Опасностите да бъдеш свидетел срещу Тайната космическа програма – 138 епизод, 13 февруари, 2018 г., Дейвид Уилкок и Емери Смит

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и тук отново заедно с мен е Емери Смит.

Емери, благодаря ти, че си тук. Наистина оценявам високо това.

Емери Смит: За мен е удоволствие, Дейвид. Благодаря за поканата.

ДУ: Едно от нещата, за които сме говорили много в това предаване, е тази идея за Тайната космическа програма. С теб все още не сме засегнали тази тема.

Ти потвърди съществуването на възпроизведени извънземни летателни апарати, следователно човек може да заключи, че ако имаме такива апарати, които по същество са космически тела, пристигнали тук от други слънчеви системи, или може би и от други галактики, и ако можем да ги възпроизведем, то тогава ние бихме могли да напуснем Земята и потенциално да се заселим някъде другаде.

И така, ти имаш ли информация от първа ръка за подобно нещо?

ЕС: От това, което са ме информирали, зная, че има определени закони, които управляват космоса и че е замесена някакъв вид федерация.

image001

И нещата не стоят така „просто да можем да тръгнем…” Така както не можеш да отидеш оттук до Европа без паспорт и с малко оръжия, между другото. Същото това важи и за нивото на галактиките.

Така че, да, ние имаме способността „да отведем извънземното обратно у дома”.

ДУ: Както казва Бен Рич. *)

*) Популярно изказване на Бенжамин Рич, бивш изпълнителен директор на компанията Lockheed’s Skunk Works (между 1975 г. и 1991 г.) – Бел. прев.

ЕС: Както каза Бен Рич. Способността действително да го направим обаче е друга история, преди да започнем да се държим малко по-порядъчно тук на планетата Земя и да развием съзнанието си, и да престанем да се избиваме един друг, което всички извънземни разбират – защото те самите някога са били тук.

Така че ако се върнем към твоя въпрос, ние притежаваме тези кораби. Да, те са анти-гравитационни и могат да летят из космоса, но те все още не могат да преминават през различни измерения, доколкото ми е известно …

ДУ: О кей.

ЕС: … така че лично не съм бил информиран за това. Познавам хора, които казват, че притежават такива кораби, но аз не съм ги виждал.

Те използват специални средства за придвижване и начини за създаване на гравитационни сили при тези летателни апарати.

Много от военните съоръжения, които притежаваме, като самолети и хеликоптери, вече имат инсталирани такива специални системи. Това е най-добрият начин за прикриване на нещо – като не променяш … тъй като външната форма е без значение. В същото време това може да е действащ космически апарат.

ДУ: Едно от нещата, които Пит Питърсън е споделил с мен, е, че има редица нови летателни апарати, които сме виждали във филми, като „Аватар”, „На ръба на утрешния ден”, на които са показани турбо вентилатори, които понякога се движат. И той каза, че всички наши военни кораби вече са тайно заредени с такива устройства и веднага след официалното обявяване на анти-гравитацията, реактивните двигатели ще бъдат заменени с анти-гравитационни двигатели.

Любопитен съм дали ти си чул нещо подобно.

ЕС: Не, не съм. Виждал съм различни видове чертежи за по-новите кораби и летателни апарати на ВМС и ВВС и какво ли още не, които показват ситуации от типа на анти-гравитация, но не свързани с манипулиране на действащия в момента летателен състав, защото аз вярвам, че те вече имат новите кораби готови за експлоатация. Те ей така си седят някъде и чакат. Те вече разполагат с тях.

Просто не зная къде се намират и кой ги е произвел.

ДУ: О кей. Един друг аспект … защото е наистина жалко, че не можахме да те заснемем в компанията на Уилям Томпкинс – той е вече покойник – но ти ми каза, че имаш приятели от тайните програми, които са на възраст близка до тази на Томпкинс, които може би ще се решат да излязат на светло.

Така че мислиш ли, че появяването ти в това предаване ще помогне за поставяне началото на появяванията на други като теб?

ЕС: Абсолютно. Ето защо, една от основните причини да наруша мълчанието си, бе да помогна на други хора и да ги вдъхновя да излязат на светло, и да се почувстват свободни да говорят за някои от нещата, които са правили в проектите, като се започне с енергиите и се стигне до извънземните, медицината и всички тези фантастични, удивителни устройства и други неща.

Надявам се с присъствието си тук да ги вдъхновя и след като видят това, да излязат на светло. И аз лично ги моля да се появят, или най-малко да ме поканят на разговор, или да имат лична среща с теб и с други хора, ако не желаят да покажат лицето си.

