Показания на Уилям Томпкинс за Тайната космическа програма – 30-ти юли, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Уилям Томпкинс: И тогава аз отидох да работя в Дъглас*) като чертожник, и след две седмици началникът на моята секция се зарови в биографията ми. И разбира се, там е записано всичко, което съм правил във военноморските сили. Така че той ме сложи на работа в този мозъчен тръст. Там бе създаден първият мозъчен тръст – в една оградена територия на Дъглас. Вътре работеха 200 души.

*) Douglas Aircraft Company – американска самолетостроителна компания, основана в  1921 г. от Доналд Дъглас и просъществувала под това име до 1967 г. – Бел.прев.

image001image002image003

Ние изследвахме всички аспекти на извънземните – военни, търговски и пр. Моята задача бе да проектирам за военноморските сили около 16, 18 различни класове военни кораби, които не съществуваха.

image004И те бяха … Големите бяха с дължина между 1 и 6 километра.

image005Тези кораби летят в космоса. Те превозват по-малки космически кораби. Аз проектирах специални превозвачи на космически кораби за американския ВМФ, които най-накрая бяха построени в края на 1970-те в Юта, под земята.  

Вие сте виждали снимки на космическите кораби на американските ВМС – Слънчева стража. Така че Слънчева стража бе дело на мозъчния тръст в инженерния отдел на Дъглас. Там се родиха и още много други неща.

* * * * * *

Дейвид Уилкок: Аз съм Дейвид Уилкок и вие гледате Космическо разкритие. Аз съм тук с Кори Гууд и в днешната презентация ние сме подготвили една бомба за вас. Ние ще интервюираме ветерана свидетел от Тайната космическа програма, Уилям Томпкинс.

Аз съм провел множество разговори с него. Той е на 94 години и е все още между нас, и неговите показания не са за вярване. Той потвърждава толкова много аспекти от казаното от Кори и други свидетели, с които съм разговарял.

Хората ни казват: „О, вие нямате никакви преки и косвени доказателства.”

Е, ето ви един човек, който идва от ерата на Втората световна война, и неговите показания просто ще преобърнат вашия свят. 

Като начало, бих искал да ви дам малко биографична информация за него. Така че внимавайте.

Уилям е бил за първи път забелязан от ВМС на САЩ още като малко момче. По онова време той е живял близо до Лонг Бийч, Калифорния, и неговият баща е водил Уилям и брат му да наблюдават много военни кораби, акостирали в пристанището на Лонг Бийч.

image006Уилям Томпкинс е бил добър художник и голям майстор в построяването на модели.

image007И скоро той започнал да създава точни модели на корабите, които виждал.

image008Военните започнали да забелязват това гениално момче, защото моделите му били изключително близки до реалните кораби.

image009Когато обаче младият Бил Томпкинс започнал да добавя свръх секретни елементи в своите модели, това наистина привлякло вниманието на военноначалниците.

image010image011Той бил привлечен във ВМС и станал член на един мозъчен тръст по време на Втората световна война.

След войната той отива на работа в компанията Douglas Aircraft, която в момента изпълнява военни поръчки и носи името McDonnell Douglas.

Ако желаете повече информация за удивителната биография на Уилям Томпкинс, съветвам ви да видите увода на неговата биография тук, в телевизия Гая. (Това ще бъде следващия материал в този сайт. – Бел. прев.)

Уилям Томпкинс става член на един таен мозъчен тръст, който започва да проектира кораби, сгради, съоръжения и всичко необходимо за Тайната космическа програма.

Ние искаме да започнем с нещо сензационно, затова ще се присъединим към Уилям Томпкинс, докато той ни разказва за своето продължило десетилетия пътешествие в Тайната космическа програма.

Той ще започне разказа си с това как американските ВМС започнали да откриват някои неща, изобретявани от германците още в началото на 20-ти век.

ГЕРМАНЦИ В КОСМОСА

Томпкинс: Годината е 1942. Войната е в ход. Хобито на Рико Бота е да изпраща тези разузнавачи в Германия. Те са били разпращани из цяла Германия и останали смаяни от това, което са видели.

image012Рико Бота, контраадмирал, американски ВМС.

