Плазмени и етерни същества – 57-ми епизод, Юни 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм заедно с Кори Гууд, свидетелят на свидетелите. В днешния епизод ще разгледаме една широкообхватна тема.

Досега сме говорили за извънземни, които притежават биологични форми и които изглеждат подобни на човека. Те може да не са били човеци, но в някаква степен са подобни на нас.

Ще разговаряме за етерните същества и ще проследим различни насоки, в които ще ни отведе тази обща тема. И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Предполагам, че първото нещо, с което можем да започнем, за да опростим нещата, е едно кратко обобщение относно … в програмата Слънчева стража вие сте изследвали някои същества, които са били съставени само от плазма, нали така?

КГ: Да, същества, живеещи от електрическото поле на Юпитер, които бяха на основата на плазма и които официалната наука даже не считаше за живи.
image001Плазмени същества

ДУ: Общоприетото разбиране за живо същество е, че това е нещо, което  трябва да се храни, да отделя отпадъчни продукти, да се движи, да диша.

КГ: Точно така. 

ДУ: То трябва да притежава някаква чувствителност. Тогава как се получават храненето, отделянето, движението и чувствителността при тези плазмени същества? Как те демонстрират признаци на живот?

КГ: Те определено притежаваха чувствителност. Те показваха признаци на самосъхранение. Те не обичаха да бъдат подлагани на експерименти или части от телата им да бъдат вземани за проби. Те избягваха корабите, които ги приближаваха. Така те показваха признаци на интелигентност.

Те се възпроизвеждаха чрез митоза (делене). И те използваха … Не зная точно каква бе формата им на движение, но те пътуваха из електромагнитното поле на планетата.

ДУ: По тях имаше ли нещо видимо? Или бяха напълно невидими за невъоръженото око? 

КГ: Почти напълно невидими за невъоръженото око. 

ДУ: Те оставяха ли някакви инфрачервени следи, или нещо подобно? Как разпознавахте присъствието им?

КГ: Не вярвам, че оставяха инфрачервени следи, но учените прилагаха някаква технология за разпознаване на образи, за да ги наблюдават.

ДУ: О кей, това е важно, защото мисля, че съм виждал нещо подобно на светеща плазма.

КГ: Това не е нещо огромно плазмено, което можеш да видиш с невъоръжено око.

 ДУ: Защо мислиш, че за вас на изследователския кораб бе важно да изразходвате толкова много време, за да разглеждате тези неща?

КГ: Това бе нещо ново. Става дума за наука. И това бе научно-изследователски кораб.

ДУ: О кей. Сред езотеричната общност има една цяла наука. Хосе Ескамия*) говори за пръти, неща които …

*) Jose Escamilla – Американски режисьор и продуцент, известен със своите документални филми за НЛО, в т.ч. НЛО подобни на продълговати пръти и на морски мекотели, подобни на риби, т.нар. небесни риби (sky fish). – Бел. прев.

КГ: О, да. Небесни риби.

ДУ: Точно така, небесни риби. Това са неща, които понякога могат да бъдат заснети с камера. Аз не съм напълно сигурен. Понякога се чудя дали това не са насекоми, които прелитат, защото образите са размазани. Тъй като разговаряме за етерни същества и това е една важна тема в алтернативните медии, ти имаш ли някаква информация за тях?

КГ: Не точно за тези, но в космоса съществуват подобни същества от плазма. Не мога обаче да твърдя, че точно тези не са истински.

ДУ: О кей. Има едни много важни кадри, които искам всички да видят сега.  Можем да пуснем този запис, докато аз говоря. 

Видео: НАСА кадри на НЛО (пълна версия, 17 мин. 52 сек.)
https://www.youtube.com/watch?v=8njYpyAkMp8 Качено в Интернет на 3 септ.  2011.

Това са кадри, направени от космическата совалка по време на един експеримент с привързан спътник. С помощта на дълъг електропроводим проводник те изпращаха енергия от совалката към този спътник. И докато правеха това, всички тези сферични, светещи форми, с нещо като дупка по средата, се скупчиха около проводника. Много хора нарекоха това появяване на НЛО, но изглежда, че това беше някаква форма на етерни същества. Какво мислиш, че виждаме тук?

