Подземни тайни на човечеството – 147 епизод, 17 април, 2018 г., Дейвид Уилкок и Емери Смит

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Емери Смит, с когото продължаваме нашия удивителен разговор за подземните цивилизации.

Емери, добре дошъл отново.

Емери Смит: Благодаря, Дейвид. Нямам търпение да започнем този разговор. 

ДУ: И така, едно от нещата, за които съм любопитен, тъй като в момента в главата ми просветват много лампички … ние имаме това място на космически катастрофи в Антарктика, за което вече говорихме.

ЕС: Точно така.

ДУ: Ти потвърди, независимо че там има един огромен кораб майка …

ЕС: Да.

ДУ: … когото сме изследвали от колко време?

ЕС: Доколкото зная от тези учени, вече 24 години.

ДУ: О кей. И има някаква връзка между тази останки от катастрофи и подземната цивилизация в Еквадор, за която ти разказа …

ЕС: Да.

ДУ: … и която ти каза, че е действително … в началото е бил само един кораб, но след това той е бил пристроен или нещо такова?

ЕС: Да. Мисля, че енергията от този кораб трябва да е стимулирала … на него трябва да е имало организми или бактерии, защото той даже е променил вътрешността на каверната и я е превърнал в една различна атмосфера.

image001

И съществата, които се намират там долу, и растителният свят, и останалите неща, са напълно различни от тези на повърхността. Правени са опити за изнасяне на същества оттам тук, на повърхността, и те моментално са загивали.

ДУ: Възможно ли е да дишаш въздуха там без апарат?

ЕС: Да. Това е най-чистият въздух. Всъщност аз там се чувствах прекрасно. И те вече са проверили този въздух многократно. Между другото, доколкото зная, това е една нова находка.

ДУ: Само да преговорим накратко това нещо за Еквадор. Според вътрешната информация, получена от Пит Питърсън … той говори надълго и нашироко относно кораба в Антарктика, където е имало насаждения. Имало е и нещо като филтрираща система за отходните води от банята, от душа, от тоалетната, които са захранвали градината с насаждения.

Тъй като обаче корабът е попаднал под леда, всичко е било разрушено.

Сега обаче това, което ми казваш за Еквадор, ме кара да се замисля дали растенията в този кораб не са били подобни.

ЕС: Интересно.

ДУ: Какво мислиш по този въпрос?

ЕС: Да. Мисля, че има определена връзка между двете неща. Разбира се, това са напълно различни условия и аз бих очаквал химически различни неща. Това обаче изисква допълнителни наблюдения.

Аз зная, че там работи един наистина добър екип и те подхождат доста внимателно към всичко, което откриват там. Така че ще видим какво ще се случи.

ДУ: Друго нещо, което много силно ме вълнува, е фактът, че най-старата катастрофа на (космически) кораб в Антарктика, за която съм чувал от повече от един източник, е свързана с тези великани високи очевидно около 10 метра.

ЕС: О, да. Да.

ДУ: Ти чул ли си нещо подобно?

ЕС: Да, чух за това.

ДУ: О кей. Какво точно си чул?

ЕС: Че там има много други саркофази и много други извънземни тела там долу, които са били около 10 м. високи, които са били открити вече изровени. Някои са били преместени, други не.

Сега те се опитват да съчинят една история за всичко това, след което  постепенно да информират обществото по един доста спокоен начин, защото разбира се, това противоречи на всичко, в което са ни накарали да вярваме, свързано с нашия произход и с религията.

Така че те бавно ще ни разкрият тези неща.

Едно от удивителните неща, които открихме на това друго място, за което говорихме по-рано …

ДУ: В Америка?

ЕС:  … в Америка, бе едно 10 метра високо същество в един саркофаг, в състояние на летаргия.

image002

ДУ: Наистина?!

ЕС: Ние вярваме, че това е било същество от ерата преди адамитите. И, разбира се, пирамидите и тези пространства във формата на кубове се намират наблизо.

image003

Двата хектара с бяло злато на прах са наблизо и там е мястото, където стъпалата слизат надолу в издълбания метеорит, или каквото е това там – издълбания къс земна скала, която е заобиколена от водно пространство.