Те открили, че Хитлер и SS са сключили споразумение с извънземни рептили.

 image013Те открили строителството на стотици различни видове усъвършенствани оръжия, които включвали кръгли космически кораби с размери 20, 75 и 150 метри в диаметър. НЛО.
image014Корабите, които тежали тонове и тонове, и тонове, били изработвани от неръждаема стомана.

image015Те били разработили, или са им били предоставени от рептилите, системи с електромагнитно и анти-гравитационно задвижване.

image016Договорът на германците с рептилите включвал разработване на космическа флота успоредна на тази на рептилите, която германците да управляват в галактиката, като помагат на рептилите в завладяването на планети и в поробването на техните жители.

image017Това, което обаче те били вече постигнали, се оказало наистина странно.

image018Те имали всички тези НЛО, различните типове на задвижване били невероятни, имали лазерни оръжия – наистина невероятни неща из цяла Германия и в окупираните от нея територии.

Те използвали огромни подземни производствени съоръжения, където произвеждали както конвенционално оръжие, така и космически кораби и всякакви други неща.

image019Повечето съоръжения били под земята. Те започнали да разширяват тези съоръжения и въвели в производство единадесет от тези кръгли космически кораба.

image020И така, разузнавачите се опитват да ни обяснят, а адмиралът се отдръпва назад и казва: „Забави малко. Не ти вярвам.” И така нещата продължаваха известно време и капитаните докладваха същите неща.

Разузнавачите бяха добри момчета и знаеха, че ще им поставят въпроси, когато се завърнат в кабинета на адмирала и че никой няма да повярва на това, което ще кажат. За щастие адмиралът имаше машинописка, но помощникът му НЕ БЕ там, той не притежаваше нужното ниво на достъп.

Бяхме един или двама от капитаните, адмиралът и аз. И ние бяхме единствените хора, на които разузнавачите докладваха тази информация.

Искам да се върна към моята длъжност във ВМС, където работих за адмирал Рико Бота.

image021Ние говорихме за моята мисия – не за длъжността ми, а за мисията ми. Тя е документирана. Тя е написана от секретаря на ВМС Форестал, който по-късно стана номер едно при военните.

image022След това Форестал, подобно на неколцина други хора, в това число и президента по онова време, разговаряха по тези въпроси с много други хора. Съответно той бе обявен за психически болен, за което бе хоспитализиран във Вашингтон, след което хвърлен през прозореца на последния етаж.

Това е човекът, който написа мисията на адмирал Рико Бока, а моята мисия бе производна на неговата. Това бе нивото на тази информация в САЩ.

Никоя друга държава освен Германия не знаеше нещо за извънземните. Никоя.

Когато реалността на това, което Германците правеха, започна да се разкрива, изглеждаше, че краят на войната е настъпил, точка по въпроса. Те щяха да завземат цялата планета и можеха да го направят за пет минути.

Те даже бяха тренирали една група войници, един цял батальон, които бяха клонирани.

Те бяха клонирали цял батальон войници. Бяха ги изпратили на фронта и те избиваха руснаците по невероятен начин.

Така че не ставаше въпрос само за материалната част, но и за усъвършенствани медицински системи, за удължаване на живота.

Мащабите на това, което се случваше, бяха невероятни и никой ангажиран в програмата не можеше да повярва.

SS откриха, че хората могат да живеят по-дълго, така че това бе една друга огромна програма, която разузнавачите донесоха и тропнаха на масата пред адмирал Рико Бота. И това в крайна сметка се оказаха 24 пакета документация поради различните възможности за удължаване на живота.

Предполагам, че ако зададете въпрос за Скандинавците (the Nordics), сравнена с нашата продължителност на живота, тяхната е между 1,400 и 2,200 години.

image023Те обаче изглеждат точно като нас.

image024Има едно изследване, което правихме по-късно в TRW върху системи за продължаване на живота. И тази програма след по-малко от две години ще бъде на разположение на някои хора на тази планета.

Начинът, по който това става – аз активно участвам в програмата – по същество гълташ четири аспирина в продължение на шест месеца. Или приемаш четири инжекции.