КГ: Това най-вероятно е една от тези форми на живот, които се хранят от електромагнитното поле на Земята. Когато пътуват из космоса, всеки планетоид, който притежава електромагнитно поле, за тях е хранителна среда. Някои от тях прекарват целия свой жизнен цикъл в едно такова поле.

ДУ: Защо мислиш, че те ще бъдат привлечени от един проводник, по който протича изключително голямо количество електрическа енергия?

КГ: Техният източник на храна е електромагнитната енергия и ако този източник излъчва някакъв вид трептение, той привлича вниманието им.

ДУ: Значи те се хранят.

КГ: Да. 

ДУ: Интересно. Дали те биват привличани от спътниците, като например геостационарните спътници, които ние използваме за мобилните телефони?

КГ: Не съм чул такова нещо.

ДУ: А какво ще кажеш например за космическата совалка или за Х-37В*)?

*) Вероятно става дума за Боинг Х-37 – космически кораб-совалка за многократно използване. – Бел. прев.

КГ: Не съм чувал те да са се срещали с космически кораби, да са се сблъсквали с тях или нещо подобно.

ДУ: О кей. Дотук това, за което ми говориш, ми прилича на амеба или бактерия, някаква много примитивна, нисша форма на живот. Тези неща демонстрират ли някаква форма на висока интелигентност? Правят ли нещо, което да подсказва, че са умни?

КГ: Имаше много спекулации по този повод. Ако са високоинтелигентни, то те не ни обръщат никакво внимание или не желаят да комуникират с нас, но всъщност изглежда, че са фокусирани върху своето възпроизводство и върху собствения си жизнен цикъл.

ДУ: Значи са повече подобни на бактериална форма на живот.

КГ: Точно така.

ДУ: О кей. Тази тема за етерните същества има много различни разклонения. Ако отидем в напълно противоположния край на спектъра, ти каза, че самите Сини сфери са ти били обяснени като някакъв тип етерни същества, не като технология.

КГ: Правилно. Те не са технология. Беше ми обяснено, че те са от най-висшия порядък на плътност в Съюза на Сферичните същества. Известно е, че те са от девета категория на плътност и се проявяват като сфери. Размерът им не е от значение. Искам да кажа, че той може да бъде колкото топка за пинг понг, или толкова голям, че да побере една цяла слънчева система.

ДУ: Разбирам. Това ниво ще бъде трудно за разбиране от някои хора, защото ние сме свикнали да мислим за интелигентния живот като за нещо, което притежава тяло. Къде е разделителната линия между биологичния живот и етерния живот?

КГ: Ако разумното същество не притежава тяло, тогава то ще бъде форма на етерен живот.

ДУ: О кей. Дали тези етерни същества започват своето съществуване като биологични, след което се усъвършенстват като енергийни? Или има същества, при които целият жизнен цикъл преминава на енергийно ниво?

КГ: Отговорът е, че има и от едните, и от другите. Някои от тях са притежавали физическо тяло. Казват, че някои от тях произхождат от нещо, наречено външна реалност или друга реалност, или нещо подобно. Така че става дума за комбинация от двете. Съществуват най-различни типове същества, които не притежават материално тяло.

ДУ: Нека поговорим малко за отрицателно настроените от тях, защото това е въпрос, който очевидно искаме да засегнем. Една от темите, която имахме в списъка от теми за този епизод, са съществата-сенки. Какво представляват тези същества?

КГ: Съществата-сенки могат да бъдат няколко различни неща. Много пъти, когато хората виждат същества-сенки, това са същества, дошли да ги наблюдават. Или това са същества, появили се, за да причинят страх, за да могат да се хранят от генерираната от изплашения човек отрицателна енергия. Някои могат да бъдат същества, които имат преживявания извън тялото си, които правят същото, каквито са рептилите, които посещават хората, когато са извън телата си, изкарват им ангелите от страх, за да се захранят от освобождаваната от изплашените хора отрицателна енергия.

