Последна оперативна информация от Кори Гууд – Част 1- 16-ти Август, 2016 г.

(с) Превод АТИ

Нашата планета и Слънчевата ни система са в процес на промяна, която е по-съществена, отколкото могат да си представят болшинството хора. Не само извънземните са твърде реални, но както положително настроените, така и отрицателните измежду тях са ангажирани в живота на всички ни изключително много. Макар доста хора да отхвърлят класическите духовни учения, които сме получавали в продължение на хилядолетия, оказва се, че нищо не е по-важно от това да ги изучаваме и практикуваме.

Аз служих 20 години в „Тайната космическа програма” (ТКП), която е все още неизвестна за повечето хора. Въпреки това вече се появяват все повече свидетели, подобно на аерокосмическия инженер Уилям Томпкинс, който може независимо да потвърди много аспекти на моите показания. Томпкинс може да бъде видян в седмичното предаване по телевизия Гая, което ми помогна да споделя това съобщение с една широка аудитория, която вече надвишава тази на CNN.

Данни от реалния свят също все повече подкрепят нещата, които съм видял и чул. Дейвид Уилкок, който ме интервюира в Космическо разкритие, публикува подробен преглед на  случващото се, заедно със свои доказателства, на 19-ти юни 2016 г. Последната редакция на материала се появи минути преди той да отлети за Колорадо за още една серия записи на епизоди от Космическо разкритие и това е задължително четиво за всеки, който следи тази история.

виж : Full Disclosure and Ascension: The War Has Gone Hot! (Part II)

Доказателствената част включва множество широко разпространени сведения за много странни появявания на метеори. НАСА се опита да ни убеди, че тези невероятни следи в небето над Финикс на 2-ри юни 2016 г. са дело на един „астероид”. Този вид събития силно тревожат подземния свят, защото съществува страх, че супер съвършен космически кораб може да катастрофира в населена градска част.

Моите източници твърдят, че се води война между положително и отрицателно настроените извънземни и други намиращи се на Земята групи и че катастрофите на космически летателни апарати ще стават все по-чести. Това ще води до видими явления. Тази информация бе почти незабавно потвърдена от събитията, описани в статията на Дейвид.

Ключовите играчи в нашата история включват престъпните групировки, които много хора наричат „Новия световен ред”. Неизвестно за много хора тези групировки срещат доста ефективна опозиция от една група от съюзнически формирования както на Земята, така и в ТКП. Финансовият и политически контрол, упражняван от престъпните групировки върху нашата планета, бива систематично отхвърлян.

Групите на Земния съюз включват значителен процент от американската отбранителна и разузнавателна общност, които се борят за общото благо. Тяхната дейност включва разнообразие от разкрития на компютърни данни, които вече излагат на показ скритите истини. Чуваме също така, че в бъдеще ще се случи масово разсекретяване на данни, което ще предостави на широката публика злодеянията на престъпниците и истината за ТКП.

Престъпните групировки на Земята са били създадени и са управлявани от отрицателно ориентирани извънземни, в т.ч. от една група рептили, известна като Драко. Хората от тези групировки не са рептили, които променят външния си вид, тъй като биологичните форми на живот не притежават тази способност. Обаче някои членове на тези групировки имат телепатични връзки с тези извънземни същества, които някои хора със силно развити интуитивни способности виждат като рептилни черти на лицата им. Това обяснява множеството случаи, които Дейвид Айк описва в своите по-ранни произведения.

Драко са една войнолюбива раса и новите показания на Томпкинс разкриват, че те са се свързали с нацистите не само с надежда да завладеят Земята, но и за да създадат една армия, която да може да бъде използвана за завоюване и на други светове. Нацистите са притежавали манталитета и индустриалното ноу-хау, нужни на Драко, и те са започнали да колонизират космоса с технологиите, предоставени им от Драко в края на 1930-те.

