Небесен график – 52-ри епизод, Май 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук сме двамата с Кори Гууд и в този епизод ще разгледаме космическата история на нашата Слънчева система. Ще разгледаме действителната последователност във времето на това кой и кога се е заселил тук, защото във времето сме откривали само отделни неща и никога не сме ги обвързвали в едно. Ето защо ние ще се опитаме да проследим всичко за вас от самото начало до настоящия момент, за да допълним празнотите с това, което Кори е преживял в Тайната космическа програма. И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: И така, ако вселената е на възраст 13.8 милиарда години, и ако Земята се е формирала преди около 4 милиарда години, то Земята се охлажда достатъчно, за да поддържа вода в течно състояние преди 3.8 милиарда години. Тогава се появяват за първи път микробите. Така че ние знаем, че Замята е била водна планета преди 3.8 милиарда години. Теоретично, някой би могъл да кацне на Земята още по онова време. Какво обаче знаем за действителното населяване на Слънчевата ни система? Какви са конкретните доказателства? Кои са най-древните неща, които са ни известни?

КГ: Според интелигентните таблети, конкретните доказателства са под формата на древни руини. Там тези руини са описани като принадлежащи на Древната раса основатели. Не са могли да определят точно възрастта им, защото те са били толкова древни, че става дума за стотици милиони, ако ли не за милиарди години.

ДУ: Ти искаш да кажеш, че тези руини изглежда са били изкопани? Къде са били извършени разкопките?

КГ: На различни планетарни тела из нашата Слънчева система. По цялото протежение от Венера до Облака на Оорт.

ДУ: Значи те понякога са били заровени под почвата и е трябвало да бъдат изравяни?

КГ: Да. Понякога те са на повърхността покрити с отломки, а понякога са дълбоко под повърхността на планетното тяло.

ДУ: Как изглеждат тези руини?

КГ: Те откриват много останки, които описват като прозрачна сплав, подобна на алуминий. Това също така е била технология. Мисля, че те са импрегнирали тази сплав с някаква технология, за да я направят прозрачна или даже за да прожектират нещо в нея. Това е била една доста напреднала технология и много пъти хората не са знаели точно какво са открили. Понякога са откривали артефакти подобни на парчета камък, които са се оказвали технологии, но те не са разбирали какво са открили.

ДУ: По кое време те са откривали за първи път тези неща?

КГ: Струва ми се, че това са били първите групи германци-бежанци, които са започнали да летят в космоса преди и по време на Втората световна война.

ДУ: Ти говориш за постройки, направени от прозрачен алуминий, но точно как изглеждаха те в действителност? Когато погледнеш нещо, което е отпреди милиарди години, какво всъщност виждаш, когато прелиташ над него, или се приближиш до него?

КГ:  Много от тези постройки, които бяха на повърхността, изглеждаха като че ли са претърпели големи ударни вълни. Бяха огънати, извити и в никакъв случай не изглеждаха нормално, независимо от въображението ми. Тези, които бяха открили под повърхността, или които са били покрити преди възникването на тези ударни вълни, каквито и да са били те, или преди възникването на причините за разрушаването им, бяха по-запазени. Те обаче бяха забулени в голяма мистерия. Хората от Тайната космическа програма не знаеха кои са били тези от Древната раса основатели, каква раса са били, откъде са дошли. Не са могли да открият никаква писменост.

ДУ: Каква е била формата им – куполи … как изглеждаха тези структури, тези, които не са били подложени на ударни вълни?

КГ: Куполи, правоъгълни структури, кули. Имаше най-различни форми и размери.

ДУ: По-рано бе споменал за пирамиди и обелиски?

КГ: Да, да. И повечето от тези бяха открити под повърхността.

ДУ: Във Вътрешната Земя?

КГ: Не само във Вътрешната Земя, но и на някои от тези небесни тела. Във вътрешностите им откриваха съоръжения с правоъгълни и пирамидални форми.

