По-дълбоки разкрития с Уилям Томпкинс – 90-ти епизод, 14-ти февруари, 2017 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно със свидетеля на свидетелите Кори Гууд, който ни представя една наистина невероятна колекция от космическа информация, потвърдена от свидетеля Уилям Томпкинс, който е на 94 години, ветеран от Втората световна война. Томпкинс ни съобщи информация, която поразително съвпада с това, което Кори е имал да ни каже.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Сега ще започнем с един малък епизод относно това, което Томпкинс сподели с нас и което касае нещата, от които трябва да се отучим и които трябва да забравим, преди да пристъпим към Пълното разкритие. Нека хвърлим един поглед.

* * * * * * *

ИЗБРАН ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ*)

*) Заглавие на книгата на Уилям Томпкинс. – Бел. прев.

image001

У.Томпкинс: Хора по цялата тази планета, в продължение на най-малко 6,000 години, са били под влиянието на извънземни: Драко и Рептили.

Те са повлияли на информацията, преподавана във всяко едно училище на планетата, и са я модифицирали. Цялата историческа документация в тази страна и във всяка друга страна на планетата съдържа лъжи относно астрономията, лъжи относно математиката, лъжи относно технологиите и техните възможности, лъжи относно вселената и относно всичко останало. Разбирате ли за какво става дума?

Всичко е било лъжи. Това се отнася за всеки носител на докторска степен на тази планета, независимо дали научна, медицинска, или пр., няма никакво значение. Всяка книга, която са прочели тези хора по време на своето шестгодишно обучение, съдържа лъжи. Книгите не съдържаят истини и на тези хора не са били преподавани истини.

image002Така че кого избира началникът на ВМС за тази работа?

image003

Оказва се, че адмирал Рико Бота не бе американец. Началникът на ВМС избра един австралиец, който не е бил заразен от лъжите, на които Рептилите са ни научили. Неговото мислене е било освободено от тези лъжи.

Така че началникът на ВМС е бил наясно с това, защото с него са били установили контакт извънземните Nordic, които са се опитвали да помогнат на САЩ. Разбирате ли? Това е много важен момент.

И когато аз бях избран, аз не бях ходил в университет. Аз не бях зареден с погрешна информация. И това е причината да бъда избран, защото аз имах познания относно ВМС, знаех какви са опасностите, но не бях ходил в университет и не бях усвоил всички лъжи. Това е много важно.

********

ДУ: Кори, как ти се вижда всичко това? Тук имаме едно твърде смело, направено в каубойски стил изявление на Томпкинс.

image004

КГ: Това бе нещо добре известно на всички в тайните програми. Те често говореха за това как физичните модели, които използваме тук на планетта, са погрешни. И те целенасочено не са били коригирани.

В програмите използват хиперизмерни математически модели, различни от използваните тук долу на Земята. Моделите на физиката … Ние все още боравим с тези квантови, класически физични модели.

ДУ: Разбира се.

КГ: В същото време те са навлезли в дълбочина в този модел на физиката, който включва електро-плазмената вселена, която е истинският модел.

Друго нещо, което той спомена, е, че те са търсели хора, некорумпирани от неправилно образование. Това е МНОГО ЧЕСТО СРЕЩАНО в тайните програми.

Ето защо те са вземали деца, защото те все още не са били обременени с различни религиозни идеи и социално програмирани. Те все още са били относително „невинни” и с тях е можело да се работи на чиста основа.

ДУ: Интересно е, нали, че според проведените от правителството изследвания, двете групи на населението, които ще се окажат най-засегнати от едно разкритие,  ще бъдат представителите на религиите и учените.

КГ: Да, академичните среди.

ДУ: Тогава мислиш ли, че самата наука се е превърнала в религия?

КГ: Абсолютно. Ние прекарваме живота си като използваме целия опит и информация, които сме получили от хора, които уважаваме, и ние използваме това, за да интерпретираме цялата постъпваща към нас информация.

Всичко това са системи от вярвания. Те всички са религии, даже и науката.

ДУ: Да. Той също така споменава астрономията. Къде мислиш, че астрономията, която познаваме, е неточна?

КГ: Мисля, че твърдението, че астрономите са неграмотни по отношение електро-плазмения модел на вселената, обобщава всичко.

ДУ: Точно така.

КГ: Те правят изчисленията си върху това, което наблюдават, и при тези изчисления използват неправилна математика.