САЩ разработваше своя собствена космическа програма, резултат от придобити ценни активи, но не бе успяла въобще да се доближи до притежаваното от германците. В крайна сметка американците са били шантажирани да се присъединят към Германската тайна космическа програма с надеждата да завладеят тази програма и да отстранят германците. За съжаление се случва обратното, поне в продължение на много години.

Нивото на технологиите на ТКП е несравнимо по-високо от всичко, което имаме на Земята, и включва репликаторни устройства, телепортация, пътуване във времето, анти-гравитация, свободна енергия и технологии за лечение, които елиминират всички форми на заболявания, както и стареенето. Тези технологии могат да пренесат нашето общество в един век на Стар Трек за едно денонощие. Тези възможности вече съществуват в нашето небе, а на нас просто не ни е позволено да ги видим или използваме, благодарение на престъпните групировки и техните (извънземни) господари.

Въпреки всичко съществува непрекъснато разрастваща се съпротива в самата ТКП, която ние наричаме Съюз на ТКП. Макар че формалните ми задължения в ТКП завършиха през 1987 г., в последно време с мен се свърза една нова група от мощни извънземни и това ме върна обратно „в играта” – в резултат на тяхната лична молба.

Тази нова група бе първоначално наречена Сферични същества, тъй като те пристигнаха в една великолепна поредица от гигантски сфери, някои от които са големи колкото планетата Нептун. Макар първата сфера да се е появила през 1980-те, те не са започнали да се появяват масово преди края на 1990-те. Друго масово появяване стана около крайната дата на календара на маите в 2012 г. Сферите отказаха да комуникират по какъвто и да било начин с ТКП, както и със Съюза на ТКП, което причини доста тревоги и ги забули в мистерия.

Аз започнах да работя в тясно сътрудничество с Дейвид Уилкок през октомври 2014 г., след като първоначалният ни писмен контакт бе започнал пет години по-рано. Макар Дейвид да бе първоначално скептичен относно моите преживявания и твърдения, той скоро разбра, че аз потвърждавам множество конкретни данни, за които бе чувал от други свидетели. От своя страна, аз бях твърде удивен от това колко много той знаеше и не бе публично обявил относно ТКП. Той е задържал от публикуване тази информация, за да може да установява кой от свидетелите му е бил автентичен и кой – не.

Дейвид най-щателно записа в реално време всичко, което му разказах, което към края на февруари 2015 г. нарасна на документ от 150 страници. Сега започваме процес на превръщането му в книга и ще ви държим в течение на развитието на тази идея. 

Дейвид също така сподели съдържанието на този документ с ключови хора в телевизионната мрежа Гая, които бяха спечелили доверието му. Дейвид за първи път „издаде” част от данните, които му предоставих, заедно с данни, получени от други, в презентацията си на конференцията Conscious Life Expo през същия този февруари. Това доведе до доста смущение в подземния свят и до това да бъда заплашван, макар че не аз бях авторът на повечето данни, които той изнесе.

Може да ме видите сред аудиторията на видеото, което Дейвид публикува на 2-ри август 2016 г. Противно на определени коментари, появили се в Интернет, аз все още бях напълно анонимен за всички освен за Дейвид по време на тази конференция.

Малко след като се появихме в публичното пространство с тази информация, Сферичните същества най-после се свързаха със Съюза на ТКП. Те попитаха за мен поименно. Бях поканен в началото на 2015 г. и представен на ключови фигури в Съюза чрез моя контакт с подполковник Гонзалес, с когото Сферичните същества също са били в контакт.

Съществата, осъществили тази среща, бяха контактували с мен в миналото. Те имаха човешки вид, но също така и някои характеристики на птици, в т.ч. сини и виолетови пера и поради това бяха наречени Сини авиани. Две от съществата, с които имах най-много контакти, наричаха себе си Ра-Тиър-Ер и  Ра- Рейн-Ер. Първата дума „Ра” се произнасяше почти като „Роу”.