Променяш се моментално и всичко става по-хубаво. Всичко е по-хубаво, разбирате ли? Просто се връщате обратно – момичето на 21 и момчето на 29-годишна възраст.

Е, отнема известно време да се получи, но след това оставате така около две хиляди години.

Тогава твоят мозък … от който всички ние използваме 2.2%. Не ме интересува какво ни говорят. Ние използваме само 2.2%. Получаваш над 400% способности над това, което си имал.

И това ти позволява да допринасяш. Позволява ти да бъдеш полезен.

Сега тук работиш за една компания и след 20 години ти подаряват часовник. И три години по-късно си извън картинката. Нали така? 

Значи не си имал много време, за да дадеш своя принос, нали?

Но вече можеш да живееш в продължение на две хиляди години, за което време можеш да дадеш своя принос, както и да се забавляваш – цели 2,000 години.

И ти не променяш външния си вид. Оставаш си същият. Пет от водещите медицински изследователски групи, като Scripps точно тук в Сан Диего, работят върху това.

Компаниите, които участват в това, са стотици.

Има изключително много, от което сме били лишени в своя живот. И сега сме в положение, в което всичко, на което са ни учили, независимо дали в университета, в медицината или в техническите области, даже и в математиката, се оказва един балон.

Тъй като сме позволили на рептилите да ни наблъскат неща в главите, те ни пречат да действаме, да учим. Цялата ни история, хиляди години назад, е била изопачена. Сега ние знаем това.

Това не е нещо, което може да се окаже вярно. Сега ние ЗНАЕМ, че е то е вярно.

И ако погледнеш отделни страни, ако погледнеш какво е ставало по времето на римляните и виждаш … Ако съпоставиш аналогично какво се е случвало с тях, над тях е бил упражняван умствен контрол. Там е имало една елитна група, след това армията и след това са имали робите.

Е, ето ни къде сме сега. Ние току-що откриваме всичко това и се налага да поправим нещата.

* * * * * *

Дейвид Уилкок: Добре, както току-що видяхте, това е една много концентрирана информация, която току-що получихме. Това не е за вярване.

Ако сте внимавали добре в предишните епизоди, сега вече сте наясно колко много потвърждение получаваме тук.

И за да обсъдим повече тези моменти, тук заедно с мен е Кори Гууд. Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря ти.

ДУ: И така, преди всичко имаме Томпкинс, който работи от 1942 г. до 1946 г. и който разпитва общо 1,200 пъти тези 29 разузнавачи, внедрени в нацистка Германия. И той казва, че те са били свидетели от първа ръка на тази германска тайна космическа програма и че германците са сключили споразумение с рептилите.

Нека започнем с това. Как се чувстваш, когато се появява някой, който потвърждава толкова важна част от твоите показания в това предаване?

КГ: Е, трябва да кажа, че съм удовлетворен, особено след като зная, че така ми казаха, че той няма представа кой съм и не би могъл да познае физиономията ми. Това ме кара да мисля, че програмата, в която той е участвал, е захранила част от данните в тези интелигентни таблети.

ДУ: Точно така.

КГ: Така че най-вероятно навремето съм чел резултатите от неговите доклади.

ДУ: Когато говорим за някого като Джеймс Форестал, блъснат от най-горния етаж на една сграда в разгара на тези събития, това нещо често срещано ли е? Кратка ли е продължителността на живота на хората, които попадат в тези програми?

КГ: Ами да, и много зависи от това дали следваш правилната линия, или не. Ако не спазваш правилата … те не се спират да ликвидират един президент, да не говорим за един … какъв бе той при военните?

ДУ: Министър на отбраната.

КГ: О, министър на отбраната?!

ДУ: Да.

КГ: Уха! Тъй като за тях тази тайна е по-голяма от ядрената бомба, от всяка друга тайна, следователно за тях всякакъв вид подобно отмъщение върху хора, които отворят устата си или не следват правилната линия, е оправдано.

ДУ: Той каза, че помощникът на адмирал Роко Бота даже не е имал достъп до тази информация. Това може да се стори странно на някои хора. Има ли подобни прецеденти на това в твоя опит?

КГ: Наблюдавах как това се случва постоянно. Има обявено заседание, преди което се провежда предварителна част, след което 5 или 10 души стават и напускат стаята …

ДУ: Наистина?

