НЛО под Антарктика и мистерията на петте пръста – епизод 113, 25 юли, 2017 г., Дейвид Уилкок и Пит Питърсън.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук не с кого да е, а със самия Пит Питърсън. И така, Пит, добре дошъл в предаването.

Пит Питърсън: Благодаря.

ДУ: В предишния епизод говорихме за гигантски извънземни, които каза, че са пристигнали тук. И ние завършихме епизода в един критичен момент. Ти каза, че доколкото ти е известно, в Антарктика са катастрофирали космически кораби. И че най-древните такива катастрофи са се случили, когато това все още е било континент без лед, приличащ повече на тропическа зона.

image001

Можеш ли да ни кажеш нещо повече за случилото се там? И за хората, които ти каза, че са били високи 11 метра?

ПП: Доколкото разбирам, някои хора от тази … Ние я наричаме „най-долната катастрофа”, защото се намира най-отдолу под леда.

Там е катастрофирал извънземен кораб. Човек може да си помисли, че хора притежаващи високи технологии, катастрофират по-рядко и това вероятно е така. Но като имаш предвид, че става дума за прекосяване на галактиката и фактът, че те вероятно ще бъдат … По онова време те вероятно не са имали пътуване във времето. Или вероятно не са имали начин да приспят хората за продължителни периоди, без у тях да настъпят дегенеративни процеси.

ДУ: Хм.

image002

ПП: Какво да ти кажа, могат да се случат много неща. Независимо колко съвършен е един модерен човек, или древен човек, или колко по-интелигентен от нас е човек, той изработва неща, които винаги ще имат своите проблеми.

Има електронни части, които човек изработва според способностите си. Ние сме разработили тонове прекрасни неща за използване в открития космос. Ние сме ги изработили така, че да не могат да бъдат повреждани от микрометеори. Ние ги разработваме с най-различни предназначения, но не можем да предвидим всичко. Така че е естествено те да имат и катастрофи. Ние сме свидетели на множество катастрофи на НЛО.

ДУ: Мислиш ли, че е възможно те да са били свалени, ако са водили военни операции?

ПП: Е, винаги има … винаги е имало войни. В същото време по отношение на по-близките до нас планети, навигацията и управлението на много от тези ранни космически кораби са били на основа магнитни линии. Е, когато се приближиш до земния полюс, магнитните линии вместо да вървят успоредно на повърхността, при което ти можеш да се движиш над повърхността, при полюсите тези линии завиват.

ДУ: Точно така.

ПП: И те навлизат в електромагнитния или геомагнитния полюс. Те влизат навътре. И ето че един кораб се стабилизира, следвайти тези линии и изведнъж бива засмукан странично и надолу. Ето защо вероятно са станали много повече катастрофи в антарктическата и арктическата области.

ДУ: Мислиш ли, че е имало нещо привлекателно, свързано с тези области, което да ги е карало да се приземяват там, въпреки този проблем с магнитното поле?

ПП: Защо хората са били привлечени към тези области? Защо ние имаме огромна станция в леда? Има доста неща, които се случват при специфичните условия там. Там растат много органични химикали, органични живи химикали. Там растат много неща, които не могат да растат там, където има насочена надолу гравитация, но могат при насочена навътре гравитация. Има редица процеси, свързани с обработката на минерали и метали, на полупроводници, които са възможни при различна гравитация и различно електромагнитно поле.

ДУ: Какъв бе приблизителният размер на този кораб, на най-стария кораб?

ПП: Мисля, че диаметърът му бе около стотина метра.

ДУ: Как той бе открит в днешно време?

ПП: Той бе открит чрез някои от нашите шпионски спътници.

ДУ: По кое време сме започнали да слизаме там долу и да изследваме този кораб?

ПП: О, човече, не зная, аз трябва да съм бил на 16 години.

ДУ: Хм.

ПП: Сега съм на 77. Значи преди 60 години.

ДУ: Преди 60 години? Сега сме 2017-та, значи ние говорим за края на 1950-те?