ДУ: Изглежда, че пирамидалната форма е била важна за тези хора.

КГ: Очевидно. Когато изучавах тези интелигентни таблети, не разбирах нищо от свещената геометрия и от всичко това, което научих по-късно, от гледане на твоето предаване Мъдри учения и от други места. Тогава не разбирах значението на тези неща. Мисля, че и хората от Тайната космическа програма не ги разбираха. Ако са ги разбирали, не съм виждал признаци за това.

ДУ: Най-важният свидетел на Ричард Хогланд, когото наричам Брус, ми казваше: „Ние живеем в едно космическо бунище”.

КГ: Да. 

ДУ: И преди ти да ми разкажеш за тези неща, не разбирах какво имаше предвид той. Че на повърхността на небесните тела това са все разрушения, които не изглеждат много привлекателни.

КГ: Да, те трябваше да търсят наистина много упорито, за да открият нещо, което да могат да използват.

ДУ: Разрушеният прозрачен алуминий прилича на стъкло, но когато казваш, че има обгорена повърхност, той прилича на овъглен, или …? Как изглеждат уврежданията по него? Все още ли прилича на стъкло, само че разрушено?

КГ:  В някои случаи изглеждат като стъкло, но тези останки са толкова древни, че приличат … вече не са прозрачни.

ДУ: Ако са на някоя луна, покрити ли са с реголит, с лунен прах?

КГ: Точно така.

ДУ: Тогава как разбираш, че това не е нещо естествено?

КГ: Очите ти свикват да различават, че това е нещо изкуствено, но в повечето случаи трябва да наблюдаваш от много близо, за да различиш някакви подробности. 

ДУ: Точно когато привършвах книгата си, ти ми каза нещо, което наистина ми изкара акъла, защото в цялата втора част на книгата си аз разглеждам подобни неща в много големи подробности, а аз чух това от теб за първи път, когато водихме този последен разговор за книгата ми. Какво се случва, когато излезем извън Слънчевата система?

КГ: (усмихва се) Те откриват абсолютно същите неща из това, което наричат местен звезден клъстер, който включва около 50 звезди, които са свързани в една космическа мрежа.

ДУ: Бих искал да подчертая, че когато ти ми каза за това и аз направих съответни свои изследвания, открих някои интересни неща. Нека ти задам няколко свързани с това въпроси. Местен клъстер – тъй като това е важна част от нашата история, когато става въпрос за Древната раса основатели. Ти казваш, че тези звезди в местния клъстер имат някакво странно взаимодействие. Можем ли да видим какво е това взаимодействие? Какво прави този клъстер различен? Какво е поведението на тези звезди една спрямо друга в сравнение със звездите, които са по-надалече от този местен клъстер?

КГ: Тяхното поведение прилича … малко странно е да се каже по този начин, но те са нещо подобно на групово съзнание, подобно на кошер и са свързани една с друга на дълбоко енергийно ниво, и това се отнася за всички същества, които населяват този клъстер. Очевидно всички звезди в този звезден клъстер са били под закрилата на Древната раса основатели. Те са имали някаква защитна мрежа, издигната от Древната раса основатели, след което последните са напуснали това пространство и тази защитна мрежа е действала в течение на милиони и милиарди години.

ДУ: Добре, но не искам да пропуснем един момент, който е толкова важен. Местният клъстер е съставен от звездите, които са най-близо до нас. Преди всичко, кога според това, което знаеш, нашите приятели са имали способността да напуснат Слънчевата ни система с кораб?

КГ: Те са могли да го направят вероятно през 20-те или 30-те години на миналия век.  

ДУ: Значи даже групите на германците бежанци са могли да напускат Слънчевата система. Нямало е никаква бариера или технически проблем, които да ги спрат?

КГ: Никакъв технически проблем, но приближаването до тези звезди не е препоръчително, без преди това да са установени политически отношения.

ДУ: Ще стрелят по теб и ще те разрушат?

