Контакти с Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс – епизод 100, 25 април, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд, за да ви представим още интересни новини. Без да се бавим излишно, нека направо да започваме.

Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: В последно време ти започна да контактуваш с Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс. Има много филми, които според един от последните ни разговори с Пит Питърсън, показват съоръжения, които тази група действително притежава. И те ги излагат на показ, както например в този филм „Отмъстителите”, където показват един летящ самолетоносач.

Какво знаеш за съвместната работа на Военнопромишления комплекс и Холивуд, при което те може би ни подготвят за това, което предстои да ни покажат?

КГ: Ами, според Зигмунд и всички останали, с които съм разговарял, те планират да направят едно бавно разкритие на някакъв тип тайна космическа програма, над която, както казах преди, Агенцията за отбранително разузнаване, Националната агенция за сигурност и ВВС имат контрол.http://atiearth.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8-%d1%81-%d1%82%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0/

image001

И те планират да оповестят тази програма, по-голямата част от чиято дейност протича на 900 км. от Земята. В този обсег те притежават космически станции и спътници с екипаж. И това е предимно зоната, която могат да контролират.

ДУ: В собственоръчно написаните мемоари на Роналд Рейгън, публикувани в 1985 г., докато още е президент, той намеква, че е бил наясно, че можем да изведем едновременно 300 души в орбита. А по онова време не е можело и да става дума за космическа совалка, която да побере 300 души. Тогава той какво е имал предвид?

КГ: Той е имал предвид тази програма. Тази програма … Има няколко космически станции с прилично големи размери. Има спътници с по трима, шест, осем души дежурен екипаж, които са обслужвани от тези триъгълни космически кораби и които служат за смяна на екипажите и за доставяне на провизии. Това е информация, която наскоро получи нашият президент.

ДУ: Наистина?!

КГ: Той получи един доклад на много ниско ниво на секретност и бе силно смутен, защото знаеше, че това е нещо на ниско ниво.

ДУ: Имаме основание да вярваме, че чичото на Тръмп е имал нещо общо с тази класифицирана информация. Ти какво знаеш за това?

КГ: Чичо му, на име Джон Г. Тръмп, е бил по онова време професор или учен в Масачузетския технологичен институт и той всъщност е имал задачата да отиде в къщата на Тесла след смъртта му и да помогне при изземането на всички документи и експериментална апаратура. Така че това може да обясни някои коментари, направени наскоро от настоящия президент.

Ако си спомняш встъпителното му слово, най-накрая той спомена няколко интересни неща относно скрити технологии.

image002

ДОНАЛД ТРЪМП – ВСТЪПИТЕЛНО СЛОВО, 2017

“Ние присъстваме на раждането на едно ново хилядолетие, готови да отключим тайните на космоса, да освободим Земята от нещастията на болестите и да впрегнем енергиите, промишлеността и технологиите на бъдещето.”

ДУ: Така че той описва технологии, които могат да включват свободна енергия, възрастова промяна, или най-малко намаляване на болестите – все неща доста извън статуквото. От негова страна това е един голям каубойски жест – да направи такива обещания във встъпителното си слово. Естествено хората могат да си кажат: „Да бе, политиците непрекъснато си измислят разни неща.” Има ли обаче нещо повече, което да се крие зад тези изявления?

КГ: Ако приемем, че чичо му е имал нещо общо с тези технологии за добиване на свободна енергия, то той може да е чул нещо по семейна линия относно откритието и наличието на свободна енергия.

Така че той може да е имал тази информация. И когато му е предоставен този доклад, му е станало ясно, че не получава пълната информация от своите съветници по сигурността.

ДУ: Ти изглеждаш доста сигурен, че Тръмп мисли, че е получил само долноразрядна информация, когато са му казали за Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс.

КГ: Точно така. В този доклад е нямало нищо за свободната енергия, нито за тези технологии за лечение на заболяванията. Той обаче е изпратил един таен президентски меморандум, според информацията, която получих, до Министерството на енергетиката, до Министерството на отбраната и до една друга група, изисквайки разсекретяване на повече от 1,000 патента …

ДУ: Уха!