КГ: … Защото те нямат достъп до останалата част от информацията.

ДУ: Уха!

КГ: Така че аз съм виждал това да се случва много пъти.

ДУ: Той каза, че адмирал Роко Бота непрекъснато е възкликвал: „Глупости!” на показанията, които е чувал, защото всичко е било толкова фантастично и трудно за вярване. И той каза, че по онова време германците са били единствените хора, единствената страна, която е знаела за извънземните.

Така че ти установи ли, че такова учудване е било твърде постоянен елемент, че хората срещат наистина големи трудности да асимилират това, когато се сблъскат за първи път с тази информация?

КГ: О, да, абсолютно. Когато започнах да разказвам, че съм бил подложен на 20-годишна възрастова регресия, след като съм служил 20 години в една космическа програма, аз наблюдавах същото. Хората просто … Това е просто прекалено невероятно, за да бъде прието.

ДУ: Той също така обсъжда в този кратък клип Скандинавците (the Nordics). И ако си чел книгата му*), там той описва интензивни контакти, които има по-късно със Скандинавци, както ще видим в един отрязък от интервюто по-късно.

*)  William Tompkins, „Selected by extraterrestrials” (У.Томпкинс – „Избран от извънземни”) – Бел.прев.  

За теб беше ли интересно да чуеш също за този аспект от преживяванията му?

КГ: Да, защото германците бяха в контакт с рептилите и работеха здраво редом с тях, както заяви той. Но имаше и групи Скандинавци, които също участваха, като с тях контактуваха други елементи от германската космическа програма.

ДУ: Разбирам. Той спомена, че германците с помощта на … той просто ги нарича „рептилите”. Той не каза „Драко”, така че ние ще използваме неговия термин. Германците заедно с рептилите са създавали космическа флота и тяхната цел е била не само завладяването на Земята, но и използването на материалите и персонала на нацистка Германия за създаване на междупланетна, междузвездна окупационна армия.

Какво изпита, когато чу това?

КГ: Бях малко шокиран, след като зная, че на него не му е известно нищо от моите показания. За известно време аз разказвах за произхода на това, което наричаме Тъмната флотилия и това е точно нейното зараждане. Те работят основно извън Слънчевата система, заедно с рептилите, като отбраняват техните територии и завземат нови територии. Това бе техният мандат.

ДУ: На мен лично ми изглежда трудно да разбера защо хора от Земята ще ги е грижа да завладяват други светове, след като само преди няколко години са открили, че тези светове съществуват. Мислиш ли, че става дума за част от това, за което Драко са ги убедили, като част от уговорката?

КГ: Това бе част от договора.

ДУ: За да се доберат до технологиите?

КГ: Това бе част от договора.

ДУ: Защото защо германците ще се интересуват от други планети? Те не знаят нищо за тях, това не е част от предисторията им.

КГ: Ако живееш в ерата на 30-те, 40-те на миналия век, с тогавашното възприемане на света и ти кажеха за всичко това, което съществува в космоса, отношението ти може да се промени. Може да проявиш много СИЛЕН интерес да отидеш там и да го видиш. И ако имаш завоевателен манталитет, хей, толкова по-добре за рептилите и за техните цели.

ДУ: Той също така каза, че Скандинавците живеят между 1,400 и 2,200 години. Това е над 10 пъти, може би даже 20 пъти повече от нормалната човешка продължителност. За някои хора ще е трудно да приемат това. Имаш ли информация, която да съответства на тази подробност?

КГ: Да, ние говорим за два или три пъти възрастта на Метусела *). Ха.

*) Methuselah – човек живял 969 години според еврейската библия. – Бел. прев.

ДУ: Точно така.

КГ: Това е нещо твърде често срещано в космоса. Веднъж достигнали до определено технологично ниво на развитие, те … човешкото тяло се поддава изключително лесно на манипулация, на лечение и на най-различни медицински процедури.

Така че предполагам, че същото важи и за телата на тези извънземни. И ако те могат да пътуват в пространството, те категорично са погледнали навътре и са разгадали собствения си геном и начините за манипулирането му.