ДУ: Добре. Колкото до съществата в летаргия, ние сме чули от Кори, според някои от последните брифинги, които той е получил, и мисля, че Пит Питърсън също е казвал това, че в най-ранния град в Антарктика са били открити същества на 500,000 години. Както знаеш, там има открит един много, много древен град.

ЕС: Точно така.

ДУ: Той е на повече от един милиард години, но тази находка отпреди 500,000 години представлява ТОЧНО същото, което ти описваш. Това е удивително.

Любопитно ми е дали си чувал за подобни същества в състояние на летаргия в Антарктика?

ЕС: Не, не съм. Не съм чувал за никакви такива същества в Антарктика. Те не са говорили за това. В същото време трябва да знаеш, че има редица екипи, които работят по тези места. В моя случай това бе екип от само четирима души.

ДУ: Наистина?

ЕС: Там долу има хиляди учени, които работят по този проект от името на различни правителства и на нашето правителство, и те се опитват да запазят в тайна нещата, но също така и да ги съхранят.

И както вече казах, аз не вярвам, че корабът е катастрофирал на това място. Аз мисля, че корабът всъщност е бил там и е останал там. И каквото се е случило тогава, се е случило, независимо дали е бил някакъв катаклизъм, или нещо друго.

ДУ: Разбирам.

ЕС: И сега снегът се топи и Земята е тази, която ще направи Пълното разкритие. Ха, ха.

ДУ: Ха, ха. Когато погледнем Антарктика, която в последно време стана обект на толкова голям интерес, един от свидетелите, с които разговарях, каза, че съществува един тъмен план за разкритието на нещата в Антарктика, който би могъл да причини религиозна война. Просто предполагам …

ЕС: Да.

ДУ: Защо мислиш, че това е възможно?

ЕС: Ами всичко, което се намира там долу, ще разруши организираната религия, такава каквато я познаваме.

ДУ: Защо мислиш, че това ще стане?

ЕС: Защото те са открили там долу таблети и информация, които доказват историята на Марс и на Луната, и историята на  тази част на вселената. И сега те започват да я дешифрират.

Така че оповестяването на това вероятно ще причини огромен конфликт. И те се тревожат за възможни изстъпления, причинени от религиозните ни вярвания.

ДУ: Разбирам. Но това не означава задължително, че Исус или Мохамед са измислени.

ЕС: О, не. Ти си прав. Всички тези аватари са живели тук и са били тук, и това са били удивителни богове и хора.

Това, което ще се случи, ако разкрият всичко това, то просто … Да кажем, че всички истории, които в момента се разказват, не са били разказани в тяхната пълнота. Има бели петна и неща, които отсъстват, и това ще запълни всички тези празноти.

И всички религии ще се окажат като незавършени книги.

ДУ: Уха!

ЕС: Така че това ще запълни всички тези бели петна и всъщност всички ще се окажат прави.

Но, разбира се, сигурен съм, че някои хора няма да бъдат съгласни и може би няма да повярват. Да вярваш в нещо през целия си живот и след това да има един археолог, който изважда нещо на повърхността, което гласи нещо различно … това би причинило размирици по света.

ДУ: Значи ти казваш, че тази огромна скала, открита някъде в Америка на едно необявено място, съдържа останки от великани?

ЕС: Да, точно така.

ДУ: Можеш ли да обясниш малко повече? Ти спомена за военни доспехи, за скелети.

image004

ЕС: Много скелети и доспехи, много злато и сребро, и други средновековни съкровища, много монети, много съдове пълни с монети.

image005

ДУ: Но аз мисля, че ти каза, че цялата вътрешност на яйцето е била запълнена с бяло злато.

ЕС: Да. Там има около два хектара, които ние определихме, че са пълни с бяло злато на прах, които се намират в отделна секция.

ДУ: Ох. Значи цялото яйце не е изпълнено с бял златен прах?

ЕС: Не, само една малка част.