КГ: … от общо около 5,700. Предполагам, че някои хора не знаят, но е документирано, че има поне 5,700 патента, обявени за вредни за националната сигурност.

ДУ: Защо става така, че някой открива нещо, след което хиляди и хиляди неща биват скривани от нас?

КГ: Ами, предполагам, че всичко се свежда до всемогъщия долар. Напредналите енергийни технологии ще извадят петролните компании от бизнеса. Напредналите технологии за лечение биха извадили фармацевтичните конгломерати от бизнеса.

ДУ: И какво се случи, когато президентът поиска тези патенти да бъдат разсекретени? Това изглежда да е бил един наистина силен и смел ход.

КГ: Да. Той получи типичния отпор и тези групировки казаха, че за това ще са необходими най-малко десет години, но че ще започнат незабавно да работят по въпроса.

ДУ: 10 години?!

КГ: Да, и …

ДУ: Това е смешно.

КГ: Той мигновено е реагирал и е поискал да го направят в следващите три години.

ДУ: Ти спомена Зигмунд и това, че той може би е започнал да вярва, че казаното от теб е истина. Той е взел проби от косата ти. Той е доказал, че ти си бил на тези места, където твърдиш, че си бил. Как се отнася той към факта, че ти може да знаеш нещо, което е истина?

КГ: Той по същество си изкара акъла. Той бе изключително смутен. Той се обърна към своите началници с думите: „Вижте какво, аз мисля, че вие не ми давате пълна информация.”

И някои от тях са били също разтревожени, защото са почувствали, че те също не получават пълната информация. Ето защо те са му позволили да започне да проучва тази програма на ВМС.

ДУ: И това са тези „отгоре”?

КГ: Да. Тогава неговите началници са го упълномощили да започне това разследване, което той провежда.

ДУ: В какво се състои това разследване?

КГ: Да установи подробностите и съществуването на една тайна космическа програма на ВМС, която действа предимно в отдалечената част на Слънчевата система и в други слънчеви системи. Те наистина искат да открият подробностите на тази предполагаема Тайна космическа програма на ВМС, защото както той ми каза: „Аз мислех, че ние сме острието на бръснача, но установих, че просто сме една ш.бана брегова охрана.”

ДУ: Ха, ха, ха.

КГ: Аз по никакъв начин не искам да обидя бреговата охрана …

ДУ: Разбира се.

КГ: … но той говореше в стратегически смисъл. Те са си мислели, че са в най-предния фронт и поддържат безопасността на планетата, докато по същество са били бреговата охрана. И Тайната космическа програма на ВМС, и останалите програми са били острието на бръснача.

ДУ: Те притежават ли нещо отвъд 900-километровия радиус около Земята, за който спомена?

КГ: Да, те имат някои много малки неща на Луната и чувам, че имат и някои неща още по-далече, но не съм установил с точност къде се намират всичките им съоръжения.

ДУ: Нещо на Марс?

КГ: Чувал съм слухове за нещо такова, но не съм проверил.

ДУ: Когато казваш „нещо много малко”, колко души биха могли да работят там?

КГ: Не са ми известни точни данни, но предполагам, че най-много тридесет.

ДУ: Уха!

КГ: Да, много малки съоръжения.

ДУ: Добре. Какво биха могли да правят там? Каква цел могат да преследват с присъствието си там?

КГ: Това е тяхната мисия – да предпазват планетата и да я изследват.

ДУ: Значи това е нещо като наблюдателен и отбранителен военен пост.

КГ: Точно така.

ДУ: Значи тази група на Военнопромишления комплекс е от ВВС. И това е участието на ВВС в една космическа програма, или има и друг аспект на ВВС в това, което наричаме Тайна космическа програма?