Сините авиани отказаха да комуникират директно със Съюза (на ТКП) и ме използваха като свой пратеник на тази първа среща. Те стояха зад мен, заедно с един друг тип същество, което наричаме просто Същество със златна триъгълна глава и общуваха с хората на Съюза като предаваха думи директно в ума ми, които аз след това съобщавах като отговори възможно най-точно.

Това бе една голяма изненада и бе само първата от множество срещи, които последваха. Аз станах средството за комуникация за Съюза на ТКП и за широкото оповестяване на техните усилия за излекуване на планетата. Тези ми усилия бяха много подпомогнати от Дейвид, особено след като Гая решиха да създадат цяла телевизионна серия около тези събития, наречена Космическо разкритие.

През септември 2015 г., не дълго след като Космическо разкритие започна да се излъчва ежеседмично, аз бях представен на друг съюз, този път на група интелигентни цивилизации, живеещи във вътрешността на Земята. Това в никой случай не е така наречената „Куха Земя”. Съществуват многобройни джобове във вътрешността на Земята, които могат да бъдат превърнати в обитаеми области, с помощта на достатъчно напреднали технологии. Тези области са вече широко заселени с цивилизации, които са значително по-развити от нашата.

Макар да бях чувал за цивилизациите под Земята в ТКП, мащабите на това, което видях, ме учуди силно. Една група, която нарича себе си Аншар, е пряко свързана с духовната еволюция на човечеството. Те приличат на скандинавската раса на Земята, макар косата им да е бяла и очите малко по-големи. Бях представен на една върховна жрица на Аншар, която нарече себе си Каарии, и преживях нещо, което може да бъде наречено само претопяване на ума.

Това събитие имаше траен ефект върху мен, в т.ч. факта, че почти веднага преминах към много по-здравословна диета и оттогава съм изгубил достатъчно тегло, за да променя видимо външния си вид.

Посланието, което ми предадоха Аншар, повтаря това на Сините авиани – по-специално, че нашата планета и Слънчева система ще претърпят драматични енергийни промени, които ще доведат до масивна духовна трансформация на всички хора. Колкото сме по-любящи, отзивчиви и състрадателни, толкова повече ще извлечем полза от тази промяна, което в крайна сметка представлява вид духовно дипломиране. Ние ще придобием нови способности подобно на великите учители, за които четем в духовните текстове.

На отрицателните сили е позволено да ни предлагат съблазни и мисловни форми винаги и навсякъде, когато ги поканим за това. Това е част от космическия Закон на свободната воля, който управлява вселената. Тези отрицателно настроени същества в крайна сметка се хранят от нашия страх, гняв и тъга, което често се обозначава със събирателното понятие “loosh” и изпълнява буквално ролята на енергийна храна за тях.

Много от привидно необяснимите и саморазрушителни действия на престъпните групировки добиват по-голям смисъл, след като разберем, че Драко използват планети като нашата за „отглеждане на страх”. Една планета с по-малобройно население от нашето, което е много по-силно контролирано, би генерирала по-голямо количество “loosh” за Драко от това, което имаме в момента. Ето защо ние сме свидетели на техните продължителни усилия за намаляване на населението чрез убиване на милиарди човеци, както и чрез установяване на Нов световен ред.

Голяма част от тази космическа битка е добре обяснена в серията Законът за Единството, която е поредица от 106 сесии на въпроси и отговори между един физик с докторска степен и един вид извънземен интелект, наричащ себе си Ра. Научих за този труд, докато работех в ТКП, чиято пропаганда гласеше, че той е отрицателно настроен. Дейвид Уилкок вече бе изучавал и преподавал материала на Закона за Единството почти 20 години, когато започнах да му разказвам всичко, което зная.

Сините авиани ме помолиха да прочета Закона за Единството малко след като установиха контакт с мен. Когато хората на ТКП получиха възможност да разговарят с тях, един от първите въпроси, които зададоха, бе: „Вие ли сте Ра от Закона за Единството?”. Техният отговор гласеше само: „Аз съм Ра”, точно както източникът на информацията в Закона за Единството се представя в началото на всеки свой отговор.