ДУ: Празни пространства, в които можеш да се разхождаш?

ЕС: Да, да, точно така. И тези стъпала са твърде големи. Това не са просто нормални стъпала – високи са някъде между 2,5 и 3 метра едното.

image006

ДУ: Уха!

ЕС: За слизане и изкачване.

ДУ: Точно като за великани, високи 10-тина метра.

ЕС: Ще им бъдат съвсем по мярка.

ДУ: Да, точно като за тях. Ха, ха.

Колко ясно очертани са тези стъпала? Как изглеждат?

ЕС: Те са безпогрешно изрязани, подобно на пирамидите на Мачу Пикчу. Всичките им ръбове са идеално очертани.

Така ги разпознахме. Няма начин това да са земни образувания.

ДУ: Хм. И ти казваш, хипотетично, че ако имаш една подводница и знаеш къде да отидеш, ти можеш да пътуваш под повърхността на Земята и да достигнеш точно до тази скална маса.

ЕС: Тази водна обвивка за съжаление има един малък отвор за влизане и един за излизане. Това е просто едно издълбано пространство, което съдържа много вода. Ние обаче не видяхме място, където би се вместила една подводница.

ДУ: Ох. О кей.

ЕС: Ето защо ние просто започнахме от повърхността на Земята и решихме да пробиваме право надолу, докато ударим в скалата и след това да се тревожим за останалото. Проблемът обаче бе в тази обвивка от вода, дебела около един метър, с милиони атмосфери налягане.

ДУ: Ти описваше тази доста странна идея, по повод на която разговарях малко с този учен изобретател, нещо свързано с тази светлина, която излъчва златото и която изглежда че прониква в материята, и може да бъде доловена от някои хора, които вероятно имат специални способности. Дали това е нещо подобно на виждането от разстояние?

ЕС: Не, това не е като виждането от разстояние. Тези хора всъщност имат различни конусчета в устройството на очите си, при което могат да виждат различни дължини на вълните от синя и сива светлина.

Така че по някаква причина, те могат да насочат погледа си над повърхността на океана и да видят място, където има голямо количество злато. Ние не притежаваме тази способност. И ние плащаме на хората от правителството или наемаме спътници от някои корпорации, за да изследваме океанското дъно.

Тези съкровища, които са най-удивителни, за съжаление не са на сушата, така че сега, както виждаш, това вече е друг вид търсене на съкровища.

Едно от комичните неща, на които търсачите на съкровища ме научиха … Аз ги  попитах: „Как става така, че винаги откривате златото?” Защото не всеки успява да използва спътник.

И те ми казаха: „Ако знаем някаква област, за която се говори, че има злато, ние слизаме там долу и изгребваме всички водорасли. След което отиваме у дома и храним с тези водорасли плъховете. След това очакваме да видим изпражненията им и когато те съдържат злато, ние отиваме на мястото и вземаме златото.”

ДУ: Наистина?”

ЕС: Да.

ДУ: Късове самородно злато …

ЕС: Така че те са измервали изпражненията на плъховете, струва ми се със спектрометър или някакъв подобен инструмент. И след това те …

ДУ: Уха! Много интересно.

ЕС: Ха, ха. Това не е ли луда работа?

ДУ: Това е нещо, което не можеш да си го измислиш. Това е нещо прекалено странно.

ЕС: Както и да е. Тези знаменити търсачи на съкровища, които се занимаваха с това – удивителни хора, прекрасни хора, щедри хора, защото те искат да дадат … Те не искат да запазят за себе си това съкровище. Те искат да го дадат обратно на света и да създават неща от полза за света.

ДУ: Искам да направя една смела крачка и да те попитам следното. Някак имам усещането, че според това, което казваш, може би има определен щам на извънземна ДНК, която е заложена в някои хора.

И тези хора, независимо дали са наясно с това, или не, може би притежават малко по-различен оптически апарат, малко различна тъкан на ретината си и ако разберат какво могат да правят, може да се научат да виждат тази необикновена флуоресценция около златните находища. Това вярно ли е?