КГ: Те участват и в други аспекти на други програми, но каквото и да правят, те не комуникират с други части на тази Тайна космическа програма на Военнопромишления комплекс, защото нямат това ниво на достъп. Всъщност в тази Тайна космическа програма на ВПК, когато те са в техните космически станции или летят наоколо, казано им е, че всичко, което видят да лети по-бързо от тях, това са експериментални кораби, разработвани от техните колеги.

ДУ: Започнал ли е Зигмунд да те използва за това да информираш други, които биха били любопитни да узнаят дали тази Тайна космическа програма на ВМС е нещо реално?

КГ: Той ме е предупредил, че ще започне да ме кара да докладвам пред различни ВИП персони.

ДУ: Ох!

КГ: Така че аз се подготвям за нещо такова. И последния път, когато бяхме тук, за да заснемем епизоди от това предаване, аз бях доста шокиран, както предполагам бе и ти, когато видяхме в същия хотел, в който бяхме отседнали, този форум на специалните части на ВВС. Това бе един форум по въпросите на космическите полети и изследвания.

ДУ: Да, и трябва да кажа, че когато се разхождах наоколо и видях тази обява пред себе си, буквално целият настръхнах.

image003

КГ: Точно така. Тогава аз заснемах свой видео материал.

КОРИ ЗАСНЕМА ВИДЕОМАТЕРИАЛ

Какви са шансовете един такъв форум по въпроси на космическите полети да се състои в същия хотел по това време?

image004

И аз заснех почти всички фотоси, които те бяха изложили в коридора, които показваха различни енергийни технологии и ракетни системи, които щяха да обсъждат. Така че това бе едно важно мероприятие.

ДУ: Какво се случи, що се отнася до провеждането на този форум? Дали това бе организирано от тази група на Военнопромишления комплекс, защото ние бяхме там?

КГ: Това е доста интересно, но мисля, че това бе предвидено да се състои там от доста време. Изглежда, че това просто се е оказало едно добро съвпадение, за да мога аз да разговарям с няколко от участниците.

И аз бях силно шокиран рано сутринта, когато трябваше да дойда, за да правя запис. На вратата ми някой почука и там стоеше един непознат. И той ме поздрави с подходящите думи, които да ми покажат, че е в контакт с групата на Зигмунд …

ДУ: Уха!

КГ: … което ме изненада. Не очаквах, че ще трябва да правя брифинг. Аз бях по гащета и тениска.

Така че той ме попита дали бих искал да направя един брифинг. Аз го попитах: „Веднага?” Огледах се и видях в коридора още четирима души, трима от които след малко щяха да влязат в хотелската ми стая, което силно ме изнерви.

Един от тях ми се представи като бивш астронавт, който е летял с космическата совалка. Аз не го познавах. Той беше плешив и имаше масонски пръстен.

ДУ: О кей.

КГ: Аз разговарях с него, както и с един физик, който също бе там. Това бе физик инженер. Имаше и още един, който каза, че работи във Военнопромишления комплекс и който имаше връзки с много хора. И аз започнах своя брифинг, точно както започнах да разказвам в Космическо разкритие в самото начало.

Когато започнах с моята история, те всички започнаха да изглеждат много изнервени и учудени. Да, те се чувстваха доста неудобно.

image005

ДУ: Какви въпроси ти зададоха тези хора и ти какво им отговори?

КГ: Този, който започна да ме засипва с най-много въпроси, бе физикът инженер. И той започна да ме пита за неща, които бяха далече отвъд познанията ми.

Каарии ми бе казала, че ще ми помага по време на такива брифинги, когато стане нужда. Аз нямах представа как щеше да става това. Мислех си, че ще ме захранва с информация.

ДУ: Разбирам.

КГ: Изведнъж тя започна по същество да говори чрез мен и да отговаря на всичките тези въпроси. Очите на този човек ставаха все по-големи и по-големи. Накрая той стана, разпери ръце и каза: „Аз не мога да приема нищо от това.” След което се обърна и изхвърча от стаята.

ДУ: Нека да изясним нещо, така че слушателите ни да бъдат наясно. Ти все още си говорил със своя глас, не с женски глас или нещо подобно.