КГ: Да. Германците са били пионери в установяването на много от тези връзки.

ДУ: Преди бе споменал, че има някакъв график на частично разкриване на информацията, който престъпните групировки ще се опитат да следват.

КГ: Точно така.

ДУ: И доколкото си спомням, един от елементите на този график за частично разсекретяване бе, че те ще се опитат да ни пробутат идеята, че не са напускали Слънчевата система, защото са имали някакви проблеми. Каква е тази идея, как ще се опитат да ни заблудят като ни кажат, че са извършвали  пътувания в космоса, но не и извън Слънчевата система?

КГ: Чул съм няколко сценария за това. Единият от тях бе, че ще ни кажат за Древната раса основатели, ще ни кажат, че извънземните са съществували някога, но никога не са идвали насам, че сме разработили технологии чрез обратно инженерство и толкова.

ДУ: Тогава в крайна сметка излиза, че за да са пътували до други звездни системи още през 30-те години на миналия век, трябвало е още много рано да са знаели за съществуването на космическата мрежа. Те са пътували през портали до тези звезди, или са пътували със скорост по-голяма от тази на светлината? Как са го правили?

КГ: Било е комбинация от тези неща. В началото основният начин на пътуване е бил чрез портали. И когато са разработили кораби и тези торсионни двигатели, тогава са можели да пътуват по-бързо от светлината.

ДУ: И кога са могли да пътуват толкова бързо?

КГ: Преди Втората световна война. Обаче САЩ са били назад от германците, от тези тайни общества, които са разработвали тези технологии. Те са били назад с десетилетия.

ДУ: Добре, мисля, че това е важен контекст, когато говорим за историята на Слънчевата система, за частичното разкритие, при което може да ни кажат, че има някаква енергийна бариера, или че съществува някакъв проблем, като например радиация или нещо друго, което им пречи да напускат Слънчевата система. Тогава когато сме напуснали Слънчевата система и сме достигнали до тези звезди, без да бъдем нападнати и разрушени, какво количество от тези руини на Древната раса основатели сме открили на други планети и луни? Открили ли сме ги в различни спътници из космоса?

КГ: Те са открили в другите звездни системи почти същите неща, които са открили и тук.

ДУ: Ти казваш, че откритото тук го има навсякъде, на всички луни, на всички планети.

КГ: Точно така.

ДУ: Това ми изглежда невероятно, защото това, което казваш сега, е, че имаме един звезден клъстер от 50 или повече звезди, които имат планети, или почти всички имат планети, и където и да отидеш, намираш едни и същи неща. И това са еднакво древни неща?

КГ: Да.

ДУ: И всички са разрушени?

КГ: Не зная. Не съм запознат с много подробности относно това, което е било открито в други звездни системи. Не бих допуснал, че ще е в същото състояние, което е тук, поради това, което се е случило тук по-късно.

ДУ: Ти казваш, че планетите в тези звездни системи са били управлявани от Древната раса основатели, която по същество ги е защитавала. Под каква форма е била тази защита? Имало ли е някаква физически измерима технология или артефакти, свързани с тази защитна мрежа, за която спомена?

КГ: Да, системата, чрез която се е осъществявала тази защита или въоръжението, което са имали, са били под формата на гигантски сфери, с размерите на луни, или почти колкото планети. В повечето случаи това са били луни, които са били кухи или издълбани, и са били използвани като станции. На някои от тях са се виждали огромни дупки.

ДУ: Значи е можело да се види, че са метални, или че представляват някакви съоръжения?

КГ: Да. Чел съм само описания, не съм ги виждал и не зная точно къде са били. 

ДУ: Колко на брой такива сфери е имало в една звездна система от този звезден клъстер?

КГ: Не зная.

ДУ: Но са били повече от една, нали?

КГ: О, да.

