Кори Гууд и Дейвид Уилкок 31-ви ЕПИЗОД, м. януари, 2016 г.

ВЪПРОСИ НА ЗРИТЕЛИТЕ – ЧАСТ 2

(С) 2016 Превод АТИ

Дейвид Уилкок: Добре дошли в още един епизод на Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук сме двамата с Кори Гууд и разглеждаме вашите въпроси, за да осъществим един по-интерактивен начин за взаимодействие с вас. Както казах преди, ние четем коментарите, които вие оставяте в раздела за коментари, и започваме да откриваме въпроси, които заслужават да бъдат включени в предаването. Надяваме се, че вие ще започнете да харесвате тези епизоди, които ще бъдат малко по-различни от обикновените. Вместо да фокусираме върху една тема, ние ще обсъждаме най-различни неща, за които ни питате. Вашите въпроси биват предавани на Кори, за тези от вас, които имат късмета въпросите им да бъдат избрани. И така, в този епизод ние ще разглеждаме още много интересни неща. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Очевидно ти си една противоречива фигура. Ето един въпрос. Аз ще перифразирам малко оригиналния текст. Ти си бил въвлечен в това от ранна възраст. И така, нека първо да изясним някои основни неща. Ти спомена накратко, че си ходил на нещо като училище, наречено „Изследователска програма”. Можеш ли да опишеш точно какво е било това?

КГ: През 70-те и 80-те години на миналия век създаваха програми, предназначени за надарени деца. Имаха програми за деца със специални нужди. Имаха най-различни програми, които се отличаваха от обикновените учебни програми за деца. И ако по време на тестовете се окажеше, че си дете, което отговаря на някои от тези особености или можеше да бъдеш от полза на една от тези програми, подлагаха те на допълнителни тестове, вземаха разрешение от родителите ти и те поставяха в една от тези различни програми.

ДУ: Имаше ли тогава компонент в Изследователската програма, който се провеждаше в училище? Когато са те водили в специална класна стая и са ти давали …

КГ: Да, да. Аз бях в училище повечето време. Напусках училище, но не всеки ден. Това ставаше на етапи, когато отсъствах 2-3 дни в седмицата. След това се връщах в училище.

ДУ: В изследователската програма имаше ли занимания, различни от тези за останалите деца в училището?

КГ: Това бяха напълно различни занимания.

ДУ: През целия ден?

КГ: Да, след началното училище.

ДУ: О кей. 

КГ: В началните класове аз присъствах на редовните занимания, а за специалните занимания ме извеждаха навън. И след това понякога, заедно с другите подбрани деца, ни извеждаха навън за „полеви екскурзии”.

ДУ: Какво се случваше по време на някои от тези занятия, което бе различно от това, което правеха другите деца в училище?

КГ: Ако това бяха занимания за интелектуално надарени деца, те фокусираха върху учебен материал от следващата учебна година. Всичко зависеше от това в коя програма си включен. По-късно ме прехвърляха в различни програми. В един момент даже се чудехме с моя приятел Джон какво става, защото за един срок ме поставиха в клас с деца, които още носеха памперси.

ДУ: Умствено изостанали?

КГ: Точно така. И аз си стоях там, без да ме карат да правя нещо. Бе много странно.

ДУ: Каква би могла да бъде причината за това?

КГ: Просто бях поставен в този клас.

ДУ: Да не си имал посттравматичен стрес от нещата, които си правил, когато сте били извън училище?

КГ: Не. По отношение на учебния материал аз бях четири години напред. Имах някои поведенчески проблеми. Често се биех.

ДУ: Ти каза, че прякорът ти е бил „Кори ритни задник”.

КГ: Да, това беше прякорът ми. Нямаше обаче очевидна за мен причина да бъда поставен в онзи клас за един срок.

ДУ: Странно.

КГ: И по време на този срок прекарах много време извън училището. Имах един приятел, Джон, и предишната година посещавахме почти едни и същи уроци. И той ме попита какво правя с онези деца. Беше странно.

ДУ: Родителите ти знаеха ли, че те извеждат извън училище?

КГ: Ако са знаели какво се случва, мисля, че не можеха да го признаят на себе си. Задавал съм им някои въпроси, за да проверя. Не мисля, че те са имали представа за пълната картина на случващото се.

ДУ: Добре. Нека да задълбаем малко по този въпрос. Ако ти си бил извеждан от училище и непрекъснато са изтривали и подменяли паметта ти, те не са ли могли да използват един и същ запис? Или е трябвало да хвърлят много труд, за да генерират твои алтернативни спомени? Показвали ли са ти филми? Или просто са ти разказвали нещо на ухото? „Ето какво си правил в училище днес. Това е, което ще запомниш сега.” Как стават тези неща?