КГ: Точно така.

ДУ: Но ти просто си чувал думи в главата си и си могъл да ги произнасяш?

КГ: Правилно. Точно така.

ДУ: О кей. След като той изхвърча от стаята, какво се случи после?

КГ: Тогава една нервна ситуация се превърна в ситуация „не знам какво да направя по-нататък”. И останалите двама започнаха да ми се присмиват. Между другото, аз бях почти привършил своя разказ. 

И с това всъщност срещата приключи. Останалите двама станаха и си тръгнаха.

И човекът, който първоначално бе почукал на вратата ми, ме предупреди, че трябва да съм на разположение следващата вечер, за да разговарям с още хора.

Е, очевидно моят брифинг не бе протекъл много добре, защото на следващия ден не се появи никой и конференцията бе привършила.

ДУ: Бе привършила.

КГ: Просто пуф и изчезна.

ДУ: След това ти се прибираш у дома на другия ден и тогава какво се случва?

КГ: Започнах да се чувствам малко странно, преди да отлетя за дома и започнах да изкашлям това … Докато бях все още тук, в Боулдър, започнах да изкашлям това доста странно черно нещо. И то в големи количества. Бе наистина твърде странно. Никога преди не беше ми се случвало такова нещо. И след това, по време на полета обратно към къщи, самолетът направи едно бързо спускане и аз получих нещо противоположно на височинна болест, което допринесе за тази ситуация.

Часове след като се прибрах, се озовах в спешна помощ. Започнах да получавам тези странни болки в тялото си. Ставите ме боляха и едва можех да дишам. И това, което наистина ме обезпокои, бе тази силна болка в гърдите, така че аз отидох в болницата, за да проверя дали не съм получил сърдечен удар.

ДУ: Уха!

КГ: Направиха ми електрокардиограма и прецениха, че нямам никакъв сърдечен проблем. След това ме накараха да почакам, но аз си тръгнах, след като пристигнаха няколко души, които направо си изповръщаха червата. Така че аз напуснах, противно на съвета на лекарите.

ДУ: Как продължиха брифингите със Зигмунд и неговите хора след това събитие?  Очевидно, някой те е атакувал с някакво оръжие. Това е едно възможно обяснение. Ти разговаря ли със Зигмунд по този въпрос?

КГ: Не с него. Каарии ми каза, че е имало някаква организирана атака спрямо мен – нещо най-вероятно сложено в храната или водата, и тя не мислеше, че е щяло да ми се отрази толкова зле, ако не съм бил вече доста изтощен.

ДУ: Ти разговаря ли със Зигмунд за това?

КГ: Да, стана дума. Той каза, че това няма нищо общо с него и че проучват случая.

ДУ: И какво се случва след това с брифингите, които Зигмунд ти организира? Разговаря ли с други хора и какво се случи?

КГ: Да. Не мога да обсъждам подробности къде и какво се случи, но разговарях с доста хора, общо около 28. Провеждах един и същ брифинг. При следващите срещи Каарии не отговори на никой от зададените от тях въпроси и това малко извади от равновесие присъстващите.

ДУ: Тя идентифицира ли се, когато разговаряше чрез теб?

КГ: Да, направи го.

ДУ: Наистина?! О кей. Това определено е било много неудобно за някого, който не е свикнал с такъв начин на комуникация.

КГ: Да, става въпрос за учените. Те не бяха никак доволни от тази част от брифинга. Но при всички тези срещи с общо 28 души, 13 от тях станаха, размахаха ръце и напуснаха стаята с едни и същи думи: „Не мога да приема това”.
ДУ: Хм-м.

КГ: А останалите, които не си тръгваха, изглеждаха … все едно че някой се подиграваше с тях. Оглеждаха се наоколо, клатеха глави и се поглеждаха един друг. Имаха тези глупави изражения на лицата си. Те просто имаха проблеми с тази информация. Във всички случай обаче се държаха вежливо.