Когато Дейвид Уилкок попита дали тази група от същества е Ра от Закона за единството, той чу много отчетливо три думи в съзнанието си: „Сега излез навън.” Той излезе пред вратата на жилището си и видя една голяма дъга, която му даде косвено, но убедително доказателство, че това са наистина съществата, с които контактувахме. Двамата с Дейвид също така разисквахме това в един ресторант, по времето когато правихме запис за телевизия Гая и когато напускахме ресторанта, също видяхме една дъга.

Законът за свободната воля позволява на отрицателните сили да създават разрушителни и разстройващи събития според възможностите си. Цената, която аз и семейството ми трябваше да заплатим, бе много висока. Съществата от сферите ми обясниха, че аз ще преживея само това, което съм „оторизирал”, и следователно тези събития са могли да бъдат напълно избегнати, ако съм могъл последователно да следвам указанията в тяхното послание.

Това е далеч по-трудно, отколкото изглежда, тъй като ние сме непрекъснато предизвиквани от събития, които събуждат у нас отрицателни емоции. Докато извършваме тази дейност, тези предизвикателства се увеличават неимоверно.

Дейвид предава последната налична оперативна информация в своята статия от 19-ти юни (June 19th article). Там е описана тъжната история с подполковник Гонзалес, моят основен контакт със Съюза на ТКП, който се настрои срещу мен.

Това се случи, след като една група от по-ниските нива на ТКП ме залови и използва напреднали технологии, за да ме провокира да „издам” трима членове на Съюза. Те ми показаха серии фотографии на нещо като ай-пад и чрез движението на очите ми подсъзнанието ми сигнализира, че познавам тези хора. Това компрометира Гонзалес и го принуди да мине в нелегалност.

След това преминах през един изключително мрачен период, през който бях многократно отвличан и разпитван, чрез изтезания, от един специалист на Съюза на ТКП, чиято работа бе да „мобилизира незадоволително функциониращи кадри”. Аз бях изтощен и действията ми въобще не отговаряха на  очакванията на Съюза, като те имаха подобно отрицателно отношение и към Дейвид.

Човешката цена на тези ежедневни усилия бе станала изключително висока и изглежда че имаше духовни влияния, които целяха да разсеят, затормозят, забавят и по всякакъв друг начин възпрепятстват нашите способности да се придвижим напред и да споделим това съобщение.

Специалистът от ТКП, който наричаше себе си Каубоя и който бе прикрепен към мен, не признаваше извинения. Те виждат големите промени, настъпващи на Земята, които могат да доведат до пълно разкритие в близко бъдеще. Това не е нещо, което може да се случи магически. Ние трябва да се борим за него и отрицателно настроените сили ще изгубят всичко, ако нашите усилия се окажат успешни.

Каубоя ми предложи работата, която преди това бе извършвал Гонзалес. Щяха да ми плащат и щях да имам достъп до секретна информация на много по-високо ниво, но трябваше също така да пазя в пълна тайна действията си. След като реших, че няма да приема тази работа, ми бяха спестени всякакви допълнителни контакти с този човек. Ако бях приел работата, бе много вероятно да ме подложат на още по-големи изтезания.

Статията на Дейвид бе публикувана непосредствено преди да подновим видеозаписите за Космическо разкритие в Болдър, Колорадо, и това бе последната подробна информация, която аз бях предложил. Ние записахме епизоди, които описват тези събития и които вече са излъчени. Това, което ще прочетете по-надолу, е описание на случилото се с мен след събитията, описани в излъчените до момента предавания.

Не дълго след завръщането ми у дома от Болдър, Колорадо, с мен се свърза Каарии чрез „етерния конферентен метод” на Аншар. Тя ме информира за две последни срещи, на които е присъствала, в т.ч. една с двама представители на Съюза на ТКП.