ДУ: Едно друго нещо, което за много хора ще е трудно да повярват, е, че германците всъщност са клонирали войници и те са били използвани в битки по време на Втората световна война. Ти какво би отговорил на това?

КГ: Ами аз не съм … Това е нещо ново за мен.

ДУ: О кей.

КГ: Аз обаче зная, че по-късно е имало клониране, което германците са извършвали, за което съм чел, и че американците са започнали да правят същото в подземни бази в тези военно биологични съоръжения. Те работиха и постигнаха много в клонирането. 

ДУ: Когато говорим за тези подземни съоръжения, той каза, че германците са строяли тези дискове в няколко такива съоръжения и той каза също, че е имало няколко различни прототипа, които са достигали до 150 метра в диаметър.

КГ: Да.

ДУ: Това съответства ли на чутото от теб?

КГ: Когато в началото строяхме нашите кораби, постъпвахме по същия начин, под земята – това ми бе казано. Това е ставало в огромни подземни пещери и те са ги строяли на секции, които после са сглобявали и са изпращали в космоса.

ДУ: Този размер от 150 метра съответства ли на чутото от теб?

КГ: Казвали са ми за много по-големи.

ДУ: О кей. А какво ще кажеш за неръждаемата стомана, която той споменава?

КГ: Чувал съм и за това. Корабите са били изключително плътни и тежки, защото това е било нивото на материалознанието. След това те започват да развиват този клон на науката и след 20-тина години имаха кораби много сходни на извънземните, които срещахме и които можеше да разклатиш с едната си ръка.

ДУ: Уха!

КГ: Те напреднаха твърде много в материалознанието, за да ги направят по-леки. Теглото обаче е без значение, когато разполагаш с торсионна или анти гравитационна технология. Корабът може да тежи 1,000 тона, но след като веднъж включат задвижването, това няма значение.

ДУ: Разбира се. Той каза още нещо, което много хора ще възприемат доста трудно. Той каза, че в рамките на две години ще можем да имаме система за удължаване на живота предоставена на определени индивиди, при която вземаш четири хапчета или четири инжекции в продължение на шест месеца. И той говори за невероятни неща – че това ще доведе до 400% увеличение на интелигентността, до намаляване на възрастта до 29 години, след което можеш да изглеждаш по същия начин още 2,000 години и всичко ще бъде по-добре, ще се чувстваш по-добре. Животът ти ще бъде просто подобрен. Съществува ли такава технология, доколкото ти е известно?

КГ: Да, и както вече съм заявил, част от тази технология в определена форма бе приложена върху мен в края на 20-те години военна служба, когато те ме върнаха какъвто бях на 16-17-годишна възраст.

ДУ: Но ти не си останал на 17 години.

КГ: Не.

ДУ: И очевидно няма да живееш 2,000 години.

КГ: Точно така. Но това бе нещо частично … Ако вземах тези химикали сравнително редовно, много вероятно това щеше да се случи. Това е една от особеностите на тези програми. Те искат да направят хората зависими от този, който управлява програмата, така че те да се завръщат за още инжекции, хапчета, каквото и да е там.

ДУ: Добре, и нека ти кажа, Кори, че едно от нещата, което тук ме тревожи, и аз искам да заявя това пред камера, защото мисля, че е много важно, е, че свидетелят от Тайната космическа програма Джейкъб ми каза, че престъпните групировки ще се опитат да накарат хората да приемат инжекции, с които да удължат живота си. Той ми каза също така обаче, че в инжекциите ще има нано частици от изкуствен интелект, при което ние всъщност ще се слеем с изкуствения интелект. Мислиш ли, че това може да се случи?

КГ: Това най-вероятно е един сценарий … Знаеш, че това не са добросърдечни хора, които ще … Ако те са държали тази технология скрита 80 години или нещо подобно, защо изведнъж ще станат най-доброжелателни и ще ни предложат удължаване на живота?

Тези хора винаги имат нещо наум, така че вероятно има някакъв троянски кон в инжекциите, точно както са повечето ваксини, които хората приемат сега.

ДУ: Знаеш ли как това може да се осъществи без участието на нано частици и изкуствен интелект?

КГ: Ами да, при мен очевидно проработи без нано частици.