След това обаче казваха на началниците си: „Каква загуба на време. Каква налудничава история.” Така че след това Зигмунд прекрати тези брифинги.

ДУ: Колко много знаеха тези хора? Те знаеха ли за съществуването на тази група на Военнопромишления комплекс?

КГ: Да.

ДУ: Те знаеха ли нещо за извънземните? Знаеха ли нещо за Атлантида и за Антарктика?

КГ: Не, не, не.

ДУ: За пре-адамитите?

КГ: Не, те нямаха представа за тези неща. Те нямаха нужда да знаят. Те са инженери. Те познават само програмите, с които са пряко ангажирани. И тези програми обикновено не отиват по-далече от работата на тази група на ТКП на Военнопромишления комплекс, чието начало бе поставено по същество по време на инициативата на междузвездните войни.

ДУ: Имал ли си други срещи със Съюза на ВПК след последния път, когато говорихме за това?

КГ: След като за първи път срещнах Зигмунд и след като Зигмунд започна да проучва информация за тях, те запазиха мълчание. Така че единственият техен представител, с когото продължих да се срещам редовно, бе Гонзалес. И той идваше редовно да ме вземе с този кораб на маите.

image006
ДУ: Каква е причината той да се появява по този начин?

image007

Каква бе целта на тези срещи?

КГ: Ами, тъй като той пребивава сред тях, аз бивах телепортиран в този огромен кораб, който се намира някъде в орбита.

ДУ: И какво се случва? Какво се случва с теб, когато отиваш там?

КГ: Имах някои проблеми с паметта, които тревожеха Гонзалес. Последния път, когато докладвах, че съм бил на кораба на маите, той се приближи до мен с този магически камък във формата на цифрата 8, с който сканираше главата ми. И аз постепенно започнах да откривам какво го тревожеше.

ДУ: Ти ми намекна за някаква голяма тъмна тайна, която е започнала да ти се разкрива относно твоето минало, която силно те е смутила и която е оказала много отрицателно влияние на спомените ти и на здравето ти.

КГ: Точно така. Мнозина могат да си спомнят, че още преди даже да започна да разговарям с теб, Гонзалес – преди да го познавам, и маите се бяха появили в дома ми, след като бях претърпял операция на окото. Имах операция за отлепена ретина, за която хирургът ми каза, че е типична при астронавтите. Корекцията отне три операции, които бяха твърде болезнени.

Имах нещо като пълно възвръщане на паметта, което доста силно ме смути. Бях започнал да мисля за самоубийство. И групата на маите ме отведе на този техен кораб и подтиснаха много от спомените ми, които бяха изплували. Те също така елиминираха, предполагам, емоционалната енергия, свързана с определени спомени. Защото когато се опитвах да разговарям за тези неща, аз получавах нещо като панически атаки.

Информацията, която те скриха от мен, причинява някои от проблемите с паметта, които изпитвам. Той ми обясни, че е открил, че аз съм преживял още два такива периода на „20 години и обратно” …

ДУ: Наистина?!

КГ: … За което наистина нищо не си спомням. За мен бе трудно да приема това и то ме разтревожи силно.

И той се занимаваше с мен, за да ми помогне да разреша тези проблеми с паметта ми, свързани с тези други два епизода „20 години и обратно”.  Единствените неща, които се появяваха, са сънища, които бяха твърде мрачни.

ДУ: Това означава ли, че ти си имал два епизода на „20 години и обратно”,   когато въобще не си работил в Слънчева стража?

КГ: Не зная какво … все още не зная подробности за тези неща. И не зная дали някога ще узная … Надявам се, че няма да се наложи да обработвам информация, която ще бъде толкова смущаваща, колкото тази, която се прокрадва в сънищата ми.

ДУ: Ако приемем, че маите притежават много напреднали технологии, какъв метод използваха, за да те излекуват от тези ужасни неща, появяващи се в паметта ти, които ти нанасяха такива поражения?