ДУ:  Както ти си видял … тъй като съм интервюирал толкова много свидетели, след като веднъж започнем да разговаряме, всички тези неща стават ясни.

ЕС: Точно така.

ДУ: И аз може да съм чул нещо преди 15 години, което съм запомнил, и ето че някой ми казва същото нещо, или нещо твърде подобно.

ЕС: Правилно. Точно така.

И е толкова интересно да разбереш, че си работил по някой проект толкова дълго и си нямал идея, че човекът, с когото разговаряш в момента, е работил в подобен проект на другата страна на земното кълбо.

ДУ: Точно така.

ЕС: И най-накрая, можете свободно да размените информация, без да се страхувате. Така се случи с някои от нещата, които ти обясних и част от които ти вече знаеше.

ДУ: Точно така.

ЕС: И ти знаеше, че аз имах … Ние никога не бяхме разговаряли за това преди.

ДУ: Вярно.

ЕС: Така че за мен това е едно голямо потвърждение да зная, че има и други, които са разговаряли с теб за тези удивителни технологии и места, особено за местата, и това ми взе акъла.

ДУ: Като например факта, че в Еквадор и в Антарктика има доста подобни неща.

ЕС: Да.

ДУ: Да, и аз никога не съм казвал някому …

ЕС: Уха!

ДУ: … и това просто се случи пред камерата.

Любопитен съм дали ти, чрез служебни разговори или може би чрез някои от свидетелите, които познаваш лично, ако изключим тези, които сме интервюирали в това предаване, си запознат със съществуването на бази на Луната и на Марс, където използваме тези възпроизведени космически кораби.

ЕС: Знаеш ли, Дейв, аз съм видял и чул много неща, но нямам преживявания от първа ръка, за да мога да кажа, че категорично съм бил на даденото място.

ДУ: О кей.

ЕС: Може и да съм бил, но да не го зная. Но да, съгласен съм, че там става нещо и че там има някаква база, разбира се, защото това съответства на другите неща, с които работех, на порталите и на другите неща, които обсъждахме с теб.

Никога не знаеш къде може да попаднеш, но аз наистина съм чул много от тези истории, които ти разказваш. В същото време никога не съм бил на брифинг, където някой да е заявявал категорично: „Ние имаме база тук или база там”.

Просто съм чел доста класифицирани документи чрез хора като мен, които са били свързани с това, но за мен това е информация от втора ръка.

ДУ: Ако си чул информация от втора ръка, надявам се да можем да бъдем малко по-конкретни, защото повече от един свидетел, мисля, че пет различни свидетели, са ми казали – и това включва Кори Гууд, като само един от тях, а имаше и други много преди да започна да разговарям с него, които ми казаха, че болшинството солидни планети и луни в Слънчевата ни система имат поне по някакъв вид база, която можем да използваме в момента.

ЕС: Да.

ДУ: Значи до теб са стигнали такива слухове?

ЕС: Да.

ДУ: Можеш ли да бъдеш малко по-конкретен?

ЕС: Ами, когато казваш „база”, това означава място за пребиваване. Обикновено, както знаеш, това не е съоръжение на повърхността на планетата.

ДУ: О кей.

ЕС: Те се намират под повърхността на планетата и пътуването до тези бази става с помощта на някаква портална технология, когато това е безопасно.

ДУ: Някои от слуховете, които си чул, например … нека поговорим за Марс. Чувал ли си там да има доста големи бази, в които да работят близо 200,000 души?

ЕС: Да, чувал съм това.

ДУ: О кей.

ЕС: Да, определено съм чувал за това. И това е нещо широко известно в тайните среди. За това се разказва едва ли не като на шега.

ДУ: Какво е забавното в случая?

ЕС: Ами, човек никога … Както говорихме по-рано, когато преминаваш през различни енергийни системи, след което се озоваваш някъде под земята и усещането е различно, даже атмосферата се усеща различно, но хората всъщност не знаят, че се намират и работят на Марс.

ДУ: Това е, за което започнахме да говорим с теб, след като описахме твоето пътувне през Сандия в тази база, където си направил аутопсията. Аз започнах да се чеша по главата, след като проведохме онова интервю, защото ти не ми бе казал тази част преди това.

ЕС: Ъ-хъ.

ДУ: Други обаче бяха описали точно същата зала като портал, при което в началото се намираш на едно място, а накрая се озоваваш на друго място. И след това се запитах защо те биха пропиляли 10 или 15 минути от твоята смяна, докато седиш в една гондола.