ДУ: О кей.

КГ: Мисля, че за да ме върнат толкова бързо към възрастта, която са искали, те са приложили малко по-различен метод. Аз не съм вземал хапчета. Те ми приложиха всичко венозно.

ДУ: Разбирам.

КГ: Аз само съм свидетел на фармацевтично приложение в края на моята служба. Те ме упоиха, изгубих съзнание и след това последва останалото.

Това че той говори за манипулация на теломерите*) и този тип фармацевтично нововъведение за удължаване на живота, това са подробности, които не са ми били известни.

*) Теломери – крайни части на хромозомите. – Бел. прев.

ДУ: Нека те попитам следното. Ако тази технология се появи, има ли начин да я тестваме за нано частици? Или можем ли по някакъв начин да я шокираме с електричество, или с нещо така, че ако там има нано частици, те да не могат да се задействат?

КГ: Да. И двете неща са верни. Те могат да ги тестват за нано частици, така че да не трябва да се тревожим за това. Също така може да вземат проби и да ги подложат на електрически заряди. Това ще стане, освен ако електричеството не промени нещо в химическото съединение.

ДУ: Разбирам. Тогава не е нужно да се отнасяме ксенофобски към това. Ако има технология, която е полезна за хората, която идва от добрите, ние можем потенциално да я използваме, но също така трябва да вземем някои предпазни мерки.

КГ: Правилно, и освен ако смъртта не ме гледа в очите, аз вероятно ще изчакам неколцина други хора да пробват преди мен.  

ДУ: Добре, сега ще покажем един друг клип, който разкрива някои интересни аспекти на Мария Орсик и целия скандинавски аспект, който показанията на Томпкинс ни предлагат. Така че внимавайте.

МАРИЯ ОРСИК И НЛО
image025 Томпкинс: И така, ние имахме едно младо момиче, Скандинавка, много близо до Германия. Някои хора разговаряха с нея и й казаха: „Сега ти участваш в една нова програма и ти ще получиш голяма подкрепа в тази програма.”

image026Мисля, че тя имаше осем момичета.

Те непрекъснато получаваха телепатична информация, за да проектират космически кораби.

image027Малкото русо момиче всъщност ги изграждаше. В крайна сметка две от тях дойдоха тук, в Район 51 (Area 51).

Германците обаче разбраха за русата, заловиха я, спряха всичко и се стигна до някакъв вид насилствена програма на SS, която имаше за цел да контролира тази първоначална група.

Те работиха заедно с нацистите няколко пъти, но Хитлер им позволи да работят самостоятелно и независимо от цялата програма на SS. Така че в Германия имахме две отделни разработки. Момичетата не желаеха техните космически кораби да бъдат използвани за друго освен за пътуване. Те се страхуваха, че някой ще завладее технологиите им и ще ги използва за военни цели, което се случи, разбира се. В крайна сметка момичетата се озоваха в Антарктика, в големите съоръжения.

Всъщност рептилите притежаваха три огромни каверни. Те позволиха на германците да използват две малки, но когато казвам „малки“, те са големи колкото Калифорния.

image028Така че има големи градове в тези каверни и там се произвежда всичко, от което може да имате нужда на една планета.

И така, групата на Хитлер направи същото. Четири години преди края на войната бе решено, че войната е възможно да бъде изгубена, но ако ние я спечелим, те все пак ще трябва да напуснат територията, защото Съюзниците ще ги унищожат с бомбите си от лицето на Земята и за тях тук няма да има нищо останало. И така те решиха да преместят всичко в Антарктика.

Адмирал Бърд … Той бе решил да отиде там и да превземе всичко за една седмица. С него бяха хората на върха във всички области на ВМС – най-добрите самолети, най-добрите кораби, най-добрите оръжия, всичко.
image029И шест седмици по-късно нещата съвсем не изглеждаха добре.

Когато те отидоха там долу, те бяха решили да извършат едно голямо нападение от западната страна на Антарктика, след това от обратната страна и да напреднат заедно към централната част на континента.

И така, преди да достигнат дотам, и аз говоря за големи четири моторни летящи хидроплани, кораби, бойни единици и разрушители, и подводници, и каквото още се сетите … И преди да стигнат дотам, тези много големи летящи чинии с диаметър около 30 метра изскачат от океана и унищожават всичко. 

