тези устройства експлодираха, вие открихте възможност за самоунищожаване на планетата. Други планетарни цивилизации са се унищожили напълно с помощта на точно тази технология. Така че с тези две бомби вие причинихте едно „задействащо” събитие. Делегати от няколко основни трупи галактически цивилизации бяха изпратени, за да разговарят с лидера на нацията, детонирала тези устройства. При наличието на драматичния характер на тогавашните събития, организирането на такава среща не отне много време и усилията. И в крайна сметка тя се състоя. Срещата бе проведена с един бивш военен *), който тогава бе начело на една повече или по-малко миролюбива нация. Бяха му предложени разнообразни опции от различните делегати. Ние, плеядийците, представители на Галактическата федерация на Бялата светлина, му предложихме мирен път. В замяна на отказването от тази разрушителна технология и пътят, по който тя насочваше човечеството, ние предложихме разнообразие от други технологии, в т.ч. и свободна енергия – технологии, които да бъдат от полза за цялото човечество, които да позволят постигането на здраве, единство, които биха отворили вратите до свободно и неограничено общуване с галактическата общност.

*) Става дума за президента на САЩ Дуайт Айзенхауер, бивш главнокомандващ съюзническите войски по време на Втората световна война – Бел. прев.

Той отхвърли нашето предложение като каза, че няма да се откаже от стратегическото предимство, което атомните оръжия предлагаха в онзи критичен момент. Макар войната да бе официално приключила, това, което я замени, бе много далече от мира. По време на войната имаше един доста неудобен съюз между неговата нация и една друга и този съюз се разпадна, за да бъде заменен с така наречената „студена война”. И този лидер бе напълно ангажиран с подготовката на следващата война. Една война, която предстои. Една ядрена война.

Така той се отказа от най-добрия шанс, който човечеството вероятно някога ще има. Толкова недалновиден бе той. Това обаче бе най-доброто решение, което той можеше да вземе, на основа информацията, с която разполагаше.

Групата на Орион

Една друга група, представители на расата от (съзвездието) Орион и един консортиум от раси, следващи философията на „услуга на себе си”, направи друго предложение. Виждате ли, тази раса отмира бързо в резултат на собствената си генетична неспособност, която е причинила сама на себе си. В продължение на векове те са манипулирали собствения си геном. Виждате ли, те самите са ГМО (генно модифицирани организми). И почти всичко на тяхната планета е генно модифицирано. Не че генетичната модификация сама за себе си е нещо лошо. Тя е нещо лошо, ако не си оставиш възможност да поправиш това, което си извършил. Което се е случило при тях. Те са модифицирали себе си, докато са изгубили напълно възможността да се възпроизвеждат – едно непреднамерено последствие от опитите генетично да спрат процеса на остаряване. И това е ситуацията им в момента. Една раса от доста стари същества, които живеят много, много продължително, но не могат да имат деца и бавно, бавно отмират.

Тогава какво искат съществата от Орион? Поправителен изпит. Едно ново начало. И те виждат в изключително разнообразния и невероятно здрав геном на човечеството един перфектен ресурс, от който биха искали да се възползват. Те искат да комбинират части от човешкия геном със своя, за да върнат жизнеността си като раса. И това не касае само човечеството. Те също така желаят достъп до генетиката на земните животни, с подобна цел. Накратко, те са искали да получат достъп до човешката генетика. Свобода да вземат проби от когото решат, по всяко време.

И така, те предложиха на този изплашен бивш военен лидер едно нещо, което той не можеше да откаже. Те съблазниха него и съветниците му с технология, която да даде на нацията му стратегическо предимство срещу нейните врагове. И те му казаха, че ще предадат тази технология в замяна на правото да вземат така желаните генетични проби. Те обещаха допълнително, че тези проби ще бъдат вземани незабелязано, така че съответните индивиди-донори няма никога да разберат, че даже са били докосвани.

И така този лидер се съгласи. Той помисли, че е сключил най-прекрасната сделка.

Той обаче сгреши. Това се оказа една пагубно лоша сделка.

Първо, технологията бе предадена без наръчници за ползване и инструкции. Представете си човек от каменния век, който получава един смартфон. Какво би могъл да направи с него? Нито би могъл да го използва, да не говорим за това да го възпроизведе. Така и стана. Предоставената технология бе твърде напреднала и наистина можеше да представлява голямо стратегическо предимство. Тя обаче се оказа неразбираема и неизползваема за тези, които я получиха. През всички тези последвали години и само случайно, нещо излизаше на бял свят от най-секретните лаборатории, където тези извънземни устройства продължават да бъдат изследвани и анализирани.