КГ: Ако в него ден е трябвало да участваш в посещение на природонаучния музей, те ти слагат спомени за посещение на природонаучния музей в този ден. И при повечето деца тези спомени си остават. Децата, които имаха способности на интуитивни емпати, бяха по-трудни и с тях трябваше да се работи по-сериозно. Имаше и деца, които не успяваха да преминат през цялата програма. Тяхната памет биваше изтривана и те не участваха повече в програмата. След това много от тях имаха проблеми с чувството на изоставеност, което не разбираха. Те се чувстваха отхвърлени, без да имат причини за това в съзнателния си живот. И те ги следяха внимателно, за да са сигурни, че спомените им няма да се възвърнат.   

ДУ: Как по-точно слагаха тези алтернативни спомени в главата ти? Показваха ти филм? Някой говореше ли в ухото ти, докато си дрогиран? Как ставаше това?

КГ: По различни начини. Преди всичко ни биеха инжекция от синтетичен скополамин.

ДУ: Наистина?

КГ: Да, смесен с друга изкуствена дрога. Имаше и случаи, когато седиш заедно с някого и той хипнотично ти говори по определен начин.

ДУ: След като са те инжектирали?

КГ: След като са те инжектирали. И след това те разпитват по същото време, през което изтриват паметта ти, и ти слагат нови спомени.

ДУ: Какво означава това – как те разпитват?

КГ: Елементарно – какво си правил този ден. Разпитват те, водят си бележки или правят видеозапис.

ДУ: Разисквате какво в действителност си правил този ден …

КГ: Какво си правил като част от обучението ти.

ДУ: Преживяванията ти по време на обучението.

КГ: Точно така, точно така. След това те прекарват през процес, в който ти казват, че ще забравиш това, че ще забравиш това. И ти внушават определени ключови думи, с които могат да заключат и отключат информацията в паметта ти. След това правят различни неща, като например може да ти покажат филм, видеозапис, който трябва да изгледаш със слушалки на ушите. Може да ти показват сенки от определени изображения. Понякога, с по-малките деца, може да ги приспиват като им четат книга. Също така им четат книга, докато им показват филм без звук. Прилагаха най-различни методи. Имаше и компонент от виртуална реалност, който прилагаха. Когато бяхме с променено състояние на съзнанието, внушаваха ни допълнително спомени с помощта на виртуална реалност.

ДУ: Показваха ли ви филми, в които имаше данни, съответстващи на внушените ви нови спомени?

КГ: Да.

ДУ: Правели са специални филми за тази цел?

КГ: Да.

ДУ: Дали лекарствата, които са ви давали, по някакъв начин психически са затвърдявали впечатленията от филма, така че да ги приемете за реалност, а не за филм?

КГ: Да, да. Има един много интересен документален филм, който някой е направил относно скополамина. Мисля, че заглавието му е „Дяволското цвете” (The Devil’s Flower), или нещо подобно. Препоръчвам на хората да гледат този филм. Той показва реално нещата. Хората губят контрол върху своята воля и правят това, което им кажат.

ДУ: Вярно ли е, че можеш да го пръснеш като прах в лицето на човек?

КГ: Мисля, че може, но обикновено те ти го дават в някаква напитка.

ДУ: Разбирам.

КГ: И хората стават напълно податливи на хипнотични внушения.

ДУ: Да, виждал съм този документален филм. Там има една жена, която казва: „Да, аз ще го поканя да влезе в къщата ми, ще му дам с удоволствие всичката си мебел и всичките си вещи и ще го изпратя с усмивка.”

КГ: И ще му помогна да ги изнесе.

ДУ: Точно така.

КГ: Те имаха и други синтетични лекарства, които използваха по същия начин. Създадоха изкуствен скополамин, също така правеха коктейли, но в тях винаги слагаха скополамин. Откриха обаче, че прекалената му употреба води до психологичен срив при някои хора. Химическият начин на въздействие не се понасяше добре от хората и те откриха технологичен начин за въздействие върху мозъка по магнитен път без химикали.

ДУ: Следващият въпрос е от noahward. Има ли трафик за разкриването на секретната информация?

КГ: Казали са ми, че разкриването на информацията ще последва едно катализиращо събитие, което ще се случи тук, на повърхността на Земята. Това не е задължително да бъде причината. Дадоха ми пример с нещо като глобална икономическа криза, когато ще стане ясно на всички на повърхността на Земята, на всички заспали маси, че всичко е било една гигантска измамна схема. Всички, за които хората са гласували и които са подкрепяли във властта, ще се окажат престъпници, които са крали от джобовете им. И хората, масата от хора, които обикновено са приспани и не се вслушват в това, което наричат конспиративни теории, ще отворят ушите си за тази информация. След този момент, информацията ще бъде предоставена на населението чрез много различни средства, включително и Интернет.