Има грешки в някои документи относно фотографиите на някои от немските НЛО. На много от снимките с по-близък фокус се вижда кръста върху тях.
image030Това, което е частично невярно в публикуваната информация, е, че не всички летящи чинии, които са ни нападнали, са били на германците. От големите съседни каверни са се появили необозначени НЛО и необозначени кораби във формата на пури, което ще рече, че това е била съвместна акция на извънземните, обитаващи там, които са действали там и са строили кораби, с които са летели до Луната и до Марс, и до всички други места.

image031Но ние загубихме тази война.

* * * * * *

ДУ: Когато той говори за Мария Орсик, става дума за Скандинавците. Според теб Мария Орсик била ли е Скандинавка тук на Земята и нечовешко същество родено извън Земята?

КГ: Не. Моето разбиране е, че тя е установила контакт с няколко (извънземни) групи, една от които са били Скандинавците.

ДУ: О кей.

КГ: Така че тя е била връзката със Скандинавците, с които те са контактували.

ДУ: Значи тя може да е изглеждала като тях, но е била родена тук.

КГ: Да, това важи за всички в нейната група – те са били много красиви. Хората са се обръщали да ги заглеждат, където са минавали, с техните дълги коси.

ДУ: Чули сме от други източници, че Мария Орсик всъщност е започнала своята работа първоначално с автоматично писане и че тя всъщност е пишела на езика на шумерите. И е имало само трима души на Земята, които са могли коректно да разчетат написаното от нея, и Германците са ги докарали, за да установят чрез тях, че това е било автентично шумерско писмо. 

КГ: И същите  източници, от които тя е получавала автоматичното писмо, са я насочвали да прави скици и да търси определени древни документи, които да им помогнат … които да подпомогнат тяхното развитие.

ДУ: Мисля, че тук имаше един интересен момент, а именно, че групата на Мария е искала корабите да бъдат използвани само за транспортиране. Те не са искали военно приложение. Това предполага, че тези, които са й помагали, не са били Драко, а може би някакъв вид доброжелателно настроена група, като тези така наречени Скандинавци.

КГ: Точно така.

ДУ: Тогава какво мислиш по този въпрос?

КГ: Ами това е, което обикновено се случва. Ако един отрицателно настроен (извънземен) установи контакт с лидерите на определена група (на Земята), тогава много често, или както са направили с Мария Орсик, или лице в лице, доброжелателно настроените групи се появяват и ги предупреждават, и се опитват да им предадат послания за мир и любов. Например: „Отървете се от всички свои ядрени оръжия и ние ще ви предоставим цялата тази технология – продължителен живот, пътуване из космоса, всичко.“ Но военните умове просто не могат да приемат това.

ДУ: Аз зная, че в книгата на Уилям той описва, че е имало поредици от хора като се започне от края на 1800-те, които са получавали телепатични контакти, независимо едни от други, и всички контакти са се отнасяли за космически програми.

Така че мислиш ли, че тези благонамерени същества са знаели, че космическата програма ще бъде кооптирана от отрицателно настроени извънземни, но също така са били достатъчно мъдри, за да видят, че ние ще се нуждаем от това във времето, в което сме сега, за да можем в крайна сметка да използваме тези инструменти, за да победим Драко и да навлезем в това възнесение и в този златен век?

КГ: От това, което съм чел, изглежда че те са балансирали ситуацията. Ние сме получавали всички тези усъвършенствани оръжия и сме общували с една отрицателно настроена сила, която е искала да завладее други планетни системи. Така че добрите се появяват, доставят технология и допълнителни добронамерени послания за това как да я използваме и това е бил техният начин да се противопоставят, защото тяхната технология не е била особено различна от това, което Германците са получавали от рептилите.

ДУ: Как се чувстваш ти като свидетел, който се е появил в публичното пространство, като рискуваш живота си … Ти си имал всякакви проблеми, трудности и препятствия, докато хората са те наричали шарлатанин, лъжец и какво ли още не. Как се чувстваш, когато виждаш Уилям Томпкинс да потвърждава съществуването на „Операция висок скок” (Operation Highjump)?