ПП: Да, да.

ДУ: Колко силно е било вълнението след това откритие? Искам да кажа, че то ми звучи доста по-интересно от Розуел.

ПП: Ами ние не можехме да кажем точно какво представлява. В началото се очертаваха някои неестествени образувания. Образувания, които изглеждаха като човешко творение. С други думи, геометрията им изглеждаше като направена от хора. Така че това е, което ни развълнува.

Но това са … какво да ти кажа, това са пет километра надолу в леда, което е … замръзваш за 30 секунди, ако нямаш подходящо облекло. Така че са необходими специални средства за проникване на такава дълбочина. Ние бяхме много наясно къде се намира това, в една долина, защото там има планини – планини, които са високи вероятно между 3 и 5 км.

ДУ: Разбирам.

ПП: Така че бе ясно къде се намира това нещо, и тъй като това се знаеше, те построиха някои от станциите точно отгоре, за да могат евентуално да пробият дупка и да намерят начин да слязат там долу.

Също така има пластове от неща, които са очевидно останки от човешка дейност в тези между 3 и 5 км.

ДУ: Дали някой е открил люк или врата, или нещо, което да позволи да влязат вътре в кораба?

ПП: Не.

ДУ: О кей.

ПП: Изглежда … имам предвид растителността … То е заградено с много растителност. Това замъглява образите, които получавахме, защото въглеродът абсорбира радиовълните, които използвахме за наблюдение.

След това с напредъка на технологиите открихме нови начини за анализиране на тези изображения.

ДУ: Би ли ни дал идея как изглеждаше корпусът?Ако имахме възможност да достигнем до корпуса …

ПП: О, аз бях там. Ние достигнахме до корпуса. Той бе целият в лед. Така че ние го изровихме.

ДУ: Какво видяхте, когато най-накрая достигнахте до корпуса? Как изглеждаше той?

ПП: Ами, беше метален. Беше дълъг и с формата на тръба.

ДУ: Имаше ли някакви структури по него, или бе напълно гладък?

ПП: Имаше нитове, но това бяха повърхностни нитове, без заоблени глави, които да изпъкват над повърхността.

ДУ: Имаше ли нещо необикновено около материала на корпуса?

ПП: О, да, твърде необикновено, доста необикновени характеристики. Ние даже открихме елементи, различни от познатата ни (Менделеева) таблица. Там има неща, които могат да бъдат радиационно променени …

ДУ: Искаш да кажеш, че има следи от пробиви в науките за материята?

ПП: О, абсолютно. Не зная какви са те. Това не бе в моята област по онова време.

ДУ: Какво бе странното около този корпус? Какви бяха физическите особености, които можеха да се видят?

ПП: Той беше особено стар. Ние знаехме, че тук са посещавали същества много преди съществуването на човека, много преди маймуните, много преди всякакви предшественици на човешките същества.

ДУ: Ти ми каза преди, че когато хората се опитали да отрежат парче от корпуса, се е случило нещо необикновено.

ПП: Да.

ДУ: Какво е било то?

ПП: Парчето не се откъснало и не се отделило от корпуса. Ха, ха. То се дръпнало и прилепнало обратно.

ДУ: Дръпнало се обратно?!

ПП: То предпочело да остане част от това, което било преди.

ДУ: Значи е имало някакво странно гравитационно привличане?

ПП: Не. Имало е информационно поле, което го е ограждало. След около 15 години изследване, аз като че ли установих, че има цял раздел от науката, която се занимава с … се занимава с информация.

ДУ: Казваш, че корпусът е притежавал способност да се самовъзстановява?

ПП: Той имаше … Той имаше способност за самосъхранение.

ДУ: Значи ако исках да отрежа парче от него, какво би се случило, ако се опитам да отделя парче от кораба?

ПП: Ти вероятно ще започнеш да режеш с диамантено острие. В днешно време би започнал с диск от кубичен боров нитрид, който е четири пъти по-твърд от диаманта. Той може да реже диаманта като масло. Можеш да използваш и горелка. Ние опитахме с горелка.