ДУ: Едно от нещата, за които съм разказвал в моите предавания относно Съюза на повърхността на Земята, бе, разбира се, бомбеният атентат в Оклахома сити. Едно много странно събитие. Как този малък бус е имал в себе си достатъчно експлозивна сила, за да разруши цялата предна част на сградата? В това няма никакъв смисъл. Изглежда, че това е било просто репетиция за 11-ти септември (2001 г.). Това, което много хора не знаят и всеки може да прочете статии за това, два дни преди бомбата в Оклахома сити, един пътнически самолет пълен с високо поставени военни е катастрофирал и всички са загинали.

КГ: Спомням си това.

ДУ: Шерман Сколник (Sherman Skolnick)* публикува данни, че тези военни са били готови да отидат във Вашингтон с абсолютни доказателства, че има американски военнопленници, които са все още живи и изтезавани във Виетнам. Всичко това е било прикрито, защото те са имали изобличаваща информация за правителството. С тях е бил и един бивш военнопленник. Те са щели да представят официално обвинения за държавна измяна срещу тогавашния президент Уилям (Бил) Джеферсън Клинтън. И, разбира се, са ги изпържили. Ти чувал ли си за това събитие?

*) Sherman Skolnick (1930-2006) – американски активист, известен с привързаността си към конспиративните теории. – Бел. прев.

КГ: О, да.

ДУ: О, чувал си.

КГ: Да.

ДУ: Тогава имаш ли повече информация от това, което току-що казах?

КГ: Не, но това е, което е известно. Имало е няколко опита за разобличаване на властимащите и някак винаги се случва нещо подобно. Някаква скалъпена самолетна катастрофа, сърдечен удар, заболяване. Лошите винаги изглежда са с една стъпка напред и знаят какво предстои.

ДУ: Ако имаш отговор за точния график на разкриването на секретната информация, това само по себе си няма ли да компрометира оперативната сигурност? Ако знаеше как ще се случи и ако действително разполагаше с тази информация, ти нямаше да я кажеш, защото тогава лошите по някакъв начин щяха да предприемат защитни действия.

КГ: Правилно. И сериозно се съмнявам, че някой би ми дал такава информация.

ДУ: Ти сподели, че си разбрал от Гонзалес, че те крият от теб много информация относно ходовете и плановете на Съюза (на Тайната космическа програма), защото ти си тук и споделяш открито какво се случва.

КГ: Точно така.

ДУ: Значи е възможно да има план, който е много по-конкретен и подробен, до който ние двамата нямаме достъп, и даже е възможно нещата, които ни казват, да са нарочно заблуждения, така че лошите да не отгатнат как всичко това ще се развие във времето.

КГ: Точно така. И лошите използват тази модерна технология с изкуствен интелект, която дава вероятни сценарии на бъдещето, която им позволява да бъдат винаги с една стъпка напред. Тези, които работят за разкриването на информацията, са намерили начин да заобиколят това и са твърдо убедени, че ще могат да направят разкритията, ако Съюза е готов  да сътрудничи.  

ДУ: И като допълнение на това бих препоръчал моя епизод от „Мъдри учения” (Wisdom Teachings), където говоря за съобщението в Правда, руския вестник, според което Путин разполага с видео материал, аудио материал и твърди доказателства за това, че администрацията на Буш стои зад атентата на 11-ти септември и че е използвала мини ядрени взривове. Те са проследили ядрените взривове и ще оповестят данните в подходящия момент. И това бе открито заявено от руската медия. Така че това може да е друг пример. Нещо голямо подобно на 11-ти септември може да обърне нещата. Потенциално много неща биха могли да го направят.

КГ: Точно така. Ако обаче разкриването на информацията стане прекалено рано, лошите ще могат да облекчат удара, да го обявят за конспиративна теория и да го замажат, да подготвят алибита и контра аргументи.

КГ: Така е. И това също така ги стимулира да предизвикат Трета световна война или нещо подобно.

ДУ: Не съм сигурен какво ще можеш да направиш със следващия въпрос, но нека да опитаме. Той е от лицето KD и е много кратък. Колко много успоредни светове съществуват?

КГ: Зная само за един, за който съм чел. Логично е обаче да се предположи, че броят им е безкраен

ДУ: О кей.