ДУ: Значи се появява сянка, която хората виждат. Разкажи ни какво точно е преживяването на някого, комуто това се случва.

КГ: О кей, това определено е знание от първа ръка. В много случаи хората виждат с периферното си зрение как някаква сянка преминава бързо покрай тях или се шмугва много бързо в съседната стая. И ти обръщаш глава, за да я видиш по-добре, точно когато си я пропуснал.

image002

                   Същество-сянка

Това се случи с моите деца. Дъщеря ми ги е виждала. Просто стои и се оставя да го наблюдава.

ДУ: Като силует?

КГ: Силует на човек.

ДУ: Как изглежда? Има ли лице? Вижда ли се някаква кожа?

КГ: Изглежда като триизмерна сянка.

ДУ: Просто една сянка? О кей.

КГ: Точно така.

ДУ: Разговарял съм с много хора, които са вземали LSD, които са ми казвали, че виждат доста често такива неща. Мислиш ли, че когато хората вземат такива неща за разширяване на съзнанието …

КГ: Да, те свалят завесата.

ДУ: … Те правят такива неща по-видими?

КГ: М-м-м, да. И това е едно от нещата, с които те експериментираха, давайки на хората такива опиати, опитвайки се да открият какво преживяват те, какви видове етерни същества виждат, в зависимост от лицето и дали ако то е  положително, или отрицателно настроено, то вижда положително или отрицателно настроени същества.

ДУ: Какво в действителност ще се случи на човека, ако има преживяване с положително настроено етерно същество?

КГ: В много от случаите ще получи духовно познание или учения, или просто ще изпита блажени емоционални чувства.

ДУ: О кей. Тогава какъв е дневният ред на тези отрицателно настроени същества? Когато се появяват пред хората, какво целят в крайна сметка?

КГ: Някои от тях просто искат да се захранят от твоята енергия. Някои се появяват просто за да наблюдават. Също така някои от тях са поставени да се прикрепят към теб от хора, използващи черна магия, като например хора измежду престъпните групировки. Ако те не могат да контролират някого чрез пряко въздействие върху ума му или чрез други методи, те ще прикрепят към него такива същества, за да причинят определени състояния на ума му.

ДУ: О кей. Значи това в действителност е една много обширна тема.

КГ: Те също така използват прикрепването на такива същества като охрана, когато някой започне да … Ако не могат да прекъснат възстановяването на нечии спомени, те използват такива същества като пазачи, така че ако човекът  започне да разговаря за спомените си, съществото ще му причини всякакви видове панически атаки и други подобни състояния.

ДУ: Каква е връзката между контрол върху ума чрез травма, психотропните вещества и използването на тези същества? Как в действителност стават нещата в рамките на тази MKUltra*) технология?

*) MKUltra – кодово наименование на нелегална програма на ЦРУ за експерименти с контрол върху съзнанието на хора. – Бел. прев.

КГ: Ами, те използват комбинация от въздействия. Прилагат всички тези неща върху хората, но някои хора не се поддават на тези три неща, които ти спомена. Те обикновено ги използват заедно, за да получат желания ефект, защото използването само на един метод не върши работа.

ДУ: О кей.

КГ: Използването на травма е също един от начините за прикрепване на тези същества. Един от начините за това е да използват нанасяне на физическа травма чрез сексуално насилие.

ДУ: Дали травмата прави някого по-податлив към прикрепването на такова създание, по някакъв начин?

КГ: Ами самата травма е лепилото, което прикрепва създанието към лицето.

ДУ: О кей. Какъв вид същества изпълняват такава роля? Искаш да кажеш, че тези същества, които се прикрепят към хората, те просто живеят в лицето? Че животът им е подобен на този на един паразит, който се заселва в някого?

КГ: Да, точно така.

ДУ: Тези същества могат ли едновременно да се заселят в няколко души, или се фокусират само върху един?

КГ: Не са ми познати ограниченията на тези етерни същества …,

ДУ: О кей.