На тези срещи тя бе научила, че нашите неотдавнашни разузнавателни полети в ледените каверни на Антарктика са смутили силно индивидите, отговорни за сигурността на тези инсталации.

image001 Те били изключително шокирани от факта, че напредналите им технологии не са успели да засекат летателния, подобен на автобус апарат на Аншар.

image002Това не само е оказало психологичен шок на работещите в тези съоръжения, но ми бе предадено, че конкретни области под леда са били отворени за публичен достъп. Това са древни градове, които са изключително важни по ред причини.

По-късно установих, че са започнали разкопки на останки от древна цивилизация. Те каталогизират артефакти, технологии и са открили някои интересни останки от обитателите.

Докладите, които са осигурили тази разузнавателна информация на една конкретна група от Съюза, са се оказали прекалено закъснели, за да послужат за оперативни действия. По времето, когато е бил предоставен този доклад, една фракция на Съюза на ТКП вече е била на място и е била започнала работа на територията на Антарктика.

Каарии бе предупредена от представители на Съюза на ТКП, че Каубоя не само е проявил интерес отново да се добере до мен, но и че вече е бил установил няколко контакта, за да намери възможности за достъп до мен.

Не разбирах защо Каубоя проявява такъв личен интерес. Бе ми предадено, че този индивид е бил в силно възбудено състояние и че е наблюдаван отблизо.

Когато попитах дали има някаква информация за Гонзалес, научих, че за него се грижи групата на древните маи-бежанци. След като двамата с Каарии обсъждахме някои лични въпроси, етерната конферентна връзка бе преустановена.

През следващите седмици Каари се свързваше с мене за кратки разговори, при които до мен достигна много малко информация за срещите й със Съюза на ТКП. Чувствах се доста изолиран и неспособен да бъда от някаква полза.

Попитах Каарии дали тя все още ще комуникира с мен, след като в последно време мога да предложа толкова малко. Тя се усмихна и заяви, че аз все още имам да играя важна роля в бъдещи събития. Тя каза, че след нашето „сливане на умове”, ние сме станали свързани така, че тя ще остане да се грижи за мен през целия ми живот. Спомних си един разговор с Ра-Тиър-Ер, при който ми бе казано, че с увеличаването на космическите енергии, сферите ще започнат да напускат нашата Слънчева система. Тогава ще се появят две други раси, които ще започнат да работят по-непосредствено с човечеството. Каарии долови мислите ми и се намеси: „Ти и аз ще контактуваме дълго след изчезването на Пазителите.”

На 10-ти юни в 03:40 сутринта бях разбуден от една позната синя светлина, която проникваше през затворените ми клепачи. Отворих очи и видях една Синя сфера, която изпълняваше обичайните си движения из стаята близко до тавана, докато очакваше моята реакция. Станах, сложих каквито дрехи успях и дадох сигнал, че съм готов за транспортиране. Нямах представа каква е предстоящата среща, така че в дадения момент дестинацията бе напълно неясна.

Когато пристигнах, успях да видя силуета на Ра-Тиър-Ер и една много по-ниска фигура от лявата му страна. Те изглеждаха да са на доста голямо разстояние от мен. Вниманието ми бе внезапно привлечено вън от гигантската енергийна сфера, в която се намирахме. Забелязах други сфери с различни размери, които се отдалечаваха от Слънцето.

Тези сфери бяха по-силно осветени от това, което бях виждал преди, от перспективата на сферата, в която се намирах. Те изглежда че трептяха, след което ставаха по-прозрачни. Те се придвижваха бавно и постепенно към орбитата на Венера и на Земята.

След това погледнах към нашето Слънце. Стената на сферата, в която се намирах, действаше подобно на филтър и променяше начина, по който виждаме обикновено Слънцето. Това, което видях, ми приличаше на електрически пръски, излизащи от короната.

След това вниманието ми бе привлечено отново към сферата, където Ра-Тиър-Ер и другият индивид вече се намираха на около три метра от мен. Поздравих Тиър-Ер и погледнах към човека до него. И двамата ме гледаха с най-състрадателните погледи, които някога бях виждал.