ЕС: Възможно е. Не само това, но вероятно тази способност им е била предадена от извънземни, за да подобри зрението им. Ние наричаме това „подобряване”.

Така че има определени хора и много, много специални агенти, които работят на най-високите нива, които притежават тези специални способности. Те използват тези способности в полза на този, за когото работят.

Интересното е, че в тази каверна има и други неща, които открихме и които показват произхода на всички нас. Да.

И това е един от най-големите подаръци, които бихме могли да получим. За мен е трудно даже да го изговоря.

Това е най-голямата тайна за това откъде сме дошли и какъв е произходът на нашата ДНК, и това, което тя съдържа, и също така инструкции как да бъде разчетена ДНК, и инструкции за построяването на портали, и за отварянето на портали и подобни неща.

Така че това е изобилие не само на религиозни артефакти и извънземни артефакти, но и на удивителни инструменти, които можем да използваме.

И може би ние все още не сме готови за отварянето на всичко това.

ДУ: И как този учен … Разбирам, че може да навлизам в територия, която е прекалено секретна, но все пак бих искал да видя докъде можем да стигнем.

Дали този учен например има способността да вижда самият той тези лъчения, или той разчита на някого, който може да го прави?

Дали технологията по някакъв начин е основана на органична функция?

ЕС: Не. Той е бил роден по този начин.

ДУ: Наистина?

ЕС: Той бе един надарен човек, който е постъпил на работа при военните и е имал забележителни способности за виждане от разстояние, и се е издигнал до най-високия ешелон на хората, които биват изпращани, когато трябва да открият нещо или някого. И той е високо уважаван сред колегите си.

ДУ: Би ли могъл да обясниш … просто защото съм сигурен, че хората ще проявят силен интерес към това … Това важи и за мен.

Ако имаше тези специални клетки в окото си, какво щеше да виждаш? Това щеше да ти изглежда като някаква мъгла или по-точно като какво?

ЕС: Не мисля, че те … Не, от това, което съм разбрал, и това е информация от втора ръка, те виждат точно както това правим и ние. В същото време, ако търсят нещо, тогава става дума за една малка честота от светлинния спектър. Ето например твоята риза … те биха могли да видят много нюанси на синьото в нея, резултат от процеса на оцветяването й. В случай че тя не е била оцветена правилно и равномерно.

В същото време един нормален човек би видял просто една синя риза, докато специално надареният човек би видял някои ивици с различен оттенък.

ДУ: Значи ти казваш, че тези хора могат да виждат определен брой различни уникални цветове, повече от обикновените хора.

ЕС: Да, абсолютно. Зная, че те могат да виждат до 10 различни дължини на вълната само в един цвят. Чувал съм, че някои могат да достигат и до 20 дължини.

ДУ: Уха!

ЕС: Така че това е доста голямо разнообразие в рамките на един цвят. Но както ти казах, това за мен е информация от втора ръка.

ДУ: И ти казваш, че те могат да засичат със зрението си неща, които са под земята, като например златна жила?

ЕС: Поради флората и растенията, и скалите …

ДУ: Ох!

ЕС: … които имат определено лъчение, благодарение на присъствието на златото. То излъчна тази специална енергия. И след това тази енергия се разпръсква в атмосферата, подобно на оргонита, който излъчва определена енергия.

ДУ: Едно от нещата, което е толкова интересно, е свързано с работата на Вилхелм Райх с енергията на оргона, и то е, че кожата му е започнала да придобива този син оттенък.
image007

ЕС: Хм!

ДУ: И той често е свързвал енергията на оргона със синя светлина.

ЕС: Ха, ха.

ДУ: Всъщност аз имам множество епизоди в моето предаване Мъдри учения, моето друго предаване, където разказвам как той открива спонтанното възникване на живот, свързано с това, което той нарича „биони” (bions).

И бионите се явяват тези малки сини телца, които изникват като че ли от нищото, след което се превръщат в протеини и в биологична материя.

ЕС: Разбира се.