КГ: … но да, те определено биват прикрепвани към хората и изпълняват неотклонно предназначението си. Така че ако са предназначени да не позволят на човека да говори за определени неща, те изпълняват много стриктно тази си задача и всеки път, когато лицето се опита да доближи най-малко до съответната тема, то ще изпита точно това, което съществото използва като инструмент – ще изпита паническа атака, ще обърка мисълта си, или внезапно ще заспи.

ДУ: Чуваме много истории за практики при шаманите, според които тези същества биват прикрепвани към определена част на тялото, в която лицето изпитва болка или в която има някакво заболяване. Можеш ли да кажеш нещо по този въпрос?

КГ: Според информацията, която имам, тези същества могат също така да причиняват тумори и разни странни неща, които се появяват по тялото, където е прикрепено съществото. Това определено съответства на чутото от мен.

ДУ: Имаме различни думи за тези неща. Чувал съм да ги наричат енграмни спомени, също така и соматични спомени. С това се занимават някои терапии с масаж, с акупунктура. Можеш ли да потвърдиш, че тези същества биват прикрепвани към определени части на тялото, в които обикновено се появява болка или болезнено състояние?

КГ: Да. Те биват прикрепвани към определени части на енергийното ти поле. И когато това стане, те изсмукват енергия от тялото ти и това те разболява. И в съответната част на тялото се появява физическа реакция – може да е болка, обрив, или най-различни неща.

ДУ: Какво обаче знаеш за премахването на тези неща? Това ще накара хората да изпаднат в паника, а аз тук се опитвам да им дам някаква надежда.

КГ: Зная, че шаманите са открили начини да се отървават от тях. В същото време това е нещо, което западната медицина даже не отчита по какъвто и да е начин, в случай че човекът е болен или има някакви психични проблеми. Лекарите въобще не отчитат подобни неща. Това е обаче едно от нещата, на които шаманите обръщат внимание. Те търсят … има нещо духовно, което има физическо проявление.

ДУ: Какво ще кажеш за практиките на коренните жители на Америка да горят сладка трева, градински чай, или свято дърво (palo santo wood), за да предизвикат дим, който разгонва такива същества?  

КГ: Мисля, че вероятно се случва нещо, което променя вибрациите и създава вибрация, която е несъвместима с тези същества. Не мисля, че самият дим е този, който ги прогонва. Става дума повече за промяна във вибрациите и енергията, свързани с изгарянето на тези неща.

ДУ: Това съответства точно на казаното в Закона за Единството. Там се споменава за две стратегии. Едната е провесване на глави чесън, ако мислиш, че в помещението ти има такива същества, или преместване на друго място при подозрение за обитаването на такива същества. Счукване на чесън и целенасочено насочване на намерението към тяхното прогонване по този начин. 

КГ: Ние не разбираме творческата сила на съзнанието си. Човек може да ги прогони с помощта на волята си. Ако обаче са ти казали, че не можеш да направиш това и си убеден, че не можеш, тогава няма да можеш да го направиш.

ДУ: Друго нещо, което се казва в Закона за Единството, е, да се насипе сол по праговете на вратите и на прозорците, след което тази сол да бъде заредена с вибрацията на най-чистата любов. Това няма да позволи на съществата да се завърнат, след като веднъж са били прогонени. Мислиш ли, че солните кристали, според обяснението в Закона за Единството, могат по някакъв начин да бъдат зареждани с някаква вибрация, съдържаща определено намерение?

КГ: Това е абсолютно възможно, защото кристалите биват използвани за съхранение на всякакъв вид информация, като тази, която бива съхранявана в данни, както и в действителни същества.

ДУ: Нека сега поговорим малко за пирамидата. Ти гледа някои от моите епизоди в Мъдри учения относно технологията на пирамидите.

КГ: Точно така.