Новото лице бе високо около метър и шестдесет сантиметра и бе облечено с блестяща зелена роба и светлокафяви сандали. Лицето му носеше белезите на смесица от етноси, в т.ч. и африкански. Очите му бяха кафяви, големи колкото нашите и косата му бе прошарена, повече черна, отколкото бяла. Лицето му приличаше на това на възрастен представител на расата си, поради множеството бръчки. Цветът на кожата му бе като на жителите на Северна Африка, но с леко оранжев оттенък. Формата на главата му бе малко по-различна от нашата, по закръглена. Като цяло видът му бе доста човешки.

Помислих си: „Чудя се дали такова е било чувството при първата среща между коренните жители на Америка и испанците.” Забелязах колко дълго бяхме мълчали, когато най-накрая той заговори пръв.

Сигурен съм, че ченето ми е увиснало, когато той се обърна към мен на перфектен английски. Не можах да доловя никакъв акцент. Той се обърна към мен с името, което използват за мен Сините авиани. Представи себе си като Микка.

Той заяви, че неговата планета се намира в нашия звезден клъстер и че неговият народ са наши „звездни братовчеди”, с които споделяме 94% еднаква генетика. Той заяви, че е посланик на Земята от страна на своята система от планети. Микка каза, че неговият народ е бил влюбен в нашите култури и изкуства, но винаги смущаван от потенциала ни към агресия. Той заяви също, че неговият народ е живял на Земята в миналото като бежанци по време, когато те самите са се борили за свобода. Каза, че са изминали само няколко поколения, откакто те са отхвърлили тиранията на поробилите ги същества.

Попитах Микка защо ми говори на английски, а не комуникира с мен безсловесно. Той каза, че е напълно способен на безсловесна комуникация, но предпочита да говори на родния ми език.

След това той каза, че неговите хора са пресявали данните от радиопредаванията, телевизията и Интернета от самото начало, за да научат повече за поведението на нашето общество и за нивото на съзнанието ни. Много от неговите хора сега разглеждали с интерес различните ни форми на забавление и предоставяне на информация. Много от тях гледали с радостно вълнение на перспективата да дойдат на Земята в бъдеще, за да ни помагат, след като извоюваме напълно независимостта си от същите същества, които са поробили тях в миналото.

Микка заяви също, че е работил в близко сътрудничество с Ра-Тиър-Ер по време на борбата на неговия народ и че те наскоро са преминали през процес, доста сходен на нашия в момента.

Той каза, че неговият народ не се е сблъсквал с толкова много предизвикателства, като тези на Земята, но че имало много общи черти. Каза, че техният принос би бил много ценен в недалечното бъдеще, ако пожелаем да го приемем. Поговорихме още малко за това какво неговият народ би желал да прави съвместно с човечеството в бъдеще. След това той рязко прекъсна разговора и ми пожела довиждане.

Бях малко стреснат от това колко бързо приключи разговорът ни и очаквах Ра-Тиър-Ер да каже нещо. Тогава видях как една Синя сфера се появи зад тях и застана точно пред гърдите ми, преди да ме отведе бързо в спалнята на дома ми. Имам чувството, че това не бе последната ми среща с посланика Микка.

След това се опитах да продължа обичайните си занимания. Не бях имал възможност да разговарям с Дейвид след последното заснемане на епизодите от Космическо разкритие в Болдър в края на юни и в главата ми се въртяха твърде много неща. Планирахме фамилна ваканция в Лонг Бийч, която надявах се щеше да ни предостави възможност да дискутираме последните събития. Дейвид обаче бе ангажиран с основни физически и емоционални равносметки, чиито резултати се оказаха положителни, и графиците ни не успяха да съвпаднат.