ДУ: Така че ако това е същността на живота, тогава има ли някаква връзка между златото и биологичния живот?

ЕС: Не става дума само за злато. На теб ти трябват орбитално пренаредени моноатомични елементи. Трябва да разгледаш елементите, от които сме съставени, когато се появяваме на този свят като бебета.

Ние никога не получавате тези елементи отново от храната или водата, която приемаме. Това са паладий и родий, и иридий, и всички тези различни видове елементи, които са нужни на нашата ДНК, за да се развиваме.

ДУ: Точно така.

ЕС: И, разбира се, има много места, където възникват орбитално пренаредени моноатомични елементи, така че трябва да бъдеш внимателен.

ДУ: Спомням си, че съм чувал, че родият … Ако поставиш в затворено пространство молекула ДНК и родий, тя става много повече електропроводима, отколкото …

ЕС: Асолютно! Така че аз съм голям привърженик на орбитално пренаредените моноатомични елементи. Аз ги приемам почти всеки ден, както и цеолит. Тези неща се свързват с ДНК и й помагат да работи правилно с подходящия волтаж.

Ако няма правилният волтаж, ние наистина не можем да регулираме както трябва тялото си. Ако няма правилен волтаж, ние не можем да еволюираме по-нататък от сегашното си състояние.

ДУ: Нека само да подчертая и нещо, резултат от изследванията, които съм провел върху това, което ти наричаш орбитално пренаредени моноатомични елементи. Те са всъщност това, което някои учени наричат микро клъстери. Ако накараш атомите да преминават през едно отверстие по един наведнъж, те ще образуват клъстери в тези модели на свещената геометрия, триизмерни модели като куб, октаедър, додекаедър, икозаедър.

image008

И молекулите всъщност ще се групират в такива формирования. По някакъв начин такива структури са много по-резистентни на електрическо влияние отвън, по-проводими са вътрешно, доста по-твърди и резистентни са на температура, на износване.

Те притежават всички тези удивителни качества и осигуряват храна за тялото.

Тогава защо мислиш, че връзката със свещената геометрия е толкова важна?

ЕС: Защото това е, от което сме направени. Това са май-малките частици извън електрона, от които сме направени и които всъщност ни позволяват, в даден момент, да пътуваме през различните измерения.

ДУ: Тогава ти би потвърдил, че според част от класифицираната наука, когато отидем до самите основи на материята, откриваме свещената геометрия?

ЕС: Да, абсолютно!

ДУ: Можеш ли да ми кажеш още нещо конкретно, свързано с брифинги, които може да си получил по този въпрос? Какво точно са ти казали?

ЕС: Ние се занимавахме много с магнитна енергия, с магнити, с постоянни магнити и се опитвахме да правим редица неща с магнити – да променяме техните полета, северните и южните полярности.

След това използвахме различно оборудване, за да гледаме под увеличение тези различни форми на магнитите, не на нормалните кубични магнити с южен и северен полюс, да променяме тези ъгли, след което да ги поставим под увеличение и да видим какво се случва на това ниво с тези две магнитни, постоянно магнитни енергии, които се срещат под различен ъгъл.

ДУ: Хм.

ЕС: На това ниво, което не е било завършено, се появяват тези форми.

ДУ: Геометрии. Уха!

ЕС: Тези свещени геометрии.

ДУ: Да.

ЕС: Така че те вярват, че чрез промяна на тези енергийни полета, те всъщност могат да отворят портали. Те могат да освободят различни енергии за нашата ДНК. Те могат да ни помогнат да се излекуваме. Могат да се случат най-различни неща.

Трябва да знаеш обаче, че всичко това е все още на етап, в който не е доказано.

ДУ: Преди ти каза нещо … че имаш усещането, че може би извънземни на високо ниво ни държат под някакъв вид карантина или под някакъв контрол, така че даже и да получим всичката тази технология, няма просто да можем да правим всичко, което поискаме. Би ли могъл да обясниш това малко по-подробно?