Металът на корпуса започва да се топи, но когато махнеш горелката, той се възстановява точно такъв, какъвто е бил преди.

ДУ: Уха!

ПП: При това материалът няма да потече. Той временно ще заприлича на белтък от яйце.

ДУ: Не предположихте ли, че в материала може да има нанороботи, които причиняват това?

ПП: Не.

ДУ: Хм.

ПП: Мисля, че тези неща са съществували в онези времена, но те не биха ги използвали за такава цел.

ДУ: Какво би се случило, ако в корпуса се бяха появили големи пукнатини? Да предположим, че отнякъде вътре е проникнала вода, която се е превърнала в лед и той се е разширил?

ПП: Там нещата не се случваха по този начин.

ДУ: Какво се случи?

ПП: Корпусът се самолекуваше.

ДУ: Хм.

ПП: Искам да кажа, че нямаше пукнатини. Имаше огъвания. Но това бе като … Все едно, че се опитваш да огънеш подметка на обувка. Ти можеш да я огънеш под ъгъл 90 градуса, след което тя се изправя, без да се повреди. Така че металът бе много, много гъвкав. Той все едно че беше изграден от шестоъгълни магнитни плочки, които взаимно се привличаха една към друга.  И в същото време там нямаше места, които да са постоянно огънати.

Те си играха с това нещо в продължение на доста дълго време. Първоначално имахме една малка дупка, през която можехме … да се промъкнем 5 км. надолу. Ха, ха.

ДУ: Ха, ха.

ПП: Зная, че бяха наели няколко души, бивши акробати, които да се опитат да влязат вътре.

ДУ: Ти каза, че си имал повече опит с това, което се е намирало във втория пласт.

ПП: Да.

ДУ: Добре, нека поговорим малко за това. Преди всичко, има ли някаква връзка между кораба, който се намира най-отдолу, и този на втория пласт?

ПП: Това бяха извънземни кораби.

ДУ: О кей.

ПП: Това е единственото общо нещо. Те бяха вероятно … поне този на втория пласт бе задвижван с … в него имаше нещо антигравитационно. В него имаше някакви въртящи се електромагнитни части, въртящи се в противоположни посоки, електромагнитни полета.

Предполагам, че този, който е днес там … аз не зная нищо за него.

ДУ: Какво имаш предвид под „този, който е днес там”?

ПП: Ами там има три пласта от тези неща.

ДУ: О кей.

ПП: Три катастрофи. И странното е, че едната е около два километра надолу в леда, другата е около три и половина километра, а третата е на около пет километра надолу.

ДУ: Хм. Кажи ни тогава какво е било открито във втория кораб – в този, който е по-скорошен … Предполагам …

ПП: О, той е доста по-различен. Той е пристигнал от много по-различна част на вселената, сигурен съм.

ДУ: О кей.

ПП: Имаше неща, които са сходни, което ми подсказа, че може би между тези общества е имало търговски обмен.

ДУ: Хм. О кей.

ПП: Напълно различни командни уреди. Тези хора са имали по три пръста на ръцете си и съответно на контролното табло имаше място за поставяне на ръка с три пръста. И това са били ръце с по два палеца и един основен пръст по средата.

ДУ: Хм.

ПП: И по-късно можем да стигнем до това как този момент ме отведе до Вавилонската кула и какво се е объркало така, че сега да имаме пет пръста. Ние имаме пет пръста специално за да бъдем объркани и да започнем да броим с десетици.

image003

ДУ: Ако тези хора са имали по три пръста, искаш да кажеш, че те са използвали 6 като база при своите изчисления?

ПП: Имам един много близък приятел от много, много години – 30, 40 години – който всеки момент ще публикува една книга. И ние с него показваме една математика, с основа 6, при което 99% от цялата съществуваща в момента наша математика се оказва абсолютно погрешна.

ДУ: Ние наследили ли сме от някого десетичната бройна система?