ДУ: Ако признаваме, че Рептилите съществуват, как се случва всичко това?

КГ: Ами, често чуваме израза: „Победителите пишат историята”. Съществата, които упражняват контрол, определят това, което подчинените чуват.

ДУ: Да, така е.

КГ: И всичко това се прави с цел контрол. Ако държиш хората в неведение … можем да се върнем хилядолетия назад, когато не са разрешавали на хората да четат, което се случва даже и сега на някои места.

Държиш хората неграмотни, за да не започнат да мислят или да не могат да правят самостоятелни проучвания. Те трябва да следват това, което им се казва.

ДУ: Така че когато казваш „подчинени”, имаш предвид, че имаме различни ключови места в нашата информационна система, в нашата образователна система, които могат да бъдат манипулирани.

Човеците са манипулирани, съзнателно или несъзнателно, от един извънземен дневен ред по отношение информацията, която достига до университетите.

КГ: Да. Те са успели да ни докарат дотам да програмираме себе си чрез социални норми – чрез това, което е приемливо в обществото. Това е програмиране. Това е една система за контрол. Същото се отнася и за образователните системи.

ДУ: Тогава как стават нещата в други цивилизации, които преминават през  подобен процес? Какво очакваш да видиш, когато това ембарго върху познанието започне да се разпада?

image005

КГ: Ако си спомняш Мика, той е един посланик от близка планета, където хората вече са преминали през тази промяна, която при нас започва сега.

Той заяви, че след като узнаем истината, или след едно Пълно разкритие (на тайната информация), след като преминем през петте стадия на огорчение, отрицание и пр., ние ще преминем и през един ренесанс на съзнанието.

Всички тези чудесни хора, които изписват тези математически уравнения, които приемат за толкова добри, когато получат този хиперизмерен модел, какво мислиш, че ще направят? Те все още ще притежават своите чудесни умове.

Те ще приемат тази вярна наука и математика и  ще полетят напред.

ДУ: Как се променя отношението ни към вселената, след като приемем истинската наука, вместо този ограничен неин модел? Как изглеждаме ние сега като съзнателни, чувстващи същества в тази вселена?

КГ: Ако премахнеш голяма част от тайнствеността на вселената, ти овластяваш хората както интелектуално, така и духовно. Така те получават повече възможности за развитие.

ДУ: Какъв мислиш, че ще бъде ефектът върху съзнанието, след като това подтискане на науката бъде отстранено? По какъв различен начин ще се развива съзнанието?

КГ: Вярвам, че съзнанието ще еволюира до момента, в който ще можем … когато ще имаме тези правилни модели, когато имаме Пълно разкритие, когато имаме по-добро разбиране за природата на вселената, ние ще можем не само да разберем своето място в тази вселена, но и мястото си на планетата и в своите различни общества.

ДУ: Мислиш ли, че ще бъде повече общоприето разбирането, че съзнанието е едно поле, а не нещо, ограничено само в рамките на мозъка?

КГ: Това е един от клоновете на науката, който е бил подтискан. Така че да, това ще бъде разкрито.

ДУ: Какво показва твоят опит в тайните програми относно подтискането на тази наука?

КГ: Там бе общоприет фактът, че силата на човешкото съзнание е нещо, подтискано на Земята, защото нашето съвместно творческо съзнание взаимодейства с материята, защото ние можем да взаимодействаме с материята.

Същите хора, които контролират това, което можем да научим от науката, могат да ни контролират като ни карат да … това е в основата на тяхната магия.

Те създават един катализатор и правят така, че с колективното си съзнание ние правим нещо да се случи.

ДУ: Какво мислиш ще се случи, когато възприемем тази идея, че във вселената има само едно съзнание? Как ще ни се отрази това, след като стане публично достояние?

КГ: Ами ние ще открием, че всички сме Едно. Ние не сме толкова различни и отделени един от друг, колкото си мислим.

ДУ: Супер. Добре. В нашия следващ откъс ще видим повече подробности, свързани с комплектите информация, за които Томпкинс споменава накратко в другите епизоди.

Аз всъщност не разбрах цялата дълбочина на понятието „комплект”, преди да узная това. Мисля, че ти също ще бъдеш удивен. Нека хвърлим поглед.