ЕС: Ами, искам да кажа, извънземните … те няма просто да слязат тука и да ни предоставят всичко ей така, защото ние трябва да еволюираме самостоятелно. Трябва да развием съзнанието си и да се отнасяме един с друг добре, а не да режем взаимно главите си.

ДУ: Точно така.

ЕС: Също така всички ме питат за лошите извънземни.

И аз им отговарям: „Да, има лоши извънземни. Има както добри, така и лоши извънземни.”

А те ме питат: „И как изглеждат ЛОШИТЕ извънземни?”

Аз им отговарям: „Просто отидете в банята и погледнете в огледалото.”

ДУ: Ха, ха.

ЕС: „И защо е така?” 

Отговарям им: „Защото ние се избиваме взаимно. Не би трябвало да се избиваме взаимно.”

ДУ: Ха, ха.

ЕС: Ха, ха. Макар че това е свързано с контрол. Ние сме контролирани, за да извършваме такива неща.

И след като сме казали всичко това, поради нашето лошо поведение понякога … А те са били тук преди нас. Те са били като нас. Те са еволюирали от това, което сме ние сега.

И те са се завърнали от миналото. Спомни си гората Рендълшам (Rendlesham*). Те са дошли от миналото, за да ни посетят и са излезли от тази пирамида …

*) В края на декември, 1980 г. са докладвани серия от необясними светлини близо до гората Рендълшам, графство Съфолк, Англия, свързани с предполагаемо приземяване на НЛО. Това се е случило непосредствено до базата на кралските въздушни сили Уудбридж, която по онова време е била военна база на САЩ. – Бел.прев.

image009

… и свидетели на това са били повече от 100-тина души.

ДУ: Да.

ЕС: И посланието е било: „Спрете това, което правите с всички тези ядрени оръжия. Вие сте деца на децата, на децата, на децата, на децата, на вашите деца. И ако продължавате да правите това, ние няма да продължим да съществуваме …“

ДУ: Уха!

ЕС: … което е интересно, защото това означава, че времето не съществува. Хайде сега се опитай да смелиш това с главата си.

По същество наистина НЯМА време. Времето е просто нещо, което ние сме измислили, за да оцелеем тук в триизмерието. Съществуват много други различни измерения.

И ние се учим как да пътуваме безопасно между измеренията.

ДУ: Кои могат да бъдат някои от ограниченията, които определени извънземни биха ни наложили в този момент, които биха ограничили нашата пълна свобода?

Става дума за неща, които бихме се опитали да правим и няма да успеем, или ще бъдем блокирани.

ЕС: Да, мисля, че ако се опитаме да унищожим повече от 75% от населението на Замята, те ще се намесят. Мисля, че ако се опитаме да отровим за постоянно Земята, например чрез Фукушима или друг инцидент, те ще се намесят.

Така че ако сме на път да изтребим повече от 75% от хората или животните на планетата, в т.ч. и в океаните, те определено ще се намесят.

Стига да причиним едно от тези неща и да замърсим атмосферата, и ще последват едни много трудни 50 години.

ДУ: Изглежда че има много други хора освен нас, които живеят тук, може би не на повърхността, но те определено са тук.

ЕС: Това е вярно.

ДУ: И те също не желаят ТЯХНАТА територия да бъде увредена.

ЕС: Да, това е вярно. Има други извънземни същества, които обитават вътрешността на Земята. Има също така древни същества, които са живели тук вечно, не извънземни, но такива, които са били тук от самото начало, същества на Вътрешната Земя. Това е нещо, за което можем да поговорим в друго предаване.

ДУ: Разбира се. Когато спомена за тези водни пътища под океаните, или под континентите, едно от нещата, които си спомних, бе един брифинг на Кори, нещо, което той действително е видял, което са тези масивни тунели на дъното на океана, с равен под и под формата на арки отгоре, много, много големи, по които е можела да мине подводница.

image010

Те са се простирали на големи разстояния и някои от нашите приятели са стигали през тях чак до Антарктика.

Интересно ми е дали си чувал за построяване на подобни тунели.

ЕС: Да. Това са конструкции направени от хора. Те не са … Това не са естествени земни образувания.