Шест дни след срещата ми с Микка, на 16-ти юли, една друга Синя сфера се появи в стаята ми. Повторих процеса и се озовах в една огромна сфера. Отново погледнах невероятната космическа панорама, която изглеждаше както предишния път. Тогава видях силуетите на Ра-Тиър–Ер и на един друг човек пред себе си. След това видях силуетите на Ра-Меър-Ер, Ра-Рейн-Ер и Съществото с триъгълната глава на известно разстояние. Поздравих Тиър-Ер, след което се фокусирах върху неговия спътник. Отне ми един момент да разбера, че човекът пред мен бе Гонзалес. Бях шокиран и малко изнервен да го видя.

Последните ни няколко срещи съвсем не бяха сърдечни. След това аз просто бях прехвърлен на Каубоя. Последното, което бях чул за Гонзалес, бе, че той е бил предаден на групата на маите за емоционално „лечение”. Когато погледнах лицето му, за да преценя отношението му, забелязах, че отсъстват както обичайната му намръщена гримаса, така и непрекъснатото стягане на сухожилията на челюстта му. Лицето му бе напълно отпуснато, без определено изражение, когато ме огледа отгоре надолу. След това на лицето му се появи широка усмивка и ме попита как я карам.

След кратко приветствие той обясни, че от негова гледна точка и така както е усетил времето, е отсъствал почти шест месеца. Той каза, че технологията на групата маи-бежанци е просто магическа. Мислех си непрекъснато за това колко облагороден изглеждаше и за забележителната промяна в цялата му енергия.

Той заяви, че вече познава себе си и че е открил истинска цел в живота си. Каза, че се е опитвал да открие такава цел при военните като се е бил посветил на мисията си и е правел всичко възможно, за да я реализира.

Бил убедил себе си, че работи за общото благо и „в служба на другите”. В същото време бил попаднал в капана на по-високата степен на плътност, изпълнен с егоизъм и самовлюбеност. Двамата с него бяхме обсъждали как Тиър-Ер и Каарии ме бяха питали, всеки поотделно, дали искам да зная „кой съм бил, кой съм и кой ще бъда”. Бях отговорил с „не” и в двата случая, като че ли нещо дълбоко в мен ми казваше, че трябва да избягвам тази информация.

Каарии даже ми каза, че отговорите ще променят природата на личните ми взаимоотношения. Помислих за семейството си и бях доволен от решението си. Когато това се случи при първата ми среща с Каарии, тя ми отговори: „Инатът изглежда те преследва във всичките ти въплъщения.”

Гонзалес каза, че основният пробив в неговото „лечение” е настъпил, когато отговорил с „да” на същия въпрос, поставен му от групата на маите. Той ме окуражи да направя същото, ако ми бъде предоставена нова такава възможност.

След това Гонзалес прие сериозно изражение и се извини за доскорошното си поведение. Той искаше да чуе как му прощавам на висок глас и, разбира се, аз го направих. Той изглеждаше много облекчен от това, че не храня никаква неприязън към него. След това ме информира, че се е срещал с няколко души от Съюза на ТКП. Той не е можел да заеме предишната си длъжност след изчезването си, но е успял да запази контакта си с определени хора.

Той щеше да остане с групата на маите и да служи за свръзка между тях и някои други групи, очакващи да окажат помощ на човечеството. Гонзалес каза, че няма много нова оперативна информация за мен, но че ще сподели допълнителни неща към тези, които вече ми е казал, и че ще ми предложи маслинено клонче от името на Съюза на ТКП. Страдах от дефицит на прясна информация в продължение на седмици и бях щастлив да чуя това, което имаше да ми каже.

Той продължи да говори за процесите, протичащи в южното полукълбо, които са били докладвани от Дейвид Уилкок, д-р Майкъл Сала и мен. Сподели някои подробности относно събитията, които подготвят престъпните групировки. Всяка тяхна фракция притежава малко по-различно от останалите мнение за това, което очакват да се случи на нашата планета. Всички очакват Слънцето да отдели огромно количество енергия едновременно във всички посоки.