*******

ГЕРМАНЦИ И ИЗВЪНЗЕМНИ

У.Томпкинс: Те откриха, че извънземните съветват СС в Германия и Хитлер  за това как да изграждат огромни товарни космически кораби, как да изграждат огромни крайцери, които да управляват заедно с космическата армия на Рептилите Драко.

image006

image007

image008

image009

image010

Оказа се, след като навлязох надълбоко в тези неща, че това бе първият път, когато някой в САЩ узнаваше, че извънземните действително са тук на планетата и действително работят съвместно с Германия, и имат сключени споразумения с Хитлер.

След това имахме тези шпиони на ВМС, които действаха 24 часа в денонощието от 1942 г. до края на войната.

Аз работех в този офис. Адютантът на адмирала ме събуждаше в 12 часа през нощта. Той идваше и ме потупваше по рамото, докато спях. И ми казваше: „Той е тук”. Тогава ставах и се обличах бързо. Адютантът ме отвеждаше до високата сграда, където се помещаваше командният център. Качвахме се до един малък офис на върха на сградата, не в някоя от обикновените големи оперативни стаи на командването, а в един малък офис.

Адмиралът сядаше в единия крайна масата. Адютантът сядаше зад него. Аз сядах до адмирала и един от капитаните сядаше до мен. Машинописката сядаше в другия край на масата.

Всъщност това, което оперативните работници носеха, бяха записки от различни изследвания, провеждани в различни лаборатории.
image011Те бяха правили снимки на германци, стоящи до НЛО. Някои НЛО бяха само около 10-15 метра в диаметър. Други бяха около 80 метра в диаметър.

И така, за да поставим това в перспектива, ние сглобявахме тези документи в така наречени комплекти.

Този вид комплекти представляваха поръчки до всички клонове на армията, до всички космически лаборатории на ВМС и извън ВМС, до всички биохимични компании по цялата територия на САЩ.

Всяко подобно звено получаваше поне един такъв комплект. Някои получаваха 10 или 12 комплекта, обект на проучване. Това продължаваше по време на цялата война.

Това бяха поръчки, които получателите трябваше да изпълнят и внедрят. Това не бе нещо, от което те трябваше да преценят дали се интересуват, или не. Това бяха нещо като възлагателни заповеди.

И, разбира се, всичко това бе далеч повече от „свръхсекретно”, но това не личеше по документите. Те нямаха подобен гриф.

И така, всеки комплект съдържаше всички тези различни документи. Цялата тази информация бе напълно нереална за всяка група инженери, които може да си представите.

Да вземем например един вицепрезидент на Нортръп (Northrop). Комплектът, който той получава, е на немски. Нали така? Някои от документите съдържат йероглифи. Нищо от съдържанието на комплекта не е разбираемо.

Математиката ви е непозната. Писмото ви е непознато. Не разбирате какво представляват фотографиите. Не разбирате какво означават грубите скици на оперативните работници на ВМС.

Така че ви връчват една кутия с много бедна за вас информация. Вие трябва да я проумеете и да направите нещо реално с нея, но не знаете откъде да започнете. Не разполагате със справочна или друга книга, която да разлистите, за да прецените поне какво представлява всичко това.

Ето защо бе толкова трудно за всеки един от тези хора, получили такъв комплект, да определрят какво да правят с него. За самите германци и за СС бе също много трудно, но те разполагаха със самите извънземни кораби.

Ние разполагахме само с хартии и с няколко части. Искам да кажа, че за хората на най-високо ниво в САЩ бе много трудно да вземат това и да решат какво да направят, какво представляват тези неща, как да ги възпроизведат.

*********

ДУ: И така, Кори, първото нещо, което ми се набива в очите след това, което току-що видяхме, бе, когато той каза, че е бил събуждан посред нощ, след което е бил отвеждан, за да участва в тези срещи, на които са били комплектовани тези така наречени „комплекти”.

Защо мислиш, че е било нужно да го събуждат посред нощ, за да прави това … Искам да кажа, няма ли да има секретна стая, където това да стане през деня? Защо мислиш, че това е било нужно?

КГ: Най-вероятно това е било свързано със сигурността на оперативния работник. За тях е било по-лесно да го заведат там през нощтта, при което има по-малко хора, които могат да го видят.

ДУ: Така ще бъде по-лесно да го запазят в тайна.

КГ: Точно така.