ДУ: Макар че са нещо древно. Те не са правени от известните нам хора, нали, защото Кори …

ЕС: Да, точно това и казвам. Има каверни, открити в Северна Америка и в Мексико, които се простират от източния бряг (на САЩ) до Антарктика. И тези каверни са били модифицирани. Не зная от кого и кога, но те са били превърнати в големи идеално изваяни тунели с ширина подобна на футболно игрище, през които минават тези подводници и други средства за транспорт … между другото с много висока скорост.

И те се простират не само до Антарктика, но преминамат и под цялата територия на САЩ, без да се приближават до повърхността.

ДУ: Известно ли е кога са били построени и от кого?

ЕС: Историята им не ми е известна. Зная само, че съществуват, от спътникови снимки, от радарни изображения и от брифинги.

ДУ: И тези големи тунели, които достигат до Антарктика, те всички ли са под водата, или някои от тях са просто празни пространства изпълнени с въздух?

ЕС: Има малки части от тунели, които свързват отделните каверни. Те всички са свързани и са пълни с вода.

ДУ: Ох!

ЕС: Да.

ДУ: И каверните са също пълни с вода?

ЕС: Да.

ДУ: Наистина?!

ЕС: Да. Да, това е една гигантска водна мрежа. И аз мисля, че всички тези тунели имат връзки с всички водни пространства във вътрешността на Земята. 

ДУ: Едно от нещата, които научих от Пит Питърсън наскоро, бе, че някои елементи от Съюза са загрижени относно обитаемостта на повърхността на Земята и че са започнали да изпомпват водата от някои от тези много големи подземни каверни, за да отворят място за приютяване на повече хора в случай на нужда, и че един от страничните ефекти на това е появяването на тези странни същества, които океанът измива по бреговете си, които не би трябвало да съществуват.

Интересно ми е дали си чул нещо за такъв план, или за тази операция?

ЕС: Зная със 100% сигурност за построяването на каверни. Това е вярно. Както и за изпомпването на водата от тези каверни, и за запечатването им след това.

Колкото до съществата, които се появяват от Вътрешната Земя, или нещо подобно, не се съмнявам, защото там има пространства със собствена атмосфера и форми на живот, които никога не са били откривани или оповестявани на обществото.

Така че е твърде възможно същества от една такава каверна в крайна сметка да се доберат до повърхността.

ДУ: Точно така. 

ЕС: И не само това, но всеки ден в океаните биват откривани нови форми на планктон и бактерии и други подобни неща. Всеки ден има нови открития. Също така всеки ден имаме изчезване на животински видове.

Така че е интересно, че точно сега, особено нещата, които идват от космоса … Имаме тези гигантски спътници в космоса, които просто събират какво ли не. Това е нещо като гигантски въздушен филтър. Ние изпращаме тези неща горе и те се връщат обратно долу.

Или изпращаме тези метеорологични балони, които се изпълват. Става въпрос за удивителни нови бактерии, за които никога не узнаваме …

ДУ: Супер.

ЕС: … и които идват от космоса. Все едно, че говорим за това водно мече … Как се наричаше?

ДУ: Тардигрейд.

image011

ЕС: Тардигрейд. Тези същества живеят във вакуума на космоса, след това идват при нас и се чувстват добре.

ДУ: И все още са живи.

ЕС: Те са удивителни. Аз участвах също и в някои от тези проекти, където се опитваха да разберат как и ние можем да бъдем като тях.

ДУ: Точно така.

ЕС: Аз предпочитам да запазя формата на тялото си.

ДУ: Ха,ха.

ЕС: Ха,ха.

ДУ: Е, макар че ти каза, че времето не съществува, все пак изчерпахме времето за този епизод.

ЕС: Ох, о кей.

ДУ: Така че заповядай следващия път.

ЕС: Добре. Благодаря ти, че ме покани.

ДУ: Благодаря ти и аз. Благодаря и на нашите зрители за това, че ни гледаха. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок, тук заедно с Емери Смит.