КГ: Изглежда си спомням, че имаше нещо свързано с това … че има успоредна реалност. И още една паралелна реалност и че те се появяват в кръг, или по определен начин. Те са много.

ДУ: Нека се върнем към това, което ти лично знаеш по този въпрос. Един успореден свят може да бъде нещо, което възниква под маската на пътуване във времето. Да кажем, че ти се връщаш в миналото на Земята, назад във времето. В същото време ти си тук и сега. Това прави ли твои две копия, които съществуват едновременно? Клонирал ли си се? Как става това?

КГ: Ако приемем, че по същество времето е една илюзия и че всичко се случва едновременно, то времето само изглежда, че протича линейно в съзнанието ни. За да отговоря на въпроса ти – когато пътуваш във времето, ти създаваш в съзнанието си една нова времева линия. Тази времева линия обаче е нещо, което създаваш със съзнанието си. И ако направиш нещо, за да повлияеш на тази времева линия и след това извършиш пътуване в бъдещето, твоето съзнание ще се повлияе. Да кажем, че ти първо отидеш в миналото и убиеш прадядо си, след което отиваш в бъдещето и очакваш цялата ви фамилия да я няма, това може задължително да не е така. Това може да се е случило в друга успоредна времева линия. А за да се случи някаква голяма промяна, много хора трябва да променят съзнанието си и представата си за промяна на времето.

ДУ: Можеш ли да се върнеш назад във времето и да видиш себе си? Можеш ли да се върнеш и да откриеш Кори като 10-годишно момче, да застанеш там и да погледнеш в собствените си очи на малко дете? Това теоретично възможно ли е?

КГ: Теоретично, спекулативно, да. Възможно е.

ДУ: Това няма ли да създаде по някакъв начин времеви парадокс, при което ти си видял себе си, след което знаеш, че съществуваш в бъдещето и това по някакъв начин променя бъдещето ти?

КГ: Може би го променя в една времева линия и в една успоредна реалност, но не задължително в изходната ти времева линия. Когато се връщаш назад във времето, това задължително не променя изходната ти времева линия.

ДУ: Точно така. Аз мисля, че ключът е в това, че ние искаме толкова силно да имаме само една времева линия, в която всичко се случва последователно и където ако променим миналото си, всичко останало ще се промени. Всъщност ти съществуваш в една времева линия и се движиш напред във времето. Съществува обаче и времевата линия, в която ти се връщаш назад във времето. И ти наслагваш двете линии една върху друга, при което се получава нещо като сандвич.

КГ: Точно така.

ДУ: Тогава какво ще се случи, ако прекалиш с това? Ако хората пътуваха назад във времето, това нямаше ли да породи много проблеми? Ти спомена, че в космическите кораби има буфери, които не позволяват такова пътуване във времето. Защо хората от тайната програма се безпокояха толкова за пътуванията във времето?

КГ: Да. Времева технология, времеви устройства и такива неща. Те не искаха хората случайно да се появяват в различни времеви линии, или нарочно …

ДУ: Какви проблеми се появяваха, ако го правеха?

КГ: Можеш да използваш въображението си. Ако един от по-новите кораби се появи в по-стара времева линия и остане там, той ще промени бъдещето на тази времева линия, защото ще даде на хората там технология, далеч по напреднала от това, което биха имали. Казвали са ми също за това, че хора са се връщали назад във времето и са се опитвали да поправят грешки от миналото си, като са се връщали във време, преди да извършат тези грешки. И те са се връщали назад и назад, и назад, опитвайки се да коригират времеви линии. Накрая една друга раса ни каза да спрем да си играем с това, тъй като времето е много по-еластично, отколкото си мислим и че в крайна сметка нещата се връщат там, където би трябвало да бъдат, на твоята изходна времева линия, според сътворяваното масово съзнание. 

Също така има един компонент, за който бях накратко уведомен и за който не би трябвало да се говори, свързан с една група (извънземни). Предполагам, че можеш да ги наречеш господари на времето или нещо подобно. Тази група пътува във времето и държи под око останалите групи, които разполагат с времева технология.

ДУ: Интересно. Ето въпрос от Kukos: „Как космическата сонда Вояджър е пресякла края на хелиосферата, ако има такава бариера?”

КГ: Когато тя е пресякла тази област, там не е имало бариера.

ДУ: Нека повторим нещо, макар че сме го споменали преди. Кога е образувана бариерата и каква е била причината за това?

КГ: Мисля, че през декември, миналата година.

ДУ: 2014.