КГ: Веднага след очната операция, те допълнително подтиснаха тези два сценария „20 години и обратно”, така че да не мога да си спомням нищо от тях. И това имаше неочаквани последици. Начинът, по който умът раздробява тези неща … някои спомени бяха започнали да си проправят наново път. И това бяха спомени, свързани с първото ми прекарване „20 години и обратно”. И когато те пресяха тези спомени, оказа се, че има неща, които липсват.

Така че умът ми се опитваше да запълни тези липсващи моменти и аз започнах да имам проблеми с паметта и смущаващи проблясъци. Така че те се занимаваха с тези спомени, за да ги подтиснат допълнително.

Това, което се случва в момента, е, че аз отивам там и те се опитват да смекчат тези проблеми. Намесва се обаче този елемент на свободната воля. Те не могат напълно да разрешат някои от проблемите, които имам, но могат да ги смекчат, така че да продължа с изпълнението на тази мисия.

ДУ: Имал ли си други срещи със Сините авиани и ако си имал, те какво са ти казали?

КГ: Да, имах … Срещите ми с Тиър-Ер намаляха драстично. Това се е случвало и преди. Тези срещи са някак на приливи и отливи.

ДУ: Разбирам.

КГ: В последната ни среща Тиър-Ер ми каза, че като биологичен вид ние сме навлезли в един твърде важен тригодишен прозорец (от време) и че като такива създаваме една реалност, която ще преживеем съвместно.

Каза, че този тригодишен прозорец е много важен и че това как ще се опитаме да осъществим Разкритието, е нещо особено важно.

Ще бъде много важно да започнем да правим неща като масови медитации, всичко, което би могло да задейства ефекта на стотната маймуна в нашето колективно подсъзнание.

ДУ: Споменаването на три години е интересно, защото Джейкъб, един от останалите много, много добре информирани свидетели относно космическата програма … той обаче не може да ми каже всичко, което знае, тъй като двамата с теб сме наясно кой е той.

Той говори доста за 2020-та година. Това е един от времевите прозорци, които той винаги споменава. И това съвпада точно с казаното от теб.

КГ: Да, 2020. Гонзалес разказва вицове относно зрение 20/20*) и това, че 2020 г. е важна част от този преход. Така че 2020 … Определено има нещо важно, свързано с тази година.

*)  Зрение 20/20 в оптометрията означава ясно нормално зрение, свързвано с това, което може да бъде видяно от разстояние 20 фута (6 метра). Зрение 20/100 означава, че лицето вижда от разстояние 20 фута това, което друг с нормално зрение вижда на разстояние 100 фута. – Бел.прев.

ДУ: При наличие на факта, че Тиър-Ер е толкова конкретен, и както сме разговаряли в много други епизоди, ние очакваме някакво слънчево енергийно изригване … това предполага ли, че нищо подобно няма да се случи преди 2020 г.? Би ли се съгласил с това?

КГ: Съгласен съм.

ДУ: О кей. Но има и прозорец 2020 – 2024, тъй като ти каза, че те са добавили една година 

КГ: Да.

ДУ: Можеш ли да говориш за този прозорец? Какво мислиш, че ще се случи през 2020 г. и в този период от време?

КГ: Не съм сигурен какво ще се случи, освен това, че през този период от време ние ще вземем някакво решение като човеци. Това е нещо важно.

Много от тези групи, които се опитват да манипулират и объркват нещата, в момента са замлъкнали. До голяма степен в момента топката е в нашето поле.

Как ще продължим оттук нататък зависи от това как ще смелим тази нова информация и как ще й реагираме.

ДУ: Имаше един план за частично разкритие, който изглеждаше твърде очевиден.

image008

Том ДеЛонг (Tom DeLonge), водещият вокал на Blink 182, носител на множество награди Грами, казва, че се е срещал с 10 различни свидетели военни. От някои от документите, разкрити от  Уикилийкс, се вижда, че той наистина е имал такива срещи и точно с кого се е срещал.

image009

Корица на книгата на Том ДеЛонг със заглавие „Богове, човек и война” – Бел.прев.