ПП: Мисля, че това до голяма степен обяснява защо моят приятел изследва системата с основа 6 вече  близо 13 години.

ДУ: О кей.

ПП: Не мисля, че те … Те не само не са ни научили на тази система, но са ни дали пет пръста вместо три, или са ни дали пет пръста вместо шест.

И когато погледна всички думи, които съм видял изписани, а това отива 67,000 години назад, когато видя написаните думи, не мога да кажа според превода дали са били три, или шест пръста.

ДУ: Значи ние имаме тази интересна система за отброяване на времето, с 60 секунди в една минута, 60 минути в един час, 24 часа в един ден. Много от тези неща могат да бъдат наречени шестдесетична (sexagesimal) система. В нашата система за отброяване на времето има доста шестици. Интересно ми е дали това е свързано с това наследство, което сме получили?

ПП: Това присъства навсякъде. Спомни си, аз ти казах, че вселената е покрита с шестостенни плочки.

ДУ: Да, това е свързано със свещената геометрия.

ПП: Има три вселени: тяло, ум и дух; Отец, Син и Свети Дух. Това присъства навсякъде.

И ако използваме математическа система, основана на 6, всичко се променя. Пи (π) вместо да бъде дълго, дълго, случайно число, просто се превръща в проста серия от групи тройки.

ДУ: Искаш да кажеш, че ако погледнем нещо като π, коeто започва с 3.14159 и продължава до безкрай, то става обикновено число при база 6?

ПП: Абсолютно.

ДУ: О кей. Все още има ли десетични точки?

ПП: И няма такова нещо като безкрайност.

ДУ: Хм. Наистина?!

ПП: Това не се налага.

ДУ: Какво ще стане с π, ако смятахме при база 6, при тази специална математика, за която разказваш?

ПП: Ами, от практична гледна точка, виж къде сме стигали с използването на π като 3.1415…

ДУ: Разбирам.

ПП: Дали това е практично след определен момент? Например ние боравим със стойности като милиарди от един инч. Използваме мерки по-малки от размерите на атома при изработването на някои неща. Така че в това отношение, нещата са о кей. Но когато става дума за астрономически измерения, форми и разстояния – тогава нещата са различни.

Например ти пътуваш на разстояние от 700 светлинни години и една милиардна от градуса ще те отведе половин милиард мили встрани от целта.

ДУ: Разбирам. Нека сега да се върнем към командния пулт. Ти каза, че тези същества имат три пръста. Каза, че два от тях действат като палци и че се вместват в определени вдлъбнатини на пулта за управление.

ПП: Точно така.

ДУ: Можеш ли да ни дадеш повече информация как те всъщност управляват кораба оттам?

ПП: Ами това бе моето задължение – да открия как действат командите и как това нещо биваше контролирано. И това всъщност бе един панел, който се спускаше, така че … Предполагам, че техните ръце са били като нашите. Така че този панел се спускаше.  Така че ръцете просто прилягаха в него. След това имаше една скоба, която беше там, където трябваше да се намира лакътят. Дължината на предмищницата им трябва е била по-голяма, така че скобата я е придържала.

Вероятно са възниквали някакви напрежения, в противен случай тази скоба нямаше да бъде там.

ДУ: Набързо – пръстите били ли са по-дълги от нашите?

ПП: О, да, много по-дълги. Доста по-дълги!

ДУ: Наистина?

ПП: Вероятно толкова дълги. (Пит показва с ръце около 20 см.)

ДУ: Уха! О кей. Не разбирам обаче как са контролирали кораба.

ПП: Ами с движения на пръстите си.

ДУ: Това било ли е достатъчно?

ПП: Напълно достатъчно за всички движения на кораба, за всички.

ДУ: О кей. Уха!

ПП: Да. И тези места, където пръстите прилягат, бяха като едностранна ръкавица. Пръстите и китката се движат поотделно, при което се получават много повече контролни параметри – стабилизиране, наклони, контролиране на скоростта.