ДУ: О кей. И той спомена, че част от това, което тези хора са успели да измъкнат от нацистка Германия, тези … той не спомена бройка, но това са били 23-ма внедрени шпиони, той каза това преди, по време на цялата Втора световна война. И те са фотографирали хора, войници, хора, стоящи до подобни на НЛО кораби, които са били между 10 и 80 метри в диаметър.

Любопитно ми е дали някой от тези документи е оцелял и дали си успял да видиш някой от тях, докато си работил в секретните програми.

КГ: Имаше много такива неща в интелигентните таблети. Имаше неща подобни на това, което той описва, но някак разхвърляни, събрани случайно. Налагаше ми се да преглеждам много информация, която не разбирах. Имаше снимки. Имаше много снимки на германци и на космически кораби.

ДУ: Той също споменава за йероглифи. Това може да е нещо, което да е учудило нашите зрители. Какви биха били тези йероглифи?

КГ: Йероглифите могат да бъдат тайни кодове, но в този случай като че ли никой не е разбирал какво представляват те. Така че най-вероятно това да е било някакво извънземно писмо, иконография.

ДУ: Това може да са били неща, които някой шпионин е заснемал с шпионска камера, които са се намирали на извънземен кораб. Може би той даже не е знаел кое какво представлява, а просто е изнасял тайно секретна информация.

КГ: Точно така. Да. Много откъслечни елементи на информация. Тогава не е имало компютърен терминал, от който да разтовари тези неща. Тези хора е трябвало е да бъдат много внимателни. И те просто са събирали отделни елементи от информация, които са им попадали. Като например отделна диаграма. И тези, които са получавали тази диаграма без никакъв текст към нея, е трябвало да възпроизведат нещо само  на основа на диаграмата.

ДУ: Според това, което знаеш, има ли извънземни, които използват йероглифен език?

КГ: Да. Болшинството писмени езици приличат на йероглифи. И един символ може да означава различни неща, в зависимост от контекста. Един знак може да означава много неща. Ние сме много ограничени в използването на нашите букви.

ДУ: Така е. Той споменава, че някои от хората, получаващи тези комплекти, са били биомедици. За какво мислиш, че става дума в този случай?

КГ: Рептилите са предоставяли на германците генетична информация от самото начало, струва ми се.

ДУ: Не съм сигурен, че разбирам какво имаш предвид.

КГ: Когато предполагаме, че ДНК е била открита през 1953 г., или 1956 г., всъщност това е било вече добре известно в тайните програми и учени са използвали генетично инженерство много преди ние евентуално да го открием. И в много случаи те са правели експерименти върху войници.

ДУ: Мислиш ли, че част от тези биомедицински комплекти може да са били свързани с технологии за клониране?

КГ: Да, абсолютно. Ние притежавахме технология за клониране … също както в „Междузвездни войни”… за създаване на войници, които да бъдат използвани за пушечно месо. Така че ако се наложи да изгубиш няколко хиляди от тях, това да не представлява нещо особено.

ДУ: Дали това е нещо, което по същество ти позволява да принтираш един организъм, така че да не се налага да го захранваш и отглеждаш, докато порасне в продължение на 20 години?

КГ: Те отглеждат тези неща в тези времеви полета.

ДУ: Разбирам.

КГ: И те могат да направят така, че отстрани да изглежда, че една малка зигота може да израстне в напълно развит човек за няколко часа.

ДУ: Уха!

КГ: Но в същото време зиготата има 20-годишно преживяване.

ДУ: Точно така. Ускоряване на времето.

КГ: Точно така.

ДУ: Още нещо, което изследователи като Ричард Долан например биха забелязали, е, когато той казва, че документите не са имали гриф „Секретно”.

КГ: Това е обикновена практика. Това е начин да не се поема отговорност за информацията.

ДУ: Не разбирам.

КГ: Да предположим, че става катастрофа по пътя, когато някой отива, за да достави комплекта и човекът изпадне в безсъзнание. Друг някой открива катастрофиралата кола и взема комплекта. За него това ще бъде просто някаква интересна и странна информация. Ако тя има печат „Строго секретно”, или някакво друго подобно обозначение, тогава това легитимира съдържанието като разузнавателна информация.

Толкова много документи на разузнаването биват доставяни без всякакво подобно обозначение.

ДУ: Много от документите, които си видял в интелигентните таблети, бяха ли без обозначение „Строго секретно”?

КГ: Рядко съм виждал подобни обозначения.

ДУ: Наистина?!