ЕС: Точно така. Да.

ДУ: Тъй като те разполагат с бързи подземни совалки, нали?

ЕС: О, божичко, разбира се. Те имат тези влакове Маглев на магнитна възглавница и подобни на тях. Това обаче е нещо различно, както вече говорихме.

Да, не зная, но ти ме накара да помисля за редица други въпроси, когато каза това, защото доста други хора, които са работили в тези проекти, също са разправяли, че са се почувствали по-различно от мястото, където са МИСЛЕЛИ, че се намират. И сега всичко добива много повече смисъл.

Никога не бях помислил за това, защото бях толкова млад и не бях образован, колкото съм сега за всички тези тайни неща, които съществуваха по онова време.

ДУ: Струва ми се, че ако ти, както каза в предишните епизоди, си правил аутопсии на множество тела в един ден и ако те всички са били различни, ние няма да можем да разберем повече от това, тъй като ти си свидетел с твърде сложни показания, които не могат да бъдат изчерпани в един или два половинчасови епизода. 

Така че ако ти самият си правил 3,000 аутопсии, колко много други операционни стаи мислиш, че е имало в тази база Сандия, където други като теб са правили същото? Можеш ли да направиш предположение?

ЕС: Ако погледнем трите нива – номера пет, седем и осем, предназначени за подобни медицински манипулации, на всяко от тези нива имаше повече от 300 от тези операционни стаи.

ДУ: Уха!

ЕС: Да.

ДУ: Значи става дума за повече от 1,000 операционни стаи само в тази база?

ЕС: Да, вярвам, че е така.

ДУ: Уха! И това предполага, че ти … В продължение на колко години прави тези 3,000 манипулации?

ЕС: Какво да ти кажа, това трябва да е било от август 1992 до юни 1995, така че около три години.

ДУ: Това ще рече около 1,000 тела на година.

ЕС: Имай предвид, че това са тъканни проби, не цели тела.

ДУ: О кей. Ако само за минута се спрем на тази цифра, можем да кажем, че само в една база могат да бъдат обработвани годишно четвърт милион различни аутопсии на извънземни екземпляри.

ЕС: Да, ако направиш такава сметка и броиш всяка проба като едно тяло. Възможно е обаче да има много проби от едно тяло, които да бъдат обработвани в едно крило от 50 стаи. 

ДУ: Ако екстраполираме факта, че НАСА в момента говорят за 40 милиарда водни, подобни на Земята планети само в нашата галактика Млечен път … и те споменаха това някак между другото … Искам да кажа, че повечето хора не разбраха кога се появи това изявление.*)

image002

*)  Заглавие на материала: „Може да съществуват повече подобни на Земята планети, отколкото са песъчинките по всички наши плажове.” – Бел. прев.

И ние имахме други свидетели, които ни казаха, че това е било част от споразумението с добронамрените извънземни – да принудят нашите момчета да започнат да обявяват открито такива неща, с което да подпомогнат Разкритието.

Само в нашата галактика обаче има 40 милиарда планети като Земята и животът изглежда изобилства навсякъде. Изглежда че интелигентният живот е вписан в основата на самата квантова механика.

ЕС: Навсякъде.

ДУ: При това положение четвърт милион тела, четвърт милион различни същества не са толкова много, в сравнение с това, което може да има там.

ЕС: Не, не са. Това е нищо. Когато споменах числото 3,000, всички изведнъж малко се изненадаха, но когато си помислиш, както ти току-що каза, това се оказва едно съвсем малко число.

ДУ: Но какво … О кей, ако повдигнем малко завесата тук, Емери, и дадем свобода на въображението си, не изглежда ли, че това, което ти си правил, може да бъде страничен продукт от точно този вид Тайна космическа програма, за която говорихме, и където казахме, че не става дума за пари, а за друг вид търгуване?

И не мислиш ли, че тези тела са били форма на заплащане, което сме получили от други групи в космоса, в замяна на високи технологии, които произвеждаме?

ЕС: Това е една възможност, да. Трябва също така да отбележа отново, че от тези 3,000, повече от 3,000 проби, както аз ги наричам … не забравяй, че някои може да са били тъкани, отгледани лабораторно. Това може просто да са били хибридни неща, които те са отгледали.

ДУ: Разбира се.

ЕС: Така че не мога да предположа, че всички са били извънземни. Искам да кажа, че зная, че много бяха от неземен произход, но … Да, те биха могли категорично да бъдат резултат от накакъв вид търговия, свързана с размяна на технологии и научаване на други неща.