КГ: Това е удовлетворително, но също малко шокиращо, защото започвам да вярвам, че много от неговите сведения за този период – 1942-ра, са намерили място в базата данни, която четях в интелигентните таблети преди 30 години. 

ДУ: Точно така, защото както той каза, имало е стенограф, който е записвал всичко, което тези внедрени 29 шпиони са казали в хода на 1,200 показания. И това са били само тези, на които е присъствал Томпкинс.

КГ: Да, и ние разглеждахме стари отпечатани документи.

ДУ: О, наистина?

КГ: Да.

ДУ: Аз не знаех това. Добре.

КГ: Да.

ДУ: Значи си разглеждал оригиналните напечатани документи?

КГ: Да, да. В тях имаше някои редактирани текстове, но те бяха много малко.

ДУ: Уха! Значи когато той каза, че е имало необозначени летателни апарати редом с германските, и това е включвало апарати с формата на пура …

КГ: Това бе ново за мен. Не съм чувал това.

ДУ: О кей.

КГ: Но не бих се усъмнил в това, защото ако те са се обединили с рептилите, а ние сме попаднали на територия контролирана предимно от рептили, разбира се, че те ще се появят и ще подкрепят своя нов съюзник.

ДУ: Едно друго нещо, което намирам за абсолютно шокиращо – и аз се надявам, че тези от вас, които гледат това от домовете си, също ще се поровите – той говори за две територии под леда на Антарктика, които са били предоставени на германците, в допълнение на тези много по-големи територии на Драко – три много големи територии, принадлежащи на Драко.

Ти независимо, преди това да се случи, преди двамата да знаем за съществуването на Томпкинс, ти каза, че има две главни области под леда на Антарктика, както и някои по-малки.

КГ: Да.

ДУ: Тогава какво е усещането да видиш такова точно съвпадение в тези показания?

КГ: Това усилва глада ми за още.

ДУ: Да.

КГ: Знаеш ли, аз съм готов да чуя повече неща от Томпкинс, както и от някои други свидетели, които чуваме, че се появяват на светло. Така че това бе вълнуващо, но ние имаме нужда да чуем повече. Това е чудесно.

ДУ: Ето че виждаме независими, доказани показания за „Операция висок скок”. Всички неща, които ти каза, съвпадат за адмирал Бърд и неговата огромна армия. И имаме тези, изглежда че Драко и германци, които ги нападат, те понасят големи загуби и трябва да побягнат назад.

КГ: Да, те са пострадали сериозно.

ДУ: Значи тук имаме голямо съвпадение с видяното от теб.

КГ: Да, и аз предполагам, че съм чел това, което Томпкинс и неговата група са докладвали.

ДУ: Мисля, че за тези, които гледат това предаване, е важно да разберат, че аз не мога да доведа пред камерата някои хора, които познавам, но между тях има такива, които казват абсолютно същите неща, които казваш ти, които казва Томпкинс и които казват и други.

И когато имаме тези различни източници, които казват едно и също нещо, тогава вече имаме истинност. Имаме доказателства. Тези доказателства не са напълно такива, каквито биха ги искали някои хора, но ние се приближаваме все повече към целта всеки следващ път.

КГ: Е, при много от тези скептици, ако един от тези кораби се приземи пред тях, те ще продължат да се съмняват и отричат.

ДУ: Всичко това бе наистина много вълнуващо. Искам да ви благодаря за това, че гледахте предаването. Това е наистина зашеметяващо.

След всичкото това време, хората казват: „О, Кори няма доказателства.” Е, това, което току-що видяхте, променя играта и аз ви окуражавам да разкажете на всички, които познавате за това, защото сега ние започваме да сглобяваме нещата и може би много хора, които не гледаха на нас сериозно преди, сега ще се замислят.

Ние наистина се нуждаем от помощта ви. Възможно повече хора трябва да се самообразоват относно това. Както казва Кори, от съществено значение за бъдещето на човечеството е да не действаме повече като щрауси и да осъзнаем какво се случва в действителност.

Това е Космическо разкритие и съм тук с Кори Гууд и Уилям Томпкинс. Аз съм Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхме заедно.