И сега той е издал втората от тези две свои книги от серията „Тайни машини”, която разказва за нацисткия космически кораб с формата на камбана и всякакви подобни неща, които по същество приличат на космическата програма на Военнопромишления комплекс. Какво се случва с тази инициатива в светлината на всичко, което ти в момента изваждаш на светло?

КГ: Предполагам, че те мълчаливо продължават с този сценарий за частично разкритие, но в същото време следят внимателно всичката тази нова информация, която може да повлияе на плановете за частично разкритие на Тайната космическа програма на Военнопромишления комплекс.

ДУ: В момента съществува ли същата степен на подкрепа за инициативата на Том ДеЛонг както преди, или нещо се е променило?

КГ: На пръв поглед, да, те продължават по старому, но мнозина, особено в структурите, които упражняват контрол, искат да видят какъв ще бъде резултатът  от разследването, което провежда Зигмунд. Те живо се интересуват от това разследване.

ДУ: Документите от Трезор 7 (Vault 7*) означаваха много за тях, когато Уикилийкс извади всички тези криптирани съобщения и хората започнаха да се чудят какво става. Тогава се вдигна наистина голям шум. 

*) Трезор 7 – условно наименование на най-големия комплект секретни документи на ЦРУ, разкрити от Уикилийкс през м. март, 2017 г. – Бел.прев

И тогава всичко излезе на светло и се оказа, че това касае ЦРУ. И казват, че това са 8,700 документа. Какво виждаме в Трезор 7 и можем ли да очакваме да се случат повече подобни неща?

КГ: Да. Бе ми казано официално, че това разкритие на документи или на данни, за което говорим в първите няколко епизода на Космическо разкритие, вече е започнало с пълна сила. Казаха ми, че ще има още клъстери от доста неудобна информация, които ще се появят в Интернет.

И докато имаме време да смелим това, а може би даже преди да имаме време напълно да смелим тази серия, ще се появи следващата. И след това ще има още една. Междувременно, престъпните групировки ще започнат също да публикуват някои неща, но нищо няма да е толкова значимо, колкото тези на Съюза (на Тайната космическа програма).

Така че ние сме в началото на това масово публикуване на данни и предстои да видим още много.

ДУ: Още очакваме ли да се появи някаква нова финансова система, след като бурята поутихне? Може ли да има икономически колапс? Какво би казал накратко за това?

КГ: Не виждам никаква информация за непосредствено предстоящ колапс. Изглежда, че докато не се случи някакъв вид разкритие, те ще поддържат всичко стабилно. В един бъдещ момент е повече от вероятно да имаме някаква промяна на финансовата система, тъй като ще стане ясно, че финансовата система, която имаме точно сега, е напълно корумпирана.

ДУ: Когато настъпи тази финансова промяна, какъв ще бъде ефектът върху средния човек?

КГ: Ще настъпи някакво изравняване. Това е целта. Някакво изравняване в заплащанията за всички тези различни нации, за да започнат да взаимодействат помежду си. И надявам се, че когато достигнем до този момент, ние също така ще разполагаме с технологии, които ще споделяме с всички тези други страни, които ще ни доведат по-близко заедно до една нова ера.

ДУ: Ако тези технологии бъдат наистина разсекретени, имаш ли някакви доказателства как това ще се случи? С други думи, те официално ли ще бъдат обявени, или ще започнат просто да се появяват, или как ще се случи това?

КГ: Най-вероятно това ще стане с публикуването на комплекти от данни. И тогава чиновниците, които ще се окажат в небрано лозе, или ще трябва да потвърдят, или да отричат съществуването им. Това е информацията, която имам.

ДУ: Добре, Кори, бих искал да ти благодаря за това, че продължаваш борбата на страната на добрите. Бих искал да благодаря и на вас, аудиторията, за това, че ни подкрепяте като гледате това предаване, и за това, че сте се абонирали за него.

Аз съм Дейвид Уилкок. Това е Космическо разкритие и ви благодаря, че бяхме заедно.