ДУ: Това е едно наистина потресаващо откритие. То толкова надхвърля това, което доскоро си мислех, че зная. Оказва се, че историята на тази Древна раса основатели се простира далече отвъд Слънчевата система. Става дума за строителство с невероятно огромни размери. И като си помисля за размера на това население. Имаш ли представа колко са били?

КГ: Нямам идея. Това е била една много голяма цивилизация. За нея се знае толкова малко. Една голяма въпросителна. Те са знаели, че тази цивилизация е разполагала с напреднала технология. В началото не са разбирали, че става дума за технология, но след като им е станало ясно, са започнали да я издирват много сериозно. Каквито и да са били тези от Древната раса основатели, те са изчезнали и на тяхно място са дошли други групи, като всякакво писмо и други следи са били заличени. Също както когато идват нови завоеватели и заличават следите и историята на  предишните владетели.

ДУ: Добре. Следващото нещо, с което съм запознат чрез свидетеля на Хогланд на име Брус – той каза, че според най-новата информация земната Луна е била поставена на това място около Земята преди 60 милиона години, след загиването на динозаврите. И че става дума за гигантска цивилизация, съществувала вътре в Луната. Ти срещал ли си лично информация относно това, че Луната е на възраст 60 милиона години?

КГ: Информацията, която съм чел на интелигентните таблети, касаеше периоди преди 500,000 години.

ДУ: Брус каза, че това е била преобладаващата теория доскоро, след което са получили нова информация.

КГ: Неговата информация вероятно е била осъвременена в сравнение с тази, която съм чел. 

ДУ: Чул ли си някога Луната да е била наричана (Ноев) ковчег?

КГ: Да.

ДУ: Мислиш ли, че е възможно тази нова интерпретация относно възрастта на Луната да предполага и това, че динозаврите са били целенасочено унищожени от един астероид, след което Земята е била населена от живи същества, които са пристигнали заедно с Луната?

КГ: Да, това бе едно предположение, че това не е била случайност и че астероидът, унищожил динозаврите, не е бил случайно явление и че е бил целево насочен.

ДУ: Дали това е било поради рапторите – един неприятен интелигентен вид динозаври, които са възникнали?

КГ: Това е неизвестно, но от преживяванията, които съм чел, че хората са имали със съществата, които са се заселили под земята – раптори, или каквито са били там, това не би ме учудило.

image001

ДУ: Тогава ако приемем, че Луната е на 60 милиона години и че тя е била нещо като (Ноев) ковчег, би ли казал, че тя е приличала на стара износена кола, докато са я направлявали и докарали тук?

КГ: Да, това е технология отпреди стотици милиони, ако не и милиарди години. Имало е други цивилизации, които са познавали тази технология. Хората от Тайната космическа програма наистина са искали да я придобият.

ДУ: Значи Луната е могла да бъде управлявана като лек автомобил през космическата мрежа, когато е била в изправно състояние?

КГ: Това съответства на прочетеното от мен.

ДУ: Мислиш ли, че във вътрешността на Луната има достатъчно пространство, което да побере живите същества на една цяла планета, за да бъдат пренесени от едно място на друго?

КГ: Зависи в каква форма са го пренесли. Ако са го пренесли под формата на ДНК, след което са дошли тук и са го клонирали, може би. Подобно на тази банка с ДНК, която изграждаме.

ДУ: Тогава ако някой е пристигнал заедно с Луната преди 60 милиона години, това може да обяснява написаното в книгата на Кремо и Томпсън „Забранена археология” (Forbidden archeology, by Michael A. Cremo and Richard L. Thompson), като например тази верига, открита в скала на възраст 220 милиона години.

КГ: Да, възможно е. Има много древни цивилизации, възниквали и изчезвали на Земята в продължение на милиони години, и техните артефакти може да са се озовали тук и там, с периодичните промени възникнали на повърхността на Земята.

ДУ: Предполагам, че следващият момент във времевата последователност, която проследяваме, ще бъде свързан с цивилизациите във вътрешността на Земята? Според теб кога е началото на това заселване?