ДУ: Можа ли да установиш колко фаланги са имали на пръстите си?

ПП: От това, което съм видял, пръстите им са приличали повече на червеи или на змии, отколкото на нашите, с фаланги. В крайна сметка обаче мисля, че са имали някакви фаланги.

ДУ: Ако тези същества са имали по три пръста, те модифицирали ли са нарочно нашата ДНК, за да станем ние с пет пръста?

ПП: Ето тук достигаме до Вавилонската кула. И този математик/философ, с когото работих … И след тези неща, които бях забелязал в миналото, защото аз съм добър наблюдател, това, което съм видял в миналото… историята с Вавилонската кула и с объркването на езиците, не ми се виждаше смислена.

Когато това се е случило обаче – по времето, когато това се е случило, са станали много повече неща от промяната на езиците.

ДУ: Добре, нека кажа нещо глупаво, така че всички даже и децата, ако гледат това предаване, да го разберат. Защото ние имаме сред зрителите си деца, които са на осем години, и аз не казвам, че те са глупави, но просто може да не са чували за Вавилонската кула.

И така, идеята е, че едно време всички хора са говорели един език и са можели да разговарят свободно помежду си. След това се е случило нещо, което е довело до това да имаме различни езици и да се разпръснем по Земята.

ПП: Не.

ДУ: О кей.

ПП: Съвсем не.

ДУ: Би ли обяснил какво представлява Вавилонската кула?

ПП: Всичко е било точно обратното.

ДУ: Ох!

ПП: Всяка различна раса е пристигнала от място, което е било милиони и повече светлинни години отдалечено от това на останалите. Те всички са имали напълно различни езици.

Ние сме имали преобладаващ език на Земята – това е различна история. На Земята е имало доста извънземни. И както ние се научаваме да говорим … В Африка има нещо като общ език. Суахили е един общ език.

ДУ: Значи ти казваш, че е имало опит за създаване на един общ език за всички тези извънземни имигранти на Земята?

ПП: Това е било нещо естествено.

ДУ: Добре, но как това е свързано с петте пръста?

ПП: Ще стигнем и до това.

ДУ: О кей.

ПП: Трябва ми само още малко време.

ДУ: О кей.

ПП: И така, аз започнах да се занимавам с Вавилонската кула, където би трябвало да са се объркали нашите езици. В това аз не виждах никакъв научен или математически смисъл.

И аз си зададох въпроса къде бих могъл да науча нещо. Е, аз зная, че Библиотеката на Ватикана съдържа 80% от Кулата на … или от Великата Александрийска библиотека – частта, която не е изгоряла. Зная, че там има книги, които са стари 72,000 години и които са доста по-технически от днешните книги. Все още не съм открил как мога да разчета редица от тях.

Аз бях изучавал определен брой различни групи хора, живели тук на Земята. И си казах, че трябва да видя какво се е случило с Вавилонската кула, защото там нещо нямаше смисъл.

И  ето че аз открих, че те не са … те са променили някои части на езика. Да, те са объркали някои от тях. Но те също … Основното нещо, което са направили, е да сменят основата на броене.

И тогава всичко си дойде точно на мястото, защото е възможно да се правят само някои неща с математика от 0 до 5. Ти можеш да правиш неща с това, които са напълно различни от всичко останало, което можеш да правиш без тях. И това е нещо много тънко, но изключително важно. То променя всичко от научна гледна точка – всичко!

ДУ: Ти казваш, че развитието на пет пръста по някакъв начин ни е изхвърлило извън тази идеална математика?

ПП: Напълно ни е изхвърлило, защото ти можеш да използваш или 3, или можеш да използваш 6 – това са два пъти по 3.

ДУ: Точно така.

ПП: Така че сега имаме 5-ци и така получаваме общо 10.

ДУ: Това било ли е … Мислиш ли, че това … Ако е взето решение да имаме пет пръста, мислиш ли, че това е станало доброволно?

ПП: Не, не е станало доброволно. Те просто са ни променили – бум!