КГ: Можеше да има обозначени дати и подписи и подобни неща, но много малко обозначения „Секретно” или „Строго секретно”.

ДУ: Тогава защо ще слагат печат „Секретно” на някои документи? Когато те ще бъдат достояние на много хора и те се боят от изтичане на информация?

КГ: Да. Такива печати се слагат за целите на управлението, за хора, които управляват информацията. „О, аз трябва да внимавам с това, защото тук е написано „Внимание, чупливо”.

ДУ: Добре. Сега ще видим още един сегмент. В този случай ще се занимаем с официалното нацистко правителство в края на Втората световна война и интересния исторически въпрос какво точно се случва с тези хора, които са имали достъп до извънземна, високо развита технология и до всичкото това познание, което е могло да бъде приложено и което по-късно се е превърнало в Тайната космическа програма.

*******

КЪДЕ СА ОТИШЛИ ГЕРМАНЦИТЕ?У.Томпкинс: В края на войната Германия вече е преместила масово неща не под земята, а в планините. Този израз „под земята” не трябва да бъде използван. Из цяла Германия и в окупираните страни, германците са строели масово дузини различни видове извънземни кораби, предоставени им от Драко. Ясно ли е?

Така че става дума за масово производство, не само за прототипи. Те са преминали към масово производство, като са използвали робски труд в стотици, стотици и стотици съоръжения вкопани в планините.

80% от тези съоръжения са били изнесени от Германия шест месеца преди края на войната. Всичко е било изнесено в Антарктика, където са продължили производството.

Те са имали достъп дотам със своите подводници.

image012

Те са строили огромни товарни подводници, за да пренесат всички тези неща в Антарктика.

Така че подводниците, все още потопени, минават през тези тунели. Те преминават през тунелите и достигат до езера, където се намират всички тези съоръжения и градове, и морски бази с хиляди хора.

image013

И така чрез операция „Кламер” ние получихме различни хора и те определено ни помогнаха.

image014

Те дойдоха и някак завладяха всички аерокосмически компании и всички компании, занимаващи се с биомедицински изследвания. Ясно ли е?

image015

Всъщност корабът Аполо бе просто резултат от едно от изследванията на германските междуконтинентални ракети, които щяха да бъдат използвани срещу Ню Йорк и всички големи градове на САЩ.

Те просто не бяха достигнали дотам преди края на войната.

image016

Германските изследователи в областта на биомедицината пристигнаха също с програмата „Кламер”. Те се установиха например в изследователския институт Скрипс (Scripps Research) и в други изследователски компании на източния бряг.
image017

Те получиха назначение в тези институти и компании и започнаха да се издигат в тяхната йерархия. След това те завладяха дейността им, след което доста умело и дипломатично внедриха много от своите медицински анализи, които са били използвани от извънземните в галактиката в продължение на хиляди, стотици хиляди години.

Германците може сравнително скоро да са се появили тук, но тези извънземни са действали тук от повече от 6,000 години. А ние едва сега надникваме над тази ограда и сме се изправили на зъби и нокти, оглеждаме се и се ориентираме какво се случва.

Всъщност това е положението.

*********

ДУ: Той каза, че е имало стотици производствени съоръжения. И той не иска да използва думата „подземни”. Той казва „в планините”.

Той говори за стотици съоръжения, често използващи робски труд, в които са били произвеждани тези космически кораби на Драко.

Това е едно шокиращо изявление. И аз съм любопитен дали ти можеш да потвърдиш това, според чутото от теб.

КГ: Не зная за стотици, но имаше голям брой от тези вкопани в планините бази в окупирана Европа.

Не са ми казвали те да са били предоставени на германците от Драко. Беше ми казано, че това е била напълно германска операция, че те са прокопали … това са били прокопани тунели, за което те са използвали робски труд. Тези каверни … те са били прокопани.

ДУ: Едно от нещата, което ми се видя наистина интересно, е свързано с това каква война всъщност са водили нацистите. Защото никои от тези кораби всъщност не са се появили по време на Втората световна война, освен случайните появявания на мистериозни летящи обекти, които американските пилоти са срещали по време на войната.

Тогава защо мислиш германците по средата на войната толкова енергично са разработвали една технология, която не са използвали във военните действия?

КГ: Драко са искали те да построят тези кораби, за да се бият редом с тях.

ДУ: Но къде?

КГ: В космоса.

ДУ: О кей.