ДУ: Когато хората посетят Хеопсовата пирамида, тази технология очевидно е била сътворена от предишно въплъщение на Сферичните същества. Ако вярваш, че Сферичните същества са Ра от Закона за Единството, те са построили тази пирамида. И там имаме този саркофаг и идеята е, че той е бил използван при някакъв ритуал за пречистване. Някой е държал в ръцете си кристал. Всички тези отрицателни кармични наслоения, които имаш, прикрепени действителни същества, биват прогонени, докато си в пирамидата, в резултат от преживяването на някаква психодрама, при която трябва да простиш отрицателните неща, които са ти се случили, и да си простиш, и да простиш на хората, които са ти навредили.

Тогава, ако това е такава голяма част от технологията, тези същества притежават ли някакъв психо-емоционален компонент? Те прикрепят ли се към нас поради нежеланието ни, или неспособността ни да прощаваме?

КГ: Да. Емоциите притежават енергия и тази енергия притежава, предполагам, нещо като маса. И това е нещо, към което тези същества могат да се прикрепят.

ДУ: Нещо като храна.

КГ: И също така като възможност за прикрепване.

ДУ: Точно така.

КГ: И когато се освободиш от тази емоция или енергия, те няма към какво повече да се прикрепят.

ДУ: Според Закона за Единството, тези същества се прикрепят основно към храносмилателната ни система. Поради всички извивки в червата се натрупват тези отпадъчни продукти, които могат да останат там 20 години. И тези същества могат да живеят там.

Ти самият си преминал през една феноменална трансформация. Загуби невероятно много тегло. И аз разбирам, че всичко това се случи, след като двамата с Каарии допряхте ръцете си. Нещо в теб се промени. Мислиш ли, че загубата на теглото ти … Мислиш ли, че в някаква степен си се освободил от тези същества, че си ги прогонил?

КГ: Аз определено преминах през един период, когато за първи път започнах да обсъждам всичко, което дискутираме в това предаване.

ДУ: Преди да заснемем това предаване.

КГ: Преди да заснемем това предаване. Преди да започна да ти разказвам всички подробности, свързани с това. Аз имах спомени. Можех да се завърна към спомените си всеки път, когато пожелаех, но ако се опитвах да ги вербализирам, започвах да заеквам. Ставах много неспокоен или много изморен, или даже забравях, че щях да говоря за нещо.

ДУ: Уха!

КГ: В крайна сметка започнах упражнения за виждане от разстояние на светлинното си тяло и посетих тази сфера, която бе в светлинното ми тяло. И с ума си пожелах да видя вътре в нея и около една четвърт от нея стана прозрачна. И видях нещо, което приличаше почти като жаба, която се бе свила в тази сфера, вътре в светлинното ми тяло, но главата й бе смачкана. Приличаше на жаба с такава продълговата смачкана глава. И първия път, когато я видях, тя изпадна в паника и ми каза: „Ти ще ме забравиш.” И аз я забравих.

ДУ: Уха!

КГ: И така, аз не бях в състояние да говоря за тези неща, преди да премина през процес на изчистване на тези същества. И аз направих това като използвах своя натрупан опит и знания, като назовавах името на Исус. И това е всичко, което знам. И когато направих това, действително с очите си видях как тези неща – пфу, пфу, пфу, пфу – ме напуснаха.

ДУ: Уха! Това е лудост.

КГ: Все едно, че видях в действителност сенки, които ме напуснаха. След това вече можех да разговарям за тези неща. Изведнъж можех вече да разговарям.

ДУ: Това е интересно, защото много свидетели, с които съм разговарял …

КГ: Това ми причинява … Самото разговаряне за това ме кара да настръхна.

ДУ: Много свидетели, с които съм разговарял … опитвал съм се да разговарям за определени неща и те незабавно се унасяха в сън. Или се разсейваха и преминаваха към разговор на съвършено различна тема. Изчаквах 20-тина минути, за да продължим, опитвах отново и се повтаряше все същото.

КГ: Това е едно от нещата, които се случват в Тайната космическа програма. Практикуващите черна магия прикрепяха същества към хората, за да им попречат да разговарят за неща, за които не трябваше да разговарят и от които не трябваше да се интересуват – за да ги държат в правия път, под контрол. Така че тези престъпници използват въпросните същества като инструменти.