ДУ: О кей. И защо им е трябвало да объркват хората на Земята? Каква би била целта?

ПП: Защото човекът … или личната философия  на съзнателните същества е до голяма степен една и съща. В началото ние всички сме се опитвали някак да оцелеем.

И така, нужни са ни били механизми за оцеляване. И тогава сме стигнали до математиката. Трябвала ни е математика, за да изработваме неща. Това може да бъде направено с всякаква основа, с набор основни числа.

ДУ: Точно така.

ПП: Например целият ни дигитален свят е построен на база 2 – нула и единица.

ДУ: Можеш ли да ни кажеш какво е толкова специално по отношение числото 3? Какво го прави толкова присъщо на тази бройна система?

ПП: О кей. Информационният свят е структурата на света, в който живеем. Това е структурата на цялата вселена. Всичко във вселената се проявява като тройки.

ДУ: Би ли дал примери?

ПП:  Размер, форма, гравитация, пътуване, скорост на светлина, светлина, електроника, каквото поискаш, всичко. ВСЯКО ЕДНО НЕЩО във вселената, което е физическо, е основано на тройки.

Искам да кажа всичко, даже до момента в който … например, ако ти … прекарал съм 10 години във ВМС. И там научаваш, че един човек може да контролира трима души.

ДУ: Хм-м.

ПП: Имаме един взводен командир и той има три отряда. Всеки отряд има три огневи екипа. Всеки екип се състои от трима души.

И ако погледнеш в историята, ще видиш, че структурата на почти всички църкви – има папа, след което имаш два епископа и т.н., и т.н.

Също така информационната структура на вселената е съставена от шестстенни плочки. Тя прилича на футболна топка … Това са три триъгълника, които образуват шестстенно устройство. Така че имаме 3-ки, 6-ци, 12-ци.

Просто вземи последната ни цифра. Тя не е 10, а 9. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

ДУ: Правилно.

ПП: Погледни 9. 9 пъти по 1 е 9. Това са 3 х 3. Два пъти по 9 е  6 х 3.  Шест пъти по три води до какво?  9 (18 – 1 + 8 = 9).  9 пъти по 5 е 45. 4 + 5 = 9. Вземи 7 пъти по 9. Това е 63 – 6 + 3 = 9

ДУ: Да.

ПП: Много е интересно как това се простира като мрежа. Все едно че сме изтъкани в една мрежа. И цялата мрежа е основана на 3. Навсякъде виждаме съединение на шестстранни … шестстранни плочки. Навсякъде страните на тези плочки съвпадат и имаме съединение на три неща. При всяко съединение имаме три неща, които се срещат.

ДУ: Любопитен съм дали това има нещо общо с фракталната математика? Защото когато започнеш да увеличаваш едно множество на Манделброт, навлизаш навътре и навътре и виждаш една и съща структура, която се появява отново и отново.

ПП: Да, и виждаш, че всички фигури имат шест страни, след като достигнеш до тяхната основа.

ДУ: Ах! Имаш ли идея какво е казал Тесла за числото 3?

ПП: Дядо ми бе дясната ръка на Тесла тук, в Колорадо Спрингс. И аз имам цялата тази информация, на която съм бил научен още като дете. Да, Тесла е знаел това.

Тесла бе един невероятен инженер, но той очевидно бе посещаван (от извънземни).

ДУ: Разбирам.

ПП: Той обаче беше наясно с това, за което те съжаляваха. Но това е … Ха, ха.

Колкото до нас, той ни изкара ангелите от страх, така че го преследваха през целия му живот.

ДУ: Хм-м. Добре. Е, това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод. Има още много какво да разговаряме за Антарктика и за тази удивителна история около числото 3, и за хората, които естествено са броели по този начин, защото това е било присъщо на физиологията им.

Всичко това и повече следва в предстоящия епизод на Космическо разкритие. Аз съм тук заедно с Пит Питърсън. Благодаря ви, че бяхте с нас.