ДУ: И това раздробяване на отделните операции, при което не ти е позволено да задаваш каквито и да било въпроси … Ти просто отиваш там и си вършиш работата, боравиш с тези екзотични неща.

ЕС: Точно така.

ДУ: Как се чувстваше, когато се завърнеш нощно време в дома си, след като си провеждал аутопсия на нещо доста странно на вид?

ЕС: Чувствах се чудесно.

ДУ: Как се чувстваше, когато си лягаше за сън нощно време? Можеше ли да заспиш спокойно, или …

ЕС: Да.

ДУ: … понякога просто да си бил …

ЕС: Не, аз бях удивен. Аз съм винаги заинтригуван. Винаги съм бил заинтригуван и удивен от човешкото тяло. Така че за мен това бе просто нещо невероятно. Аз исках повече. Недоволствах, че трябваше да хоря и да работя по два часа в болницата.

Така че за мен бе наистина много интересно да виждам всички тези неща и след това да се прибера в къщи и да си кажа: „Уха! Какво ли още може да има там?”

И това ме вдъхновяваше да правя повече неща и да използвам повече възможности, които ми предоставяха военните и други промишлени комплекси. Това просто отвори за мен толкова много неща, получих толкова много отговори. Аз исках да зная всичко, което се случваше.

И аз не мога да вярвам … Аз не вярвам на нищо, което чета, видя или чуя. Не мога, защото зная, че всичко може да бъде модифицирано, особено с новите 3D програми, които имат вече на спътниците.

Искам да кажа, че те могат да поставят още един Дейвид Уилкок ей тук между нас и той ще отразява светлината, ще хвърля сянка и очите му ще блестят. И никой няма да може да го различи от теб.

Така че в момента … разбира се, с помощта на фотошоп и всичко останало, за мен е много трудно …

Така че аз реших, още от доста ранна възраст, че ще правя всичко възможно да откривам сам как стоят нещата. И аз правех това изключително за себе си, за да разбера какво се случва. И в крайна сметка това постави пред мен още 100 милиона нови въпроси.

Всеки път, когато откриех нещо ново, то поставяше повече въпроси, което бе чудесно, защото това ме вдъхновяваше да продължавам напред, особено когато има възможности и хора, които искат да бъда част от удивителни проекти.

Аз съм благодарен за всички възможности, които са ми били предоставени. Те не са били особено негативни.

Това може би дава отговор на въпроса ти защо съм правил всичко това.

ДУ: Кори Гууд също сподели с нас, че съществуват фракции в Тайната космичмеска програма и че една от тях се нарича Междупланетен Корпоративен Конгломерат. Очевидно това са разклонения на военните организации подизпълнители, които произвеждат много напреднали технологии.

Очевидно е също така, че ние човеците сме станали често посещавано място за много различни извънземни раси, от които те могат да си закупят напреднали технологии, в т.ч. и летателни апарати.

Кори също така каза, че е открил, че ние очевидно поддържаме редовни търговски отношения с около 900 различни извънземни цивилизации само чрез Междупланетния Корпоративен Конгломерат. Така че съм любопитен дали си чул слухове във връзка с това.

ЕС: Не, нямам представа за това и никога не съм чул нещо такова.

ДУ: Но дейностите са толкова раздробени, нали? Това е проблемът.

ЕС: Да, не бих могъл да зная. Наистина е много трудно. Никога не оставаш сам и непрекъснато те наблюдават. Както ти казах, винаги носиш електронна гривна за проследяване. Изискванията към сигурността са твърде високи.

Има места, където направо ще срежат тялото ти на две, ако това се окаже  неправилно за теб място, без да ти задават въпроси.

Работата ти се оказва много проста, стига да следваш правилата. Ха, ха. Но ако не го правиш, трябва доста да внимаваш.

Така че аз не задавах въпроси, защото бях прекалено развълнуван от възможността да получа по-висок достъп за секретност и да се придвижа нагоре по йерархията към повече дейности на други места, различни от дисектирането на тъкани.

ДУ: Разбирам.

ЕС: И това свърши работа. Получих достъп до изключително интересни неща.

ДУ: О кей. Едно нещо, което ми каза, би било интересно за нашите зрители … Аз те питах за тази папка, това нещо, което … Те са го наричали „папка“, вероятно за да намалят психологическото въздействие, но то е било повече като ай-пад, малко по-гъвкаво … и почти напълно прозрачно.