КГ: По онова време наистина нямахме много информация за тях, поне в интелигентните таблети. Едва в последно време групите от вътрешността на Земята заявиха, че са били тук отпреди почти 20 милиона години. Така че това е по-съвременна информация.

ДУ: И те казват ли, че идват от други звезди в нашия местен звезден клъстер?

КГ: Те казват, че са се развили на нашата планета, че всички планети развиват живот и че те са продукти на живота, възникнал на нашата планета.

image002

image003

image004

ДУ: Нека сега отидем към следващия голям момент, този след подземните цивилизации. Ето че те се показват и ти казват, че са тук от 18 милиона години, но това не се е случило изведнъж. Всички те не са се появили едновременно, нали така?

КГ: Да, така е. Някои от тях са отпреди 28 – 30,000 години. Много, много наскоро. И различните групи – някои датират отпреди 250,000 години. Искам да кажа, че става дума за различни периоди от време. Те също така изглеждат различно.

ДУ: Така. Имаме ли някаква информация за това кога са се появили различните групи, или засега не знаем такива подробности?

КГ: Информацията не е толкова подробна, преди да стигнем до Супер Земята и Малдек, или Марс. Има информация за някакъв конфликт преди около 500,000 години. Изглежда че е имало конфликт между Марс и тази Супер Земя, и една от тези групи е превзела една от тези така наречени Звезди на смъртта, луни,  и се е опитала да я използва като оръжие срещу своя противник. Тогава Супер Земята е експлодирала и това е унищожило останалата част от защитната мрежа в целия звезден клъстер.

ДУ: Ако защитната мрежа бъде унищожена, какво се случва?

КГ: Когато защитната мрежа е била унищожена, всички тези различни групи (извънземни), които никога преди не са могли да се приближат до тази защитна преграда, за тях пътят е бил свободен. Те са дошли и са започнали да се намесват в развитието на всички цивилизации в местния звезден клъстер.

ДУ: Ти казваш, че експлозията се е случила преди 500,000 години?

КГ: Да, приблизително тогава.

ДУ: Коя е първата група нашественици?

КГ: Вярваме, че това са били групи от Супер федерацията, които са започнали да пристигат първи, а Супер федерацията е съставена от най-различни групи. И някои от тези групи са наблюдавали какво се случва и са дошли. След това, преди около 375,000 – 365,000 години, не зная точно кога, казват, че тогава са се появили Драко. Значи Драко са се появили по същото време, когато има нашествие към Земята от бежанци от тази голяма катастрофа на Свръх Земята, която е разрушила и защитната мрежа. Така че има много неща, които са се случвали. И всичко започва да става доста заплетено и объркващо.

ДУ: Тогава кога първите бежанци от експлодиралата планета … защото това не е просто една планета, нали? Те са били колонизирали Слънчевата ни система. Те са оставили следи навсякъде, следователно не е възможно всички да са били унищожени, когато планетата е била разбита на парчета.

КГ: Правилно. И според информацията, която имах по онова време, която сега твоята нова информация поставя под въпрос, Луната е пристигнала заедно с оцелели хора вътре в нея. А информацията, която аз съм чел, гласи, че това е станало преди около 500,000 години, почти веднага след катастрофата.

ДУ: И така, ние имаме тези хора, които живеят във вътрешността на Земята, имаме бежанци, дошли на Земята. Имаме разрушения на Марс и унищожение на Малдек по едно и също време. Когато прочетем написаното в Закона за единството, там се казва, че първата форма на живот от трети порядък на плътност е била преди 75,000 години. И това е започнало с въплъщаването на хора, принадлежали на разрушената цивилизация на Марс. Законът за единството описва три цикъла от по 25,000 години и катастрофи в края на всеки цикъл. Така имаме сценарий на развиващи се и западащи цивилизации. Ти виждаш ли по същия начин нещата?