Нововъведенията се появяват толкова бавно, че биват бързо абсорбирани от останалите нации по света, което ограничава тяхното предимство.

Една нова перспектива спрямо отвличанията от извънземни

И така, в замяна този лидер се съгласи населението на неговата нация и на нациите, с които бе в договорни отношения, да бъде подложено на експерименти. Което се е превърна в нещо като кошмар. Виждате ли, населението никога не узна за това споразумение. Как биха се почувствали, ако знаеха, че са били изтъргувани като добитък? И макар съществата от Орион да използваха някои от най-добрите Зета Сиви, които извършват своите набези в пълна секретност, това, което никой не предвиди, бе духовната чувствителност на някои човеци. От някои хора е просто невъзможно да бъде скрито, че са били използвани за вземане на проби. Вие наричате това „отвличане”, макар това да не е подходящ термин. Вие бивате вземани, използвани и връщани обратно. И това става на едно по-висше ниво на плътност, извън нормалния поток на вашето време. Във всички случаи обаче това е една неоправдана и противна на волята ви намеса в личното ви пространство, насилие спрямо тялото ви и погазване на чувството ви за сигурност.  

Карантината бива възстановена

Макар този военен лидер и делегацията на Орион да постигнаха договореност, тази договореност не бе ратифицирана от планетарния съвет. Членовете на този съвет искаха да предложат на човечеството един избор, който да го накара да се откаже от стремежа си към война и да избере мира. Да избере единството. Те мислеха, че следвоенната умора, обхванала планетата, последвана от шока на атомната бомба и последвалото унищожение, ще бъдат достатъчни, за да предизвикат промяна в съзнанието. Те искаха човечеството да направи скок и да избере една напълно нова времева линия – една времева линия на мир, оздравяване, любов и толерантност.   

Човечеството обаче трябваше да направи своя избор. То не можеше отново да бъде подчинено на волята на по-силни същества с по-напреднали технологии. Това само би повторило ситуацията от ерата, предшестваща карантината. Ето защо, много внимателно, опциите бяха представени само на един човек – лидера на нацията, която бе достигнала този технологичен праг на планетарно самоунищожение.

И той направи погрешен избор.

Той избра страха пред любовта. Той избра разделението, вместо единството. Той избра разрушението, а не лечението.  

И ние не можем да го виним за това. Такава бе ситуацията тогава. Това избира човек, когато се намира в неговото положение.

Но при всичко това… както казах… договорът с Орион не бе ратифициран от планетарния съюз. И стана така, че ние въведохме отново карантинните протоколи и забранихме достъпа на Сивите там, където можахме. Което, отново,  означава в болшинството случаи. Те все пак продължават да се промъкват. Те продължават да провеждат различни експерименти, предимно за своите господари от Орион, но и за други.

И така, това е ситуацията за момента. Това е доклад за ситуацията на полето на „сраженията”. И това е първата част от това отворено писмо.

Какво следва?

Скоро ще пожелая да говоря на по-духовни теми. Аз искам да ви разкажа за самите вас – въплътените на Земята плеядейци. Аз искам да ви разкажа за вашия произход на Плеядите, за това как сте еволюирали там. И след това как се случи така, че ние решихме да изпратим една делегация, която да се въплъти на Земята. Как стана така, че вие се явихте като доброволци. Каква е действителната ви мисия на Земята. Защо сега е време за вас да си припомните и да се пробудите. Какво следва да правите оттук нататък. И какви решения ви предстоят.

Това е много за разказване. И това ще бъде следващата ми задача, тъй като мога да предам тази информация чрез моя скъп Зингдад.

По същото време, двамата с него ще работим върху серията „Адаму говори”, която преследва успоредната задача да ви учи как да се освободите от нагласата си на жертви и да си възвърнете паметта на своята истинска творческа природа. Така че, ако не сте погледнали тези материали, предлагам да се запознаете и с тях.

Има много за научаване и разбиране. И много за правене. Като въплътени на Земята плеядейци, вие сте моето духовно семейство и аз ви обичам силно. И аз ви изпращам своята благодарност за важната мисия, с която сте се заели в този момент на планетата Земя. Това, което направите там, ще има последици, които ще останат във вечността. Така че моля ви, не подценявайте своята роля.

Но повече за това в следващата ми трансмисия. Дотогава ви пожелавам довиждане, с много любов.

Аз съм Адаму от Монадичната същност на Цивилизацията на Плеядите и аз се обръщам към вас чрез моя скъп млад приятел Зингдад.