КГ: Те са предали тази технология на германците с определена цел. И последните е трябвало да я използват според съответните указания, диктувани от Рептилите.

Също така Рептилите манипулират много от нещата, които стават на Земята, като войни и подобни неща. За тях това е част от управлението на планетите.

В същото време те се интересуват повече от завоевания извън нашата планета. И е известно, че те имат поробени нации, които воюват редом с тях.

Споменах групата на високите Nordic, които имат широко чело, шест пръста и които могат често да бъдат срещани в Слънчевата ни система редом с Драко.

Счита се, че те са подобни на това, което е Тъмната флотилия за нашата планета – една група, която или е била победена, или е сключила договор с Рептилите и е започнала да воюва редом с тях.

ДУ: Това ми напомня един курс, който слушах в университета и който имаше измамно простото заглавие „Съврменни социални проблеми”, но в него ставаше дума за правителствена конспирация.

И моите професори обясняваха как танковете на Хитлер са били произвеждани от компанията Форд. Самолетите на Хитлер всъщнност са били произвеждани от Боинг.

След това заводите, които са били бомбардирани в Германия, са били възстановени от същите американски корпорации, които привидно са се биели с нацистите.

Така че всичко ми звучи все едно, че американската промишленост тайно е произвеждала военни материали за двете страни на Втората световна война, но след това германците са се намесили … И това, върху което те всъщност са се концентрирали, са били тези други неща, които са предназначени за война, но за друга война, която не е имала нищо общо с Втората световна.

КГ: Правилно. Точно така. Това е било много повече космическа операция, отколкото световна война, провеждана на планетата.

ДУ: Тогава Драко интересували ли са се дали нацистите ще спечелят, или ще загубят Втората световна война?

КГ: Тези същества играят една игра с далечна перспектива. Войната може да е служела за определена тяхна цел. Дали тя е била изгубена, или спечелена, какво да ти кажа, ние мислим от човешка гледна точка. Те играят една игра с далечна перспектива.

Всяко едно нещо, което те са използвали, е служело за друго нещо в перспектива.  На мен ми се струва, че те са се опитвали да накарат германците … ситуацията на Втората световна война … да поставят германците в положение, при което те са се нуждаели от помощта на Драко.

Германците са започвали да губят. Те са знаели от самото начало, че ако американците се намесят, нещата е нямало да свършат добре.

Така че германците са имали определен дневен ред, но Драко или Рептилите са имали много по-обхватен дневен ред, от който този на германците е бил само една малка част.

ДУ: Тогава, когато той започва да описва преместването на германските учени (в САЩ) чрез операциата „Кламер”, какво се случва с биомедицинските изследвания, за които той говори?

Това, за което той говори, прилича на началото на цялата фармацевтична корпоративна индустрия, която е била тайно ръководена от тези преместени в САЩ нацисти.

Също така ми е интересно какъв би бил дневният ред на германците от Втората световна война, свързан с изграждането на една фармацевтична корпорация, която, според думите на Томпкинс, се явява началото на световната фармацевтичната мафия.

Каква е целта на Четвъртия райх в контролирането на фармацевтичната мафия? Каква е целта?

КГ: Когато контролираш фармакологията, предполагам, че можеш … хората са толкова доверчиви по отношение на хапчетата.

В същото време, кой знае какво ни причинява това хапче? Дали то подпомага подтискането на съзнанието ни?

Не разбирам защо те правят това. Не зная подробностите. Мисля, че това е една програма, която преследва множество цели.

ДУ: Значи ти мислиш, че  част от потискането на науката, може да е свързано с това, че има естествени лекарства за определени неща, като депресия, синдром на дефицит на вниманието и други подобни, за които фармацевтичната индустрия претендира да притежава единствения отговор,?

КГ: Абсолютно. Планетата ни осигурява всичко, от което се нуждаем за всякакъв вид лечение. Всичко се намира в джунглата, която опожаряваме. И това може да е една от главните причини да я опожаряваме.

ДУ: Добре. Е, това е всичкото време, с което разполагаме за този удивителен епизод. Искрено се надявам, че сме достигнали момента, в който това представлява едно веществено доказателство от съществено значение в процеса на Пълно разкритие.

Благодаря ви, че сте тук заедно с нас в Гая, в авангарда на това социално и културно пробуждане.

Аз съм Дейвид Уилкок, заедно с Кори Гууд и Уилям Томпкинс. Това е Космическо разкритие.