КГ: Да, и това, което ми бе споменато от групата от Вътрешната Земя, хората Аншар, бе, че е имало големи и малки катаклизми, случващи се по време на тези цикли. За известно време след експлозията на Супер Земята е имало отломки, които са летели из цялата Слънчева система. И части от тази Супер Земя са се разлетели чак до Облака на Оорт, след което са били привлечени от Слънцето и са имали всички тези странни орбити. Тези парчета са удряли Земята и други планети и това е продължило известно време. За известно време в Слънчевата система е било истинска лудница, подобно на билярдна маса.

ДУ: Тъй като тук очертаваме една последователност във времето, предполагам, че Лемурия ще бъде следващото нещо, за което много хора биха искали да знаят. Чувал ли си нещо за цивилизация в Тихия океан?

КГ: Сигурен съм, че наличната информация указва точното място, на което са били, но измина доста време от периода, в който четях тези неща. Там бе дадена доста информация за отделните периоди и за това, което са откривали.

ДУ: Нещо относно цивилизация в Тихия океан?

КГ: Да, имало е цивилизации на всеки континент, от които те са открили следи.

ДУ: О кей, и в тази последователност, ако преминем през Лемурия, предполагам, че следващата ще бъде Атлантида. Получаваме ли повече информация, по-лесно ли е да бъде проследено какво се случва, след като достигнем до периода на Атлантида?

КГ: Имаше книги с много информация, които са били написани през онзи период, до които тези типове от тайните общества са имали достъп. Това е строго охранявана информация. Мисля, че ти си говорил за част от информацията, свързана с кръвните линии, която води далече в миналото.

ДУ: Да.

КГ: Голяма част от тази информация се намира в тези тайни книги, които сега са във Ватикана и в други тайни места.

ДУ: Количеството воюващи цивилизации, които виждаме описани в индуската Махабхарата, е нещо интересно, което си струва да се погледне. Изглежда че е имало множество групи на Земята, които открито са боравили с напреднали технологии и са воювали помежду си. Чел ли си за подобна ситуация в интелигентните таблети? Имало ли е времена, когато множество групи са воювали на Земята?

КГ: Не само на Земята, но из цялата Слънчева система. Даже на Луната има области, които до сравнително скоро време, според това, което приема общоприетата в момента история, са воювали помежду си. И тези области са оставени да служат като исторически паметници за напомняне на случилото се. След това е било постигнато някакво съгласие тези войни да не се случват повече. Имало е обаче открити войни и конфликти в небето даже в началото на настоящата ера.

ДУ: И така, ние имаме работа с една много сложна история. Това не е нещо, което може да бъде лесно кондензирано в едно цяло. Когато говорим за цивилизацията на Атлантида, това конгломерат от различни цивилизации ли е било, а не само една цивилизация?

КГ: Да, беше ми обяснено, че ние някак сме взели това име и сме го наложили върху две цивилизации. Мисля, че цивилизацията, свързана с падналия астероид и последвалия голям потоп и прочие, е тази, която повечето хора свързват с Атлантида.

ДУ: Когато разглеждаме литературата на коренното индианско население на Америка и виждаме описани тези добронамерени богове, които се появяват пред хората, това очевидно е от времето, когато хората са се възстановявали след разрушаването на Атлантида. Кои са тези богове и как се вписват в общата картина, защото изглежда, че това е било масово явление след катастрофата с Атлантида?

КГ: Изглежда, че тези богове, които са се появили и са донесли отново цивилизация, са били комбинация от различни извънземни групи и от хора във Вътрешната Земя.

ДУ: О кей, мисля, че вече имаме доста добър поглед върху историята от нейното начало до това, с което болшинството хора са запознати от популярните източници. И така, Кори, искам да ти благодаря за това, че предостави цялата тази информация на вниманието ни. Искам също така да благодаря и на тези, които ни гледахте. Това бе Космическо разкритие заедно с Кори Гууд и аз съм Дейвид Уилкок.