ЕС: Да.

ДУ: Ти също така каза, че тази папка е можела да бъде зареждана с информация. Тя е можела да те извести в кое крило, в коя стая и върху какво същество ще трябва да работиш. И са ти подавали по една проба наведнъж.

ЕС: Правилно.

ДУ: Папката имаше ли някакъв твърд диск, или механизъм за запаметяване?

ЕС: Да, имаше.

ДУ: Наистина?

ЕС: Изненадан съм, че споменаваш това, но да, имаше. Наричаше се микро диск.

ДУ: Микро диск.

ЕС: Да, беше малко по-малък от 25 цента и по-голям от 5 цента. Позлатен, изработен от някакъв вид иридиево злато и за тази цел на папката има един малък прорез. И там се записва всичко, което правиш.

ДУ: Хм.

ЕС: И той също така има връзка с основния компютър в подземната база, с нещо като меинфрейм компютър.

Така че те вземат от теб това малко нещо, качват го на една совалка и го съхраняват някъде в космоса – това се случва с всички дискове.

ДУ: Наистина?!

ЕС: Да.

ДУ: Тогава си представям, че ако си притежавал такава папка в началото на 1990-те, когато ние имахме онези големи, шумни настолни компютри, то ние си имаме работа с нещо, което е доста по-напреднало от всичко, с което разполагаме сега.

ЕС: О, това е нещо много по-напреднало от всичко, с което вие разполагате днес. Става дума за видео изображения с висока резолюция и милиони документи информация, всичките събрани на този малък, много, много тънък диск.

ДУ: Мислиш ли, че тези дискове имат памет от хиляди терабайта и даже още повече?

ЕС: Да, така е.

ДУ: И какъв бе протоколът? Ти трябваше да извадиш диска и да го дадеш на някого? Или просто предаваш папката си в края на работния ден?

ЕС: Папките … когато си плъзнеш пръста и дискът изскача. Ти можеш да го извадиш точно както правиш това в момента с паметта на твоята камера.

Понякога се налага да го извадиш, за да го смениш с друг, когато преглеждаш нечий друг проект.

ДУ: Ох.

ЕС: Ето защо това бе там, така че вместо да бъде изтегляно автоматично … Те не искаха информацията да минава през мрежата, така че използваха дискове за тази цел.

ДУ: Къде в папката вкарваш …

ЕС: В горния десен ъгъл.

ДУ: Горния десен ъгъл, интересно. Тогава значи ти можеш да го видиш, защото той е … Ти каза, че той е златен на цвят.

ЕС: Да, можеш да го видиш къде се намира вътре. И той има иридиев оттенък.

Винаги съм се чудел дали те са направили това, за да го предпазят от радиацията в космоса, тъй като те казаха, че се съхранява в космоса.

ДУ: Имаше ли друг начин за достъп до информацията в диска освен чрез папката?

ЕС: Да, има един друг начин.

ДУ: Някакъв вид четец на дискове, или нещо подобно?

ЕС: Да, има четец на дискове.

ДУ: Наистина? Чудя се каква ли е причината да не са ни предоставили този тип технология за съхранение на данни. Защо не е споделена с широката публика?

ЕС: Защото тогава няма да отидеш и да си купиш един скъп мобилен телефон с клавиатура.

ДУ: Ха, ха, точно така. Това е нещо твърде напреднало в сравнение с технологиите ни в момента.

ЕС: Тогава тези корпорации няма да могат да правят пари, какво си мислиш.

ДУ: Разбира се.

ЕС: Тези корпорации вече го притежават, но ние няма да го получим в скоро време.

ДУ: Изглежда, че … Ако гледаш филма „Сноудън”, там той успява да вкара една малка USB флашка в един куб на Рубик …

image003

И той го подхвърля на охраната, след което преминава през скенера.

ЕС: Точно така.

ДУ: Мислиш ли, че някой е успявал да изнесе мини диск извън базата?

ЕС: Да.

ДУ: Как може да стане това?

ЕС: Трудно е, но може да се направи.

ДУ: О кей. Не искаш да се впускаш в подробности.

ЕС: Ами да, аз имах няколко от тези дискове.

ДУ: Имал си?

ЕС: Микро дискове, да.

ДУ: Това как е възможно?

ЕС: Предпочитам да не отговарям на този въпрос.

ДУ: О кей. О кей.

ЕС: Ха,  ха, ха.

ДУ: Ха, ха, ха.

ЕС: Да, аз се снабдих с няколко от тези дискове.