ДУ: Би ли се съгласил, че правенето на упражнения и здравословното хранене може да помогне човек да се изчисти от тези неща? Това е ли част от препоръките, които тези Сферични същества ти дадоха да следваш?

КГ: Да. Когато се храните с високо енергийна храна и поддържате тялото си във форма и чисто от всички отрови, в него няма да има тези частици с ниска вибрационна честота и области, към които те да се прикрепят. Така те повече няма да бъдат съвместими с вашата вибрационна честота. Така че ако поддържате високо вибрационна диета и поставяте себе си в една положителна среда във възможно най-голяма степен, това ще ограничи способността им да се прикрепят за вас.

ДУ: Някои хора, които гледат това предаване, биха казали: „Е, аз нямам такива същества. Аз съм чист.” Това нещо естествено ли е, което егото би искало да заяви – че човек е напълно чист от такива същества? Колко разпространени са те?  Всеки човек притежава ли непрекъснато такива прикрепени същества?

КГ: Болшинството хора притежават или нещо такова прикрепено към себе си, или някаква подобна връзка. Ако притежавате някаква физическа или психична травма, това влияе върху ежедневието ви и тогава има голяма вероятност да сте свързани с такова същество. Това обаче не става винаги и не е нещо, с което хората трябва напълно да ангажират съзнанието си.

Ако започнем да променяме диетата си, ако правим нещата, които водят до положителни промени в нас, ако прощаваме на другите, ако прощаваме на себе си, това освобождава енергията, която тези емоции са създали, и тези същества няма да имат условия за съществуване в нас.

Сините авиани казаха съвсем ясно, че в бъдеще тук, с процесите, протичащи в Слънцето, и с енергийните промени, тези етерни същества няма да могат да се задържат в нашата реалност. Те ще бъдат „изтласкани обратно в другите реалности”, казаха те. Те просто няма да могат да съществуват повече съвместно с нас.

ДУ: Какво ще се случи с хората, които приютяват в себе си такива същества?

КГ: Добър въпрос. Предполагам, че всеки притежава някого в своя живот, който се отнася лошо с него/нея … нещо като вампир. Вие ще се освободите от него.

ДУ: Социопати, психопати.

КГ: Социопати и подобни на тях. Много от тези хора имат същества, прикрепени към себе си, с които те съществуват в симбиоза. Тези хора се отнасят зле към околните, извличат тяхната енергия. Съответно тази енергия отива при съществото и то я консумира съвместно със своя гостоприемник. Ако съществото бъде отстранено, лицето преминава през кризисен период на абстиненция, също като пристрастения към хероин, когото са лишили от наркотика.

ДУ: Има ли нещо последно, което би искал да кажеш на хората, що се отнася до … На първо място, нека да не демонизираме това нещо, нали така? Това е нещо, което се случва почти с всекиго.

КГ: Точно така. 

ДУ: Така че ние не искаме да започнем да се настройваме срещу хората.

КГ: Да, не би искал да започнеш да посочваш хората с пръст и да им казваш: „Ти имаш прикрепено същество към себе си. Ти имаш прикрепено същество към себе си.” Всеки изпитва влияние на такива неща на някакво ниво.

ДУ: Възможно е обаче да използваме тези духовни наставления, за да пречистим себе си с диета, с повишено съзнание и да станем по-малко уязвими от това.

КГ: Точно така. И това е една ежедневна борба, защото ежедневно ще срещаме хора, които са заразени, и всеки ден ще се налага да поставяме бариера между себе си и тях.

ДУ: Тези Сферични същества казаха ли, че в крайна сметка всички тези същества ще си отидат, когато преминаваме през процеса на възнесение?

КГ: Това е, което те казаха. Те казаха, че енергийните промени, които настъпват, ще бъдат несъвместими с тези същества и те ще бъдат прогонени в своите реалности, откъдето са дошли.

ДУ: Е, това е удивително. И това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод. Много интересни неща. Силата е във вашите ръце. Аз съм Дейвид Уилкок. Това е Космическо разкритие. Благодаря ви, че бяхте с нас.