КГ: 2014. И това във всички случаи бе много вероятно да се случи. Случи се обаче веднага след като тайното земно правителство изстреля едно енергийно оръжие към една от сферите, която бе в отдалечена земна орбита. Това причини силно осветяване на сферата, която по един от принципите на айкидо пренасочи енергията обратно към извършителите и унищожи тяхната база. След като това се случи, изглежда че нещата ескалираха много бързо.

ДУ: Разбира се. Има ли протокол за медитация, който хората да следват, за да им помогне да се свързват с извънземните?

КГ: Всеки може да потърси контакт в ума си. Има различни начини за медитиране, както сме говорили преди. Молитвата, различните медитации могат да доведат ума в подходящо състояние. И когато насочиш съзнанието си навън … всеки може да го направи. Въпросът, който обаче трябва да си зададеш, е, дали трябва да търсиш контакт. Има най-различни същества, които седят и чакат хората да насочат умовете си, за да установят контакт с тях. Болшинството от тях са измамни. Те имат способността да те накарат да се почувстваш напълно очарован, да почувстваш любов и лекота, след което могат да изсипят в главата ти всякаква сложна, интересна информация, която не е задължително точна.

ДУ: Добре. Джейкъб, другият свидетел от Тайната космическа програма, ми каза, че имало една конкретна извънземна група от (планетата) Алфа от (съзвездието) Кентавър, която  в тайната програма са наричали кентавърците, и че с тези кентавърци е било подписано някакво споразумение. Те изглеждали по същество като испанци, но били албиноси, с много светла коса и бледа кожа. Било им е разрешено да се смесят със земното население. Той ми каза обаче, че ако един от тях разбере, че си познал, че е извънземен, това за теб ще бъде много опасно, защото той ще може да те проследи телепатично и това може да свърши много зле за теб.

КГ: Всички тези групи могат да те проследят телепатично. Има много хора, които следват тези онлайн курсове, обучават се в далековиждане и се опитват да виждат от разстояние различни (секретни) бази и области. Там обаче има хора обучени също в далековиждане, които разполагат допълнително с оборудване, което усилва способностите им и които охраняват тези места. Те могат да те проследят по обратен ред чак до жилището ти, чак до леглото ти и могат да ти създадат много проблеми.

ДУ: Има ли примамки в интернет, чрез които лошите се опитват да откриват хора, чието съзнание се пробужда, за да ги подмамват след това към различни неща?

КГ: Да.

ДУ: Как става това?

КГ: Някой от сайтовете, в които предлагат различни тестове, те те подмамват да направиш тези тестове, за да разкриеш повече за себе си. Някои от тези сайтове ти задават много лични въпроси. Това бива използвано, за да създадат твои профили. Това важи даже примерно и за сайтове, в които може да търсиш информация за родословното си дърво …

ДУ: Или прословутите тестове за интелигентност.

КГ: Да. Това важи за всички тези различни тестове. Има най-различни малки примамливи капанчета. И разбира се, интернет трафика на хората бива проследяван и анализиран.

ДУ: Дали проследяват форумите на сайтове, като „Повече от свръх секретно” (Above Top Secret), или „НЛО” (UFO) и подобни на тях, търсейки хора?

КГ: О, абсолютно. В един момент ще говоря в подробности за това как когато работех в Тайната космическа програма, помогнах в създаването на един център за данни с виртуални компютри, намиращи се по целия свят. Там имаше хора, седнали на работните си места пред шест монитора всеки, и претендиращи да са дузина различни хора, участващи във форуми и в различни сайтове и спорещи сами със себе си с различни ай пи адреси от различни краища на света, стимулиращи проблеми. Те откриваха хора с информация, която не им харесваше, след което ги атакуваха и дискредитираха. Такива неща.

ДУ: Нека да завършим с нещо оптимистично. Ти вярваш ли, че всеки от нас има свое по-висше Аз?

КГ: Да.

ДУ: А какво ще кажеш за контактуването с висшето Аз? Какъв би бил подходящият начин човек да започне да търси духовна информация.

КГ: Първо, трябва да се обърнеш навътре в себе си. Започни да гледаш навътре. И започваш да работиш над себе си, все повече и повече. Тогава започваш да медитираш повече и да виждаш вътре в себе си своите лоши страни. И ти започваш не само да прощаваш на себе си за тези неща, но и да прощаваш на другите. Това освобождава енергия. И започваш да се разгръщаш,  започваш да се издигаш нагоре и нагоре, и нагоре, докато егото ти изпадне от уравнението и просто достигаш по-нагоре. И това е пътят, по който, евентуално достигаш обратно до това, което хората наричат Първоизточника.

ДУ: Супер. Е, това е времето, което имаме за този епизод. Ще се видим в следващите епизоди на Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря за участието.