ДУ: И когато те разбиха дома ти, тези дискове бяха ли иззети?

ЕС: Да, те взеха дисковете.

ДУ: Това е било много, много жалко.

ЕС: Беше много жалко. Аз бях доста ядосан и разтревожен.

ДУ: Можеш ли да ни разкажеш малко за случилото се в твоята къща – къде са били съхранявани тези дискове и как са били открити?

ЕС: О, разбира се. Имах една малка къща в Мексико, с ограда, метална врата, алармена система и прочие. Много малка къща, която наех временно само за да складирам някои лични вещи, защото работех върху един проект в югоизточната част на Ню Мексико и бях там в продължение на около година. Девет месеца.

И това, което направих, бе … Разбира се, аз не държа всички свои неща на едно място …

ДУ: Правилно.

ЕС: … също така държа дубликати, но за тези неща нямах дубликати. Мога да дублирам само някои неща.

В един момент щях да се премествам в Лос Анджелис, за да бъда с теб и да работя върху някои други проекти. Казах на собственика, че ще се премествам и той обяви къщата за продан.

Аз бях скрил всички свои неща в стените на къщата и не можеше да разбереш къде се намират – също така в бетона и на други различни места. Не искам да говоря за други специални места, защото все още използвам тези техники.

Мислех, че временно вещите ми са в безопасност.

И една седмица по-късно къщата бе претърсена. Тогава получих позвъняване от собственика, който ми каза: „О, божичко. Погледнах през прозореца. Ти си оставил къщата в такъв безпорядък. Как бих могъл да я покажа на някого?”

Аз му викам: „Не разбирам. Аз оставих къщата в изрядно състояние. Моля те, обиколи цялата къща и огледай наоколо.”

Той направи това и откри задната врата на гаража разбита. След това двойно заключената врата към дома е била разбита и имаше един ясен отпечатък от подметка. Имам снимки на всичко това.

image004

ДУ: Нека покажем филма, който си заснел.

ЕС: Разбира се.

(Емери коментира кадрите със следите от разбитата къща)

„Това е гаража – напълно разрушен. Цялото оборудване липсваше. Лабораторията бе напълно разрушена.”

image005

ДУ: Защо мислиш, че този, който е сторил това, е взел всичко и е оставил само военните ти значки в една кутия и един куршум върху масата? Какво бе това послание?

image006

image007

ЕС: О, мисля, че това бяха просто някои стари приятели, които си бяха направили шега. Ха, ха.

Мисля, че всъщност основната причина бе едно устройство, върху което работех, защото от момента, в който го инсталирах в лабораторията и доказах, че то работи, нещата станаха невероятно интересни.

И, разбира се, те използваха един спътник, за да открият това, което бях скрил под земята и в стените на къщата. Те просто изкъртиха нишите в стените, взеха тези дискове и всичко останало.

image008

Става дума за 8 компютъра, 12 лаптопа, 40 твърди диска и повече от 300 микро карти, много информация – целият мой 30-годишен труд.

ДУ: Какво означава лилавият връх на куршума? .

ЕС: О, това е просто един вид куршуми, много високо скоростни. Това не е обикновен куршум, който можеш да закупиш като цивилен.

ДУ: О кей.

ЕС: Това е 5х7х28 бронебоен куршум, използван от военните по целия свят.

ДУ: Какво би казал на други потенциални свидетели, които биха чули тази история и биха си казали: „О, боже мой, ако започнат да правят това и на мен, първото нещо, което бих направил, е да премина в нелегалност и да не обелвам повече нито дума?”

ЕС: Добре, нека поговорим за това, защото в онзи момент аз нямах намерение … Защото информацията, която имах … не можех да разбера … около 90% от информацията, която имах, бе вече широко известна.

Така че мисля, че ставаше дума за останалите 10% и за това устройство. Те бяха решили, че аз съм поел по една траектория и съм на път да кажа нещо, което не трябва да казвам.

ДУ: Значи те са се опитали да те сплашат.

ЕС: Да.

ДУ: Мислиш ли, че всеки, който проговори на всеослушание, е в по-голяма безопасност от този, който си замълчи?

ЕС: Да. В определен момент трябва да излезеш в публичното пространство. Това е много … много по-безопасно. Ние всички знаем това, и това е една от основните причини да съм тук пред теб в този момент.

ДУ: Точно така. Добре. Е, вие чухте всичко това. Това е Емери Смит и аз съм Дейвид Уилкок в Космическо разкритие. Благодаря ви, че бяхме заедно.