Уилкок подробно изследва разузнавателните, научни и духовни аспекти на това очаквано явление в своето предаване от поредицата Тайните на възнесението (The Ascension Mysteries), предстоящо на 30-ти август. Чел съм предварително копие на предаването и мисля, че то ще бъде един изключително полезен принос в цялостната дискусия.

Гонзалес каза: „Никой всъщност не знае какво ще се случи”, когато настъпи това слънчево събитие. Той каза, че много представители на елита вярват, че нашата звезда ще претърпи някакво „превключване”. Според Гонзалес това се е случвало полу редовно не само с нашата звезда, но и из целия местен звезден клъстер в продължение на векове.

Според Закона за Единството това е едно естествено събитие, което стимулира еволюцията и възнесението из цялата вселена и възниква на естествени повтарящи се времеви цикли. Най-научно ориентираната и прагматична от престъпните групировки вярва, че цялата повърхностна част от слънчевата корона е на път да експлодира. Те вярват, че тогава Слънцето ще стане почти напълно тъмно за определен брой дни, преди да се пробуди отново в ново състояние на равновесие.

Умните глави на тази групировка вярват, че последващата енергийна шокова вълна и въздействието на това мега натрупване на механична енергия ще извадят от строя всички комуникации, електроники и източници на електричество на Земята. Това ще има отрицателни последици за съществуващата ни инфраструктура, но ефективно ще елиминира от нашата звездна система всички следи от заплаха от изкуствен интелект. Това също така ще предостави идеална възможност за едновременно разсекретяване и  разпространение на определени технологии из цялата планета.

Някои от тези престъпни групировки вярват също така, че това ще причини размяна на полюсите на земното магнитно поле, с драматичен ефект върху живота на планетата. Ще бъдат засегнати нервната система и магнитните полета на нашите тела, както и съзнанието ни.

Има разнобой между вярванията на тези групировки за това колко силен ще бъде ефектът на това „слънчево кихане” върху атмосферата и повърхността на Земята. Някои вярват, че ефектът ще бъде малък и че ще са нужни няколко десетилетия той да бъде преодолян, докато други очакват драматични увеличения на вулканичните изригвания и земетресенията из целия свят. Тази конкретна престъпна групировка вярва, че това ще причини планетарна зима, която ще повтори упадъка на предишната напреднала цивилизация, възникнал непосредствено преди последната ледникова епоха.

Във всички случаи всяка от тези земни престъпни групировки очаква да се появи, след като се уталожи прахът и да упражнява контрол върху оцелелите. Те вярват, че ще възстановят ”реда от хаоса” и ще бъдат боговете, които да владеят една утопична планета на Новия световен ред.

Гонзалес видя загриженото изражение на лицето ми и каза: „Това събитие не е неизбежно, и това са само някои от очакванията на тези престъпни групировки.” Той каза, че по-езотеричните от тези групировки вярват, както и мнозина в нашата общност, че това ще бъде една духовна жътва. Това е перспективата на Закона за Единството, която Дейвид разяснява и изследва научно в продължение на двадесет години. Те мислят, че може да избягат и да се скрият от това събитие дълбоко под земята и под ледената повърхност на Антарктика.

В този момент забелязах, че стоим близо до другите Сини авиани и Съществото с триъгълната глава. Гонзалес погледна към Тиър-Ер няколко пъти и след това каза, че трябва да прекъсне разговора ни. Пристигна една Синя сфера. Гонзалес ме погледна и каза: „Мисля, че Тиър-Ер иска много да ти говори, докато аз се върна.” Той се обърна към Синята сфера и бе отведен.

Погледнах към Тиър-Ер и след това към останалите. Най-накрая бях успял да прочета първата книга на Закона за Единството. Откакто започнах да чета тази книга сериозно, Тиър-Ер започна да комуникира с мен с много подобни думи и изрази. Сега вече можех да задавам повече въпроси и да разбирам повече от това, което ми бе предавано. Чудех се каква информация ще получа при следващото му появяване.

(Край на Част 1)